PDA

View Full Version : آیده برای برنامه نویسی سیمبین

miladcracker
6 September 2005, 09:15 PM
سلام
یه مدتی میشه که تصمیم گرفتم برنامه نویسی موبایل انجام بدم ولی راستش ایده ی جدیدی به زهنم نمیرسه میخواستم از دوستان خواهش کنم
هر ایده ای البته از نوع جدیدش به زهنشون میرسه به بنده بگن که بلکه بتونم به صورت عملی درش بیارم
لظفا به بازی ها اصلا فکر نکنید !!!!!
البته اگه ایده تون خیلی خفنه پی ام بزنید !!!!!

m_d_1980
6 September 2005, 10:02 PM
اگه اهل اينكاري اين اولين ايده منه:
بزرگترهايي كه از گوشيهاي موبايل استفاده ميكنند يه مشكلي كه دارند اينه كه فونت موبايل براي خيليهاشون كه عينك ميزنند ريزه و درنتيجه نميتونند بدون عينك اونو ببينند. يه برنامه اي بساز كه يه ذره بين نرم افزاري روي حافظه موبايل قرار بده كه با يه دگمه بياد روي صفحه و هرجاي صفحه رو كه خواستي بزرگ كنه...
فكر كنم اين برنامه بدرد خيلي ها بخوره...
ساختنش هم سخت نيست كه بخواي بگي چون سخته يا خيلي وقتگيره ارزش وقت گذاشتن نداره...

RoSo
6 September 2005, 11:23 PM
من یه پیشنهاد دارم که البته فکر نمیکنم نوشتن این برنامه زیاد سخت باشه. حالا یا شما یا دوستان دیگه هرکی بتونه بنویسه خیلی خوب میشه.
من نیاز به یک برنامه دارم که بشه کد پیش شماره تلفن یه شهر یا یه کشور رو بهش داد و نرخ مکالمه رو هم دستی وارد کنیم و این برنامه وقتی که مثلاً شما یک شماره با این کدها میگیرید فعال بشه و در آخر که قطع میکنید محاسبه کنه که چقدر شده پول تلفن. شاید به نظر خیلی ها این برنامه مسخره باشه ولی برای من که خیلی مفیده.