View Full Version : رانندگي با پرايد!!؟؟
FARZAD_1975
24 August 2005, 02:25 PM
سلا به همه
آقا بعضيا هي ميان از تجربه رانندگي با ماشينهاي مختلف مطلب مينويسند خوب دوستان هم از پرايد بنويسند!!
مثلا از تجربه رانندگي در جاده، آيا براتون خسته کننده است ؟؟ يا نه ؟؟يا چيز مثبتي از پرايد ديدين ، از تصادف با پرايد بگين، از رانندگي با پرايدتو ن راضي هستيد ؟؟( به اندازه پولي که دادين)
ممنون
pesaremelli
24 August 2005, 02:50 PM
دوست عزیز ما حدودا 2 سالی پراید داشتیم و من 2 بار با اون از اهواز تا تهران تو جاده رانندگی کردم و خیلی هم تو شهر روندمش به نظر من پراید تو شهر ماشین قابل قبولیه بخصوص اینکه شتاب خوبی داره و تو جاده هم هیچوقت نباد بیشتر لز 130 تا باهاش رفت ولی کلا به نسبت پولش چه از لحاظ امکانات و چه از لحاظ راتحتی (البته اگه کمک دلفی بندازی و جلوبندیو هم کره ای کنی)جواب آدمو میده البته پرایدهای انژکتوری از لحاظ قدرت هم خیلی خوبن پراید ما سی ال سی بود و تو سربالایی کاملا کم میاورددر باره ی تصادف باید بگم من باهاش تصادف نکردم ولی ایمنی اون بسیاربسیار کمه به خاطر همین باید ادم خیلی احتیاط کنه که خدای نکرده تصادف نکنه
سياوش وب
25 August 2005, 11:38 AM
دوست عزیز
رانندگی با پراید خیلی حال میده
فرمونش تیزه
شتابش زیاده
خلاصه خوراک لایی بازیه
البته من زیاد فرصت نکردم که بیشتر ازش استفاده کنم چون تو جاده کوبیدمش تو جدول وسط جاده ماشین به پهلو چپ شد
البته من دینام رو عوض کردم کمک هاشو سیلو یی کردم استارتشو عوض کردم
پژمان22
27 August 2005, 12:11 AM
تو جاده اگه ماشین وزنش زیاد نباشه (بار و مسافر ) کشش ماشین بد نیست.دنده 4 و 5 خیلی سبک اند و تو سربالایی و شتاب گیری تو این دو دنده خیلی ضعیف هست.ترمزهاش بد نیست.هندلینگ و سواری ماشین هر دو ضعیف هست.
ایمنی ماشین خیلی ضعیف.امکانات خوب به نسبت قیمت.فضای داخلی خوب به نسبت ابعاد.
در مجموع زیاد مناسب سفر طولانی نیست.
saeed6343
10 September 2005, 09:19 PM
:ببین من یه77 کاملا کره ای دارم که با کلی پارتی بازی از کارخونه گرفتم .پشت پرایدای دیگه هم زیاد نشستم .
باید پراید منو برونی تا بفهمی پراید همون فورد فیستا هستش .
هر دو روز یه بارم با ها ش 60 کیلومتر تا دانشگاه میرم و میام
محشره اما باید با دقت برونی.
ضمنا arash p mbz bmw پراید تو شتاب و سرعت اولیه هر206یرو قورت میده امتحانشم مجانییه :icon_mad: :icon_arro :icon_evil
FARZAD_1975
11 September 2005, 09:31 AM
[QUOTE=saeed6343]:ببین من یه77 کاملا کره ای دارم که با کلی پارتی بازی از کارخونه گرفتم .پشت پرایدای دیگه هم زیاد نشستم .
باید پراید منو برونی تا بفهمی پراید همون فورد فیستا هستش .
هر دو روز یه بارم با ها ش 60 کیلومتر تا دانشگاه میرم و میام
محشره اما باید با دقت برونی.
ضمنا arash p mbz bmw پراید تو شتاب و سرعت اولیه هر206یرو قورت میده امتحانشم مجانییه :icon_mad: :icon_arro :icon_evil[/QUOT
درسته وقتی تا دنده 3 رو سریع عوض میکنی با وجود اینکه ماشین سریع شتاب میگیره اصلا حس نمیکنی که به موتور فشار اومده اما 206 اینجوری نیست
farhad_k
13 October 2005, 02:44 PM
البته من هم یه پراید هاچ بک 79 داشتم البته الان 206 تیپ 5 دارم
پراید به نظر من ماشین بسیار کم هزینه ای هستش
اگه زیاد تو چاله و دست انداز نندازی که دیگه هیچ
چون پراید ها یکی از خرج های اصلبش جلوبندیه که با یه ذره احتیاط میشه کمتر هزینه کنی
پراید های هاچ بک در شتاب به نظر من از صندوق دارها بهتره
ولی با حرف اون دوستمون که گفته بود 206 رو قورت میده مخالفم
من هم 206 تیپ 1 داشتم والان هم تیپ 5 دارم
هر دومدلش در شتاب از پراید سر تر بودند
یه عیب دیگه پراید هم سرعت بالای 120 تا هستش که یه جورایی باید با دنده پر ردش کنی و هروقت بخواهی نمیتونی بری بالای 130
البته پراید های انژکتوری مثل اینکه این مشکل رو نداره ولی من که با پراید خودم این مشکل رو داشتم
دنده 5 اون هم واقعا ضعیفه
مثلا اگه یه ذره افت سرعت داشته باشی حتما باید معکوس بکشی وگرنه بالا رفتن مجدد سرعت با همون دنده 5 خیلی سخته
مصرف بنزین پراید واقعا خوبه و پایینه
ولی در کل اگه پراید فرمون هیدرولیک هم داشت معرکه بود برای داخل شهر
برای خارج شهر هم نمیگم بده ها
ولی خوب به پای 206 و سایر ماشین ها نمیرسه ولی کار ادم رو انجام میده
به قولی با پراید اگه خوب تا کنی رفیق سفره وگرنه اذیتت میکنه
اها یه ایراد دیگه پراید به نظر من ترمزش هستش
که با توجه به وزن کم ماشین ترمزش قفل میکنه
من دو سه با این مشکل رو داشتم که باسرعت حدود 60 الی 70 تا قفل کرد و واقعا خطر ناکه
همین دیگه
خوش باشید
hamed.black
15 October 2005, 10:52 AM
پراید ماشین کم هزینه ..داخل شهری با شتاب خوب و از هر تظر ضعیف..........
باید با پراید مراعات کرد اطاقش زود به صدا میوفته شتابشم اولش خوبه ولی اگه یکم سر بالایی باشه کم میاره.......
سرعت بیشتر از 120 هم یعنی خود کشی...
من با این ماشین تازه ارتفاع زده تو اتوبان قم صبح زود خواستم کیلومتر بچسبونم ..ائلا که کلی طول کشید تا دور بگیره وقتی هم به 170 رسید دیگه نمیشد کنترلش کرد تازه 2 نفرم بودیم خلاصه 2 ثانیه بیشتر نتونستم با این سرعت برم و سرعتم کم کردم با سرعت 140 تا هم که از کنار یه اتوبوس رد شدم باد اتوبوس داشت پرتم میکرد....
motamedi
6 November 2005, 10:27 AM
سلام :)
من آقا تيمور رو اواخر ارديبهشت گرفتم اما الان 11300 تا كار كرده P: خيلي به من حال ميده... البته بگذريم كه يكي دو ماه اول چه پدري ازم در آورد. كلي خرج كردم و طول كشيد تا اشكالات اوليه برطرف بشه ولي ماشين خوبيه...
مشكلي كه باهاش دارم اينه كه توي جاده وقتي ميخوام سبقت بگيرم دائما در استرس هستم! چرا كه من عادت ندارم مثل خيليا خركي سبقت بگيرم و منتظر ميشم تا يه جاي مطمئن ماشين جلويي رو رد كنم ولي بالاي سرعت 60 ديگه شتاب ماشين افتضاح ميشه! خيلي بايد جون بكني تا با يه سرعت خوب بتوني سريع سبقت بگيري.
اشكال ديگه، ترمزشه... كه بايد بگم در مقابل 206 (و كلا پژو) افتضاحه! مثلا تو همين سبقت اگه ناچار بشي وسط راه برگردي عقب، ميبيني كه به شدت ضعيفه... حالا خوشبختانه تا حالا اتفاق خاصي برام نيوفتاده ولي تقريبا مطمئنم اگه جايي لازم بشه ترمز شديد بگيرم، هيچ اعتباري به ماشين نيست.
من با تيمور 170 تا رو تو اتوبان قزوين زدم. ولي حقيقتش ديگه جرات نكردم بالاتر برم. كاملا مشخص بود كه ماشين stability نداره... ممكنه بشه 180 تا رو رفت ولي...!!!
خلاصه بد ماشيني نيست. مصرفش فوق العاده پايينه. توي يه تاپيك ديگه نوشته بودم كه من 1080 كيلومتر تا ساري از جاده فيروزكوه رفتم و گشتم و اومدم و فقط 65 ليتر بنزين زدم. كه ميكنه به عبارتي صدي 6 ليتر... يه دفعه هم تا همدان رفتم (از اتوبان قزوين) و به طور ناباورانه اي ديدم كه فقط صدي 5 تا مصرف كرده. تازه سرعتم هم بالاي 140 بود همش. و ميدونين كه از سرعت 80 به بالا، مصرف ماشين به صورت تصاعدي زياد ميشه...
من به هر حال، به اندازه اي كه پول دادم راضيم :)
مخلص،
آرش
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.