PDA

View Full Version : تعویض کمکهای سمند با کمکهای فرانسوی

HTK
4 September 2005, 02:51 PM
با سلام
دوستان من تصمیم به تعویض کمکهای ماشینم با کمکهای فابریک فرانسوی(روغنی 405)گرفتم و برای اینکه پولم دور نریخته باشم رفتم نمایندگی مرکزی و از کارشناس سوال کردم که گفتم اینجا هم بگم شاید بدرد کسی بخوره یا اگر کسی نظری داره بگه.
کارشناس گفت با تعویض کمکها 1.ماشین ارتفاع کم میکنه 2.فرمون ماشین کمی دزد میشه(کنترل کمی مشکلتر میشه به خاطر بازی بیشتر کمک که اونم به خاطر 150 تا اضافه وزن ماشینه)پیشنهاد: برا ماشینتون یه برنامه رژیمی بذارید ماهی یه لیتر بنزین :icon_razz 3.امکان اینکه کمکها زود خراب بشه وجود داره که البته به نظر من به خود راننده بستگی داره که چطوری با ماشین بره چون مثل این می مونه که توی یه 405 دو نفر آدم 75 کیلویی سوار باشن 4.ودر آخر هم گفت اگر از ماشین داخل شهر یا مسیرهای نزدیک استفاده میکنی هیچ مشکلی نداره و ماشین واقعا نرم میشه.

hamed.black
7 September 2005, 12:11 PM
بین دوست عزیز یکی از دوستان من این کارو کرد البته اون ماشینشو ارتفاع زده بود (تا لبه لاستیک) ماشینش بهتر از کمکای خودش کار میکرد ............

dorna
7 September 2005, 02:50 PM
اگه المانی بزاری خیلی بهتره فکر کنم قیمتش هم حدود 100تومان بشه ولی کارش عالیه .مطمئن باش.

HTK
7 September 2005, 03:16 PM
اگه المانی بزاری خیلی بهتره فکر کنم قیمتش هم حدود 100تومان بشه ولی کارش عالیه .
دوست عزیز من با از هر جا پرسیدم همه گفتن فابریک و اسمی از آلمانی نبردن اگه لطف کنی آدرسی چیزی بذاری که برم سراغش ممنون میشم. :icon_cool

hamed.black
7 September 2005, 04:03 PM
عزیز جان دوست بنده ماشیت بازه مطمئن باش اگه کمکی بهتر از فرانسوی اصل پزو پیدا میکرد حتما از اون استفاده مبکرد............

pesaremelli
7 September 2005, 05:42 PM
:ميشه كمك زانتيا انداختicon_sad: :icon_arro

hamed.black
15 September 2005, 05:21 PM
بابا بيخيال چرا نشه بشرطي كه وقتي كمكارو خريدي يه 22 تومنم بدي واسش يه ماشين بخري... :icon_lol: :icon_lol: :icon_arro :icon_cool

امير حيدري
18 September 2005, 08:42 AM
من شنيدم كمكهاي زانتيا با متعلقاتش هر كدام 800000 تومن هست.

hamed.black
24 September 2005, 12:16 PM
ره عزیز برو همون فابریکو بخر که هیچ کدوم بهتر از اصل کار نمیکنه..................

باتلاق
14 March 2007, 05:57 PM
از كجا ميشه فهميد كمك فنر هاي عقب اشكال دارن كه شما قصد تعويض گرفتيد؟