View Full Version : gps پاكت پي سي
am!n
6 September 2005, 02:10 PM
با سلام/
مي خواستم ببينم gps پاكت پي سي تو ايران چه استفاده اي داره؟
Moein273
6 September 2005, 02:52 PM
همون استفاده ای که در دنیا داره !! با اینکه نقشه کاملی از ایران به صورت ریز و دقیق وجود نداره و اکثر نقشه های ایران DRaft هست اما اصولا GPS بسیار کاربردی هست .
am!n
7 September 2005, 04:02 PM
همون استفاده ای که در دنیا داره !! با اینکه نقشه کاملی از ایران به صورت ریز و دقیق وجود نداره و اکثر نقشه های ایران DRaft هست اما اصولا GPS بسیار کاربردی هست .
خيلي مختصر گفتي ولي دستت درد نكنه(اگه ميشه بيشتر توضيح بده)
DSH
7 September 2005, 04:31 PM
اصلا تو ایران کار میکنه؟
m_d_1980
7 September 2005, 08:00 PM
مگه ميشه تو ايران مشترك gps شد؟ كجا؟
Moein273
7 September 2005, 09:31 PM
دوستان عزیز نمیدونم تا چه حدی با این سیستم آشنایی دارید این سیستم کاملا مجانی هست در سرتاسر جهان
m_d_1980
7 September 2005, 10:07 PM
نقشه هاي آن هم براي ايران مجاني است؟ كجا پيدا ميشوند؟ تا چه حد جزئيات را دارند؟
Moein273
7 September 2005, 10:13 PM
بله نقشه ها در حد DRAFT برای ایران وجود داره و پولی هست ( شاید مجانیش هم باشه اما برای پاکت پی سی من برخورد نداشتم ) و متاسفانه از جزئيات زیادی هم برخوردار نیست
hapahopa
7 September 2005, 10:28 PM
سلام
نمی دونم منظورتون از جزییات چیه !
ولی بهتون بگم که دقیقا همون نقشه ای ه که توی کتاب اول هست !
یعنی همون رو اسکن کردن .
قیمتش هم از 30 تا 50 تومن ه .
مرسی
میلاد.
m_d_1980
7 September 2005, 10:37 PM
مرسي ميلاد جان. از كجا ميشه نقشه تهران مال پاكت پي سي رو در تهران خريد (لطفا اگر آدرس داريد بديد. من كه خيلي كنجكاو شدم) :)
Moein273
7 September 2005, 11:14 PM
درسته نقشه تهران رو کجا میفروشن ؟ در ضمن به همین سادگی ها نیست که اسکن کنند و بزارن برای برنامه یه اصول خاصی باید رعایت بشه.
kevin_m_bb
7 September 2005, 11:35 PM
اگه باشه خيلي توپ مي شه
Danial_64
8 September 2005, 01:22 AM
من یه نقشه از تهران دارم که فلش هم هستش
اون به دردتون میخوره؟
hapahopa
8 September 2005, 01:29 AM
سلام
بله هم میشناسم جایی رو که نقشه اش رو داشته باشه ! هم اینکه خودم خیلی وقته دارم استفاده می کنم
ولی نمی دونم میشه اینجا گفت آدرس ش رو یا نه !
حالا من می گم ... دعوام نکین جناب مدیر
شرکت مسیر [Only registered and activated users can see links]
مرسی
میلاد.
پ.ن : در ضمن جناب معین ، من هم نگفتم که کار خاصی نمی کنن و ... گفتم نقشش نقشه اسکن شده کتاب اول -ه
البته وقتی که اسکن میشه 4 تیکه اش میکنن و هر تیکه رو کالیبره می کنن .
یعنی این نقشه به صورت یه بک گراند ه ولی تا حدود خیلی زیادی قابل قبوله .
m_d_1980
8 September 2005, 01:45 AM
مرسي ولي ظاهرا اين لينك مربوط به دستگاههاي gps است نه نقشه اي كه بشود روي ppc نصب كرد.
البته خودش يك دستگاه پالم با اين نقشه ها دارد ولي نميدانم نقشه را جداگانه هم ميفروشند تا روي ppc بريزيم يا نه؟
دوست عزيز شما نقشه را روي ppc داري يا از دستگاههاي gps ساخت شركت استفاده ميكنيد؟
Moein273
8 September 2005, 09:23 AM
این نقشه متاسفانه برای ppc کاربردی ندارد و بر روی خود دشتگاه GPS ست میشود من این موارد رو در باره ppc گفتم وگرنه در نمایشگاه پارسال هم شرکتی بود که میگفت برای دستگاه های GPS نقشه بسیار کاملی از ایران تهیه کرده است و اون نقشه ای که من دیدم به نظر خیلی کامل میرسید.
hapahopa
8 September 2005, 03:49 PM
سلام
اولا ببینم ، شما منظورتون از پاکت پی سی ، پاکت پی سی ایه که جی پی اس هم داشته باشه دیگه ،نه ؟
چون اگه پاکت پی سی ، جی پی اس نداشته باشه ، که کار جی پی اس رو نمی کنه !
در جوای سوال تون هم باید بگم که بله این شرکت نقشه رو روی پاکت پی سی شما نصب می کنه .
کاری نداره که یه شماره تلفن داره زنگ بزنین سوال کنین که روی این مدل خاص که شما دارین ، نقشه نصب می کنن یا نه !
من خودم که یه پی دی ای دارم و دارم از جی پی اسش استفاده می کنم !
مدلش هم اینه Garmin iQue M5
مرسی
میلاد.
Moein273
8 September 2005, 06:32 PM
روی چه برنامه ای نقشه رو نصب میکنند ؟
hapahopa
9 September 2005, 03:05 AM
PathAway
Milad.
braveheart
27 March 2006, 11:55 PM
[quote=lover]
بله دیدم یکی از دوستان میگفت فقط 80 هزار تومن بابت نصب نقشه ایران پول داده ولی به چشم دیدم با خطای چند متری کارش رو درست انجام میداد البته یکی دیگه از دوستان هم داشت و خودش نقشه رو ریخته بود و اون اختلافش خیلی فاحش بود و اصلا دقیق نبود من میپرسم کجا داده بود اون نقشه رو نصب کرده بودند در مورد ماشین اما الان همه اسپورت کن ها خیلی راحت این کار رو انجام میدن کیتش رو هم پاساژ پایتخت برای فروش داشتند
اطلاعات کاملتری دارید ؟!
یعنی منظورتون اینه که توی ایران میتونیم نرم افزارهای GPS رو روی گوشیمون بریزیم و استفاده کنیم !؟
Moein273
28 March 2006, 12:35 AM
دوست عزیز اگر کمی در مورد Gps تحقیق و مطالعه کنید ( تاپیکهایی که توی همین فروم هست بسنده میکنه ) متوجه میشید که Gps سیستمی هست که مجانی هست و سرتاسر کره زمین رو پوشش میده و فرق خاصی نمیکنه که ایران باشید یا کشور دیگه تنها مشکلی که هست ساخت نقشه دقیق بر پایه یک نرم افزار و تنظیم دقیق مختصات هست که حتما اون شرکت تونسته این کار رو انجام بده البته توجه کنید دستگاه Gps رو باید جداگانه برای پاکت پی سی خریداری کنید .
braveheart
28 March 2006, 02:34 AM
دوست عزیز اگر کمی در مورد Gps تحقیق و مطالعه کنید ( تاپیکهایی که توی همین فروم هست بسنده میکنه ) متوجه میشید که Gps سیستمی هست که مجانی هست و سرتاسر کره زمین رو پوشش میده و فرق خاصی نمیکنه که ایران باشید یا کشور دیگه تنها مشکلی که هست ساخت نقشه دقیق بر پایه یک نرم افزار و تنظیم دقیق مختصات هست که حتما اون شرکت تونسته این کار رو انجام بده البته توجه کنید دستگاه Gps رو باید جداگانه برای پاکت پی سی خریداری کنید .
ضمن تشکر
دستگاه GPS برای PPC چند هست و از کجا باید تهیه کنم ؟
لینکی از شکل ظاهری دستگاه و مشخصاتش دارید ؟
Moein273
28 March 2006, 11:14 AM
ضمن تشکر
دستگاه GPS برای PPC چند هست و از کجا باید تهیه کنم ؟
لینکی از شکل ظاهری دستگاه و مشخصاتش دارید ؟
دوست عزیز این تاپیک مربوط به برنامه های پاکت پی سی هست و بحث ما موضوع رو به انحراف میکشونه مدیران عزیز پستهای غیر مربوط رو میتونن به یک تاپیک جداگانه تبدیل کنند
قیمتهاشون از 150 هزارتومن تا 300 هزارتومن
اینم چند تا عکس
[Only registered and activated users can see links]
mehrzad42
30 March 2006, 05:24 PM
سلام
بله هم میشناسم جایی رو که نقشه اش رو داشته باشه ! هم اینکه خودم خیلی وقته دارم استفاده می کنم
ولی نمی دونم میشه اینجا گفت آدرس ش رو یا نه !
حالا من می گم ... دعوام نکین جناب مدیر
شرکت مسیر [Only registered and activated users can see links]
مرسی
میلاد.
پ.ن : در ضمن جناب معین ، من هم نگفتم که کار خاصی نمی کنن و ... گفتم نقشش نقشه اسکن شده کتاب اول -ه
البته وقتی که اسکن میشه 4 تیکه اش میکنن و هر تیکه رو کالیبره می کنن .
یعنی این نقشه به صورت یه بک گراند ه ولی تا حدود خیلی زیادی قابل قبوله .
سلام خسته نباشید میتونم بپرسم جه طوری نقشه رو کالیبره میکنین
ضمنا دوستان اگر برنامه pataway رو اینستال کنن با
owner name MASIR
registerKEY PW300MTEN1445
برنامه رو رجیستر کنن وبا داشتن یک GPS BLUTOOTHاز اون استفاده کنن
بزودی نقشه تهران رو UPLOAD میکنم
mehrzad42
31 March 2006, 11:24 PM
برنامه pathaway for ce
Ace
4 April 2006, 06:03 PM
دوستان اگر گوشی gps داشته باشه بازم باید دستگاه gps خرید؟
پس gps گوشی به چه درد میخوره؟
Moein273
5 April 2006, 11:45 PM
دوستان اگر گوشی gps داشته باشه بازم باید دستگاه gps خرید؟
پس gps گوشی به چه درد میخوره؟
خیر احتیاجی به خرید Gps برای دستگاهی که دارای Gps داخلی هست وجود نداره تنها باید نرم افزار برای Gps و نقشه مورد نظر شهر یا کشور رو نصب کرد .
در ضمن دوستان به زودی نقشه تهران و برنامه PATHAWAY که توسط mehrzad42 ([Only registered and activated users can see links]) به دستم رسیده رو براتون آپلود میکنم تا بتونید بر روی پاکت پی سی های خودتون ازش استفاده کنید
aghdam
6 April 2006, 12:38 AM
خیر احتیاجی به خرید Gps برای دستگاهی که دارای Gps داخلی هست وجود نداره تنها باید نرم افزار برای Gps و نقشه مورد نظر شهر یا کشور رو نصب کرد .
در ضمن دوستان به زودی نقشه تهران و برنامه PATHAWAY که توسط mehrzad42 ([Only registered and activated users can see links]) به دستم رسیده رو براتون آپلود میکنم تا بتونید بر روی پاکت پی سی های خودتون ازش استفاده کنید
جناب معین PDA2 که GPS نداره؟ داره؟
Moein273
6 April 2006, 01:23 AM
خیر Pda2 دارای Gps داخلی نیست
mas_jaf
6 April 2006, 11:34 AM
خیر Pda2 دارای Gps داخلی نیست
سلام اگه ممکنه راهنمایی کنید که از کجا میتونیم GPS برای PDA2 گیر بیاریم ؟ مرسی :icon_wink
Moein273
6 April 2006, 11:58 AM
معمولا دستگاه Gps رو حتی مغازه هایی هم که وسایل و تجهیزات Pda هارو دارن کمتر میفروشن ( البته در ایران ) اما اگر در تهران هستید چند مغازه در پاساژ پایتخت هستند که میتونید Gps رو برای پاکت پی سی خودتون از اونجاها بخرید .
moein_id
6 April 2006, 12:21 PM
معمولا دستگاه Gps رو حتی مغازه هایی هم که وسایل و تجهیزات Pda هارو دارن کمتر میفروشن ( البته در ایران ) اما اگر در تهران هستید چند مغازه در پاساژ پایتخت هستند که میتونید Gps رو برای پاکت پی سی خودتون از اونجاها بخرید .
بسيار قابليت جالبيست اما واقعن اين قدر لازم داريد به اين تجحيزات
راستش منم خيلي وقته رونداين تاپيكو رو دنبال ميكنم ولي هنوز نفهميدم چه استفادهاي از اين تجحيزات ميخواهيد بكنيد ؟
اگه اين همه لازمه و بايد تهيش كنيد يه gps جدا تهيه كنيد چون مطمعنن بيشتر كارتون رو راه ميندازه و اين كه ديگه مشكلي نيست
حتمن بايد روي pda جي پي اس داشته باشيد؟
Ace
6 April 2006, 01:56 PM
کدام i-mate ها gps دارن؟
aghdam
6 April 2006, 02:09 PM
کدام i-mate ها gps دارن؟
فقط pda - n
راستی از اون یوزر نیم خبری نشد؟:icon_neut
am!n
6 April 2006, 02:16 PM
سلام. IMATE PDA-N همون جوری که دوستمون گفتند و جدید ترین مدل آیمیت است که GPS داره و مدل های قبلی آیمیت هیچ کدام GPS ندارند..البته PDA هایی هستند که کار اصلیشون به GPS شون هست.
am!n
6 April 2006, 02:25 PM
راستش منم خيلي وقته رونداين تاپيكو رو دنبال ميكنم ولي هنوز نفهميدم چه استفادهاي از اين تجحيزات ميخواهيد بكنيد ؟
اگه اين همه لازمه و بايد تهيش كنيد يه gps جدا تهيه كنيد چون مطمعنن بيشتر كارتون رو راه ميندازه و اين كه ديگه مشكلي نيست
با سلام به جناب MOEIN_ID .
می دونی که اگر آدم یه PDA داشته باشه که روش GPS باشه چقدر حمل و نقل و استفاده راحت تره.البته شکی نیست که GPS هایی که در بازار(خارج)وجود دارند خیلی کاراییهایشان بیشتر از GPS هایی هست که در PDA قرار دارند اما هر کی با توجه به مورد استفادش می ره دستگاه متناسب با کار خود را انتخاب می کنه.
و موضوع دیگه اینکه من شنیدم که سیستم GPS داره در ایران بهبود می یابه و مورد استفاده می خواد قرار بگیره. تا ارزونه باید خرید که اگه این سیستم کاملا راه بیفته دیگه خیلی گرون میشه.
mas_jaf
6 April 2006, 02:37 PM
می دونی که اگر آدم یه PDA داشته باشه که روش GPS باشه چقدر حمل و نقل و استفاده راحت تره.البته شکی نیست که GPS هایی که در بازار(خارج)وجود دارند خیلی کاراییهایشان بیشتر از GPS هایی هست که در PDA قرار دارند اما هر کی با توجه به مورد استفادش می ره دستگاه متناسب با کار خود را انتخاب می کنه.
و موضوع دیگه اینکه من شنیدم که سیستم GPS داره در ایران بهبود می یابه و مورد استفاده می خواد قرار بگیره. تا ارزونه باید خرید که اگه این سیستم کاملا راه بیفته دیگه خیلی گرون میشه.
بله من هم کاملا با نظر شما موافقم.
aghdam
6 April 2006, 02:45 PM
حق با شماست ولی فکر کنم منظور جناب معین اضافه کردن یه دستگاه دیگه مثل gps های sd روی ppc هست
که از این نظر هم تقریبا موافقم
البته اگه این سیستم از ابتدا روی گوشی بود مثل pda-n بهتر بود
Moein273
6 April 2006, 02:51 PM
دوست من کاربرد Gps که مشخصه اما درباره اصرار بر داشتن Gps روی پاکت پی سی یکیش میتونه این باشه که :
دستگاهی Gps ی که قابلیت های Gps های پاکت پی سی رو داشته باشه قیمتی بالای 1 میلیون تومان داره ( منظور صفحه رنگی - استفاده از نرم افزارها و نقشه های متنوع و ... )
و یکی دیگه اینکه اصولا پاکت پی سی ها به Personal assistant معروفند و خوبی اونها تجمع تجهیزات بر روی یک دستگاه هست که همزمان قادر به کارهای مختلفی هست
am!n
6 April 2006, 02:53 PM
حق با شماست ولی فکر کنم منظور جناب معین اضافه کردن یه دستگاه دیگه مثل gps های sd روی ppc هست
که از این نظر هم تقریبا موافقم
البته اگه این سیستم از ابتدا روی گوشی بود مثل pda-n بهتر بود
اگه منظور این بوده تازه GPS هایی که به شیاره SD می خورن خیلی بیشتر از PDA های GPS دارن.
ولی بدیش اینه که همش باید STOREG CARD را در بیاری. اگه یه چیزی بود که به PDA می خورد و می شد مثلا 2تا کارت به ائن شیار زد خیلی خوب بود.
lover
6 April 2006, 03:12 PM
اگه منظور این بوده تازه GPS هایی که به شیاره SD می خورن خیلی بیشتر از PDA های GPS دارن.
ولی بدیش اینه که همش باید STOREG CARD را در بیاری. اگه یه چیزی بود که به PDA می خورد و می شد مثلا 2تا کارت به ائن شیار زد خیلی خوب بود.
خوب بلوتوت GPS هم هستش
am!n
6 April 2006, 03:22 PM
اینم یه آدرس که تازه پست کردم برای دوست داران PDA های GPS دار!!!
aghdam
6 April 2006, 04:14 PM
دقیقا منظورم همین اشکال بود که pda دارن
نيوان
6 April 2006, 04:57 PM
آقا من ميخواهم به GPS بخرم....
گوشيم هم Imate Jam هستش، من يه سوال از اونايي كه هر دو رو تست كردن دارم...
من كدوم راه رو انتخاب كنم؟ اول يه SD GPS براي Imate بگيرم با نه مستقيم برم يه GPS بگيرم؟ البته نميدونم ايناي كه به PDA ميخورن چنده؟
اما اين يه چيزه ديگست نـــــــــــــــــــــــــــــــــــه؟؟؟؟!!!!:icon _cry: :icon_wink
mehrzad42
6 April 2006, 06:42 PM
ابتدا یکblutooth gpsتهیه کردم.با جاسجار اونو سرچ کردمو بعد در new out going اونو انتخاب کردم. com0را براش در نظر گرفتم.با pathaway map managerنقشه هائی که به اقای مهین دادم send to winmobileکردم.دقت کنید که مبادا با copy past این کار رو انجام بدید.با شروع برنامهpathaway از منوی gpsگزینه gps configurationرا انتخاب کردم با انتخاب nemaوcom0دکمهconnect را زدم وبا اتومبیل شروع به حرکت کردم وهر چا که میرفتم روی نقشه با اختلاف حدود 10 متر نشون میداد:icon_cool
aghdam
6 April 2006, 07:27 PM
ابتدا یکblutooth gpsتهیه کردم.با جاسجار اونو سرچ کردمو بعد در new out going اونو انتخاب کردم. com0را براش در نظر گرفتم.با pathaway map managerنقشه هائی که به اقای مهین دادم send to winmobileکردم.دقت کنید که مبادا با copy past این کار رو انجام بدید.با شروع برنامهpathaway از منوی gpsگزینه gps configurationرا انتخاب کردم با انتخاب nemaوcom0دکمهconnect را زدم وبا اتومبیل شروع به حرکت کردم وهر چا که میرفتم روی نقشه با اختلاف حدود 10 متر نشون میداد:icon_cool
bluetooth gps رو چند خریدی؟
am!n
6 April 2006, 08:38 PM
البته دوستان من یه چیزی دیدم که حالت قاب داشت و به یه نوع خاصه PDA میخوزد و تا 2 کارت می شد در اون قرار بدی یعنی جمعا 3 کارت. اما این بحث 2 پیشه-چون من 5 سال PDA دارم و از اون موقع در مورد این مطالب جست و جو می کردم.
moein_id
6 April 2006, 11:35 PM
دوست من کاربرد Gps که مشخصه اما درباره اصرار بر داشتن Gps روی پاکت پی سی یکیش میتونه این باشه که :
دستگاهی Gps ی که قابلیت های Gps های پاکت پی سی رو داشته باشه قیمتی بالای 1 میلیون تومان داره ( منظور صفحه رنگی - استفاده از نرم افزارها و نقشه های متنوع و ... )
و یکی دیگه اینکه اصولا پاکت پی سی ها به Personal assistant معروفند و خوبی اونها تجمع تجهیزات بر روی یک دستگاه هست که همزمان قادر به کارهای مختلفی هست
جناب معين من اين نكات رو ميدونم و مطمعنن اگه بشه من خودمم رو گوشيم يه جوري ازش استفاده ميكنم هر چند كه به دردم نميخوره
منظورم اين بود كه اگه دوستاني كارشون لنگه اين gps هستش چرا وقتشونو اين جوري حدرميدن برن يه gps خوب و با قيمت 200 تا 300 تومن بگيرن كارشون راه بيفته اگه هم خيلي مهم نيست چرا پس دنبال sd ميگردن كه بزارن رو pda البته من يه نكته انحرافي گفتم اميدوارم بحثتون انحراف پيدا نكنه ببخشيد از دخلت من
mehrzad42
6 April 2006, 11:43 PM
bluetooth gps رو چند خریدی؟
قیمت gpsتوی دبی 1030000 ریال ایران بود ولی این شرکتی که توی ایران هست اونو 1700000 ریال حساب کرد
Moein273
8 April 2006, 10:27 AM
نقشه تهران و برنامه مورد نظر برای استفاده Gps درپاکت پی سی آپلود شد :
نيوان
8 April 2006, 07:56 PM
اينم نقشه تهران مجاني، تست شده و با كيفيت براي GPS كليك ([Only registered and activated users can see links])كنيد.:icon_cool
Moein273
8 April 2006, 10:53 PM
اينم نقشه تهران مجاني، تست شده و با كيفيت براي GPS كليك ([Only registered and activated users can see links])كنيد.:icon_cool
دوست عزیز این که لینک تاپیکی هست که من لینک دادم !! در ضمن این نقشه مجانی نیست و فروشنده ها به قیمت بالایی میفروشن اما دوستی زحمت کشیدن برای من ارسال کردند تا به صورت مجانی در اختیار بقیه قرار بدیم .
ATOS
9 April 2006, 12:35 AM
مگه ميشه تو ايران مشترك gps شد؟ كجا؟
اشتراكي نيست:icon_mad:
خريدن دستگاه GPS كفايت ميكنه:icon_surp
braveheart
10 April 2006, 12:08 AM
ببخشید که سوالم خیلی ابتدایی هست
GPS صرفا برای مسیریابی هست ؟ یعنی صرفا اینکه رو نقشه فقط میشه دید کجای تهران هستیم ؟!
خب اگه صرفا این باشه ارزش داره 300 تومان پول بدیم ؟
خب ما هر جا باشیم میدونیم کجای تهران هستیم که
آیا قابلیتهای خاصی داره ؟
ببخشید که خیلی ابتدایی بود
jacobnazarade
10 April 2006, 12:54 AM
با سلام خدمت دوستان من هم چند تا سوال ابتدایی داشتم اگر راهنمایی بفرمایید ممنون می شوم
ایا این امکانها هم در سیستم های عرضه شده در ایران هست چون بدر کارهای کارگاهی و غیره در کویر و جاهای پرت هستیم
1 ارتفاع از سطح دریا در نقطه ای که هستیم
2 طول و عرض جغرافیایی (همچنین قطب نما برای پیدا کردن مسیر در کویر)
3 در نقشه های شهری اگر مقصد رو بدهیم هدایت انجام می شود انتخاب مسیر توسط سیستم و هدایت راننده
mehrzad42
10 April 2006, 07:12 AM
با سلام خدمت دوستان من هم چند تا سوال ابتدایی داشتم اگر راهنمایی بفرمایید ممنون می شوم
ایا این امکانها هم در سیستم های عرضه شده در ایران هست چون بدر کارهای کارگاهی و غیره در کویر و جاهای پرت هستیم
1 ارتفاع از سطح دریا در نقطه ای که هستیم
2 طول و عرض جغرافیایی (همچنین قطب نما برای پیدا کردن مسیر در کویر)
3 در نقشه های شهری اگر مقصد رو بدهیم هدایت انجام می شود انتخاب مسیر توسط سیستم و هدایت راننده
1-بله بعلاوه سرعت و فاصله دو نقطه
2-بله
3-نقشه هایی که معرفی کردیم به صورت عکس میباشد و فقط مکان و مسیری که شما دارید طی میکنید به شما نشان میدهد برای انتخاب یا پیشنها مسیر شما به نقشه هایی به صورتtrackاحتیاج دارید که من هنوز پیدا نکردم
ضمنا با برنامهpathaway map managerشما از هر نقشه اسکن شده و کلا هر عکسی میتوانید برایgpsاستفاده کنید
jacobnazarade
11 April 2006, 12:02 AM
با سلام خوب اگر این جور باشه می شود از عکسهای هوایی شهر ها هم استفاده کرده البته فکر نکنم بشود در دسترس عموم قرار داد چون ما برای کارهای شهر سازی کار می کنم این جوی تا دقت کوچه و حتی پلاک(زمین)مسکونی رو هم می شود نشان دهد البته بشرطی که بشود این عکسها رو که کنار هم قرار می دهیم مچ بشه به خوردش داد مثلا عکسهای هوایی مشهد 14 سی دی هست
alighasser
25 May 2006, 05:49 AM
دوست گرامی سلام ،
لطفا راهنمایی بیشتر بفرمایید ...
من نرم افزار را نصب کردم ولی نقشه را نمیدانم چکار کنم ؟؟؟
نقشه را روی پی سی باز میکنم و میفرستم روی آی میت ولی باز نمیشه !!!
در ضمن جی پی اس من بلوتوث هست و قابلیت کار روی پی سی رو هم داره ...
لطفا نصب و راه اندازی این برنامه رو پله به پله بفرمائید ...
متشکرم ...
نيوان
28 May 2006, 01:54 AM
با سلام خوب اگر این جور باشه می شود از عکسهای هوایی شهر ها هم استفاده کرده البته فکر نکنم بشود در دسترس عموم قرار داد چون ما برای کارهای شهر سازی کار می کنم این جوی تا دقت کوچه و حتی پلاک(زمین)مسکونی رو هم می شود نشان دهد البته بشرطی که بشود این عکسها رو که کنار هم قرار می دهیم مچ بشه به خوردش داد مثلا عکسهای هوایی مشهد 14 سی دی هست
دوست عزيز عموم نقشه هاي مورد استفاده در GPS از فرمت برداري هستند، اين 14 سي دي كه شما در اختيار دارد فرمت نشه بيتي (Bitmap) دارند.
اگر كل نقشه مشهد رو به صورت برداري در اختيار داشته باشيد كلاً كمتر از 1MB ميشه و اونوقت ميتونيد ازش استفاده كنيد.
فرمت هاي نقشه بيتي عبارتند از: Gif, Tiff, jpg, png, و ساير پسون هاي عمومي
فرمت هاي برداري عبارتند از: CDR, FH8, و پسون هاي نرم افزار اتو كد
حالا اگر فرض بگيريم كه شما نقشه برداري مشهد رو داشته باشيد (و ياحتي نقشه بيتي) تازه براي استفاده در GPS بايد نقشه رو كاليبره كنيد كه اين هم تفريباً كار خيلي سختيه.
نيوان
28 May 2006, 02:00 AM
1-بله بعلاوه سرعت و فاصله دو نقطه
2-بله
3-نقشه هایی که معرفی کردیم به صورت عکس میباشد و فقط مکان و مسیری که شما دارید طی میکنید به شما نشان میدهد برای انتخاب یا پیشنها مسیر شما به نقشه هایی به صورتtrackاحتیاج دارید که من هنوز پیدا نکردم
ضمنا با برنامهpathaway map managerشما از هر نقشه اسکن شده و کلا هر عکسی میتوانید برایgpsاستفاده کنید
دوست عزيز اين نرم افزار نقشه رو كاليبره هم ميكنه؟
چه طوري ميشه من يه نقشه اي رو بدم به نرم افزار و بدون اين كه توي اون نقطه 0 و0 مختصاتم رو بهش بدم و اون منو دقيق موقعيت سنجي كنه؟؟؟؟:icon_idea با محاسبات عقل ناقص من جور درنمياد. ميشه بيشتر توضيح بديد؟
ممنون:icon_cool
mehrzad42
28 May 2006, 08:06 AM
اول اعتراف میکنم که تا حالا هیچ نقشه ائی رو کالیبره نکردم.اما بعد:
ابتدا مختصات سه نقطه متفاوت رو با استفاده ازgpsبدست میاریم وبعد در قسمت کالیبره کردن نرم افزار اون مختصات رو وارد میکنیم.این کار رو میشه هم در گوشی وهم درpcانجام داد. بهتره که این سه نقطه فاصله بیشتری از هم داشته باشند
am!n
21 June 2006, 01:33 AM
با سلام به دوستان.
من شنیدم که GPS امکانات خیلی بالایی داره.
مثلا بت می گه که از فرودگاه تا شهربازی از کدوم مسیر بری زود تر می رسی .می گه که چقدر زمان می بره که به مثلا شهر بازی برسی . یا مثلا می گه که از فرودگاه تا شهر بازی هوایی چند کیلومتره و زمینی چند کبلومتره.
اینا حقیقت داره؟
البته می گن که بدرد کارای شخصی نمی خوره. بدرد کسایی که کارشون تو معدن یا کویره می خوره.
msaket
18 September 2006, 09:34 AM
درسته . الان نقشه شهرهاي بزرگ ايران اومده . و براي كارهاي شخصي هم خوبه مخصوصا اونايي كه مسافرت زياد ميرن
aga_vahid
7 October 2006, 02:54 PM
ميشه آدرس برنامه
gps
روي گوشي پاكت پي سي به من بگين؟
مارال
24 July 2007, 12:48 PM
دنبال نرم افزار gps برای نصب بروی ماشین می گردم با قابلیت ردیابی از طریق ماهواره ویا سایت پشتیبان کنند یا دستگاه و یا نرم افزار.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.