PDA

View Full Version : کمک : cann't initialize usb devise

redapple
25 August 2005, 11:20 AM
سلام و خسته نباشید
من چند بار خواستم که گوشی رو با ( firmware Modded 2 ( SMOFW15_uk-de-it اپدیت کنم.ولی همیشه این پیغام رو میده. ( cann't initialize usb devise ) . در ضمن Firmware اصلی گوشی V 15 هستش.حتی وقتی میغام با Firmware اصلی خود زیمنس (15) مجددا اپدیت کنم, بازم نمیشه و میگه ( update successfully ) , و قطع میشه. در ضمن ایا میشه رو ّFirmware 14 , Firmware 15 و یا قدیمیترش بریزیم.لطفا کمکم کنید. :icon_redf

Shahriar
25 August 2005, 06:35 PM
مطمئنی که گوشیتو با جوی استیک روشن میکنی؟ آخه اگه در حالت swap روشن نشه همین پیغام رو میده.
باید جوی استیکت رو پایین نگه داری و اونوقت با دکمه قرمز گوشیتو روشن کنی.

redapple
25 August 2005, 11:30 PM
آره. انو حتی تا زمانی که این پیغام رو میده نگهش میدارم.یعنی تا زمانی که برنامه رو Run کرده و بعد از چند ثانیه Error میده.

Shahrooz
26 August 2005, 12:07 AM
من حدس ميزنم مشكل شما به خاطر نصب نبودن swup drivers روي سيستمتون باشه , چونكه در حالت آپديت كامپيوتر گوشي رو نميشناسه.
واسه ي دريافت و نحوه ي نصب كردن swup driver به تاپيك زير مراجعه كنيد.

http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=9300

اگه مشكل حل نشد بگيد

نصب فريمور قديمي تر روي يه ورژن جديد هم انجام پذيره.

PAYAM
26 August 2005, 03:17 AM
و اگر كامپيوتر گوشي را مي‌شناسد ولي فريمور انتقال پيدا نمي‌كند ايراد از تنظيمات پورت در برنامه WInSwup‌ است.

redapple
26 August 2005, 07:51 PM
از راهنمائی شما سپاسگزارم.ولی مگر تنظیمات port تنها رویusb only و usb 0 نیست ( توی serial config ) ؟

redapple
26 August 2005, 07:52 PM
شهروز جان ممنونم ولی من swup drive رو نصب کردم.

اميد ر65
27 August 2005, 01:38 PM
شهروز جان.من هم همين مشكل رو دارم(وقتي گوشي رو در حالت Swap با Navy Key روشن ميكنم.كامپيوتر اصلا گوشي رو نميبينه!!!!فقط 1 صداي نصف و نيمه ميكنه و ديگه هيچ اتفاقي رخ نمي ده) :icon_cry:
خلاصه تاحالا N دفه امتحان كردم ولي ......! :icon_redf

GhAeM
27 August 2005, 04:25 PM
من فكر كنم شما بايد تو تنظيمات SERIAL config بعد از USB only تمام پورتها رو امتحان كني تا پورت مورد نظرت به دست بياد مثلا USB 0 بعدش اگر نشد USB1 الي آخر !
البته من 5~6 بار اين فريمور رو نصيب كردم تا آخرش هم رفته اما بالا نمياد نميدونم چرا؟

آقاي اميدر65
شما هم اگه صدايي ميشنويد اما اصلا نمي شناسدش بايد تو ADD new hardware فايل راه انازش رو اضافه كنيد (همراه با فريمور اصلي زيمنس دانلود ميشه )

redapple
28 August 2005, 12:53 AM
علی جان از راهنمائیت ممنونم. قبلا اینکارو کردم ولی نشده. حالا یه بار دیگه امتحان میکنم و جوابش میدم

اميد ر65
28 August 2005, 09:46 AM
سلام.من اون كاري كه آقاي علي غفوري گفتن رو انجام دادم و الانم كه ميرم تو Device Manager زيمنس Sx1 رو به عنوان مودم شناخته!!زماني هم كه گوشي به صورت عادي روشن هست و كابل USB رو به گوشي وصل ميكنم.گوشي رو ميشناسه(كامپيوتر) ولي وقتي كه در حالت Swap روشن ميكنم بازم همون اتفاق قبلي ميفته!!(1 صداي نصفه و نيمه و نديدن گوشي توسط كامپيوتر)!!!!
حتي وقتي كه ميخوام آپديت خود شركت زيمنس(SX1_International-uk-de-it_15_0001_update.exe) رو اجرا كنم چند تا مرحله كه ميگذره و به مرحله Searching for mobile phone ميرسه ميگه : (9)!The Mobile phone was not found !!!!!!!!!!!!
:icon_cry: ديگه داره ديوونم ميكنه!! :icon_cry:

GhAeM
28 August 2005, 09:59 AM
شايد پورت USB كامپوترت مشكل داره و قطع و وصل ميشه !

اميد ر65
28 August 2005, 11:13 AM
خب اگه قرار باشه كه مشكل داشته باشه.وقتي كه ميخوام به صورت عادي هم گوشيمو به كامپيوتر وصل كنم بايد قطع بشه ولي ......!

GhAeM
28 August 2005, 11:24 AM
آقا اميد من مطمئن هستم كه درور رو معرفي نكردي!
در حالت SWAP وقتي صداي بوق مياد برو توي DEVICE Manager بايد تو قسمت univesral serial bus يك ديوايس به اسم SIEMENS SX1 SWAP داشته باشي و اگر نه يه علامت سوال توي ديوايس منيجر هست .اون رو ريمو كن بعد دوباره ريفرش كن وقتي ازت درايور خواست آدرس اونجايي كه فريمور اورجينال SEIMENS رو دانلود كردي بده!
جهت اطلاع دريوار گوشي وقتي در حالت عادي وصلش ميكني با حالت SWAP فرق ميكنه !

redapple
28 August 2005, 11:52 AM
علي آقا من دوباره اون كار كردم. ولي بازم نشد.

اميد ر65
28 August 2005, 05:21 PM
آقاي علي غفوري؛
:icon_sad: من واقعا نميدونم چه جوري ازتون تشكر كنم!چون كمك خيلي بزرگي كردين.بازم ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون :icon_excl :icon_cool

GhAeM
29 August 2005, 10:52 AM
قابل نداشت!

redapple
29 August 2005, 11:55 AM
سلام.
آقا من هنوز نتونستم گوشيمو آپديت كنم.ميشه بيارم پيش خودتون و زحمتشو به شما بدم ؟

GhAeM
29 August 2005, 02:26 PM
در خدمت هستم!

redapple
31 August 2005, 01:04 AM
سلام علی آقا. تلفن تو بهم بده لطفا.
Yahoo ID : RedAppleAqua ( RedAppleAqua***********

دوست عزيز در اين مواقع، بهترين محل براي ادامه بحث، PM است.
موفق باشي.
PAYAM