View Full Version : تيونينگ موتور پارس 16 سوپاپ
س ع
30 September 2004, 03:20 PM
با سلام
ميخواستم ببينم رو موتور پارس 16 سوپاپ چه كارهايي براي تقويت ميشه انجام داد؟
البته به غير از شمع بوش.
ممنون
Top RPM
3 October 2004, 07:01 PM
سلام
قسمت هاي تيونينگ رو كه براباس عزيز نوشته بخون خيلي چيز ها مي فهمي. خيلي از اون كارا رو مي توني رو ماشينت انجام بدي.
حالا بگو. چقدر پول داري
Brabus
5 October 2004, 12:55 AM
اول بگو چقدر ميخواي هزينه كني ؟؟
دوم از ماشينت چطوري استفاده ميكني؟؟
س ع
10 October 2004, 11:08 AM
با سلام ميبخشيد كه دير كردم
من تا 500 تومن دارم. و استفاده معمولي.
Brabus
15 October 2004, 11:29 PM
اگه استفاده شهري از ماشين ميكني نبايد ماشين رو جوري تقويت كني كه به موتور اسيبي وارد بشه و هر روز كنار جاده بايستي
براي اينكار بهتره سيتم جرقه زني رو با نصب msd بوستر تقويت كننده و كويل بلاستر 2 و وايرشمع و شمع ريس تقويت كني
راه دوم نصب هدرز هست كه نصب اون روي موتور هيچ ضرري نداره
س ع
16 October 2004, 01:12 AM
سلام من از هيچ كدوم اين اصطلاحات سر در نميارم.
من (ما) مسافرت هم زياد ميريم. msd چيه؟ 2- كويل قيمتش چنده؟
3 - شمع ريس با بوش 3 پلاتينه؟ 4-در مورد هدرز هم كه مرخصم.
به هر حال ممنون اگر هم ميشه بيشتر توضيح بديد..
س ع
16 October 2004, 01:20 AM
سلام
هدرز قطعه اي هست كه طراحي اون خيلي مهمه.يعني هر چه تخليه گازهاي اگزوز بهتر ور احت تر انجام بشه قدرت رو بالاتر ميبره.
ميتونه از 5 تا حدود 10 11 اسب به قدرت اضافه كنه به البته به شرطي كه بقيه مسير هم اصلاح بشه يعني لوله هاي انتقال و همچنين منبع رو بهينه كني و از منبعي كه كمترين فشار بازگشتي رو ايجاد مي كنه استفاده كني.
و بيشتر هم در دورهاي انتهايي تاثير خودش رو نشون ميده
اينو يه نفر گفته . چقدر از صحبتاش درسته؟
ايا هدرز ريموس با منبعش يك تومن خرج داره؟
Top RPM
16 October 2004, 02:03 PM
سلام
علاوه بر اينها فيلتر هواي اسپرت هم خيلي خوب كار مي كنه. مخصوصا زماني كه با هدرز همراه شود. باعث خوش صداتر شدن ماشين هم مي شه.
مكمل هم خوبه
محمد رضا محمدي
16 October 2004, 04:12 PM
من شنيدم فيلتر هاي هواي اسپرت يا مخروطي به بالاتر رفتن قدرت كمك ميكنند ... درسته ؟؟؟ كسي از قمتش خبر داره ؟؟
س ع
16 October 2004, 09:01 PM
لطفا در مورد همه اينا كه ميگين توضيح بيشتري بديد
من در اين زمينه ها از 0 شروع كردم هيچي نميدونم.
ممنون.
:|
Top RPM
18 October 2004, 09:53 PM
ببين فيلتر هواي اسپرت از نظر ظاهري مخروطي شكله. باعث مي شعه هوا پاك تر و بيشتر و راحت تر بره تو موتور. از 30 تا 90 هزار تومان هم قيمت داره.
n&k الان نزديگ 80-90 تومنه كه 120 هزار تا كاركرد داره. البته اين مقدار اعلامي كارخونه است. يعني بايد زودتر عوض كرد. يه oil مخصوص داره كه بايد اون رو هر چند هزار كيلومتر با روغنه بشوري.
س ع
18 October 2004, 10:16 PM
اصلا هدرز چه قديه؟
قيمتش چنده؟ چه ماركيش خوبه؟
منضور از بهينه كردن لوله انتقال و منبع چيست؟
ممنونrpm top از توضيحاتتون.
Top RPM
19 October 2004, 04:59 PM
س ع جان
كاپوتت رو بزن بالا. 40 تا لوله مي بيني كه از سيلندر تو موتور زده بيرون و به هم پيوستن و يكي شدن و رفتن زير ماشين. كه آخرش هم سر اگزوزه.(اميدوارم متوجه شده باشي كدوم رو مي گم)كه اين همون خروجي دوده. تو ماشين ها معمولي اين صيقلي نيست و موتور براي اينكه دود رو از سيلندر بفرستع بيرون زور مي زنه(يك مقداري از نيرو هدر مي ره) هدرز همون قطعه است با اين تفاوت كه صيقليه و خروج دود را راحت تر مي كنه. اين مشكل در بقيه لوله هاي اگزوز و منبع اگزوز ها هم وجود داره كه اونا رو هم مي شه عوض كرد. منظور از بهينه كردن لوله انتقال و منبع هم همينه. يعني خروج دود رو راحت تر كني. هدرز بين 120 تا 200 تومن قيمت داره. البته من قيمت دقيق رو نمي دونم. اگر مدل خيلي خوب و معروف رو بخواهي هم قيمتش خيلي زياده.
يه راه ديگه هم براي اينكه قدرت موتور رو با خرج من زياد كني و ماشينت آسيب نبينه كم پافته. كم پافت همون ميل سوپاپه. تو ميل سوپاپ هاي اسپرت اندازه بادامك روي اون بزرگتره و سوپاپ رو بيشتر باز مي كنه. پس سوخت بيشتري مي ره تو موتور و احتراق بهتر شده و در نتيجه قدرت موتور و ... بيشتر مي شه.
payamix
19 October 2004, 10:47 PM
البته 40 تا نيست! 4 تاست :mrgreen:
س ع
21 October 2004, 07:38 PM
با تشكر از توضيحاتت.
ميتوني بگي خرج كم پافت چقدره؟
هدرز بهتره يا كم پافت؟
براي اين كارا متخصص ميخواد يا هر جايي ميتونن بكنن.؟
مرصي.
Top RPM
21 October 2004, 08:30 PM
من كم شافت رو پيشنهاد مي كنم. مي توني هر دو تا بندازي.
قيمت ندارم.
پيش يه ادم وارد رب ي بهتره. چون همه يه اندازه پول مي گيرن(تقريبا) اما بعضي ها بهتر كار مي كنن.
po2ya
21 October 2004, 10:35 PM
اگه توو تهران هستي يه سر به اين سايت بزن هم كارشوون خوبه هم طرف متخصص اين كاراست!! بري اوونجا بيشتر بهت ميتوونه كمك كنه!!
www.motorsport-ir.com
8)
س ع
22 October 2004, 11:37 AM
با تشكر از شما كه وقتتون رو به من اختصاص دادين.
ghaem313
20 March 2008, 01:52 AM
برای تقویت پارس elx می شه با تعویض بوش پیستون -پیستون -گژن پین - موتور را به موتور زانتیا 2000 تبدیل کرد البته باید ecu و انژکتور ها نیز تعویض شود و سر سیلندر باید تراش داده شده تا سوپاپ ها ومحفظه احتراق متناسب با حجم 2000 cc شود .پس از اعمال این تغییرات باید گیر باکس باید تعویض شود.این روش به علت استاندارد بودن قطعات و وجود آن ها مطمئن است وچون قطعات تعویض می شوند ما به التفاوت آن کم میباشد وتنها هزینه ی تراش سر سیلندر زیاد است.
با تغییرات بالا موتور شما مثل زانتیا ی 2000 خواهد شد تنها با این تفاوت و برتری که در زانتیا 14 اسب بخار برای تامین نیروی لازم سیستم هیدرو پنوماتیکی تعلیق , فرمان هیدرولیک و ترمز ها (چون زانتیا فاقد بوستر ترمز است) مصرف می شود اما در پارس این مقدار توان به هدر نمی رود
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.