View Full Version : ماشین دست دومی با قیمت 6 تومان پیشنهاد کنید
god_of_mob
1 September 2005, 04:46 PM
پیشنهاد پراید ندید...نظرتون در مورد اسپیرو چیه ؟
حميد رضا كريمي
1 September 2005, 05:22 PM
اگه میشه در ضمن کمک به این دوست به منم کمک کنید که با 5 تومان چی خوبه بگیرم ؟ :icon_cool
RoSo
2 September 2005, 01:31 AM
فکر نمیکنم با 6 تومن اسپرو تمیز پیدا کنی. ولی ریسر میشه.
PAYAM
2 September 2005, 05:56 AM
ريسر ميتوني پيدا كني، اسپيروي لگن هم پيدا ميشه. گلف هم ميتونه انتخاب خوبي باشه. لنسر و كرولا و يه سري ديگه از ماشين هاي سبك دهه نودي رو هم ميتوني بخري. اگر زياد توقعي از راه رفتن ماشين نداري و خرج ماشين آلماني هم برات مهم نيست كورسا يا آسترا هم ميتوني.
(كوروش)
2 September 2005, 09:54 AM
پاترول چی ؟ با این قیمت نمی تونه گیر بیاره ؟
PAYAM
2 September 2005, 08:55 PM
چرا. ولي خيلي مدل پايين.
god_of_mob
2 September 2005, 09:33 PM
اسپیرو 6 تومنی لگنه؟
اطلاع دقیقی ندارم ولی شنیدم می شه اسپیرو با این قیمت پیدا کرد!
در ضمن سرعت ماشین خیلی مهمه! اپل ماشینه لاک پشتیه!
در مورد ریسر اگه می شه اطلاعاتی بهم بدید.
DANI
2 September 2005, 10:47 PM
یکی از دوستانم اسپیرو داره و قیمت گذاشته 6 میلیون .
البته دور ماشین رنگ شده و مدل 93
PAYAM
2 September 2005, 10:59 PM
ماشين هاي كره اي خصوصا از خانواده دوو وقتي مدت زمان كاركردشون بالا ميره خيلي به خرج ميفتند و خصوصا بازدهشون خيلي مياد پايين و افتشون زياده. اصولا خريد اسپيرو يا ريسر يا ساير ماشين هاي دوو كه خصوصا لوازم يدكيشون شون هم ايراني نيست توصيه نميشه. اسپيروي سالم (چه فني و چه بدنه اي) با كاركرد زير 100 تا حداقل 7 تومن به بالا هستش. MPFi بودن رو هم در نظر بگير.
اما در مورد ماشين هاي اپل خصوصا كورسا و آسترا هموونطور كه گفتم سرعت را اصلا نبايد در نظر بگيري. ولي خب راحتي و خصوصا استحكام و هندلينگشون حرف نداره. اما مثلا كورسا رو پرايد به راحتي چه در سرعت و چه در شتاب اوليه با فاصله خيلي زيادي پشت سر ميذاره. ولي خب بدنهش انگار از تيرآهن ساخته شده....
محمد رضا محمدي
2 September 2005, 11:35 PM
بارها گفتم باز هم ميگم خودروهاي با كاركرد 10 سال و بالاتر انتخاب مناسبي نميتونه باشه اكثر اين قبيل خودرو ها به قول معروف شناسنامه اي هستند و با استهلاك بالا و بازده كم ولي بعضي از افراد اصلن نميتونن با ماشين ايراني سر كنن .... در اينصورت دور خودروهاي كره اي يا حداقل دوو رو خط بكشيد ( هيوندايي ها با كاركرد مشابه دوو سالم تر هستند ) ....
ماشين هاي ژاپني انتخاب بهتري نسبت به كره اي ها و اروپايي ها انتخاب بهتري نسبت به انواع ژاپني هستند ...
شما نوع كاربري خودتون از خودرو ميزان استهلاك قابل قبول از طرف شما و ... رو در اختيار دوستان قرار دهيد تا انتخاب و راهنمايي بهتر انجام بشه ...
يه سري هم به جمعه بازار هاي خودرو بزندي كمك قابل توجهي به شما ميكنه ...
پژمان22
3 September 2005, 01:24 AM
اگه سرعت برات خیلی مهمه یه کامارو تمیز بگیر همه ماشینا رو میذاره جیبش.
فقط چند تا عیب کوچیک داره! پرخرجه - مصرفش زیاده - لوازمش سخت گیر میاد - ...
DANI
3 September 2005, 08:44 PM
405 مدل پایین با این قیمت نمی تونه گیر بیاره؟
اگه بتونه بگیره از همهی این ماشین ها بهتره!
چون همهی وسایلش همه جا هست و خرجشم نسبت به ماشین های ذکر شده خیلی کمتره تاره خودش می تونه ماشینو با کمی هرینه توپ کنه
یا 206 تصادفی!
گیر نمی آد ؟ و بهتر از ماشینهای پر خرجی که گفته شد نیست؟
RoSo
3 September 2005, 09:53 PM
منم با PAYAM موافقم. اصولا دوو خرجش زیاده و ارزش خریدن نداره.
بازم میگم با 6 تومن اسپرو تمیز پیدا نمیشه. اسپرو اگه تمیزش رو پیدا کنی طرف عمراً فروشنده نیست یا اینکه زیر 7.5 تا 8 تومن نمیده. ولی خب ریسر اگه بگردی تمیز گیر میاری این قیمت ولی خرجش زیاده.
(كوروش)
4 September 2005, 12:00 AM
نظرتون در باره لنسر چیه ؟
با این قیمتها فکر کنم گیر میاد
البته اگر یک تومن بالاتر بره گزینه های بهتری هم واسش هست
PAYAM
4 September 2005, 01:19 AM
405 GL ميتونه با اين قيمت به سختي پيدا كنه ولي GLX نه!
لنسر GL حتي با 5 تومن هم مي شه خريد ولي اصلا ارزششو نداره. هيچ چيزي نداره، نه قدرت موتور (1300 فكر ميكنم باشه) و نه امكانات. بدون كولر و شيشه ها هم دستي!
اما لنسر GLX ماشين خيلي خوبيه. با قدرت موتور بالاتر و امكانات معقول. قيمتش هم حدود 7 تومن به بالا هستش.
گزينه پيشنهادي من كماكان گلف هست!
DANI
4 September 2005, 10:24 PM
آقای dj roso می خواستم بدونم منظورتون از تمیز چیه؟
با 6 تومان کسی می تونه توقع ماشین تمیز داشته باشه؟
منظور شما اینکه مثلا اسپیروی 6 تومانی باید قیچی شه؟ یا اینکه توپ و بدون خرج نیست؟
خوب اگه بشه با کمی خرج کردن تمیزش کرد می تونه بخره مگه نه؟
فکر نمی کنم با 6 تومن انتظار بهترینو بشه داشت
به نظر من اسپیروی 6 تومنی بگیری روش خرج کنی بهتر از ریسره!
البته که میتونی ریسر تمیز گیر بیاری ولی ریسر کجا اسپیرو کجا؟
RoSo
4 September 2005, 11:32 PM
DANI جان منم منظور شما رو از خرج کردن برای ماشین 6 میلیونی نمیفهمم. مسلماً اگه بخواد خرج کنه نزدیک به 1 میلیون باید خرج کنه. (حداقل یه دست رنگ) ایشون اگه 7 تومن پول داشته باشه خب میره یه ماشین بهتر میخره.
اینم که شما میگی ریسر کجا و اسپرو کجا همچین غیب هم نیست که کسی ندونه. همه میدونن که اسپرو یه سر و گردن بالاتر از ریسر هستش.
من اگه میگم تمیز پیدا نمیکنه چون خودم دنبالش بودم شدید و واقعاً اسپرویی که ارزش خریدن داشته باشه بالای 7 تومن هست و اکثراً حاضر به فروش نیستن.
والا من نمیدونم در مورد تمیز بودن ماشین چی بگم؟! شما اگه یه بار دنبال خرید ماشین بری فکر میکنم متوجه بشی منظور از تمیز چیه.
PAYAM
4 September 2005, 11:43 PM
منظور از تميز اينست كه بدنه و موتور سالمي دارد يا خير.
توجه كنيد كه اصولا بعضي ماشين ها وقتي به خرج افتادن ديگه سرطان مي شن و استفاده از اونها اصلا از هيچ لحاظي مقرون به صرفه نيست چون هرچقدر هم كه خرجشون كني بازهم هيچ تفاوتي نخواهند كرد. مثالش همين اسپيرو يا ريسر خودمان است يا ماشين هاي قديمي امريكايي يا بي ام و 2002 هاي خدابيامرز! و البته اكثر ماشين هاي خانواده دوو.
ضمنا وقتي ستون ماشين شما خورده باشد يا بدنه رنگ شدگي داشته باشد يا چپي باشد و خيلي موارد ديگه شما هرچقدر هم خرج كنيد بازهم ماشينتان در هنگام فروش افت وحشتناكي خواهد داشت.
ماشين هاي چپي يا شاسي كشي شده و ستون خورده هم در هنگام استفاده واقعا عذاب آور ميشوند و استهلاك بالايي دارند. دوستاني كه ماشين چپ كردند ميتوانند با من هم عقيده خواهند بود!!
DANI
5 September 2005, 09:52 PM
DJ Roso عزیز , من فقط نظر خودم رو می گم! شاید اشتباه باشه.
من فکر می کنم بجای ماشینهای پیشنهادی, دوست ما اسپیرو بخره انتخاب بهتریه!
اسپیروی 6 تومنی میتونه بهتر از ماشینهای دیگه براش کار کنه و این دوست ما هم در آینده با 1 تومن خرج کردن می تونه ماشینشو سرحال کنه و اسپیرو هم ماشینی هست که کلی به راننش حال میده! من فکر می کنم اگر دوست ما با خرج 1 تومنی در آینده کنار بیاد اسپیرو بهترین پیشنهاده, البته می تونه به تدریج ضعف ماشینشو بر طرف کنه.
منتظر نظرات دوستان هستم!
RoSo
5 September 2005, 10:08 PM
DANI جان من خودم اگه باشم حاضرم یه ماشین حتی پایین تر از اسپرو بگیرم ولی مدلش بالاتر باشه. چون خرج 1 میلیون تومنی برای اینجور ماشین ها فقط موقتیه و دوباره بعد از 1 سال باید خرجش کنی.
من که حاضر نیستم. حالا هرکس نظری داره.
morten
5 September 2005, 11:05 PM
به نظر من مایی که تو ایران زندگی می کنیم بهتره ماشینهای تولید خودمونو (با قیمتی که ایشون می خواد بخره) بگیریم بهتره
شاید خیلی مسخره باشه پیشنهادم ولی به نظر من یه پراید مدل با لا بگیری بسیار راحت تری هم سرعت رو داری (در حد معقول با توجه به ایران و خیابوناش) هم شتابو داری و هم لوازم رو (با تمام انتقاداتی که از پراید میشه ولی به نظر من با یه همچین پولی پراید انتخاب عاقلانه ای باشه) و البته منهای یه فاکتو که برای خیلی ها ممکنه مهم باشه اونم با کلاس بودنه ماشینه که اگه کلاس زیاد برات مهم نیست همون پراید پیشنهاد من می باشد
RoSo
5 September 2005, 11:13 PM
به نظر من مایی که تو ایران زندگی می کنیم بهتره ماشینهای تولید خودمونو (با قیمتی که ایشون می خواد بخره) بگیریم بهتره
شاید خیلی مسخره باشه پیشنهادم ولی به نظر من یه پراید مدل با لا بگیری بسیار راحت تری هم سرعت رو داری (در حد معقول با توجه به ایران و خیابوناش) هم شتابو داری و هم لوازم رو (با تمام انتقاداتی که از پراید میشه ولی به نظر من با یه همچین پولی پراید انتخاب عاقلانه ای باشه) و البته منهای یه فاکتو که برای خیلی ها ممکنه مهم باشه اونم با کلاس بودنه ماشینه که اگه کلاس زیاد برات مهم نیست همون پراید پیشنهاد من می باشد
منم با شما موفقم 100% ولی باید اینم بگم که شما اصلاً به کلاس توجه نکن چون تو ایران حتی سوار موسو هم آدم های ناجور زیاد میبینی. پس عملاً کلاسی برای هیچ ماشینی در ایران وجود نداره. از ماکسیما که دیگه اصلا حرف نزنید. :icon_arro
آرشششش
8 September 2005, 10:55 AM
آیا دوو اسپرو 6 ملیونی دنده اتومات هست؟؟ یا کلا دوو اسپرو ها دنده اتو مات هستن ؟ منظور از mpdf چیه؟؟؟
hamed.black
8 September 2005, 02:32 PM
اسپیرو دنده اتومات هستش ولی سرطان این ماشین اگه گیر بکسش مشکل پیدا کنه حدود 600هزار تومن خرجشه.........
قیمت اتومات با معمولی زیاد فرق نداره...
MPFI هم یعنی سیستم پاشش سوخت چند گانه ...............
ولی دوو دیگه عمرشون تموم شده چون جزو اولین ماشینایی بودن که برو و تیز بودن و وارد ایران شدن زیاد داغون شدن و ازشون زیا کار کشیده شده بهتره از خیر این ماشین بگذرین
DANI
8 September 2005, 09:15 PM
من می خوام با 6 تومن اسپیرو بخرم !
حالا وقتی خریدم خوب بود می آم بهتون می گم که می شه با 6 تومن اسپیروی خوب خرید !!!
آرشششش
9 September 2005, 02:27 AM
آقا حتما بگین خواهش می کنم
DANI
9 September 2005, 06:04 PM
حتما,تا یه ماه آینده خبرشو بهت میدم!
hamed.black
10 September 2005, 04:38 PM
ولی دوستان اگه میخواین 6 تومن پول بدین با اینکه پراید ماشین نیست ولی بهترین گزینه هستش........
morten
11 September 2005, 10:57 PM
منم گفتم و باز هم می گم با این پول بهترین انتخاب پراید هست و البته کم دردسر ترین
DANI
12 September 2005, 07:34 PM
پراید = قاتل جوونا !
سرعت و شتاب بالایی داره ولی بدنه صفر!
من هیچوقت به هیچ آدمی پیشنهاد نمی کنم که پراید بخره - مخصوصا جوونا !!!
من دو تا از دوستای خوبم رو به دلیل بدنه ضعیف پراید از دست دادم در حالی که اگر ماشینش بدنه قویتری داشت هرگز این اتفاق نمی افتاد.
مسخره ترین ماشین پرایده , پیکان بهتر از پرایده!
morten
12 September 2005, 10:46 PM
ولی خیلی ها هم هستن پراید دارن و با کمی احتیاط و جو گیر نشدن در موقع رانندگی به راحتی در خطرناکترین جاده های ایران رفت و آمد می کنن
قبول دارم بدنه پراید ضعیفه ولی اگه خودت خوب برونیش اتفاقی نمیوفته
darya
15 September 2005, 12:49 AM
مهمترین مشکل پراید نداشتن ایمنیش هست. البته از نظر راحتی و اینها هم که صفر. کلاس رو هم که بذاریم کنار قبول. morten جان توی ایران با این وضع رانندگی بعضیها (که تعدادشون کم نیست) و مثل اینکه هر دفعه که با ماشینشون میان تو خیابون با هدف خودکشی میان، دیگه تصادف کردن یا نکردن دست خودم آدم نیست. قبول دارم اونایی که احتیاط میکنن کمتر تصادف میکنن اما با پراید بنظر من کافیه که آدم فقط یکبار تصادف کنه تا دیگه ماشین لازم نشه! من خودم دو سال هست که دارم با خودم کلنجار میرم که پراید بخرم یا نه. من هم مثل این دوست عزیز حدود 5-6 میلیون میخوام بدم برای ماشین. همه هم میگن پراید بخر ولی من هر چی میگذره بیشتر از پراید بدم میاد. اصلا احساس خوبی ندارم بهش. خلاصه من هم موندم حسابی.
سعيد123
15 September 2005, 02:40 AM
به نظر من پرايد بگير
Mohammad86
30 December 2005, 01:07 AM
بابا خب تو که داری 6 میلیون خرج میکنی! برو یه پونتیاک ترنس ای ام بگیر و یه چند تومنم روش خرج کن و حالشو ببر! چرا میخوای این اسباب بازیها ( دوو - پراید - ...) رو بگیری؟!!!
سعيد1122
30 December 2005, 03:28 PM
اگه پراید خریدی .. پولتو قبلش بسوزونی خیلی بهتره ! ما تا چند وقت پیش یه پراید 84 داشتیم بعد تو بلوار داشتیم باهاش می رفتیم یه دفه یه مینی بوش خر ! امد از فرعی بیرون می خواشت بلوار رو دور بزنه ولی همون حا ایستاد و نرفت خلاصه ما هم با 80 تا رفتیم وسط مینی بوس lool ماشین که هیچیش نموند
آدما توش هم آش و لاش شدن .. خوب حالا تکلیف چیه ؟ تخصیر کار اون بوده ولی اگه یه ماشین دیگه بود حداقل آدما تو ماشین هیچیشون نمی شد. به نظر من اگه یه تویوتا پیدا کنی خیلی بهتره ! چون معمولا قطعاتشون رو داخل تولین می کنن و گیرت میاد 100% و راحتی و سر عت و کلاس و شتاب همه چی رو هم داره البته تمیز باید باشه ! یه کرولا توربو مدل هاچ بک دیدم یه دفه کفم برید تو همین 6 تا بود و
ولی پراید نخر وو پراید اولش خوبه که داری گاز میدی ولی آخرش که می خای بگیریش خیلی بده اه اه
اسن نمیشه ... اگه تایر با سرعت 20تا خورد تو جدول (دستی) شاسی جا خورگی پیدا می کنه ! بعدش هم دیگه تمام ..
سعيد1122
30 December 2005, 03:32 PM
ماشین های آمریکایی هم که فقط به درد خود امریکایی ها می خورن .. دایی من یه پونتیاک 8 سیلندر داشت حالا جنازه افتاده ولی خدا رو شکر راه میره هنوز ولی از اگزوزش روغن در میاد.. نخر ! ;)
RoSo
30 December 2005, 03:34 PM
ماشین های آمریکایی هم که فقط به درد خود امریکایی ها می خورن .. دایی من یه پونتیاک 8 سیلندر داشت حالا جنازه افتاده ولی خدا رو شکر راه میره هنوز ولی از اگزوزش روغن در میاد.. نخر ! ;)
همون جنازه رو ببرید ببینید چند میخرن :icon_cool
config
31 December 2005, 02:30 PM
تویوتا کرولا 91
amir1107
6 January 2006, 08:07 PM
مگه ماشین قحطیه که اسپرو بخرین. به نظر من اگه اسپرو 6 تومنی هم پیدا کردین بازم نخرین چون خیلی مزخرفه
با اینکه دوستان زیاد با پراید موافق نیستن ولی من میگم یه پراید بخرین بهتر از اینه که یه ماشینی بخرین که باید وسایلشو سفارش بدین از دوبی بیارن.(البته اگه اصلشو میخاین):icon_mad:
Mr.Sina
7 January 2006, 08:46 PM
به نظر من ریسر نگیر
Mr.Sina
7 January 2006, 08:49 PM
!!من تو چراق برق کار می کنم لوازمش یا گیر نمیاد یا خیلی گرونه
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.