PDA

View Full Version : ساخت یک شهاب سنگ(Asteroid)

(==>hell lord<==)
4 September 2005, 06:05 PM
1.یک کره ایجاد کنید.
2.نام کره را Asteroid بگذارید
3.بمای دید خودتون رو برای راحتی کار بزرگ کنین!
4.پانل Modify رو باز و از لیست کرکره مانند گزینه ی Noise را پیدا و انتخاب کنید....(در هنگام ساخت کره هر چه Segment ها بیشتر باشند شما کیفیت کار خودتون رو در قسمت Noise بیشتر میکنید ولی این سگمنت..... زیادیش باعث قفل شدن کامپیوترتون میشه!)
5.در کرکره پارامتر های Noise گزینه fractal را فعال کنید و پارامتر Scale را برابر 30 قرار دهید...سپس پارامتر Strength را در راستای محورهای X.Y.Z به ترتیب برابر20....10....25 قرار دهید!...http://helllord.persiangig.com/Noise.JPG
این کره شکل شهاب را به خود میگیرد(0)
اگر میخواهید کارتون دلخواه تر باشه گزینه ی Seed رو تغییر بدین....و همچنین پارامتر های StretchوTwistوTaperوBend را هم از کرکره Modify به کرهتون اعمال کنید تا نتیجه ی دلخواه رو بگیرین....!
یادتون هم نره که یک ماده به ان اعمال کنید!PHALL.COMhttp://helllord.persiangig.com/Rendered.JPG
کم کم داریم به جاهای سخت نزدیک میشیم....امیدوارم به درد بخور باشه...Bye

Ali.Kheradmand
4 September 2005, 09:29 PM
ایول فقط اگر یه تمرین از خودت می گفتی بهتر بود.یا حد اقل تمرینی از سایتهای سی جی می گفتی نه از توتوریالز خود برنامه ی تری دی مکس...

moein_id
4 September 2005, 09:30 PM
فقط یه چیزی بگم اونم اینکه دوستانی که با نگاه کردن به نتیجه کار تصمیم میگیرن که این اموزش خوبیه یا نه باید بگم این راه خوبی برای ارزیابی نیستش بلکه نکاتی که توی هر اموزش گوشزد میشه هدف اموزشه نه سادگی کار و کم بودن مراحل اون

جناب hell lord کارتون خوبه یعنی انتخاب اموزشهارو میگم اگه همین جوری ادامه بدید مطمعنن تالار 3دی مکس رو میترکونی ها

(==>hell lord<==)
5 September 2005, 04:20 PM
ایول فقط اگر یه تمرین از خودت می گفتی بهتر بود.یا حد اقل تمرینی از سایتهای سی جی می گفتی نه از توتوریالز خود برنامه ی تری دی مکس...
من میخوام که اگر بشه اول با اموزشهای خود مکس بریم جلو.....اینجوری بهتره....بعد هم بیشتر کتابهای موجود در بازار مربوط به همین توتوریالز هست....!بهترین نکته ها هم توی همین اموزش هاست....!ممنون از نظرتون!!! :icon_excl
از اقا معین هم تشکر میکنم!!!مرسی :icon_wink (تنها مشوق من! :icon_redf )

moein_id
5 September 2005, 10:28 PM

دوست من از نظرتون ممنونم و امید دارم شما هم تو این زمینه فعالیت کنید تا تالار 3d max پر بارتر بشه
اما لطفن گیر به هم ندین بزارین حالا که جناب lord دارن اموزش میزارن به کارشون ادامه بدن و اگه شما کاستی احساس مکنید با اموزشهاتون اونا رو تکمیل کنید نه اینکه تو ذوق بزنید و جلو همین اموزشها رم بگیرید
اگه این کارو بکنبد به من و تمام سایت لطف بزرگی کردین پیشاپیش ازتون ممنوم :icon_wink :icon_cool

Ali.Kheradmand
6 September 2005, 01:56 PM
من منظور خاصی نداشتم. راستی کتابی درباره ی توتوریالز سراغ ندارید.من توتوریال های بسیار بسیار بسیار زیادی دارم.فقط سختمه اونا رو به فارسی تایب کنم

(==>hell lord<==)
6 September 2005, 05:40 PM
من منظور خاصی نداشتم. راستی کتابی درباره ی توتوریالز سراغ ندارید.من توتوریال های بسیار بسیار بسیار زیادی دارم.فقط سختمه اونا رو به فارسی تایب کنم
میدونم.... :icon_wink کتاب برای این کار زیاده ولی چرا از سایت خود مکس استفاده نمیکنین؟؟؟؟.....من هر کتابی دیدم ترجمه ی متن Help&tutorials هست :icon_mad:

Ali.Kheradmand
6 September 2005, 10:54 PM
می دونم من منظورم توتوریالی غیر از مال خود مکس است.