View Full Version : کشته شدن یک موتور سوار در پیست ازادی
arash p mbz bmw
27 August 2005, 08:26 PM
با سلام خدمت دوستان
با کمال تاسفر یکی از هموطنانمون در حین ثبت رکورد پرش با موتور از 24 اتوبوس جان خود را ازدست داد :icon_redf
گزارش کاملشو که منبعش شرقه بخونید
متاسفم :icon_redf
«همه با هم بگيد يا على... بگو يا على تا ركورد جهان شكسته بشه... سه بار بگو يا على تا قهرمان بياد بالا...» اتوبوس ها بعد از ۳ ساعت جلو و عقب رفتن سر جايشان ايستاده اند و رفيق و همراه جواد فاليزوانيان روى سقف آنها مردم را به روحيه دادن به موتورسوار ماجراجوى شيرازى دعوت مى كند. جواد فاليزوانيان در حال دويدن است و خودش را گرم مى كند. آفتاب بى رحمانه بر صورت همه سيلى مى زند و گرما مغز استخوان را مى سوزاند. موتورسوار مى دود و مى دود. چندان شباهتى به يك ماجراجوى ركوردشكن ندارد و بعضى ها درگوشى به هم مى گويند كه «استرس» دارد. جواد فاليزوانيان موتورسوار شيرازى كه چند هفته پيش عرض ۵۱ مترى رودخانه كر را پريده بود اين بار قصد داشت به ركورد جهانى پرش كه ۶۲ متر است حمله كند. او تمام پنجشنبه را در پيست اتومبيلرانى مجموعه ورزشى آزادى گذراند، تخته پرش را جابه جا كرد، چوب ها را يك به يك بريد و لحظه به لحظه به پرواز صبح جمعه فكر كرد. او ۱۰ سال در روياى شكستن ركورد جهانى سوخت تا بالاخره جمعه چهارم شهريور فرا رسيد. او بارها به قصد برپايى يك نمايش هيجان انگيز به فدراسيون مراجعه كرده بود اما در اين ۱۰ سال بارها جواب منفى شنيد. دليل آن هم موجه بود: «در ايران امكانات برپا كردن چنين نمايشى وجود ندارد.» اين پاسخ مكرر بارها به گوش جواد فاليزوانيان رسيد اما بالاخره او اعضاى جديد فدراسيون را براى پرش از روى ۲۲ اتوبوس متقاعد كرد. جواد هنوز مى دويد و با موتور سوزوكى زرد رنگ ۲۵۰ مانور مى داد. گاهى از دور سكو را ورانداز مى كرد و گاهى از نزديك به ارتفاع آن خيره مى شد. سه ساعت از وعده پرش (۳۰/۱۰ صبح) گذشته بود اما هنوز اتوبوس ها تسليم نمى شدند. جاى يك اتوبوس در وسط كمان پرش خالى مانده بود و اتوبوس خط ميدان صنعت _ مترو با در باز خودنمايى مى كرد. در وسط باز و مثل دهانى براى بلعيدن بود. يك دور نمايشى با پرچم ايران مى توانست براى تماشاگران خسته و گرمازده تنوعى باشد اما چشم هاى جواد مى گفت كه دلش مى لرزد. خط سفيد رنگ درست از وسط تخته پرش مى گذشت و وقتى از پايين نگاه مى كردى چيزى بالاى آن نبود. خط سفيد صاف مى رفت به «عدم». جواد باز هم به تخته پرش نگاه كرد و به راه افتاد. همه فكر مى كردند كه باز هم حركت تمرينى است و براى تمركز. يكى از ميان تماشاگران داد زد: «نمى تونى بذار ما بپريم.» و در همان لحظه دل موتورسوار ماجراجو مى لرزيد. تصاوير از جلوى چشمان موتورسوار مى لرزيد و عبور مى كرد، مثل تماشاى لحظات پايان يك فيلم از يك آپارات كهنه. موتور از روى سكوى پرش كنده شد و اوج گرفت، ثانيه ها به كندى مى گذشت و همه با دهان باز ديدند آنچه نبايد اتفاق مى افتاد. اتوبوس سيزدهم براى جواد نحس بود و بعد از لحظه اى در باز اتوبوس ميدان صنعت- مترو موتور را بلعيد و تن بى جان جواد فاليز وانيان روى سقف بى حركت ماند. يك لحظه سكوت، بهت و حيرت به سرعت به شيون و فرياد تبديل شد. همه به سمت اتوبوس پانزدهم دويدند، اما ديگر دير شده بود. جواد فاليزوانيان موتورسوار ماجراجوى شيرازى در ميانه راه ركورد شكنى سقوط كرد و در دم جان سپرد. لحظاتى بعد از سقوط بعضى از تماشاگران پيگير مسابقات اتومبيلرانى و موتورسوارى، اتومبيل يكى از سران فدراسيون را ديدند كه از در خروجى خارج شد. بعيد نيست رضايت نامه جواد فاليز وانيان در جيب آن مدير محترم وجود داشته باشد. چند دقيقه بعد پيكر بى جان موتور سوار ماجراجو در حالى كه نمايش كاريكاتور گونه گروه امداد براى زنده نشان دادن او عصبانيت حاضران را به اوج رسانده بود داخل آمبولانس آرام گرفت و هلى كوپتر هم خرامان از زمين كنده شد. تماشاگران بهت زده كمى به خود آمدند و بلند اعتراض كردند. در اين بين پرتاب سنگ، شيشه هاى تعدادى از اتوبوس ها را شكست تا اولين تبعات يك برنامه نمايشى بدون محاسبه و نادرست اينگونه خود را نشان دهد. نزديكان جواد فاليز وانيان گفتند كه حتى هزينه اجاره اتوبوس ها هم به عهده خود وى بوده است و حالا خانواده اش بايد ۵ ميليون تومان هزينه اجاره را هم پرداخت كند. داخل اتوبوس چهاردهم فيلمبردار تلويزيونى كف اتوبوس ولو شده است. دوربين او درست لحظه سقوط را ثبت كرده اما او جرات تماشاى دوباره صحنه را ندارد. بدرود موتورسوار بى باك!
حادثه سقوط موتورسوار شيرازى يكى از عجيب ترين اتفاقات ورزشى چند سال اخير بود. جواد فاليز وانيان در حالى به سمت سكوى پرش پيش رفت كه بيشتر كارشناسان احتمال موفقيت او را بعيد مى دانستند. بعضى اما خوشبينانه مى گفتند او حتى از سكوى فرود هم عبور خواهد كرد، چه محاسبه ساده لوحانه اى! جواد فاليزوانيان در حالى تن به خواسته تماشاگران داد كه خود نيز در موقعيت ترديد و شك ارابه مرگش را به حركت واداشت. تقريباً همه تماشاگران از همان لحظه جدا شدن موتورسوار از سكوى پرش حدس مى زدند كه او هرگز به اتوبوس بيست و دوم نخواهد رسيد. عجيب اينجاست كه با وجود هشدارها و توصيه هاى كارشناسان حاضر در ورزشگاه باز هم فرمان پرش صادر شد. در اين ميان اما بايد از قصور فدراسيون اتومبيلرانى و موتورسوارى هم سخن گفت كه با وجود اطلاع از غيراستاندارد بودن شرايط ايمنى و اجرايى مانع از اجراى عمليات نشد. به هر حال جواد فاليزوانيان در حين عمليات ورزشى _ نمايشى كشته شد تا پس از گذر سال ها از مرگ سيدرسول حسينى كشتى گير مازندرانى باز هم يك ورزشكار ديگر به كام مرگ كشيده شود.
http://sharghnewspaper.com/840605/html/135150.jpg
kinz
27 August 2005, 11:08 PM
22 تا اتوبوس کجا 13 تا کجا!
تلویزیون دیدن برای بعضی ها ضرر داره!!
RoSo
27 August 2005, 11:58 PM
یکی نیست بگه آخه احمق اون فاصله بین اتوبوس ها چی بود دیگه؟ خدا رحمتش کنه ولی از حماقت خودش مرد.
دانيال
28 August 2005, 01:58 AM
سلام خسته نباشید
با جون خودش قمار کرد و مرد خدا رحمتش کنه.
یا حق................
hamid_2fun
28 August 2005, 05:13 AM
تلویزیون دیدن برای بعضی ها ضرر داره!!
ببخشید من یه نموره IQم پایینه, منظورت چیه ؟!
روحش شاد و یادش گرامی باد! ( بقول عادل فردوسی پور )
حالا اد باید می افتاد همون جایی که خالی بود ؟!
سيتا
28 August 2005, 06:35 AM
واقعا من موتواسفم :icon_cry: :icon_redf من كه اونجا بودم الان ديشب نتونستم بخوابم واقعا يكي نيست بگه چرا بين هر اتوبوس اينقدر فاصله بود واقعا كه با اين مديريتشون خدا رحمتش كند
hamid_2fun
28 August 2005, 06:41 AM
واقعا من موتواسفم من كه اونجا بودم الان ديشب نتونستم بخوابم واقعا يكي نيست بگه چرا بين هر اتوبوس اينقدر فاصله بود واقعا كه خدا رحمتش كند
سیتا میفهمم چی میگی ... منکه از تلویزیون دیدم هر وخ یادم میفته یه جور خیلی بدی میشم ...
hajit
28 August 2005, 03:51 PM
به جاي اينكه بين اتوبوس 1و4 رو خالي بزارن 13و14 رو خالي گذاشتن .....
احمدرضا2005
28 August 2005, 04:25 PM
لطفا اگه کسی لینک فیلمشو داره ، بنویسه تا کسانی که ندیدند ببینند.
RoSo
28 August 2005, 06:11 PM
بابا ولمون کن آقا. همچین میگی فیلمش انگار خیلی جذابه. ببینی حالت بد میشه.
shahryar
28 August 2005, 08:58 PM
سایت رسمی مرحوم:
http://www.persianjumper.com/
feeda_666_6
28 August 2005, 11:00 PM
خدا رحمتش کنه
ولی واقعا کاری رو که خودشم می دونست نمی تونه انجام بده رو شروع کرد اما خدایی مرد
می خواد که با این امکانات جرات کنه از روی اون همه اتوبوس بپره
saber2q
28 August 2005, 11:30 PM
همه تو دنيا ركورد ميزنن اين ايرانيام كه به قول خودشون عقل كلن ميخوان اداشونو در بيارن آخه ادم بايد چقدر احمق باشه كه اولا كاري كه همه بهش گفتن شدني نيست (با موتور 150 سي سي و اون پرش طولاني) حد اقل يه بار بدون اون اتوبوسا رو زمين صاف امتحان كنه ببينه چقدر ميپره بعد بره از رو اتوبوس بپره.
واقعا من نميدونم چي بگم ولي اونايي كه اين كارو ميكنن كلي قبلش محاسبات منطقي ميكنن و بعد از محاسبات هم بارها به صورت تستي و بي خطر اين كار رو انجام ميدن بعد از اون تازه كار اصلي رو ميكنن حالا اينا نميخواست اينجوري بكنن فقط يه بار تو كوچشون ميرفت ميپريد ببينه چقدر ميپره بعد بياد اينجا اين كارو بكنه.
اختلافش براي برخورد با اتوبوس يه ذره دو ذره نبوده و كاملا نشدني بودن اين كار آشكار بوده و من ناراحتم كه چرا دولت و دست اندر كاران چه در زمينه ورزش و هر چيز ديگه به يه همچين ادم هاي بي فكري اجازه ميدن كه اينكارو بكنن، به خدا خجالت داره كه به گوش خارجيا برسه حالا جون خودش هيچي (خدا رحمتش كنه)
RoSo
29 August 2005, 12:09 AM
منم الان تازه به این فکر افتادم که یعنی این احمق خدا بیامرز یه بار بدون اتوبوس امتحان نکرده بود ببینه میشه یا نه؟؟؟
Shahrooz
29 August 2005, 12:53 AM
,واقعا آدم تعجب ميكنه
همه اون فاصله ي لعنتي رو ديدند و گفتند ، ولي انگار از اول قرار بود اون فاصله اونجا باشه و هيچ كسي توانايي پر كردنش رو نداشته باشه و انگار از همون اول قرار بوده موتور توي همون فاصله پايين بياد.
مصاحبه هاي دوربين خبر ساز قبل از واقعه رو ديدين؟؟
فقط مي تونم بگم متاسفم ، همين.
hamid_2fun
29 August 2005, 01:20 AM
شهروز 84 :
,واقعا آدم تعجب ميكنه
همه اون فاصله ي لعنتي رو ديدند و گفتند ، ولي انگار از اول قرار بود اون فاصله اونجا باشه و هيچ كسي توانايي پر كردنش رو نداشته باشه و انگار از همون اول قرار بوده موتور توي همون فاصله پايين بياد.
مصاحبه هاي دوربين خبر ساز قبل از واقعه رو ديدين؟؟
آره شهروز جان, دیدم برنامه دوربین خبرساز رو ... خیلی خیلی متاثر شدم ...
این برنامه رو من کامل Record کردم, اگه بچه هایی که ندیدن خاستنش, براشون WMVشو آپلود میکنم
منم الان تازه به این فکر افتادم که یعنی این احمق خدا بیامرز یه بار بدون اتوبوس امتحان نکرده بود ببینه میشه یا نه؟؟؟
میشه ای وجود نداشت, کاملا واضح بود که نمیشه ...
بعدم انجام اینکار بدون اتوبوس خیلی خطرناکتر از با اتوبوسه ( البطه نه با فاصله خالی بین اتوبوس ها )
بلای ناگهانی
29 August 2005, 02:05 AM
مثل اينكه دو تا بچه هم داشته......12 ساله و7 ساله
saber2q
29 August 2005, 02:19 AM
میشه ای وجود نداشت, کاملا واضح بود که نمیشه ...
بعدم انجام اینکار بدون اتوبوس خیلی خطرناکتر از با اتوبوسه ( البطه نه با فاصله خالی بین اتوبوس ها )
ميشه بگي بدون اتوبوس چه خطري داشته تا با اتوبوس؟؟؟؟
اين آدما كه اينقدر سواد محاسبه يا درك شدن و نشدن اين كار رو نداشتن ميتونستن بدون اتوبوس به راحتي اين كار رو تست كنن و مطمئنن هر چي كه ميشد بدتر از مردن اون آقاي (به قول خودشون بدلكار) نميشد ميشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
harzaabe
29 August 2005, 02:46 AM
آقا حميد ممکنه زحمت بکشيد و فيلمش رو اينجا بزاری؟
من نديدم
hamid_2fun
29 August 2005, 05:07 AM
چشم فقط یخورده طول میکشه ( باید تبدیلش کنم و آپلود و ... )
-- امیدوارم این یکی بدردتون بخوره چون دفعه قبلم هی دوستان گفتن فیلم آتیش گرفتن GLX هارو آپلود کنم اما آخر کسی ندید!
BloodReza
29 August 2005, 06:56 AM
خدا بیامرزتش ولی عقل هم چیز خوبیه با یه موتور خیلی بره 160تا مگه نیشه این فاسله رو پرید به نظرم خودکشی کرد باری هیچی
hamid_2fun
29 August 2005, 09:04 AM
آپلود کردم فیلمش رو :
http://www.admin.persiangig.com/video/motogp.wmv
feeda_666_6
29 August 2005, 08:45 PM
آقا فایل دانلود نمی شه ؟!
RoSo
29 August 2005, 10:09 PM
از همه چی که بگذریم............
من تخصصی تو اتومبیل و موتور ندارم ولی اونایی که دارن میگن با این موتور غیر ممکنه یه همچین پرشی.
Ashkan
30 August 2005, 01:11 AM
آقا فایل دانلود نمی شه ؟!
من دانلود کردم.
harzaabe
30 August 2005, 02:32 AM
آقا حميد واقعاً دستت درد نکنه
خيلی دلخراش بود ولی واقعيت بود و بايد پذيرفتش
مسلما خود اين شخش ميدونست که داره چی کار ميکنه و با آگاهی اين راه رو برای زندگی خودش انتخاب کرده بود.
من که يه فاتحه واسش خوندم از دوستان ميخوام که همه بخونند.
kima
31 August 2005, 02:30 AM
خدا بیامرزتش حتما با خودش یک فکری می کرده که میتونه ردش کنه وگرنه خودکشی که نمیخواسته کنه
دستاونی که فیلمش را آپلود کرد درد نکنه
امير123
31 August 2005, 03:08 PM
روحش شاد يادش گرامي
http://files.hotlinkhost.net/rPU603t6COQ/jump2.jpg http://files.hotlinkhost.net/rPU603t6COQ/jump3.jpg
سايت شخصي مرحوم جواد فاليزوانيان (http://www.persianjumper.com/)
Mahan
31 August 2005, 03:23 PM
فیلمش را اخبار 60 ثانیه نشون داد خیلی دردناک بود من دیشب خوابم نیرد
mosaheb
31 August 2005, 04:35 PM
يادمون باشه اون يه موتور سوار معمولي نبوده كه يه دفعه هوس كنه اينكارو بكنه
يكي از سابقه هاي اون
پرش از رودخانه کُر
خلق یک رکورد جدید در ایران و آسیا.
آخرین برنامه ای که محمد جواد انجام داده است، پرش از رود خانه به طول 46 متر بود. که کلیه محاسبات و برنامه ریزی ها توسط خود محمد جواد صورت گرفت او توانست رکورد جیدی را در ایران و آسیا خلق نماید.
جزئیات پرش:
1-فاصله استارت تا سکوی پرش100متر.
2-فاصله نقطه فرود تا خط پایان 34 متر.
3-عرض رودخانه 46 متر.
4-طول پرش انجام شده 55 متر.
5-و بدون سکوی فرود.
با حضور بیش از 30 هزار نفر از علاقمندان و تماشاچیان محترم این برنامه با مدیریت محمد جواد اجرا شد.
mosaheb
31 August 2005, 04:37 PM
اون براي نام ايران اينكارو كرد پس جا داره به جاي اينكه اونو مسخره كنيم نام قهرمان به اون بديم
در راه موفقيت گام برداشتن مهمه كه اين قهرمان با حداقل امكانات اين گام را برداشت
روحش شاد باد
mosaheb
31 August 2005, 04:43 PM
نام و نام خانوادگی: محمد جواد فالیزوانیان ، فرزند محمد رضا، متولد 1348 شیراز و ساکن در شهر شیراز ، دارای 2 فرزند. محمد جواد از سال 1362 در رشته موتور سواری (پیست موتو کراس) فعالیت خود را با موتور سوزوکی 125 RM آغاز کرد و پس از آن سالها در کوه های اطراف شیراز مشغول به تمرین شد.
وی در سال 1372 به طور حرفه ای در قالب یک تیم با سرپرستی خود محمد جواد ، اقدام به برگزاری برنامه های نمایشی موتور سواری پرداختند.که بیش از 157 برنامه در شهر های مختلف کشور از جمله استان های فارس، بوشهر، هرمزگان، کرمان، یزد، خوزستان، لرستان، قم، سیستان و بلوچستان و مدت کوتاهی در امارات متحد فعالیت کرده است. محمد جواد تا کنون بیش از صد حکم و تقدیر نامه از طرف مسئولین و تربیت بدنی استان ها دریافت نمود.
محمد جواد داری جواز فنی از سوی فدراسیون موتور سواری و اتومبیل رانی ************* *****ی ایران و پروانه باشگاه موتور سواری در شیراز داشت .وی قصد داشت رکورد های جدیدی را به نام خود با موتور سوزوکی به ثبت رساند. او در طی 12 سال فعالیت و اجرا های خود موتور سوزوکی را از با اطمینان ترین و با قابلیت ترین موتور ها مي دانست .
روحش شاد باد
Orion
31 August 2005, 06:31 PM
اينم هم يك قطعه فيلم با كيفيت تر:
http://www.rambod.persiangig.com/video/falizvanian.mpeg
خدا بيامرزتش
feeda_666_6
31 August 2005, 07:09 PM
دوستان درسته که به خاطر ایران و زدن رکورد جهانی این کار رو کرد اما شما این عکس بالا رو ببینید اتوبوس ها
1 سانت هم فاصله ندارن !!! درست بین 14 و 15 فاصله داره ؟ در ضمن اگه اتوبوس ها رو از اخر سکوی پرش
می چیدند اون مرحوم احتمالا زنده بود چون با سرعت 110 کیلومتر برخورد با سقف اتوبوس خیلی شانس زنده بودنش
بیشتر از برخورد با لبه اتوبوس هست.
در ضمن باید قبول کنیم با این همه افتخارات جواد واقعا این بی برنامگی که جون یه قهرمان ایرانی رو گرفت بعید بود
حتی یه بچه 14 - 15 ساله که فیزیک رو پاس کرده باشه می تونه تشخیص بده با این شیب و سرعت در صورتی که
عرض اتوبوس ها 1.50 متر هم حساب کنیم نهایتا روی اتوبوس 18 یا 19 فرود می یومد که متاسفانه اینطوری نشد
امير123
3 September 2005, 03:31 PM
دوست عزيز همون طوري كه سايرين گفتند اين مرحوم فقط براي نام ايران و ايراني دست به اين كار زده و در شان شما نيست كه با فردي كه اكنون دستش از اين دنيا كوتاهه اين جوري صحبت كنيد . در ضمن اگر به سايت ان مرحوم سر بزنيد متوجه ميشيد كه قبلا هم از اين پرشها انجام داده بوده .
saber2q
3 September 2005, 03:49 PM
دوست عزيز همون طوري كه سايرين گفتند اين مرحوم فقط براي نام ايران و ايراني دست به اين كار زده و در شان شما نيست كه با فردي كه اكنون دستش از اين دنيا كوتاهه اين جوري صحبت كنيد . در ضمن اگر به سايت ان مرحوم سر بزنيد متوجه ميشيد كه قبلا هم از اين پرشها انجام داده بوده .
همش شانسي بوده دوست عزيز و بالاخره به بارم ميشه شانس رو نميكنه ديگه، اين ادمي بوده كه جونش براش هيچ ارزشي نداشته و حتي به فكر زن بچشم نبوده چون اگه بود دست به اين ديونه بازيا نميزد
اين كارا بايد با حساب و كتاب انجام بشه نه اينكه بگه ياعلي و بره جلو، خدا به آدم عقل داده تا بتونه تصميم بگيره
و من ميخوام بدونم اين خدابيامرز كه براي نام ايرانب اين كارو كرده به غير از اينه كه ابروي ايران رو تو كشورهاي ديگه ميبره؟؟؟
من نه تو اون صحنه حضور داشتم و نه از موتورسواري اطلاعات زيادي دارم ولي با چيزايي كه ديدم و شنيدم اين رو نشون ميده كه اينقدر بي توجهي شده بود كه حتي به ترتيب قرار گرفتن موانع (اتوبوسها) توجهي نشده بود و همون باعث مرگ ايشون شد و ميشد به راحتي اون جاي خالي رو به زير سكو ببرن.
همش از بي عقليشون بوده
ATOS
3 September 2005, 04:02 PM
مثل اينكه دو تا بچه هم داشته......12 ساله و7 ساله
خريت نه فقط عرعر كردن است / بلكه با موتور 250 از روي 20 تا اتوبوس پريدن است
به عقيده من اين ماجراجوي بي فكر حتي دلش براي بچه هاش نسوخته بوده :icon_mad:
RoSo
3 September 2005, 10:23 PM
دست بردار دوست عزیز. این چیزا که افتخار نمیشه برای ایران. خب پرید که پرید مثلاً چه گلی به سر مملکت میزد؟ شما داری عملاً ایران و ایرانی رو به مسخره میگیرید که یعنی پریدن یک آدم بیکار با موتور انقدر برای ما ارزش داره؟ این چیزا افتخاری برای ما نمیاره دوست عزیز. افتخار یه کشور به تکنولوژیه . به ورزشهای رسمی و مدال آوریشه. به المپیاد فیزیک و شیمیه. نه به پریدن از رو اتوبوس. اینهمه تو آمریکا اسکیت باز هست که کارای عجیب غریب میکنن. کو؟؟؟ کجان؟؟؟ چند نفر تو دنیا اونا رو میشناسن؟؟؟ آمریکا به اونا لوح تقدیر میده یا مدال شجاعت؟؟ افتخارن؟؟؟
این دیوونه بازیا که نشد افتخار.
منم به عنوان یک ایرانی اصلاً ارزشی برای کار این آقا و امثال ایشون قائل نیستم. اینا برای معروف شدن خودشون دست به این کارا میزنن و بعد شما میگی برای ایران بوده.
منطقی حرف بزنید دوستان.
feeda_666_6
3 September 2005, 10:45 PM
ما ایرانیا تو خیلی از کارامون همین طوری به قول دوست خوبم Saber2q یا علی می گیم می ریم جلو
اگر اینطور بود که خدا به انسان عقل و اراده نمی داد .
شما motorsTv رو نگاه کنید روزی 100 تا از این موتور سوارا از در و دیوار بالا می رن اما رو حساب کتاب تا مسخره
جامع ورزشی دنیا نشن .واقعا این فیلم دوم که دوستان گذاشتن دقیقا مسخره بودن این پرش رو نشون می ده این
خدا بیا مورز حتی روی سکوی پرش گاز موتور رو ول می کنه ؟::حالا یا به خاطر پشیمونی یا به خاطره اینکه فکر کرده 2 3 تا ا توبوس کم گذاشتن و یا به خاطر تجربه و حرفه ای بودنش .
Orion
4 September 2005, 09:11 AM
منم با DJ Roso موافقم. اين چيزا براي ايران افتخار نمياره. ولي حالا كه ديگه طرف فوت كرده، بهتره بيخيال بشيم و حرفي نزنيم... اصلا به نظر من تاپيك بايد قفل بشه!
Mohsen.Mirkamali
4 September 2005, 09:26 AM
بازم موتور سواران ايراني گل كاشتند.
من نميدونم اصلاً موتور چي داره جز خود كشي و صدمه كه اينقدر مردم طرفدارشند.
مهدي نوروزي
4 September 2005, 10:53 AM
در هر صورت تو فكرش هر چي كه بود،خدا رحمتش كنه.بالاخره هر كسي امكان داره كه جنون چيزي رو داشته باشه و جونشم به خاطرش بده.به نظر من اون فقط عاشق اينكارا بوده.
mosaheb
4 September 2005, 02:19 PM
يك مادر ديدگاهش در مورد افتخار آفريدن براي كشورش پرورش فرزندان نيكو براي آن ديار است
يك معلم ديدگاهش در مورد افتخار آفريدن براي كشورش آموزش خوب به فرزندان براي آن ديار است
يك مهندس ديدگاهش در مورد افتخار آفريدن براي كشورش محاسبات دقيق در رشته اش براي آسايش مرمش در آن ديار است
يك قهرمان فوتبال ديدگاهش در مورد افتخار آفريدن براي كشورش قهرمان شدن تيم ملي كشورش در جام جهاني است
يك سؤال : آيا حتي به قول دوستمان بر حسب شانس اگر پريده بود باز هم همين را مي گفتيد ؟
عزيزان انسانهاي مختلف ديدگاههاي مختلفي براي افتخار آفريدن دارند ممكن است از ديد من يا شما آن اشتباه يا درست باشد ولي نهايت خودخواهي ، بي شرمي و بي فرهنگي است كه براي كسي كه جان خودش نه كس ديگر را براي اينكار به خطر انداخته اهانت كنيم
من با تمام كساني كه به اصل اين كار مخالفند موافقم
ولي اهانت به اين قهرمان بزرگ نشانه بي شخصيتي است
مي توانيم بدون اهانت كردن براي آينده اي زيبا تر براي ورزش زيباي موتورسواري بينديشيم
ايراني منزلت تو به تو اجازه گفتار بد به دشمنت هم نمي دهد چه برسد به دوستت
چرا كه 3000 سال پيش پيامبر ديار تو گفتار نيك ، پندار نيك و كردار نيك را بر زبان آورد
با درود بر همه شما ...
RoSo
4 September 2005, 08:13 PM
حماقت از خود ایشان بوده است و هیچ کس مقصر نیست !!!!
راستی کسی فیلمشو توی اینترنت واسه دانلود سراغ نداره ؟؟؟
عزیز جان تو همین تاپیک رو خوب نگاه کنی دوستان گذاشتن.
mosaheb
4 September 2005, 09:59 PM
تافل عزيز كاش يك نگاهي به مطالب قبلي كه من نوشتم ميكردي :icon_bigg
دوستان با نظريات من اينجا كسي موافق نيست ؟ :icon_cry:
RoSo
4 September 2005, 11:36 PM
mosaheb جان من مطلب شما رو خوندم و تا حدودی قبول دارم ولی این دلیل نمیشه که آدم چیزی که خودش اونو افتخار میدونه به نام یک ملت بنویسه. نظرسنجی کنن ببینن چند نفر به این موضوع علاقه دارن بعد بیان بگن برای نام ایران این کار رو کرد. فکر نمیکنم کسی این حرکات رو بپسنده.
ولی بهرحال شما درست میگید و ما نباید اهانت کنیم. من معذرت میخوام از همگی دوستان.
روحش شاد.
PAYAM
4 September 2005, 11:52 PM
@ mosaheb
دوست عزيز بنده با اكثريت صحبت هاي شما كاملا موافق هستم اما بايد هميشه هدف را هم در نظر داشت و اجزاي محيط كار را هم سنجيد. اين جور افتخارآفريني ها يك شمشير دو لبه است. در صورت عدم موفقيت بعد منفي آن بسيار تاثيرگزارنده تر است.
در اين مسئله مورد بحث ما بايد توجه كرد كه ايشان اصلا به امكانات موجود و مسايل و پيش بيني هاي علمي توجه نكرده بود. اگر فيلم دوربين خبرساز را كه دوستان آپلود كردند ببينيد متوجه ميشويد كه قبل از پرش تمامي كارشناسان نسبت به امكان انجام آن كاملا ترديد كرده بود و همه ميگفتند چنين پرشي به سرعتي حداقل 120 تا 130 احتياج دارد و موتور ايشان و فنربندي ها و ساير مسايل آن اصلا آماده اين پرش با چنين ارتفاع و طولي نيست.
در مورد نقطه فرود هم ايشان اشتباه محاسباتي بسيار زيادي داشتند و تقريب اشتباه ايشون بسيار عدد بالايي است. واقعا انجام دادن چنين كاري بدون يك امتحان از قبل، فقط و فقط ميتوان نام ديوانگي را بر روي آن گذاشت و بس!
من براي ايشان و البت هبراي هر كسي كه سر عقيده اش از جان خود هم ميگذرد (حالا با هر مرام و مسلك و مذهبي) احترام قائل هستم ولي به باد دادن جان خود در برابر هيچ و با وجود توصيه هاي همه اهل فن را نميشود فداكاري نامگذاري كرد...
PAYAM
4 September 2005, 11:59 PM
و البته همانطور كه Dj Roso عزيز هم گفتند اين دليلي براي بي احترامي به كسي كه جانش را بر سر [.....] (حالا اسمش را هرچي كه بگذاريم) از دست داده نميشود و مطمئنا الان خانواده ايشان و عليالخصوص دو فرزند ايشون بسيار داغديده و نارحت هستند...
روحش شاد و خدايش رحمت كند.
امير123
5 September 2005, 12:42 AM
بنده پس از دو روز به اين تاپيك سر زدم و با پست هاي گوهر بار دوستان مواجه شدم و در جواب همه ي اينها به كلام دوست عزيزم Mosaheb استناد ميكنم
يك مادر ديدگاهش در مورد افتخار آفريدن براي كشورش پرورش فرزندان نيكو براي آن ديار است
يك معلم ديدگاهش در مورد افتخار آفريدن براي كشورش آموزش خوب به فرزندان براي آن ديار است
يك مهندس ديدگاهش در مورد افتخار آفريدن براي كشورش محاسبات دقيق در رشته اش براي آسايش مرمش در آن ديار است
يك قهرمان فوتبال ديدگاهش در مورد افتخار آفريدن براي كشورش قهرمان شدن تيم ملي كشورش در جام جهاني است
يك سؤال : آيا حتي به قول دوستمان بر حسب شانس اگر پريده بود باز هم همين را مي گفتيد ؟
عزيزان انسانهاي مختلف ديدگاههاي مختلفي براي افتخار آفريدن دارند ممكن است از ديد من يا شما آن اشتباه يا درست باشد ولي نهايت خودخواهي ، بي شرمي و بي فرهنگي است كه براي كسي كه جان خودش نه كس ديگر را براي اينكار به خطر انداخته اهانت كنيم
من با تمام كساني كه به اصل اين كار مخالفند موافقم
ولي اهانت به اين قهرمان بزرگ نشانه بي شخصيتي است
مي توانيم بدون اهانت كردن براي آينده اي زيبا تر براي ورزش زيباي موتورسواري بينديشيم
ايراني منزلت تو به تو اجازه گفتار بد به دشمنت هم نمي دهد چه برسد به دوستت
چرا كه 3000 سال پيش پيامبر ديار تو گفتار نيك ، پندار نيك و كردار نيك را بر زبان آورد
با درود بر همه شما ...
در ضمن از اينكه جناب DJ Roso به منظور حرف من پي بردند خوشحالم
با تشكر
razaviraz
5 September 2005, 08:57 AM
به نام خدا
واقعا جاي بسي تاسف است كه اينطوري پشت سر مرده حرف بزنيم و اين بدور از اخلاق و كرامت انساني هست همه ما از اين دنيا مي رويم هر كس بطريقي اين راه را طي خواهد كرد يكي زودتر و يكي ديرتر
و اما اين بي انصافي كه اينطور در مورد ايشان قضاوت كنيم وي سالها در اين رشته كار مي كرد و پرشهاي زيادي را انجام داده بود و ناشيانه هم عمل نكرده بود و به نظر من به دلايل زير ايشان ناموفق شدند:
1- ضعف روحيه و خستگي زياد به علت ساعت اجراي پرش از 10 صبح به بعد از ظهر به علت تاخير در آمدن اتوبوسها
2- ضعف تيم فني ايشان و عدم محاسبه دقيق شيب تخته پرش
3- وجود جاي خالي در بين اتوبوسها
4- كم توجي ايشان و تيم فني وي به نظرات ديگر كارشناسان اين رشته در مورد سرعت و مسافت كم دور گيري
روحش شاد و ياد اين قهرمان گرامي باد
با تشكر
رضوي نژاد
mosaheb
5 September 2005, 02:53 PM
از همه دوستان گرامي
DJ Rozo عزيز
PAYAM عزيز
razaviraz
و به خصوص امير 123 عزيز كه من را مورد لطف خودش قرار داد
و همه عزيزاني كه تحمل نقد صادقانه را دارند سپاسگذارم و اميد دارم هيچ جاي ديگه و براي هيچ موضوعي جاي نقد را با بي احترامي اشتباه نكيريم
روحش شاد باد
درود بر شما
saber2q
6 September 2005, 01:33 AM
به نام خدا
واقعا جاي بسي تاسف است كه اينطوري پشت سر مرده حرف بزنيم و اين بدور از اخلاق و كرامت انساني هست همه ما از اين دنيا مي رويم هر كس بطريقي اين راه را طي خواهد كرد يكي زودتر و يكي ديرتر
و اما اين بي انصافي كه اينطور در مورد ايشان قضاوت كنيم وي سالها در اين رشته كار مي كرد و پرشهاي زيادي را انجام داده بود و ناشيانه هم عمل نكرده بود و به نظر من به دلايل زير ايشان ناموفق شدند:
1- ضعف روحيه و خستگي زياد به علت ساعت اجراي پرش از 10 صبح به بعد از ظهر به علت تاخير در آمدن اتوبوسها
2- ضعف تيم فني ايشان و عدم محاسبه دقيق شيب تخته پرش
3- وجود جاي خالي در بين اتوبوسها
4- كم توجي ايشان و تيم فني وي به نظرات ديگر كارشناسان اين رشته در مورد سرعت و مسافت كم دور گيري
روحش شاد و ياد اين قهرمان گرامي باد
با تشكر
رضوي نژاد
عزيزم عصبانيت همه به علت همين بي توجهيايه كه اتفاق افتاده و اگه دقت ميشد اين كار هم با موفقيت انجام ميشد و درباره اين كه ميگي وي سالها تو اين رشته بوده و اينكاره بوده قبول ندارم چون اولا مموتور سواري كار شاقي نيست و پرش و اينجور آكروبات بازيا برميگرده به جرات و شهامت طرف و به وجود آمدن اين جرات هم چيز مشكلي نيست و هر كسي ميتونه پيدا كنه ولي محم اينه كه اين همه آدم كه اين مراسم را رپا كردند (يك نفر در بينشون نبوده كه كمي سواد داشته باشه؟ حتي خودش) و به نظر من پرش هاي قبليشم ريسكهايي مثل همين بوده و خب جان سالم بدر برده و اتفاقا همئنا باعث شده كه فكر كنه....
ali1011
30 September 2005, 02:22 AM
هر چه بود در این حادثه جای خالی اتوبوس خیلی زیاد خود نمائی می کرد یک اتوبوس رو میتونستن از اول سکو بردارن و بیارن اونجا! اگه این کارو می کردن امکان مرگ این موتور سوار بی باک خیلی کمتر بود! گذشته از اینکه مسافت دور گیری کم بود و موتور هم مناسب این کار نبود اگه این اتوبوس بود لااقل مستقیم توی لبه ی سقف اتوبوس نمیرفت! کاشکی یکی از مسئولین این کار دست از حماقت بر میداشت تا جون هم محله ایمون رو به این راحتی نگیره!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.