PDA

View Full Version : تفاوتهای سه مدل زانتیا ؟

Gemini
1 September 2005, 04:19 PM
سلام، لطفا در مورد تفاوتهای سه مدل زانتیا
SX2000
X2000
و سوپر لوکس 1800 توضیح بدین، اگر میشه قیمت هر کدوم رو هم بدین، در کل به نظر شما کدومش بهتره ؟ در ضمن من نمی دونم الان سایپا هر سه تاشم می زنه یا اینکه دیگه فقط یه جور می زنه ! در این مورد هم ممنونتون میشم اطلاعات بدین

مرسی . . .

alireza_shd
2 September 2005, 12:47 PM
از لحاظ مکانیکی مدل 1800 بهتر هست چون موتور بسیار خوب کاملاً آلومنیومی داره که اتوموبیل را سبک تر کرده و هندلینگ رو بهبود بخشیده در ضمن تو سزعت هم به هیچ وجه از مدل 2000کم نمی آورد من شخصاً به مشخصات فنی اتوموبیل ها علاقه داشته و به امکانات چندان اهمیت نمی دهم و مدل 1800 را ترجیح می دهم.

Gemini
2 September 2005, 03:38 PM
ممنون از همتون . . .
یه سوال دیگه، یکی از دوستان تو یه تاپیک دیگه گفتن تولید زانتیا به زودی متوقف میشه و محصولات دیگه مثل زارا، C2 C3 تولید خواهد شد !! به نظرتون این اتفاق کی میافته ؟

alireza_shd
3 September 2005, 05:30 AM
تو ایران تا به حال کمترین زمان تولید ماله دوو بوده که 7-8 سالی شد (البته هنوز هم اندکی تولید می شود)!
فکر نکنم به این زودی تولیدش متوقف بشه به خصوص که بازار پسند هم هست

Evanescence
10 September 2005, 10:49 AM
X2000 مدل اولیه 2 لیتری (نیمه دوم سال 80) و فاقد abs
SX2000 دارای abs و ایربگ
super lux 1800 دارای abs و airbag و طرح چوب و ...

c2 و c3 به ترتیب با ماتیز و 206 هم کلاس هستند نه با زانتیا . گویا تولید xsara منتفی شده . برنامه تولید زانتیا از اول 20000 تا بوده که هنوز خیلی جا داره به این میزان برسن . در ضمن دیگه 1.8 لیتری تولید نخواهد شد

Gemini
10 September 2005, 07:36 PM
Evanescence
فکر کنم یه صفر کم گذاشتی !! 20000 تا که خیلی کمه

Evanescence
10 September 2005, 10:34 PM
Evanescence
فکر کنم یه صفر کم گذاشتی !! 20000 تا که خیلی کمه
سالی 20000 تا کمه ؟ :icon_razz

مجموع تولید زانتیا از ابتدا تا الان به این رقم نمیرسه

Gemini
10 September 2005, 11:07 PM
فکر کنم یه اشتباهی شده، من فکر کردم کلا 20000 تا گفتی !! معلومه سالی 20000 تا زیاده، خیلی هم زیاده! اونم برا سایپا . . .

sateb2002
22 January 2006, 09:15 PM
من یه جا fx دیدم کسی اطلاع داره که همچین مدلی هم تولید میشه یا نه ؟ یا بنده خدا تو روزنامه سوتی داده بوده. با تشکر از همگی

salar68
23 January 2006, 12:51 AM
سلام

الان فقط Sx2000 تولید می شه
از نظر تجهیزات به این دو عین هم هستند 1800 و اس ایکس 2000

یه مدل 2000 هم داشت تجهیزات کمتری داشت

الان فقطSx2000 تولید میش ه

saeed_ooo
23 January 2006, 10:14 AM
قیمت sx2000 الان حدود 23 تا....زانتیا تنها ماشینه که قیمتش نسبت اوایل تولیدش بالاتر رفت!!!
دلیلشم فکر کنم بخاطر کیفیتشه.

mahdi_mak2000
30 March 2009, 12:04 PM
اون اوایل زانتیا 2 مدل داشت که جفتش 1800 بودن
اولی رو میداد 20 تومن که تنظیم ارتفاع و 4 تا ایربگ و abs داشت
دومی رو میداد 13 تومن که تنظیم ارتفاع نداشت و abs هم نداشت ولی ایربگ داشت اما فقط دو تا ( که همسایه ما یکی شو داشت )
از سال 83 به بعد تولید مدل های 1800 متوقف شد و مدل 2000 جاش رو گرفت.
مدل های 2000 قفط یک مدل دارند که همون sx هستش که تو کارت ماشین نوشته شده و کلمه exclusive که کنار ماشین نوشته شده دروغی بیش نیست.

arash_2006
30 March 2009, 12:27 PM
دوست عزیز بد نبود اگر به تاریخ تاپیک هم نگاهی مینداختید:icon_ques
این تاپیک مربوط به سه سال پیش هست و الان خیلی از اون میگذره و در این مدت سایپا فقط یک مدل رو تولید میکنه که همه از اون اطلاع دارند
موفق باشید:icon_cool

mohammadrezaef
31 March 2009, 02:00 AM
اون اوایل زانتیا 2 مدل داشت که جفتش 1800 بودن
اولی رو میداد 20 تومن که تنظیم ارتفاع و 4 تا ایربگ و abs داشت
دومی رو میداد 13 تومن که تنظیم ارتفاع نداشت و abs هم نداشت ولی ایربگ داشت اما فقط دو تا ( که همسایه ما یکی شو داشت )
از سال 83 به بعد تولید مدل های 1800 متوقف شد و مدل 2000 جاش رو گرفت.
مدل های 2000 قفط یک مدل دارند که همون sx هستش که تو کارت ماشین نوشته شده و کلمه exclusive که کنار ماشین نوشته شده دروغی بیش نیست.
سلام
دوست عزیز این اطلاعات دقیق رو از کجا اوردین؟:icon_razz
تمامی مدلهای زانتیا دارای تنظیم ارتفاع هستند
مدلهای 1800 از لحاظ امکانات مثل exclusive ها هستند فقط موتور اونها 1800 هست
مدل x2000 مدل پایه هست که عموما" در سالهای 80 الی 81 تولید شدند و دارای 1ایربگ هست
در ضمن زانتیا های 1800(سوپر لوکس)و sx2000 که همون exclusive هست دارای 2ایربگ هستند در قسمت داشبورد و فرمان موجوده اون 2ایربگ دیگه همون قفل کن کمربند هست که د ر اصطلاح میگن ایربگ!!!

mahdi_mak2000
2 April 2009, 12:04 AM
پس این زانتیایی که همسایه ما داره چیه؟
اهرم کنار ترمز دستی که مربوط به تنظیم ارتفاع میشه رو نداره :icon_eek:
کنارش نوشته 1.8 16v
مدل 80
میگه 13.5 خریده و خودم هم بارها سوارش شدم . در ضمن کلید های رو فرمان رو نداره . 2 تا ایربگ هم بیشتر نداره و 1 چیز دیگه که ABS نداره . نرنگش هم یک جوریه . فکر کنم متالیک نیست. کیلومتر شمارش هم دیجیتالی نیست .
اما داخلش طرح چوبه . از اول هم دست خودش بوده . از کارخونه هم تحویل گرفته ( وارداتی نیست)

mohammadrezaef
3 April 2009, 02:42 AM
پس این زانتیایی که همسایه ما داره چیه؟
اهرم کنار ترمز دستی که مربوط به تنظیم ارتفاع میشه رو نداره :icon_eek:
کنارش نوشته 1.8 16v
مدل 80
میگه 13.5 خریده و خودم هم بارها سوارش شدم . در ضمن کلید های رو فرمان رو نداره . 2 تا ایربگ هم بیشتر نداره و 1 چیز دیگه که ABS نداره . نرنگش هم یک جوریه . فکر کنم متالیک نیست. کیلومتر شمارش هم دیجیتالی نیست .
اما داخلش طرح چوبه . از اول هم دست خودش بوده . از کارخونه هم تحویل گرفته ( وارداتی نیست)
سلام
شاید citroen xara باشه!!! چون به تعداد خیلی محدود در همون سالها وارد ایران شد:icon_excl
در ضمن یک مدل زانتیا هم در سالهای بین 79 تا 80 وارد ایران شد که از نظر ظاهری تا حدی با زانتیاهای معمولی فرق داشت البته بنده از نظر امکانات از این مدا اطلاع ندارم ولی شاید ماشین همسایه گرامی شما یکی از این دو مدل باشه:icon_excl

mahdi_mak2000
3 April 2009, 04:39 PM
بابا خنگ که نییستم خود زانتیاس
فقط تفاوت کوچکی که داره اینکه جلو پنجرش با کاپوت بالا نمیره. که اون رو هم میگه که از نمایندگی که گرفتم همین طوری بود. راستی اون در روی ضبط که زانتیای ما داره ( مثل 405) رو هم نداره.
اون چند تا شکافی که کنار ساعت هستش ( نمی دونم مال چیه ) رو هم نداره.
کولرش auto هم نداره.

mohat5
3 April 2009, 05:38 PM
بابا خنگ که نییستم خود زانتیاس
فقط تفاوت کوچکی که داره اینکه جلو پنجرش با کاپوت بالا نمیره. که اون رو هم میگه که از نمایندگی که گرفتم همین طوری بود. راستی اون در روی ضبط که زانتیای ما داره ( مثل 405) رو هم نداره.
اون چند تا شکافی که کنار ساعت هستش ( نمی دونم مال چیه ) رو هم نداره.
کولرش auto هم نداره.

دوست عزیز با توجه به این اطلاعاتی که دادید ، این خودرو نسل اول زانتیاست که بعدا فیس لیفت
شد و شد زانتیای کنونی ....
از اون سری اول ، چند تایی برای آزمایش فنی توسط سایپا وارد شد و بعد هم با قیمت ارزان به مردم واگذار شد .... چراغهای جلو و جلو پنجره متفاوته و چراغهای عقب هم مشکی و قرمزه .

http://www.flickr.com/photos/11318207@N03/3184912323/
http://www.flickr.com/photos/mslrman/2226568509/sizes/o/

mahdi_mak2000
5 April 2009, 03:50 PM
دوست عزیز با توجه به این اطلاعاتی که دادید ، این خودرو نسل اول زانتیاست که بعدا فیس لیفت
شد و شد زانتیای کنونی ....
از اون سری اول ، چند تایی برای آزمایش فنی توسط سایپا وارد شد و بعد هم با قیمت ارزان به مردم واگذار شد .... چراغهای جلو و جلو پنجره متفاوته و چراغهای عقب هم مشکی و قرمزه .

http://www.flickr.com/photos/11318207@N03/3184912323/
http://www.flickr.com/photos/mslrman/2226568509/sizes/o/

آره خود خودشه .
منظورت اینه که تماما ساخت فرانسه هستش( اتفاقا رنگش هم همین بادمجونی هستش )
کیفیت سواریش که عالیه . زانتیای خودم که مدل 87 هستش به گردش هم نمی رسه .
راستی چند فی میخوره؟

mohammadrezaef
5 April 2009, 03:57 PM
آره خود خودشه .
راستی چند فی میخوره؟
سلام
این مدلی که همسایه شما داره احیانا" اتوماتیک نیست؟
اگه خیلی تمیز باشه همون 12 یا 13 ارزش داره :icon_excl
البته به نظر من اصلا" ارزش خرید نداره چون قابلیتهای اصلی زانتیا رو نداره:icon_excl
یادمه 2سال پیش دنبال زانتیا بودم یکی از همین مدل گیر اوردم که رنگش زرشکی بود اون موقع طرف میگفت 14 میلیون اتوماتیک بود و بدون رنگ!!! البته زانتیا خریدم ولی نه از این مدل!!!

mohat5
5 April 2009, 08:12 PM
آره خود خودشه .
راستی چند فی میخوره؟

بله اینها وارداتی هستند....
در مورد گیربکسش اطلاع دقیقی ندارم و الان هم یادم نیست اونی که منم دیدم دستی بود یا اتوماتیک ....
ولی الان بخوای روش قیمت بذاری ، چون هم مال 6 سال پیشه و هم کارکردش احتمالا بالاس ، خیلی بفروشه 15 تا !

mahdi_mak2000
6 April 2009, 01:13 AM
نه عزیزم گیربکسش دستی هستش. اما یک سر دنده باحال داره که اون قسمت بالاش استیله.
مال من پلاستیکی استس:icon_cry:
جنس موکت رو سقف هم فرق داره.
در کل یک جوریه. باحاله .همچین ترتمیز ساخته شده . مثل مال من نیست که گاهی حس میکنم بعضی چیزها رو با تف رو هم چسبوندن. نرمه .خیلی کم صداس . خوب راه میره . فکر کنم 14 تومن بیارزه تا آدم بره پژو صفر بگیره.

mohammadrezaef
6 April 2009, 02:07 AM
[quote=mahdi_mak2000;689661]نه عزیزم گیربکسش دستی هستش. اما یک سر دنده باحال داره که اون قسمت بالاش استیله.
در کل یک جوریه. باحاله .همچین ترتمیز ساخته شده . مثل مال من نیست که گاهی حس میکنم بعضی چیزها رو با تف رو هم چسبوندن. نرمه .خیلی کم صداس . خوب راه میره . فکر کنم 14 تومن بیارزه تا آدم بره پژو صفر بگیره.[/quote
:icon_excl
http://www.tucarro.com.co/citroen-TCMOD-XANTIA-1995-TCIMG-cif-569.jpg
http://www.tucarro.com.co/citroen-TCMOD-XANTIA-1995-TCIMG-cif-569-3.jpg

natsihit
6 April 2009, 02:56 AM
اه اه!!!:icon_mad:
چقدر زشته! خیلی خزه. هیچیم که نداره. سگ سمند شرف داره بهش.
ماشین 8 سال پیش با این امکاناته افتضاح 14 تومن؟؟؟:icon_mad:

mahdi_mak2000
6 April 2009, 03:28 PM
اه اه!!!:icon_mad:
چقدر زشته! خیلی خزه. هیچیم که نداره. سگ سمند شرف داره بهش.
ماشین 8 سال پیش با این امکاناته افتضاح 14 تومن؟؟؟:icon_mad:

نمی خام موضوع رو منحرف کنم ولی باید بگم که سمند یک اتومبیل جدید نیست که ارززش مقایسه با چیزی رو داشته باشه . بهتره با 405 مقایسه بشه . اگه کامپیوتری به سمند نگاه کنیم بهتره بگیم سمند یک theme هستش نه یک سیستم عامل. منظور من اینه که زحمتی که واسه پارس کشیده شده با زحمتی که واسه شمند کشیده شده یکسان هستش و این 2 تا کار ارزش یکسانی دارن . پس درست نیست که با زانتیا مقایسه بشه.

راستی دوستان نظرتون درباره این زانتیا چیه؟
http://upload.iranblog.com/1/1239103948.jpg

mohammadrezaef
6 April 2009, 03:47 PM
نمی خام موضوع رو منحرف کنم ولی باید بگم که سمند یک اتومبیل جدید نیست که ارززش مقایسه با چیزی رو داشته باشه . بهتره با 405 مقایسه بشه . اگه کامپیوتری به سمند نگاه کنیم بهتره بگیم سمند یک theme هستش نه یک سیستم عامل. منظور من اینه که زحمتی که واسه پارس کشیده شده با زحمتی که واسه شمند کشیده شده یکسان هستش و این 2 تا کار ارزش یکسانی دارن . پس درست نیست که با زانتیا مقایسه بشه.

راستی دوستان نظرتون درباره این زانتیا چیه؟
http://upload.iranblog.com/1/1239103948.jpg
به نظر من کابریولت این ماشین قشنگ نیست:icon_razz
در ضمن به نظر من این ماشین اصلا" ارزش خرید نداره چون قابلیتهای اصلی زانتیا رو نداره

mohat5
8 April 2009, 12:31 AM
نه عزیزم گیربکسش دستی هستش. اما یک سر دنده باحال داره که اون قسمت بالاش استیله.
در کل یک جوریه. باحاله .همچین ترتمیز ساخته شده . مثل مال من نیست که گاهی حس میکنم بعضی چیزها رو با تف رو هم چسبوندن. نرمه .خیلی کم صداس . خوب راه میره . فکر کنم 14 تومن بیارزه تا آدم بره پژو صفر بگیره.

به هر حال شما ماشینی که توسط سیتروین تولید شده رو با مونتاژی سایپا مقایسه نکن....
زانتیا 2 3 ساله که به علت تحریم ، قطعات بی کیفیت چین و بازار مشترک داره توش استفاده میشه ...
اخیرا هم که ایرانیزه شده !!!!

haftsin
10 June 2009, 02:33 AM
من یه جا رفتم میگفت زانتیام 4 تا ایربگ داره؟!
دقت نکردم چه مدلی کنارش نوشته
قضیه این 4 تا ایربگ واقعیت داره؟!

mohat5
10 June 2009, 10:14 AM
من یه جا رفتم میگفت زانتیام 4 تا ایربگ داره؟!
دقت نکردم چه مدلی کنارش نوشته
قضیه این 4 تا ایربگ واقعیت داره؟!

بله تو پست های قبلی هم اشاره شد که اون مدلهایی که سال 80 81 فروختند 4 ایربگ و تریم چوب داشتند و 1800 بودند /