View Full Version : مشکل ضبط نکردن صدا در SX1 از چیه؟
farzad_sx1
1 September 2005, 04:15 PM
دوستان سلام .
گوشیه SX1 من اصلا دیگه Record نمی کنه یعنی اصلا دیگه صدا ضبط نمی کنه !؟؟
البته صدای من در هنگام تماس کاملا درست و بی عیب و نقص کار می کنه !؟
من خودم فکر می کردم که از نرم افزاره گوشیم هست ولی وقتی یه نرم افزاره دیگه (Extended Recorder) نصب کردم دیدم که با این نرم افزار هم صدا ضبط نمیشه ! یعنی انگار اصلا صدا توی گوشی نمی ره ؟؟؟؟؟ :icon_cry:
لطفا کمکک کنید!
حميد رضا كريمي
1 September 2005, 05:24 PM
شاید بهتر باشه یکبار فرمت کنی ؟ البته قبلش از لیست شماره تلفنات پشتیبان تهیه کن
farzad_sx1
1 September 2005, 06:56 PM
فرمت کردم ولی درست نشد ؟
PAYAM
2 September 2005, 05:33 AM
اگر برنامه Call Recorder را روي دستگاهت داري آن را Off كن. ضمنا دقت كن كه همزمان دو برنامه كه كار مشابهي در استفاده از ميكروفون دارند در حال اجرا نباشند.
farzad_sx1
2 September 2005, 01:34 PM
اگر برنامه Call Recorder را روي دستگاهت داري آن را Off كن. ضمنا دقت كن كه همزمان دو برنامه كه كار مشابهي در استفاده از ميكروفون دارند در حال اجرا نباشند.
دوستان عزیز اصلا گوشیه من کاملا خالیه و هنوز هیچ نرم افزاری رو نصب نکردم!!
مشکل گوشیه من اینه که از برنامه خود گوشی که Voice mem هستش ضبط نمی کنه !!!
البته من Extended Recorder هم نصب کردم ولی اوون هم کار نکرد !!!؟؟
نمی دونم الان چی کار کنم !!
farzad_sx1
27 December 2005, 12:39 AM
راستش میدونم از عمر این تاپیک خیلی گذشته ولی من هنوز هم مشکل ضبط نکردن صدا رو دارم ... نمی دونم از چیه ..؟؟؟ بعضی ها گفتن با ریست کارم راه مییفته ولی نشد...
خودم فکر می کنم از پچی هستش که زدم رو گوشی ولی آیا دوستان دیگه هم مشکلی مثل منو دارن ؟؟
منظورم پچ Modded برای Theme هستش... لطفا راهنماییم کنید ...الان خیلی کارم گیره....
mse1445
27 December 2005, 02:50 AM
بنظرم شما اگه يبار گوشي تونو با فريم ور 15 اصلي زيمنس آبديت كنيد
مشكلت حل بشه امتحان كنيد اميدوارم حل بشه
آرمان
27 December 2005, 03:08 AM
نرم افزار dictaphone 1.00 را نصب کنید
farzad_sx1
28 December 2005, 01:15 AM
آرمان عزیز شاید منظور منو درست متوجه نشدید !!!؟؟؟!!!
من مشکل در انتخاب نرم افزار برای ضبط صدا ندارم ... مشکل من در این مورد هستش که گوشی من با هیچ برنامه ای حتی با برنامه خود گوشی هم صدا رو ضبط نمی کنه ..؟؟ همونطور که گفتم اشکال انگار صدا وارد گوشی من نمیشه!!!!
گوشی من و همه گوشی ها دارای یک میکروفون هستند که این میکروفون هم صدای تماس رو رد وبدل میکنه و هم برای ضبط صدا بکار گرفته میشه .... از آنجایی که میکروفون گوشی من صدای تماس رو بصورت مطلوب رد وبدل می کنه پس هیچ مشکلی در سخت افزار ندارم...
من فکر میکنم که اشکال از Firmware Modded هستش که برای گوشی خودم ریختم ولی می خواستم بپرسم که آیا بقیه که مثل من از این پچ استفاده میکنن آیا مثل من این مشکل رو دارند یا نه ؟؟؟
Mse1445 عزیز من میخوام اینکار رو انجام ندهم و اول مشکل رو پیدا کنم بعد راه چاره!!!
PAYAM
28 December 2005, 05:32 AM
بنده و خيلي از دوستان از فريمورهاي مدد استفاده ميكنيم و مشكلي هم نداريم.
من فكر ميكنم مشكل تان سخت افزاري باشد.
farzad_sx1
28 December 2005, 01:00 PM
پیام عزیز آخه مگه گوشی چندتا میکروفون داره که اشکال سخت افزاری باشه؟؟؟؟:icon_ques
یک سوال دیگه ... اگه گوشی رو مستر ریست کنم هیچ مشکلی برام پیش نمی آد؟:icon_neut
آرمان
28 December 2005, 10:13 PM
مستر ریست کردن مشکلی برای شما پیش نمیاورد.
به نظر من هیچ وقت از پچ ها و ازاین جور چیزهای غیر استاندارد گوشی استفاده نکنید.
من هیچ وقت چیزی را به زور از گوشی خودم نخواسته ام در حد توانش ازش انتظار دارم.
farzad_sx1
29 December 2005, 12:03 AM
آرمان عزیز من مستر ریست رو در شرایطی میگم که در گوشیم پچ دارم نه در حالت عادی چون اونو میدونم که هیچ مشکلی بوجود نمی آره!!!!
PAYAM
29 December 2005, 10:27 AM
@ آرمان
عزيزم پچ فشاري به دستگاه وارد نميكند. قرار است يه سري فايل ها از روي درايو Z كه غير قابل تغيير و اديت است لود شود در پچ ما آن را مجبور ميكنيم كه از روي درايو E (يا C) كه قابل اديت است لود شود. خب اين چه ربطي دارد به خواستن زوركي؟!
@ farzad_sx1
اگر پچ هاي شما روي E اعمال شده است (يا از فريمور مدد استفاده ميكني) مشكلي برايت ايجاد نخواهد شد البته مستر ريست درايو C را فرمت ميكند پس قبلش از شماره تلفن ها و اس ام اس هايت (اگر روي C است) بك آپ بگير.
farzad_sx1
1 January 2006, 07:16 PM
PAYAM عزیز دمت گرم ... یک خوبی که تو داری و من ازت خوشم می یاد اینه که خیلی با حوصله و بصورت کامل و تخصصی هر موضوع رو توضیح میدی ...بازم دمت گرم ...
آرمان عزیز از راهنمایی های شما هم تشکر می کنم
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.