PDA

View Full Version : همه پرسي تيونينگ سمند و 405 و زانتيا

Nomad
21 August 2005, 12:44 AM
سلام .
آقا بياين هر كي نظر و تجربه خودش رو در مورد تيونينگ و اسپرت كردن و اسپرت خور بودن ( داخلي و ظاهري ) ماشيناي سمند و 405 و زانتيا اعلام كنه . ( مثلا اينكه كدوم بيشتر اسپرت ميشه ؟ ) از ابتكاراتتون هم روي اين ماشينا بنويسيد لطفا . اگر عكسي هم داشتيد بزاريد . :icon_cool

hamid_2fun
21 August 2005, 12:58 AM
405 بیشتر از سمند و زانتیا اسپرت میشه

Evanescence
21 August 2005, 05:26 AM
منتقل شد .

shitily
21 August 2005, 12:00 PM
بابا اصلا قيافه سمند به اسپرت و اين حرفا شبيه نيستش!

masoud x7
10 February 2006, 09:41 AM
سلام
اصلا هم اينطور نيست.......... :فقط سمندhttp://i1.tinypic.com/nb9d95.jpg

BloodReza
10 February 2006, 10:53 AM
سلام
اصلا هم اينطور نيست.......... :فقط سمندhttp://i1.tinypic.com/nb9d95.jpg

به نظرم fake هست به اين عكس نگاه كن سمند رو جاي بنز گذاشتن به لاستيكا توجه كن

*علی*
10 February 2006, 11:44 AM
دوستان
بنده هر سه اتومبیل را داشتم
زانتیا که اصلا در ظاهر و بدنه اسپرت خور نیست و با اسپرت کردن زشت تر میشود مگر فقط زیرش رینگ اسپرت باندازید و اگه بهش بیشتر دست بزنید فلاپ و اسپویلر و .... براش بزارید کاملا از ریخت میافتد

در مورد 405 مخصوصا رنگ مشکی اگه واقعا بهش برسید و صلیقه بخرج دهید واقعا زیبا میشود

اما در مورد سمند :
در بین ماشین های ایرانی واقعا از همه اسپرت خوریش بهتر است و اون هم به دلیل شکل تخمرغی بدنه است تنها مشکل در اسپرت کردن سمند قیمت بالا وسایل جانبی نسبت به 405 است

masoudgh
11 February 2006, 12:46 PM
سمند وقتي اسپرت ميشه خيلي قشنگ ميشه

xenups
11 February 2006, 07:08 PM
سمند تو تیونینگ از همه بهتر میشه

z_qz54
11 February 2006, 07:12 PM
به نظر من زانتیا فقط کافیه که فلاپ های سیاه رنگش به رنگ بدنه در بیاد.405 هم که انواع سپر و رینگ و لاستیک براش هست. ولی سمند ماشینی هستش که اگه بخواهی که اسپرت کنی واقا باید با سلیقه باشی چون فقط رینگ و لاستیک برای زیبایی سمند کافی نیست. ببخشید یکی رو از پوستر اتاقم گرفتم.
http://uploader.ws/upload/200602/CDocuments_and_Settingsali_faghih_nasiriDesktopCop y_of_pg_40503.jpg
http://uploader.ws/upload/200602/CDocuments_and_Settingsali_faghih_nasiriDesktopCop y_of_Iran_ATS_No2_02.jpg
http://uploader.ws/upload/200602/CDocuments_and_Settingsali_faghih_nasiriDesktop533 54.jpg
http://uploader.ws/upload/200602/CDocuments_and_Settingsali_faghih_nasiriDesktopkj. jpg

zeyton
12 February 2006, 03:59 AM
لطف کنید سمند رو با GLX مقایسه نکنید . سمند خیلی بهتره.:icon_cool

Nomad
12 February 2006, 12:02 PM
لطف کنید سمند رو با GLX مقایسه نکنید . سمند خیلی بهتره.:icon_cool
شما هم الکی همینجوری خودتو قاطی نکن بگی سمند بهتره:icon_razz ( این اصلا بحث سمند و 405 فابریک نیست بلکه بحث تیونینگ و اسپرتینگ اوناس :icon_cool ) .

با عرض پوزش:icon_twis
البته اون عکس هم کاملا تابلو fake شده و دوستمون کاملا درست میگه . . .

*علی*
14 February 2006, 08:50 AM
جنابان عالی
Masoud GLX و zeyton شما یا این سایت را مسخره کردید یا خودتان را یا ما را (البته معذرت میخواهم که چنین تند برخورد کردم)
ولی در هر نوشته شما zeyton از سمند lx تعریف کرده و جناب GLX از 405 طرف داری کرده آیا واقعا این کار درست است بنده قبلا 405 داشتم و الان سمند دارم هر دو تا ماشین ماشینای به نسبت خوبی هستند اما دلیل نمی شود که ..................................
دوستان گرامی هر کس سلیقه و نظری دارد پس سعی کنید به نظرات هم احترام بگذارید و فقط تجربیات و راهنمایی های خودمان را در اختیار یکدیگر قرار دهیم

مثلا جناب Masoud GLX شما میگید که آن سمند fake شده آیا فرقی میکند که مثلا رینگ های اتومبیل دیگری را در تصویر روی آن سمند انداخته باشند آیا نمیشود که روی سمند در واقعیت هم این رینگ ها را انداخت یا ................

یا جناب زیتون شما از روز اولی که وارد سایت شده اید 90 % نوشته های شما یا مزمون آنها این است فقط سمند lx

باز هم اگر باعث شدم که ناراحت بشید واقعا عذر میخواهم ولی یک کم در نوشته ها و طرز فکرتان تجدید نظر کنید

:icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl یا علی :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl

Nomad
14 February 2006, 09:16 AM
:icon_bigg [quote=1_Ali]جنابان عالی
Masoud GLX و zeyton شما یا این سایت را مسخره کردید یا خودتان را یا ما را (البته معذرت میخواهم که چنین تند برخورد کردم)
ولی در هر نوشته شما zeyton از سمند lx تعریف کرده و جناب GLX از 405 طرف داری کرده آیا واقعا این کار درست است بنده قبلا 405 داشتم و الان سمند دارم هر دو تا ماشین ماشینای به نسبت خوبی هستند اما دلیل نمی شود که ..................................

مثلا جناب Masoud GLX شما میگید که آن سمند fake شده آیا فرقی میکند که مثلا رینگ های اتومبیل دیگری را در تصویر روی آن سمند انداخته باشند آیا نمیشود که روی سمند در واقعیت هم این رینگ ها را انداخت یا ................

باز هم اگر باعث شدم که ناراحت بشید واقعا عذر میخواهم ولی یک کم در نوشته ها و طرز فکرتان تجدید نظر کنید

quote]

:icon_bigg :icon_bigg
خدمت علی جان . . .
اینو نمیخواستم پست بزنم ولی دیگه . . .
باید اینجا چند تا چیزو روشن کنم :
من هیچوقت به دفاع یا تمجید و تعریف افراطی و حتی غیر افراطی بدون دلیل ازچیزی نمیپردازم . . . و سعیم تا حالا بر این بوده که حرفهامو با سند مدرک بزنم . :icon_mad: در مورد 405 هم چون الان ماشینیه که استفاده ازش میکنم بیشتر بحث میکنم تا چیزای بیشتری یاد بگیرم ( غیر از اینکه من از کوچیکیام این ماشین رو دوست داشتم ) . . . وگرنه من تا پارسال 206 داشتم و قبل از اون پراید و اگر شما یکدفعه و سرزده اینکارو نمیکردی و همه پستهای من تا به امروز رو خونده بودی متوجه میشدی که من همیشه از ماشینهای دیگه دفاع و از خصوصیات بارزشون هم تعریف کردم . . .:icon_mad: . و حتی توی بحثهایی مثل مقایسه 405 و سمند مرتبا از دوستان خواستم که تو این بحثهای بقول دوستان فرسایشی شرکت نکنن . . . حضور من تو این فروم هم صد در صد واسه چیز یاد گرفتنه و اگر شما و سایر دوستان در مورد نوشته های من به نظر خودتون اهانتی ( بقول خودتون مسخره ) شده من معذرت میخوام:icon_roll ولی جدا و کاملا از شما هم میخوام که کمی محترمانه تر و سنگینتر رفتار کنید .

این پست رو برای این زدم که تمام حرفهام رو زده باشم تا بعدا مورد دیگه ای پیش نیاد . . .

اگر هم کسی باز شاکی بود لطفا پیام خصوصی بفرسته . . . از تمام مدیران واسه زدن این پست کاملا معذرت میخوام . . . :icon_neut

fizzi
14 February 2006, 12:35 PM
دوستان طرفدار هر ماشيني هستند باشند ...لتفن اينجا رو به محل كل كل تبديل نكنيد و گرنه مجبور ميشم پستها رو پاك وتاپيك رو قفل كنم.

amirpeugeot
11 March 2006, 10:37 PM
زانتیا خیلی حرفه ای تر اسپرت میشه که توی ایران کسی سراغ این کار نمیره چون توی ایران همه اسپرت را رینگ اسپرت یا فلاپ های بی کیفیت و ارزون قیمت میدونن!من خودم 405 را ترجیح میدم.البته اگر موتورش هم بشه موتور 16 سوپاپ یا حتی 2000 دیگه واقعا ماشین ردیفی.

ghasemizadeh
13 March 2006, 05:16 PM
یک تبلیغ دیدم نوشته بود موتور زانتیا رو پراید و پژو 405 ولی من در تعجبم چه توری موتور زانتیا رو می خوان بزارن رو پراید:icon_eek: !!!!!!!!!

محمد رضا محمدي
13 March 2006, 06:04 PM
405 اسپرت خور خوبی داره ولی واقعن زیاد شده !
سمند هم خیلی خوب اسپرت میشه ولی واقعن سلیقه میخاد و البته پیدا کردن قطعات اسپرت سمند خیلی سخته مثل چراغ اسپرت جلو و عقب و فلاپ استاندارد و ....( بین خودروی اسپرت تا زشت فاصله چندانی نیست ! )

amirpeugeot
13 March 2006, 10:57 PM
موتور زانتیا روی پراید؟مگه خیلی عجیبه.ملت موتور فورد میبندند رو پراید هاچبک!

love_star_780
27 April 2006, 02:58 AM
F:\0Picture\Sahand\d01دعوا نكنيد.همشون قشنگ ميشن.حيف كه از پرشيا نميگيد كه خشگل تر از همشون ميشه.
اين هم عكسي از پرشيايه خودم.
حيف كه الان خيلي جاش پيشه من خاليه.

love_star_780
27 April 2006, 03:03 AM
F:\0Picture\CAR'S\CITROEN Xantia\img10561632566[1]

vincenzo
27 April 2006, 07:24 AM
دوستان
بنده هر سه اتومبیل را داشتم
زانتیا که اصلا در ظاهر و بدنه اسپرت خور نیست و با اسپرت کردن زشت تر میشود مگر فقط زیرش رینگ اسپرت باندازید و اگه بهش بیشتر دست بزنید فلاپ و اسپویلر و .... براش بزارید کاملا از ریخت میافتد

در مورد 405 مخصوصا رنگ مشکی اگه واقعا بهش برسید و صلیقه بخرج دهید واقعا زیبا میشود

اما در مورد سمند :
در بین ماشین های ایرانی واقعا از همه اسپرت خوریش بهتر است و اون هم به دلیل شکل تخمرغی بدنه است تنها مشکل در اسپرت کردن سمند قیمت بالا وسایل جانبی نسبت به 405 است

سلام به همه دوستان
نظر مه هم نظر علی آقاست
سمند از 2 ماشینه دیگه بهتر وزیبا تر میشه

farzam habibi
7 May 2006, 01:54 PM
سمند بهتر از اب در مياد ....
ركاب بقل باحال .... 1دور بريدن فنرها ..... رينك 17 ( 5 شاخه ) ......
همرنك كردن تلق بقلي ( stop ) عقب .... شبيه bmw 750i مدل 2004
و .......................................

XIII
7 May 2006, 05:07 PM
سمند رو همين طوري فقط بخوابوني و يه رينگ 16+ بندازي تو هيبت اسپرت ميره و به نظرم خوش استيل ميشه
اما زانتيا خيلي خرج داره و تازه تهش چيزه شيكي نميشه
405 هم بد نيست اما من سمند رو ترجيه ميدم.

z_qz54
12 May 2006, 03:21 PM
سمند رو وقتی ارتفاعش کم میشه شبیه نیسا اسکای لاین میشه و وقتی وایستاده در جا ، آدم انتظار داره 500 اسب زیر کاپوتش باشه.
یعنی اسپرت کردن سمند ، اون رو قوی هیکل نشون میده.