PDA

View Full Version : تلفنهاي بيسيم با برد عالي

sohrub99
29 September 2004, 06:19 PM
دوستان
آيا کسی درباره تلفنهای senao که برد آنها هداقل 20km
(در مدل sn-258 plus)است،اطلاعات کاملی دارد؟

سايت http://www.senao.com در ايران فيلتر شده.

با تشکر :( :(

Shahram_gle
29 September 2004, 11:08 PM
http://www.senao.org/images/sn258plus.jpg
هر چي تو گوگل واست دنبالش گشتم انگليسي نبود كه ترجمه كنم و بزارم تو سايت و يوناني بود كه چيزي نميفهميدم

xxbsqxx
30 September 2004, 12:44 AM
من 1 مدل دارم ماركsnowa همينطوري بدون انتن تا 20 كيلومتر كار ميكنه ولي ميگن اگه انتن وصل بشه تا 50 كيلومتر هم كار ميكنه
ولي بعضي وقتا خيلي خطري ميشه و ميفته رو بيسيم الگانس ها :o :P

Shahram_gle
30 September 2004, 12:49 AM
به خاطره قدرت زياده آنتن دهي و قدرت در گرفتن امواج. موج بي سيم الگانس هاي توي فاصله ي دسترس رو هم ميگيره.

houtanal
30 September 2004, 02:49 AM
تا جاي كه مي دونم ممنوعه

Lizard
30 September 2004, 09:12 AM
ميدونم زندان داره و تلفن هم ميبرن اما اگر گيرتون اومد منم مي خوام...
يه خوش قيافشو

ali
30 September 2004, 11:15 AM
چند هست؟ :P
اگه بگيرن چه بلايي سرمون ميارن؟ :?:
راستي براي من فيلتر نشده :arrow:

IranDVB
30 September 2004, 12:29 PM
اگر اين مدلهاي جديد سنائو را بگيري تداخل نداره چون در اونها ارسال digital شده است و تنها بعد از unpack شدن قابل فهم است در نتيجه تداخل معنا ندارد . در روشهاي آنالوگ tune بر روي فركانس مورد نظر كافي بود .

ali
30 September 2004, 12:39 PM
اگه ميشه نوع مدل (دقيق) و قيمت حدودي اون رو بگين
:!:

Hamed
30 September 2004, 01:56 PM
براي اطلاع
1-بيسيم با برد بالا ممنوع است :x
2-در صورت تشخيص گوشي ضبط شده و احتمال جريمه ودرد سر دارد.
3- ما پارسال براي 3-4 نفر مارك pgt رو حدود 120 گرفتيم كه همه خوب كار ميكردند كه در يك مدت تقريبا با هم سوختن. :D

Shahram_gle
30 September 2004, 11:22 PM
ولي از كجا ميفهمن كه ما از اين نوع تلفنا داريم كه امواج اونا رو دريافت ميكنه !!! كه بخوان بيان تلفن رو بگيرن ؟

R.s
5 October 2004, 01:35 AM
من با SN-258 , sn-358 , ultra 900 سنايو كار كردم .. .در بين اين سه مدل ..... گيرندگي آلترا ... از همه بهتر .. و با قيمت بالا ي يك ميليون تومان هست .....

براي كارهاي معمولي ... 258 ..... و از اون بهتر .... 358 هست ... كه به نظرم ايده آل هست .. من با 358 از

شهرك غرب تا امير آباد رو داشام .....

آلترا 900 .. هم كه قربونش برم ته ..... قدرته ......

مقدار زيادي سناووو ي تقلبي وجود دارند ..... كه با قيمتهاي ... زير 100 فروش ميرن كه مفت نميرزند ...

اگه واقعا قصد خريد داريد از بندر گناوه بخريد ..... يك نمايندگي خوب اونجا اره و همه جنساش ارجيناله ...

قابل ذكره كه حتما رله هم بخريد ...... قيمتش يكي دو سال پيش 80 تومان بود .....

ولي از سناو بهتر harvest هست .... كه اگه اشتباه نكنم .....مدل 4 اون خيلي خوب بود ....

قيمتش هم از سناوو گرون تر بود ....... ولي من باش كار نكردم ...

يك كار ديگه هم كه ميشه كرد .... تهيه آنتن ... سنايو .... و وصل به تله فكس بي سيم .... af341 هست ..

كه من خودم اين كار رو كردم ... و بردي در حدود ... 258 ميده ....

sohrub99
7 October 2004, 04:51 PM
harvest????
لعنت الّله اليه،ساخت اسرايل و حرام است.

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

X_Man
10 October 2004, 04:18 AM
كسي از شما ها رو پليس گرفته؟؟؟ :P
چند درصد احتمال داره كه بگيره؟؟؟
اگه بگيرن فقط جريمه ي نقدي داره؟؟؟ چقدر؟؟؟
آيا نصب انتن هوايي الزاميه؟؟؟ اگه نصب نكني چقدر ميگيره؟؟؟

ممنون ميشم جواب بدين.

sohrub99
7 November 2004, 07:17 AM
كسي از شما ها رو پليس گرفته؟؟؟ :P
چند درصد احتمال داره كه بگيره؟؟؟
اگه بگيرن فقط جريمه ي نقدي داره؟؟؟ چقدر؟؟؟
آيا نصب انتن هوايي الزاميه؟؟؟ اگه نصب نكني چقدر ميگيره؟؟؟

ممنون ميشم جواب بدين.

عزيز من
اول ميان دستگاهت رو ازت ميگيرن
اگر هم ندی،خطت رو قطع ميکنن
دوم جريمه ات ميکنن.
سوم ازت تعهد ميگيرن.
چهارم هر چه قدر برد تلفنه بيشتر باشه،امکان رد يابی
آن از طرف مخابرات بيشتره.

پژمان جون
7 November 2004, 08:51 AM
يه خوش قيافشو

258 قيمتش حدود 200 تومنه البته اصليش.

پدرام55
14 December 2004, 08:48 AM
من 258 را تهران گير اوردم با يك سال گارانتي 150 تومن

kima
16 December 2004, 01:46 AM
مگه سنائو ساخت کجاست ؟
اونم اسرائیلی هست دیگه

پدرام55
16 December 2004, 10:09 AM
خب منظور ؟ اسراپيلي باشه حالا كه چي ؟

sohrub99
19 December 2004, 11:17 AM
من 258 را تهران گير اوردم

8) 8) 8) 8) 8) 8)
----------------------------------------------

با يك سال گارانتي

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
با سلام خدمت پدرام 55
دوست عزيز،ميشه بگی گارانتی اش مال کجاست؟
مال اسرييل؟
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: [/quote]

Lizard
19 December 2004, 01:22 PM
من از يكي از دوستانم پرسيدم و گفت كه اصلا تلفن اصلي سنايو وجود نداره تو ايران. :x

پژمان جون
19 December 2004, 08:07 PM
من 258 را تهران گير اوردم

8) 8) 8) 8) 8) 8)
----------------------------------------------

با يك سال گارانتي

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
با سلام خدمت پدرام 55
دوست عزيز،ميشه بگی گارانتی اش مال کجاست؟
مال اسرييل؟
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: [/quote]
اقا جان وقتی من یه جنس به شما میدم و فاکتور میدم و زیر فاکتور گارانتی میکنم که اگر خراب شد فلان میکنم.شما دیگه چکار دارید که ماله اسرائیله یا اوگاندا؟ تازه اینا سایتشوون ماله تایوانه من شنیده بودم هاروست ماله اسرائیله اما سنوا را نه.

پژمان جون
19 December 2004, 08:11 PM
من از يكي از دوستانم پرسيدم و گفت كه اصلا تلفن اصلي سنايو وجود نداره تو ايران. :x

ببین پدرام55 راست میگه من با نمایندگی senao توی دبی تماس گرفتم و اوونا هم شماره تلفن همین یاروو را به من دادند و گفتند که این با ما کار میکنه.

Lizard
19 December 2004, 08:31 PM
اصل اسراييلي در ايران وجود نداره :x

پژمان جون
19 December 2004, 10:45 PM
کی گفته این اسرائیلیه. آخه بابا جون چرا اینطوری میکنید www.senao.com.tw اگر میخواهید نخرید اوون بحثش جداست .من نه فروشندم نه سنوا ماله بابامه :mrgreen: اگر اصله سنوا را میخواهید دارم میگم اسم و آدرسش هست حتی email دفتر دبی را هم دارم که میتونید mail بزنید.

پژمان جون
19 December 2004, 10:51 PM
SENAO International is founded on 18th May 1979; with capital NT$ 1.87 billion, it has been a public trade company in Taiwan stock market since 24th May 2001.In mobile communication, it sells world leaders' mobile phones and is also the agent of Chunghwa telecom. Backed by 2,232 local resellers and the provision of after-service system, the company has become the leading distributor of mobile phones. In wireless/cordless solution, Senao is devoted to the manufacturing and oversea trading of PLAM (private local area mobile phone)、WPABX、a family of wireless LAN and Broadband products.

Lizard
20 December 2004, 12:31 AM
پژمان جون, جان بسيار ممنونم از اينكه باعث شدي به اشتباهم پي ببرم. احتمالا با سازنده ديگري اشتباه گرفتم.

ممنونم.

پيروز باشي :!:

پدرام55
20 December 2004, 08:35 AM
بله قربون اووني كه شما باهاش اشتباه كرديد هاروست ماركشه و الا سنوا را اصليشو ميتونيد پيدا كنيد

sohrub99
22 December 2004, 06:52 AM
بله قربون اووني كه شما باهاش اشتباه كرديد هاروست ماركشه و الا سنوا را اصليشو ميتونيد پيدا كنيد

با سلام خدمت پدرام55

قربان حالا من چه جوری ميتونم سفارش بدم؟
تعداد 3 دستگاه sn258 plus + antene
با تشکر

پژمان جون
9 January 2005, 09:18 PM
مثل اینکه این تلفنها را میشه به یه دستگاه وصل کرد و با تلفن بیسیم به اینترنت وصل شد.
این دیگه خیلی خداست 8)
http://216.239.63.104/search?q=cache:B-x_RQPYb10J:www.senaofr.com/data/+sx30+terminal&hl=en

ATOS
13 February 2005, 01:57 AM
يه خوش قيافشو
كي ميخواد بندازت زندان؟!؟!؟! دوست عزيز شايعه پراكني نكن.اگه اين تلفنها بگيرن فقط خود تلفن به نفع دولت ظبط ميشه.خيلي كه بخوان اذيت كنن 10 تا 20 هزار تومان جريمه. تمام

alireza_shd
3 April 2005, 07:56 AM
بهترين Motorola هست كه گير نمي ياد. يكي از آشنا ها داشت بيس تلفون رو تو زير زمين گزاشته بود تا بيشتر از 2km برد نده!!!!!!(بدون آنتن )!!!!!

mahdi1944
3 April 2005, 03:04 PM
Lizard,
hamed_1361,
بله اين موضوع که اين تلفن‌ها (گوشي‌ها ) ممنوعه درسته و دليلش هم اينه که فرکانس اون با فرکانس مراکز امنيتي و ناوبري هواپيماها تداخل داره و باعث ايجاد پارازيت لر اين خطوط مي‌شه به مين دليل ممنوعه ولي زندان نداره فقط همون طور که دوستمون گفتند گوشي ضبط ميشه و جريمه هم داره (مجازات مالي) در ضمن اين گوشي‌ها اگر از مارک اصلي و استاندارد نباشن اثرات مخربي بر سيستم عصبي مغز و حتي قلب مي‌گذارند. پس اگر هم خواستيد از اين دستگاهها استفاده کنيد به هيچ وجه از مارک‌هاي غير معتبر و غير استاندارد استفاده نکنيد (عموما اجناس ساخت چين ولي اگر تحت ليسانس براند معتبري باشه مشکلي نداره چون براند مهمه نه کشور سازنده)

keyvan-GSM
3 April 2005, 03:50 PM
دوستان دقت كنن براي استفاده از تلفن بيسيم نياز به اخذ مجوز از سازمان ملي مقررات وابسته به وزارت ارتباطات و فناوري.... است و شنا بايد يك باند فركانسي رو رزرو كنيد...ضمنا مخابرات سيستم هاي رديابي اينگونه تلفن هارو در اختيار داره و راسا به جمع آوري اونها اقدام مي كنه........

shahab24sh
12 April 2005, 05:10 PM
اگر اين مدلهاي جديد سنائو را بگيري تداخل نداره چون در اونها ارسال digital شده است و تنها بعد از unpack شدن قابل فهم است در نتيجه تداخل معنا ندارد . در روشهاي آنالوگ tune بر روي فركانس مورد نظر كافي بود .
دوست عزيز شر كت سنا و هنوز گوشي LRCP با سيستم ارتباطي ديجيتال ارايه ننموده
نه تنها اين شرکت بلکه هنوز هيچ شر کتي گوشي دور برد ديجيتال ارايه ننموده.

shahab24sh
12 April 2005, 05:22 PM
دوستان
آيا کسی درباره تلفنهای senao که برد آنها هداقل 20km
(در مدل sn-258 plus)است،اطلاعات کاملی دارد؟

سايت http://www.senao.com در ايران فيلتر شده.

با تشکر :( :(
دوست عزيز هر سوالي داري بپرس بي جواب نمي مونه.

shahab24sh
12 April 2005, 05:50 PM
کی گفته این اسرائیلیه. آخه بابا جون چرا اینطوری میکنید www.senao.com.tw اگر میخواهید نخرید اوون بحثش جداست .من نه فروشندم نه سنوا ماله بابامه :mrgreen: اگر اصله سنوا را میخواهید دارم میگم اسم و آدرسش هست حتی email دفتر دبی را هم دارم که میتونید mail بزنید.
شايعات در اين سايت در حا انفجار .
حالا اصل داستانو براتون ميگم.
شر كت سناو در اصل يك شر كت اسراييلي است ولي به علت اينكه عربها بيشترين حجم خريد رو از اين شر كت دارند و اتحاديه عرب اسراييل رو محروم نموده اين شركت محصولاتش رو با نام تايوان به فروش مي رسونه .
و جالب كه بدونيد برد اصلي يك سري از بيسيمهاي بسيار پيشرفته سپاه نيز اسراييلي مي باشد.

pedram55
12 April 2005, 10:15 PM
خب باشه اين حرفا را ول کنيد استفاده از تکنولوپي را بچسبيد

alireza_shd
13 April 2005, 07:24 AM
دوست من يك تلفن senao دست دوم خريده ولي گوشي و اكسس پوينت با هم مچ نميشن(كار نمي كنه) مي دونين علت چي هست ؟

shahab24sh
13 April 2005, 10:32 AM
پرسش و پاسخ پيرامون گوشي هاي دور برد را در اين تا پيک مطرح کنيد.

salish
13 April 2005, 03:30 PM
سلام
مطالب اين تاپيك رو ميخوندم جالب بود برام
من حدود 5 سالي ميشه كه senao 258 + دارم
البته اصل تايواني
خيلي خيلي هم ازش راضيم
بردش بسيار عاليست البته با آنتن كه اونم خيلي بلند نيست
خيلي راحت 25 تا 30 كيلومتر رو جواب ميده البته جاهايي هم هست كه خيلي نزديكه ولي چون تو نقطه كور هست جواب نميده كه البته تعداد اين نقاط خيلي كم هست
مخابرات هم بعضي وقتا تو بعضي شهرا حالگيري ميكنه و خيلي وقتا هم كاري نداره
گوشيهاي اصل هيچ اختلالي ندارن و هيچوقت هم مزاحمتي براي ساير گوشيها و بيسيمها ندارن اصولا فركانس كارشون خيلي متفاوت با بيسيمهاي انتظامي و امنيتي هست و رو فركانسهاي آزاد جهاني كار ميكنن 262Mz & 388Mz
مخابرات هم اگر باهاشون مشكل داره بخاطره اينكه اگر آزاد كنه مشتري موبايل به شدت افت ميكنه و الا همشنوايي و اين حرفا همش بهانس
و يه چيز ديگه اونكه خود مخابرات در بعضي از روستاها از اين تلفنها استفاده ميكنه؟!! باور ندارين ؟! :shock:
و توصيه اكيد به دوستان اينكه فقط اصل گير بيارين متاسفانه تو بازار كلي تقلبي هست كه مفت نمي ارزن
من اون موقع كه گرفتم با آنتن و كابلشو اينا شد 265 تومن الآن حدود 200 تومن شنيدم شده تقلبياشو حدود 150 160 شنيدم ؟!

mahdi1944
13 April 2005, 05:35 PM
salish,
من هم همين رو گفته بودم .
گوشي اصل رو بگيريد چون مدل‌هاي تقلبي به خاطر ارزون در اومدن محصولشون از فرکانس‌هاي غير مجاز استفاده مي‌کنند و همچنين امواج خطر ناکي نيز دارند که باعث اختلال در سيستم عصبي مي‌شن و در طولاني مدت هم ممکنه باعث تومور و ... بشن
پي حتما از اصل استفاده کنيد

kima
13 April 2005, 07:27 PM
دوست من مخابرات در روستاها از این نوع سیستم استفاده نمی کنه
درمورد قدرت سناو که هیچ چیزی نمیشه گفت ما خودممون اکسز پوینت های وایرلس سناو و وارد می کنیم
کیفیاهتشون محشره
ریزه میزه اما داخل خودش دنیایی داره از قدرت

تکنولوژی اسرائیل هست دیگه

مرگ بر ***
مرگ بر ***

مدير سايت :‌ :twisted:

shahab24sh
14 April 2005, 09:59 AM
دوست من يك تلفن senao دست دوم خريده ولي گوشي و اكسس پوينت با هم مچ نميشن(كار نمي كنه) مي دونين علت چي هست ؟
شما كوشي ات با بيست ست نشده
كلا 3 نوع senao 258 وجود داره
1-258 new با رنگ مشکي يا طوسي سير
1-258 c2 يا 2 کريستاله که به علت دو کريستاله بودن تداخل در انها کمتر با رنگ ابي سير
1-285 plas که سري اخر با رنک توسي مايل به سبز .
بايد بيس و گوشي از يک مدل باشند تا گوشي با بيس ست بشه
حالا براي ست کردن .
1بيس را به برق زده پاور ادابتور انو در بياريد از پشت بيس .
2- دکمه h1 رو نگه داشته و بد پاور را وصل کنيد .
3- بيس شروع به نواختن اهنگ مب کند شما کافيست در اين حالت گوشي را روي بيس قرار دهيد .

ATOS
15 April 2005, 09:31 AM
يه خوش قيافشو
كي گفته زندان داره؟ آقاجان شايعه پراكني نكنيد :D

shahab24sh
15 April 2005, 10:56 AM
گوشي جديد شركت سناو SN 1258.

http://www.globalsystem.sm/images/SN1258/SN1258Base-Big.gif

مشخصات:
= قابليت اضافه نمودن گوشي تا 15 عدد.
=قابليت اضافه نمودن بيس تا 5 عدد.
=داراي 240 كانال و مجهز به سيستم تغيير كانال به صورت دستي و اتوماتيك.
=قابليت اسكن اتوماتيك كانالها .
=قابليت scramble که امکان رديابي و شنود مکالمات را به حد اقل مي رساند .
=قابليت تغيير صدا و عدم شناسايي.
=قابليت استفاده به عنوان Walky-Talky
=قابليت انتقال مکالمه
= قابليت ارتباط 3 طرفه بين دو گوشي و بيس به صورت کنفرانس.
ديگه چي ميخواي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

=قدرت خروجي بيس 1 وات و گوشي 400 ميلي وات
=فرکانس خروجي بيسmg 388 و خروجي گوشي 262mg
=وزن گوشي 140gr و ئزن بيس 380gr

برد
=داخل شهر 8-15 كيلومتر
=بيرون شهر 15-20
=فضاي باز 25-و بيشتر

http://www.globalsystem.sm/images/SN1258/SN1258Cordless-Big.gif

nima100
15 April 2005, 01:41 PM
قيمتش چنده و از كجا مي شه تهيه كرد؟

shahab24sh
15 April 2005, 03:44 PM
قيمتش چنده و از كجا مي شه تهيه كرد؟
اين گوشي هنوز وارد بازار ايران نشده و لي مدل قديمي ترش 258 پلاس در ايران موجود .
در حدود 170000 تومان قيمت داره.

http://www.nyceonline.com/senao/258/SN-258-PLUS-NEW_001.jpg

Joe Satriani
15 April 2005, 04:16 PM
shahab24sh, در تاپيك هاى ديگه در مورد اين گوشى ها صحبت شده بود
و مشكل و كشمكشى درباره حقوق استفاده از آنها در ايران بوجود آمده بود
شما اطلاعات معتبر و موثقى در اين زمينه داريد ؟

shahab24sh
15 April 2005, 05:03 PM
shahab24sh, در تاپيك هاى ديگه در مورد اين گوشى ها صحبت شده بود
و مشكل و كشمكشى درباره حقوق استفاده از آنها در ايران بوجود آمده بود
شما اطلاعات معتبر و موثقى در اين زمينه داريد ؟
طبق قوانين مندرجه .
استفاده از گوشي تلفن بي سيم با بردي بيش از 500 متر احتياج به مجوز دارد .
بنابر اين اين قانون شامل حال اين گوشي ها نيز ميشود .
و در صورت استفاده قير قانوني بنابر مزاحمت ايجاد شده براي ار گا نهاي دولتي (كه از بيسيم استفاده مي كنند البته در صورت تداخل ) جريمه اي در نظر گرفته مي شود كه اغلب در حد ضبط گوشي به پايان مي رسد .
اما گوشي هاي فوق الذكر به علت داشتن كانالهاي متعدد و نيز سيستم اتو كانالينگ حد اقل تدا خل را دارا مي باشد .
بنابر اين اغلب به واسطه شنا سا يي انتن انها توسط ما مورين مخا برات جمع اوري مي شود و نه تداخل .

Joe Satriani
15 April 2005, 05:14 PM
در شيراز شاهد استفاده گسترده از اين نوع تلفن ها بودم (شناسايى از روى آنتن هاى External)
چطور جلوگيرى فقط در تهران صورت ميگيرد ؟

salish
16 April 2005, 01:44 AM
سلام
كيمياي عزيز
چرا مخابرات تو بعضي روستاها استفاده ميكنه !!
ممكنه باور نكنين ولي ... ؟!!
.
.
.
يه مدلش رو چند سال پيش تو كرج ديدم با دكل 40 متري با تبريز تماس ميگرفتن البته نميدونم تو تبريز دكلش چي بود .
.
.
.
در ضمن ما هم خودمون اينكاره ايم داداش. :arrow:

qwertyuiop71944
17 April 2005, 05:46 PM
senao واقعا همون تلفني هستش که مي خواي!
مدير مدرسه ما هم يه دونه از هميني که عکسش اينجاست واسه مدرسمون خريد اما من
ta boardesho nadidam baavaram nashod, kheiliaa fek mikonan har chi roo dastgah nevesht hamoone amma dar haghighat oon nist! een board haaye ke minvise vaase masaafate mostaghime... amma choon bishtare ma ha vaase masraf dar HOME ya edaare az een tel haa estefade mikonim>>> board haa vaaghe ee nistan.
amma een telefone senao vaaghean haminiye ke migan!
bebin maa madresamoon tou shiraz tou khiaaboone ghasroddasht bood va modiremoon ye baar een tel ro bord nazdike daneshkadeye mohandesi shiraz! age faaselaro besanji mibini ke baa inke kheili az daro divaro derakhto khiaaboono eena rad shode amma bazam oonja zang zad!
SENAO az ghabl bar rooye bord kaar mikarde. age een kind of telefon ro bekhari mibini ke mese sony ya panasonic ziad bahal va santi mantan nistan! amma vaghti jahaee ke sony o panasonic tou bord dadan ter mizane o bebini mibini ke anten dadan kheili behtar az santi mantan boodane!!!
SENAO vaaghean e vaaghean hameye eenaro dare...
telefoni kheili saade amma ba anten dehiye foghal aade!
rang haash ham hamin meshkio dare ba ye range noghre aabi!
dar morede eeni ke migan tel haro migiran choon mowjesh miofte roo khatte polis ye markaz haaee hastesh ke tou shiraz ham yekish hast be esme edaare ertebaatat mantagheye jonoob(ya har jaaye dige) ke kaaresh gereftane mobile haaye gheire mojaaz, dozdi va tel haaye bisim ba borde balast! dar morede tel haaye panasonic moshkeli nist choon khode filtere iran oon ghadr ghavi hast ke ghabl az inke tel ha bian tou iran khodeshoon bord hashoon ro kam konan! amma dashtam dar morede oon edaarehe migoftam ke ye aantene kheili bozorg o ajib o gharib dare ke migire, nemoonash ro ham ke be eine tou khode shiraz didam ye telefon forooshi tou khiaaboone felestin hastesh ke har az chand moddati miran soraagheshoono ye kami haaleshoono migiran!
va dar kol mitunan hamchin kaari bokonan, dar morede kharide senao negaraan nabashin. age oon model haeesh bashe ke az tarighe dorostesh vaarede iran mishe jaaye gir oftadan nistesh!!!
SOAL? khanoomijoonjoona@yahoo.com

dar zemn oon doosti ke SENAO VASASH filtere!
Perfect Solution for Long Range Telecommunication

Senao Wireless Telephone Systems bring mobility and real-time communications together for workers in a broad range of industries. Find out how well our systems work within ever changing environments? Because Senao Wireless Telephone Systems are integrated with company's existing key-phone system, users are accessible to anyone via the phone easily. Choose your industry and check it out for yourself with our detailed case studies.

Education
Improve Communication In and Out of the Classroom

Senao Wireless Telephone Systems create a safer, more enriching educational environment by improving communication in the classroom and surrounding campus. Teachers, security persons, and other school staffs equipped with Senao Wireless Telephones manage their classes with greater confidence and security - both inside and outside the classroom.

Educators, administrators, and resource offices stay in touch anywhere on campus, creating a safer and more secure learning environment. Senao products provide quick and effective communication in crisis situations. Direct, real-time communication between school staff allows for quicker response and faster resolution of critical scenarios.

Increased communication between parents and teachers and a more secure school campus promote student success and achievement. Parents are better informed because teachers are more accessible.

Constant and direct communication access helps schools manage their campuses and classrooms more effectively.

Manufacturing
Less Downtime & Increased Efficiency

Senao offers the most durable, feature-rich, and cost-effective wireless voice solutions for manufacturing plants and construction sites. With the unique 2-way radio feature, Senao wireless phones dramatically streamline internal communication among plant staff, hence improving response times. Fast, direct communication means less downtime and increased efficiency. Senao wireless phone can cover communication range up to 250,000 square feet, which allow users to stay in touch from anywhere in the facilities. This means that plant managers and supervisors are free to roam the production floor and still keep in contact with staffs and suppliers.

Plant Managers: Stay in contact with plant personnel

Shift and Line Supervisors: Monitor production line

Maintenance Technicians: Troubleshoot problems on the spot

Master scheduler: Maintain production schedule

Customers: Faster response to requests

Support Staff: Increase efficiencies and lower overhead

Retail
Improve Productivity and Raise Levels of Service

Senao offers the most feature-rich and cost-effective voice solutions for retail stores, dramatically improving store communication and efficiencies. Senao Wireless Telephone System will help retail store and warehouse improve productivity, raise service levels by providing the real-time external as well as internal communication. Besides typically cordless phone functions, Senao wireless phone system can also be the full-duplex two-way radio. The delays and hassles of paging are eliminated, customers no longer endure long hold times, and questions are answered immediately.

Store Managers: Always accessible anywhere in the store

Sales Associates and Cashiers: Direct access to customers and managers

Customers: Enhanced shopping experience

Customer Service Clerks: Faster response to customers

keyvan-GSM
17 April 2005, 06:08 PM
دوست من مخابرات در روستاها از این نوع سیستم استفاده نمی کنه

كيما جان مخابرات در بعضي از مناطق دور افتاده و كوهستاني و كم جمعيت از گوشي هاي senao استفاده مي كرد كه در حال حاضر با توسعه شبكه مخابراتي استفاده از اين سيستم رو به كاهش رفته...

يه مدلش رو چند سال پيش تو كرج ديدم با دكل 40 متري با تبريز تماس ميگرفتن البته نميدونم تو تبريز دكلش چي بود

در مورد برد....از تبريز به كرج غير ممكنه....

kima
17 April 2005, 10:34 PM
من داخل مخابرات آشنا دارم و میدونم که در مناطقروستایی که نمیشه کابل کشید بیسیم به مردم تلفن میدن
واسه همینه که میگم اونها این نیست

keyvan-GSM
17 April 2005, 10:49 PM
كيما جان من خودم مخا.... هستم 8)

alireza_shd
18 April 2005, 08:15 AM
اطراف فرودگاه شيراز متبا تلفن هار جمع مي كنن.
به جاي آنتن شلاقي ميشه از انتن تلوزيون استفاده كرد كه غير قابل شناسايي است! :P

shahab24sh
19 April 2005, 03:51 PM
اين هم يك تلفن دور برد با بردي بيش از 70 كيلومتر:

http://www.hightech-store.com/lm1000hp3.jpg

shahab24sh
19 April 2005, 03:52 PM
Transmit Frequency: 380MHz
Receive Frequency: 254MHz
RF Power: 25W
Current Drain: 220mA standby, 5A talk
Spurious Response: 65dB
Power Source: AC 110V/60Hz
220V/50Hz
DC 12V
Weight: 3800g
Dimensions: 225 x 140 x 170 mm

Remote Unit

Transmit Frequency: 254MHz
Recieve Frequency: 380MHz
RF Power: 4W
Current Drain: 50mA standby
1A talk
Spurious Response: 65dB
Power Source: DC 10.8V (600mAh Ni-Cd BATTERY) EXT DC 12V
Weight: 470g
Dimensions: 210 x 60 x 35mm

nar355
19 April 2005, 04:58 PM
اين مارك senao ساخت كجا هست؟

shahab24sh
19 April 2005, 07:14 PM
اين مارك senao ساخت كجا هست؟

ساخت اسراييل و به نام تايوان وارد ايران ميشه زيرا بيشتر متقاضيان اين گوشي ها عرب هستند و اتحاديه عرب اسراييل تحريم نموده .

nar355
19 April 2005, 10:51 PM
متشكرم
در دبي اين مدل جديد ان به راحتي پيدا مي شود؟
لينكي كه قيمت انرا اعلام كرده باشد لطف كنيد ممنون ميشم

salish
20 April 2005, 05:06 PM
سلام
دوست عزيز

keyvan-GSM

در مورد برد....از تبريز به كرج غير ممكنه....

روبروي سپاه كرج ساختمان سابق جهاد !!!
:P

nima100
1 May 2005, 06:31 PM
سلام ، من يكي از دوستام يك گوشي HARVEST HT4 داره كه مي خواد بفروشه خودش خيلي تعريف كرده و ميگه اصلا تداخل نداره و هيچ مشكلي هم از نظر رديابي نداره . من مشخصاتش رو از اينترنت گرفتم ولي چون وارد نيستم خيلي نتونستم چيزي بفهمم . اينم مشخصاتش

[ نوشته كه هم صدا رو به صورت كدگذاري شده بين دستگاه مادر و گوشي رد و بدل مي كنه و هم داراي يك ميليون كد هست كه امنيت كانالها رو تضمين مي كنه . حالا مي خواستم بدونم كه با اين مشخصات بالا آيا ارزش خريدن داره و چند مي ارزه . در ضمن بازه فركانسش كه در بالا قيد شده جز، فركانسهاي آزاد يا ممنوع هست .؟ ممنون مي شم از اساتيد گرامي اگر اظهار لطف بكنند

shahab24sh
2 May 2005, 08:30 PM
سلام ، من يكي از دوستام يك گوشي HARVEST HT4 داره كه مي خواد بفروشه خودش خيلي تعريف كرده و ميگه اصلا تداخل نداره و هيچ مشكلي هم از نظر رديابي نداره . من مشخصاتش رو از اينترنت گرفتم ولي چون وارد نيستم خيلي نتونستم چيزي بفهمم . اينم مشخصاتش

[ نوشته كه هم صدا رو به صورت كدگذاري شده بين دستگاه مادر و گوشي رد و بدل مي كنه و هم داراي يك ميليون كد هست كه امنيت كانالها رو تضمين مي كنه . حالا مي خواستم بدونم كه با اين مشخصات بالا آيا ارزش خريدن داره و چند مي ارزه . در ضمن بازه فركانسش كه در بالا قيد شده جز، فركانسهاي آزاد يا ممنوع هست .؟ ممنون مي شم از اساتيد گرامي اگر اظهار لطف بكنند

دستگاه خوبي همه اينها رو هم كه دوستت كفته داره ولي من سناو رو پيشنهاد مي كنم
بنده خودم از اين مدل استفاده مي كردم ولي سناو هم ار نظر تعداد كانال و تدا خل و هم از نظر فرم بهتره .
در ضمن لطف كنيد فروم رو با مطالبي كه فايده اي نداره پر نكنيد ممنون.

ehsan_iut
9 May 2005, 02:33 PM
آقا در اصفهان تازگي ها ايستگاههاي اصلي اتوبوس از يك نوع گوشي بيسيم بجاي بيسيم معمولي استفاده مي كنند
كه سياه رنگ هستند و از senao كوچكترند كسي از مدل آنها اطلاعي دارد؟

shahab24sh
6 June 2005, 11:13 PM
www.senao.com
سایت رسمی شرکت سناو

shahab24sh
8 June 2005, 01:36 PM
باید از طریق اداره فرکانس اقدام کنی .
یه سری به این سایت بزن
http://www.tra.ir/Main.asp?msg=1

sohrub99
16 July 2005, 06:29 AM
با سلام،
دوستان،شرکت senao،2 مدل تلفن با برد بالا که ديجيتالی هم هستند،
به نامهای sr-436s و sp-932s در سال 2004 توليد کرده،
خوبی اين تلفن ها اين است که از سيستم DSS استفاده ميکنند،در نتيجه،
امکان استراق سمع به هيچ عنوان وجود ندارد،
حالا ميخواستم ببينم توی تهران اين تلفن ها هست ما بريم استادش کنيم؟
و اگه هست تو چه قيمتهائی؟
اينم لينک برای اطلاعات بيشتر درباره محصولات فوق:
http://www.senao.com.tw/english/product/product_telecom_wpabx.asp?pgtl=wireless%20pabx&tp1id=01&tp2id=01

در ضمن،دوستانی که با تلفن های senao کار کرده اند:
اصل بودنش رو موقع خريد چه جوری ميشه فهميد؟
هلوگرام يا يک علامت مشخص ديگه که اصل بودن آنرا نشان ميدهد،وجود
دارد يا خير؟
در ضمن اين وسط چين دست به کار نشده مدل قلابی آن را بزنه ؟
با تشکر

bache mahal
14 August 2005, 09:47 AM
ميخواستم ببينم sn-1258 يا SN-358RU PLUS تو تهران يا دبي پيدا ميشه و قيمتشون چنده؟!! :icon_cool

saeedsat
1 September 2005, 10:47 AM
فقط سناووو

OmiD222
3 September 2005, 12:09 AM
اگر کسی اطلاعات جدیدتری داره براموون بنویسه .ممن.ن میشم

مجی
9 October 2005, 12:28 AM
سلام بر همگی
من رمزهای تلفن سنائو 258 پلاس را می خوام
اگه کمکم ممنون میشم :icon_excl

مجی
9 October 2005, 12:43 AM
اقایون ممنونم اگه رمزهای سنائو258 پلاس رو به من بدین

nar355
19 October 2005, 03:03 PM
SN-358RU PLUS

موجود میباشد به همراه انتن خارجی 340.000تومان

kima
4 November 2005, 05:56 PM
سلام
كيمياي عزيز
چرا مخابرات تو بعضي روستاها استفاده ميكنه !!
ممكنه باور نكنين ولي ... ؟!!
.
.
.
يه مدلش رو چند سال پيش تو كرج ديدم با دكل 40 متري با تبريز تماس ميگرفتن البته نميدونم تو تبريز دكلش چي بود .
.
.
.
در ضمن ما هم خودمون اينكاره ايم داداش. :arrow:

دوست عزیز من میدونم که مخابرات در روستاها از چی استافده می کنه
چرا که اصلان مقرون به صرفه نیست که بین 2 تا کون کابل بکشین واسه 50 تا خط و 50 تا هم یکیش میره سر زمین مش قروبن علی و اون یکی نونوایی مراد چونه گیر
اکثر سیستم هایی که مخابرات استفاده می کنه تلفن های دوربرد تله ترونیک هست
سناو به خاطر مشکل سزمایه گذارانش در ادارات ایرانی خیلی سخت استفاده میشه
اما خیلی ها هستن که اسم سناو را عوض می کنن و با برند های دیگه می فروشن به سازمان ها دولتی

kima
4 November 2005, 05:57 PM
سلام بر همگی
من رمزهای تلفن سنائو 258 پلاس را می خوام
اگه کمکم ممنون میشم :icon_excl

یه میل بزن به تچنیکال ساپورت سناو بهت میگن

baghali91
4 November 2005, 07:59 PM
آقا من می خوام مارک motorola رو از کانادا بگیرم ...بردش 18 کیلومتر هست و قیمتش هم به پول ایران حدود 100 تومن میشه.حالا می خوام بدونم بیارم مشکل پیدا می کنه یه نه.آخه هر کی یه چیزی میگه! :icon_mrgr

mp368
21 February 2006, 10:14 PM
سلام من مدل 328 رو که چینی هست با انتن 60 هزار تومان قیمت گرفتم
میشه اگه کسی این مدل رو داره بگه که خوبه یا نه واگر هم مدلی بهتر از این رو داره بگه تا بدونیم که کدوم بخریم
اگه کسی تصویری از 328و چند مدل دیگه داره بگه
برد 328 با انتن بالا 20کیلومتر هست هالا اگر کسی با مدل بالا تر کار کرده بگه
در اخر از دوستان میخوام که اخرین مدل سنوا رو بگن که چی هست
در مورد گیر دادن مامور ها بگم که اینجا تو شمال (بابل) هر 3تا4 خونه یکی داره حتی انتن این دستگاه از انتن تلویزیون بالاتره و نترسین و هالشو ببرین
خیلی خیلی خیلی ممنون از دوستان

پریشان دل
6 September 2006, 01:11 AM
از بیسیمهای برد کیلومتری هیچ کدام برای شهر کارایی خوب نمی ده ما فقط به روستاها استفاده این وسیله رو پیشنهاد میکنیم ضمنا گول برد زیاد گوشی رو نخور کمکم بردش کم میشه من تعمیرکارشون هستم

ATOS
10 September 2006, 09:01 PM
چند مورد از قانون و البته مهم:
1. استفاده از این تلفن ها از نظر قانون ممنوع است و به علت ANALOG بودن به هیچ وجه مجوز صادر نمیشه.
2. در ادارت با فضای وسیع تا برد 2 KM استفاده میشه اما همونم اگه در سیستم های مخابراتی اطراف تداخل ایجاد کنه جمع آوری میشه.
3 . هیچ تلفن دوربردی بدون سایه انداختن امواج وجود نداره ( با بیسیم های دوربرد قاطی نکنید)
:icon_cool

ATOS
24 September 2006, 05:24 PM
تاپیک گفتگوی مهم شد:icon_cool

morghe_eshgh1
11 October 2006, 09:26 PM
قابل توجه عزیزانی که برد گوشیشون بیشتر از 2-3 کیلومتره ...پیگرد قانونی داره ضمن اینکه گوشیتونو ازتون میگیرن جریمه هم داره مواظب باشین ...بیشتر از این برد نخرین ..چون در سیستم بیسیم نیروی انتظامی مداخله ایجاد میکنه .از ما گفتن بود ...راستی نگین که نمی فهمن ....قربون هر چی بچه با مرام

Tommy Angelo
23 October 2006, 10:38 PM
آقايون ما رو راهنمايي كنيد ميخوايم يه تلفن روميزي و بيسيم بگيريم كه بردش حدود 500 متر باشه (واقعا 500 متر باشه نه اينكه از 5 سانتي متري خس خس كنه) همچنين منشي هم داشته باشه ممنون .

kima
10 April 2007, 06:26 PM
http://www.Senao.Co.Ir

نمايندگي سنائو در ايران
كار گارانتي را هم خودشون انجام ميدن

El Padrino.
1 September 2007, 08:26 AM
من یک نوکیاشو از تایوان آوردم توی فرودگاه شانس آوردم ازم نگرفتن ولی بعد از یک مدت استفاده دوستان گفتن بفروش وگر نه ...... منم فروختم ولی الان بسیار پشیمونم