miladcracker
30 August 2005, 07:07 PM
سلام خدمت دوستان عزیزم
چند تا سوال هست که مدتیه ذهنم رو مشغول کرده تصمیم گرفتم با شما دوستان در میون بگذارم
اولا اعلام کنم که سوالاتم خیلی اماتوره ولی خیلی برام مهمه که جوابشون رو بدونم
در ضمن سایت رو هم سرچ کردم مطالبی پراکنده نصیبم شد که قادر نبود قانعم کنه
سوالاتم کمی زیاد هست ولی با ذکر شماره سعی میکنم از حالت پراکنده درشون بیارم شما هم منت بگذارید و با زکر نام پاسخ بدید
1-منظور از mmc همون رم هستش یا چیز دیگری هست ؟ لطفا یه اشاره ی کوچک بفرمایید
2-منظور از mms چیست ؟
برای انتقال دیتا از pc به موبایل نام 3 سیستم را شنیده ام مادون قرمز بلوتوث .ایفرا چند سوال در مورذ اینها دارم
3--مادون قرمز به چه صورتی هست و ایا با گوشی 6600 قادر به استفاده از ان میباشم کلا بفرمایید که برای استفاده از ان چه کار باید بکنم (با ذکر هزینه لطفا )
4-اینفراد چگونه ؟ لظفا بفرمایید هرینه کابل چقدر است و pc من به چه امکاناتی برای استفاده از این روش احتیاج دارد
4-لطفا کمی هم در مورد استفاده از بلوتوث بفرمایید (هزینه کابل و امکانات pc )
در کل شما چه روشی را پیشنهاد میکنید
5-ایا در بین این 3 مورد روشی هست که برای انتقال دیتا مجبور نباشم هزینه ای رو متقبل بشم?
در صورت منفی بورن جواب بفرمایید برای انتقال دیتا از هر روش به جز تهیه وسایل ملزمه از قبیل کابل چه هزینه ای رو باید بپردازم
6-اگر بایذ هزینه ای بپردازم برای انتقال 500 مگ به موبایلم هزینه چقدر میشود
7-اگه امکان داره ذوستان منت بگذارید عکسی از این 3 فناوری بر روی سایت قرار بدید
8- در ضمن این سیستم data که هرینه اش ماهی 5000 میباشد به چه منظور است
در اخر لازم میدونم از همتون تشکر کنم ببخشید که بنده بسیار اماتور هستم و با سوالات پیش پا افتاده وقتتون رو میگیرم
چند تا سوال هست که مدتیه ذهنم رو مشغول کرده تصمیم گرفتم با شما دوستان در میون بگذارم
اولا اعلام کنم که سوالاتم خیلی اماتوره ولی خیلی برام مهمه که جوابشون رو بدونم
در ضمن سایت رو هم سرچ کردم مطالبی پراکنده نصیبم شد که قادر نبود قانعم کنه
سوالاتم کمی زیاد هست ولی با ذکر شماره سعی میکنم از حالت پراکنده درشون بیارم شما هم منت بگذارید و با زکر نام پاسخ بدید
1-منظور از mmc همون رم هستش یا چیز دیگری هست ؟ لطفا یه اشاره ی کوچک بفرمایید
2-منظور از mms چیست ؟
برای انتقال دیتا از pc به موبایل نام 3 سیستم را شنیده ام مادون قرمز بلوتوث .ایفرا چند سوال در مورذ اینها دارم
3--مادون قرمز به چه صورتی هست و ایا با گوشی 6600 قادر به استفاده از ان میباشم کلا بفرمایید که برای استفاده از ان چه کار باید بکنم (با ذکر هزینه لطفا )
4-اینفراد چگونه ؟ لظفا بفرمایید هرینه کابل چقدر است و pc من به چه امکاناتی برای استفاده از این روش احتیاج دارد
4-لطفا کمی هم در مورد استفاده از بلوتوث بفرمایید (هزینه کابل و امکانات pc )
در کل شما چه روشی را پیشنهاد میکنید
5-ایا در بین این 3 مورد روشی هست که برای انتقال دیتا مجبور نباشم هزینه ای رو متقبل بشم?
در صورت منفی بورن جواب بفرمایید برای انتقال دیتا از هر روش به جز تهیه وسایل ملزمه از قبیل کابل چه هزینه ای رو باید بپردازم
6-اگر بایذ هزینه ای بپردازم برای انتقال 500 مگ به موبایلم هزینه چقدر میشود
7-اگه امکان داره ذوستان منت بگذارید عکسی از این 3 فناوری بر روی سایت قرار بدید
8- در ضمن این سیستم data که هرینه اش ماهی 5000 میباشد به چه منظور است
در اخر لازم میدونم از همتون تشکر کنم ببخشید که بنده بسیار اماتور هستم و با سوالات پیش پا افتاده وقتتون رو میگیرم