PDA

View Full Version : تي 230 چگونه گوشي است؟

احسان ولينوري
1 October 2004, 11:33 AM
سلام لطفا نظرتان را در مورد تي 230 بگوييد. بخرم يا نه؟

سياوش جهنمي
18 October 2004, 01:28 PM
اي بد نيست
من يكي دارم اما ...
فقط انتن دهي خوبي داره
موفق باشي 8)

فرکتال
18 October 2004, 04:18 PM
با اطلااعاتي كه در اين صفحه داده
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=global&lc=en&ver=4001&template=pp1_1_1& zone=pp&lm=pp1&pid=10093
به نظر گوشي خوبيه - جزو گوشيهايي هم هست كه UFS-3 ساپورت ميكنه يعني براي تعميرات نرم افزاري هم مشكلي نداري ولي من خودم از تيپ دست گرفتنش زياد خوشم نمياد زياد به نظر خوش دست نمياد . دوستمون هم ميگه آنتن دهي خوبي داره ولي نگفتن تو چند درصد شهر آنت دهيش خوبه .
يه سر به اين آدرس بزن شايد چيزايه بهتري با پولت بتوني پيدا كني
www.mobilestan.com

Nima1989
18 October 2004, 10:05 PM
فركتال, عزيز
... خوبي داره ولي نگفتن تو چند درصد شهر آنت دهيش خوبه
ميشه بيشتر توضيح بدي

فرکتال
19 October 2004, 09:08 PM
البته اطلاعات من از دوستان خيلي كمتره يعني در اصل بي سوادم ولي تا اونجايي كه من مي دونم سيستم مخابراتي ايران مخصوصا تهران توسط چند شركت انجام شده و در اصل ميشه گفت كه محصولات مخابراتي مختلف در مناطق مختلف بعضا درست عمل نمي كند حما اين رو شنيديد كه مثلا گوشي فلان در فلان شهرستان درست خط نمي ده در صورتي كه يه گوشي ديگه با يه مارك ديگه به راحتي آنتن ميده اين به اين علت است كه مركز سوپيچينكهاي يك منطقه جمع ميشن و به يه مخابرات اصلي تر وصل ميشن حالا بسته به نوع جهيزات اون مخابرات در بعضي از سوپيچ ها ضعيف عمل ميشه - مثلا گوشي سامسونگ در منطقه پامنار نصبت به نوكيا كمتره ولي همون گوشي تو منطقه ظفر مقدار آنت دهيش بالاتره . بخاطر همين هم هست كه بهترين آنت دهي رو نوكيا داره بعدش سامسونگ و همينجور ميره تا پاپين و هر كدوم از اينا در مناطق مختلف بر اساس ترافيك و سوپيچينگ حالتهايه بخصوصي از خودشون نشون ميدن مثلا من تو جاده هراز با گوشيم خيلي راحت هستم ولي تو جاده چالوس درست آنتن ندارم حالا گوشي نوكيا دوستم بر خلاف گوشيه منه . اين اطلاعات رو من از يكي از دوستام گرفتم و هيچ بحثي در قبول يا رد آن ندارم چون رشته من مخابرات نيست و اطلاعات كمي در اين مورد دارم

Nima1989
19 October 2004, 11:40 PM
ممنون
يه سوال ديگه هم دارم تو اين مواقع كه گفتي انتن به طور كل ميره يا مثلن يه دونه خط كم ميشه؟

فرکتال
20 October 2004, 04:47 PM
نه نمي ره چون عمل سوپيچ و وصل به مخابرات اصلي به هر حال اتفاق ميافته - ولي آنتن ضعيفي داره شايد بقولي شايد 3 خط هم داشته باشي ولي نميتوني درست صحبت كني - حتما ديدي طرف ميگه (اه - من آنتن دارم ولي نميتونم صدايه طرف رو بشنوم - يا تو آنتن داري ولي - صداي محبوب مشترك مورد نظر در دسترس نيست رو ميشنوي گوشي دروغ نميگه آنتن داره ولي سوپيچ درست انجام نمي شه

Nima1989
20 October 2004, 05:06 PM
ممنون
خيلي اذيتتون كردم :wink:

symbolic
3 January 2005, 02:53 PM
قيمتش حدودا چقدره ؟؟ از همخانواده اين رده .. يعني Siemens A60 و نوكيا Nokia 3510i
كداميك از نظر آنتندهي و ديگر مشخصات بهتر است ؟