PDA

View Full Version : تا حدود 25 میلیون چه اتومبیلی بخرم ؟

ashkan408
20 August 2005, 01:05 AM
لطفآ راهنماییم کنید :icon_redf
از لحاظ قدرت ، سرعت و شتاب و زیبایی و هر چیزی که برای انتخاب خودرو باید در نظر گرفته بشه ، کدوم خودرو مناسب تره ؟
در ضمن لطفآ تا جایی که ممکنه ساده و مفصل توضیح بدید چون من در زمینه ی خودرو چیز زیادی نمیدونم :icon_neut
اگه تاپیک تکراریه یا موضوع مهمی نداره ببخشید ، چون به جواب نرسیدم تاپیک زدم :icon_ques

RoSo
20 August 2005, 01:06 AM
به نظر من مزدا 323 اتوماتیک بهترین انتخاب شما میتونه باشه.

ashkan408
20 August 2005, 01:25 AM
DJ Roso عزیز
پدرم مزدا 323 اتوماتیک داره و ازش راضی نیست .
چون شتاب فوق العاده کمی داره و در سرعت های بالا تکون های زیادی داره و در ضمن 180 تا آخرین سرعتشه البته باکولر (نمیدونم ربطی داره یا نه! ) .
به هر حال قبول دارم ماشین زیباییه .

fizzi
20 August 2005, 02:55 AM
اگر ماشين نو بخاهيد بجز مزدا 323 و سيتروئن زانتيا انتخاب ديگري نداريد .البته شما ميتوانيد مزدا با گيربكس دستي رو هم امتحان كنيد چون شتاب و سرعت بهتري نسبت به مدل اتوماتيك دارند.
پرشيا elx با قيمت كمتر از اين دو تا هم ماشين بدي نيست ولي توصيه نميكنم. بهتر هست چند ماه صبر كنيد تا با اين پول يكي از بهترين ماشينها را يعني تويوتا كرولا با موتور 1.8 و گيربكس دستي بخريد. :icon_wink

البته اگر نمايندگان تويوتا به قولشون پايبند باشند و قيمتهاشون رو افزايش ندهند.... :icon_ques

PAYAM
20 August 2005, 04:51 AM
در حال حاضر ايرتويا (نمايندگي تويوتا در ايران) داره كرولا رو با قيمت 26 و 35 ميليون به صورت نقدي و كامل (به قول انگليسي ها بدون Hidden Charge !!) پيش فروش مي‌كنه و قول هم دادند كه سر موعد ماشين ها را تحويل بدهند. براي عموي من كه حدود يك و نيم ماه پيش ثبت نام كرده بود دو هفته پيش دعوتنامه ش اومد كه البته الان خبر ندارم كه به كجا رسيد و چي بهش گفتن ولي هنوز ماشينو تحويل نگرفته...
اما اگر مي‌خواهي از ماشين هاي فعلي بازار چيزي بخري بهترين انتخابت مي‌تونه مزدا 323 و زانتيا سوپرلوكس 2000 باشه. از نظر كيفيت و راحتي و امكانات من زانتيا را بيشتر مي‌پسندم ولي از نظر زيبايي خب مزدا يه چيز ديگه ست!
البته اگر با اين بودجه خريدن ماشين غير صفر برات مهم نيست، حالا با دو سه تومن بالا پايين مي‌توني يه ماكسيماي دنده اي كاركرده تميز بخري كه به نظر من Optimized‌ ترين انتخاب مي‌تونه باشه!

Nima Golshahi
20 August 2005, 12:23 PM
چند ماه صبر كنيد تا با اين پول يكي از بهترين ماشينها را يعني تويوتا كرولا با موتور 1.8 و گيربكس دستي بخريد. :icon_wink
:icon_ques

کاملا موافقم کمی صبر کنید .. تویوتا بهترین انتخاب خواهد بود ! :icon_cool

ashkan408
20 August 2005, 03:40 PM
چطور میتونم در مورد این مدل تویوتا اطلاعات بدست بیارم ، من حتی عکسشم ندیدم :icon_ques
اگر تفاوت زیادی بین این خودرو و زانتیا و مزدا 323 وجود نداشته باشه ترجیح میدم یکی از این دو خودرو رو انتخاب کنم تا اینکه منتظر بمونم :icon_redf
در این بین هم انتخاب اولم زانتیاست چون قبلآ این خودرو رو داشتم و ازش راضی بودم و اینکه دوستان زیادی در این فروم به این خودرو رای دادن .
اگر تفاوت های بین زانتیا اس ایکس ( همونیکه تو تلوزیون تبلیغ میکرد ) و همین زانتیای 1800 رو بگید ممنون میشم و اینکه کدوم رنگ برای من که 20 سالمه مناسب تره :icon_wink
و در آخر قیمتش .
ممنون از راهنمایی هاتون :icon_excl

Aziz Toros
20 August 2005, 04:06 PM
http://www.irtoya.com

fizzi
20 August 2005, 04:19 PM
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=5167

ashkan408
20 August 2005, 09:01 PM
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=5167

ممنون میشم در مورد زانتیا هم بنویسید .
در ضمن توی سایت تویوتا چند تیپ مختلف برای کرولا معرفی کرده بود ، عکسهایی که توی تاپیک بالا گذاشتید و گفتید که احتمالآ اینها رو وارد ایران میکنند کدوم تیپ هست ؟

RoSo
20 August 2005, 09:33 PM
اصلا طرف پرشیا نرو حالا چه elx چه معمولی. زانتیا هم داره خیلی خز میشه ( با عرض معذرت از کسانی که زانتیا دارن) ولی مزدا هنوز کلاس خودشو حفظ کرده. در مورد سرعت و شتاب هم حق با شماست.اگه واقعاً انقدر برات مهمه سرعت و شتاب خب ماشین گیربکسی از اتوماتیک بهتره ولی در مورد مزدا 323 باید گفت که کلا ماشین زیاد سرعتی نیست.
به نظر منم منتظر تویوتا بمونی بهتره.

سعيد123
20 August 2005, 11:43 PM
صبر كنيد تا تويوتا كرولا بياد

kinz
21 August 2005, 03:01 AM
PAYAM
تویوتا کرولا 26 و 35 چه اختلاف هایی دارند؟

ashkan408
21 August 2005, 09:11 AM
من به نمایندگی فروش تویوتا زنگ زدم ، ولی هیچ اطلاعاتی در مورد دلیل این اختلاف قیمت ارائه نداد و گفت باید مراجعه کنید تا حضورآ صحبت کنیم :icon_twis وقتیم گفتم فقط برای کسب اطلاع تماس گرفتم گفت پس شب زنگ بزن :icon_redf

PAYAM
21 August 2005, 02:17 PM
@ kinz
فكر مي‌كنم توي حجم موتور و البته آپشن هاي امكانات هم كه واضحه بايد تفاوت داشته باشند. امشب برات مي پرسم اگر اطلاع دقيقي داشت، مي‌گم.

راستي يه چيزي تا يادم نرفته بگم. ايرتويا گفته اين قيمتي كه داريم الان مي‌ديم با تخفيف ويژه هستش و مثلا قيمت 26 تومنيه در اصل 30 و قيمت 35 تومنيه در اصل 42 تومنه و موقعي كه به طور رسمي به بازار عرضه اش كنيم با اين قيمت ها خواهد بود. حالا ديگه نمي‌دونم راست مي‌گن يا شگرد بازاريابي شونه!