View Full Version : کلوپ 6680 و 6681
محمد759
13 February 2006, 04:16 PM
نه
از همين كه در اين تاپيك هست
kingdariush
13 February 2006, 10:34 PM
اقا pic massege اصلا تو6681 ذخيره نميشه(چون سيمباين 8 هست)
شارژ اوليه6681 هم براي من 1 تا 1.5 ساعت ميشه
چرا سیو نمیشه؟!
پیکچر مسیجهایی رو که بهتون میرسه رو موو تو فولدر میکنید بعد هم وقت خواستید فرواردش میکنید به هر کسی خواستید
تازه یه برنامه هایی هم هست که بهتر بشه با پیکچر مسیج کار کرد که البته من تو کارش نیستم
محمد759
14 February 2006, 01:09 AM
قاب جديد واسه 6681 نيمده
(مشكي)
kingdariush
15 February 2006, 12:43 AM
قاب جديد واسه 6681 نيمده
(مشكي)
من زیر زمین علا الدین مشکی + قرمز+نارنجی+آبی آسمونی هم دیدم
محمد759
16 February 2006, 11:48 AM
چرا بازي هاي انگيج رو 6681 كار نميكنه
رحيم توكلي
16 February 2006, 05:46 PM
چرا بازي هاي انگيج رو 6681 كار نميكنه
برای اجرای بازیهای ان گیج نیاز به نرم افزار جانبی هست به بخش بازیهای سیمبین مراجعه کنید
محمد759
16 February 2006, 11:23 PM
ميدونمblz.....هست ولي كار نميكنه
رحيم توكلي
17 February 2006, 12:29 AM
ميدونمblz.....هست ولي كار نميكنه
خب همونجا تو بازیها وتاپیک مربوطه مطرح کن تا کسایی که باهاش کار کردند راهنماییت کنند
Shahmat
19 February 2006, 01:27 AM
سلام
لطفا بفرمایید چطور میتوان برای آلارم روزانه نوع زنگ را تغییر داد؟
مشکل دیگر من اینست که نام تماس گیرنده را(که د رcontact) ذخیره هم شده نشان نمیدهد و فقط شماره دیده میشود.
ضمنا من متوجه شدم همواره اخرین نمایش یک منو پس از ورود به ان دیده میشود.مثلا اگر د رمنو گالری باشیم و عکسی باز باشد پس از خروج و ورود مجدد دوباره همان عکس دیده میشود.ایا میتوان این حالت را غیر فعال نمود بطوریکه همیشه هنگام ورود به منو صفحه اصلی منو دیده شود/؟(دستگاه 6680).با تشکر
Malkemid
19 February 2006, 04:49 AM
سلام
لطفا بفرمایید چطور میتوان برای آلارم روزانه نوع زنگ را تغییر داد؟
مشکل دیگر من اینست که نام تماس گیرنده را(که د رcontact) ذخیره هم شده نشان نمیدهد و فقط شماره دیده میشود.
ضمنا من متوجه شدم همواره اخرین نمایش یک منو پس از ورود به ان دیده میشود.مثلا اگر د رمنو گالری باشیم و عکسی باز باشد پس از خروج و ورود مجدد دوباره همان عکس دیده میشود.ایا میتوان این حالت را غیر فعال نمود بطوریکه همیشه هنگام ورود به منو صفحه اصلی منو دیده شود/؟(دستگاه 6680).با تشکر
برای تغییر زنگ آلارم...به clock>options>setting>clock alarm tone بروید وزنگ مورد نظرتون رو انتخاب کنید
در مورد نشان ندادن اسم تماس گیرنده اطلاعی ندارم(تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم:icon_roll...ولی اگه خیلی مهمه با مستر ریست حل میشه)
در مورد آخرین نمایش...فکر می کنم شما برای خروج از مثلا گالری..دکمه قرمز رو می زنید و این باعث می شه دفعه بعد که وارد گالری شدید به آخرین نمایش هدایت شید...برای خروج از هر قسمت از options>exit استفاده کنید(یا انقدر Back بزنید که وارد منوی اصلی شید و از اونجا خارج شید)
SMN
20 February 2006, 02:09 AM
کسی هست که بتونه آموزش قدم به قدم با عکس یا توضیح کامل بگذاره ما بفهمیم این قاب 6680 و 6681 چطوری عوض میشه ؟ (یعنی در اصل خودمون چطوری عوض کنیم )
من یه جا رفتم گفت 5 تومن میگیره یه جا دیگه هم 3 تومن هیچ کدوم هم حاضر نیستن جلو خودم این کار رو بکنن!
محمد759
20 February 2006, 09:57 PM
بابا همشون الکي ميگن
من خودم عوض کردم ولي عکسي ازش ندارم
SMN
20 February 2006, 11:56 PM
چجوری اون قسمت بالا رو باز کردی؟ سخته چجوریاس؟ پیچیه ؟
من یه عکس اگه بشه میگیرم میگذارم بگو چیکار کنیم!
محمد759
21 February 2006, 12:20 AM
حالت قلاب ماننده (با يه عقب جلو کردن در مياد)
SMN
21 February 2006, 12:24 AM
اینم عکس بگو ببینیم چطوریاس این قسمتش اصلا اول باید جلو باز بشه یا این قسمت کوچیک پشت؟!
alireza_2000
22 February 2006, 07:20 PM
اول در باطری بعد در پشت کوچیکه که باید با سوزن بزرگ اون 2 تا خار رو بدی عقب و در بیاری بعد قاب جلو هلو در میاد
pok_rat
23 February 2006, 02:01 AM
:icon_neut6680 يا ن70 کدوم بيشتر بر نامه ها و بازيهاي 6630 رو قبول ميکند?
SMN
24 February 2006, 12:20 AM
در آوردم یه جورایی باید اون دوتا خار رو بکشی عقب هم زمان بدی بالا اون قسمت کوچیک رو تا اونجا در بیاد همچین سختم نبودا
6680 فکر کنم بیشتر قبول کنه
Shahmat
11 March 2006, 12:19 AM
آیا در 6680 امکان اضافه کردن عکس شخص به contact list وجود دارد؟ آیا نرم افزار خاصی میخواهد؟. یک سوال هم اینکه آیا میتوان برنامه نصب شده را مستقیم از خود گوشی uninstall کرد؟لطفا راهنمایی فرماییدبا سپاس فراوان
SMN
11 March 2006, 09:37 PM
آیا در 6680 امکان اضافه کردن عکس شخص به contact list وجود دارد؟ آیا نرم افزار خاصی میخواهد؟. یک سوال هم اینکه آیا میتوان برنامه نصب شده را مستقیم از خود گوشی uninstall کرد؟لطفا راهنمایی فرماییدبا سپاس فراوان
بله توی 99 درصد گوشی ها این امکان وجود داره که عکس توی کانتکت لیست بگذاری و نرم افزار خاصی نمیخواد منظور از به طور مستقیم uninstal کردن چیه؟ تمام برنامه هایی که روی هر گوشی نصب میشه به طور مستقیم پاک میشه دیگه
مگه راه دیگه ای هم هست؟
araryan
12 March 2006, 12:48 AM
کسی هست که بتونه آموزش قدم به قدم با عکس یا توضیح کامل بگذاره ما بفهمیم این قاب 6680 و 6681 چطوری عوض میشه ؟ (یعنی در اصل خودمون چطوری عوض کنیم )
من یه جا رفتم گفت 5 تومن میگیره یه جا دیگه هم 3 تومن هیچ کدوم هم حاضر نیستن جلو خودم این کار رو بکنن!
منم دنبالش بودم و خوشبختانه پيدا كردم .اينم لينكش :
http://homepages.nildram.co.uk/~lewisr/6680_replace_guide.pdf
Shahmat
12 March 2006, 01:06 AM
بله توی 99 درصد گوشی ها این امکان وجود داره که عکس توی کانتکت لیست بگذاری و نرم افزار خاصی نمیخواد منظور از به طور مستقیم uninstal کردن چیه؟ تمام برنامه هایی که روی هر گوشی نصب میشه به طور مستقیم پاک میشه دیگه
مگه راه دیگه ای هم هست؟
ضمن تشکر :من در کتابچه راهنما چیزی در این مورد ندیدم.د رکدام منو امکان تعیین عکس برای contact list است؟
در مورد uninstall منظورم اینه که در کدام قسمت گوشی میتوان برنامه های نصب شده را remove کرد (منضورم delete نیست).من در option بازی یا منوهای گوشی این مورد را پیدا نکردم.
farzad_sx1
12 March 2006, 02:43 AM
ضمن تشکر :من در کتابچه راهنما چیزی در این مورد ندیدم.د رکدام منو امکان تعیین عکس برای contact list است؟
شما برای عکس گذاشتن باید اینجوری عمل کنی...
برو تویه Contact و رویه هر کدوم از اونهایی که میخوایی براش عکس بزاری و Option رو بزن بعد Open رو بزن حالا یکبار برو به راست حالا Option رو بزن حالا Add image رو بزن حالا عکس رو از گوشی یا مموری کارتت انتخاب کن ...:icon_cool تموم شد..
Shahmat
13 March 2006, 11:00 PM
من در 6680 در option مثلا یک شماره خاص در contact list منو add image ندیدم.فقط در ادیت آن گزینه add thumbnail بود که ان هم همراه شماره عکس کوچکی را نشان میدهد.ایا امکان نمایش فول اسکرین عکس هنگام تماس وجود ندارد؟
vaheed_nzh
13 March 2006, 11:48 PM
من در 6680 در option مثلا یک شماره خاص در contact list منو add image ندیدم.فقط در ادیت آن گزینه add thumbnail بود که ان هم همراه شماره عکس کوچکی را نشان میدهد.ایا امکان نمایش فول اسکرین عکس هنگام تماس وجود ندارد؟
نه نمیشه.برای این کار باید از نرم افزارایی که هست استفاده کنی مسلهfscaller and ...
farzad_sx1
14 March 2006, 01:13 AM
دوست عزیز اولش اینکه من گوشی 6680 ندارم و باهاش کار نکردم ولی از اونجایی که سیمبیان هستش باید به همین روشی که من میگم بشه همچون کاری کرد ... در ضمن روش منو باره دیگه به دقت انجام بده ...تویه Edit نرو ...همون رویه شماره طرف بده راست....
در آخر هم اگه اینا جواب نداد باید FSCaller بزنی که اون موقغ حتما نتیجه میگیری...:icon_cool
ehsan66006
14 March 2006, 02:53 PM
سلام دوستان من می خوام یه 6680 بگیرم اما تو یه سایت معتبر البته ایرانی خوندم که یکی از اشکالات
6680 پایین بودن سرعتشه . می خواستم از دوستانی که 6680 دارن خواهش کنم در این مورد یه توضیحی
بدن ./ دوستون دارم /
kingdariush
14 March 2006, 08:51 PM
سلام دوستان من می خوام یه 6680 بگیرم اما تو یه سایت معتبر البته ایرانی خوندم که یکی از اشکالات
6680 پایین بودن سرعتشه . می خواستم از دوستانی که 6680 دارن خواهش کنم در این مورد یه توضیحی
بدن ./ دوستون دارم /
دروغی بیش نیست. 6681 سریعرین گوشی بازاره . فقط به علت بالاتر بودن تعداد رنگها فقط در حالت لود عکس مقدار کمی کندتر از 6630 (نه هر گوشی ای) عمل میکنه . در سایر موارد هیچ گوشی نسبت به این گوشی برتری نداره
البته یک سایت روسی هست به اسم mobile-review که کلا با نوکیا بد و با سونی اریکسون رفیقه اون یک جدولی ساخته بود که ایرادات اسای داره و فقط یک مانور تبلیغاتی بود
ehsan66006
14 March 2006, 09:19 PM
از توضیحت ممنونم:icon_excl اما یه موضوع دیگه راستی تو همون سایت mobile-review من video sample های 6680 و 6681 رو دانلود کردم دوربین 2 تا گوشی 1.3 هست اما فیلمهایی که با 6680 گرفته شده بود از 6681
بهتر بود :icon_twis در این مورد شما چیزی می دونین ؟ در آخر بازم تشکر از شما که جواب دادید
kingdariush
15 March 2006, 01:27 AM
از توضیحت ممنونم:icon_excl اما یه موضوع دیگه راستی تو همون سایت mobile-review من video sample های 6680 و 6681 رو دانلود کردم دوربین 2 تا گوشی 1.3 هست اما فیلمهایی که با 6680 گرفته شده بود از 6681
بهتر بود :icon_twis در این مورد شما چیزی می دونین ؟ در آخر بازم تشکر از شما که جواب دادید
فکر کنم دوربینشون یکیه ولی من از فیلم برداری استفاده نمیکنم
vaheed_nzh
16 March 2006, 01:20 AM
گوشیه من 6681 هستش و چند روز پیش بنا به دلایلی مجبور به ریست کردنش شدم.ولی از زمانی که فرمتش کردم سرعت گوشی خیلی پایین امده(مسلا قبلا با spmark میزد 1430 ولی الان میزنه 740)به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه؟البته اینم بگم که این بار n ام میشه که دارم یک گوشی رو فرمت میکنم و تو این زمینه بی تجربه هم نیستم ولی الان بد جور خورده تو پرم با این شرایط.راستش حوسله دوباره ریست کردنش رو هم ندارم.
vaheed_nzh
16 March 2006, 01:24 AM
مشخسات این 2 مدل دقیقا یکیه و تنها تفاوتاشون این موارد زیره:
1-مموریه خود گوشی تو 6680 10 مگابایته ولی تو 6681 8 مگابایت
2-6680 یک دوربینه وی جی ای اضافه تر داره
3-وزنه 6680 حدودا 3 4 گرم از 6681 بیشتره که خب دلیلش دوربینه اضافه ترشه لابد دیگه(6681 دقیقا 130.5 گرمه)
ehsan66006
16 March 2006, 01:47 AM
البته 6680 جزو گوشی های 3g هست ولی 6681 نه به این موضوع هم دقت میشه کرد !
و یه چیز دیگه 6680 از نظر ویدیو خوندم که QCIF رو داره ولی بازم 6681 نداره
و فکر می کنم کیفیت فیلمبرداری 6680 هم به این خاطر کمی بیشتر به نظر میاد
SMN
16 March 2006, 03:53 AM
البته 6680 جزو گوشی های 3g هست ولی 6681 نه به این موضوع هم دقت میشه کرد !
و یه چیز دیگه 6680 از نظر ویدیو خوندم که QCIF رو داره ولی بازم 6681 نداره
و فکر می کنم کیفیت فیلمبرداری 6680 هم به این خاطر کمی بیشتر به نظر میاد
دلیل 3G بودن بر میگرده به دوربین اضافه برای ویدیو کنفرانس که نسل جدید گوشی ها داره
QCIF اصلا ندیدم و نشنیدم و فکر کنم باز هم برای دوربین جلو باشه البته اگه ربطی به دوربین داشته باشه
کیفیت فیلم 6680 و 6681 هیچ فرقی با هم ندارن چون اصلا دوربین هاش یکیه هیچ تفاوتی با هم ندارن
به نظر شما وقتی دوتا گوشی نوکیا سیمبین 8 تومن اختلاف قیمت دارن چقدر میتونن تفاوت داشته باشن؟!
ehsan66006
16 March 2006, 02:42 PM
3g فقط مربوط به دوربین دوم نمیشه عزیزم !
در حقيقت گوشی نسل سوم به گوشی می گن که از تکنولوژی 3G استفاده کنه
تکنولوژی 3G ميتونه اطلاعات شامل ديتا همراه صدا و ديتا بدون صدا رو با سرعت بالا يعنی ۳۸۴ کيلوبايت بر ثانيه از يک گوشی به گوشی ديگه انتقال بده
همچنين به خاطر اينکه تکنولوژی 3G سرعت خيلی بالايی داره (مثل اينترنت Wireless) گوشی هايی که از اين تکنولوژی بهره ميبرن امکان ويديو کنفرانس, دسترسی به اينترنت با سرعت بالا و full motion video براشون فراهم ميشه.
در ضمن در مورد qcif می تونم بگم که تو سایت gsmarena وقتی 6680 و 6681 رو مقایسه کنید در قسمت مقایسه
دوربین qcif رو می بینید . و این qcif مربوط به ویدیو میشه .
در کل می تونم بگم در مقایسه این دو گوشی همیشه دیدم که دوستان فقط گفتن 6680 2 مگ حافظه داخلی
بیشتر داره و یه دوربین به درد نخور جلوش !!!
در صورتی که همونطور که قبلا گفتم 3g - QCIF - هم جزو فرق های مهم این 2 گوشی هستند.
kingdariush
16 March 2006, 11:58 PM
3g فقط مربوط به دوربین دوم نمیشه عزیزم !
در حقيقت گوشی نسل سوم به گوشی می گن که از تکنولوژی 3G استفاده کنه
تکنولوژی 3G ميتونه اطلاعات شامل ديتا همراه صدا و ديتا بدون صدا رو با سرعت بالا يعنی ۳۸۴ کيلوبايت بر ثانيه از يک گوشی به گوشی ديگه انتقال بده
همچنين به خاطر اينکه تکنولوژی 3G سرعت خيلی بالايی داره (مثل اينترنت Wireless) گوشی هايی که از اين تکنولوژی بهره ميبرن امکان ويديو کنفرانس, دسترسی به اينترنت با سرعت بالا و full motion video براشون فراهم ميشه.
در ضمن در مورد qcif می تونم بگم که تو سایت gsmarena وقتی 6680 و 6681 رو مقایسه کنید در قسمت مقایسه
دوربین qcif رو می بینید . و این qcif مربوط به ویدیو میشه .
در کل می تونم بگم در مقایسه این دو گوشی همیشه دیدم که دوستان فقط گفتن 6680 2 مگ حافظه داخلی
بیشتر داره و یه دوربین به درد نخور جلوش !!!
در صورتی که همونطور که قبلا گفتم 3g - QCIF - هم جزو فرق های مهم این 2 گوشی هستند.
میشه در مورد این qcif توضیح بدید؟
تا اونجا که من میدونم به رزولوشن فیلم یک اسمی میدن مثلا qcif میشه 144*90 یا یک همچین چیزی اطلاع دقیقتر دارید بفرمایید
تنها تفاوت مهم 6680 و 6681 برای کاربر ایرانی 2 مگ رم بیشتر 6680 و قاب و رنگهای قشنگتر 6681 است . البته در اتصال به اینترنت 6680 بهتر و سریعتره که به ما چه! مشکل خارجیاست!
ehsan66006
17 March 2006, 01:56 AM
میشه در مورد این qcif توضیح بدید؟
تا اونجا که من میدونم به رزولوشن فیلم یک اسمی میدن مثلا qcif میشه 144*90 یا یک همچین چیزی اطلاع دقیقتر دارید بفرمایید
تنها تفاوت مهم 6680 و 6681 برای کاربر ایرانی 2 مگ رم بیشتر 6680 و قاب و رنگهای قشنگتر 6681 است . البته در اتصال به اینترنت 6680 بهتر و سریعتره که به ما چه! مشکل خارجیاست!
اگر بخواهیم الگو رو رنگ و 2 مگ حافظه قرار بدیم زیاد درست به نظر نمیاد ! و یا چون ما کاربر ایرانی هستیم !
تا چند سال پیش کسی حرفی از Bluetooth نمی زد و نمی دونست و الان هم اکثرا 3G رو اصلا حرفی ازش
نمی زنن ! اتصال به اینترنتم که شما می فرمایین به ما چه :icon_arro بگزریم .
تا اونجایی که خودم راجع به qcif که مخفف Quarter Common Intermediate Format هست میدونم که یک استاندارد ویدیویی هستش به منظور یا به این معنی که قابلیت ظبط ویدیویی با رزولوشن 174*144 پيكسل رو كه از روش فشرده سازي H.261 يا H.263 استفاده مي كنه داره و در ضمن تصاوير رو با نرخ 15 فريم در ثانيه به همراه صدا ذخيره مي كنه.
و اینها هم استاندارها ویدیویی هستند كه عموما براي تلفن هاي همراه استفاده ميشه
sub QCIF: 128*96 Pixel
QCIF: 174*144 Pixel
QVGA: 320*240 Pixel
VGA: 640*480 Pixel
FCIF: 704*576 Pixel
امید وارم کافی بوده باشه که البته اگر بخواهیم کاربر ایرانی رو در نظر بگیریم زیاد هم بود فکر کنم :icon_arro :icon_razz
SMN
17 March 2006, 04:52 PM
اگه واقعا خیلی تاثیر داره پس چرا فقط 8 تومن اختلاف قیمت دارن؟!
ehsan66006
17 March 2006, 06:36 PM
اگه واقعا خیلی تاثیر داره پس چرا فقط 8 تومن اختلاف قیمت دارن؟!
خب شاید اینم از خوبی های ایرانه :icon_arro من وقتی می خواستم t630 بگیرم تو بازار کم بود
فروشنده ها بهم گفتن k300 بگیر . t630 با قیمت 136 تومن بود و کمیاب و k300 یا قیمت 118 تومن
کاری نداریم تو یه مقایسه کوچیک بین این 2 تا می بینیم که k300 12 مگ رم داخلی داره قابلیت پخش
mp3 , mpeg رو داره بعضی بازیهای 3d روش قابل نصب هستند اما t630 2 مگ حافظه داخلی داره
mp3 و mpeg هم ساپورت نمی کنه ! در ضمن دوربینش هم از k300 بدتره ! اما خب چرا پس 136 تومن
و k300 118 تومن !!!!؟؟؟؟ تنها چیزی که به نظر میاد شاید شکل ظاهری t630 می باشد که از k300
خوشگلتره ! و من نه در اینجا در بسیاری موارد دیدم که میگن 6681 زیبا تر از 6680 و اینو منکر نمیشم
تو gsmarena هم به طراحی زیبای 6681 اشاره شده البته در 6680 هم اشاره کرده . شاید مساله
مربوط به عقل و چشم بشه :icon_arro و همه اینا گذشته فکر می کنم 3g , qcif , و یک دوربین اضافه
و 2 مگ حافظه بیشتر و زنگ mp3 ( که 6681 هم شنیدم میشه رینگ رو زنگ mp3 گذاشت اما استانداردی که خودش برای زنگ هاش داره این قابلیت رو نداره ) . فکر کنم 8 تومن ارزش داره که آدم این امکانات رو داشته باشه.
kingdariush
17 March 2006, 08:34 PM
اگر بخواهیم الگو رو رنگ و 2 مگ حافظه قرار بدیم زیاد درست به نظر نمیاد ! و یا چون ما کاربر ایرانی هستیم !
تا چند سال پیش کسی حرفی از Bluetooth نمی زد و نمی دونست و الان هم اکثرا 3G رو اصلا حرفی ازش
نمی زنن ! اتصال به اینترنتم که شما می فرمایین به ما چه :icon_arro بگزریم .
تا اونجایی که خودم راجع به qcif که مخفف Quarter Common Intermediate Format هست میدونم که یک استاندارد ویدیویی هستش به منظور یا به این معنی که قابلیت ظبط ویدیویی با رزولوشن 174*144 پيكسل رو كه از روش فشرده سازي H.261 يا H.263 استفاده مي كنه داره و در ضمن تصاوير رو با نرخ 15 فريم در ثانيه به همراه صدا ذخيره مي كنه.
و اینها هم استاندارها ویدیویی هستند كه عموما براي تلفن هاي همراه استفاده ميشه
sub QCIF: 128*96 Pixel
QCIF: 174*144 Pixel
QVGA: 320*240 Pixel
VGA: 640*480 Pixel
FCIF: 704*576 Pixel
امید وارم کافی بوده باشه که البته اگر بخواهیم کاربر ایرانی رو در نظر بگیریم زیاد هم بود فکر کنم :icon_arro :icon_razz
با این وجود 6680 و 6681 یک رزولوشن دارند
یکی از مهمترین نکات مثبت 6680 طراحیشه و اگراین رو کنار بگذاریم یقینا با توجه به قیمت 6630 انتخاب بهتریه!
وقتی اینترنت مخابرات قیمت مناسبی نداره یعنی اینکه این امکانات در ایران استفاده ای نداره
از شما تعجب میکنم شما یک گوشی با امکانات ویدیو کنفرانس میگیرید بلکه شاید سالهای دیگه در ایران راه اندازی بشه!؟؟؟ تا اون موقع این گوشی که ما خریدیم هزارتا کفن پوسانده! وقتی میگم کاربر ایرانی و شما به تمسخخر میگیرید اصلا به این توجه ندارید که امخابرات ایران امکانات اروپا رو در اختیار ما قرار نمیده حالا ان 92 هم بیاد ایران امکانات بکارمون نمیاد و پول دور ریختنه
زیاد دلتون رو به امکان ویدئو کنفرانس خوش نکنید و به این خاطر گوشی دو دوربینه نگیرید. چون حتی توی اخبار هم صحبت راه اندازیش نیست الانم مخابرات هنوز که هنوزه mms رو نتونسته راه بندازه تازه راه هم بیوفته قیمتش نمیتونه مناسب باشه
kingdariush
17 March 2006, 08:47 PM
و 2 مگ حافظه بیشتر و زنگ mp3 ( که 6681 هم شنیدم میشه رینگ رو زنگ mp3 گذاشت اما استانداردی که خودش برای زنگ هاش داره این قابلیت رو نداره ) . فکر کنم 8 تومن ارزش داره که آدم این امکانات رو داشته باشه.
این صحبت اصلا درست نیست! کی گفته 6681 به طور استاندارد قابلیت استفاده از زنگهای mp3 رو نداره؟
دوربین جلوی 6680 که بی استفاده هم هست زیبایی گوشی رو کم کرده . فقط باید به همه توضیح بدید که این چیه!
تنها تفاوت 2مگ حافظه گوشی بیشتره حتی رمها هم یکیه و تفاوت سرعت محسوسی هم وجود نداره . اما چون 6681 رو خیلی از فروشنده ها ندارند (چون تولیدش کمتره) یکسری مزیتهایی رو میگن که واقعیت نداره (مثل زنگ ام پی تری و این حرفها)
موضوع بعدی اینه که این 6680 نیست که 8 گرونتره این 6681 که چون قشنگتره و کمتر هم تو بازار گیر میاد قیمتش از اونی که باید یک کمی بیشتره وگرنه حداقل باید 20 تومن اختلاف قیمت داشته باشند.
ehsan66006
18 March 2006, 06:59 PM
این صحبت اصلا درست نیست! کی گفته 6681 به طور استاندارد قابلیت استفاده از زنگهای mp3 رو نداره؟
دوربین جلوی 6680 که بی استفاده هم هست زیبایی گوشی رو کم کرده . فقط باید به همه توضیح بدید که این چیه!
تنها تفاوت 2مگ حافظه گوشی بیشتره حتی رمها هم یکیه و تفاوت سرعت محسوسی هم وجود نداره . اما چون 6681 رو خیلی از فروشنده ها ندارند (چون تولیدش کمتره) یکسری مزیتهایی رو میگن که واقعیت نداره (مثل زنگ ام پی تری و این حرفها)
موضوع بعدی اینه که این 6680 نیست که 8 گرونتره این 6681 که چون قشنگتره و کمتر هم تو بازار گیر میاد قیمتش از اونی که باید یک کمی بیشتره وگرنه حداقل باید 20 تومن اختلاف قیمت داشته باشند.
به هر حال ما مقایسه گوشی مد نظرمون بوده . و به ایران و ایرانی کاری نداریم چون آخرش عاقبت خوشی نداره !!
(( می بینید که )) / اما شما هر چی هم راجع به کمیابی 6681 که به نظر من کمیابم نیست و یا نمی دونم از نظر
شکل ظاهری بخواهید اون و سر تر از 80 بدونید و با این حرفا که اینجا هنوز mms راه اندازی نشده و ......... نمی تونید
از برتری های 80 چیزی کم کنید و بگید یه دوربین به درد نخور ! که اصلا 3g مگه تنها استفادش همینه ؟ چون وقتی هدف مقایسه و یاد گرفتن باشه دیگه چون اینجا حالا ایرانه ملاک مقایسه قرار نمی گیره . من تو تفا وتهایی که نوشتم
از رینگ تون mp3 یاد کردم و گفتم که 6681 هم این امکان رو داره از طریق profile هم فکر کنم باشه اما تو جدول
مقایسه بین این 2 گوشی در همه سایتهای معتبر می بینیم که در قسمت رینگ تون در 6681 نامی از ساپورت فرمت
mp3 برده نشده و این موضوع هم بی دلیل نیست . چون وقتی میگم به طور استاندارد نداره این پشتیبانی رو شما
فکر کنم بدونید که mp3 یه فرمت فشرده فایلهای صوتی هست و وقتی این فرمت رو شما به عنوان رینگ تون انتخاب
می کنید در هنگام زنگ خوردن توان زیادی از پردازنده گوشی تون برای پخش اون استفاده می شه و اگر به فرض برنامه
ای مانند ezcaller یا fscaller رو هم نصب کرده باشید ممکنه گوشی در پخش رینگ تون دچار مشکل بشه . که این
موضوع رو عملا من امتحان کردم . و در سرعت هم دیدم که خود شما در نوشته ها تون اشاره کردید که 80 و 81 تفاوت محسوسی ندارند .! که در اینجا سعی شد 1- مقایسه گوشی 2 - معنای استاندارد و 3 - محسوس کردن چیزای
نامحسوس انجام بشه که خدا رو شاکریم که انجام شد :icon_arro
با احترام
kingdariush
18 March 2006, 11:02 PM
به هر حال ما مقایسه گوشی مد نظرمون بوده . و به ایران و ایرانی کاری نداریم چون آخرش عاقبت خوشی نداره !!
(( می بینید که )) / اما شما هر چی هم راجع به کمیابی 6681 که به نظر من کمیابم نیست و یا نمی دونم از نظر
شکل ظاهری بخواهید اون و سر تر از 80 بدونید و با این حرفا که اینجا هنوز mms راه اندازی نشده و ......... نمی تونید
از برتری های 80 چیزی کم کنید و بگید یه دوربین به درد نخور ! که اصلا 3g مگه تنها استفادش همینه ؟ چون وقتی هدف مقایسه و یاد گرفتن باشه دیگه چون اینجا حالا ایرانه ملاک مقایسه قرار نمی گیره . من تو تفا وتهایی که نوشتم
از رینگ تون mp3 یاد کردم و گفتم که 6681 هم این امکان رو داره از طریق profile هم فکر کنم باشه اما تو جدول
مقایسه بین این 2 گوشی در همه سایتهای معتبر می بینیم که در قسمت رینگ تون در 6681 نامی از ساپورت فرمت
mp3 برده نشده و این موضوع هم بی دلیل نیست . چون وقتی میگم به طور استاندارد نداره این پشتیبانی رو شما
فکر کنم بدونید که mp3 یه فرمت فشرده فایلهای صوتی هست و وقتی این فرمت رو شما به عنوان رینگ تون انتخاب
می کنید در هنگام زنگ خوردن توان زیادی از پردازنده گوشی تون برای پخش اون استفاده می شه و اگر به فرض برنامه
ای مانند ezcaller یا fscaller رو هم نصب کرده باشید ممکنه گوشی در پخش رینگ تون دچار مشکل بشه . که این
موضوع رو عملا من امتحان کردم . و در سرعت هم دیدم که خود شما در نوشته ها تون اشاره کردید که 80 و 81 تفاوت محسوسی ندارند .! که در اینجا سعی شد 1- مقایسه گوشی 2 - معنای استاندارد و 3 - محسوس کردن چیزای
نامحسوس انجام بشه که خدا رو شاکریم که انجام شد :icon_arro
با احترام
یکی اومد گفت میخواهم 6680 بگیرم پس اینکه ایشون توی ایران نمیتونند از امکانات اضافی 6680 استفاده کنند موضوع مهمیه .
6680 و 6681 از نظر استفاده از رینگتون mp3 هیچ تفاوتی ندارند . امتحانش هم مجانیه دو تا گوشی رو بگیرید و امتحان کنید. از بقیه 6681 دار ها هم میتوانید بپرسید که این گوشی رینگنوهای mp3 و aac رو پشتیبانی میکنه اصولا تفاوتی با 6680 در این مورد نداره
اما اینکه که 6680 گوشی بهتریه رو من هم قبول دارم ولی نکته اینست که یکنفر در ایران از هیچکدام از این امکانات نمیتواند استفاده کند حداقل تا چند سال دیگر هم همینطوره برای همین به کسی که بخواهد گوشی در ایران بخره میگم که فکر نکنید اون اختلاف قیمتی که برای 6680 میپردازید چیزی بدست میارید! خیر هیچ تفاوتی رو حس نخواهید کرد.
دو گوشیتفاوتشون کمی اختلاف سرعت اینترنت بی سیم که اگر در ایران هم استفاده کنید باز هم تفاوت نمیکنه سرعت اینرنت مخابرات از هر دو پایینتره و نداشتن دوربین جلو برای ویدئو کنفرانس است. 2 مگ حافظه داخلی هم تفاوتی روی عملکرد نداره چون هر دو گوشی 2 مگ رم ثابت دارند و از حافظه گوشی به عنوان حافظه جانبی استفاده میکنند. در مجموع اگر توی ایران هستید این دو تا گوشی هیچ تفاوتی ندارند . هیچ تفاوتی
اگر کسی کل کل گوشی داره روی کاغذ 6680 بهتره ولی اگر گوشی رو کسی برای استفاده بخواهد 6681 و 6680 در ایران هیچ تفاوتنی ندارند و یک گوشی به حساب می آیند. قیمت گرونتر 6680 فقط پول اضافی دادنه
SMN
19 March 2006, 01:03 AM
من که توصیه میکنم برید همه 6680 بگیرید گوشیه ما هم خز نمیشه!
ehsan66006
19 March 2006, 04:06 AM
یکی اومد گفت میخواهم 6680 بگیرم پس اینکه ایشون توی ایران نمیتونند از امکانات اضافی 6680 استفاده کنند موضوع مهمیه .
6680 و 6681 از نظر استفاده از رینگتون mp3 هیچ تفاوتی ندارند . امتحانش هم مجانیه دو تا گوشی رو بگیرید و امتحان کنید. از بقیه 6681 دار ها هم میتوانید بپرسید که این گوشی رینگنوهای mp3 و aac رو پشتیبانی میکنه اصولا تفاوتی با 6680 در این مورد نداره
اما اینکه که 6680 گوشی بهتریه رو من هم قبول دارم ولی نکته اینست که یکنفر در ایران از هیچکدام از این امکانات نمیتواند استفاده کند حداقل تا چند سال دیگر هم همینطوره برای همین به کسی که بخواهد گوشی در ایران بخره میگم که فکر نکنید اون اختلاف قیمتی که برای 6680 میپردازید چیزی بدست میارید! خیر هیچ تفاوتی رو حس نخواهید کرد.
دو گوشیتفاوتشون کمی اختلاف سرعت اینترنت بی سیم که اگر در ایران هم استفاده کنید باز هم تفاوت نمیکنه سرعت اینرنت مخابرات از هر دو پایینتره و نداشتن دوربین جلو برای ویدئو کنفرانس است. 2 مگ حافظه داخلی هم تفاوتی روی عملکرد نداره چون هر دو گوشی 2 مگ رم ثابت دارند و از حافظه گوشی به عنوان حافظه جانبی استفاده میکنند. در مجموع اگر توی ایران هستید این دو تا گوشی هیچ تفاوتی ندارند . هیچ تفاوتی
اگر کسی کل کل گوشی داره روی کاغذ 6680 بهتره ولی اگر گوشی رو کسی برای استفاده بخواهد 6681 و 6680 در ایران هیچ تفاوتنی ندارند و یک گوشی به حساب می آیند. قیمت گرونتر 6680 فقط پول اضافی دادنه
شما با این reply که زدید دیگه این بحث رو تموم کردید البته به شکل کمی خود خواهانه و بی منطق خودتون که
با فهم تفاوتها بازم کوتاه نیومید .
خود خواهانه از این منطور که در پستی که من داشتم که نوشتم 6680 فیلمبرداری بهتری داره و شما در جواب
نوشتین من با فیلمبرداریش زیاد کار نمی کنم :icon_surp ( متاسفم که بدون تحقیقات لازم و بدون شناخت qcif شما 6681 رو انتخاب کردین و این امر باعث شد تا شما اصلا با فیلمبرداری دیگه کار نکنید :icon_arro )
بی منطق از این نظر که شما هنوز برداشتون از 3g فقط یک مکالمه تصویریه و اصلا توجهی به این موضوع ندارید که تبادل اطلاعات دیتا در گوشی های نسل سوم با چه سرعتی امکان پذیر میشه فکر می کنید اینجا چون ایران هست دیگه پیشرفتی نمی کنه پس چرا این همه بحث و جدل همه برن 1100 یا 3310 بگیرن چون اینجا ایرانه و بی منظق ترین
قسمت حرفاتون پول اضافه دادنه که اصلا به غیر از همه برتری های 6680 همون فیلمبرداری qcif فکر کنم 10 یا 8 یا حتی 20 تومن هم ارزش اضافه پول دادن رو داره که البته الان 8 تومن تفاوتش هست ( اگر شما نگران جیب کاربران ایرانی هستین به قول خودتون تا 3g بیاد ایران این گوشی 7 کفن پوسونده پس چه بهتر که 6680 بگیرن کاربران ایرانی که تا اون موقع لا اقل همون 7 کفن رو پوسونده باشه نه مثل 6681 که اون موقع 700 کفن می پوسونه :icon_arro خب فقط در هنگام خرید که نباید هوای جیب رو داشت وقت فروشم باید ضرر کمتری رو متحمل بشیم. خب اجازه بدید منم این بحث رو به این شکل تموم کنم :
مزیتهای انکار نا پذیر که 6680 نسبت به 6681 داره عبارت هستند از :
1- 3g که تنها گوشی های نسل سوم بهره مند هستند ازش
2- qcif که به طرز مشهودی تاثیر گذار در وضوح فیلمبرداری هست
3- پشتیبانی mp3 به طور استاندارد
4 - 2 مگ حافظه داخلی بیشتر
5- در هنگام فروش بهتر ازتون می خرن ( البته به دلیل 2 مگ رم بیشتر و یک دوربین به درد نخوراااا :icon_surp )
و بقیشو 6680 دار ها بیان بگن ( نه 6681 دارهای متعصب )
اوستا مجید
19 March 2006, 08:41 AM
آقا سلام به همه گی من تازه عضو شدم بالا غیرتا یکی درست قیمت گوشی هارو اول بده (به روز) بعد بهترین گارانتی رو هم معرفی کنه اون وقت میشه انتخاب کرد باتشکر از همه
Ashkan
19 March 2006, 11:07 AM
آقا سلام به همه گی من تازه عضو شدم بالا غیرتا یکی درست قیمت گوشی هارو اول بده (به روز) بعد بهترین گارانتی رو هم معرفی کنه اون وقت میشه انتخاب کرد باتشکر از همه
دوست عزیز شما باید به قسمت قیمتها مراجعه کنید.:icon_cool http://www.phalls.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=88
kingdariush
19 March 2006, 06:23 PM
شما با ای 6681 رو انتخاب کردین و این امر باعث شد تا شما اصلا با فیلمبرداری دیگه کار نکنید :icon_arro )
بی منطق از این نظر که شما هنوز برداشتون از 3g فقط یک مکالمه تصویریه و اصلا توجهی به این موضوع ندارید که تبادل اطلاعات دیتا در گوشی های نسل سوم با چه سرعتی امکان پذیر میشه فکر می کنید اینجا چون ایران هست دیگه پیشرفتی نمی کنه
دوست عزیز شما بفرمایید با این 3g و سرعت بالای انتقال اطلاعات! تا به حال چه کاری در ایران کردید و چه اطلاعاتی را منتقل کردید؟؟؟!؟؟ نه این سوال رو جدی جواب بدید!
مسلمه که ایران پیشرفت میکنه ولی شما اصلا خبر دارید که هیچ برمنامه ای برای اضافه کردن این امکانات در مخابرات هست یا خیر؟! فقط پول اضافه میدید که چی بشه؟ حالا دقیقا هم نمیدونم اختلاف قیمت دو گوشی الان چند تومنه ولی حتی اگر 8 تومن هم باشه 8 تومن بابت هیچ میپردازید که چی؟
ولی با اون دوستمون که گفت همه بریید 6680 بخرید موافقم . هم گوشی ما خز نمیشه هم شما فکر میکنید پول اضافی دادید گوشی زیباتر رو هم ول کردید ولی سرعت انتقال اطلاعاتتون در برنامه پنجساله پنجم بیشتره!
kingdariush
19 March 2006, 06:32 PM
وقتی رفتم 6681 ام رو بخرم . دنبال رنگ آبیش بودم و چون کمیاب بود و همه سفید داشتند هر جا میرفتم ازش بد میگفتند که سفیدشو بفروشند یک حرفهای شاخداری شنیدم که مثل:
6681 آبی فلاندی نداره همه بازرا مشتره
6681 آبی فقط made by nokia داره
6681 نداریم ولی اینقدر بدرنگه که کسی نمیخره نمیاریم!
حالا جالب اینکه توی خود تبیلغهای نوکیا رنگ اصلی که بکار برده میشد رنگ آبی بود بیشتر تا سفید
آخر کلی گشتم تا پیدا کردم و واقعا از سفیدش قشنگتره اصل فنلاند هم هست.
جدیدا یکی از دوستان که گوشی منو دیده بود رفت که بخره ولی اصلا 6681 گیرش نیومد بیشتر همون 6680 رو داشتند این حرفها هم آشناست حرف فروشنده هایی که 6681 ندارند و برای اینکه شما 6680 شون رو بخری رو میارند به حرفهای عجیب غریب! مثل مزایای دوربین جلوی 6680 و یا اون 2 مگ حافظه اضافه که اگر کارت حافظه بخری مشکلی نیست مثل من که 512 گرفتم و همیشه 150 مگ هم خالی دارم
به هر حال خوش باشید. اگر با 6680 کاری کردید که 6681 ما نمیکنه برید حال کنید ولی تا اون موقع که مخابرات بتونه همین sms رو به همه ما رفتیم n91 رو زدیم تو کارش
محمد759
20 March 2006, 12:31 AM
سلام همگا خسته نباشين
ميخواستم بدونم ايا برنامه اي چيزي هست که بشه باهاش عکي هاي مسيج رو که از کامپيتر به موبايل ميريزي sendکنه(با مسيج)
SMN
28 March 2006, 12:15 AM
کسی قاب طرح دار برای 6681 دیده؟ اگه دیده کجای تهران دیده؟
محمد759
7 April 2006, 05:05 PM
اقا من در بدر دونباله يه زنگ قشنگ هستم اياييم كه تو سايت هست هيچكودومشون رو نميژسندم:icon_wink
majidjan
8 April 2006, 09:10 PM
دوستان برای 6680 اگر مموری کارت 512 مگابایتی استفاده کنیم مشکلی نداره ؟ از نظر هنگ کردن و کند شدن سرعت کار گوشی ؟
چه مارک یا مدلی پیشنهاد میکنید ؟
Malkemid
9 April 2006, 12:07 AM
دوستان برای 6680 اگر مموری کارت 512 مگابایتی استفاده کنیم مشکلی نداره ؟ از نظر هنگ کردن و کند شدن سرعت کار گوشی ؟
رو گوشی دوستم مموری 512 با مارک نوکیا انداختیم...راستش موقع دریافت فایل با بلوتوث خیلی هنگ می کنه...وقتی مسیر مسیج رو به فون مموری تغییر بده مشکلی نیست!! تو سرعت هم چندان موثر نیست...
قاعدتا نباید مشکلی باشه...شاید گوشی دوستم ایراد داشته...به هر حال اگر خواستید استفاده کنید از مارکهای معتبر مثل کینگستون یا ترنسسند استفاده کنید:icon_cool
mahdi.s
9 April 2006, 10:58 PM
من رو گوشی خودم(6680) 512 کینگستون دارم و خیلی عالی کار می کنه.هیچ مشکلی نداره. :icon_cool
میگن تا 1 گیگ رو هم ساپورت می کنه :icon_sad:
اوستا مجید
9 April 2006, 11:13 PM
سلام به مهدی من از شما سوال دارم ببینم چقدر با گوشیتون کار می کنید منظورم نصب برنامه و سر وکله زدن با برنامه هاست آیا گوشیتون هنگ هم می کنه یا نه و تا به حال موردی داشته . در کل ازش راضی هستید. من این سوال رو از تمام دوستانی که 6680 دارند. هم دارم با تشکر :icon_surp
pedram325i
10 April 2006, 12:10 PM
من هم سوال اوستا مجید رو دا رم. خواهش میکنم جواب بدید. آیا 6680 هنگ میکنه؟ مثل 6630 که میگن زیاد هنگ میکنه؟ بچه ها نوشته بودند که 6681 زیاد هنگ نمیکنه و وشکلی نداره اما 6681 سیستم 3G نداره ولی 6680 داره و چیزی که من شنیدم اینه که وجود این سیستم در گوشی میتونه تو کارهای عادی گوشی اختلال ایجاد کنه(بیشتر هنگ کنه) اما مطمئن نیستم. البته میدونم که 3G در ایران وجود نداره اما میگن این جور گوشی ها وارد یه جای بی آنتن که میشن برای پیدا کردن دوباره سیگنال بیشتر دچار مشکل میشن.
از بچه هایی که 6680 دارن خواهش میکنم در این باره توضیح بدن(آیا 6680 از 6681 بیشتر هنگ میکنه یا نه)
farzad_sx1
10 April 2006, 01:21 PM
دوستان عزیز من آخرش نفهمیدم اینکه میگید گوشی زیاد هنگ میکنه یعنی چی؟؟؟ از نظر من این حرف کاملا ابتدایی هست....بزارید یه مثال براتون بزنم ...
ببینید فرض کنید شما کامپیوتر دارید و همین الان خریدین و همین 1 ساعت پیش اسمبلش کردین... حالا اگه کامپیوترتون هنگ بکنه باید اشکال از سخت افزارهای کامپیوترتون باشه.. یعنی اینکه قطعات کامپیوتر شما باه هم همحونی ندارن...پس به چیز دیگه ای مربوط نیست...
ولی اگه کامپیوتر شما موقع خرید ایراد نداشت و به قول شما هنگ نمی کرد و الان که برنامه های مختلف زدید هنگ میکنه .شما باید اشکال را در نرم افزارهای کامپیوترتون بگردید...نه در سخت افزار....چون قبل از این نرم افزارها درست کار میکرد و هنگ نمی کرد....
الان این مثال رو به موبایل منتقل میکنم ...گوشی موقع ای که می خرید اصولا هنگ نمی کنه چون سخت افزارهای گوشی شما در کارخانه مثلا نوکیا با هم ست شدن و امکان نداره که کارخونه نوکیا یا سایر کارخونه ها سخت افزارهابب که با هم همخونی ندارن رو روی گوشی شما نصب کنند... پس 99% اشکال از سخت افزار نیست ... حالا که به گوشیتون برنامه زدین و موجب شدین که سرعت گوشی پایین بیاد و گوشی زیاد هنگ بکنه ربطی به نوع گوشی نداره که شما بگین مثلا 6630 زیاد هنگ میکنه یا بگین که 6681 زیاد هنگ میکنه ...
اون 1% ای که اونجا براتون خال گذاشتم میتونه اشکال در موقع اسمبل کردن باشه که میشه گفت اون گوشی از ضایعات کارخونه خواهد بود ...
امیدوارم منظور منو درست متوجه شده باشید....:icon_cool
Malkemid
10 April 2006, 02:59 PM
در تکمیل فرمایشات جناب فرزاد...گاهی وقتها یه ضربه هم ممکنه باعث هنگ کردن های متوالی یک گوشی بشه که واضحه این هنگ کردن رو نمی شه به کل گوشی های اون مدل تسری داد:icon_cool
majidjan
10 April 2006, 04:30 PM
من رو گوشی خودم(6680) 512 کینگستون دارم و خیلی عالی کار می کنه.هیچ مشکلی نداره. :icon_cool
میگن تا 1 گیگ رو هم ساپورت می کنه :icon_sad:
ممکنه آدرس محلی که خریدی برای من PM بزنی ؟ ضمنا این مدلی که خریدی گارانتی داره یا نه ؟ قیمت ؟
mahdi.s
10 April 2006, 05:33 PM
من هم سوال اوستا مجید رو دا رم. خواهش میکنم جواب بدید. آیا 6680 هنگ میکنه؟ مثل 6630 که میگن زیاد هنگ میکنه؟ بچه ها نوشته بودند که 6681 زیاد هنگ نمیکنه و وشکلی نداره اما 6681 سیستم 3G نداره ولی 6680 داره و چیزی که من شنیدم اینه که وجود این سیستم در گوشی میتونه تو کارهای عادی گوشی اختلال ایجاد کنه(بیشتر هنگ کنه) اما مطمئن نیستم. البته میدونم که 3G در ایران وجود نداره اما میگن این جور گوشی ها وارد یه جای بی آنتن که میشن برای پیدا کردن دوباره سیگنال بیشتر دچار مشکل میشن.
از بچه هایی که 6680 دارن خواهش میکنم در این باره توضیح بدن(آیا 6680 از 6681 بیشتر هنگ میکنه یا نه)
من با 6681 کار نکردم که بتونم با 6680 مقایسه اش کنم. ولی 6680 من خیلی خیلی کم هنگ می کنه (مجموعا" 3-4 بار تو این 4 ماه که من دارمش) البته من برنامه ی زیادی هم روش نریختم و دلیل عمده ی هنگ کردن هم برنامه های روشه .
kingdariush
10 April 2006, 07:51 PM
6681 هنگ نمیکنه مگه اینکه برنامه ای که روش میریزید ایراد داشته باشه
اوستا مجید
10 April 2006, 11:53 PM
با سپاس از king darush و مهدی و malkemid من فکر کنم دوستان درست متوجه حرف اینجانب نشدند.چقدر با گوشیتون کار می کنید منظورم نصب برنامه و سر وکله زدن با برنامه هاست آیا گوشیتون هنگ هم می کنه یا نه و تا به حال موردی داشته . در کل ازش راضی هستید. یا اینکه از گوشیتون فقط به عنوان یک تلفن استفاده می کنید . من سعی می کنم از تمام امکانات گوشیم بهره بگیرم گوشی که نشه توش برنامه بریزی یا با داشتن برنامه هنگ کنه دیگه برای چی سیمباینه :icon_twis :icon_twis
farzad_sx1
11 April 2006, 01:00 AM
من سعی می کنم از تمام امکانات گوشیم بهره بگیرم گوشی که نشه توش برنامه بریزی یا با داشتن برنامه هنگ کنه دیگه برای چی سیمباینه :icon_twis :icon_twis
دوست عزیز کی گفت که شما نباید برنامه بریزید تو گوشیتون ؟؟؟ نکنه از حرفهای من این چنین برداشتی داشتید...
1001 جور برنامه داریم... آیا به نظر شما همه این 1001 جور برنامه بدون اشکال هستند و باعث میشن که سرعت گوشی پایین بیاد یا نه؟؟؟
kingdariush
11 April 2006, 09:16 PM
با سپاس از king darush و مهدی و malkemid من فکر کنم دوستان درست متوجه حرف اینجانب نشدند.چقدر با گوشیتون کار می کنید منظورم نصب برنامه و سر وکله زدن با برنامه هاست آیا گوشیتون هنگ هم می کنه یا نه و تا به حال موردی داشته . در کل ازش راضی هستید. یا اینکه از گوشیتون فقط به عنوان یک تلفن استفاده می کنید . من سعی می کنم از تمام امکانات گوشیم بهره بگیرم گوشی که نشه توش برنامه بریزی یا با داشتن برنامه هنگ کنه دیگه برای چی سیمباینه :icon_twis :icon_twis
هنگ نداشته. من فقط دو سه بار گوشیم هنگ کرده اونم بعد از اینکه برنامه جدیدی رو اینستال کردم و بهش نخورده
SMN
12 April 2006, 12:49 AM
من به صورت وحشتناک رو گوشیم برنامه میریزم هنگ در یه حالت خیلی میکنه اونم اینه که یه تم سنگین مثلا 400 کیلو بایتی روی مموری کارت نصب کنی و بعد از انتخاب تم مموری رو بکشی بیرون گوشی فرصت نمیکنه تم رو با تم دیفالت عوض کنه گوشی خود به خود ریست میشه بازی taptop رو هم ریختم رو گوشی خواستم اجرا کنم ریست شد ولی عین آدم باهاش رفتار بشه عین آدم جوابتو میده
س.ا.ا
13 April 2006, 01:36 PM
من یک مشکل عجیب با موبایلم دارم
با اینکه حدود 13 مگابایت مموری کارت خالیه و حدود 8 مگابایت مموری تلفن ولی تو قمست بالای برنامه FExplorer جلوی freemem نوشته 4904kb و تعداد عکس هایی هم که می تونم بگیرم طبق همین 4904 کیلوبایت حساب میشه (فقط 22عکس) ضمنن تنظیم حافظه دوربین رو مموری کارته
اصغر
20 April 2006, 12:28 AM
سلام
دوستان اگه سوالم تكراريه ببخشيد چون فرصت نمي شه از اول 25 صفحه رو بخونم :icon_mrgr
من كلي اينترنت رو زير و رو كردم. همه جا نوشته كه 6681 مموري تا 2 گيگ رو ساپورت مي كنه ولي اونايي كه استفاده كردن مي گن كه گوش رو كند مي كنه. حالا بعضيا پيشنهاد دادن كه از يك گيگ بيشتر استفاده نشه و بعضيا گفتن از 512 بيشتر استفاده نشه بهتره.
من مي خوام مموري يك گيگ بگيرم. آيا كسي تا حالا رو 6681 يك گيگ گذاشته ؟
Mohandes_Masoudof
20 April 2006, 10:16 PM
سلام
دوستان اگه سوالم تكراريه ببخشيد چون فرصت نمي شه از اول 25 صفحه رو بخونم :icon_mrgr
من كلي اينترنت رو زير و رو كردم. همه جا نوشته كه 6681 مموري تا 2 گيگ رو ساپورت مي كنه ولي اونايي كه استفاده كردن مي گن كه گوش رو كند مي كنه. حالا بعضيا پيشنهاد دادن كه از يك گيگ بيشتر استفاده نشه و بعضيا گفتن از 512 بيشتر استفاده نشه بهتره.
من مي خوام مموري يك گيگ بگيرم. آيا كسي تا حالا رو 6681 يك گيگ گذاشته ؟
ممنون ميشم هر چه زودتر جواب بدين چون منم دقيقاً همين سؤالو دارم
Shahriar
22 April 2006, 12:07 PM
منم یه سؤال دارم.
قبلاً SX1 داشتم.یکی از مزایای SX1 اینه که واقعاً ام پیلیر خوبیه. یکی از مزایاش این بود که از رو هندز فری آهنگو پاز میکرد. آیا هندز فری خاصی واسه 6681 هست که این قابلیتو داشته باشه؟
همینطور وقتی داشتم باهاش آهنگ گوش میدادم وقتی تلفن یا sms زنگ میزد آهنگ قطع میشد بعدش دوباره ادامشو پخش میکرد. که با 6681 حتی در حالت Silent هم موقع sms اومدن باید دوباره بریم تو mp3 player دوباره ادامه آهنگو بزنیم. راهی هستش که این مشکل حل شه؟
از اولش میگفتم SX1 هنوزم میگم. واقعاً گوشی خوبی بود خدا بیامرز
kingdariush
22 April 2006, 06:30 PM
منم یه سؤال دارم.
قبلاً SX1 داشتم.یکی از مزایای SX1 اینه که واقعاً ام پیلیر خوبیه. یکی از مزایاش این بود که از رو هندز فری آهنگو پاز میکرد. آیا هندز فری خاصی واسه 6681 هست که این قابلیتو داشته باشه؟
همینطور وقتی داشتم باهاش آهنگ گوش میدادم وقتی تلفن یا sms زنگ میزد آهنگ قطع میشد بعدش دوباره ادامشو پخش میکرد. که با 6681 حتی در حالت Silent هم موقع sms اومدن باید دوباره بریم تو mp3 player دوباره ادامه آهنگو بزنیم. راهی هستش که این مشکل حل شه؟
از اولش میگفتم SX1 هنوزم میگم. واقعاً گوشی خوبی بود خدا بیامرز
موزیک پلیرش رو از سایت mobile9.com آپدیت کنید
SMN
28 April 2006, 11:32 PM
آقا 6681 دارهای عزیز بیاین بریم گوشیامونو عوض کنیم با این بازار ایران همه چیز ریخت به هم 6681 از بازار غیب شد شده گوشیه نایاب قیمت نوش و دست دومش خیلی اومده پایین خلاصه بریم یه ان 70 ای 3250 ای بگیریم اختلافش هم از 7-8 تومن با 6680 رسیده به 20-30 تومن
kingdariush
29 April 2006, 12:13 AM
آقا 6681 دارهای عزیز بیاین بریم گوشیامونو عوض کنیم با این بازار ایران همه چیز ریخت به هم 6681 از بازار غیب شد شده گوشیه نایاب قیمت نوش و دست دومش خیلی اومده پایین خلاصه بریم یه ان 70 ای 3250 ای بگیریم اختلافش هم از 7-8 تومن با 6680 رسیده به 20-30 تومن
الان 6681 رو چند میخرن؟
اصغر
29 April 2006, 12:14 AM
سلام
بابا دلت خوشه ها. من 360 پولشو دادم بعد از 2 ماه كه هنوز خيلي هم نو بود 260 مي خواستن. الان گيرم 200 بخرنش بايد 150 حداقل روش بذارم كه مثلن يه N70 بگيرم كه آخرش مثلن چي بشه؟ چه كاري اون مي كنه كه اين نمي كنه ؟
Shahriar
30 April 2006, 01:28 PM
موزیک پلیرش رو از سایت mobile9.com آپدیت کنید
هر چی گشتم موزیک پلیر پیدا نکردم. میشه بفرمایین اسمش چیه یا اینکه لینک دانلود بدین؟
kingdariush
30 April 2006, 09:30 PM
هر چی گشتم موزیک پلیر پیدا نکردم. میشه بفرمایین اسمش چیه یا اینکه لینک دانلود بدین؟
لینک داونلود :
http://gallery.mobile9.com/f/24050/
Shahriar
1 May 2006, 10:25 AM
لینک داونلود :
http://gallery.mobile9.com/f/24050/
آقا ممنون.اما خودم هم یه چیزی پیدا کردم. با ogg player بعد از تماس خودش ادامه آهنگو پخش میکنه. اما چون با power mp3 آهنگ گوش میدادم میخواستم ببینم واسه اون برنامه این امکان هست یا نه. به هر حال دیگه الان با ogg player موزیک گوش میدم.
vaheed_nzh
2 May 2006, 09:03 PM
ممنون ميشم هر چه زودتر جواب بدين چون منم دقيقاً همين سؤالو دارم
دوستان من یه مموری 512 رو 6681 انداختم (1گیگ گیر نیاوردم)خوشبختانه سرعتش هیچ افتی پیدا نکرده.تنها مشکلی که هست موقع فیلم گرفتنه که هر چند ثانیه یه گیر کوچولو میکنه.البته اگه بره فیلم گرفتن ا ز مموریه خود گوشی استفاده بشه مشکل حل میشه.ضمنا من این چیزا رو که گفتم رو 2 تا 6681 دیگه و یک 6630 هم تست کردم و همین نتایج بدست امد.مارک مموری هم میکروسیمه و روش نوشته ساخت کره.من خریدم 14.5
اوستا مجید
2 May 2006, 09:36 PM
دوستان عزیز سلام من یه سوال دارم ایا سرعت 6680 به 6630 میرسه اگه نه چقدر فرق میکنه
دوستان عزیز سلام من یه سوال دارم ایا سرعت 6680 به 6630 میرسه اگه نه چقدر فرق میکنه توی برنامه های جاوا فرقش معلومه و 6630 بیشتره سرعتش ولی در موقع نصب برنامه سرعت 6680 به نظر من بیشتره در باز کردن منو ها هم 6630 بهتر عمل میکنه البته اگه short cut های روی صفحه ی اصلی 6680 رو برداری سرعت 6680 بیشتر هم میشه ( در باز کردن منو ها)
kingdariush
3 May 2006, 12:11 AM
دوستان عزیز سلام من یه سوال دارم ایا سرعت 6680 به 6630 میرسه اگه نه چقدر فرق میکنه
تقریبا برابره بیشتر فرق سرعت رو توی باز کردن عکس میشه دید چون تعداد رنگهای 6680 دو برابر 6630 است بیشتر طول میکشه
سلام
آقا هیچ کس جواب منو نداد منم دل زدم به دریا و یه مموری یک گیگ ترنسند خریدم. حالا تستش می کنم جواب می دم.:icon_excl
ali22x
4 May 2006, 02:12 PM
سلام 6681 بگیرم یا 750 سونی من تو این دو مورد ماندهام یکی کمک کنه
MOSTAFA_H_P
4 May 2006, 02:31 PM
بر اساس نیازتان خرید کنید این دو گوشی کاملا با هم فرق دارند
ali22x
4 May 2006, 02:32 PM
انتتدهی 6681 چطوریه
MOSTAFA_H_P
4 May 2006, 02:33 PM
انتتدهی 6681 چطوریه
دوست من تاپیک را با دقت بیشتری مطالعه فرمایید تا به تمام جواب هایتان برسید
ParsCommunity
4 May 2006, 09:15 PM
اگر یک وقت 6681 گیر آوردی 6681 بخر!
ParsCommunity
4 May 2006, 09:16 PM
انتتدهی 6681 چطوریه
مثل بقیه نوکیا ها عالی
pafa000
5 May 2006, 03:11 PM
سلام من امروز 6681 خريدم ولي نميدونم چرا ويبرش كار نميكنه يا شايد من بلد نيستم
ميشه يه راهنمايي بكنيد؟
سلام
از منوي اصلي منوي Tools رو انتخاب كنين بعد منوي Profiles رو انتخاب كنين بعد پروفايل مورد نظر رو انتخاب كرده و Personalise را فشار دهيد و Vibrating Alert را On كنيد.
ParsCommunity
7 May 2006, 12:45 PM
الان کسی خبر داره 6681 چنده نوش تو بازار اگر باشه؟
الان کسی خبر داره 6681 چنده نوش تو بازار اگر باشه؟
250 تا 280
Webgardi
8 May 2006, 02:40 AM
مشكل در مستر ريست 6680
آقا من يك مشكلي در مورد مستر ريست 6680 دارم. قبلا هم يك تاپيك جدا زده بودم براش ولي در يك اقدام ناجوانمردانه بدون هيچ علتي پاكش كردن. (اينكه تعداد مديران يك فوروم بيش از حد باشن همين مشكلات رو هم داره) ببينيد من براي مستر ريست دكمه هاي سبز و 3 و ستاره رو نگه مي دارم و بعد دكمه روشن شدن گوشي رو هم مي زنم و نگه مي دارم ولي اكثرا هيچ اتفاقي نمي افته. اگه هم بخواهد اتفاقي بيافته فرمت معمولي ميشه. (هموني كه شهر و ساعت و تاريخ رو مي پرسه و مي ره تو گوشي و هيچي هم به اون صورت پاك نشده ) ممنون ميشم كمكم كنيد. (حتي در زماني كه توي شارژ هم بوهه اين كار رو كردم ولي نتيجه همين بود )
گوشي الان خيلي پر شده و كلي برنامه نصب شده و پاك شده و پاك نشده روش هست و كلا خيلي قر و قاطي هست و به يك مستر ريست نياز داره.
MOSTAFA_H_P
8 May 2006, 03:53 AM
قبلا هم يك تاپيك جدا زده بودم براش ولي در يك اقدام ناجوانمردانه بدون هيچ علتي پاكش كردن. (اينكه تعداد مديران يك فوروم بيش از حد باشن همين مشكلات رو هم داره)
فکر نمیکنم تاپیکی الکی پاک بشه حتما تکراری بوده
Webgardi
8 May 2006, 05:08 AM
فکر نمیکنم تاپیکی الکی پاک بشه حتما تکراری بوده
تكراري كه نبود. اصلا اصل وجودي فوروم براي اينه كه طرف مشكلاتش رو مطرح كنه و جواب بگيره. من سرچ هم كرده بودم ولي همچين مشكلي نديدم. مشكل رو مطرح كردم ولي ديدم پاك شده.
اوستا مجید
11 May 2006, 10:04 PM
اقا من برنامه Nokia Lifeblog رو اشتباهی باک کردم این برنامه رو از کجا میتونم تهیه کنم و رو گوشیم نصب کنم
Webgardi
11 May 2006, 10:20 PM
اقا من برنامه Nokia Lifeblog رو اشتباهی باک کردم این برنامه رو از کجا میتونم تهیه کنم و رو گوشیم نصب کنم
http://www.nokia.com/lifeblog/downloads
majidjan
12 May 2006, 11:10 PM
کار این برنامه چی هست ؟
محمد759
13 May 2006, 12:15 AM
در مورد مستر ریست:
تا اون جایی که من میدونم کار سه دکمه (سبز+3+*)فرمت گوشی هست و برای مستر ریست از *#7780# استفاده میکنن:icon_cool
pafa000
13 May 2006, 07:48 PM
دوستان رم 1 گيگ رو 6681 جواب ميده يا نه؟
جواب که میده ولی چقدر سرعت کم میشه اصغر آقا باید بگه!!
اصغر
14 May 2006, 07:44 PM
جواب که میده ولی چقدر سرعت کم میشه اصغر آقا باید بگه!!
سلام
توي تاپيك زير نتيجه ي تستش رو گذاشتم. هيچ تاثير بدي رو سرعت گوشي نداشته.
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=9604&page=8
majidjan
15 May 2006, 09:22 AM
کسی نمیگه کار برنامه Nokia Lifeblog چیه ؟
اوستا مجید
17 May 2006, 11:16 PM
برنامه مورد نظر عکسها و ایمل ها و مسیج هارو درpc وگوشی مدیریت میکند و همه اونارو از روی زمان برای شما دسته بندی میکنه البته قبل از اینکه بتونم تمام کاراش رو بفهمم پاک شد دانلود هم نداره یعنی من که نتونستم
vaheed_nzh
18 May 2006, 02:26 PM
برنامه مورد نظر عکسها و ایمل ها و مسیج هارو درpc وگوشی مدیریت میکند و همه اونارو از روی زمان برای شما دسته بندی میکنه البته قبل از اینکه بتونم تمام کاراش رو بفهمم پاک شد دانلود هم نداره یعنی من که نتونستم
برای دانلودش میتونین به خود سایت نوکیا برین و با توجه به مدل گوشی نرم افزارو بگیرین
majidjan
20 May 2006, 07:59 PM
اینم لینک دانلود Nokia Lifeblog از سایت خو نوکیا :
http://www.europe.nokia.com/nokia/0,,71751,00.html
mahdi.s
23 May 2006, 03:00 PM
این گوشی من از دیشب تا حالا مموری رو نمی خونه! :icon_cry: دو-سه ساعتی مموریشو در آورده بودم، بعد که گذاشتم، نخونذ. هر کاری می کنم نمیشه!
با 3-4 تا مموری مختلف هم امتحان کردم، نمیشه! هر مموری ای که میذارم روش، بازم توی tools-->memory card می نویسه: (No memory card inserted) :icon_redf
چی کارش کنم که درست بشه؟
اوستا مجید
24 May 2006, 01:42 AM
دوست عزیز mahdi.s شما یه ریست با کد های محرمانه (ریست کارخانه بده ) بدون اینکه مموری تو گوشی باشه بعد
دوباره گوشی رو با مموری روشن کن اگر نشد با مموری ریست بده (*7370 #*یا *7780*#)
mahdi.s
24 May 2006, 03:30 PM
دوست عزیز mahdi.s شما یه ریست با کد های محرمانه (ریست کارخانه بده ) بدون اینکه مموری تو گوشی باشه بعد
دوباره گوشی رو با مموری روشن کن اگر نشد با مموری ریست بده (*7370 #*یا *7780*#)
هر دو کار رو کردم، نشد!:icon_redf امروز میبرمش نمایندگی.
mozhgan
26 May 2006, 04:08 PM
سلام منم از ديروز به جمع 6680 دارها پيوستم :icon_excl
قيمتش 320 با گارانتي اتصالات
يه رم 256 هم گرفتم 18
اين از قيمت
......
همه منوهاشو زير و رو كردم به چند تا مشكل برخوردم يك اينكه وقتي كابل رو وصل مي كنم به كامپيوتر كه از pc suiteاستفاده كنم كابل رو نمي شناسه يعني پيغام مي ده nokia 6680 ولي ارتباط برقرار نمي شه
دوم اينكه نرم افزار farsi dic(nia) روش نصب كردن كه اصلا باز نمي شه يا من بلد نيستم !
ans. machine (براي منشي ) روش نصبه كه فعال مي شه ولي پيغامي كه ذخيره مي شه رو پخش نمي كنه ؟ يه نرم افزار ديگه به اسم AM يا answering machineروش هست كه اونم جواب نمي ده بهم
ممنون ميشم دوستان كمكي كنن... :icon_wink
اصغر
26 May 2006, 11:43 PM
سلام
چرا وقتي از يك نوكياي ديگه براي من SMS همراه با تصوير (شكلك) مي فرستند من شكلك ها را به صورت كركتر استرينگ هاشون مي بينم ؟
مگه نوكيا ها با هم كامپتيبل نيستند ؟
devilgirl
28 May 2006, 01:01 PM
سلام خوبين منم به 6680 دارها پيوستم تورو خدا اين تپيک رو رنق بدين خيلی سوتو کوره من يک سؤال داشتم که 6680 ميتونه رمه 1 گيگ رو قبول کنه و بهترين مرکه رمه 1 گيگ برا 6680 چيه بدشم جديدترين فيرموره 6680 چنده ممنون ميشم به سؤالم جواب بدين
mahdi.s
28 May 2006, 02:05 PM
6680 ميتونه رمه 1 گيگ رو قبول کنه
اگه اولین پست(#352) بالای همین صفحه (28) رو بخونین فکر کنم جوابتونو بگیرین:icon_cool
Malkemid
28 May 2006, 02:06 PM
که 6680 ميتونه رمه 1 گيگ رو قبول کنه
بله..می تونه...به پست شماره 352 جناب اصغر مراجعه کنید...در مورد مارک بنده ترنسسند یا کینگستون رو توصیه می کنم.
همه منوهاشو زير و رو كردم به چند تا مشكل برخوردم يك اينكه وقتي كابل رو وصل مي كنم به كامپيوتر كه از pc suiteاستفاده كنم كابل رو نمي شناسه يعني پيغام مي ده nokia 6680 ولي ارتباط برقرار نمي شه
دوم اينكه نرم افزار farsi dic(nia) روش نصب كردن كه اصلا باز نمي شه يا من بلد نيستم !
ans. machine (براي منشي ) روش نصبه كه فعال مي شه ولي پيغامي كه ذخيره مي شه رو پخش نمي كنه ؟ يه نرم افزار ديگه به اسم AM يا answering machineروش هست كه اونم جواب نمي ده بهم
شاید از قسمت connection manager ارتباط با کابل رو انتخاب نکردید؟..امتحان کنید...
در مورد دیکشنری باز کردنش لم خاصی نداره! احتمالا بد نصب شده رو گوشیتون...فکر می کنم لینک دانلود رو می تونید تو سایت قسمت برنامه ها پیدا کنید:icon_cool
در مورد منشی هم از advanced call ,manager یا smart answer استفاده کنید...(لینک دانلود تو قسمت برنامه ها).
mozhgan
28 May 2006, 03:28 PM
بله..می تونه...به پست شماره 352 جناب اصغر مراجعه کنید...در مورد مارک بنده ترنسسند یا کینگستون رو توصیه می کنم.
شاید از قسمت connection manager ارتباط با کابل رو انتخاب نکردید؟..امتحان کنید...
در مورد دیکشنری باز کردنش لم خاصی نداره! احتمالا بد نصب شده رو گوشیتون...فکر می کنم لینک دانلود رو می تونید تو سایت قسمت برنامه ها پیدا کنید:icon_cool
در مورد منشی هم از advanced call ,manager یا smart answer استفاده کنید...(لینک دانلود تو قسمت برنامه ها).
نرم افزار pc suite رو از نصب خارج كردم و مجدد نصب كردم و بعد گوشي رو وصل كردم به pc و شناخت ممنونم تقريبا ديگه مشكلي با گوشي ندارم مي مونه نرم افزار ها من قسمت برنامه اي نديدم اون قسمت كه مربوطه به ملويد و نرم افزارهاي مربوط به pcبود بيشتر آهنگه ولي همچنان دارم مي گردم تا اين نرم افزارها رو گير بيارم :icon_excl
mozhgan
29 May 2006, 01:43 PM
الان فرصت پيدا كردم يه سري به قسمت theme ها بزنم به يه چيزي برخوردم اينكه هر تم رو كه مي خوام preview بگيرم بهم نشون مي ده و وقتي back رو مي زنم كه برگرده رو ليست خيلي طول مي كشه؟
همه تم ها روي مموريم هستش !
به نظر شما علتش چي مي تونه باشه؟!
ParsCommunity
30 May 2006, 11:10 AM
الان فرصت پيدا كردم يه سري به قسمت theme ها بزنم به يه چيزي برخوردم اينكه هر تم رو كه مي خوام preview بگيرم بهم نشون مي ده و وقتي back رو مي زنم كه برگرده رو ليست خيلي طول مي كشه؟
همه تم ها روي مموريم هستش !
به نظر شما علتش چي مي تونه باشه؟!
برای منم همینجوری بود!
vaheed_nzh
30 May 2006, 12:06 PM
سلام منم از ديروز به جمع 6680 دارها پيوستم :icon_excl
قيمتش 320 با گارانتي اتصالات
يه رم 256 هم گرفتم 18
اين از قيمت
......
ممنون ميشم دوستان كمكي كنن... :icon_wink
در مورد دیکشنری فکر میکنم فایل fulldata.dat رو تو درایو c فولدره bootdata کپی نکردید.در مورد منشی هم من فقط یک نسخه از smart answer رو دیدم که روی 6681 درست کار میکرد ولی من نرم افزاره interactive voice call manager رو بهتون پیشنهاد میکنم که امکانات دیگه مثل blacklist رو هم داره.اینم لینک داونلودش
http://vaheednezhadali.persiangig.com/other/Mobisophy.Interactive.Voice.Call.Master.v1.50.S60. sis
راستی رم رو هم گرون خریدید فکر میکنم چون من 512 kingston خریدم 14.5
برای اتصال به کامپیتر هم بهتون توصیه میکنم از ram reader استفاده کنید که قیمتش در حد 5 تومان هم پیدا میشه و در مقایسه با کابل و سرعت پایینش و مشکلاتی که داره خیلی راحت تره
vaheed_nzh
30 May 2006, 12:17 PM
برای منم همینجوری بود!
این مشکل برای همه هست.فکر میکنم دلیلش هم پایین بودن ram در کل گوشی هاست که باعث میشه سرعت افت کنه(در fexplorer میتونید ببینید که این مقدار مثلا برای 6681 فقط 1872 کیلو بایته)
بهتون توسیه میکنم که برای دیدنه تمهاتون اوناها رو apply کنید و ازpreview استفاده نکنید
mozhgan
30 May 2006, 02:34 PM
در مورد دیکشنری فکر میکنم فایل fulldata.dat رو تو درایو c فولدره bootdata کپی نکردید.در مورد منشی هم من فقط یک نسخه از smart answer رو دیدم که روی 6681 درست کار میکرد ولی من نرم افزاره interactive voice call manager رو بهتون پیشنهاد میکنم که امکانات دیگه مثل blacklist رو هم داره.اینم لینک داونلودش
http://vaheednezhadali.persiangig.com/other/Mobisophy.Interactive.Voice.Call.Master.v1.50.S60. sis
راستی رم رو هم گرون خریدید فکر میکنم چون من 512 kingston خریدم 14.5
برای اتصال به کامپیتر هم بهتون توصیه میکنم از ram reader استفاده کنید که قیمتش در حد 5 تومان هم پیدا میشه و در مقایسه با کابل و سرعت پایینش و مشکلاتی که داره خیلی راحت تره
دست شما درد نكنه برنامه رو گرفتم و نصب كردم مرسي يه كم ور برم لم برنامه دستم بياد
در مورد رم هم ممكنه!!! :icon_eek: ديكشنري رجيسترش مشكل داشت و نرم افزار زياد داشتم تو حافه ورژن جديد رو نصب كردم و مشكل برطرف شد :icon_arro
mozhgan
30 May 2006, 02:36 PM
این مشکل برای همه هست.فکر میکنم دلیلش هم پایین بودن ram در کل گوشی هاست که باعث میشه سرعت افت کنه(در fexplorer میتونید ببینید که این مقدار مثلا برای 6681 فقط 1872 کیلو بایته)
بهتون توسیه میکنم که برای دیدنه تمهاتون اوناها رو apply کنید و ازpreview استفاده نکنید
مشكل رو با applyكردن برطرف كردم ! مرسي دوست عزيز
devilgirl
30 May 2006, 06:29 PM
ببخشيد ميتونيد بگين 6680 و 6681 ماله سريه چنده نکيا هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و آيا برنامهايه 9500 و 9300 روشون نصب ميشود
mahdi.s
30 May 2006, 08:35 PM
ببخشيد ميتونيد بگين 6680 و 6681 ماله سريه چنده نکيا هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و آيا برنامهايه 9500 و 9300 روشون نصب ميشود
Nokia 6680 Specifications
Symbian OS Version: v8.0
User Interface: S60
خود گوشی سری 60 نوکیاست. و سیستم عاملش "سیمبین 8" است.
و برنامه های 9500 و 9300 بهش نمی خوره. چون هردوی این گوشی ها سری 80 هستند و سیستم عامل سیمبین ورژن 7 دارن.
Malkemid
31 May 2006, 01:24 PM
نرم افزار pc suite رو از نصب خارج كردم و مجدد نصب كردم و بعد گوشي رو وصل كردم به pc و شناخت ممنونم تقريبا ديگه مشكلي با گوشي ندارم مي مونه نرم افزار ها من قسمت برنامه اي نديدم اون قسمت كه مربوطه به ملويد و نرم افزارهاي مربوط به pcبود بيشتر آهنگه ولي همچنان دارم مي گردم تا اين نرم افزارها رو گير بيارم :icon_excl
دوستان عزیز برای برنامه به تاپیک زیر مراجعه کنند:
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=11804
mozhgan
31 May 2006, 01:58 PM
ببخشيد باز يه سوال ديگه اين گوشي من گاهي ريست مي شه مثلا وقتي مي ره روي پيغام گير (البته گاهي) ريست مي شه و تمي كه گذاشته بودم برميگرده به default و گاهي هم پيش اومده حين بازي اين طوري شده :(
kingdariush
31 May 2006, 11:51 PM
ببخشيد باز يه سوال ديگه اين گوشي من گاهي ريست مي شه مثلا وقتي مي ره روي پيغام گير (البته گاهي) ريست مي شه و تمي كه گذاشته بودم برميگرده به default و گاهي هم پيش اومده حين بازي اين طوري شده :(
پیغامگیرت فکر کنم به گوشی نمیسازه . پاک کن یکی پیدا کن که درست کار کنه.
vaheed_nzh
1 June 2006, 02:05 AM
من فکر میکنم نرم افزارهای زیادی رو بدون اینکه ازشون خارج بشین با زدن دکمه ی قرمز از شون فقط موقتا خارج میشین در حالی که اونا هنوز دارن run میشن برای همین گوشی تو processingکم میاره.شاید هم یک نرم افزار مسله انتی ویروسها مدام فعاله.در کل نباید از گوشی زیاد توقع داشت چون گوشیه نه کامپیوتر.
برای من هم پیش امده که مسلا وسط بازی بهم زنگ زدن و گوشی خاموش شده هر چند کم پیش امده
۹ برنامه ی توپ به همراه کرک فکر کنم به درد کسانی که این ۱۰ پست آخر رو دادن بخوره ( البته شماره ی ۶ بازی هستش)
1. Best answer machine (منشی)
2. Best Crypto (کمپرس برنامه ها)
3. Best file man (فایل منیجر با توانایی hidden کردن فایل ها)
4. Best task man ( کمپرس کردن مموری برای اجرای برنامه ها با سرعت بالا و جلوگیری از ریست شدن بیجا و بستن برنامه هایی که بسته نمیشوند و ...)
5. Best Video Ringtones (با تنظیم این برنامه وقتی کسی تماس میگیره جای زنگ خوردن یک کلیپ دلخواه پخش میشه)
6. Best ball (یک بازیه سخت)
7. Best desk (تمام اطلاعات گوشی رو با زدن دکمه ی منو نشون میده)
8. Best Safe (به درد ما نخورد به درد کسایی میخوره که حساب کتابشون بالاس تقریبا تو مایه های wallet )
9. Fscaller (عکس شخص تماس گیرنده رو به صورت تمام صفحه نمایش میده)
نصب شماره های ۱و۳و۴و۹ رو توصيه ميکنم تمام برنامه ها روی ۶۶۸۱ و ۶۶۰۰ و ۷۶۱۰ و ۶۶۳۰ تست شده
Download (http://www.box.net/public/us70rxs310)
pafa000
3 June 2006, 05:01 PM
دوربين 6681 من خيلي بده مخصوصا در مقايسه با 6630 ايا بايد براي عكس گرفتن كار خاصي رو انجام بدم؟
دوربين 6681 من خيلي بده مخصوصا در مقايسه با 6630 ايا بايد براي عكس گرفتن كار خاصي رو انجام بدم؟
روی نايت مود امتحان کن فلاش رو روشن کن ببين چی ميشه اگه باز درست نشد فريم ور جديد رو بريز من الان عکسهايی با گوشيم ميگيرم که اصلا غير قابل مقايسه با ۶۶۳۰ هستش هر عکسی که با گوشيم ميگيرم ۶۰۰ تا ۷۰۰ کيلو بايت در مياد!!! البته يکی از بچه ها ۶۶۸۰ داشت من هر کار کردم نتونستم باهاش عکس حسابی بگيرم بعضی هاش فکر کنم ايراد داره يه چيزيشون هست!
devilgirl
3 June 2006, 09:27 PM
آقايون هيچکدومتون ميدونين قابه 6680 چجوری باز ميشه ممنون ميشام بهم بگين راستی آخرين ورجن فيرموار رو هم بگين
محمد759
4 June 2006, 12:00 AM
در مورد قاب تو چند پست قبلی بحث شده بود
ParsCommunity
4 June 2006, 03:21 AM
من هم داشتم افتضاح بود!
من هم داشتم افتضاح بود!
اگه فنلاندی باشه غير ممکنه از ۶۶۳۰ بدتر باشه
devilgirl
4 June 2006, 03:09 PM
آقا محمد من هرجا گشتم پيدا نکردم ممنون ميشم لينکشو برام بزاری
عوض کردن قاب کاری نداره اول در باتری رو برميداری بعد از اون باتری رو خارج ميکنی و اگه بالای جايی که باتری جا ميخوره رو اگه نگاه کنی ۲ تا خار هست که به رنگ قابه اون دو تا خار رو بايد با يه قلاب ( مثل قلاب سوهانه ناخونگير ) بکشد به سمت بيرون و اون قسمت کوچک قاب رو به سمت بالا فشار بدين بعد از دراومدن اون قسمت برای جدا کردن قسمت جلويی قاب اور قسمت بالايی LCD رو که دو تا خار هست آزاد می کنين بعد ناخن رو بين فاصله ی قاب و گوشی ميکشيد تا خار ۲خار بقل و ۲ خار پايين آزاد بشن همين برای جا زدن قاب جديد هم عکس اين کارها رو انجام ميدين برای ديدن عکس ۲ خار بالای باتری هم روی اين لينک پايين کليک کنيد
http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=172219&postcount=265
اينم لينک از اول بحث تعويض قاب :
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=11832&page=21
pafa000
4 June 2006, 11:37 PM
دوست من گوشيم فنلانديه ولي دوربينش افتضاحه مخصوصا فيلم برداري
واسه عكس هم فقط وقتي نور در حد عالي باشه عكسهاي قابل قبولي ميگيره
فريمور گوشی چنده؟ با کد #0000#* بگيد
مال من ۴ بود فقط عکس ها با فلاش گاهی موقع زرد ميشد الان ۶ هستش اون اتفاق هم نميافته فيلم برداريش هم نسبت به گوشی هايی که قبل از خودش اومده از همه بهتره
pafa000
5 June 2006, 11:17 PM
v5.37.01
05-9-14
rm57
اين پيغاميه كه ميده حالا كودووم فريمورشه؟
محمد759
6 June 2006, 12:34 AM
اقا چند میگیرن firwall رو بالا ببرن
v5.37.01
05-9-14
rm57
اين پيغاميه كه ميده حالا كودووم فريمورشه؟
چند میگیرن firwall رو بالا ببرن
نبايد عکس هاش بدتر از ۶۶۳۰ باشه با فريمور ۵ اگه خيلی اذيت ميکنه فريموره جديد رو بريزيد برای ريختن فريمور جديد هم به اينجا يه سر بزنيد من خودم بردم بالا خيلی راحته
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=21740
ParsCommunity
6 June 2006, 09:40 PM
ولی متاسفانه اینجوری بود!
ParsCommunity
6 June 2006, 09:42 PM
دقیقااااااااااااااااا همینجوریه!
majidjan
7 June 2006, 09:06 AM
جریان این بالابردن Firmware به کجا رسید ؟
من 6680 دارم با این مشخصات
V 4.04.07
22-08-05
RM-36
چه توصیه ای دارید ؟
جریان این بالابردن Firmware به کجا رسید ؟
من 6680 دارم با این مشخصات
V 4.04.07
22-08-05
RM-36
چه توصیه ای دارید ؟
من ۶۶۸۱ رو از ۴ به ۶ آپديت کردم که کيفيت صدا عکس ها و سرعت بالا و مصرف باتری بالا رفت شما به اينجا يه سر بزن نظرات دوستان رو هم بخون تصميم نهايی با خودت
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=21740
mozhgan
11 June 2006, 04:47 PM
سلام يه سوال داشتم من يه رم 64 دارم كه ميخوام فايلها رو روش داشته باشم آيا تعويض رم ممكنه اسيبي وارد كنه زماني كه گوشي روشن هست؟!
خود رم ممكنه اسيب ببينه! ؟
SMN
11 June 2006, 04:57 PM
سلام يه سوال داشتم من يه رم 64 دارم كه ميخوام فايلها رو روش داشته باشم آيا تعويض رم ممكنه اسيبي وارد كنه زماني كه گوشي روشن هست؟!
خود رم ممكنه اسيب ببينه! ؟
کدوم فايلها رو ميخواين داشته باشيد؟
ميگن آسيب ميرسونه و ممکنه مموری کارت بسوزه و غير از اين مشکلی برای گوشی پيش نمياد
ali22x
11 June 2006, 05:16 PM
ایا برنامه ای هست که منو 6680 را فارسی بکوند کسی تا حالا استفاده کرده
اوستا مجید
30 June 2006, 11:52 PM
با سلام دوستان من حس می کنم صدای گوشیم نصبت به اولش کم شده چه کار باید بکنم در ضمن در جواب mozhgan h اگر گوشی شما 6680 باشه به راحتی می تونید رم گوشی رو عوض کنید چون این قابلیت در گوشی وجود داره (تعویض رو در هنگام روشن بودن)
با سلام دوستان من حس می کنم صدای گوشیم نصبت به اولش کم شده چه کار باید بکنم در ضمن در جواب mozhgan h اگر گوشی شما 6680 باشه به راحتی می تونید رم گوشی رو عوض کنید چون این قابلیت در گوشی وجود داره (تعویض رو در هنگام روشن بودن)
Firmware جديد بريز:icon_neut
nephew
2 July 2006, 10:47 AM
من میخواستم 6681 بخرم ولی شنیدم قسمت متحرک پشتش خیلی لق میشه آیا نمیشه کاریش کرد؟
بعد اینکه معمولا برای کار های روزمره چند وقت به چند وقت احتیاج به شارژ داره؟
الآن بخرم یا صبر کنم؟
smaiel44
2 July 2006, 02:42 PM
نه دوست عزیز با سلیقه استفاده کنی مشکلی نداره من یه مدت داشتم از 6680که خیلی شیکتره
pafa000
6 July 2006, 06:15 PM
در خريدن 6681 شك نكن از هه لحاظ كامله با كاور دوربينش هيچ مشكلي نخواهي داشت
pafa000
6 July 2006, 06:19 PM
در خريدن 6681 شك نكن از هه لحاظ كامله با كاور دوربينش هيچ مشكلي نخواهي داشت
اتفاقا شارژ اين گوشي به نسبته گوشي هاي هم رده خودش خيلي دير تر خالي ميشه(اينو امتحان كردم)
اوستا مجید
6 July 2006, 10:26 PM
Firmware جديد بريز:icon_neut
دوست عزیز میشه راجب این firmware یه توضیح کوچولو بدید من آشنایی باهاش ندارم ممنون میشم:icon_cool
nephew
6 July 2006, 10:55 PM
من میخواستم 6681 بخرم به نظر شما 3250 بهتر نیست؟
میارزه به خاطر فلاش 6681 دوربیت 2مگا پیکسل 3250 رو ول کرد؟
رحيم توكلي
27 July 2006, 01:10 AM
من میخواستم 6681 بخرم به نظر شما 3250 بهتر نیست؟
میارزه به خاطر فلاش 6681 دوربیت 2مگا پیکسل 3250 رو ول کرد؟
به نظر من با این کمبود برنامه هاش میارزه
SMN
27 July 2006, 01:19 AM
به نظر من با این کمبود برنامه هاش میارزه
شما که کلی بدی گفته بودی از این 3250
1. قابش سخت عوض میشه
2. دوربینش بد جاییه
3 عکساش خیلی مذخرفه
4. سرعتش افتضاحه
5. همش گوشی میخواد از دستت بیافته اگر هم بیافته اولین جایی که میاد پایین دوربینه و ...
حالا چی شده میگین خوبه؟ http://qsmile.com/qsimages/39.gif
sunnorth
27 July 2006, 11:01 AM
بچه ها سلام
من یه مجموعه کامل از pic sms دارم اما نمی دونم توی گوشیم 6681 چطور ازش استفاده کنم یعنی از چه راهی بیارمش توی smsهام اگه راهنماییم کنید ممنون می شم
SMN
27 July 2006, 04:52 PM
بچه ها سلام
من یه مجموعه کامل از pic sms دارم اما نمی دونم توی گوشیم 6681 چطور ازش استفاده کنم یعنی از چه راهی بیارمش توی smsهام اگه راهنماییم کنید ممنون می شم
گوشی های جدید نوکیا ساپورت نمیکنه (به علت رواج MMS فقط اونایی که به دستت میرسه میتونی فوروارد کنی!
ehsan66006
27 July 2006, 05:06 PM
سلام .دوستان من برنامه Power Mp3 رو چند وقت پیش رو گوشیم نصب کردم /گوشیم 6680 / تا چند روز پیش خوب کار می کرد:icon_cool اما از دیروز دیگه وارد برنامه اصلا نمی شه ! پاکش کردم دوباره ریختم اما این دفعه فقط یه بار وارد برنامه شد بار دوم دیگه نرفت اصلا .من 2 تا ور از این برنامه رو هم امتحان کردم یکیش کراک شدس یکیشم کد رجستر داره . اما اینجوری میشه راستی اسکین وین آمپم روش نصب کردم ممکنه به خاطر اون باشه ؟؟ اگه نسخه ای از این برنامه سراغ دارین که رو گوشیتون مدتیه نصبه و بدون اشکال کار میکنه ممنون میشم لینکشو بزاین
گوشیه من 6680 و این 2 تا نسخه رو من دارم : Power mp3 1.01 / Power mp3 1.02
البته فکر کنم بهترین پلیر سیمبین باشه من چند بار سراغ ام پی پلیرای دیگم رفتم اما حال نمیدادن:icon_mad: یعنی یا اکو لیزر نداشت:icon_twis یا کار کردن باهاش سخت بود یا وقتی میفرستادیش پشت صفحه کم میورد قطع و وصل می شد . :icon_redf در هر صورت ممنون میشم یه کمکی کنید .:icon_wink
SMN
27 July 2006, 05:16 PM
سلام .دوستان من برنامه Power Mp3 رو چند وقت پیش رو گوشیم نصب کردم /گوشیم 6680 / تا چند روز پیش خوب کار می کرد:icon_cool اما از دیروز دیگه وارد برنامه اصلا نمی شه ! پاکش کردم دوباره ریختم اما این دفعه فقط یه بار وارد برنامه شد بار دوم دیگه نرفت اصلا .من 2 تا ور از این برنامه رو هم امتحان کردم یکیش کراک شدس یکیشم کد رجستر داره . اما اینجوری میشه راستی اسکین وین آمپم روش نصب کردم ممکنه به خاطر اون باشه ؟؟ اگه نسخه ای از این برنامه سراغ دارین که رو گوشیتون مدتیه نصبه و بدون اشکال کار میکنه ممنون میشم لینکشو بزاین
البته فکر کنم بهترین پلیر سیمبین باشه من چند بار سراغ ام پی پلیرای دیگم رفتم اما حال نمیدادن:icon_mad: یعنی یا اکو لیزر نداشت:icon_twis یا کار کردن باهاش سخت بود یا وقتی میفرستادیش پشت صفحه کم میورد قطع و وصل می شد . :icon_redf در هر صورت ممنون میشم یه کمکی کنید .:icon_wink
اسکین رو هم خوب آن اینستال کن بعد دوباره برنامه رو نصب کن باید درست بشه یا یه برنامه ی دیگه نصب کردی که باهاش تداخل داره اگه نشد با مستر ریست حل میشه اگه خیلی واجبه!!!
sunnorth
27 July 2006, 06:08 PM
گوشی های جدید نوکیا ساپورت نمیکنه (به علت رواج MMS فقط اونایی که به دستت میرسه میتونی فوروارد کنی!
سلام
اینو یکی دیگه از برو بچ هم بهم گفته
ولی اخه چرا یعنی هیچ نرم افزاری هم نیست که این مشکل رو حل کرده باشه
sunnorth
27 July 2006, 06:16 PM
سلام
من نمی دونم وقتی گوشیت امکان پخش تمام موزیکات رو داره چرا از Power Mp3 استفاده می کنی
این قابلیت تو گوشیت وجود داره و هیچ نیازی به استفاده از این نرم افزار نداری
sunnorth
27 July 2006, 06:26 PM
برای اینکه بتونی از موزیکهای درون گوشیت بدون مراجعه مجدد به گوشیت استفاده کنی می تونی بعد از باز کردن گالری / تراکس و انتخاب کردن آهنگهای مورد نظرت منوی اُپشن رو بزنی از توی اون نیو تراکت لیست رو انتخاب کنی بعد مموری که توش می خوای زخیره بشه رو مشخص می کنی و در انتها اسم مورد نظرت رو براش انتخاب می کنی مطمعن باش که دیگه به mp3 player نیاز پیدا نمی کنی
:icon_cool
موفق باشی
kingdariush
28 July 2006, 09:29 AM
من توی پرشین **** لینکشو دادم الان خودم هم چند ماهه استفاده میکنم مشکلی نداشته
sunnorth
28 July 2006, 09:50 AM
سلام
احسان جان مشکلت حل شد یا نه
sunnorth
28 July 2006, 05:49 PM
سلام
بچه ها می خواستم ببینم می دونید که گوشیهای ما (البته مال من 6681 ) تا چه مقدار رم رو می تونه جواب بده و ساپرت کنه چون می خوام رم گوشیم رو از 256 ارتقاع بدم
SMN
28 July 2006, 06:12 PM
سلام
بچه ها می خواستم ببینم می دونید که گوشیهای ما (البته مال من 6681 ) تا چه مقدار رم رو می تونه جواب بده و ساپرت کنه چون می خوام رم گوشیم رو از 256 ارتقاع بدم
آقای اصغر 1 گیگ ترنسد روی گوشی 6681 انداختن که سرعت گوشی زیاد شد جای اینکه کم بشه (نمیدونم Firmware گوشیشون چنده)
من 512 میکروسیم انداختم سرعتش یه چیز در حدود 2 برابر شد البته مموریم با گارانتی رسانا هست قبلیم 256 همین مارک ولی متفرقه بود
یعنی تا 1 گیگ تست شده و جواب میده!
sunnorth
29 July 2006, 11:22 AM
آقای اصغر 1 گیگ ترنسد روی گوشی 6681 انداختن که سرعت گوشی زیاد شد جای اینکه کم بشه (نمیدونم Firmware گوشیشون چنده)
من 512 میکروسیم انداختم سرعتش یه چیز در حدود 2 برابر شد البته مموریم با گارانتی رسانا هست قبلیم 256 همین مارک ولی متفرقه بود
یعنی تا 1 گیگ تست شده و جواب میده!
پس این گوشی ما با بقیه گوشی ها متفاوت مثل 6630 که سرعتش کم می شه
بعد ورژن فیرمور چه تاثیری داره و از کجا می شه دیدش
ممنونم
Shahriar
29 July 2006, 01:56 PM
نمیدونم این مشکل واسه کس دیگه ای هم پیش اومده. من بعد از 2 هفته از زمان خرید گوشیم (6681) یه سری برنامه روش نصب کردم. اما همیشه سعی کردم حافظه تلفن رو خالی نگه دارم. همین الان روی حافظه تلفن 6MB خالی هستش. تمام برنامه ها رو توی 8تا فولدر توی منو مرتب کردم. مشکلی که دارم اینه که گوشی با تاخیر وارد این 8 تا دایرکتوری میشه. یه تاخیری حدود 2 ثانیه. همچنین گوشی فیلمبرداری رو با مکس انجام میده. یعنی هر چند ثانیه مکس میکنه. البته وقتی مموری کارتم رو هم در میارم باز هم این دوتا مشکل وجود دارن.این مورد رو با گوشی های دیگه مثل 6630 و 6680 امتحان کردم اما اونا بلافاصله وارد submenu میشن. مدت زیادی گشتم تا علتو پیدا کنم اما تنها چیزی که پیدا کردم اینه: اگر روی هر آیتمی توی Menu کلید option رو بزنین یه گزینه به نام memory details هست. بعضی وقتها که گوشیمو restart میکنم این گزینه توی options نمیاد. اینجور مواقع سرعت گوشی و فیلم برداری درست میشه. و به صورت نرمال درمیاد. میخواستم بدونم چطور میشه این مشکلات رو حل کرد؟ یا اینکه اون گزینه رو یه کاری کرد که load نشه.
Malkemid
29 July 2006, 02:27 PM
مدت زیادی گشتم تا علتو پیدا کنم اما تنها چیزی که پیدا کردم اینه: اگر روی هر آیتمی توی Menu کلید option رو بزنین یه گزینه به نام memory details هست. بعضی وقتها که گوشیمو restart میکنم این گزینه توی options نمیاد. اینجور مواقع سرعت گوشی و فیلم برداری درست میشه. و به صورت نرمال درمیاد. میخواستم بدونم چطور میشه این مشکلات رو حل کرد؟ یا اینکه اون گزینه رو یه کاری کرد که load نشه.
به نظر نمیاد ربطی داشته باشه...
sunnorth
29 July 2006, 03:32 PM
نمیدونم این مشکل واسه کس دیگه ای هم پیش اومده. من بعد از 2 هفته از زمان خرید گوشیم (6681) یه سری برنامه روش نصب کردم. اما همیشه سعی کردم حافظه تلفن رو خالی نگه دارم. همین الان روی حافظه تلفن 6MB خالی هستش. تمام برنامه ها رو توی 8تا فولدر توی منو مرتب کردم. مشکلی که دارم اینه که گوشی با تاخیر وارد این 8 تا دایرکتوری میشه. یه تاخیری حدود 2 ثانیه. همچنین گوشی فیلمبرداری رو با مکس انجام میده. یعنی هر چند ثانیه مکس میکنه. البته وقتی مموری کارتم رو هم در میارم باز هم این دوتا مشکل وجود دارن.این مورد رو با گوشی های دیگه مثل 6630 و 6680 امتحان کردم اما اونا بلافاصله وارد submenu میشن. مدت زیادی گشتم تا علتو پیدا کنم اما تنها چیزی که پیدا کردم اینه: اگر روی هر آیتمی توی Menu کلید option رو بزنین یه گزینه به نام memory details هست. بعضی وقتها که گوشیمو restart میکنم این گزینه توی options نمیاد. اینجور مواقع سرعت گوشی و فیلم برداری درست میشه. و به صورت نرمال درمیاد. میخواستم بدونم چطور میشه این مشکلات رو حل کرد؟ یا اینکه اون گزینه رو یه کاری کرد که load نشه.
سلام
اگه به این سوالاتم جواب بدی شاید بتونم کاری بکنم
اولاً برنامه هایی که تو رو گوشیت نسب کردی تو کدوم درایو c ( حافظه گوشی ) یا مموری کارتت (e )
دوماً تو گوشیت آنتی ویروس داری یا نه
سوماً معمولاً موقع روشن بودن گوشیت چند تا از برنامه هات به صورت اتو رن یا دستی فعالند
چهارمند از نرم افزارهایی که فایلها یا عکسهای شخصی رو مخفی می کنن استفاده می کنی یا نه
معمولا گوشی ها دارای سه حافظه هستند یکی سی که حافظه ضخیره ای گوشیه که مثلاً عکسها، موزیکها توشن
حافظه دوم مموری کارتی که بهش اضافه می شه
و یک حافظه دیگه که مثل رم کامپیوتر می مونه و فایلهای اجرایی و نرم افزارهای نسب شده بر روی حافظه گوشی در این قسمت بار گزاری می شن
تو از نرم افزای به نام sis man استفاده می کنی یا نه چون میزان این حافظه در حال فعالیت رو بهت نشون می ده
امیدوارم با پاسخ دادنت به این سوالات بتونم مشکلت رو حل کنم
:icon_cool
SMN
29 July 2006, 05:08 PM
دقیقا درسته مثل خودم باهوشی!!! http://qsmile.com/qsimages/39.gif
منم دنبال همینم که چطور میتونم کاری کنم که اون قسمت memory detail بالا نیاد چون وقتی نمیاد بالا گوشی سرعت وحشتناکی داره از هر گوشی که دیدم سریعتر اصلا خدا میشه!!! http://qsmile.com/qsimages/84.gif توی این حالت سرعتی 2 برابر 6680 و 6630 داره اصلا یه چیز وحشتناکه http://qsmile.com/qsimages/84.gif
ehsan66006
30 July 2006, 02:45 AM
سلام
احسان جان مشکلت حل شد یا نه
سلام :icon_evil آره ممنونم روش خیلی خوبیه اما فقط اکو لیزر رو دیگه باید بی خیال شد.
اما دیگه خیالم راحته که پلیرم مشکلی نداره . بازم ممونم :icon_wink اما یه مشکل
دیگه جدیدا خفتمو گرفته :icon_mad: تو یه پست می زنم .:icon_neut
ehsan66006
30 July 2006, 02:51 AM
سلام . برو بچ من برا گوشیم 6680 باز یه مشکل پیش اومده .برنامه smart setting رو گوشیم نصب کرده بودم بعد از یه مدت رو آیکون استارت که مثل ویندوز میاد بالا کلیلک کردم دیگه اون شورت کات ها نمییومد و فقط مستقیم می رفت تو برنامه smart setting فکر کردم حتما رجستر نشده بوده که بود مثلا یا مشکل داره و بعد از چند روز از کار افتاده خلاصه پاکش کردم حالا که پاکش کردم هر وقت کی پد گوشیمو با * و کلید سمت چپ قفل می کنم بعدش با هر کلیدی باز میشه یعنی هر کلیدی رو که بزنم اونم 1 بار فقط کی پدم فعال میشه :icon_roll . نمی دونم چه کار کنم :icon_redf راستی وقتی اسمارت ستینگ نصب بود یه گزینه restart داشت که اونو زدم و گوشیمو یه بار رستارت کرد آخه روی کی پدم که میزدم صداش در نمییومد در صورتی که مثلا تو پروفایلم ولوم صدای کی پد 3 بود واسه همین رستارت کردم گوشیمو با اسمارت بعد این مشکل حل شد . اما حالا اینجوری شده .......لطفا کمکککککککککککککککک . :icon_redf
sunnorth
30 July 2006, 09:58 AM
سلام . برو بچ من برا گوشیم 6680 باز یه مشکل پیش اومده .برنامه smart setting رو گوشیم نصب کرده بودم بعد از یه مدت رو آیکون استارت که مثل ویندوز میاد بالا کلیلک کر