PDA

View Full Version : دو خط (شماره ) در يك سيم كارت

azma
3 September 2005, 12:19 PM
آيا مي توان در يك سيم كارت دو شماره داشت . مثلا دو خط دولتي يا يك 912 و يك تاليا ؟

Benjamin
3 September 2005, 12:47 PM
فكر نمي كنم . آخه از نظر معماري سيستم GSM جور در نمي آيد همچين چيزي !! چون سيم كارت كارش تو شبكه فقط تشخيص هويت مشترك است با يك سري كد .

pedram55
3 September 2005, 12:48 PM
آيا مي توان در يك سيم كارت دو شماره داشت . مثلا دو خط دولتي يا يك 912 و يك تاليا ؟

بله ولی در یک لحظه فقط از یکی از اوونها میتونید استفاده کنید و 2 تای دیگه خاموشند
البته در مورد تالیا نمیدونم میشه از رووش کپی کرد یا نه ولی سیم کارتهای معمولی میشند

smail
3 September 2005, 02:10 PM
تالیا از سیستم compvII128 استفاده می کنند و تقریبا کپی از روی آنها غیر ممکن است

azma
4 September 2005, 10:18 AM
براي دو خط 912 چگونه مي شود ؟ مراحل كار چگونه است و به كجا بايد مراجعه كرد . البته من هم منظور استفاده از يك خط در هر زمان است و نه استفاده همزمان از دو خط .

شبگو
4 September 2005, 10:50 AM
در رابطه با تالیا
فعلا تا کنتور 2000 سیم کارت جواب داده یعنی نسوخته
دفترجه تلفن سیم کارت به راحتی بوسیله pc و phonix منج میشه
در رابطه با دو خط داشتن میشه ولی فعلا به ki تالیا دست پیدا نکردم
به خاطر اینکه احتمال سوختن سیم کارت زیاده.
دوستان میتونن بوسیله برنامه sim scan تست کنن.
البته باید یک پروگرامر فونیکس (phonix ) هم داشته باشن.
جهت اطلاعات کامل
آپلودسنتر (http://www.ircenter.da.ru/)

shahryar
4 September 2005, 10:53 AM
چرا نمی‌شه، خوبم می‌شه
من الآن دو شماره با یک سیم‌کارت داردم. البته شماره‌ی دومی فقط می‌شه با موبایل گرفت و با تلفن معمولی نمی‌شه گرفت.
جریان هم از این قرار بود که من بعد از فعال کردن دیتا رفتم و شماره دیتامو بگیرم، اما اینها یه شماره به من دادن به جای اینکه دیتا باشه به صورت معمولی زنگ می‌خورد. اگه شمارمو بگم باورتون نمی‌شه چقدر رونده
‪0912**00000

البته هر وقت زنگ بزنی با اون شماره اصلی زنگ می‌زنه؛ اما از موبایل به شماره دومی می‌شه زنگ و اس‌ام‌اس زد
:icon_cool

شبگو
4 September 2005, 11:03 AM
خب اینم خوبه!

rangzan
4 September 2005, 08:29 PM
لطفا اگر کسی اطلاعاتی در باره کپی کردن سیم کارت واستفاده بادوگوشی رادارد راهنمایی کند

pesartala2001
8 September 2005, 12:39 AM
اگر ما يك خط تاليا داشته باشيم و اون را روي خط موبايل معمولي دايورت كنيم هزينه كسي كه به تاليا زنگ ميزنه و اون انتقال مي دهد به خط معمولي از روي خط تاليا كم ميشه يا به صورت ديگه اي حساب ميشود؟؟؟؟

hewa
7 October 2005, 09:22 PM
سلام

این کار شدنی است حتی تا 16 خط را می توان روی (یکسری) از سیم کارتها زد . اما در یک لحظه فقط یک خط روشن است مگر خطهای دیگر رو دایورت کنید روی خط فعال .

موفق باشید

willy
15 May 2007, 03:50 AM
تائید میشه
فقط مشکل سر comp 128 v II هست که من هنوز ندیدم
اگر کسی اینارو میتونه کپی کنه خبر بده

یا علی

badform
20 September 2007, 04:28 AM
بعضي از دوستان گفتن مي شه ولي نگفتن چه جوري؟

satinfo
17 October 2007, 04:48 PM
نه منم تست کردم رو ایرانسل جواب نداد و نتونستم کپی ازش بگیرم ولی 0912 سیم کارت های دولتی به راحتی جواب میده حتی رو سیم کارت های اتصالات مربوط به دبی هم تست کردم نشد که نشد
از strong KI هم جرات نکردم استفاده کنم چون میترسم سیم کارتم بسوزه

alioj
22 October 2007, 05:53 PM
دوست عزیز اگه شما از قطعه ای که شما رو قادر می کنه از دو سیم کارت روی یک گوشی استفاده کنید دیگه نیازی به کپی کردن سیم کارت و استفاده از سیم کارتهای دو ظرفیتی که مخابرات فقط وعده اش رو داده ندارید

achachi
22 October 2007, 06:08 PM
دوست عزیز اگه شما از قطعه ای که شما رو قادر می کنه از دو سیم کارت روی یک گوشی استفاده کنید دیگه نیازی به کپی کردن سیم کارت و استفاده از سیم کارتهای دو ظرفیتی که مخابرات فقط وعده اش رو داده ندارید

من 2 سه تا از این dual sim ها رو تست کردم ، مصرف باطری رو بالامیبرند و اغلب قاتی هم میکنند و مدام باید گوشی رو ریستارت کرد .

alioj
22 October 2007, 06:19 PM
من 2 سه تا از این dual sim ها رو تست کردم ، مصرف باطری رو بالامیبرند و اغلب قاتی هم میکنند و مدام باید گوشی رو ریستارت کرد .

دوست عزیز مدل گوشی ات چیه تا بهتون بگم !!!!!

من خودم وارد کننده این قطعه ام و شخصا وارد می کنم درسته نسخه هایی از این قطعه که متاسفانه بصورت قاچاق وارد کشور میشه این مشکل رو داره من روی هر کدوم از این قطعه ها با همه هزینه های گمرک اش 3.5 دلار گمرکی فقط میدم

alioj
22 October 2007, 06:21 PM
اگه گوشی اتون پی 990 اه که نوشتین دوست عزیز تا الان من به جرات میتونم بگم توی 1 ماه اخیر بالای 12 - 13 تا مشتری پی 990 ای داشتم که با کمک من یا خرید از من و بعد راهنمایی من مشکل اش حل شده

در ضمن در مصرف باطری هیچ تاثیری نداره !!

Danial_64
22 October 2007, 11:44 PM
گوشی من هم W810i هستش

و تقریبا چند ماهی هستش که استفاده میکنم
مصرف باتری رو زیاد میکنه به نظر من ( البته شاید مجبورم برای change گوشی رو ریست کنم اینجوری به نظرم میاد چون هر دفعه که سیم رو change میکنیم گوشی یک بار ریست میشه و این خودش مصرف باتری بیشتری داره نسبت به این که گوشی مدام روشن باشه و ....)

achachi
23 October 2007, 08:31 AM
اگه گوشی اتون پی 990 اه که نوشتین دوست عزیز تا الان من به جرات میتونم بگم توی 1 ماه اخیر بالای 12 - 13 تا مشتری پی 990 ای داشتم که با کمک من یا خرید از من و بعد راهنمایی من مشکل اش حل شده

در ضمن در مصرف باطری هیچ تاثیری نداره !!

تو زیاد کردن مصرف باطری که شک ندارم ، حتی زمانی که سیم کارت رو چنج نمیکنم هم مصرف بیشتر از زمانیه که یک سیم کارت در گوشیه ...
حالا شما راهنمایی کنید ببینیم چکار باید کرد ؟

علی بابا
23 October 2007, 09:03 AM
چرا نمی‌شه، خوبم می‌شه
من الآن دو شماره با یک سیم‌کارت داردم. البته شماره‌ی دومی فقط می‌شه با موبایل گرفت و با تلفن معمولی نمی‌شه گرفت.
جریان هم از این قرار بود که من بعد از فعال کردن دیتا رفتم و شماره دیتامو بگیرم، اما اینها یه شماره به من دادن به جای اینکه دیتا باشه به صورت معمولی زنگ می‌خورد. اگه شمارمو بگم باورتون نمی‌شه چقدر رونده
‪0912**00000

البته هر وقت زنگ بزنی با اون شماره اصلی زنگ می‌زنه؛ اما از موبایل به شماره دومی می‌شه زنگ و اس‌ام‌اس زد
:icon_cool
یعنی شماره ی شما با بقیه فرق می کنه؟ اگه کسه دیگه هم بخواد شماره ی رند بگیره امکانپذیره؟

اگه میشه توضیح بدین

متشکرم:icon_cool

alioj
23 October 2007, 01:14 PM
گوشی من هم W810i هستش

و تقریبا چند ماهی هستش که استفاده میکنم
مصرف باتری رو زیاد میکنه به نظر من ( البته شاید مجبورم برای change گوشی رو ریست کنم اینجوری به نظرم میاد چون هر دفعه که سیم رو change میکنیم گوشی یک بار ریست میشه و این خودش مصرف باتری بیشتری داره نسبت به این که گوشی مدام روشن باشه و ....)

دوست عزیز گویا باطری شما مشکل داره البته روی سونی اریکسون ها این مشکل هست ! به باطری ولی شک دارم تست کنید چون این قطعه فقط با یه سیم کارت کار داره نه با هر دو در آن واحد

در مورد ریست کردن گوشی برای چنج سیم کارت .. قطعه ای که شما خریدید ورژن قدیمی این قطعه است قابل توجه شما و دوستان از این قطعه در حال حاضر حداقل 15 مدل توی بازار ایران هست که دو سه مدل کارائی خوبی داره که ما هر سه مدل رو موجود داریم در حال حاضر

alioj
23 October 2007, 01:16 PM
تو زیاد کردن مصرف باطری که شک ندارم ، حتی زمانی که سیم کارت رو چنج نمیکنم هم مصرف بیشتر از زمانیه که یک سیم کارت در گوشیه ...
حالا شما راهنمایی کنید ببینیم چکار باید کرد ؟

احتمال ها به ترتیب بیشتر بودن احتمال

1- قطعه شما قطعه مرغوبی از این قطعه نیست چون این قطعه 4 رده کیفیتی داره !!! و متاسفانه ایرانیها برای وارد کردن این قطعه از قطعه لوول C خرید می کنند تا استفاده بیشتری ببرند

2- باطری شما از قبل دچار مشکل بوده است دوست عزیز

3- تنظیمات داخلی گوشی شما بر اساس این قطعه تغییراتی باید می کرده که نکرده

alioj
23 October 2007, 01:19 PM
یعنی شماره ی شما با بقیه فرق می کنه؟ اگه کسه دیگه هم بخواد شماره ی رند بگیره امکانپذیره؟

اگه میشه توضیح بدین

متشکرم:icon_cool

دوست عزیز اینو من یه جایی دیدم اگه پیدا کنم همین پائین نوشته ام میگذارم

با همین مشخصاتی که دوستمون دادند یکی برای اس ام اسه گویا

خودت ببین

http://www.dgr-sms.com/

achachi
23 October 2007, 01:50 PM
احتمال ها به ترتیب بیشتر بودن احتمال

1- قطعه شما قطعه مرغوبی از این قطعه نیست چون این قطعه 4 رده کیفیتی داره !!! و متاسفانه ایرانیها برای وارد کردن این قطعه از قطعه لوول C خرید می کنند تا استفاده بیشتری ببرند

2- باطری شما از قبل دچار مشکل بوده است دوست عزیز

3- تنظیمات داخلی گوشی شما بر اساس این قطعه تغییراتی باید می کرده که نکرده

1- شاید ، ولی من 2 سه مدل روتست کردم
2- گوشی نو هستش و مشکل باطری نداره ، الان هم که dual sim رو در آوردم مصرف باطریش طبیعیه
3- تنظیمات رو من باید تغییر میدادم ؟ چه تنظیمی ؟ فقط خودش یه منو اظافه کرده که قابلیت سویچ خط رو میده

* dual sim های شما برای سویچ کردن خط احتیاج به ریست کرد گوشی (p990) نداره؟

alioj
23 October 2007, 05:09 PM
1- شاید ، ولی من 2 سه مدل روتست کردم
2- گوشی نو هستش و مشکل باطری نداره ، الان هم که dual sim رو در آوردم مصرف باطریش طبیعیه
3- تنظیمات رو من باید تغییر میدادم ؟ چه تنظیمی ؟ فقط خودش یه منو اظافه کرده که قابلیت سویچ خط رو میده

* dual sim های شما برای سویچ کردن خط احتیاج به ریست کرد گوشی (p990) نداره؟

به سایت بنده مراجعه کنید

http://mobco.ir

دو سیم هایی که من میارم چون با شرکت کار می کنماگه مشکل داشته باشه یا ورژن اش به سیم کارتهای ما جوین نشه عودت میشه یه مدل بود که با پی 990 مشکل داشت ولی مدلهای دیگه این مورد که شما میگی نداشت !!! من اخیرا نزدیک 7-8 تا پی 990 ای داشتم که یکی اشون فقط بخاطر مشکلی که برای گوشی اش پیش اومده بود (داخل آب افتاده بود) این مورد ریست رو داشت که بعید نیست بخاطر همین آب افتادگی بوده چون روی بقیه پی 990 ای ها بدون مشکل کار کرد

Danial_64
23 October 2007, 11:58 PM
منظور شما این هستش که چون اون گوشی P990 توی آب افتاده بود با * dual sim مشکل پیدا کرده بود و موقع چنج سیم ریست میکرد گوشی رو :O

اگر میشه در مورد ورژن * dual sim هم توضیحی بدهید که این قطعه ای که من مصرف میکنم ورژن چند هستش و می بایست از کجا متوجه بشم و قطعه ای که شما عرضه میکنید ورژن چند هستش و همچنین اسکنی از جعبه و شکل ظاهری قطعه خودتون که تفاوت هارو با اونی که من استفاده میکنم رو متوجه بشم

ممنون

alioj
24 October 2007, 09:45 AM
منظور شما این هستش که چون اون گوشی P990 توی آب افتاده بود با * dual sim مشکل پیدا کرده بود و موقع چنج سیم ریست میکرد گوشی رو :O

اگر میشه در مورد ورژن * dual sim هم توضیحی بدهید که این قطعه ای که من مصرف میکنم ورژن چند هستش و می بایست از کجا متوجه بشم و قطعه ای که شما عرضه میکنید ورژن چند هستش و همچنین اسکنی از جعبه و شکل ظاهری قطعه خودتون که تفاوت هارو با اونی که من استفاده میکنم رو متوجه بشم

ممنون

دوست عزیز من که گوشی شما رو ندیدم که قضاوت 100 درصد بکنم شاید هم این چیپست این قطعه با گوشی شما همخونی نداره و واقعا دلیل خاصی نداشته باشه و فقط حتی با تعویض اون قطعه با هم مارک خودش حل بشه !!!

در مورد ورژن هم باید بگم از جائی نمیشه فهمید فقط ماها که خودمون میدونیم از کجا و چه شرکتی خرید کردیم تفاوت اونا رو حس می کنیم به اضافه موارد دیگه ای که خب حق بدید که محفوظ بمونه... اما روی چشم من مدلهای موجود که تست اشون رو پس دادند میگذارم توی سایت... البته عکساش بود ولی به دلیلی کم بودن هاست و لزوم نصب فروشگاه مجازی مجبور به پاک کردن این عکسا شدیم که اکثران حجم زیادی داشتند بخاطر کیفیت ...

Danial_64
24 October 2007, 01:23 PM
دوست عزیز من که گوشی شما رو ندیدم که قضاوت 100 درصد بکنم شاید هم این چیپست این قطعه با گوشی شما همخونی نداره و واقعا دلیل خاصی نداشته باشه و فقط حتی با تعویض اون قطعه با هم مارک خودش حل بشه !!!

در مورد ورژن هم باید بگم از جائی نمیشه فهمید فقط ماها که خودمون میدونیم از کجا و چه شرکتی خرید کردیم تفاوت اونا رو حس می کنیم به اضافه موارد دیگه ای که خب حق بدید که محفوظ بمونه... اما روی چشم من مدلهای موجود که تست اشون رو پس دادند میگذارم توی سایت... البته عکساش بود ولی به دلیلی کم بودن هاست و لزوم نصب فروشگاه مجازی مجبور به پاک کردن این عکسا شدیم که اکثران حجم زیادی داشتند بخاطر کیفیت ...

در مورد گوشی که عرض کردم مدل گوشی رو و تو پروفایل هم نوشتم W810i

در مورد چیزی هم نشه ورژن رو فهمید واسم خیلی خیلی جالب بود ( من کلا تا چیزی رو خودم نبینم حرف کسی رو قبول نمیکنم و به همین سادگی که شما این اطلاعات رو میدید و هیچ گونه منبعی ندارید به همین سادگی هم فروشنده دیگری تمام ادعا های شما رو رد میکنه و اون کاملا بدون هیچ منبع و مدرک مستندی و این تنها نشان از یک چیزی داره و اون هم بی اطلاعی فروشنده )
برای مثال موقع خرید هم فروشنده خیلی جالب اطلاعاتی میداد که واسم بیشتر خنده دار بود تا جالب
مثلا تا 24 ساعت طول میکشه که سیم کارت شما بارکد بشه و update بشه
پس کلا فروشنده ها بیشتر از این اطلاعات داشته باشند از سادگی خریداران استفاده میکنند و سعی میکنند با 4 تا کلمه که خودشوت حتی تلفظ اون رو هم نمی دونند نشون بدن که ما هم ....

در مورد ورژن هم باید بگم از اطلاعات شما ممنون و حق با شماست این اطلاعات محرمانه می باست محفوظ بمونه و
احتمال داره الگریتم کار این قطعه لو بره و احتمال کپی کردن وجود داشته باشه و برای شما مشکلی ایجاد بشه :icon_idea

در مورد هاست هم خواستید من هاست ارزون بهتون معرفی کنم که بتونید حجم بیشتری رو اجاره کنید و با این که image host های رایگان رو بهتون معرفی کنیم و از اونجا توی سایتتون لینک بدید که خدای نکرده از فضا و پهنای باند ساییتتون مشکل پیدا نکنه

ممنون
Danial

alioj
27 October 2007, 12:44 PM
ممنونم دوست عزیز

اما تبلیغ من میزان فروش و حتی تماسهای بعد از فقط برای پرسیدن احوالات منه !!!!!!!!!!

Moein273
27 October 2007, 01:58 PM
ممنونم دوست عزیز

اما تبلیغ من میزان فروش و حتی تماسهای بعد از فقط برای پرسیدن احوالات منه !!!!!!!!!!
دوست عزیز بهتره به جای تبلیغات به دوستان جوابهای فنی و لازم رو بدید در غیر این صورت تاپیک و یا پستهای اضافی پاک خواهد شد :icon_surp

alioj
28 October 2007, 12:17 PM
تبلیغ کجا بود !!!!!!!!! ایشون سوال فنی نکرده کاش به جای اینکه یه خط منو بخونید از بیست خط اون جند خط روو می خوندید

دوست عزیز من از خودم دفاع کردم اگه احساس می کنید تبلیغ بود معذرت میخوام !

achachi
28 October 2007, 12:55 PM
تبلیغ کجا بود !!!!!!!!! ایشون سوال فنی نکرده کاش به جای اینکه یه خط منو بخونید از بیست خط اون جند خط روو می خوندید

دوست عزیز من از خودم دفاع کردم اگه احساس می کنید تبلیغ بود معذرت میخوام !

شما قرار شد عکسی از محصولاتتون که بنابر گفته شما بی عیب هستند برای ما قرار دهید ، من به شخصه 3 نوع از این وسیله رو با P990 ( خیالتون راحت ،گوشی از همه نظر سالمه) تست کردم ، همشون برای تعویض خط گوشی رو ریست میکردن ، همشون مصرف باطری رو زیاد تر میکردن ، همشون یه موقع هایی قاطی میکردن و مثلا" insert sim cart میدادن
حالا شما یه عکسی نشونی چیزی از محصولتون بدید تا ببینیم با اینایی که من یا دوستان دیگه استفاده کردن یکی هستن یا نه ...

alioj
10 November 2007, 10:04 AM
گوشیهایی که سیستم عامل جاوا دارند در بعضی موارد این حالت میشن

اما روی پی 990 من هر دو حالت رو دیدم حالا چرا اینطوره باید عیب که نمیشه گفت مورد رو توی گوشی جستجو کرد !! یا گوشی توی ورژن اشه یا چیز دیگه

eCom2001
10 November 2007, 01:09 PM
عکس محصول لطفا!

achachi
10 November 2007, 01:46 PM
عکس محصول لطفا!

عجیبه نه ... ؟ ایشون اینهمه وقت میزاره اینجا و ایراد رو گوشی ها میزاره ولی 3 دیقه وقت نمیزاره که یه عکس 50 کیلوبایتی از محصولشون اینجا یا حد اقل وب سایت خودشون بزارن !!! معنیش چیه ؟ :icon_surp

mohammad51
10 November 2007, 05:09 PM
دوستان عزیز این عکس این محصول هست

http://www.twosim.com/img/2005628141812703.JPG http://www.eforosh.com/pics/12346_1188504278.jpg

http://www.niazerooz.com/Orders_Images/1386_02_22/IMGLarge-63314569127.jpg

achachi
10 November 2007, 05:52 PM
دوستان عزیز این عکس این محصول هست

http://www.twosim.com/img/2005628141812703.JPG http://www.eforosh.com/pics/12346_1188504278.jpg

http://www.niazerooz.com/Orders_Images/1386_02_22/IMGLarge-63314569127.jpg

ممنون ، ولی همه این doual sim ها یه شکل هستن تقریبا"
منظور بسته بندی و مارک محصول بود ، چون دوستان و خود من 2 سه مارک این قطعه رو امتحان کریم و مشکلاتی داشته ، منظور دونستن مارکی هستش که این دوستمون دربارش صحبت میکنند و میگن مشکلی نداره .

alioj
28 November 2007, 06:02 PM
دوست عزیز الان من مارکی رو با خودم از چین آوردم که کسی حداقل تا دو ماه دیگه نمیاره توی ایران ! چون شرکت نمونه تولید کرده و البته تست شده و میخواد تولید بشه تضمین اش با ما و شرکت مدل سوپر های کارد هست اش

mohammad51
1 December 2007, 11:25 PM
دوست عزیز الان من مارکی رو با خودم از چین آوردم که کسی حداقل تا دو ماه دیگه نمیاره توی ایران ! چون شرکت نمونه تولید کرده و البته تست شده و میخواد تولید بشه تضمین اش با ما و شرکت مدل سوپر های کارد هست اش

دوست عزيز

اول كه توهين نكنيد دوما عوض تبليغ يك نمونه از عكسهاي اين مارك خودتون رو در تاپيك قرار بديد تا دوستان ببينن و اگر مايل بودن خريداري كنن نه اين كه اينطوري به ديگران بپريد و فقط از اين مارك تبليغ كنيد :icon_cool

alioj
7 December 2007, 12:01 AM
لطفا برید به آدرس جدیترین محصول ما با بهترین امکانات اومده به علت اومدن جنس قاچاق از این جنس ما روی عکسها و فایلهامون رمز عبور گذاشتیم ببخشید

http://www.mobco.ir/2-sim.htm

payamix
7 December 2007, 12:12 AM
لطفا برید به آدرس جدیترین محصول ما با بهترین امکانات اومده به علت اومدن جنس قاچاق از این جنس ما روی عکسها و فایلهامون رمز عبور گذاشتیم ببخشید

مزایای استفاده از این وسیله پیشرفته که محصول 2008 می باشد ...

عزیز من رو ببخشید ، یه مقدار حساب از دستم در رفته ، الان چه ماهی از سال 2008 هستیم ؟

gbg
7 December 2007, 01:57 AM
البته من اضافه کنم به شدت مصرف باطري زياد خواهد شد
من هر شب بايد موبايلم رو شارژ کنم وگرنه روز بعد ...

ghplayboy
25 January 2008, 12:30 AM
فکر میکنم موضوع تاپیک "دوخط دریک سیم کارت باشه" , نه "دو سیم کارت در یک گوشی"
البته ببخشیدا.

SinaSeven
25 January 2008, 06:13 PM
فکر نکنم یک همچین چیزی ممکن باشه .

ghplayboy
25 January 2008, 06:27 PM
چرا دوست عزیز کاملا امکان پذیر است حتی تا 16 خط !!
www.kiscan.net
البته مراقب باشید بعضی از برنامه های این سایت ویروسی می باشد.

mohammad51
25 January 2008, 07:57 PM
دوستان عزيز

كپي كردن چند سيم كارت داخل يك سيم كارت قابل اجرا هست و در جاهايي اين كار رو انجام ميدن ومخابرات هم قرار بود اين كار رو براي متقاضيان از اول سال انجام بده كه هنوز مقدور نشده :icon_cool

Behrouz-880
25 February 2008, 11:28 AM
سلام به همه دوستان
مطالب این تاپیک و آنچه که بین سایر دوستان رد و بدل شد برام جالب بود. خواستم با اجازه شما نظر شخصی خودم را براتون بگم. من هم چند تا از این مبدلهای دو سیم کارت در یک گوشی را دیدم و توی بعضی سایتهای فروشنده ایرانی اطلاعات مختصری که بیشتر جنبه بازاریابی داشت خوندم. خیلی هم منتظر بودم تا شرکت ارتباطات سیار طبق خبری که مدتها پیش اعلام کرده بود سیم کارت دو ظرفیته خودشو ارائه کنه که البته هنوز این کار را نکرده! به ناچار مجبور شدم گوشی Nسری نوکیا خودمو کنار بزارم و یک گوشی سامسونگ D880 بخرم تا هم بتونم همزمان از دو سیم کارتم استفاده کنم و هم طبق سلیقه و نظر شخصی از یک برند معتبر خرید کرده باشم که بدونم که اصالت کالا و خدمات جانبی اون چیه.
با احترام به همه دوستان صاحب نظر

homa431
21 April 2008, 02:47 PM
به راحتي ميشه چند خط رو روي يک سيم کارت داشت ولي مشکل اساسي مربوط به خوندن اطلاعات سيم کارت اصلي هست (سيم کارتهاي جديد ، سيمکارتهاي قديمي مخابرات براحتي با چند ساعت وقت صرف کردن کپي ميشن)

lover
22 April 2008, 07:27 PM

اگر قراره که عکس را به مشتری نشون بدید پس چرا اصلا رمز گزاشتید؟؟؟
احتمالا شما watermark را نشنیدید

اون سیم کارهایی که میشه روشون چندتا سیم کارت را کپی کرد به درد 0912 فقط میخوره برای ایرانسل بایستی 32 channel سیمکارت باشه و نیاز به سیم کارت خام خاصی داره

smail
22 April 2008, 09:40 PM
من چندين سال پيش در كار كپي سيمكارت بودم و خيلي كارهاي جالبي هم در اين رابطه انجام دادم
مشكل سيمكارت هاي جديد مخابرات و ايرانسل كپي كردن آنها نيست خواندن آنها است چون الگوريتم آنها بسيار پيچيده است ولي قديمي ها بين 20 تا 120 دقيقه خوانده ميشد
در مورد تعداد خط
اگر بتوانيد كارت سيلور گير بياريد من شخصا تا 4 تا رو يك سيلور كارت ريختم مشكلي نبوده

av_saber
23 April 2008, 03:24 PM
كاره جالبيه ولي ريسكش خيلي بالاست چه خودت چه كسي ديگه اينكارو بكنه من كه تا خوده ارتباط سيار اين كارو كليد نكنه ترجيه مي دم 2 تا گوشي داشته باشم .

realmadrid
16 June 2008, 01:54 AM
یعنی نمیشه همراه اول و ایرنسل رو کپی کرد ؟؟؟:icon_wink