PDA

View Full Version : نصب كابل اينفرا رد

safajoo
26 September 2004, 12:40 AM
من مي خواهم كابل انفرارد رو نصب كنم
تا حالا 3 بار ويندوز رو عوض كردم !
زماني كه گزينه instal device draiver رو ميزنم پيغام ma -620 device driver is already installed مياد
البته قبلش من از device manager گزينه infrared devices رو نصب كردم
با اين اوصاف من نميتونم عكسها رو بريزم رو كامپيوتر چي كار كنم :cry:
---------
يادم شد گوشي من 6600 هست :wink:

Danyal_T
26 September 2004, 02:52 AM
يك تستي انجام بده ببين از گوشي مي توني به infra , ميسيج بزني يا نه چون اگه ويندوز xp داشته باشي وقتي ارتباط برقرار ميشه مي توني اين كار رو انجام بدي.
البته چيزي كه هست امكان داره اين موضوع مربوط به دستگاه infra باشه چون من شنيدم يه سري از اين دستگاهها تقلبي است كه به سختي هم روي ويندوز نصب ميشه ( گفته فروشندگان ) ولي اين دستگاهي هم كه من دارم هر چند هفته يكبار بايد درايورش رو نصب كنم چون قات مي زنه و كانكت نمي شه.
در ضمن يه نگاه بنداز ببين پورت com مشغول نباشه چون اين دستگاهها به USB وصل مي شن ولي از com پورت استفاده مي كنن.

حميدرضا3650
26 September 2004, 03:09 AM
من خودم از دو ويندوز xp و me استفاده ميكنم
رو xp نصب نتونستم بكنم
ولي رو me به راحتي نصب ميشه و اصلا هم قاط نميزنه
8)

kave
26 September 2004, 03:56 AM
يك نگاهي به سايت مربوطه اينفراردت بنداز

فرکتال
26 September 2004, 01:20 PM
دستگاه شما رو من هم دارم - اين دستگاه قبل از اينكه به كامپيوتر وصل بشه بايد درايورش نصب بشه بعد از يه ري -استارت تازه بايد كابل دستگاه را به كامپيوتر وصل كني اگر از اين روش استفاده كني به راحتي نصب ميشه من از 98 تا xp روي همه os ها به همين روش نصب كردم و هيچ مشكلي هم نداشتم حالا اگر حوصله داشتي يه بار win رو عوض كن و از اين روش استفاده كن بدون شك كار خواهد كرد 8)

safajoo
26 September 2004, 03:17 PM
مرسي عزيزان امتحان ميكنم
كامپيوتر من هر دو com مشغول هست
روش اقاي فركتال رو هم تست ميكنم

rf_rf_x2
26 September 2004, 09:06 PM
حرف فركتال درست اين روش نصب اينفرارد است اميدوارم بتوني نصب كني

safajoo
23 January 2005, 04:35 PM
تمام روشها رو تست كردم فقط تونستم از گوشي به كامپيوتر منتقل كنم ولي بالاعكس :cry:
الان هم دارم از بلوتوس استفاده ميكنم خيلي از اينفرارد باحالتره :wink:

keyvan-GSM
23 January 2005, 11:51 PM
ايا با كابل اينفرا مي شه 3650 رو اپگريد كرد؟

نويد hp
24 January 2005, 02:18 PM
به تره كه بري به سايت اون اينفرارد و درايورش رو دانلود كني . من همين كار رو كردم به راحتي نصب ميشه .

Pooriya_Online
24 January 2005, 04:26 PM
اين اينفرارد ها همشون مشكل دارن من خودم 5تا خريدم و همشون بعد از دو روز قاط زد و كامپيوتر نشناختش و هرچي باز خواستم نصب كنم نشد كه نشد هزار بارم ويندوز رو عوض كردم روز 98-ME-XP هم امتحان كردم ولي بازم نشد كه نشد :x

بهتره يه بلوتوس بگيري و خيالتو راحت كني...

اسرافيل
24 January 2005, 08:25 PM
تو اكس پي خيلي راحت نسب ميشه نميدونم شما چرا باهاش مشكل داريد

مهرداد65
25 January 2005, 11:46 AM
اينفرارد ها همشون مشكل دارن من خودم 5تا خريدم
يعني اگه هر كردوم رو 10 تومن خريده باشي ميشه 50 تومن
وااااااااااي
من يه دونه خريدم ديدم زود خراب شد انداختمش دور و يه بلوتوث خريدم
اگر ميخواين اينفرارد بگيرين از مارك هاي چيني و تايواني 10 - 15 تومني نخرين چون زود خراب ميشه و نصب درايوش 3 روز طول مي كشه!
مدلاي 20 تومن به بالا بهتر جواب ميده
تو بازار رضا گير مياد[/code]

دانيال
25 January 2005, 02:40 PM
سلام خسته نباشيد

دوستان من با نظر آقا مهرداد موافقم منم دارو 25 تومن خريدم با چراغ سبز رنگ ازشم راضي هستم خيلي راحت نصب ميشه تا حالا اذيتم نكرده براي شما حتما از اين 12 هزار تومني ها هست كه اذيت ميمنه شما رو من تو همه ويندوزام نصب كردم لازم به ذكره من 8 تا بوت دارم از قديم ميگن هر چي پول بدي آش ميخوري

يا حق................... :evil:

Pooriya_Online
25 January 2005, 04:49 PM
مهرداد و دانيال عزيز اتفاقا 2تا از اون 5تا كه از سريهاي اولي خريدم بود قيمتش 25تومن بود و MA-620 بود... :oops:

مبين2
15 February 2005, 01:10 AM
عزيزان من كه دستگاه ريدر-رايتر 8 در 1 را خريدم براي اتصال نوكيا 6600 بايد چه كار كنم؟

گلشاهي : دوست گرامي ورودتون به فروم رو تبريك ميگم از شما تقاضا دارم هم اكنون قوانين رو مطالعه بفرماييد http://www.psforums.org/forum/viewtopic.php?t=5025
مناسب با تاپيك هر بخش پست بفرماييد در صورت تكرار اخطار ميگيريد .

hamidjoon98
15 February 2005, 09:46 AM
من يدونه چينيش رو خريدم 9 هزار تومن ... هم رو 98 اس اي و هم روي ايكس پي خيلي راحت نصب شد ...

نزديك به دو ماه هم هست كه مدام ازش استفاده ميكنم و تقريبا تمام مسيج هامو بخاطر اينكه ميتونم فارسي

بنويسم با اون ميفرستم ... و مدام هم با نرم افزارش sms picture ميكشم و ميريزم تو گوشي ... خلاصه خيلي راحت

باهاش كارميكنم

يه نكته بگم شايد مفيد باشه ... بعد از هر بار كه نصبش ميكنيد به سيستم ... رو آيكون اينفرارد تو كنترل پنل يا تسك بار ويندوز كليك كنيد

و اونو Enable كنيد ... چون اكثرا بعد از جدا كردن دستگاه از سيستم ، ويندوز پس از چند ثانيه اونو Disable ميكنه

من دقيقا همينكار رو هر دفعه انجام ميدم و بدون مشكل كار ميكنه ...

موفق باشيد 8)

:evil:

Enjoy
29 July 2005, 12:57 PM
با سلام
پستهاي دوستان را خواندم ولي كسي در خصوص نحوه نصب كابل انفرارد مي تونه راهنمايي كامل بكنه؟
هنگام نصب فوري اتصال USB را تشخيص مي دهد و پيغام USB-Serial Controller ظاهر مي شود ولي در پايان نمي تواند آن را شناسايي كند.
ويندوز XP Santa Claus
روي 98se هم جواب نميده
با تشكر