View Full Version : sms در پرینت موبایل
satellite
1 September 2005, 12:33 PM
میخواستم بدونم در پرینت عادی موبایل:یعنی اگه فقط بگیم پرینت میخوایم:sms ها هم print میشن؟اگه نه:باید بگیم print برای sms هم میخوایم؟کسایی که گرفتن بگن چطوریه.
emroozi83
1 September 2005, 01:28 PM
همراه PC suite یه پرینتر مجازی ایجاد میشه که اگر شما موبایلتون رو با بلوتوث به کامپیوتر وصل کنید و کامپیوترتون هم به پرینتر وصل باشه ....شما می تونید از این برنامه Print که توی اکثر گوشیهای نوکیا (توی رم اصلیشون) هست استفاده کنید و اونا رو به چاپگر ارجاع بدین.... خیلی راحته ولی یکم دنگ و فنگ داره....
satellite
1 September 2005, 02:15 PM
نه!منظورم پرینت مخابرات هست.
persian_gulf
1 September 2005, 02:58 PM
همراه PC suite یه پرینتر مجازی ایجاد میشه که اگر شما موبایلتون رو با بلوتوث به کامپیوتر وصل کنید و کامپیوترتون هم به پرینتر وصل باشه ....شما می تونید از این برنامه Print که توی اکثر گوشیهای نوکیا (توی رم اصلیشون) هست استفاده کنید و اونا رو به چاپگر ارجاع بدین.... خیلی راحته ولی یکم دنگ و فنگ داره....
میشه یه کم در این مورد بیشتر توضیخ بدین؟ من که نصب می کنم که اینجور چیزی نیومده :icon_redf
Kavan
1 September 2005, 03:16 PM
فکر نکنم واسه اس ام اس پرینت تهیه کنن.
RoSo
2 September 2005, 01:34 AM
sms پرینت نداره دوست عزیز. اون چیزی هم که آقای امروزی میگن من تاحالا ندیدم ولی فکر میکنم اگه همچین چیزی باشه یک پرینت از log موبایل بده.
satellite
3 September 2005, 02:12 PM
یعنی حتی اگه بخواهیم هم بهمون پرینتی نمیدن که بگه چه موقع و به کجا sms فرستاده شده؟
RoSo
3 September 2005, 10:34 PM
یعنی حتی اگه بخواهیم هم بهمون پرینتی نمیدن که بگه چه موقع و به کجا sms فرستاده شده؟
خیر. :icon_mad:
PAYAM
4 September 2005, 12:56 AM
ولي يكي از دوستان من ميگفت كه پرينت SMS رو گرفته و حتي ميگفت كه جلوي Deliver ها هيچ مقصدي نزده و براي اون هم مبلغ يه SMS حساب ميشه.
در هر صورت من هيچ اطلاعي ندارم و راست و دروغش گردن اوني كه ميگفت....
RoSo
4 September 2005, 12:59 AM
ولي يكي از دوستان من ميگفت كه پرينت SMS رو گرفته و حتي ميگفت كه جلوي Deliver ها هيچ مقصدي نزده و براي اون هم مبلغ يه SMS حساب ميشه.
در هر صورت من هيچ اطلاعي ندارم و راست و دروغش گردن اوني كه ميگفت....
:icon_twis والا من تاحالا نشنیدم همچین چیزی. ولی برای روشن شدن موضوع و برای اطمینان من فردا سوال میکنم و نتیجه رو اینجا میگم. چون الان خود منم تو شک افتادم. :icon_eek:
PAYAM
4 September 2005, 01:23 AM
ممنون Dj جان. لطف مي كني.
راستش با يكي از دوستان بحث سر هزينه داشتن يا نداشتن Deliver بود كه ايشون جمله منقول بالا رو گفت!
[off topic]
ياد بحث يكي دو سال پيشمون سر Delivery Report به خير! با تاليا كه امتحان كرديم (با استفاده از كد هزينه) فرقي بين SMS با ريپورت و بدون ريپورت نبود.
[/off topic]
RoSo
4 September 2005, 08:59 PM
PAYAM جان و دوستان عزیز
من با دست پر اومدم. حق با پیام بود. برای sms هم مثل مکالمه پرینت میدن و شما میتونید از 4 مرکز دولتی این پرینت رو دریافت کنید.لیست همه شماره هایی که شما به اونا sms دادین و وضعیت رسیدن و یا نرسیدن اون به مقصد هم در پرینت ذکر میشه.
در مورد report هم من خودم تا 99% مطمئن هستم که پول نمیفته یعنی از نظر علمی نمیشه. چون در واقع report و اینکه sms فرستاده شده deliver میشه یا نه یه feedback هستش از گوشی گیرنده و این وسط اصلا sms جابجا نمیشه. با این حال برای اون 1% احتمال هم بنده فردا اینم سوال میکنم. هرچند که میدونم خود کارکنان مخابرات هم سر این مسئله زیاد باهم هم عقیده نیستن. ولی من فردا سوال میکنم تا ابهامات برطرف بشه.
ببخشید اگه من اشتباهاً گفتم که sms پرینت نداره.
ممنون از پیام جان که منو به شک انداختن تا سوال کنم.
feeda_666_6
4 September 2005, 10:48 PM
چرا دوست من پارسال پرینت موبایل شو گرفته بود همه sms ها رو هم بهت می دن اندازه یه کتاب بهش پرینت داده بودن اما حالا فکر می کنم باید از دادگاه نامه می خواد همین طوری نمی دن
RoSo
4 September 2005, 11:27 PM
والا من همین امروز پرسیدم و گفتن که فقط با آخرین قبض پرداخت شده و البته یه کارت شناسایی این پرینت رو در مراکز دفاتر مشترکین دولتی میدن و احتیاج به دادگاه هم نیست.
PAYAM
4 September 2005, 11:38 PM
در مورد ريپورت خودم به شخصه از رييس روابط عمومي مخابرات پرسيدم و گفت كه جزو سرويس است و پولي نميفتد ولي اين دوستمون كه ميگفت ميفته!
راستش از مسئولان مخابرات هيچ چيزي بعيد نيست!
RoSo
4 September 2005, 11:45 PM
در مورد ريپورت خودم به شخصه از رييس روابط عمومي مخابرات پرسيدم و گفت كه جزو سرويس است و پولي نميفتد ولي اين دوستمون كه ميگفت ميفته!
راستش از مسئولان مخابرات هيچ چيزي بعيد نيست!
منم همینو میگم. منم میگم مسئولین مخابرات خودشون هم یک سری میگن پول میفته یک سری میگن نه. برا همین منم نمیدونم از کی باید پرسید که مطمئن باشه ولی با این حال سعی خودمو میکنم. ولی بازم میگم از نظر علمی این چیزی نیست که براش پولی محاسبه بشه ولی خب مخابرات ما با همه جا فرق داره دیگه. :icon_eek:
PAYAM
4 September 2005, 11:55 PM
گرفتن پرينت بهترين راه است. چون به حرف هيچكدام نميشه اعتماد كرد.
براي تاليا همونطور كه در پست هاي قبلي گفتم با استفاده از كد هزينه امتحان كرديم و فرقي بين SMS با ريپورت و بدون ريپورت نبود و قيمت يكسان محاسبه مي شد ولي در مورد خط هاي دولتي بايد يكي از دوستاني كه پرينت SMS گرفته اظهارنظر كنه...
Nima1989
5 September 2005, 01:17 AM
با این مخابرات ایران اگه پول نیفته برای report آدم باید تعجب بکنه
satellite
5 September 2005, 12:35 PM
اگه کسی بره برای پرینت و نگه پرینت sms هم میخواد:همراه پرینت مکالمه بهش میدن یا باید بگه برای sms هم میخوام؟
RoSo
5 September 2005, 09:40 PM
دوستان من باز هم با دست پر اومدم. هرچند که این جواب برای خودمم یکم عجیب بود ولی باور میکنم چون منبع خیلی موثقه و از مسؤلین فنی ارتباطات سیار سوال شده. پس شما هم مثل من باور کنید.
همونطور که میدونید report در گوشی های قدیمی مثل 8210 یا 3310 یا گوشی های مشابه به صورت sms برای شما میومد ولی در گوشی های جدید مثل 3650 , 6600 , 6630 و ...... report به صورت یک اطلاع کوچک برای شما میاد و حالت sms نداره.
و اما جواب..................در گوشی های قدیمی اون نوع ریپورت یک sms حساب میشه و در پرینت هم میاد و براش پول میفته و در پرینت هم یک sms محسوب میشه و قیمتش هم همون قیمت یک sms هست.
در مورد گوشی های جدید هم همونطور که قبلاً گفته بودم فقط یک فیدبک هستش و sms حساب نمیشه و پول نمیفته براش.توی پیرینت هم اگه بگیرید میبینید که اینها برای شما حساب نمیشه.
راست و دروغش گردن مسؤلین فنی اداره ارتباطات سیار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات. من فقط شنیده ها رو منتقل کردم. البته اگه بخوایم رو این موضوع فکر کنیم من فکر میکنیم منطقی باشه. و حرفشون رو باور میکنم. اگه این موضوع واقعیت داشته باشه به یک تاپیک جدید منتقل میشه و عنوان موضوع خیلی مهم رو بهش میدیم چون این سوال 99% از کاربران موبایل هستش.
امیدوارم توضیحات کافی باشه.
پس برید و گوشی های جدید بخرید که باصرفه تره.
اگه کسی بره برای پرینت و نگه پرینت sms هم میخواد:همراه پرینت مکالمه بهش میدن یا باید بگه برای sms هم میخوام؟
نه عزیز جان. پرینت مکالمه از پرینت sms جدا هستش و 2 تا پرینت جدا باید بگیری. باهم نمیدن. باید حتماً بگی پرینت مکالمه میخوای یا پرینت sms.
kavehmb
5 September 2005, 11:34 PM
یعنی شما میگین اگر گوشی جدید باشه پول برای Delivery Report نمی افته و اگر قدیمی باشه پول می افته ؟! حالا اون message center از کجا می فهمه که گوشی چیارو support می کنه؟!
RoSo
6 September 2005, 11:48 PM
یعنی شما میگین اگر گوشی جدید باشه پول برای Delivery Report نمی افته و اگر قدیمی باشه پول می افته ؟! حالا اون message center از کجا می فهمه که گوشی چیارو support می کنه؟!
اولاً که من نمیگم و مخابرات میگه.
دوماً اینطوری نیست که اونا بشینن ببینن گوشی شما چیه. ریپورت به صورت یک فرکانس به گوشی شما فرستاده میشه.اگه گوشی اونو دریافت کرد که هیچ اگه دریافت نکرد یک sms برا شما میاد. اینو میتونید امتحان کنید و ببینید که فاصله زمانی دیدن sms در گوشی گیرنده و آمدن ریپورت برای فرستنده در گوشی های جدید کمتر از فاصله زمانی گوشی های قدیمیه.
Danial_64
7 September 2005, 02:00 AM
DJ RoSo
فکر کنم اشتباه به شما گفتن
چون شما میتونین این رو امتحان کنید و با گوشی قدیمی چند تا sms بدین و ریپ.رت دریافت کنید ولی بازشون نکنید و بعدش سیم کارت رو تو گوشی جدید بذارید و برید تو قسمت sim messange حالا میبینید که گوشی شما به شما پیغام delivered میده واستون و به همون شماره هایی که شما با گوشی قدیی ازشون ریپورت گرفتین
ریپورت به صورت یک فرکانس به گوشی شما فرستاده میشه.اگه گوشی اونو دریافت کرد که هیچ اگه دریافت نکرد یک sms برا شما میاد
میشه منبع رو هم بنویسین که از کجا این اطلاعات رو گرفتین؟ :icon_twis .
آرمان
7 September 2005, 10:48 PM
براي ريپورت هيچگونه مبلغي محاسبه نميشود.
من اين موضوع را بارها با شمارش دقيق پيغام هاي ارسالي و هزينه نهايي امتحان كرده ام.
RoSo
7 September 2005, 10:53 PM
دانیال_64 , عزیز جان عرض کردم که از مسؤلین فنی واحد ارتباطات سیار مخابرات زیر پل سیدخندان پرسیدم. باز شما میگی منبع چیه و به من گیر میدی؟
Danial_64
7 September 2005, 11:13 PM
DJ RoSoعزیز :icon_wink
شما اگه یکم روش فکر میکردی می فهمیدی که درست نگفته و اینجا عنوانش نمیکردی :icon_idea
RoSo
7 September 2005, 11:40 PM
دانیال_64 جان, من که همون روز اول به همه گفتم خودم میگم 99% مطمئنم که هزینه نداره ولی دیدم اگه اینطور بگم همه میگن از خودم گفتم و موثق نیست. برای همین به اصرار دوستان (نه این کسانی که تو این تاپیک هستن بلکه خیلی ها که از روز اول تو این فروم این سوال رو میپرسیدن) رفتم و سوال کردم. و وظیفه من بود که چیزی که شنیدم رو عیناً منتقل کنم. همین.
بهرحال من اگه به خودم باشه هنوزم میگم که برای هیچ ریپورتی پول نمیافته.
Danial_64
8 September 2005, 01:33 AM
DJ RoSo
دست شما درد نکه که این موضوع رو روشن کردین برای این فروم
همانطور که خودتون هم گفتین از روز اول این مسئله تو این فروم وجود داشت
Kavan
8 September 2005, 01:46 AM
آیا بین هزینه پیغامی که از کل 160 کاراکتر اون استفاده شده با پیغامی که فقط از قسمتی از کاراکترهای اون استفاده شده تفاوتی هست یا نه؟
Danial_64
8 September 2005, 01:53 AM
نه هیچ تفاوتی نیستش و یک مسیج حساب میشه چه 1 کاراکتر چه 160 کاراکتر
Profession@l
8 September 2005, 03:03 AM
ولی من شنیدم اگر بیشتر از 1 sms بشه بنا به اندازه sms 2وم 1/5 فش 2 تا sms حساب می شه
PAYAM
8 September 2005, 03:56 AM
ولی من شنیدم اگر بیشتر از 1 sms بشه بنا به اندازه sms 2وم 1/5 فش 2 تا sms حساب می شه
بنده متوجه منظور شما نشدم! ولي اگر sms شما كمتر از 160 كاركتر باشد يك sms و اگر كمتر از 320 كاركتر باشد دو sms و اگر كمتر از 480 كاركتر باشد سه sms و همينطور الي آخر با اضافه شدن هر كاركتري به 160 كاركتر قبلي نرخ يك sms براي شما منظور ميشود حالا ميخواهد 1 كاركتر اضافه شده باشد يا 159 كاركتر...
RoSo
8 September 2005, 11:35 PM
هر 160 کارکتر یک پیکیج حساب میشه و هر پکیج قیمتش 14 تومنه. حالا اگه 2 پکیج باشه (یعنی بین 160 تا 320 کارکتر ) 28 تومن میشه. مثلاً PICTURE MESSAGE , سه پکیج حساب میشه.
دانیال جان از لطف شما هم ممنونم. :icon_cool
PAYAM
9 September 2005, 05:09 PM
مثلاً PICTURE MESSAGE , سه پکیج حساب میشه.
ممنون Dj جان، اينو نميدونستم!
مسئله جالبي كه پيكچر مسيج داره اينه كه توي گوشي هاي قديمي براش ريپورت نميومد.
Malkemid
16 September 2005, 05:10 AM
بنده متوجه منظور شما نشدم! ولي اگر sms شما كمتر از 160 كاركتر باشد يك sms و اگر كمتر از 320 كاركتر باشد دو sms و اگر كمتر از 480 كاركتر باشد سه sms و همينطور الي آخر با اضافه شدن هر كاركتري به 160 كاركتر قبلي نرخ يك sms براي شما منظور ميشود حالا ميخواهد 1 كاركتر اضافه شده باشد يا 159 كاركتر...
اینطور که من دیدم...مسیج اول 160 کاراکتر....مسیج دوم 145 کاراکتر و مسیج سوم 152 کاراکتر جا داره!!!به گوشی که ربطی نداره؟...شما هم یه تستی بکنید...
Kavan
16 September 2005, 04:38 PM
این 14 تومنی که واسه هر اس ام اس میاد به فاصله دو طرف از همدیگه بستگی نداره؟ منظورم اینه که بین شهری از داخل شهری گرونتر نیست؟
PAYAM
17 September 2005, 01:00 AM
@ ملکمید
اگر دقت كرده باشيد در گوشي هاي قديمي اگر SMS هاي چند بخشي دريافت ميكرديد SMS به صورت يك تكه فرستاده نميشد و در عوض در اول هر SMS يك خط نامفهوم از كاراكترهاي مختلف ميآمد. دليل اين كم شدن 160 كاراكتر استاندارد در SMS هاي اول به بعد هم وجود همين پارامترها كه در حقيقت يك آفست استاندارد در بين تمام گوشي ها براي اعلام چند بخشي بودن SMS است.
@ کاوان
نرخ هر SMS در حقيقت 3/1 يك دقيقه مكالمه است و به همين دليل با توجه به سابقه مخابرات، فكر ميكنم كه نرخ جابجايي هم در آن حساب شود.
RoSo
18 September 2005, 09:02 PM
من نمیدونم که مسافت تاثیر داره یا نه ولی حتی اگر هم تاثیر داشته باشه اونقدرها زیاد نمیشه که بخوایم غصه بخوریم. نهایتش 14 تومن میشه 17-16 تومن یا حتی 20 تومن. زیاد فرقی نمیکنه.
مهدي نوروزي
15 October 2005, 05:13 PM
مخابرات بدون هيچ هزينه اي به شما پرينت تلفن رو ميده كه پرينت sms ها هم تو اون وجود داره.يكي از مزاياي اين كار داشتن چكنويسه.چون كساني كه پول sms حدود 20000 تومان يا بالاتر مياد پرينت موبايلشون به اندازه ي چكنويسه 1 ساله.در مورد هزينه ي report هم من چند بار گفتم و باز هم ميگم كه هزينه اي نداره نه تو پرينت نوشته ميشه و نه آدمهاي تو مخابرات ميگن كه هزينه داره.در مورد هزينه ي sms هم 3/1 هزينه ي هر دقيقه مكالمه است.(هر sms) و اگر تعداد نوشته ها از 1 sms بيشتر بشه به همون تعداد اضافه شده هزينه هم اضافه ميشه.
007
8 December 2005, 08:35 PM
جديدن من SMS كه ميدم به دست ترف ميرسه ولي تو حالت Pending ميمونه !!!
بلای ناگهانی
9 December 2005, 12:47 AM
من تويه هفته قبل پرينت گرفتم اس ام اس ها نمايش داده مي شه هزينه هر اس ام اس 13.4 ريال بود.! به خارج از كشور هم اس ام اس زده بودم بازم نوشته بود 13.4!!!!!!!
البته اون شخصي كه بهش اس ام اس زده بودم موبالش توي ايران رومينگ بود!
مهدي نوروزي
9 December 2005, 11:58 AM
در مورد این که جدیدا sms ها تو حالت pending میمونن و یا نمیرسن به خاطر مخابرات خیلی توپه ما هست که ماشاالله به ازای هر 1 هفته کارکرد نسباتا خوب 2 ماه مشکل براش پیش میاد.
اما راجع به هزینه ی sms شما کاملا درست حساب کردید و هزینه ی هر sms حدود 13.4 تومان می باشد. درباره ی sms به خارج هم باید بگم که هر sms که شما بزنید باید بابتش پول بدید حتی اگه sms الکی زده باشید. مثلا من 1 دفعه الکی به موبایل خواهرم تو آمریکا sms زدم(با اینکه مطمئن بودم بهش نمیرسه و همینطوری برای تست فرستادم)اما وقتی پرینت گرفتم دیدم شمارشو نوشته و هزینش رو هم حساب کرده که من از همینجا به خاطر حساب و کتاب مخابرات ازشون تشکر میکنم:icon_cool اخه میدونید که حساب و کتاب مخابرات دقیق دقیق و هیچ مشکلی توش نداره:icon_lol: :icon_lol:
آيدين
9 December 2005, 12:35 PM
من كه اعصابم خورد شده همش pending مي شه و جالب اينكه به دست طرف هم مي رسه من يه اس ام اس طولاني 13 قسمتي هفته پيش به يكي زدم كه كلش رسيده ولي رو موبايل خودم 13/10 رو pending مونده
RoSo
9 December 2005, 02:25 PM
این قضیه pending تقریباً 4-3 هفته است که خیلی بد شده و مشکل از مخابراته.
kevin_m_bb
9 March 2006, 01:32 AM
مخابرات بدون هيچ هزينه اي به شما پرينت تلفن رو ميده كه پرينت sms ها هم تو اون وجود داره.يكي از مزاياي اين كار داشتن چكنويسه.چون كساني كه پول sms حدود 20000 تومان يا بالاتر مياد پرينت موبايلشون به اندازه ي چكنويسه 1 ساله.در مورد هزينه ي report هم من چند بار گفتم و باز هم ميگم كه هزينه اي نداره نه تو پرينت نوشته ميشه و نه آدمهاي تو مخابرات ميگن كه هزينه داره.در مورد هزينه ي sms هم 3/1 هزينه ي هر دقيقه مكالمه است.(هر sms) و اگر تعداد نوشته ها از 1 sms بيشتر بشه به همون تعداد اضافه شده هزينه هم اضافه ميشه.
یعنی همین دفاتر مخابراتی اینارو میدن؟؟
من که واسه قبض موبایل چون دم در خونم نمی آد می رم میگیرم 200 تومن ازم میگیرن!!!
حالا دفترچه sms رو پول نمی گیرن؟؟؟
مهدي نوروزي
9 March 2006, 08:59 AM
یعنی همین دفاتر مخابراتی اینارو میدن؟؟
من که واسه قبض موبایل چون دم در خونم نمی آد می رم میگیرم 200 تومن ازم میگیرن!!!
حالا دفترچه sms رو پول نمی گیرن؟؟؟
نه عزيز جان هيچ هزينه اي نداره، در ضمن قبض رو شما بايد از دفاتر خصوصي بگيري اما پرينت تلفن رو بايد از مراكز دولتي بگيري!!!!
karash501
9 March 2006, 09:30 AM
هیچ پولی ازتون نمیگیرن ولی 1-2 ماه بعد پرینتو بهتون میدن!حسابشونم دقیق دقیقه مو رو از ماست میکشن!
Shahmat
19 October 2006, 05:36 AM
منظور شما دوستان اینه که د رپرینت sms متن پیامهای ارسالی هم دیده هم دیده میشود؟یا صرفا شماره گیرنده؟
در تاپیک دیگری دوستی گفته بودن بعد از یک یا دو ماه پرینت میدن مثلا برای ماه جاری اگر درخواست کنیم اینقدر طول میکشد؟یا درخواست برای ماه های اینده عملی میشود؟
RoSo
19 October 2006, 03:59 PM
منظور شما دوستان اینه که د رپرینت sms متن پیامهای ارسالی هم دیده هم دیده میشود؟یا صرفا شماره گیرنده؟
در تاپیک دیگری دوستی گفته بودن بعد از یک یا دو ماه پرینت میدن مثلا برای ماه جاری اگر درخواست کنیم اینقدر طول میکشد؟یا درخواست برای ماه های اینده عملی میشود؟
دوست عزیز یکم فکر کنید رو حرفتون !!!
مگه میشه متن sms رو هم توی پرینت بیارن؟؟؟!!!
پرینت sms هم مثل پرینت مکالمه برای یک دوره 2 ماهه است. مثلاً بالای قبضتون نوشته برای دوره 1/6 تا 1/8 یعنی شما میتونید پرینت این دوره رو بگیرید.
Shahmat
20 October 2006, 12:44 AM
شما به بزرگوار ی خودتون خنگی ما رو ببخشید:) البته عجیبه که دوستی در همین فوروم گفته بود پرینت اس.اام.اس که گرفته بود به اندازه یک کتابچه بود گفتم شاید منظورش همراه با متن sms بوده!!
ولی بالاخره من نفهمیدم این متن اصلا ذخیره میشود که بتوان بطریقی (بقول دوستی در تاپیک دیگری برای شکایت یا خواندن حتی غیر قا نونی) استفاده شود یا اینکه بعد از 12 ساعت حالا کمتر یا بیشتر از دیتا بیس مخابرات حذف میشود؟
mohat
30 October 2006, 10:01 AM
دانیال_64 جان, من که همون روز اول به همه گفتم خودم میگم 99% مطمئنم که هزینه نداره ولی دیدم اگه اینطور بگم همه میگن از خودم گفتم و موثق نیست. برای همین به اصرار دوستان (نه این کسانی که تو این تاپیک هستن بلکه خیلی ها که از روز اول تو این فروم این سوال رو میپرسیدن) رفتم و سوال کردم. و وظیفه من بود که چیزی که شنیدم رو عیناً منتقل کنم. همین.
بهرحال من اگه به خودم باشه هنوزم میگم که برای هیچ ریپورتی پول نمیافته.
دوست عزیز
من این قضیه را از کارشناسان بخش billing center شرکت ارتباطات سیار سوال کردم و گفتند که برای پیغام deleviler شدن هزینه ای نمی افتد.
فکر کنم صحبت کارشناسان علمی تر از مدیران باشد.
romeo_1593
30 October 2006, 10:20 AM
دوستان در بحث شبکه دو تا بسته داریم به اسم اکنالج و نکنالج که اولی تایید صحت بسته و دومی تاصصد مشکل بسته هست....(مثل دلیورد و نات دلیورد)
تحت هر شرایطی این بسته به عامل فرستنده برگشت داده میشه با تیک زدن اون در گوشی امکان پاک کردنش رو از اتوماتیک به دستی تبدیل می کنید فقط..........یعنی پولی براش نمی یاد . چون تحت هر شرایطی اینها به موبایل فرستنده ارسای میشه
من قبلا بیشتر از 10 بار اینو توضیح داده بودم نمی دونم چرا بازم میپرسن
دلیل علمی داره که پول نمی یاد پس نگران نباشیددددددددددددددد
F.®.A
30 October 2006, 11:00 AM
دوست عزیز
من این قضیه را از کارشناسان بخش billing center شرکت ارتباطات سیار سوال کردم و گفتند که برای پیغام deleviler شدن هزینه ای نمی افتد.
فکر کنم صحبت کارشناسان علمی تر از مدیران باشد.
به اون کارشناسان سلام منو برسانید و بفرمایید :icon_arro
شما مگه تو آبمان این هزینه رو نمیگیرید چرا دروغ میگید و میگید پول نمیگرید؟؟:icon_arro
mohat
30 October 2006, 11:04 AM
شما مگه تو آبمان این هزینه رو نمیگیرید چرا دروغ میگید و میگید پول نمیگرید؟؟:icon_arro
دوست عزیز منظور بنده این بود که پیغام deliver شدن یک sms جداگانه محسوب نمی شود.
بعد کارشناس بیچاره که تصمیم های مالی را نمی گیرد!
F.®.A
30 October 2006, 11:07 AM
دوست عزیز منظور بنده این بود که پیغام deliver شدن یک sms جداگانه محسوب نمی شود.
بعد کارشناس بیچاره که تصمیم های مالی را نمی گیرد!
بله باخبرم
کارشناس بدبخت هیچ کجا تصمیم گیرنده نیست:icon_cool
شاد وموفق باشید
romeo_1593
30 October 2006, 08:47 PM
شما 1000000000تا SMS بزنید همونقدر آبونمانتون میا د که 1 SMS بزنید ...چه دلثورتون روشن باشه و چه خاموش
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.