PDA

View Full Version : طریقه استفاده از cd-romکامپیوتر در ماشین

OH_MSS
19 August 2005, 04:37 PM
سلام به همگی
میخواستم بدونم میشه اکه میشه چه جوری (کامل) چی لازمه با قیمت وسایلش
مرسی :icon_cool

virgo
11 September 2005, 11:28 AM
سلام دوست من
براي اين كار اول بايد پخش شما ورودي cd داشته باشه (كه بيشتر پخش هاي پرايد دارن من خودم قبلا روي پرايد اين ترفند رو بكار بردم)
بعد بايد برق cd-rom رو جور كنيد كه مهم اينجاست (براي اين كار به يك ic به شماره 7805 احتياج داريد كه يك اي سي 3پايه و پايه اول +12 ولت پايه دوم -اتصال بدنه و پايه سوم+5 ولت )
cd-rom هم 4تا سيم ورودي داره( زرد=+12ولت قرمز=+5ولت و2تا مشكي اتصال بدنه)

ورودي 1اي سي و سيم زرد cd-rom رو به باتري وصل كنيد
ورودي 2اي سي و سيم هاي مشكي cd-rom رو باهم به منفي بدنه وصل كنيد
ورودي 3اي سي و سيم قرمز cd-rom رو به هم وصل كنيد
اين از برق cd-rom حالا يه فيش از سر cd-rom به پخش بزنيد و enjoy

موفق باشيد

payamix
11 September 2005, 12:32 PM
من این کار رو کردم اما یک مدار سر راهش قرار دادم که برق ماشین صدمه به CD درایو نزنه.

virgo
11 September 2005, 02:48 PM
اي سي 7805 در حقيقت خودش يك رگولاتور ولتاژ يعني هر اندازه كه دامنه ولتاژ ورودي تغيير كنه خروجي رو ثابت نگه ميداره
پايه 3 اي سي كه به cd-rom وصل بشه ورودي 5ولت مشكلي نداره ولي ميمونه ورودي 12ولت cd-rom كه اون رو هم ميتونيد با يك اي سي 7812 ثابت كنيد و اينطوري به مدارات...... احتياجي نيست (از نظر جريان الكتريكي هم cd-rom اونقدر برق نميكشه)

قربون شما ... virgo

SinJim
6 March 2006, 02:24 AM
کیفیت کار بسیار مناسبه.... اگر از یک پخش که فقط بخواهد سی دی را پخش کند و با کیفیت باشد و استریو ساینینگ این مدار بطور کامل می تواند منبع تغذیه ای برای پروژه تان باشد.

وسایل مورد نیاز:

C1 1000uF 25V خازن الکترولیت
C2 10uF 25V خازن الکترولیت
C3 1uF 15V خازن الکترولیت
C4 0.1uF 15V خازن الکترولیت
U1 7805 یا انواع دیگر ***
یک چنگک فیش جا فندکی برای ماشین.یک نوار مغناطیسی مناسب. یک هیت سینک مناسب برای رگلاتور. و یک محفظه مناسب و فیش ارتباطی مناسب.

*** رگلاتور U1 را می توان از هر نوعی بکار برد به صورت 78xx که xx نشاندنده ی ولتاژ خروجی دستگاه است.
این مدار کل ولتاژ خروجی را تثبیت می کند. و شما برای استفاده در CD-Rom Driver در ماشین می توانید این مدار را موازی با مدار مشابه و با آی سی 7812 بکار ببرید تا هیچ صدمه ای به سیستم صوتی تان وارد نگردد.

هیت سینک مناسب یا رادیاتور جهت خنک کردن رگلاتور باید روی آن قرار گیرد.
به جهت پایه های خازن ها و رگلاتور دقت شود.
کابل های مدار را به دقت چک کنید چون هر گونه اشتباه ممکن است درایور شما را بسوزاند.
:icon_coolhttp://www.aaroncake.net/circuits/cdsupply.gif

Ashkan
6 March 2006, 02:31 AM
اینم ببینید بد نیست:
http://www.ashkanrd.persiangig.com/image/cd%20-%20rom.jpg

SinJim
6 March 2006, 04:05 AM
لینک کار نمی کنه... یه جای دیگه آپلود کنید...

Ashkan
6 March 2006, 12:14 PM
لینک کار نمی کنه... یه جای دیگه آپلود کنید...
من مخصوصن تو پرشین گیگ آپلود کردم که کسی به مشکل بر نخوره،نمیدونم شما چرا نمیتونید ببینید.:icon_ques
اینم یه جای دیگه: http://i2.tinypic.com/qsl5i1.jpg

SinJim
6 March 2006, 01:26 PM
بله خب اینی که گفته شده همون عکسیه که شما گذاشتید. ولی عکس شما بهتر نشون میده کار رو.... خیلی سیستم مناسب و باحاله... مخصوصا وقتی آدم میتونه با حد اکثر 10000 تومن صاحب یه سیستم پخش سی دی بشه... هر چی باشه کیفیت سی دی رو نمیشه با چیزی مقایسه کرد... ولی خب اگر روی خروجی سیستم می شد یه مداری ببندیم که surround پخش کنه خیلی توپ تر میشد....

paymanonline
6 March 2006, 06:01 PM
اگه اینکارا رو همه رو بشه انجام داد و یه اکولایزرم بشه گذاشت که این سیستم فروشی هاهمه ورشکست میشن دیگه

jili
6 March 2006, 09:59 PM
البته باید اینروهم درنظر داشت که باراه افتادن اتوموبیل و افتادن در اولین دستاندازها سی دی شما مدام میره اول اهنگ
چون انتیشوک نداره:icon_ques

SinJim
6 March 2006, 10:15 PM
نه اینطور ها هم نیست... من خودم رو چند تا ماشین نصب کردم... فوقش اگر ماشین خیلی آکاردئونی بود زیرش یه تیکه ابر میذاریم....
ولی من که تا حالا مشکلی ندیدم.....
سی دی رام های جدید اصلا مثل قدیم نیستن که یه صفحه ی معلق داشته باشن... صفحه اینا ثابته و سی دی روش جابجا نمیشه و فقط می چرخه...اونم تازه به گردنده ی سی دی متصل و گیره.... چطوری میخواد مشکل بوجود بیاد؟؟؟؟
در هر حال من که مشکلی ندیدم... اتفقا توی خیابونای پر چاله چوله هم حرکت کردم و دیدم...

اگه اینکارا رو همه رو بشه انجام داد و یه اکولایزرم بشه گذاشت که این سیستم فروشی هاهمه ورشکست میشن دیگه

خیر ... بخاطر اینکه این سیستم کجا و اون سیستم کجا؟!!!!....
مشکل این سیستم اینه که دیجیتالی نیست و ساروند و اکو لیزر و تون کنترل نداره و سیستم قدرتش برابر قدرت همون پخش ساده ی ماشینه...

شازده كوچولو
7 March 2006, 07:51 PM
راستی من دقت نکردم.وقتی برق به cd-rom رسید اونوقت چطور صدا رو به ضبط منتقل میکنید؟ یعنی خب مثلا از cd-rom میگیریم و به کجای ضبط میزنیم؟http://qsmile.com/qsimages/169.gif

SinJim
8 March 2006, 12:35 PM
چند راه داره...:
1- با استفاده از اف ام ترانسمیتر (فرستنده ی واکمن) خروجی رو در باند اف ام می فرستید و از طریق رادیوی ماشین دریافت می کنید... (کار خیلی جالبی نیست)
2- با استفاده از کار کیت اداپتور (نوار مغناطیسی) ==>> به این شکل که نوار مغناطیسی یک ورودی داره بصورت استریو... این کابل رو به خروجی سی دی رام متصل می کنید...
3- با استفاده از ورودی هدفون پخش.... با اتصال فیش های مناسب...
4- با استفاده از درگاه ورودی موجود در بعضی رادیو پخش های ماشین... (CD-IN) که کار راحت و کم دردسریست...

paymanonline
8 March 2006, 06:26 PM
شازده کوچولو
از cd rom که خروجی هدفون داره میگیری بعد با این نوارهای مغناطیسی به پخش ماشینت میزنی

شازده كوچولو
8 March 2006, 09:53 PM
من پشت ضبط رو دیدم. یه ورودی برق داره به همراه خروجی بلندگوها. و یه طرفش هم فیش آنتن. و اون وسط یه ورودی شبیه S-Video از این گردها داره. اون چیه؟

iranmarand
9 March 2006, 03:24 PM
اقا من سی دی رامم سوخت

SinJim
9 March 2006, 04:19 PM
کیفیت کار بسیار مناسبه.... اگر از یک پخش که فقط بخواهد سی دی را پخش کند و با کیفیت باشد و استریو ساینینگ این مدار بطور کامل می تواند منبع تغذیه ای برای پروژه تان باشد.

وسایل مورد نیاز:

C1 1000uF 25V خازن الکترولیت
C2 10uF 25V خازن الکترولیت
C3 1uF 15V خازن الکترولیت
C4 0.1uF 15V خازن الکترولیت
U1 7805 یا انواع دیگر ***
یک چنگک فیش جا فندکی برای ماشین.یک نوار مغناطیسی مناسب. یک هیت سینک مناسب برای رگلاتور. و یک محفظه مناسب و فیش ارتباطی مناسب.

*** رگلاتور U1 را می توان از هر نوعی بکار برد به صورت 78xx که xx نشاندنده ی ولتاژ خروجی دستگاه است.
این مدار کل ولتاژ خروجی را تثبیت می کند. و شما برای استفاده در CD-Rom Driver در ماشین می توانید این مدار را موازی با مدار مشابه و با آی سی 7812 بکار ببرید تا هیچ صدمه ای به سیستم صوتی تان وارد نگردد.

هیت سینک مناسب یا رادیاتور جهت خنک کردن رگلاتور باید روی آن قرار گیرد.
به جهت پایه های خازن ها و رگلاتور دقت شود.
کابل های مدار را به دقت چک کنید چون هر گونه اشتباه ممکن است درایور شما را بسوزاند.
:icon_coolhttp://www.aaroncake.net/circuits/cdsupply.gif

اقا من سی دی رامم سوخت

دست شما درد نکنه ....
شما سر کلاس هم همینجوری درس می خونید؟ یا به حرفای افراد گوش میدین؟؟؟؟

.