PDA

View Full Version : طريقه كانكت شدن به pc suite

مجيد لد
1 October 2004, 09:26 PM
من يك برنامه pc suite دارم كه از روي سي دي اصل 6600 روي كامپيوتر نصب كردهام ولي هركاري مي كنم نمي تونم از طريق اينفرارد به pc suite كانكت بشم و از اون استفاده كنم
لطفا اگر كسي مي دونه طريقه استفاده از اين برنامه و اين كه بايد روي گوشي چه چيزي را انتخاب كني و بعد جلوي اينفرارد بگزاري را توضيح بده ازتون ممنون مي شم

امید رضا
1 October 2004, 11:41 PM
شما بايد از درون m router پورت irda رو تيك بزنيد
اگه درست نشد از اول بگين كه چه كارا رو انجام دادين و به ترتيب مثلا اگه اول pc suite رو نصب كنيد و بعد irda رو نصب كنيد براي connect شدن با مشكل روبرو ميشين 8)

مجيد شريفي
4 October 2004, 08:01 AM
سلام
دوست عزيز اين يه مشكل عموميه.
توي فاروم هاي خخارجي هم كه ميري ميبيني اونا هم اين مشكل رو دارن.
ظاهرا يه قلق داره !
من هم با بلوتوث نتونستم به PCSuite وصل بشم.
اگه روش رو ياد گرفتي براي بقيه هم بنويس

cowboy
4 October 2004, 04:07 PM
قبلن خيلي راجع به اين توضيح داده شده.
برنامه pc suit متاسفانه يه باگ داره كه هنوز هم رفع نشده.
كاري كه اميد رضا گفتند انجام بديد. اگر جواب نداد ممكن است درايور اينفرارد رو درست نصب نكرده باشيد درايور و برنامه پي سي سويترا uninstall و دوباره نصب كنيد.
بعد از اينكه يكبار نصب كرديد و ارتباط برقرار شد ممكن است دوباره به مشكل بخوريد و دفعه بعد باز هم اين مشكل را داشته باشيد اما اگه مي خواي هيچ وقت به مشكل نخوري ، گوشي را در هنگامي كه ارتباط برقرار كرده از جلوي اينفرارد خارج نكن اول تيك روتر را برداريد بعد گوشي را از محدوده اينفرارد خارج كنيد.

سود انباشته
31 January 2005, 08:36 AM
ايا اين نرم افزار تمام گوشي هاى نوكيا را پشتيباني ميكنه؟

kambizonline
31 January 2005, 06:39 PM
سلطاني, عزيز هر گوشي براي خودش نرم افزار مخصوص به خودشو داره

مجيد لد, مجيد شريفي, دوستان عزيز در اين مورد قبلن يك نكته رو گفته بودم و حالا دوباره ميگم :

من هم همين مشكل رو داشتم البته فقط روي xp و ورژن pcsuit موجود روي سي دي 1.0 هستش

نسخه 1.1 رو از اينترنت دانلود كردم و همه چيز درست شد و با يك بار كليك متصل ميشه و تا حالا چندين بار روي ويندوز جديد اونو نصب كردم و مشكلي نداشته

پيروز باشيد

امير رضايي
31 January 2005, 07:18 PM
من يك برنامه pc suite دارم كه از روي سي دي اصل 6600 روي كامپيوتر نصب كردهام ولي هركاري مي كنم نمي تونم از طريق اينفرارد به pc suite كانكت بشم و از اون استفاده كنم
لطفا اگر كسي مي دونه طريقه استفاده از اين برنامه و اين كه بايد روي گوشي چه چيزي را انتخاب كني و بعد جلوي اينفرارد بگزاري را توضيح بده ازتون ممنون مي شم

سلام

يه Trick كوچولوي ديگه هم داره.
اگه كارهايي كه دوستان گفتند انجام داديد و نشد توي تنظيمات مربوط به Infra red بريد و سرعت ارتباط رو كم كنيد:
start > setting > control panel > system > hardware > device manager > infrared device > properties > advanced > maximum connection rate

حل ميشه! 8)

سود انباشته
2 February 2005, 08:00 AM
من هم باهش مشكل داشتم يه تاپيك هم باز كرده بودم
اخر سر فهميدم درايورش درست نصب نشده
الان هم دارم باهاش كلي حال مي كنم :wink:
ببين گوشي شما چيه؟
نسخه نرم افزار؟
و از چه كابلي استفاده كرديد؟

gbg
2 February 2005, 09:06 PM
6600
بلوتوث
ويندوز اكس پي سرويس پك 2

سود انباشته
2 February 2005, 09:12 PM
اگه سرويس پك را نصب نكني ايا كار ميكنه؟

داود18
2 February 2005, 09:31 PM
منم 6610 دارم كانكت ميشم ولي فقط ارم كانكت مياد ولي هيچ چيزي نميتوني بفرستي برنامه هاي ديگر هم ازمايش كردم نميشه مشكل چي است؟

داود18
3 February 2005, 12:15 AM
من از اينفرا استفاده ميكنم هر كار ميكنم نميشه در صورتي كه قبلا يك مغازه با اينفرا برام ملودي زيخت روش ولي الان اصلا نميشه لطفا كمك كنيد

FARHAD0819
3 February 2005, 12:39 AM
امن استفاده كردم راحت هم بود
البته كامپومتر من از نوع نوت بوك با اينفرا سرخود است وراحت از طريق pcsuite كانكت شدم

امير رضايي
3 February 2005, 11:47 AM
من از اينفرا استفاده ميكنم هر كار ميكنم نميشه در صورتي كه قبلا يك مغازه با اينفرا برام ملودي زيخت روش ولي الان اصلا نميشه لطفا كمك كنيد

سلام

گوشيتون چيه؟

داود18
3 February 2005, 03:20 PM
قبلا كه گفتم 6610

امير رضايي
3 February 2005, 03:44 PM
قبلا كه گفتم 6610

سلام

با كم كردن سرعت connection عمونطور كه توي صفحه قبل هم گفتم به احتمال قوي مشكلتون حل ميشه. اگر نشد، يه سري به سايت نوکيا بزنيد و version نرم افزارتون و compatibility اون با گوشيتون رو چک کنيد و مطمئن بشيد. 8)

سود انباشته
3 February 2005, 04:05 PM
بالاخره با كابل dku-5 نتوستم با pc suite 6.4 v را به 3220 و3100 وصل كنم.
لطفآ يكي راهنمايي كنه.
ممنون

داود18
3 February 2005, 05:30 PM
سرعت هم كم كردم نشد من پي سي سوويتم 6.2 و5.1 بود حالا 6.4 را داونلود ميكنم ببينم

داود18
4 February 2005, 09:40 PM
نشد
:cry: