PDA

View Full Version : کمک در مورد برنامه رد یابی بلوتوس

سيتا
5 September 2005, 06:15 PM
برنامه ای رو داشتم که وقتی که در جایی بودم که کسی گوشی بلوتوس دار داشت شروع میکرد به بوق زدن و موجودیت اون فرد را به همراه اسم بلوتوس را ثبت میکرد حالا مموری رو که فورمت کردم اون برنامه رو دیگه نمیدونم کجا بود اسمشم رو هم نمیدونم چیه فقط یه p pablisher یه هنچی چیزی ازش به یاد دارم آیکونه زرد رنگی هم داشت که عکس یه P روش بود حالا کسی نمیتونه کمکم کنه :icon_cool

سيتا
6 September 2005, 01:46 PM
یعنی هیچ کس چنین برنامه ای رو به عمرش ندیده که جواب ندادید

امير كلك
6 September 2005, 02:59 PM
اون برنامه اسمش هست peeka blue

Researcher
6 September 2005, 05:29 PM
اون برنامه اسمش هست peeka blue

مطمئنی Peeka Blue هم همین کار رو میکنه ؟

armen
7 September 2005, 12:33 PM
دوست عزيز
شما مي توانيد اين برنامه را از سايت[Only registered and activated users can see links] دانلود كنيد.
البته اول بايد ثبتنام كنيد(اين سايت مجاني است).
موفق باشيد.

فازمتر
7 September 2005, 02:05 PM
در اين برنامه لازم نيست بلوتوس گوشي خودتون روشن باشه براي همين خيلي فاز ميده اگر کسي crack برنامه peeka blue رو داره ، لطف کنه و اونو ارائه بده . متشکرم

behrooz4859
7 September 2005, 02:08 PM
این سایت باز نشد میشه شما که عضوشی و میگی که تو این سایت هست یه لطفی در حق ما بکنی و خودت دانلود کنی بعد یه جا اپلود کنی تا ما هم از لطف شما ممنون بشیم و استفاده کنیم این برنامه رو.

bijbij
7 September 2005, 03:05 PM
شما میتوانید از دو برنامه mubiluck و sensor که هردو در آپلود سنتر موجود است و جهت اینکار استفاده ویشود .
در زمن ARMEN عزیز لینک ارایه شده از جانب شما داری مشکل است و باز نمیشود .
لتفن برسی بفرمایید .

milad_000
7 September 2005, 04:03 PM
آپلود سنتر فروم وحید عزیز

[Only registered and activated users can see links]

سيتا
7 September 2005, 04:54 PM
آره آره درسته دستت درد نکنه تو لیست برنامه های خودم سرچ کردم پیدا شد ممنونم همینه خیلی برنامه باحالیه حتما امتحانش کنید خواستید بگید آپلودش کنم

hardrock007
7 September 2005, 07:55 PM
دوست عزيز

لطفا آپلودش کن