View Full Version : از کار انداختن کیلومترشمار پرشیا
tabeta_03
30 August 2005, 09:49 PM
کیلومترشمار پرشیارو چه جوری میشه بدون پیدا شدن مشکل دیگه از کار انداخت ( بدون قاط زدن ECU)
لطفا زود باشید عجله دارم. با تشکر... :icon_evil
pesaremelli
31 August 2005, 02:18 AM
قبلا یکی از دوستان در باره ی سمند گفته بود (فیوز شماره ی 12 رو در بیاریدفقط چراغ دنده عقب از کار میفته وکیلومتر )احتمالا تو پرشیا هم همینه دیگه
persian_gulf
31 August 2005, 02:40 PM
قبلا یکی از دوستان در باره ی سمند گفته بود (فیوز شماره ی 12 رو در بیاریدفقط چراغ دنده عقب از کار میفته وکیلومتر )احتمالا تو پرشیا هم همینه دیگه
اینو مطمئنی؟ چقدر اطمینان داری به این؟
ممنون میشم راهنمایی کنی
pesaremelli
1 September 2005, 12:14 AM
من تو یکی از تاپیکها خونده بودم من امتحان نکردم ولی اون که گفته بود مطمین بود میتونی امتحان کنی بعد به منم بگو چی شد
hamid_2fun
1 September 2005, 03:10 AM
توی GLX چطوری میشه اینکارو کرد ؟
persian_gulf
1 September 2005, 02:39 PM
توی GLX چطوری میشه اینکارو کرد ؟
برای GLX کسی راهی پیدا نکرد؟ :icon_eek:
moab
3 September 2005, 07:46 AM
در GLX كيلومتر و آمپرها و ... (نمايشگرهاي داشبورد) از كار مي افتند
hamid_2fun
3 September 2005, 08:14 AM
خوب حالا همونو چطوری میشه انجام داد ؟!
saber2q
3 September 2005, 02:48 PM
خوب حالا همونو چطوری میشه انجام داد ؟!
فيشش رو در بيار :icon_arro
راستي تو پرشياي كيلومتر ديجيتالي با فيوز از كار ميوفته؟ يا هر دو مدل؟؟؟
PAYAM
4 September 2005, 01:04 AM
همونطور كه قبلاها در يك تاپيك ديگه هم گفتم در پرشياهاي داراي كيلومتر شمار ديجيتال با درآوردن فيوز شماره 12 كيلومترشمار و البته كل صفحه كيلومتر (شامل آمپرها) از كار خواهد افتاد. اين روش امتحان شده است.
فعلا راه بي دردسرتري براي از كار انداختن كيلومترشمارهاي ديجيتالي اختراع (!!) نشده است. بيخود نيست كه داشتن كيلومترشمار ديجيتالي جزو استاندارد هاي اجباري شركت هاي خودروسازي ايران شده است و حتي روي پيكان هم ديگه كيلومتر شمار الكترونيكي ميندازن.
saber2q
6 September 2005, 01:41 AM
همونطور كه قبلاها در يك تاپيك ديگه هم گفتم در پرشياهاي داراي كيلومتر شمار ديجيتال با درآوردن فيوز شماره 12 كيلومترشمار و البته كل صفحه كيلومتر (شامل آمپرها) از كار خواهد افتاد. اين روش امتحان شده است.
فعلا راه بي دردسرتري براي از كار انداختن كيلومترشمارهاي ديجيتالي اختراع (!!) نشده است. بيخود نيست كه داشتن كيلومترشمار ديجيتالي جزو استاندارد هاي اجباري شركت هاي خودروسازي ايران شده است و حتي روي پيكان هم ديگه كيلومتر شمار الكترونيكي ميندازن.
ايني كه ميگي در همه ماشينهاي كيلومتر شمار ديجيتالي با در آوردن فيوز قطع ميشن؟؟؟؟
اگه اينجور باشه كه اين يه ضعف بزرگه
PAYAM
6 September 2005, 02:19 AM
اصولا هر قطعه الكترونيكي از كوچك گرفته تا بزرگ و از جمله كيلومترشمار و آمپرهاي ديجيتالي در هر ماشيني داراي فيوز هستند و اين يك رويه استاندارد و البته عقلاني در تمامي خودروهاي دنيا است و نميشه اسم ان را ضعف گذاشت. اگر به طور جداگانه فقط كيلومترشمار داراي فيوز ميبود ميشد گفت كه اين يك باگ بزرگ هست ولي در حال حاضر نميشه اسم آن را ضعف گذاشت.
hamed.black
6 September 2005, 06:17 PM
بله من رو ماشینم امتحان کردم کله صفحه امپر از کار افتاد..........
lvleri
2 February 2006, 04:09 AM
واسه از کار انداختن کیلومتر شمار باید فیوز شماره (2) رو در آورد . خودم همین الان تست کردم:icon_cool
یکی یکی فیوزها رو در اوردم.
( کیلومتر شمار . آمپر . گیج بنزین . دور موتور از کار میوفته که مهم نیست:icon_arro )
با تشکر از دوستم (:icon_wink Sasan Willi )
jacobnazarade
2 February 2006, 11:57 AM
با سلام خوب قربان این که همه چیش از کار می افته چه فاید های احتمالا یک سری که فراموش کردی کی
بنزین زدی مجبور به هل دادن ماشین شدی تازه می فهمی امپر بنزین به چه در دی می خورد یا خدای نکرده سیستم
نشتی اب داشت تسمه پاره کرده تا بیایی بفهمی که موتور ماشینت منفجر می شه
می خودم همچین بلایی سرم اومد توی جاده سرخس به مشهد 50 کیلومتر بدون اینکه بفهمم با واشر سر سیلندر سوخته رفتم برای اینکه امپر اب نداشتم بعدش که موتور (محفظه داخل موتور ) رو باز کردن قطعه ای پلاستیکی سالم توی موتور نبود اونم تازه از صدای چیک چیک سوپاپ ها بود که فهمیدم
tabeta_03
2 February 2006, 10:55 PM
هيچ وقت سعي نكنيد اين كار رو انجام بديد چون معايب اون بيشتر از محاسن اونه مصرف بالاي سوخت قات زدن ecu و...
iph3w
3 February 2006, 03:03 PM
من پرشيا 81 دارم، کيلومتر پرشيا قديمي ها کابلي و بايد کابلش رو از پشت در بيارين، سادست، کيلومتر شمار رو با جاش در بيار، يه سوکت براي کابلش وجود داره، اونو يک کم خم کم و دوباره جا بزن، تمومه. در پرشيا قديمي ها با فيوز مي شه دور موتور و بنزين و اينا رو قطع کرد ولي کيلومتر شما فيوز نداره و کابليه. جديدا رو هم که دوستان گفتند.
jacobnazarade
3 February 2006, 03:31 PM
خوب اگر این طوری جواب بدهد که از سر گیربکس که باز کنی راحت تری تا اینکه کل داشبورد رو بیاری پایین
از توی موتور قابل دسترسی هست
changeez
7 June 2008, 04:37 PM
برای سمند هم همینطوره؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.