View Full Version : وصل کردن 6600 به ضبط ماشین
miladcracker
6 September 2005, 06:35 PM
سلام یه سوال از اساتید فن
دوستان ایا امکانش هست که 6600 رو به ضبط پراید وصل کنیم و اهنگ هایی که روی 6600 داریم رو از باند های ماشین گوش کنیم
منظورم رو متوجه شدید یا واضح تر بگم
!!!!
arashd
6 September 2005, 06:43 PM
منم دنبال همچین نوار یا دستگاهی میگردم. مثل نوار مغناطیسی برای سی دی من و ام دی. البته برای 6260.
miladcracker
6 September 2005, 07:33 PM
من دقیقا همین کار رو با دیسک من انجام میدم
اما دنبال راه حلی برای انجام این کار با 6600 میگردم
harzaabe
6 September 2005, 09:52 PM
شما بايد سوکت سر سيم نوار مغناطيسی را با سوکت سر هندزفری گوشی عوض کنيد . به همين راحتی ...
feeda_666_6
6 September 2005, 10:20 PM
از hands free گوشی استفاده کنید و یه تبدیل خودتون بسازید
morten
6 September 2005, 10:24 PM
هم میتونید مستقیما با ابتکار خودتون از هندز فری استفاده کنید( با توجه به صحبت feeda عزیز به همراه سلام مخصوص و ابراز دلتنگی فراوان)
همچنین میتونید این کار رو با نوار مغناطیسی بکنید
ولی به نظر من بعلت مونو بودن پخش باندها به گز افتاده و احتمالا بصورت تک باند پخش می شود
اگر کسی امتحان کرد لطفا نتیجه رو در صورت امکان بیان کنه
mehrdad82961
6 September 2005, 10:26 PM
منم دنبال همچین نوار یا دستگاهی میگردم. مثل نوار مغناطیسی برای سی دی من و ام دی. البته برای 6260.
مثل من...منم پراید و 6260
مارم بی خبر نذاره اگه کسی تونست کاری بکنه :icon_cool
miladcracker
6 September 2005, 11:07 PM
از همگی ممنون که پاسخ دادید ولی من یکمی حنگم خوب منظورتون رو نفهمیدم
اگه میشه کمی بیشتر توضیح بدید
زیر پنجم دبستان لطفا
parsian
6 September 2005, 11:16 PM
احتمالا شما باید یک عدد نوار مغناطیسی که حدودا 3000 تومن قیمت داره و یک عدد handfree موبایل 6600 بخری - بعد فیش نوار مغناطیسی و handfree رو با هم عوض کنی
miladcracker
6 September 2005, 11:23 PM
راستی یه چیزی بگم بعدا دوستان نظریه های بعدی رو اعلام کنن اگر گوشی رو مستقیما به باند وصل کنیم گوشی میسوره میگی نه امتحان کن باید به ضبط وصلش کرد
حالا چجوری شما بگید!
arashd
6 September 2005, 11:31 PM
آره این کار میشه ولی درد سر داره. باید شما قسمت گوشی هندز فری رو ببری و قسمتی که نوار مغناطیسی هم که به سیدی من میخوره ببری. بعد قسمت هندز فری رو با نوار مغناطیسی وصل کنید. اما من فکر میکنم اینجوری کیفیت نداشته باشه.
emroozi83
6 September 2005, 11:48 PM
راستی یه چیزی بگم بعدا دوستان نظریه های بعدی رو اعلام کنن اگر گوشی رو مستقیما به باند وصل کنیم گوشی میسوره میگی نه امتحان کن باید به ضبط وصلش کرد
حالا چجوری شما بگید!
من وصل کردم. البته به جای نوار مغناطیسی خود ظبطو باز کردمو یه پری توش کار گذاشتم و یه ورودی سیم از زیر براش درست کردم... خب حالا عالیه و.لی حیف که 6600 مونو پخش میکنه ولی کیفیتش در حد عالیه..
miladcracker
7 September 2005, 12:03 AM
من وصل کردم. البته به جای نوار مغناطیسی خود ظبطو باز کردمو یه پری توش کار گذاشتم و یه ورودی سیم از زیر براش درست کردم... خب حالا عالیه و.لی حیف که 6600 مونو پخش میکنه ولی کیفیتش در حد عالیه..
ولی من هنوز موفق نشدم
راستی شما چی توی ضبط کار گزاشتید ((پری ))
این واژه برام ناشناختست
اگه میشه یکم توضیح بدید منم بتونم این کار رو انجام بدم
razaviraz
7 September 2005, 01:48 AM
به نام خدا
با سلام
من اينكار را انجام دادم بوسيله يك سيم رابط بين هندز فري و نوار مغناطيسي و فردا با تصوير خدمت دوستمان توضيح خواهم داد اما همانطور كه دوستمان آقاي امروزي گفتند كيفيت صدا مونو هست
miladcracker
7 September 2005, 02:36 AM
به نام خدا
با سلام
من اينكار را انجام دادم بوسيله يك سيم رابط بين هندز فري و نوار مغناطيسي و فردا با تصوير خدمت دوستمان توضيح خواهم داد اما همانطور كه دوستمان آقاي امروزي گفتند كيفيت صدا مونو هست
ممنون شدیدا منتظرم
چشم عسلي
7 September 2005, 07:28 AM
اين كار به كوشي اسيب نمي رسونه
shining
7 September 2005, 09:23 AM
با تشكر از دوستان ميخواستم بدونم اين كارو با 6630 هم ميشه انجام داد . اگه انجام بشه كيفيت صدا استريو ميشه.
arashd
7 September 2005, 10:47 AM
فکر کنم با 6230 هم استریو بشه.
emroozi83
7 September 2005, 11:57 AM
میلاد جان منظورم از پری همون پری آمپلیفایره .... چون قدرت صدای هندزفری گوشی کمه باید اونو کمی تقویت کرد ... یه پری آمپلیفایر ضبط می خری و داخل ضبظ هر دو سیمش رو به هر دو قسمت راست و چپ هد ضبط لحیم می کنی.... همین بعد سیمشو می فرستی از پشت ضبط به بیرون زیر داشبورد ... بعد بهش یه فیش اضافه می کنی و خودت هم یه کابل درست می کنی که یه سرش فیش مینی سوکت (مال هندزفری) نرگیش باشه و اون سر کابل هم یه فیش نر متوسط هد ست های معمولی نمره 6 ...باشه......
همین ... آهنگو که می ذاری خیلیحال میده... مخصوصا وقتی 6630 رو وصل می کنم چون استریوه خیلی جالبه...
من دارم روی این کار می کنم که آیا میشه روی 206 هم یه همچین کاریو کرد؟ البته با بلوتوث.... می خوام یه سوکت
بلوتوث بخرم (سنسور) و وصلش کنم به یه مدار گوشی دسته دوم ببینم می تونم یه مداری ازش در بیارم که یه سیستم مجزا بشه و بعدش مثل این گوشی بلوتوثیا به صورت بیسیم به ماشین وصل کرد یانه... ایشالله سالهای بعد دست به کار این میشم....
miladcracker
7 September 2005, 02:25 PM
میلاد جان منظورم از پری همون پری آمپلیفایره .... چون قدرت صدای هندزفری گوشی کمه باید اونو کمی تقویت کرد ... یه پری آمپلیفایر ضبط می خری و داخل ضبظ هر دو سیمش رو به هر دو قسمت راست و چپ هد ضبط لحیم می کنی.... همین بعد سیمشو می فرستی از پشت ضبط به بیرون زیر داشبورد ... بعد بهش یه فیش اضافه می کنی و خودت هم یه کابل درست می کنی که یه سرش فیش مینی سوکت (مال هندزفری) نرگیش باشه و اون سر کابل هم یه فیش نر متوسط هد ست های معمولی نمره 6 ...باشه......
همین ... آهنگو که می ذاری خیلیحال میده... مخصوصا وقتی 6630 رو وصل می کنم چون استریوه خیلی جالبه...
من دارم روی این کار می کنم که آیا میشه روی 206 هم یه همچین کاریو کرد؟ البته با بلوتوث.... می خوام یه سوکت
بلوتوث بخرم (سنسور) و وصلش کنم به یه مدار گوشی دسته دوم ببینم می تونم یه مداری ازش در بیارم که یه سیستم مجزا بشه و بعدش مثل این گوشی بلوتوثیا به صورت بیسیم به ماشین وصل کرد یانه... ایشالله سالهای بعد دست به کار این میشم....
سلام
به نظرم بحث خیلی جالبی از اب در اومد
شما هم که دیگه ترکوندی من هم یه کارهایی کردم
فقط منتظرم اون دوستمون هم عکس های مربوطه رو لطف کنن بزارن
از همگی ممنونم
miladcracker
7 September 2005, 02:30 PM
اين كار به كوشي اسيب نمي رسونه
همونطور که اول گفتم اگه مستقیما به باند وصل کنی گوشیت میسوزه
همین
:icon_razz
razaviraz
7 September 2005, 09:05 PM
به نام خدا
با سلام
اين هم عكس:
http://www.yasuj.com/Image84/pakhsh_6600.jpg
همانطور كه در عكس مي بينيد سيم رابط بين هندز فري و نوار مغناطيسي ارتباط گوشي با پخش به راحتي برقرار مي شود از انجا كه هيچ جرياني از سمت پخش به هندز فري ارسال نمي شود هيچگونه صدمه اي به گوشي نيز نخواهد رساند
اين مورد براي تمام گوشي هاي موبايل و همه پخش ها شدني هست صدا هم خيلي خوب و بلند از باندها پخش خواهد شد و هرچه كيفيت صداي گوشي بهتر باشد هنگام پخش صدا نيز بهتر است
در ضمن هنگام اتصال دو سيم از هندز فري دقت كنيد سيم هاي ميكرفون را اشباهي لخت يا قطع نكنيد براي اينكار ابتدا قسمت ميكرفون هندز فري را باز كنيد تا رد سيم ميكرفون مشخص شود
در ضمن با اين شيوه كه از دو سيم گوشي هدز فري اتصال گرفته و قطع نشدند هنگام صحبت با موبايل صداي گوشي در پخش بصورت بلند شنيده مي شود و صداي شما نيز از ميكرفون براي طرف مقابل شما ارسال مي شود و فقط كمي طرف مقابل احتمالا صداي شما را بصورت اكو خواهد شنيد
با تشكر
رضوي نژاد
arashd
7 September 2005, 10:09 PM
منم امروز درست کردم. صدا برای 6260 و 6230 از هر دو باند میاد. ولی کیفیت 6230 بهتره. برای اینکه کیفیت بهتر باشه باید ام پی تری رو با همون حجم بالا بریزید که کیفیت رو گوشیهای استریو عالی میشه.
Profession@l
8 September 2005, 02:42 AM
من این فکر 5 ماه پیش به ذهنم خطور کرد و عملیش کردم ولی نه اینجوری که شما کردین یه کوچولو فرق داره
چون می دونستم تبدیل هر فیشی پیدا میشه رفتم پایتخت و بعد از کمی جستجو پیداش کردمو خریدمش
خیلی خوشحال بودم آخه من ظبطم CD نیست ولی وقتی اون فیشو زدم به سر کارکیتی که قبلا برای diskman زش استفاده می کردم و به گوشیمم وصلش کردم متاسفانه با وجود باندهای نسبتا خوب صدا خیلی بد پخش می شد
و بعضی اوقات هم گوشی پیغام Erorr this tools is not supportrd می داد که عصابمو بعد از چند وقت خورد کرد و منم بی خیالش شدم
می خوام بدونم که دوستانی که موفق به این کار شدن به نسبت CD یا نوار کیفیت چطور بوده؟
ممکنه چون من از تبدیل استفاده کردم کیفیت به این بدی شده باشه؟
emroozi83
9 September 2005, 12:14 AM
کیفیت با 6630 فوق العاده بالاست.. در حد سی دی ولی به شرطی که یه پری هم نصب کنی....
EbliiS
9 September 2005, 12:32 AM
منم اين كارو كردم و با SX1 واقعا عليه...استريو....
Mahan
10 September 2005, 02:06 PM
اگه می شه بگین نوار مغناطیسی رو از کجا تهیه کنیم؟
Profession@l
10 September 2005, 07:37 PM
اگر یه نوار مغناطیسی Bluetooth بود خیلی عالی میشد.
خودم الین خریدارش بودم
harzaabe
10 September 2005, 10:06 PM
ماهان جان شما بايد از لوازم برقی ها خريداری کنيد اين نوار رو ، اگر اصفهان بوديد بهتون آدرس ميدادم.
يا حق
pooyaeee
11 September 2005, 12:13 AM
شما برای وصل کردن نیازی به لحیم کاری و این حرفا نذارین یه تبدیک کوچیک به بزرگ بگیرید حله از ج مهوری قیمتشم 300.400 تومنه بعد نوارو وصل میکنید و برای تهیه نوار یه پاساژ هست بقل علاالدین اونجا داره
Profession@l
11 September 2005, 03:31 AM
با تبدیل من امتحان کردم منتها کیفیت اصلا در حدی نبود که بشه صدا رو حتی تا حد معمولی بلند کرد
یعنی صدا خراب می شد و base هم اصلا خوب پخش نمی شد
عباس بوقی
11 September 2005, 07:07 AM
چرا همه سعي ميكنند همديگرو سر كار بذارن. هر كسي عقل خودشو به كار بندازه آيا واقعا با يك نوار مغناطيسي و هندفري ميشه اين كارو كرد. من تو مجله خوندم با ضبط هايي كه از فناوري بلوتوث پشتيباني ميكنند ميشه اين كارو كرد تازه اين مدل ضبط ها فكر نكنم ايران باشه.
Evanescence
11 September 2005, 08:52 AM
چرا همه سعي ميكنند همديگرو سر كار بذارن. هر كسي عقل خودشو به كار بندازه آيا واقعا با يك نوار مغناطيسي و هندفري ميشه اين كارو كرد. من تو مجله خوندم با ضبط هايي كه از فناوري بلوتوث پشتيباني ميكنند ميشه اين كارو كرد تازه اين مدل ضبط ها فكر نكنم ايران باشه.
دوست عزیز بیشتر مراعات کنید :icon_eek:
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.