View Full Version : مزيت هاي ويندوز موبايل 5.0 نسبت به ويندوز هاي قديمي
kevin_m_bb
7 September 2005, 01:43 PM
1.با سلام اگه مي شه درباره مزيت هاي ويندوز جديد نسبت ويندوز هاي قبلي توضيح دهيد.??
2.آيا برنامه هاي قديمي روش نصب مي شه؟؟
3.آيا برنامه هاي جديد رو طوري مي سازن كه رو ويندوز هاي قديمي نصب بشه ؟يا برنامه هاي جديد فقط بر روي ويندوز5.0 نصب مي شه؟
m_d_1980
7 September 2005, 08:07 PM
منم مايلم بدونم مزيت هاي اصليش چيه كه اينقدر درموردش حرف ميزنند؟
kevin_m_bb
9 September 2005, 12:26 AM
كسي نمي دونه؟؟ كسايي كه هر دو رو امتحان كردن بيان نظر بدن ديگه؟؟؟
m_d_1980
9 September 2005, 11:17 AM
حداقل از mmemme عزيز بعنوان مدير اين قسمت كه هردو ويندوز رو هم امتحان كردند انتظار داريم كمي در اين مورد راهنمايي كنند...
mmemme
10 September 2005, 12:05 AM
تفاوت هاشون مثل تفاوت های XP و 98 هستش
winmobile 5.0 ترکيبی از ويندوز windows smartphone و windows pocketpc هستش
به اين صورت که همانگونه که در smartphone های ويندوز (و symbian) هميشه دو دکمه در سمت چپ و راست پايين صفحه موجود هست در winmobile5 سه دکمه(يکی کيبرد) در پايين هر صفحه موجود هست
در مورد خود سيستم عامل خيلی سريعتر شده
از لحاظ گرافيکی خيلی پيشرفت کرده و رنگ ها خيلی شفاف تر هستن
تا حالا برنامه اي هم نبوده که روش نصب نشه (اگرم بوده ورژن 2003 بوده که خود اون کمپانی برنامه نويسی ورژن 2005 رو بيرون داده)
برنامه های سری office تکميل تر شدن
کلاً همونتر که کار کردن با xp خيلی لذت بخشتر و راحت تر از 98 هستش winmobile 5.0 هم همين برتری رو نسبت به 2003 داره
فعلاً چيز ديگه اي يادم نمياد اگه يادم اومد مينويسم
m_d_1980
10 September 2005, 12:58 AM
مرسي از راهنمائيتون...
ظاهرا يك تفاوت مهم بين ايندو مسئله گرافيك است...
كاش يكي هم دوتا عكس از ظاهر اين دو ويندوز بذاره كه بتونيم اونها رو با هم مقايسه كنيم...
mmemme
10 September 2005, 06:06 PM
[Only registered and activated users can see links]
m_d_1980
10 September 2005, 07:32 PM
[Only registered and activated users can see links]
عكساش نمياد :(
Profession@l
26 October 2005, 05:23 PM
رو i-mate Jam میشه 2005 نصب کرد یا جا کم میاره؟
m_d_1980
26 October 2005, 05:50 PM
رو i-mate Jam میشه 2005 نصب کرد یا جا کم میاره؟
از نظر جا كم نمياره ولي اين ويندوز براش ساخته نشده!
يعني imate اعلام كرده كه قصد نداره براي گوشيهاي قبلي اين ويندوز رو آماده كنه...
mas_jaf
29 October 2005, 11:12 AM
براي pda2 هم همين طور ؟
moein_id
29 October 2005, 11:22 AM
من دیدم که جناب mmemme گوشیشون imate pocket pc هستش و رو ویندوز موبایل 5 نصب کردن روش میخواستم بدونم که نسخه اصلی هستش یا نه؟ و میشه لینک مستقیم رو برای دانلودش بزارن؟
lover
29 October 2005, 01:30 PM
تفاوت هاشون مثل تفاوت های XP و 98 هستش
winmobile 5.0 ترکيبی از ويندوز windows smartphone و windows pocketpc هستش
به اين صورت که همانگونه که در smartphone های ويندوز (و symbian) هميشه دو دکمه در سمت چپ و راست پايين صفحه موجود هست در winmobile5 سه دکمه(يکی کيبرد) در پايين هر صفحه موجود هست
در مورد خود سيستم عامل خيلی سريعتر شده
از لحاظ گرافيکی خيلی پيشرفت کرده و رنگ ها خيلی شفاف تر هستن
تا حالا برنامه اي هم نبوده که روش نصب نشه (اگرم بوده ورژن 2003 بوده که خود اون کمپانی برنامه نويسی ورژن 2005 رو بيرون داده)
برنامه های سری office تکميل تر شدن
کلاً همونتر که کار کردن با xp خيلی لذت بخشتر و راحت تر از 98 هستش winmobile 5.0 هم همين برتری رو نسبت به 2003 داره
فعلاً چيز ديگه اي يادم نمياد اگه يادم اومد مينويسم
winmobile 5.0 از یک نوع هافزه خاس استفاده میکند که دیگر باتری بکاپ ندارد چون در سورت تمام شدن باتری اتلاعات نمیپرد در زمن این برنامه ها
1. SPB Pocket Plus Ver 3.0.1 build 4036
2. SPB Diary Ver 1.6.0 build 2012
3. Resco Explorer 2005 Ver 5.22
تست شده و روی jasjar یا winmobile 5.0 نسب نمیشه یا به عبارت دیگر compatible نیست
در forum های دیگر هم معرفی شده است
:icon_razz
SARMAD
29 October 2005, 02:38 PM
عزیزان اصلا شما لینکی واسه دانلود win 5 دارید ( که البته rom هست و ویندوز روش سوار شده)
چون اگه لینک باشه آدم میتونه که واسه ppc های دیگه هم تو همون سایت search کنه
m_d_1980
29 October 2005, 05:13 PM
از اين صفجه ميتونيد ويندوز 5 رو براي Imate PPC Phone edition و PDA2K داون لود كنيد.(اول بايد مجاني در سايت عضو شويد).
البته چون نسخه آزمايشي هست داراي يكسري باگ است و مسئوليت نصب آن با خودتان است.
توجه: بنده هيچ مسئوليتي را در قبال اشكالات احتمالي اين ورژنها تقبل نميكنم. :icon_frow
Imate PPC Phone: Win 5 ([Only registered and activated users can see links])
PDA2K: Win 5 ([Only registered and activated users can see links])
(هر كدام حدود 23 مگ)
SARMAD
29 October 2005, 07:59 PM
استاد خیلی ممنون از توجهتون
این blueangel که تو قسمت دانلود این سایت هست اشاره به چی داره؟
m_d_1980
29 October 2005, 08:52 PM
خواهش ميكنم. شرمنده نكنيد...
Blue angle اسم ديگه PDA2K است و Himalaya اسم ديگه Imate PPC Phone edition.
از زمان آمدن ويندوز 5 عده اي از كاربران متخصص در تلاش بودند كه win5 رو براي گوشيهاي آيميت بسازند (اين عده مستقل از شركت آيميت هستند). تنيجه تلاش اين عده تا حالا اين دو برنامه بوده است. هردو بتا ورژن هستند و هنوز باگهايي دارند كه در حال برطرف شدن است. بهرحال ظاهرا كاربراني كه از اين ويندوزها استفاده كرده اند تا حد زيادي راضي بودند ( هر چند من توصيه اي به استفاده از اين ورژنها نميكنم و با خودتان است).
بهرحال ظاهرا اونور آب هم گوشيهاي آيميت طرفداران زيادي دارد كه دست به چنين كاري ميزنند.
چون علت اصلي كه مايكروسافت و شركتهاي سازنده موبايل ويندوز آخري رو براي گوشيهاي قبلي نميسازند مساله مخارج اونه. يعني ميگويند ما نميدانيم چقدر مشتري خواهد داشت و آيا از نظر مالي صرف ميكند يا نه. به همين خاطر هم عده اي از كاربران در اين مورد به مايكروسافت لقب $M را داده اند! :icon_arro
Profession@l
29 October 2005, 09:44 PM
برای JAM درست نمی کنند؟
m_d_1980
29 October 2005, 09:53 PM
اينها كه فقط براي همون دو تا گوشيه و فعلا از jam خبري نيست. ولي شايد بعدا بسازند...
-در ضمن نسلهاي بعدي Jam كه اينجا نوشتم ويندوز 5 خواهند داشت:
دو شايعه در مورد گوشيهاي جديد I-MATE ([Only registered and activated users can see links])
شاهرخ
30 October 2005, 02:42 AM
اگه كسي نصب كرده خبر بده ببينيم موفقيت آميز بوده يا نه.......؟؟
kevin_m_bb
1 November 2005, 11:39 PM
منم منتظرم چون اگه خودم اينترنتم پر سرعت بود حتما دانلود مي كردم ولي چون نمي دونم ارزشش رو داره يا نه واسه همين دلم نمي آد دانلود كنم بعدش يه چيز بد از آب در بياد
l3ardia
11 November 2005, 11:38 AM
ایا این برنامه برای imate - pocket pc هم هست یا نه چون یکی از دوستان گفت دیده رو دستگاه یکی از بچه ها و اگه هست لینک بزارین و طریقه نصب
SARMAD
11 November 2005, 12:33 PM
واسه everex e900 هم آماده شده و تا کریسمس میدن بیرون
mss
27 November 2005, 11:00 AM
خواهش ميكنم. شرمنده نكنيد...
Blue angle اسم ديگه PDA2K است و Himalaya اسم ديگه Imate PPC Phone edition.
از زمان آمدن ويندوز 5 عده اي از كاربران متخصص در تلاش بودند كه win5 رو براي گوشيهاي آيميت بسازند (اين عده مستقل از شركت آيميت هستند). تنيجه تلاش اين عده تا حالا اين دو برنامه بوده است. هردو بتا ورژن هستند و هنوز باگهايي دارند كه در حال برطرف شدن است. بهرحال ظاهرا كاربراني كه از اين ويندوزها استفاده كرده اند تا حد زيادي راضي بودند ( هر چند من توصيه اي به استفاده از اين ورژنها نميكنم و با خودتان است).
بهرحال ظاهرا اونور آب هم گوشيهاي آيميت طرفداران زيادي دارد كه دست به چنين كاري ميزنند.
چون علت اصلي كه مايكروسافت و شركتهاي سازنده موبايل ويندوز آخري رو براي گوشيهاي قبلي نميسازند مساله مخارج اونه. يعني ميگويند ما نميدانيم چقدر مشتري خواهد داشت و آيا از نظر مالي صرف ميكند يا نه. به همين خاطر هم عده اي از كاربران در اين مورد به مايكروسافت لقب $M را داده اند! :icon_arro
سلام
من دانلودش كردم ولي نصب نميشه و فقط از مدل دستگاه ايراد ميگيره.
راستي در قسمت دانلود براي PDA2 دو گزينه اول براي دانلود چه فرقي با هم دارند ؟
گزينه دوم مثل اوليست ولي نوشته شده براي SD.آيا اين يعني اينكه ما فايل فوق رو روي Memory SD ميريزيم و از داخل گوشي اقدام به نصب ميكنيم ؟
منتظر ياري سبزتان هستم.
موفق باشيد:icon_cool
m_d_1980
28 November 2005, 03:09 PM
دوستان با عرض شرمندگي من يه اشتباه بزرگ كردم كه اميدوارم واسه كسي دردسر ساز نشده باشه! :icon_neut
من فكر ميكردم هيماليا همون PDA2 است ولي هيماليا Imate ppc Phone edition است. و اسم Pda2 آلپاين (Alpine) است.
درنتيجه رامهايي كه براي ويندوز 5 اون بالا لينك دادم يكيش مال ppc phone edition است و ديگري مال pda2k و درنتيجه هيچكدوم مال pda2 نيست!
الان پستهاي بالا رو هم درست كردم.
خلاصه دوستاني كه لينك اول رو براي pda2 دانلود كردند اميدوارم منو ببخشن چون اون مال ppc phone است!
با تشكر از mmemme جان كه اين مطلب رو بمن اطلاع دادند.:icon_cool
samaa
4 May 2006, 12:32 PM
آقا من یه ویندوز برای 7710 می خوام کسی لینکی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_twis
lover
4 May 2006, 01:04 PM
آقا من یه ویندوز برای 7710 می خوام کسی لینکی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_twis
تشریف ببرید به قسمت نوکیا اینجا مربوط به پاکت پی سی هست
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.