View Full Version : کمکeroor app closed.main
bmw320
28 August 2005, 07:36 AM
بعد از نصب بعضی از برنامه ها وقتی که گوشیمو (sx1) خاموش و روشن می کنم موقع بالا اومدن یه ارور می ده error app closed.main اما وقتی که همون برنامه رو remove می کنم دیگه ارور نمی ده ، ممکنه یه بار بده و دیگه نده. می خواستم کمکم کنید اگه مستر ریست کنم مشکلی واسه گوشیم پیش نمی یاد؟ یه کم راهنمایی می کنید که اگه مستر ریست کنم باید از درایو C گوشیم back up بگیرم؟ و بک اپ با همین نرم افزار خود SX1 باشه؟ یا بدون بک اپ مشکلی پیش نمی یاد. یا شایدم مستر ریست نمی خواد مثلا need for speed under ارور میده ولی از زمانی که برنامه call recorder رو نصب کردم که عمل هم نکرد این جوری شده
GhAeM
28 August 2005, 09:35 AM
1- سيستم ارور بيشتر موقعي هستش كه نرم افزار با سيستم عامل همخوني نداره ينابر اين زياد مربوط به نوع نصب و يا چيزهاي دگه نميشه
2- براي بك آپ گيري بنظر من بهترين راه اينه كه تو منوي اصلي وارد EXTRAS\MEMORY بشي و از قسمت آبشن بك آپ فون مموري رو انتخاب كني و براي برگردوندن هم همين كار رو انجام بده اما اين بار ريستور فرام كارت رو انتخاب كن كه اطلاعاتت باز يابي بشه
3- در مورد مستر ريست كردن هم بنظر من اگه ميخواي دوباره از بك آپت استفاده كني فايده اي نداره چون تغييرات و حافظه اشغال شده دوباره بر ميگرد سر جاش اما اگر بك آپ رو استفاده نكني خيلي تغييرات رو متوني حس كني
4 نظر من اينه كه از CONTACT هات يه كپي بگيري بعد مسترر ريست كني و فقط CONTACT ها رو باز يابي كني.
bmw320
28 August 2005, 05:01 PM
ممنونم از راهنمایی شما مرسی
bmw320
28 August 2005, 05:04 PM
آیا با مستر ریست کردن مشکلی واسه گوشی پیش نمیاد؟
GhAeM
29 August 2005, 12:37 PM
هيچ مشكلي پيش نمياد براي گوشيت !فقط از كانتكتها يك بك آپ بگير
PAYAM
1 September 2005, 02:43 AM
بك آپ از مسيج ها در صورت سيو شدن روي فون مموري هم فراموش نشود.
hamid_2fun
1 September 2005, 02:48 AM
آموزش يه راهکار ديگه براي گوشي هاي Symbian :
مشکل: گوشي من يه ريز پيعام خطاي 'App. Closed Main' ميده!
راه حل: مراحل زير را از بترتيب انجام بده :
1. filemanager يا explorer رو باز کن.
2. برو به c:/system/bootdata و فايل FirstBoot.dat رو delete کن.
3. گوشي رو خاموش کن و MMC رو درار.
4. گوشي رو روشن کن و تاريخ و ساعت صحيح رو وارد کن.
5. يخورده صبر کن تا بالابياد ... وختي کامل بالا اوند گوشي رو خاموش کن.
6. MMC رو بذار توي گوشي و گوشي رو روشن کن!
حالا تو خطاي App. Closed Main رو درست کردي.
hamid_2fun
1 September 2005, 02:51 AM
توضیحی کوتاه در مورد پست قبلیم :
این متن رو نوشته بودم و آماده کرده بودم که یه تاپیک براش باز کنم که کسایی که این مشکل رو دارن ( کم هم نیستن ) بتونن بدون مستر ریست و از دست دادن اطلاعاتشون مشکلشون رو رفع کنن که دیدم یه نفر این مشکل رو داشته و مطرح کرده , گفتم توی همین تاپیک پستم رو بذارم ...
امیدوارم نوش دارو رو دیر نیورده باشم چون دوستان قبل از من پیشنهاد مستر ریست کردن بهت !
bmw320
1 September 2005, 08:14 AM
ممنون از راهنماییت من رم memory card رو فرمت کردم و برنامه هامو دوباره نصب کردم بازم ارور داد ولی با remve کردن بعضی از برنا مه ها و تعداد برنا مه ی کمتر مشکلم حل شد.
bmw320
1 September 2005, 08:14 AM
ممنون از راهنماییت من memory card رو فرمت کردم و برنامه هامو دوباره نصب کردم بازم ارور داد ولی با remخve کردن بعضی از برنا مه ها و تعداد برنا مه ی کمتر مشکلم حل شد.
GhAeM
1 September 2005, 09:49 AM
البته من اين مشكل رو ندارم !
ولي مطلب جالب و خوبي بود !به شخصه تشكر ميكنم
Nima1989
1 September 2005, 02:37 PM
با تشکر از شما
در صورت اطمینان از این راهکار، ان را در
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=10708&page=1
بنویسید.
hamid_2fun
2 September 2005, 02:31 AM
علي غفوري , Nima1989 , bmw320 عزیز! خواهش میکنم... کاری نکردم
irreza
2 September 2005, 11:34 AM
این راه کار رو اس ایکس وان هایی که پچ شده جواب نمیده چون گوشی بدون مموری بالا نمیاد.
paradise_ph4ntom
2 November 2005, 02:17 AM
سلام دوستان
من گوشیم n-gage هست این مشکل برام پیش اومده و دقیقا بعد از اینکه پیغامی داد که مربوط به فنا شدن memory بود پیش اومد پیغام این بود memory corpurated ( تو این مایع ) . بعد من یک ممروی جدید گرفتم و هیچی داخلش نریختم و باز هم پیغام app close main رو میده .
من در مورد مستر ریست جستجو کردم ولی دوستان در مورد مستر ریست n-gegae صحبتی نکرده بودند
ممنون میشم کمک کنید
PAYAM
2 November 2005, 04:21 AM
براي مستر ريست = ستاره مربع 7370 مربع
ضمنا اگر برنامه هاي مسئله دار گوشيتون رو پاك كرديد و بازهم اين ارور را دريافت ميكنيد پاك كردن فايل System.ini در شاخه System حافظه داخلي گوشيتان (درايو C) به وسيله يك فايل منيجر و سپس يك بار خاموش روشن كردن گوشي كه دوستان در بالا توضيح دادند مشكلتان را حل خواهد كرد.
paradise_ph4ntom
2 November 2005, 05:53 AM
ممنون از راهنماییت ولی دو تا قضیه :
1. من *#7370# رو در چه حالتی باید انجام بدم مموری داخلش باشه نباشه گوشی در چه حالتی باشه ؟
2.عرض کردم مموری اکبند ه و الان پوشه ای به اسم System , apps, .... در اوون وجود نداره منظور همین بود ؟
PAYAM
2 November 2005, 06:33 AM
1) در حالت استندباي يعني مثله يه شماره گيري عادي.
(بعد از مستر ريست كردن هر چي كه روي درايو گوشيت داشتي از قبيل شماره تلفن و اس ام اس و برنامه هاتي نصب شده روي حافظه داخلي از بين ميره پس قبلش بك آپ مناسب تهيه كن)
در مورد مستر ريست به دفعات در فوروم بحث شده است يك تاپيك هم به صورت اختصاصي در اين مورد وجود دارد. در فوروم سرچ كن.
2) بله. ولي منظور من درايو C يعني درايو خود گوشيت بود و نه مموري كارتت.
paradise_ph4ntom
2 November 2005, 11:43 AM
آقا من رفتم Manager و دیدم real One هنوز اونجا هست اون رو Remove کردم و دیدم مشکل بر طرف شد. حالا این سوال برام پیش اومده که مستر ریسیت بکنم یا نه چون یه مموری جدید گرفتم ؟
paradise_ph4ntom
2 November 2005, 09:00 PM
آقا این پیغام بازم میاد من باید مثله این که مستر ریست کنم ولی این Lock Code میخواد من ندارم چه کنم ؟
Ashkan
2 November 2005, 09:12 PM
آقا این پیغام بازم میاد من باید مثله این که مستر ریست کنم ولی این Lock Code میخواد من ندارم چه کنم ؟
اگه Lock Codeتون رو قبلن عوض نكرديد بايد 12345 رو بزنيد.
paradise_ph4ntom
2 November 2005, 09:22 PM
بله همین بود ممنون
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.