PDA

View Full Version : Format Memory Card



masoodheidarnia
28 September 2004, 11:41 AM
با سلام
من ميخواهم که موبايل 6600 خود را بصورت کامل و پيش فرض کارخانه ريست کنم ، چجوري اين کار را انجام دهم؟ *#7375# را کجا وارد کنم؟ وقتي اين کار را انجام ميدهم (يعني کد *#7375# را ميزنم و دکمه سبز شماره گيري را ميزنم!!؟!) پيغام خطا ميدهد
با تشکر

rf_rf_x2
28 September 2004, 01:40 PM
اينجا 2 موضوع مختلف داريم 1 اول بگو ميخواي فرمت كني يا برگردونيش به حالات پيش فرض كارخانه؟

masoodheidarnia
28 September 2004, 04:19 PM
با سلام
در شرايط فعلي فرقي نميكنه ترجيح ميدهم هر دو راه را يادبگيرم و يكي را انجام دهد تا مشكلم حل شود!
لطفا راهنمايي كنيد
با تشكر

hyper
28 September 2004, 04:46 PM
دوست عزيز

بهترين روش نگاهداشتن سه كليد 3 + * + green و روشن كردن دستگاه است.

تا زمان نمايش فرمت سه كليد را رها نكنيد . كدي را هم كه گفتيد ميتوانيد مانند شماره گيري مستقيم وارد كرده ، در صورت وجود كدرمز از شما سوال ميشود .

( مواظب دفترچه تلفنتون باشيد - در هر دو صورت تمامي تلفنهاتون پاك خواهد شد - بهتر است قبلا از آنها backup بگيريد )

قربان شما

rf_rf_x2
29 September 2004, 06:59 PM
براي اينكه به تنظيمات پيش فرض برگردوني اول بايد بري تو tools بعدش setings بعدش phone بعدش general بعدش orig.phone settings ميزني ازت lock code ميخواد بعدش lock code گوشيتو ميزني البته بصورت پيشش فرض مال گوشيت 12345 هستش بعدش بزن بر ميگرد به حالت پيش فرض راه دوم هم hyper راهنماييت كرده 8)

WAREZ
30 September 2004, 01:03 AM
دوست عزيز
( مواظب دفترچه تلفنتون باشيد - در هر دو صورت تمامي تلفنهاتون پاك خواهد شد - بهتر است قبلا از آنها backup بگيريد ) [/color]

قربان شما
هيپر جان اين يه تيكه رو قرمز نوشتي فكر كردم بهت تذكر دادن بابا :arrow:

امید رضا
30 September 2004, 10:27 AM
منم همينطور
گفنم مدير هامون يقدر سخت گير شدن كه به راهنمايي هم تذكر ميدن :arrow:

hyper
30 September 2004, 07:28 PM
ما كه وقتي مينويسيم دست و دلمون با هم ميلرزه والا :|

راستي هم كه ما چه مديراي سخت گيري داريم بخدا ... :arrow:

Koorosh
8 October 2004, 12:06 PM
آقا مموري رو چجوري ميشه . اين پسوردش بيچارمون كرده .

WAREZ
8 October 2004, 07:17 PM
آقا مموري رو چجوري ميشه . اين پسوردش بيچارمون كرده . اگه ميخواين پسورد را بردارين در قسمت extras\memory card \remove password البته اگه پسورد را داشته باشين

Koorosh
8 October 2004, 09:30 PM
متاسفانه بلوكه شده . و بدليل اينه گوشي فلش شده نمي شه از MMCSTORE استفاده كرد . چيكار كنم . برم سراغ رم ريدر و اينا ؟

rf_rf_x2
8 October 2004, 10:26 PM
اگه بلوكه شده ميتوني با ريدر فرمتش كني درست ميشه

Koorosh
8 October 2004, 10:39 PM
من قيدشو زدم ديگه . يه 128 مگ مي خرم . مرسي

WAREZ
8 October 2004, 10:43 PM
من قيدشو زدم ديگه . يه 128 مگ مي خرم . مرسي
ميخواستم همين پيشنهاد را بگم گفتم شايد راه بهتري هم باشه :roll:

ALEKSES
8 April 2005, 02:59 AM
ولي من نمي تونم قيدش را بزنم چون لازمش دارم :arrow: :P 8)