PDA

View Full Version : کمک: دوربین imate jam خراب شد!

Arman
25 August 2005, 02:42 PM
سلام دوستان
من 3 روزه که imate jam گرفتم امروز موقع گرفتن عکس از دستم افتاد و حالا هر چی میرم توی دوربین اصلن دوربینو باز نمیکنه :icon_cry:
2 بار هم full reset کردمش ولی انگار نه انگار
یه جا هم زنگ زدم بهم گفت اشکال از دوربینت نیست باید برنامه rom تو عوض کنیم ولی من میترسم چیز دیگه ای باشه گوشیمم گارانتی نداره 72 ساعت نیست دوربینش خراب شد :icon_redf
اگه میتونین راهنماییم کنید

amoali
25 August 2005, 08:21 PM
آرمان جان به احتمال قوي بر اثر ضربه خوردن دوربين دستگاهت از بين رفته
من به تمامي اون كساني كه اين دستگاه رو ميخرن توصيه و تاكيد بر خريد كيس قابل اطمينان ميكنم چون داريد 600 هزار تومان هزينه ميكنيد بايد فكر از بين نرفتنش باشد.
ولي براي اين كه خيالت راحت بشه يكدفعه ويندوزش رو عوض كن و اگر نشد به يكي از گارانتيها زنگ بزن و از آنها هزينه ارسال به امارات و تعمير آن را بپرس.
چون گارانتي فيتكو و پارس گستر و ... ضمانت ضربه ديدن ندارند و در صورت برخورد با اين مسايل براي تعمير به امارات ميفرستند كه حداقل چند هفته معطلي داره.

Arman
25 August 2005, 10:50 PM
amoali خيلي ممنون از راهنماييت
آب پاکي رو ريختي رو دستمون!
من راستي يک کارت گارانتي اماراتيشم دارم با اون کاري ميشه کرد؟

amimaras
5 September 2005, 08:32 AM
دوست من سلام نگران نباش احتمال زياد درست ميشه من يك گوشي براماوردن كه مثل گوشيت دوربينش اصلا كار نميكرد ولي بعد از اينكه rom ره به verson 1.12 ارتقا دادم مشكلش كاملا حل شد اميدوارم گوشي تو هم اينطوري درست بشه (كار ساده اي است حتما امتحان كن فقط مواظب باش وسط كاربرق نره مثلا با نوت بوك اينكار رو بكن)
rom رو هم از سايت www.clubimate.com بگير راهنماي نصب هم در سايت هست حجمش هم 44 مگا بايت است :icon_excl

amimaras
5 September 2005, 08:37 AM
دوست من سلام نگران نباش احتمال زياد درست ميشه من يك گوشي براماوردن كه مثل گوشيت دوربينش اصلا كار نميكرد ولي بعد از اينكه rom ره به verson 1.12 ارتقا دادم مشكلش كاملا حل شد اميدوارم گوشي تو هم اينطوري درست بشه (كار ساده اي است حتما امتحان كن فقط مواظب باش وسط كاربرق نره مثلا با نوت بوك اينكار رو بكن)
rom رو هم از سايت www.clubimate.com بگير راهنماي نصب هم در سايت هست حجمش هم 44 مگا بايت است :icon_excl

Arman
9 September 2005, 07:29 PM
خيلي ممنون از راهنماييت

kevin_m_bb
26 September 2005, 01:16 AM
داداش موبايلت چطور شد؟؟ دوربينش خوب شد؟؟

Arman
26 September 2005, 01:43 AM
آره rom رو ارتقا دادم دوربين برگشت! ولي نه اونجوري که بايد بر ميگشت! موقع فيلم گرفتن اگه بخاي بري روي يه صحنه ديگه حالت اسلايد اسلايد ميگيره يعني تصوير چند تيکه ميشه
ولي بازم خدا رو شکر که برگشت
از همه دوستان بازم ممنونم

.Reza.
30 September 2005, 03:07 AM
يعني با ضربه اي كه به گوشي وارد شده Rom قابليت ساپورت دوربين رو از دست داده؟؟ :icon_twis

SARMAD
30 September 2005, 09:48 AM
ببينيد اين مشكل به ic كريسال jam بر ميگرده كه به ضربه خيلي حساسه و حالا من موندم كه چطور با upgrade كردن

rom اين مشكل حل شده

DSH
9 November 2005, 03:38 PM
ای بابا من میخواستم آی میت جم بخرم هر چه قدر این تاپیک هارو میخونم بیشتر پشیمون میشم! شات داون نمیشه ! اگه 72 ساعت شارجش نکنی باید از اول ویندوز بریزیم! ببینک نکنه موقع صحبت این اررور ویئنوز و بده بگه 60 ثانیه وقت داری همهی صحبت هاتو بکنی گوشی میخواد رست شه :D
برای تعمیر باید بره امارات اگه گارانتی باشه هیچ هزینه ای برای من نمیاد تو اون دوو سه هفته هیچ گوشی به من نمیدن؟

kevin_m_bb
9 November 2005, 04:23 PM
ای بابا من میخواستم آی میت جم بخرم هر چه قدر این تاپیک هارو میخونم بیشتر پشیمون میشم! شات داون نمیشه ! اگه 72 ساعت شارجش نکنی باید از اول ویندوز بریزیم! ببینک نکنه موقع صحبت این اررور ویئنوز و بده بگه 60 ثانیه وقت داری همهی صحبت هاتو بکنی گوشی میخواد رست شه :D
برای تعمیر باید بره امارات اگه گارانتی باشه هیچ هزینه ای برای من نمیاد تو اون دوو سه هفته هیچ گوشی به من نمیدن؟

ppc ها به صورت كامل كامل شات دون نمي شن ولي اگه مي خواي كامل شات دان شه مي توني باطريش رو در بياري و دوباره بزاري جاش
اگه بطري بك آپش تموم بشه تمام اطلاعات برروي رم پاك مي شه
درضمن ويندوز وصل كردنش هم كاري نداره (حدود 1دقيقه طول مي كشه)
من تا به حال به اروري بر نخوردم كه بگه 60ثانيه وقت داري تا گوشي ريست بشه!!!!!!
اگه با گارانتي فيتكو بگيري تو همين ايران تعمير مي شه

m_d_1980
9 November 2005, 08:00 PM
البته هر دستگاهي در مقابل مزايايي كه داره قطعا معايبي هم داره.
شما ميتونيد نوكيا 6600 بخريد و هيچكدوم از اين مشكلات رو نداشته باشيد!
ولي اگه نياز به ppc داريد طبيعتا بايد مسائل همراهش رو هم بپذيريد.
مسائلي كه گفتيد ربطي به جم نداره و مربوط به تمام ppc هاست.

(من اگر 100 بار ديگه هم ميخواستم گوشي بخرم حتما دوباره جم ميخريدم...)

kevin_m_bb
9 November 2005, 09:20 PM

من قبل ازاينكه ppc بگيرم وقتي تو مقايسه ها يكي مي گفت ppc رو نمي شه با اسمارت فون مقاسه كرد مسخرش مي كردم و مي گفتم يارو چون خودش ppc داره اين حرفو مي زنه ولي الان مي گم اصلا نمي شه اين دوتا رو مقايسه كرد