PDA

View Full Version : سئوالاتي در مورد Everex e900



omid1974
22 August 2005, 08:59 AM
با سلام

١- مودم داخلي ابن گوشي چيه؟
٢- cpu samsung اين گوشي نسبت به نوع intel كاراييش چطوره ؟
٣- كيفيت دوربينش نسبت به jam چطوره (فلاشم داره)
٤- ساخت كجاست؟


ممنون
اميد

m_d_1980
23 August 2005, 07:26 PM
1. ؟
2. ؟!
3. كيفيت دوربين مثل jam است (1.3 مگاپيكسل) فلاشش هم فقط تا 20 سانتيمتر كار ميكنه (يعني كشك!!)
4. ساخت تايوان (مثل jam)
ولي مزيت مهمش نسبت به jam رم 128 است (در مقابل 64)

m_d_1980
23 August 2005, 10:16 PM
آقا كسي تو اين فروم Everex e900 داره؟

شپش
27 October 2005, 02:23 PM
می خواستم بدونم میشه کیفیت نمایش everex e500بیشتر کرد یا نه؟ در ضمن تو دفترچه نوشته color 4kولی تو خود دستکاه نوشته 12bit? میخاستم بدونم میشه که این 12bitبکنی 4k؟

---------------
m_d_1980: كاربر محترم. شما يك سوال را در 3 جا مطرح كرديد. جدا از انجام چنين كاري پرهيز كنيد.
هر سوال فقط بايد يكبار و در تاپيك مربوطه مطرح شود.

SARMAD
27 October 2005, 02:37 PM
من EVEREX E900 دارم

راستی شما بدونید از کجا میشه فهمید که EVEREX ورژن جدید رام رو که قراره WIN 5 روش باشه رو چه زمان میده

بیرون؟

m_d_1980
27 October 2005, 08:50 PM
من EVEREX E900 دارم

راستی شما بدونید از کجا میشه فهمید که EVEREX ورژن جدید رام رو که قراره WIN 5 روش باشه رو چه زمان میده

بیرون؟
-البته اون سوال من قديمي بود و مربوط به زماني بود كه شك داشتم everex بخرم يا jam ! :icon_surp

-معمولا خبر آپديت هاي جديد رو در سايت همون گوشي ميزنند كه متاسفانه everex در زمينه سايت ضعف داره. پس خبر اونو بايد از سايتهاي review نظير mobile.review كسب كرد. البته پس از اومدنش هم پيدا كردن لينك داون لودش كار سختي بايد باشه. :(

DSH
27 October 2005, 11:23 PM
راستی جرا اور ایکس یا ای تن اصلا تو جی اس ام نیست؟:-؟

naymz
28 October 2005, 09:04 AM
اگه منظورت gsmarena هست
یکی مونده به آخره

satellite
27 November 2005, 01:17 AM
الان قیمت everex چنده؟میارزه بخرم؟در مقایسه با Imate کدومش بهتره و پیشنهاد میکنید؟

ali2005
10 March 2006, 03:35 PM
من ever ex e900 دارم .الان در شيراز 10/3/2005 قيمتش550.000 تومان هست من كه از دوربينش اصلا راضي نيستم اما hang كمتر ميكنه از imate

Nima Golshahi
14 March 2006, 12:07 AM
:icon_sad: باتری اورکس 1480( ویا 1440 باشد) میلی آمپر در ساعت هست که از جم که 1200 mAh هست بالاتره !

hamid_rafiei
14 March 2006, 08:20 AM
با سلام و تشکر از بر و بچه ها که به سوالای من جواب دادن.
یه مشکل دیگه هم دارم من رفتم تو سایت everexclub ثبت نام کردم ولی فایل آپدیت win2005برای everex e900 نداشت و من میخوام اونو آپدیت کنم
کی میدونه من از کجا میتونم این کارو انجام بدم و اون فایل رو دانلود کنم؟ لطفا بهم کمک کنین
ممنون

Profession@l
16 March 2006, 03:24 PM
گویا دوربین Jam & everex ها اصلا خوب نیستند ... درسته؟

مگه 1.3 نیست؟ 6630 هم 1.3 ولی عکس های عالی می گیره...

می دونم که غیر از MegaPixel موارد دیگه ای هم هستند که مهمه ولی آخه دیگه شما خیلی از دوربینش بد گفتین

kevin_m_bb
17 March 2006, 06:02 PM
گویا دوربین Jam & everex ها اصلا خوب نیستند ... درسته؟

مگه 1.3 نیست؟ 6630 هم 1.3 ولی عکس های عالی می گیره...

می دونم که غیر از MegaPixel موارد دیگه ای هم هستند که مهمه ولی آخه دیگه شما خیلی از دوربینش بد گفتین
رو دوربینش اصلا حساب نکن!!!

ali2005
4 May 2006, 10:50 PM
يه راهي داره كه در registeri windows براي دوربين دست كاري كرده وكيفيت ان را بالا ميبره اگه يكي بگه ثواب داره

pouya system
21 May 2006, 10:31 PM
يه راهي داره كه در registeri windows براي دوربين دست كاري كرده وكيفيت ان را بالا ميبره اگه يكي بگه ثواب داره
آقا
اگه میدونید از چه راهی میشه کیفیت عکساشو بالا برد بگید . به خدا ثواب داره

mohammad_zhyan
23 May 2006, 01:39 AM
من هم با صداش مشكل دارم
نسبت به p910خيلي ضعيف تره
نوشته هاي فارسي رو هم چپه مي خونه ومي فرسته
همه كارهاي گفته شده رو هم روش انجام دادم اما فايده نداشت

jack_panosyan
23 May 2006, 10:54 AM
با سلام
من از این گوشی دارم وباید بگم کیفیت عکساش اونطور هم که بعضی دوستان گفتن بد نیست .مشکل بزرگ اون تاریک بودن عکسهاست.اگه جایی باشی که نور به اندازه کافی باشه عکساش خوبه.صدای زنگش در مقایسه با گوشیهای
دیگه پایینتره.دوربین هم به قول یکی از دوستان کشک.برای اینکه در ضمان فیلمبرداری به مشکل کادر کادر شدن نخورین باید محل دخیره فیلم رو main memory یا flash بزارین(از رم خارجی استفاده نکنین). امیدوارم کمی کمک کرده باشه این نوشتم.

jack_panosyan
23 May 2006, 11:37 AM
با سلام
من از این گوشی دارم وباید بگم کیفیت عکساش اونطور هم که بعضی دوستان گفتن بد نیست .مشکل بزرگ اون تاریک بودن عکسهاست.اگه جایی باشی که نور به اندازه کافی باشه عکساش خوبه.صدای زنگش در مقایسه با گوشیهای
دیگه پایینتره.دوربین هم به قول یکی از دوستان کشک.برای اینکه در ضمان فیلمبرداری به مشکل کادر کادر شدن نخورین باید محل دخیره فیلم رو main memory یا flash بزارین(از رم خارجی استفاده نکنین). امیدوارم کمی کمک کرده باشه این نوشتم.


با عرض معذرت اونجا که نوشتم دوربین کشک منظورم فلاشه:icon_wink

jack_panosyan
23 May 2006, 11:41 AM
مسیر برای رفتن به قسمت تنظیمات دوربین(البته نمیدونم جای چه عددی چی باید نوشت)
hkey local machine\software\eten\camera\default setting

pouya system
24 May 2006, 12:31 AM
مسیر برای رفتن به قسمت تنظیمات دوربین(البته نمیدونم جای چه عددی چی باید نوشت)
hkey local machine\software\eten\camera\default setting
دوسته عزیز
از بابته همه راهنماییهاتون متشکرم .
ولی اگه ممکنه در مورد این آخری یکم بیشتر توضیح بده . ممنون میشم.
مربوط به چیه . تنظیماته دوربینه و محلش کجاست؟ تو گوشی ؟ تو کامپیوتر ؟ یا اصلا" این آدرسه یه سایته؟:icon_ques :icon_neut
لطفا" منو راهنمایی کن .
بازم از بابته راهنماییهات کماله تشکر رو دارم.

mohammad_zhyan
24 May 2006, 03:03 AM
برنامه هاي اكسل 2000 به بالا رو هم باز نمي كنه
كسي راه حلي براش نداره ؟
اين فارسي چپه را چطوري حل كنم ؟

jack_panosyan
24 May 2006, 05:39 PM
دوسته عزیز
از بابته همه راهنماییهاتون متشکرم .
ولی اگه ممکنه در مورد این آخری یکم بیشتر توضیح بده . ممنون میشم.
مربوط به چیه . تنظیماته دوربینه و محلش کجاست؟ تو گوشی ؟ تو کامپیوتر ؟ یا اصلا" این آدرسه یه سایته؟:icon_ques :icon_neut
لطفا" منو راهنمایی کن .
بازم از بابته راهنماییهات کماله تشکر رو دارم.


با سلام
دوست عزیز این ادرسی که نوشتم مربوط به مسیری هستش که توی گوشی باید تو رجیستری برید
برای رفتن تو رجیستری باید برنامهphm registry رو اول داونلود کنی بعد مسیری که دادم بری.ولی متاسفانه همونطور که قبلا هم نوشته بودم من نمیدونم کدوم عدد رو باید عوض کنی اگه از دوستان کسی میدونه بگه اگه منم پیدا کردم مینویسم.برای داونلود برنامه به این ادرس برو:
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?p=126049&highlight=phm+registry#post126049

امیدوارم به دردت بخوره

pouya system
24 May 2006, 08:44 PM
با سلام
دوست عزیز این ادرسی که نوشتم مربوط به مسیری هستش که توی گوشی باید تو رجیستری برید
برای رفتن تو رجیستری باید برنامهphm registry رو اول داونلود کنی بعد مسیری که دادم بری.ولی متاسفانه همونطور که قبلا هم نوشته بودم من نمیدونم کدوم عدد رو باید عوض کنی اگه از دوستان کسی میدونه بگه اگه منم پیدا کردم مینویسم.برای داونلود برنامه به این ادرس برو:
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?p=126049&highlight=phm+registry#post126049

امیدوارم به دردت بخوره
آقا ممنونم
دستت درد نکنه
انشاا... که خداوند یک در دنیا و ده در آخرت , عوضه خیر برات بده.
فقط اگه میشه این کد رو هم پیدا کن.

ضمنا" خدمته دوستانی که از اورکس اطلاعاتی میخوان بگم که اشکالش فقط توی فارسی ساز و کیفیته دوربینش تو نوره کمه . و گرنه من همه برنامه ها حتی اونائی رو که به این گوشی مربوط نمیشدن رو روش نصب کردم , همش راه میوفتاد.
جدیدا" هم ویندوز موبایله 5 رو دانلود کردمه ولی از ترسه اشکالاته احتمالیش , اونو نصب نکردمه. اگه کسی میخواد امتحانش کنه , بگه تا آپلودش کنم. :lover:

mohammad_zhyan
25 May 2006, 12:14 AM
مشكل فارسي براي گوشي من حل شد.
الان دوتا ديكشنري به همراه 3 الي 4 تا صفحه كليد فارسي و فكر كنم همين تعداد هم تقويم فارسي رو با هم دارم
راستش جرأت نمي كنم چيزيش رو پاك كنم،نمي خوام دوباره به هم بريزه
خيلي بده كه ما براي فارسي از برنامه هاي عربي استفاده مي كنيم اما چاره نيست بايد ساخت.
كم كم دارم به اين ((everx)) علاقه مند ميشم.
حالا صداش ضعيفه خوب باشه :icon_arro
دوربين نداره خوب نداشته باشه
صفحه كليدم كه بيشتر پاكت پي سي ها ندارن
ولي اين هم يك جور تجربه است ديگه

jack_panosyan
25 May 2006, 02:08 AM
آقا ممنونم
دستت درد نکنه
انشاا... که خداوند یک در دنیا و ده در آخرت , عوضه خیر برات بده.
فقط اگه میشه این کد رو هم پیدا کن.

ضمنا" خدمته دوستانی که از اورکس اطلاعاتی میخوان بگم که اشکالش فقط توی فارسی ساز و کیفیته دوربینش تو نوره کمه . و گرنه من همه برنامه ها حتی اونائی رو که به این گوشی مربوط نمیشدن رو روش نصب کردم , همش راه میوفتاد.
جدیدا" هم ویندوز موبایله 5 رو دانلود کردمه ولی از ترسه اشکالاته احتمالیش , اونو نصب نکردمه. اگه کسی میخواد امتحانش کنه , بگه تا آپلودش کنم. :lover:


با سلام
اول از همه بگم که خواهش میکنم قابل نداشت .در ضمن اگه میتونین لطف کنین این windows mobile5 رو یه جا اپلود کنین.البته احتمالا منم مثل شما پیشمرگ نمیشم تو ریختن این ویندوز ولی خوب داشتنشم بد نیست شاید یکیو پیدا کردم داوطلب شد.در ضمن اگه ممکنه بنویسین که ویندوز از کجا گیر اوردین منظورم اینه که معتبره.
با تشکر از شما دوست عزیز

pouya system
25 May 2006, 09:26 PM
من به EVEREX E 900 بیشتر از باقی اعتقاد دارم . اولا" که همه برنامه ها روش نصب میشه و مثل باقی برنامه مخصوص خودش نداره و دوما" خیلی کوچیکتر از باقیه و کم جا میگیره و سوما" خیلی از برنامهاش بصورته اورجینال تکمیله و چهارما" ram , rom اون بالاتره باقیه و تا 5 گیگ مموری جانبی رو ساپورت میکنه و پنجما" باتری اون 1440 میلی آمپره و هزارتا چیزه دیگه. دوربینش هم فقط تو نوره ضعیف کم میاره و تو روز اصلا" کم نمیاره و در مورده صداش هم باید بگم که فقط در مورده mp3 ها اینطوره و در مورده wav حتی میتونه پا به پای 6270 نوکیا بره. اصلا" شما فایلای mp3 رو میتونید با هندزفری استریوش گوش کنید .....



گذشته از اینا , یه گارانتیه معتبره 24 ماهه داره که تکمیلش میکنه


در مورده ویندوز موبایله 5 هم باید بگم که من از اینجا دانلودش کردم . ...
http://www.nikotel.com/nikotalk-pocket-pc-windows-mobile-download.html


آقا اگه میشه یکی پیدا بشه که اولا" این ویندوز موبایله 5 رو امتحان کنه و یکی دیگه این کدهای ریجستری برای دوربین رو پیدا کنه.:lover:

mohammad_zhyan
26 May 2006, 01:13 AM
جالب اينجاست كه گوشي من با wavناجور مشكل داره.
mp3با هدفون هم مثل p910هستش.
آره توي روز با نور خوب دوربينش خوبه
من حتي براي زنگ نمي تونم از wav استفاده كنم.
براي exel 2002 ya 2003 راه حل ندارين ؟