View Full Version : در مورد تويوتا كراون مي دونيد؟
changeez
24 August 2005, 08:50 PM
ميخوايم يه ماشين ژاپني بخريم. خيلي طلبه تويوتا كراون هاي مدل 89 و 90 هستم. شنيدم امكانات خيلي زيادي داره و در ضمن بزرگي و جلال و جبروت ماشين هاي آمريكايي و ظرافت و تكنولوژي ماشين هاي ژاپني رو هم با خودش يدك ميكشه. قيمتش هم مناسبه. (از ماشينهاي در پيت ايران خودرو كه خيلي بهتره) ميخوام بدونم آيا كسي اطلاعات بيشتري از لحاظ فني و امكانات اين ماشين داره؟ ممنون ميشم.
morten
24 August 2005, 10:47 PM
قیمت داری؟؟؟
میشه اعلام کنی!!!!!
چه مدلی و در چه حد سالم بدنه و موتور
امید رضا
24 August 2005, 10:47 PM
ماشینهای خوب و کاملی هستن فرموت هیدرولیک - تمام شیشها برقی - کولر فوق العاده و یخچال فابریک
البته مدل 89-90 خیلی کمه و اکثرا 84 هستن و تفاوت قیافهای زیادی هم با هم ندارن فقط چراخهای عقب و جلو شکیلتر شده
موقع خرید خیلی مواظب باشین چون اکثرا عراقی هستن و بعضیهاشون هم مشکل پلاکی دارن .
گیربکس اکثرشون اتوماتیک هست که اگه خراب شه کلی خرج میزاره دستت ( بهتره دنبال دندهایش باشی )
ماشینهای خوبی هستن به شرط اینکه سالمش رو پیدا کنی و در ضمن مصرف بنزین بالایی هم دارن
امید رضا
24 August 2005, 10:53 PM
قیمت مدل 89ش 10 تا 12 هستش
84 ش هم 4.5 تا 7 تومن
میگم بستگی به پلاک و وضعیت سلامت ماشین داره
تو تهران چند نفر هستن ( فامیل هستن ) که کارشون فقط تویوتا هست حتی چراق برق هم میاد از اینا لوازمش رو میخرن
خرید فروشش هم میکنن پارسال هم کلی کریسیدا از نیرو انتظامی خریدن و بعد از درست راست کردنشون 10 تا 13 تومن فروختن
اگه خواستین PM بزنین آدرس بدم
محمد رضا محمدي
24 August 2005, 11:28 PM
در ادامه توضيحات كامل دوست خوبم اميد رضا بايد بگم بهترين و تشريفاتي ترين مدل تويوتا در سالهاي گذشته كراون بوده ... موتور 6 سيلندر 2800 اون از قدرت بالايي برخورداره و در صورت استفاده از كولر و ... هيچ گونه كمبودي در قدرت مانور ماشين نميبينيد ... به راحتي به سرعت 180 دست پيدا ميكنه و راننده از تسلط خوبي علي رغم بدنه بزرگ خودرو برخورداره .... مسيله جالب ديگه اين هست كه خيلي جاداره و اتاق بزرگ و بسيار خوبي داره نمونه اي كه من استفاده كردم از روكش صندلي و تودري هاي مخمل جگري رنگ به همراه داشبرد هم رنگ در داخل ..... دنده اتوماتيك با اور درايو ... فرمان هيدروليك بسيار نرم ... ترمز هاي عالي ( مخصوص تويوتا ) ..... و كولر نيمه اتوماتيك و .... بهره ميبرد ....
اما ميريم سراغ اشكالات ..... طبق معمول ماشين هاي خارجي صاحب اول و تقريبن آخرش خودتون هستيد .... مشكل لوازم در شهر هاي كوچك و به هنگام مسافرت داريد ... حتمن بايد اتوموبيلي بخريد كه از لحاظ اتاق و شاسي سالم باشه .... مصرف تا حدودي بالاست ( با توجه به حجم موتور ) ابعاد بزرگ خودرو .... مشكلات گيربكس اتومات ...
و .....
بهزاد
25 August 2005, 01:18 AM
من مدل 82 دنده معمولی دارم گذاشتم برای فروش اگه خواستید پی ام بدید
آرشششش
26 August 2005, 11:49 AM
میشه عکسشو برام بذارین ؟ چه شکلی هست؟
changeez
28 August 2005, 12:14 AM
با اين حساب فكر كنم اگر دنبال تويوتا كريسيدا و يا كرونا بريم بهتره. چون لوازم يدكي اش هم بيشتر پيدا ميشه و امتحانشونو حسابي پس دادن. سال 72 اداره بابام يه كرونا داشت كه تو مدتي كه تحويل ما بود خيلي باهاش حال كرديم. بعد از اون ديگه بابام سوار هر ماشيني (بجز بنر) ميشه باهاش اونقدر حال نميكنه كه با اين تويوتا ميكرد. يادش بخير. راستي اينم عكس تويوتا كراون كه مي خواستي دوست عزيز
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.