View Full Version : کرک فارسی ساز شهاب برای PPC
lover
4 September 2005, 07:47 PM
Farsi Pack for Pocket PC
ابتدا برنامه kilmist Registry editor را از اینجا ([Only registered and activated users can see links]) بگیرید فارسی ساز را هم اگر ندارید از اینجا ([Only registered and activated users can see links]) دریافت کنید و بعد از نصب هر دو مراحل زیر را دنبال کنید.
1- فايل validate2.reg را در PPC خود بریزید
2- برنامه kilmist Registry editor را اجرا كرده و فايل validate2.reg را import كنيد
اگر كار رو درست انجام داده باشيد بايد product id شما عبارت زير باشد
JXUQ-YYKU-WGWF-YXJH-RAXI
كه در اين صورت كار درست است
3- kilmist Registry editor را میتوانید uninstall کنید
m_d_1980
4 September 2005, 08:19 PM
مرسي. الان لينكها درسته
am!n
5 September 2005, 02:16 AM
آقا ما هرچی گشتیم نتونستیم این validate2.reg پیدا کنیم/یه راهعنمایی کلی کنید
am!n
5 September 2005, 02:21 AM
آقا فهمیدم نمی خواد توضیح بدید/
mas_jaf
27 September 2005, 09:34 AM
آقا مرسي
kevin_m_bb
1 October 2005, 04:01 PM
اين product id كجت نوشته مي شه؟؟و كجا بايد وارد بشه؟؟
m_d_1980
2 October 2005, 11:36 PM
اين product id كجت نوشته مي شه؟؟و كجا بايد وارد بشه؟؟
جايي لازم نيست وارد كني!
خود برنامه وقتي كرك شد ميگه PI شما اينه (كه مهم هم نيست!)
moein_id
12 January 2006, 02:27 PM
سلام دوستان
فكركنم لينك دانلود خود برنامه مشكل داشته باشه ميشه يه چكي بكنين؟
lover
14 January 2006, 02:59 PM
اين هم لينك كامل داونلود ([Only registered and activated users can see links])
Farsi Pack for Pocket PC
ابتدا برنامه kilmist Registry editor و s.hahabonline.exe را نصب كنيد
1- فايل import this file for klimist.regرا درشاخه My Documnts خود بریزید
2- برنامه kilmist Registry editor را اجرا كرده و فايل import this file for klimist.reg را import كنيد
JXUQ-YYKU-WGWF-YXJH-RAXI
از فایل import for Resco.reg براي برنامه resco registry میتوانید استفاده كنيد
اگر از برندهاي HP , QTEK , O2 و غيره استفاده ميكنيد fontهاي tahoma.ttf و tahomabd.ttf را در شاخه windows كپي كنيد
moein_id
14 January 2006, 04:09 PM
أوست عزيز لينكتون مشكل داره فكر كنم واسه من كه يه پنجره با ارور باز ميكنه حالا بقيه رو نميدونم اگه ميشه يه چكي بكنيد دوباره در ضمن اگر فايلتون از 320 كيلو بيشتر باشه در اپلود سنتر نميشه قرارش داد
با تشكر
lover
14 January 2006, 04:17 PM
مشكلي نيست 40 ثانيه صبر كنيد بعد aplet تبليق را ببنديد و روي download كليك كنيد
DSH
14 January 2006, 10:40 PM
آقا لینک مگا آیولد هم خرابه!
دانلود رو شروع میکنه اما بعد از چند ثانیه یه اررور میده میگه سرور هس اینترنال اررور(نییدونم)
moein_id
15 January 2006, 12:19 AM
با دپ دانلود نكنيد با خود ويندوز دانلود كني حل ميشه من همين 3 ساعت پيش دانلود كردم در اين زمان فكر نكنم براش تفاقي افتاده باشه
m_d_1980
15 January 2006, 08:00 PM
لينك براي منهم كار ميكنه. فقط صبر كنيد ثانيه شمار تموم بشه و با خود ويندوز داون كنيد...
DSH
16 January 2006, 03:53 PM
آفایون بازم ببخشید!
من شهاب رو نصب کردم کرک هم کردم فونت تاهوما(tahomaAR) هم تو پوشه ی فونت تو ویندوز هست اما بازم همرو مربع مربع نشون میده چه کنم؟
پويا
16 January 2006, 05:35 PM
با Resco هم ميتونيد registry را edit كنيد كه هك خودس و هم crack اون همه جا هستش
hewa
25 January 2006, 03:09 AM
من نتونستم برنامه اصلی رو دانلود کنم ظاهرا لینک مشکل داره لطفا چک کنید
hewa
26 January 2006, 01:52 AM
منمون از راهنمائی دوستان تو یه تاپیک دیگه تونستم دانلودش کنم بازم منون
Garfield
14 February 2006, 06:59 PM
Farsi Pack for Pocket PC
ابتدا برنامه kilmist Registry editor را از اینجا ([Only registered and activated users can see links]) بگیرید فارسی ساز را هم اگر ندارید از اینجا ([Only registered and activated users can see links]) دریافت کنید و بعد از نصب هر دو مراحل زیر را دنبال کنید.
1- فايل validate2.reg را در PPC خود بریزید
2- برنامه kilmist Registry editor را اجرا كرده و فايل validate2.reg را import كنيد
JXUQ-YYKU-WGWF-YXJH-RAXI
كه در اين صورت كار درست است
3- kilmist Registry editor را میتوانید uninstall کنید
با تشكر فراوان از زحمات شما دوستان.
آقا من نميتونم وارد اين صفحه بشم:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
چه كنم؟
فايل kilmist Registry editor رو دارم ولي خود فارسي ساز رو ندارم.
اگه ميشه يه hint بدين! :icon_cool
lover
14 February 2006, 09:26 PM
دوست خوبم تاپیک رو خوب بخونید [Only registered and activated users can see links]
DLord
21 February 2006, 12:53 PM
دوستان
من که کاملا گیج شدم در مورده کرک این برنامه:
1. فایل validate2.reg را از کجا پیدا کنم؟ خودم بسازم؟ توش چی باید باشه؟
2. به کجا import کنم؟
3. من خودم این فایل را ساختم گذاشتم تو my document و import کردم ولی PID با اون چیزی که شما گفتید فرق داره
JXUQ-YYKP-YGRJ-JUSH-RAJQ
لطفا دقیقتر راهنمایی کنید.
lover
21 February 2006, 01:14 PM
دوستان
من که کاملا گیج شدم در مورده کرک این برنامه:
1. فایل validate2.reg را از کجا پیدا کنم؟ خودم بسازم؟ توش چی باید باشه؟
2. به کجا import کنم؟
3. من خودم این فایل را ساختم گذاشتم تو my document و import کردم ولی PID با اون چیزی که شما گفتید فرق داره
JXUQ-YYKP-YGRJ-JUSH-RAJQ
لطفا دقیقتر راهنمایی کنید.
اين فايل را داونلود كن [Only registered and activated users can see links] توش همه اينها رو پيدا ميكنيد
babak_n70
4 March 2006, 02:58 AM
آفایون بازم ببخشید!
من شهاب رو نصب کردم کرک هم کردم فونت تاهوما(tahomaAR) هم تو پوشه ی فونت تو ویندوز هست اما بازم همرو مربع مربع نشون میده چه کنم؟
برای منم همینطوره:icon_cry:
پارسا
18 March 2006, 02:59 PM
برای منم همینطوره:icon_cry:
براي من همينطوره ....
نمي دونم چه بايد کرد !!!!
saeid_anwar
31 March 2006, 06:21 PM
با سلام به LOVER عزيز
من طبق راهنمائيهاي شما برنامه را نصب كردم و خوب هم كار كرد ولي چند مشكل داشتم كه اين فارسي ساز نتوانست آن را حل كند ؛
1- SMS هاي فارسي كه دريافت ميكنم هنوز با حروف به هم ريخته و از آخر به اول هست
2- فايلهاي Word كه فارسي هست را وقتي توي دستگاه كپي ميكنم به هم ريخته و از آخر به اول ميشود
3- فايلهاي PDF فارسي هم همينطور
يادآور كنم كه فارسي ساز LENG را كه نصب ميكنم 2 مورد اول حل ميشود . اوائل مورد سوم را هم حل ميكرد ولي حالا وقتي اين فارسي ساز را نصب ميكنم Acrobat Reader 2 را كه اجرا ميكنم ، دستگاه قفل ميكند.
خواهشمندم راهنمائي فرمائيد.
با تشكر فراوان
dubai satellite
13 April 2006, 07:37 AM
اقا ما رو هم راهنمایی کنید من هر کاری میکنم همش مربع نشون میده
moein_id
14 April 2006, 01:06 PM
اقا ما رو هم راهنمایی کنید من هر کاری میکنم همش مربع نشون میده
دوست عزيز اين مشكل براي اينكع فونتها رو بايد كپپي كنيد البته من خودمم روي گوشيم يه بار نصب كردم و فونتها رو كپي كردم مشكلي نداشت بعد از مدتي هارد ريست كردم و دوباره كه همون مثل قبل نصب كردم با مشكل شما برخوردم خودمم نفهميدم چرا اين جوري شد ولي به هيچ تريقي درست نشد
به نظر من از برنامه Leng استفاده كن منم همين كارو كردم اين جوري SMS فارسي هم مستونم بگيرم هم ميتونم بفرستم مربع مربع هم نميشه
Ace
14 April 2006, 08:12 PM
دوست من جناب lover من با سایت مگا آپلود مشکل دارم یعنی فیلتره
لطفا فارسی ساز رو اگر زحمتی نیست در یک جای دیگه آپلود کنید
با تشکر فراوان از شما
Shahmat
14 April 2006, 11:25 PM
مشکلی که من دارم و با هارد ریست هم حل نشده اینه که بطور پیش فرض کیبرد روی فارسی یا همان لوحامفاتیح قرار داره و وقتی روی keyboard میگذارم خیلی از وقتها با وجود تایپ انگلیسی اعدا درا فارسی میزند.اخرش مجبور شدم arabizer را disable کنم و کیبرد فارسی را از گوشی حذف کردم.بنظر شما مشکل از چه بوده؟البته من در Input گوشی همه دستکاریها را انجام دادم و انجا همه چیز ظاهرا درست است.با تشکر
lover
15 April 2006, 03:20 AM
مشکلی که من دارم و با هارد ریست هم حل نشده اینه که بطور پیش فرض کیبرد روی فارسی یا همان لوحامفاتیح قرار داره و وقتی روی keyboard میگذارم خیلی از وقتها با وجود تایپ انگلیسی اعدا درا فارسی میزند.اخرش مجبور شدم arabizer را disable کنم و کیبرد فارسی را از گوشی حذف کردم.بنظر شما مشکل از چه بوده؟البته من در Input گوشی همه دستکاریها را انجام دادم و انجا همه چیز ظاهرا درست است.با تشکر
شهاب آنلاین فارسی ساز خوبی نیست و بسیار قدیمی شده است و با arabizer ناسازگاری دارد در کل از یک فارسی ساز استفاده کنید
که همانطور که برای بار 100 گفتم arabizer بسبار خوب میباشد و میتوانید از دیکشنری فارسی که معرفی شده جداگانه استفاده کنید تقویمهای شمسی مجانی زیادی هم معرفی شده است
Ace
15 April 2006, 04:54 PM
دوست من جناب lover من با سایت مگا آپلود مشکل دارم یعنی فیلتره
لطفا فارسی ساز رو اگر زحمتی نیست در یک جای دیگه آپلود کنید
با تشکر فراوان از شما
لطفا قبول زحمت کنید
lover
15 April 2006, 06:00 PM
لطفا قبول زحمت کنید
برم خونه چشم... از دوستان اگر کسی بتواند تا اون موقع زحمتش را بکشد ممنون میشوم
lover
16 April 2006, 01:50 AM
بنابر درخواست جناب RedBull به علت مشکل ایشان با داونلود از megaupload
دوستان دیگر اگر همان پکی ([Only registered and activated users can see links]) که من معرفی کردم را داونلود کنید برنامه های زیر را شامل میشود
[Only registered and activated users can see links]
1- فايل کرک ([Only registered and activated users can see links]) را بگیرید و validate2.reg را در PPC خود بریزید
برای رجیستر کردن kilmist Registry editor
kilmist Registry editor
Serial: DANK-E4NH-BYIM-ASCH-JACK
Ace
16 April 2006, 04:56 PM
فارسی ساز را هم اگر ندارید از اینجا ([Only registered and activated users can see links]) دریافت کنید و بعد از نصب هر دو مراحل زیر را دنبال کنید.
جناب لاور میبخشید که دوباره مزاحم شدم ولی لینک خرابه
لطفا بررسی کنید
با سپاس
lover
16 April 2006, 06:48 PM
جناب لاور میبخشید که دوباره مزاحم شدم ولی لینک خرابه
لطفا بررسی کنید
با سپاس
تصحیح شد
z_qz54
12 May 2006, 04:34 PM
کسایی که مربع نشون میده ، ویندوز رو تاحالا آپگرید کردن ؟
ahoa
7 August 2007, 02:06 AM
بنابر درخواست جناب RedBull به علت مشکل ایشان با داونلود از megaupload
دوستان دیگر اگر همان پکی ([Only registered and activated users can see links]) که من معرفی کردم را داونلود کنید برنامه های زیر را شامل میشود
1- فايل کرک ([Only registered and activated users can see links]) را بگیرید و validate2.reg را در PPC خود بریزید
برای رجیستر کردن kilmist Registry editor
kilmist Registry editor
Serial: DANK-E4NH-BYIM-ASCH-JACK
ممنون می شم
lover
7 August 2007, 01:28 PM
این فایل ([Only registered and activated users can see links]) را نصب کنید که فقط شامل تقویم شهاب آنلاین میباشد و کرک شده هست قسمت دیکشنری و صفحه کیبورد برنامه حذف گردیده چون فکر کنم به قدر کافی دیکشنری و فارسی ساز ها جدید و کامل تر معرفی شده فقط تقویم این برنامه مفید هستش
hb2ir
25 August 2007, 08:57 AM
سلام!
آقا لطف كنيد اين فارسي ساز شهابو كه تو 3 صفحه نتونستيد يه لينك درست ازش بديد رو يه كاري بكنيد!!!!
براي دانلود كردن از مگا آپلود ، حتما بايد تولبار نصب كرد در ضمن هيچ وقت تو رپيدشير. دي اي فايل كرك و كلا نزاريد اين همه هاست خوب مثل rapidshare.com ya filehost ya وووو اگه هم زحمتتون ميشه كه حتما ميشه، و نميتونيد آپلود كنيد به من ايميل بزنيد من آپلودش ميكنم
lover
25 August 2007, 11:41 AM
دوست گرامی یک پست بالای پست شما لینک را گزاشتم!!!
ara
28 September 2007, 05:29 PM
سلام دوستان
من به تازگی گوشی I-Teg X2Bond رو گرفتم من کلا با فارسی کار ندارم فقط مشکل من اینه که sms هام برعکس نشون داده میشه من فقط میخوام این مشکل رو حل کنم حالا اگه برنامه ای که به درد این کار میخوره رو برام مهرفی کنید ممنون میشم
در ضمن من فایل هایی که آقای Lover عزیز معرفی کردن رو به جز کرک را تونستم دانلود کنم اگه دوست عزیزم Lover جان زحمت بکشند و فایل کرک رو دوباره آپلود کنند ممنون میشم
amin3d
6 October 2007, 04:46 AM
با سلام خدمت همه دوستان!
لینکی که تو همون صفحه اول بود درست بود و کاملا هم کار میکنه. عزیزان اگر مراحل رو همونطوری که اساتید گفتن جلو برن هیچ مشکلی پیش نمیاد.
از جناب lover هم خواهش میکنم اگر مقدوره یه لینک از آخرین نسخه Arabizer که به WM6 هم بخوره بذارن. ممنون
babaki
14 October 2007, 11:40 PM
این فایل ([Only registered and activated users can see links]) را نصب کنید که فقط شامل تقویم شهاب آنلاین میباشد و کرک شده هست قسمت دیکشنری و صفحه کیبورد برنامه حذف گردیده چون فکر کنم به قدر کافی دیکشنری و فارسی ساز ها جدید و کامل تر معرفی شده فقط تقویم این برنامه مفید هستش
lover جان گشتم نبود : :icon_cry: icon_neut
پس اگه ممکنه یه فارسی ساز معرفی کنین که دیکشنری و تقویم و از این چیزا همراش نباشه.
فقط فارسی ساز باشه و کیبورد.
ممنون از توجهتون :icon_cool
lover
15 October 2007, 10:33 AM
IMAGINET PCOKET ARABIZER را جستجو بکنید ده ها بار معرفی شده
NEC
25 October 2007, 11:01 AM
آيا فارسي ساز براي اسمارتفونها مثل htc s710 هم هست ؟
ghost_of_april
27 October 2007, 05:18 AM
ببخشید ولی من هیچکدوم از این فایل های .reg رو پیدا نمیکنم
behnam joon
10 November 2007, 07:27 PM
سلام اقا اگه لطف کنین فایلcrack بار دیگه واسه downloadبزارید
lover
10 November 2007, 08:49 PM
فایلها کاملا سالم هستند شما پستهای صفحه قبل را کامل بخوانید
behnam joon
10 November 2007, 10:33 PM
سلام من اولین پستی که شما گذاشته بودید هر 2 فایل را دانلود کردم ولی نمیدونم فایلvalidate2.reg از کجا باید پیدا کنم لطفا کمک کنید
NEC
12 November 2007, 03:20 PM
آيا فارسي ساز براي اسمارتفونها مثل htc s710 هم هست ؟
يكي هم جواب ما رو بده . ثواب داره
lover
12 November 2007, 03:29 PM
خیر این فارسی ساز هم برای wm2003 بودش که من تقویم اش رو استخراج کردم و کرک شده از اینجا بگیریدش
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
تاپیک قفل میشه و فقط موقع ای که لینک ها کار نکنه آپدیت میشود
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.