PDA

View Full Version : چند سوال پیش پا افتاده در مورد انتقال دیتا

miladcracker
30 August 2005, 07:07 PM
سلام خدمت دوستان عزیزم
چند تا سوال هست که مدتیه ذهنم رو مشغول کرده تصمیم گرفتم با شما دوستان در میون بگذارم
اولا اعلام کنم که سوالاتم خیلی اماتوره ولی خیلی برام مهمه که جوابشون رو بدونم
در ضمن سایت رو هم سرچ کردم مطالبی پراکنده نصیبم شد که قادر نبود قانعم کنه
سوالاتم کمی زیاد هست ولی با ذکر شماره سعی میکنم از حالت پراکنده درشون بیارم شما هم منت بگذارید و با زکر نام پاسخ بدید

1-منظور از mmc همون رم هستش یا چیز دیگری هست ؟ لطفا یه اشاره ی کوچک بفرمایید
2-منظور از mms چیست ؟
برای انتقال دیتا از pc به موبایل نام 3 سیستم را شنیده ام مادون قرمز بلوتوث .ایفرا چند سوال در مورذ اینها دارم
3--مادون قرمز به چه صورتی هست و ایا با گوشی 6600 قادر به استفاده از ان میباشم کلا بفرمایید که برای استفاده از ان چه کار باید بکنم (با ذکر هزینه لطفا )
4-اینفراد چگونه ؟ لظفا بفرمایید هرینه کابل چقدر است و pc من به چه امکاناتی برای استفاده از این روش احتیاج دارد
4-لطفا کمی هم در مورد استفاده از بلوتوث بفرمایید (هزینه کابل و امکانات pc )

در کل شما چه روشی را پیشنهاد میکنید
5-ایا در بین این 3 مورد روشی هست که برای انتقال دیتا مجبور نباشم هزینه ای رو متقبل بشم?

در صورت منفی بورن جواب بفرمایید برای انتقال دیتا از هر روش به جز تهیه وسایل ملزمه از قبیل کابل چه هزینه ای رو باید بپردازم

6-اگر بایذ هزینه ای بپردازم برای انتقال 500 مگ به موبایلم هزینه چقدر میشود
7-اگه امکان داره ذوستان منت بگذارید عکسی از این 3 فناوری بر روی سایت قرار بدید
8- در ضمن این سیستم data که هرینه اش ماهی 5000 میباشد به چه منظور است

در اخر لازم میدونم از همتون تشکر کنم ببخشید که بنده بسیار اماتور هستم و با سوالات پیش پا افتاده وقتتون رو میگیرم

tower-crane
30 August 2005, 07:16 PM
1 : مموری کارت
2: سرویس ارسال کردن مالتی مدیا ( باهاش میشه فایل ارسال کرد )
3: هزینه نداره باید بری اینفرارد بخری بعد نصبش کنی به pcبعد ....
4: همون 3
5 : بولوتوث > مموری ریدر > اینفرارد هزینه نداره فقط باید بخری
6600 کابل نمیخوره
8 : 5000 نیست

همه اول آماتور بودن

miladcracker
30 August 2005, 07:26 PM
دوست عزیز بسیار ممنون

miladcracker
30 August 2005, 07:28 PM
ببخشید ولی اگه میشه بگید شما کدوم روش رو بهتر میدونید
در ضمن قیمت سیستم ها رو هم اگه امکان داره بگید

tower-crane
30 August 2005, 07:34 PM
بولوتوث بهتره

مارک MSI

من 25 تومن خریده بودم

قیمت الانشو نمی دونم

secondphoenix
31 August 2005, 10:15 AM
اين به خودت بستگي داره و كاري كه ميخواي باهاش بكني !
اگه هزينه خيلي برات مهمه و انتقال فايل هاي از pc به گوشي زياده رم ريدر رو يشنهاد مي كنم.
چون رم ريدر يا همون كارت ريدر رو براي انواع لوازم ديجيتالي كه داراي حافظه قابل ارتقا هستند ميشه استفاده كرد. از جمله انواع دوربين ديجيتالي چه عكاسي و چه فيلمبرداري و حتي mp3 player ها ...
قيمتش هم مناسبه من 16 كاره رو 14 تومن گرفتم. به 4 سايز كارت حافظه ميخوره و هر كدوم 4 مدل حافظه رو پشتيباني ميكنه . ميتوني كمتر هم پيدا كني.
و در مورد كارايي ... وقتي اينقدر حجم انتقال فايل داري كارت ريدر خيلي سريع تر اين كار رو برات انجام ميده. و كار كردن باهاش مثل كار كردن با فلاپي هست. وقتي مموري گوشيت رو ميذاري تو كارت ريدر تو my computer درايو مجازي ايجاد ميشه و مثل فلاپي ميري بازش ميكني و پوشه هاي مموريت رو ميبيني. خيلي راحت با يك right click يك folder ميسازي (براي مرتب كردن فايلهات) و كليه فايلهايي كه ميخواي تو گوشي بريزي مثل كپي و paste كردن تو كامپيوتر و فلاپي اين كار رو انجام ميدي و هر فايل رو تو پوشه مخصوص خودش قرار ميدي. به همين راحتي و به همين سريعي ! :icon_cool
اگه اين كرات ريدر كه حجم زيادي رو هم نميگيره همراهت باشه هر كجا كه يك كامپيوتر باشه ميتوني ازش استفاده كني. ديگه نيازي به نصب و درايور و اين چيزا نميخواد.
در ضمن براي بكاپ گيري از مموريت هم كمك ميكنه :icon_surp