PDA

View Full Version : بازی n-gage در 6620 ...

baghali91
4 September 2005, 10:05 PM
اگر میشه به من کمک کنید که چه جوری میتونم بازی های n-gage رو که یه سری فایل های زیادی در فایل system دارند رو درون موبایلم کپی کنم چون وقتی می خوام این کار رو انجام بدم میگه که this operation is not possible.این در حالی هست که من می خوام یه فولدر رو paste کنم اما وقتی که می خوام فایل های دیگه مثلا .BLZ روکپی کنم چنین مشکلی بوجود نمیاد.امید وارم که واضح نوشته باشم. :icon_neut ممنون...

Ashkan
4 September 2005, 11:05 PM
شما 6620 داری؟ :icon_sad: از کجا گرفتی؟؟؟؟؟؟ :icon_twis

baghali91
4 September 2005, 11:07 PM
من تو کانادا هستم و از اونجا خریدم :icon_arro

Ashkan
4 September 2005, 11:13 PM
اگر میشه به من کمک کنید که چه جوری میتونم بازی های n-gage رو که یه سری فایل های زیادی در فایل system دارند رو درون موبایلم کپی کنم چون وقتی می خوام این کار رو انجام بدم میگه که this operation is not possible.این در حالی هست که من می خوام یه فولدر رو paste کنم اما وقتی که می خوام فایل های دیگه مثلا .BLZ روکپی کنم چنین مشکلی بوجود نمیاد.امید وارم که واضح نوشته باشم. :icon_neut ممنون...
کپی کردن فایلها کار زیاد جالبی نیست چون وقتی یک بازی رو نصب میکنید فایلهای زیادی در پوشه های مختلف کپی میشه. اگه فایل sis رو در اختیار دارید از اون استفاده کنید اگر هم نه در قسمت بازیهای سیمبین جستجو کنید به نتیجه میرسید اگر هم پیدا نکردید PM بزنید. :icon_cool

baghali91
4 September 2005, 11:17 PM
من بازی های .sis رو بلدم با نرم افزار خود نوکیا بریزم مشکل من بازی های n-gage هست که .blz نیستن و یه سری فایل دروون پوشه ی system قرار دارنده