View Full Version : مشكل wildskinz كرك شده با sx1
mamarreza
27 August 2005, 06:10 PM
من ورژن تريال برنامه wildskin رو روي گوشيم بدون مشكل نصب كردم. به خوبي كار مي كرد. ولي هيج كدوم از ورژن هاي كرك شده توسط 18+2 روي گوشي من كار نمي كنه. چه ورژن 1.2 و چه ورژن 1.3. برنامه اجرا ميشه ولي كار نمي كنه. براي اطمينان هر كدوم رو يه بار روي c و يه بار e نصب كردم جواب نداد. اگه برنامه ديگري دارين كه اون 20 پيكسل پايين رو تغيير بده لطفن راهنمايي كنيد. متشكرم
رنجکار
27 August 2005, 11:57 PM
دوست عزیز توصیه میکنم از این برنام چه فول و یا تریال استفاده نکنید !
این برنامه باگ های اساسی و زیادی داره که باعث بوجود آمدن مشکلات زیادی روی گوشی شما میشود
persian_gulf
28 August 2005, 04:00 AM
این برنامه کارش چی است؟
من تا حالا چند جا دیدم
mamarreza
29 August 2005, 12:21 PM
دوست عزیز توصیه میکنم از این برنام چه فول و یا تریال استفاده نکنید !
این برنامه باگ های اساسی و زیادی داره که باعث بوجود آمدن مشکلات زیادی روی گوشی شما میشود
برنامه ديگري كه اين كارو بكنه ميشناسيد؟ يا اينكه ميدونيد ساختار كار برنامه چيه تا يكي مثلش بنويسيم؟
تا اونجايي كه من فهميدم توي system.ini فقط يه فايل رو صدا ميكنه كه تو آدرس !\system\fep\wildskinz.fep هستش . هرچي هست بايد توي همون فايله باشه. ولي من نتونستم ازش سر در بيارم.
رنجکار
29 August 2005, 01:11 PM
برنامه ديگري كه اين كارو بكنه ميشناسيد؟ يا اينكه ميدونيد ساختار كار برنامه چيه تا يكي مثلش بنويسيم؟
تا اونجايي كه من فهميدم توي system.ini فقط يه فايل رو صدا ميكنه كه تو آدرس !\system\fep\wildskinz.fep هستش . هرچي هست بايد توي همون فايله باشه. ولي من نتونستم ازش سر در بيارم.
خیر برنامه دیگری نمیشناسم که کار WildSkin را انجام بده
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.