PDA

View Full Version : گم کردن سند سیم کارت

soso20
18 August 2005, 01:18 PM
سلام
خسته نباشید
اقایون لطفا راهنمایی کنید من سند سیم کارتمو گم کردم و الان نه شمارمو میدونو و نه پین کدمو
به من بگید باید چه کار کنم :icon_cry: :icon_cry:

payamix
18 August 2005, 01:26 PM
شما شماره خودتون رو نمیدونید ؟!

smail
18 August 2005, 04:27 PM
اینم از اون حرفهاست کسی شماره خودش رو ندونه
پین و پاک روی پوکه سیم کارت هست و برای فهمیدن شماره به یکجا زنگ بزنید شمارتون میافته

soso20
20 August 2005, 06:01 PM
نه آقا من سیم کارتمو اسفند گرفتم برای همین روش پین رو نداره
در ضمن خط هنوز صفره و من اصلا پین ندارم که بدم به گوشی(سند گم شده)
:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

RoSo
20 August 2005, 09:27 PM
هیچ مدرکی نداری که خط مال خودته؟ باید بری ساختمان مرکزی مخابرات (سیدخندان) و اونجا اعلام کنی تا برات سند صادر بشه ولی سخت سند میدن.

imohammad
29 December 2006, 11:57 PM
شما باید اول به یکی از دفاتر خدمات ارتباطی مراجعه کنید سپس با ارائه کارت شناسائی معتبر تقاضای اقرار نامه مربوطه نمائید دفتر با اسعلا م از امور مشترکین اقرار نامه را با مشخصات کامل برای شما پر مینماید سپس به یکی از دفاتر اسناد رسمی راهنمایی می کند با اقرارنامه محضری به دفتر خدمات ارتباطی مراجعه اقدام به گرفتن سیم کارت مجدد نمائید ضمنن همان اقرار نامه حکم شناسنامه تلفن همراه شما را دارد

mohammad51
8 February 2007, 10:46 PM
:lover:شما باید اول به یکی از دفاتر خدمات ارتباطی مراجعه کنید سپس با ارائه کارت شناسائی معتبر تقاضای اقرار نامه مربوطه نمائید دفتر با اسعلا م از امور مشترکین اقرار نامه را با مشخصات کامل برای شما پر مینماید سپس به یکی از دفاتر اسناد رسمی راهنمایی می کند با اقرارنامه محضری به دفتر خدمات ارتباطی مراجعه اقدام به گرفتن سیم کارت مجدد نمائید ضمنن همان اقرار نامه حکم شناسنامه تلفن همراه شما را دارد

با عرض سلام وخسته نباشيد خدمت دوست محترم
اين چيزي كه شما ميگيد مال اون وقت كه شما شماره سيم كارت خودتو داسته باسيد اما الان كه نداري بايد به ساختمون اصلي بري واونجا سئوال كني تا راهنماييت كنند چكار كني يا حق هميشه شاد باشيد:lover:

RoSo
8 February 2007, 11:15 PM
لطفاً قبل از جواب دادن به تاپیکها به تاریخ پستها توجه کنید.

Die Hard
4 March 2007, 02:21 AM
ببخشيدا ولي به نظر من اگه تاريخ مصرف پستها هم گذشته باشه باز براي كسي كه
بعدها به سايت مياد و از يه مطلب خوشش مياد و ميخواد تا آخر مطالب رو پيگيري كنه
بهتره كه به يه نتيجه گيري درست برسه ! شايد يه روز برا خودش يا آشناهاش اتفاق
بيفته!
بازم از تمام اعضاي سايت به خاطر ياري رسوندن به همديگه تشكر ميكنم...