PDA

View Full Version : عايق حرارت گير براي زير كاپوت 206

abedinian
4 September 2005, 09:52 AM
سلام
از دوستان و اساتيد محترم خواهشمندم اگه براي سؤالم پاسخي دارند عنايت فرمايند
من بالاخره عايق رو پنجشنبه گذشته خريدم 23000 تومن و نصبش هم بسيار آسون بود. جمعه هم روز تست بود.
اما نتيجه: بعد از طي مسافت و توقف روي كاپوت كاملا خنك بود اما بعد از يك مدت درجا كاركردن روي كاپوت هم گرم شد ولي خيلي كمتر از زمان قبل از نصب عايق. اما مهمتر از اون آمپر بود كه هميشه يك مقدار كم بالاتر از 90 متوقف مي شد اما اين بار روي 100 بود و پاپين تر هم نمي اومد. داخل محفظه موتور هم به شدت داغ بود.
حالا سوال:
1- آيا آمپر تو اين حد مشكلي ايجاد نمي كنه؟
2- آيا اين داغي بيش از حد محفظه موتور به چيزي حالا هر چي تو اون محفظه آسيبي نمي رسونه؟
ممنون ميشم اگه پاسخم را دوستان عنايت كنند.

abedinian
7 September 2005, 09:07 AM
سلام
خيلي ممنون از اينكه تحويل گرفتين. هيچكي نمي خواد نظري بده؟

dorna
7 September 2005, 02:10 PM
خوب عزیز من این چه سوالی است که شما میکنید معلوم است که نصب این عایق باعث بالا رفتن حرارت موتور خودرو میشود به خاطر اینکه نبودن این عایق باعث این میشود که حرارت به کاپوت خودرو انتقال پیدا کند و به علت اینکه فلز سریعتر از عایق حرارت را انتقال میدهد در نتیجه موتور بهتر خنک میشود تا اینکه عایق روی کاپوت نصب باشد . در ضمن مسلماء حرارت زیاد باعث بالا رفتن اصطلاک خود موتور و هر وسیله ای که در قسمت موتور باشد.میشود.

kima
7 September 2005, 10:46 PM
من که گذاشتم ماشین را به همین وضعی که داره کار کنه
نه فنرش رو عوش کردن نه عایق گذاشتم نه پست کرپی بستم نه .....

گل آقا
8 September 2005, 05:16 AM
جناب عابدینیان،
من برای تیپ 5 مدل 82 قبلیم عایق حرارت گیر نصب کرده بودم و هیچ مشکلی هم نداشت و آمپر هم بالای 95 نمیرفت.
نکته ای که به نظرم میرسه اینه که شما حرارت گیر اورجینال نخریده اید.
چند روز پیش که برای خرید حرارت گیر اقدام کردم فهمیدم که دو نوع وجود داره، ایرانی با قیمت 20 تومن و اورجینال با قیمت 40 تومن.
با قیمتی که شما فرمودید، تصور میکنم ایرانیش بوده.

حالا مشکل من اینه که بدون نصب عایق حرارت گیر، تیپ 5 مدل 84 درجه آبش میره نزدیکهای 105 ، جوری که دست رو حتی به اندازه نیم ثانیه هم نمیشه روی کاپوت گذاشت.
اتفاقاً به نظر من از ضروریات این ماشین یکیشم همینه که فکر کنم تو مدلهای فرانسویش هست ولی تو ایرانیاش نیست.
حتماً بعد از سرویس اولیه منم این عایق رو نصب میکنم ولی فقط اورجینالش رو.

abedinian
8 September 2005, 08:42 AM
سلام گل آقاي عزيز
به نظر من هم اين عايق ضروريه جتي جاي نصبش هم هست اگه نداشته يا نمي خواست اون جا هم براش در نظر نگرفته بودند. بعد از يه مدت هم اگه اين عايق نباشه رنگ پريدگي كاپوت محتمل است.(قابل توجه كيميا جان)
اما در مورد نوعش من از نمايندگي ايساكو گرفتم كه اون هم از ايساكو تهران درخواست داد برام آوردند.
ممكنه تقلبي باشه؟ روش آرم پژو و 206 برجسته هم هست.
اما من ترسم از قطعات و سيمهاي موجود در محفظه موتوره كه خيلي داغ ميشن.

kima
8 September 2005, 04:40 PM
اگر منظورتون کیما که من باشم هست نظر شما متین
اما هنوز همون عقیده قبلی را دارم و نمونه هم ماشین داداشم که 105000 تا رفته
رنگش مشکل هست و هنوز کاپوت ارجینالش هست و رنگ پردیگی هم ندیدم داخلش
البته رنگ ماشین رفته و با ماشین صفر خیلی فرق داره
اما کلی هست فقط روی کاپوت نیست

گل آقا
9 September 2005, 05:01 AM
جناب عابدینیان،
تا اونجا که من میدونم اگه رنگش مشکی باشه ایرانیه.
اگه خاکستری باشه احتمال اینکه اصلی باشه هست ( جدیداً ایرانی خاکستری هم اومده )
در ضمن تو خود نمایندگیها هم ایرانیش رو میفروشن.
من بیشتر بنا به قیمت خریداری شده حدس میزنم که اصلی نیست.

m16586
9 September 2005, 03:33 PM
من این عایق را لز فروشگاه ایساکو ایستگاه داریوش تهیه کردم 21000 تومان هالوگرام ایساکو را داشت و فروشنده هم می گفت فرانسوی است البته هیچ جاش آرم پژو نداره پشتش سبز رنگ است روش یعنی طرفی که دیده میشه سیاه از موقعی هم که نصب کردم کاپوت ماشین گرماش به حداقل رسیده و از گلگیرهای جلو خنکتر است آمپر آب هم هیچ فرقی نکرده همان که قبلا بود روی 90

9 عدد بست آمپولی هم باید بخرید دانه ای 150 تومان

راستی ماشین هم 206 تیپ 6

همین رو جاهای دیگه 23 تا 28 هم میدن

من توصیه میکنم حتما بگیرید از نان شب واجب تره

harzaabe
10 September 2005, 04:05 AM
عزيزان نتيجه چی شد؟
ماشين من همينطوری دماش هميشه بالا هست
اگه بزاريم ؟ از کجا بگيريم که اصل باشه؟

m16586
10 September 2005, 12:40 PM
من توصیه می کنم از ایساکو بگیر به نظرم مطمئن تره ایساکو وظیفش تهیه لوازم مورد تایید ایران خودرو هست هالوگرام هم داره

تازه این وسیله قطعه خیلی حساسی مثل بلبرینگ چرخ و صفحه کلاچ و .... نیست که این قدر حساسیت نشون میدید همیشه پول بابت تکنولوژی بدید نه وسایل ساده و پیش پا افتاده

abedinian
13 September 2005, 09:07 AM
سلام
گل آقا رنگ مال من خاكستريه ولي فكر كنم ايراني باشه. تو يه پلاستيك شفاف بود بدون هيچ آرم و هولوگرامي روي پلاستيك و خارهاش هم تو يه پلاستيك ديگه داخلش بود. الان هم كه كار كرده روي قسمتي كه روي موتور قرار گرفته تغيير رنگ داده و مشكي شده. خدا لعنت كنه تقلب كارها رو.

Sajady
13 September 2005, 01:29 PM
... آمپر آب هم هیچ فرقی نکرده همان که قبلا بود روی 90

9 عدد بست آمپولی هم باید بخرید دانه ای 150 تومان

راستی ماشین هم 206 تیپ 6

...
206 هاي كه موتور 1600 دارند (تيپ 5 و 6) درجه دماشون نسبت به 1400 ها (تيپ 2و 3) پائين تر . دليلشو نمي دونم ولي حدس ميزنم راديات 1600 ها بزرگ تر باشه و آب زودتر خنك ميشه. و داشتن يا نداشتن عايق تاسير زيادي در اون نداشته باشه!؟

Nima1989
13 September 2005, 01:55 PM
به نظر من این قطعه برای اب و هوای فرانسه تولید شده و در تهران با هوای گرمتر این وسیله زیاد خوب نیست
دمای موتور رو بالا میبره

گل آقا
14 September 2005, 03:54 AM
جناب abedinian
همونطور که خدمتتون عرض کردم من رو 206 قبلیم داشتم و بعد از حدود 6 ماه کار کردن باهاش و تا قبل از فروش ماشین همونطوری و بدون تغییر رنگ مونده بود.
در مورد هولوگرام هم به خدا اصلاً موقع نصب اونجا نبودم که ببینم، ماشین رو بردم برای سرویس اولیه و بهشون گفتم عایق حرارت گیر هم بذارن، بعدازظهر که برگشتم ماشین رو گرفتم همه چیز نصب شده و آماده بود، و در اون قسمت ظاهری و روش که قابل دید بود، متوجه هولوگرامی نشدم.
در حال حاضر هم دنبال جایی میگردم که بتونم اصلش رو بخرم، اگه پیدا کردم آدرسش رو همینجا بهتون میدم.
در ضمن ماشین من هنوز دمای آبش دور و بر 100 هست و احتمال میدم که بعد از سرویس اولیه درست بشه.

m16586
14 September 2005, 03:43 PM
این قطعه داخل یک پلاستیک قرار دارد هالوگرام هم روی پلاستیک زدند زیر هالوگرام هم یک برچسب دیگه هست اتفاقا پلاستیکش رو دور ننداختم برچسب هاش رو دوباره می بینم به دوستان اطلاع میدم

abedinian
15 September 2005, 10:05 AM
سلام
آقا من نمي دونم چرا پستايي كه اينجا ميزنم پاك ميشه با اينكه خودم بعد از پست اونا رو مي بينم :icon_bigg به هر صورت ممنون از گل آقاي عزيز

m16586
24 September 2005, 03:03 PM
http://www.sharemation.com/m16586/0001.JPG

http://www.sharemation.com/m16586/0003.JPG

اين نمونه عايق كه من خريدم اين برچسبش بود اگه دقت كنيد جمله زير را ميبينيد
MADE IN FRANCE

abedinian
29 September 2005, 11:11 AM
سلام
مطمئن شدم كه كلاه سرم رفته :icon_cry:

kima
29 September 2005, 09:44 PM
فدای سرت
چیزی که زیاده از این قبیل اتفاقات

m16586
30 September 2005, 06:06 PM
من توصیه موکد می کنم لوازم مورد نیازتون رو از جای واقعا مطمئن بخرید در غیر اینصورت حتما از فروشگاهای ایساکو بخرید که خیالتون راحت باشه تازه قیمتش هم ارزونتره

فهرست فروشگاه هاش رو هم دارم چون الان پیشم نیست بعدا آدرس میدم 7 تا فروشگاه اصلی داره شماره یک تو تهران نو ایستگاه داریوش هست

فکر کنم فروشگاه اصلی که تازه باز شده تو سازمان فروش شماره 2 هست که اونجا همه چی دارن پشتش در واقع انبار لوازم ایران خودرو هست

abedinian
5 October 2005, 09:17 AM
سلام
منم از فروشگاه ايساكو تو يزد خريدم تا خيالم راحت باشه كه كلاه سرم گذاشت.

m16586
5 October 2005, 01:05 PM
وجود این عایق مهم هست نه مارک و اینکه ساخت کجاست

مطمئن باشید اشکالی پیش نمیاد

farhad_k
5 October 2005, 07:35 PM
با سلام
من تمام نوشته های دوستان رو خوندم ولی اخرش نفهمیدم که باید بخرم یا نه
ماشین من تیپ 5 و اصلا مشکل حرارتی هم نداره ولی این که میگند رنگ روی کاپوت رو میبره خوب برای من ناراحت کنندست.

m16586
5 October 2005, 08:25 PM
دوست عزیز از نان شب واجب تر است حتما بگیر

الان اگر ماشینت نیم ساعت روشن باشه می تونی روی کاپوتش نیمرو درست کنی
ولی بعد از نصب این عایق از گلگیرهای جلوت خنکتر می مونه

آدرس هم را هم که قبلا دادم

سازمان فروش ایران خودرو یادگار امام تقاطع آزادی
فروشگاه های اصلی ایساکو شماره 1 اون توی تهران نو ایستگاه داریوش

مشخصات اون هم اینه
یک طرف مشکی
طرف دیگه سبز همرنگ پشت کفی صندوق عقب
هیچ علامت پژو یا چیز دیگه ای هم نداره

توی یک پلاستیکه که یک طرفش همش اسم پژو به انگلیسی نوشته و روش آرم ایساکو هم چسبوندند زیر اون آرم هم آرم و مشخصات اصلی اون هست توی عکس های بالا من نشون دادم

نصبش هم از اتصال ماوس به کامپیوتر راحتتر است 9 تا بست آمپولی میخواد دونه ای 150 تومن
از یادگار امام بگیری دو سه هزار تومن ارزونتر هست

m16586
5 October 2005, 08:32 PM
این لیست قیمت ها رو از یادگار امام گرفتم ببینید بدک نیست

اون BONGUARD من رو کشته :icon_sad:

http://www.sharemation.com/m16586/bonguard.JPG

http://www.sharemation.com/m16586/004.JPG

http://www.sharemation.com/m16586/003.JPG

farhad_k
6 October 2005, 12:17 PM
ممنونم از راهنمایی
در اولین فرصت از نمایندگی تهران نو میخرم.

kima
7 October 2005, 01:34 AM
با سلام
من تمام نوشته های دوستان رو خوندم ولی اخرش نفهمیدم که باید بخرم یا نه
ماشین من تیپ 5 و اصلا مشکل حرارتی هم نداره ولی این که میگند رنگ روی کاپوت رو میبره خوب برای من ناراحت کنندست.

به نظر من بی دلیله
206 زیاد دیدم من اما داخل هیچ کدام رنگ پریدگی کاپوت به علت گرمای موتور ندیدم

m16586
7 October 2005, 10:34 PM
به هر حال حتی اگر 1 درصد هم احتمال آسیب دیدن رنگ باشه به خریدنش می ارزه

ضمنا اگر چیز ضروری نبود که اصلا پژو آن را نمی ساخت
در حال حاضر اکثر ماشین های دنیا به صورت فابریک دارند حالا اینجا ایران خودرو لایی رد می کنه یک بحث دیگه هست :icon_cry:

kima
8 October 2005, 10:39 AM
به نظر من اگر ضروری بود کارخانه پژو در گذاشتنش سخت گیری می کرد
206 که مثل پیکان نیست ایران خودرو هر طور خواست بده بیرون
ناظر های پژو روی تولیدش نظارت دارن
همانطور که روی 405 خودشون میزارن

harzaabe
20 January 2007, 09:02 PM
کسی از اين bonguard اطلاعی نداره؟

siamak_ramp
23 January 2007, 06:54 PM
تاثیری تو صدای موتور هم داره ؟

harzaabe
23 January 2007, 08:50 PM
بله
صدای موتور موتور خيلی کم ميشه

fafal
19 September 2007, 03:43 PM
ولی ماآخر نفهمیدیم بده یاخوبه
دما محفظه اگر زیاد بشه پس دمای ورودی فیلترهوامیره بالاو سرعت و شتاب کم میشه

harzaabe
20 September 2007, 08:51 PM
در کل خوبه

فروزنده
5 October 2007, 01:23 PM
خوبه ولی این به اصطلاح فابریکاش هم کیفیت نداره و ضخامت اون زیاده.ماله 405 بهتره ودر اصل باید همون طور باشه.من از ایساکو گرفتم ومی گفت صادراتیه 22تومن.بهترش گیرم نیومد ولی مثل لحاف میمونه و باید بازش کنم

فروزنده
5 October 2007, 01:32 PM
برا این ایران خودرو فقط کمیت مهمه کیفیت کجا بود؟تمام ماشینای دنیا حرارت گیر رو دارن.ایران خودرو از سرو ته همه چی میزنه وقیمتشو هم بالاتر میبره

soheilm
3 March 2008, 02:33 PM
نتیجه

بالاخره باید نصب کرد یا خیر؟؟؟؟؟

amirfarrokh
4 March 2008, 12:57 PM
نتیجه

بالاخره باید نصب کرد یا خیر؟؟؟؟؟

سلام
آره عزیز...نصب کنی بهتره...
پرشیا سری اول ما گرفتیم عین همین رو داشت، الانیا رو نمیدونم دارن یا نه...ولی 206 سری اول هم نداشت...خیلی ازش زدن تا بهای تمام شده کم بشه برای شرکت...
بودنش به کم شدن صدای موتور هم خیلی کمک میکنه.

شاد باشید

JBF
2 June 2008, 10:10 AM
من ديشب 12 خرداد 87 از نمايندگي فروش ايساكو توي 45 متري رسالت خريدم 20000 تومن البته گفت قيمتش 25 تومنه . توي پلاستيك ايساكو با مارك پژو . صد البته ايرانيه :icon_arro

Dandrite
2 June 2008, 10:48 AM
ببينيد اصلا مسئله گرم شدن ربطي به عايق نداره چون اين طوري پرادو 6 سيلندر علاوه بر عايق گير داراي قطعه اي پلاستيكي روي موتور است و دماي موتور هم استاندار است .
ولي اين عايق صرفا براي رنگ نيست ؛ يكي از مهم ترين وظايفش كم كردن صداست اما اگر دوستاني كه ان را نصب كردند در سرعت بالا به كاپوت نگاه كنند متوجه مي شوند كه كاپوت كمتر حركت كرده و باد زيرش نمي ره و صدا هم در سرعت كم مي شه .

JBF
17 June 2008, 05:19 PM
دوست عزيز اگر منظور از كم شدن صدا ، كم شدن صدائي هست كه توي اتاق مياد بنظر من منتفي هستش چون صدا از قسمت جلوداشبورد داخل اتاق ميشه و بستن عايق داخل موتور باعث اينكار نميشه . توي ريو هم اينمورد رو به اثبات رسونديم.
موفق و پيروز باشي

ATOS
17 June 2008, 06:28 PM
دوست عزيز اگر منظور از كم شدن صدا ، كم شدن صدائي هست كه توي اتاق مياد بنظر من منتفي هستش چون صدا از قسمت جلوداشبورد داخل اتاق ميشه و بستن عايق داخل موتور باعث اينكار نميشه . توي ريو هم اينمورد رو به اثبات رسونديم.
موفق و پيروز باشي
در انصورت T5 اصلا نیازی به این عایق نداره:icon_evil

diyaco
17 June 2008, 06:39 PM
من چندماهی است که عایق را نصب کرده ام و به نظر من هم تاثیری در کم نمودن ورود صدای موتور به داخل اتاق ندارد. :icon_eek:
البته شاید برای کم کردن ورود صدای موتور به خیابان مفید باشد :icon_cool

masoud2535
17 June 2008, 08:18 PM
سلام دوستان

مهمترين اثري که اين عايق داره، بيشتر اثر عايق حرارتيش هست تا صوتيش!

من هم حدود 6-7 ماهه که دارمش و راضيم. روي در موتور تحت هر شرايطي خنک و در حد دماي محيط هست و تحت اثر حرارت موتور رنگ در موتور تغيير نميکنه (مات نميشه و نميسوزه)

از نظر صدا حدود 10% تاثير داره و علتش هم اينه که با ايزوله کردن فضاي بالاي موتور ضريب آکوستيک رو مياره پائين و از انعکاس صداي موتور روي در موتور جلوگيري ميکنه و همين عامله که باعث کاهش صداي موتور ميشه.

در کل آپشن خيلي خوبيه و 100% توصيه ميکنم.:icon_cool

فقط مواظب باشيد به هنگام خريد از بابت ضد حريق بودنش مطمئن بشيد! چون اگه ضد حريق (نسوز) نباشه ممکنه به هنگام آتشسوزي عامل تشديد کننده باشه.

موفق باشيد.

ATOS
21 June 2008, 08:20 PM
سلام دوستان

مهمترين اثري که اين عايق داره، بيشتر اثر عايق حرارتيش هست تا صوتيش!

من هم حدود 6-7 ماهه که دارمش و راضيم. روي در موتور تحت هر شرايطي خنک و در حد دماي محيط هست و تحت اثر حرارت موتور رنگ در موتور تغيير نميکنه (مات نميشه و نميسوزه)

از نظر صدا حدود 10% تاثير داره و علتش هم اينه که با ايزوله کردن فضاي بالاي موتور ضريب آکوستيک رو مياره پائين و از انعکاس صداي موتور روي در موتور جلوگيري ميکنه و همين عامله که باعث کاهش صداي موتور ميشه.

در کل آپشن خيلي خوبيه و 100% توصيه ميکنم.:icon_cool

فقط مواظب باشيد به هنگام خريد از بابت ضد حريق بودنش مطمئن بشيد! چون اگه ضد حريق (نسوز) نباشه ممکنه به هنگام آتشسوزي عامل تشديد کننده باشه.

موفق باشيد.
1- ماشین شما چه تیپی است؟:icon_evil
2- دمای آب رادیاتور تغییری نکرده؟:icon_ques(حتی خیلی کم)
3- آیا اگه از طریق نمایندگی سفارش بدیم و از ایساکو باشه ، اصله؟ (روش Made in France ) زده؟

simbaleo
21 June 2008, 08:33 PM
من فردای روزی که تیپ 5 رو تحویل گرفتم براش یدونه از همین عایقا گرفتم، فرانسوی بود و روی پکش علامت پژو و سیتروئن داشت، باید بگم که پارسال روزای خیلی گرم دمای ماکس رادیاتور ماشین گاها به 101 هم میرسید که بدون این عایق هم امتحان کردم و نهایت روی 99 اومد. البته پارسال سنسور دور تند کولر ماشین مورد داشت و دور تند به کار نمی افتاد، امسال با بر طرف شدن مشکل دمای موتور به 90 هم نمیرسه با کولر. تو زمستون هم هیچ فرقی نمیکنه.

masoud2535
22 June 2008, 12:24 AM
سلام

ATOS جان متاسفانه من از آپشن 206 سر يادگار گرفتم و با اطمينان ميگم که اصل نيست !!!:icon_bigg

ولي عايق خوبي هست، احتمالا ترک هستش.

اصل فرانسوي روش آرم پژو داره و کت و کلفت تر هستش:icon_surp

در ضمن ماشين من تيپ 5 تيونينگ شده هست:icon_arro :icon_neut

موفق باشيد.:icon_cool

ATOS
23 June 2008, 12:32 AM
سلام

ATOS جان متاسفانه من از آپشن 206 سر يادگار گرفتم و با اطمينان ميگم که اصل نيست !!!:icon_bigg

ولي عايق خوبي هست، احتمالا ترک هستش.

اصل فرانسوي روش آرم پژو داره و کت و کلفت تر هستش:icon_surp

در ضمن ماشين من تيپ 5 تيونينگ شده هست:icon_arro :icon_neut

موفق باشيد.:icon_cool
امروز تهران بودم و خریدم به 22 جوق:icon_coolپک اصل ایرانخودرو با هولوگرام ایساکو:icon_evil
یه طرفش سبز است و طرف دیگه سیاه:icon_surp
.
فردا میرم برای نصب و نتیجه رو اعلام میکنم:icon_cool
اینم از تصویر آرم:
http://upload.parsimages.com/thumb/1214165474/27068.jpeg
.
راستی آمپولی ها رو دونه 100 خریدم.

ATOS
23 June 2008, 06:23 PM
به سلامتی نصب کردم:icon_cool
درجه آمپر آب به هیج وجه بالا نرفت و دمانی درب موتور به شدت پایین اومد:icon_coolالبته گرمتر از بقیه بدنه ولی بسیار سردتر از گذشته:icon_evil
تو صدا هم تاثیر خاصی ندیدم:icon_razz

fafal
23 June 2008, 06:55 PM
دوستان دمای آب موتور رو مگه عایق و این حرفا تنظیم میکنه
حفظ دمال موتور کار ترموستات و فن هستش شما وقتی درجه قطع دور کند فن 90 هستش تا آب به دمای 90 درجه نرسه که فن قطع نمیکنه پس چطور انتظار دارید دما بالای 90 بشه بعد از نصب عایق
یعنی شما دمای موتورتون توی تابستون و زمستون با هم بیش از یکی دو درجه در حالت رانندگی نرمال فرق میکنه
من 2.5 سال روی تیپ 5 ، تیپ 3 و اس دی از این عایق استفاده میکنم
واضح هست که شما وقتی عایق رو نصب میکنین فن زود تر به کار میافته و اگر مثلا توی مسیر 10 کیلومتری منزل تا محل کار 4 دفعه دمای اب به 98 میرسید و بعد فن روشن میشد و دما به 90 برمیگشت بعد از نصب عایق 5 یا 6 دفعه این اتفاق میافته
من این عایق رو چون توی منطقه سردسیر تهران زندگی میکنم زمستون ها استفاده میکنم تا 5 کیلومتر دمای کمتر ازمنفی ده درجه که صبحا میام ماشین زود تر گرم شه
تفاوتش هم محسوسه محسوسه
میتونید امتحان کنید