View Full Version : مشکل با UnMakeSIS
red-devils
3 September 2005, 12:00 AM
با سلام
من همه راهنمایی هایی را که برای نصب برنامه هایی با حجم زیاد روی SX1 گفته بودید رو خوندم
من از unMakeSIS با ورژن 0.2b استفاده میکنم و تمامی مراحل را درست انجام میدهم ولی در انتها پیغام "ststem error" را دریافت میکنم
یکبار شخص دیگری این مشکل را مطرح کرده بود ولی به او فقط master risetپیشنهاد شده بود که بی استفاده است
لطفآ مرا راهنمایی کنید . با تشکر .
بلای ناگهانی
3 September 2005, 12:05 AM
منم مشکل داشتم با این برنامه اما برنامه فارسیش رو که استفاده کردم مشکلی نداشت اما انگلیسیش مشکل داره
فارسیش تو اپلود سنتر هست دانلود کن
PAYAM
3 September 2005, 03:40 AM
خطاي System Error رو شما روي كامپيوتر و به هنگام دي كامپايل كردن برنامه دريافت ميكنيد يا روي گوشي؟
1)اگر روي كامپيوتر دريافت ميكنيد كه از يك ورژن بالاتر استفاده كنيد. (من از 0.21 استفاده ميكنم و تا خالا هيچ مشكلي با آن نداشتم)
2) اگر ارور رو روي گوشي دريافت ميكنيد هم كه مشكلي نيست. آن برنامه با گوشي شما احتمالا سازگار نبوده است. اس ايكس وان از اين جور برنامه هاي غيرسازگار زياد دارد!
GhAeM
3 September 2005, 10:15 AM
منم با جناب مدير موافقم !
البته ربطي به كامپايل نداره چون فايلها EXRTRACT ميشه نه كامپايل !
وخيلي هم بعيده كه UNMAKESIS اين ارور رو بده !
ولي توي گوشي خيلي عادي چون برنامه با سيستم عامل همگوني نداره
red-devils
3 September 2005, 01:25 PM
با سلام خدمت عزیزان
من 5 تا برنامه رو با SX1تست کردم وهمواره همون ایراد را داشت
این برنامه ها رو از سایتی که مخصوص برنامه های SX1 است گرفتم
آدرسش هم اینه . برنامه های خیلی جالبی داره اگه بشه نصب کرد:
http://www.sx1-software.com/category.php?cid=7395
در آخر هم یک برنامه رو که حجم کمی داشت و راحت با SIEMENS DATA SITE نصب میشد را با Unmake SIS version 0.21 امتحان کردم ولی باز هم همون System error رو میداد.
من هم با Ram reader و هم با USB cable روی SX1 این فایلها رو ریختم و هر بار گوشیم را خاموش و روشن کردم ولی درست نشد.
یکی از دوستان ورژن فارسی رو پیشنهاد کرده بود .در ادامه جواب دوستمون 2 تا سوال:
1)این ورژن فارسی کدوم ورژن UnMakeSIS است؟ چون من ورژن 0.21 را هم امتحان کردم و باز هم به همان مشکل قبلی برخوردم " system error " .آخه یکی از سایت ها ,UnMakeSIS با ورژن 1.0 را می فروخت.
2)برای اشخاصی مثل من که اعتباردانلودی ندارند چی؟ چگونه ورژن فارسی رو گیر بیارم؟ و آیا دیگه با مشکل روبرو نمیشوم؟
(راستی گوشیم این error رو میده نه UnmakeSIS و ورژن گوشیم 15 است)
GhAeM
3 September 2005, 01:45 PM
خوب دوست عزيز
دو راه براي حل سيستم ارور داره
يه جستجو بكن
مثلا SYSTEM.ini رو پاك كن
و مستر ريست رو هيچ وقت فراموش نكن
red-devils
3 September 2005, 04:57 PM
سلام
master riset رو انجام داده بودم ولی جواب نداد
پاک کردن system.ini هم فکر نکنم افاغه کنه , خودتون هم تو آخرین پستتون برای اشکال در System booting پبشنهادش کرده بودین
راستی یک سوال دیگه : شما از چه دیکشنری استفاده میکنید ؟ من این چند تا رو امتحان کردم هیچکدوم جواب نداد:
english to english slovoED- both version
Pocket Oxford English v1.40
oxford idioms
Concise English v 1.40
با تشکر
GhAeM
5 September 2005, 10:47 AM
اين برنامه هايي كه شما ميگيد ! ممكن اصلا روي اس ايكس وان جواب نده حتي با UNMAKESIS چون ورژن سيستم عاملش پايينه
PAYAM
5 September 2005, 05:00 PM
سايتي هم كه معرفي كرديد سايت معتبري نيست و فقط اسم اس ايكس وان رو يدك ميكشه. به عنوان مثال اسمارت انسر 2.04 توي TOP 10 اين سايت هست در صورتي كه همه ميدونند اين ورژن از اسمارت انسر روي اس ايكس وان جواب نميده. مشكل از برنامه هاي مورد استفاده شما و ناهمخواني با SX1 است و نه UnMakeSIS يا روش ريختن فايل هايتان به گوشي.
بلای ناگهانی
7 September 2005, 03:04 AM
ورژن فارسیش روی sx1 کار می کنه
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.