PDA

View Full Version : بهترین دزدگیر سوکت فابریک برای 206

گل آقا
18 August 2005, 05:06 AM
با در نظر گرفتن اینکه میخوام دزدگیر سوکت فابریک بندازم و نمیخوام به سیم کشی ماشین دست بخوره، لطفاً نظر خودتونو در مورد بهترین مارک و کم دردسرترین اونا بفرمایید.
اونجوری که من پرسیدم در حال حاضر کم دردسرترینهاش یه مدل چیتا هست به قیمت حدود 80 تومن، یه مدل تلماتیکس هست همراه کاکپیت 1 که حدود 220 تومنه و مدل 332 مجیکار که حدود 180 تومن در میاد.
لطفاً اگه گزینه ای بهتر از این دو تا سراغ دارید، با ذکر مدل بفرمایید.
قیمت مهم نیست، کارایی، کم دردسر بودن و گارانتی خوب برام مهمتره.
ممنون :icon_cool

حامدگلشن
18 August 2005, 01:42 PM
Joy life با پاور ويندو و چشم الكترونيك و سنسور ضربه 150.000 نصب شده روي تيپ 2
META SYSTEM با چشم الكترونيك و قفل صندوق عقب 198.000 نصب شده روي تيپ 6 ( مورد تاييد ايران خودرو و امداد خودرو... خودرو از حالت گارانتي خارج نميشه)
دوست عزيز من هر دو رو دارم و راضي هستم :icon_cool

گل آقا
18 August 2005, 04:59 PM
گزینه های انتخاب بیشتر شد :icon_eek:
ممنون حامد جان، میشه لطف کنید راجع به متاسیستم و مدل مورد نظر خودتون بیشتر توضیح بدید.
یا اگه منبعی برای مطالعه راجع به این دزدگیر سراغ دارید، ممنون میشم اگه آدرسش رو بهم بدید :icon_cool

m16586
19 August 2005, 03:57 PM
در این تاپیک در مورد تله ماتیکس و متاسیستم مطالعه فرمایید.

[Only registered and activated users can see links]

از تصمیمتان ما را هم در جریان بگذارید من هم 206 اتوماتیک دارم و برای دزدگیر هنوز تصمیم نگرفته ام

قابل توجه دارندگان 206

امروز در یکی از نمایندگی های ایران خودرو یک مدل جدید و باحال از زاپاس بند دیدم که بعید میدونم آقا دزده از پس اون بر بیاد بسیار کوچک بود به شاسی زیر ماشین پیچ میشد و قسمت مرکزی لاستیک را به بدنه ماشین قفل میکرد یک کلید کامپیوتری هم داشت می گفت با نصب 25000 تومان

فقط اسم شرکت ایرانی سازنده را یادم رفته

من فقط به دلیل اینکه حدس زدم جاهای دیگه ارزانتر باید پیدا بشه نگرفتم

گل آقا
19 August 2005, 10:39 PM
m16586 عزیز،
اون تاپیک رو قبلاً خونده بودم، اطلاعات زیادی راجع به متاسیستم توش نیست.
فقط یه سایت پیدا کردم که در مورد دزدگیر متاسیستم ([Only registered and activated users can see links]) یه مقدار اطلاعات داده بود، ولی نمیدونم کدوم مدلش تو ایران اومده.
حامد جان میشه بفرمایید منظور شما کدوم مدل این دزدگیره؟
و اگه تلفنی از نمایندگیش بدید ممنون میشم :icon_cool

m16586
20 August 2005, 02:02 PM
متاسیستم موجود در ایران مدل HPA است اطلاعات موجود را از سایت زیر بردارید

این هم لینک راهنمای نصب و تغییر پارامترها

گل آقا
20 August 2005, 09:20 PM
ممنون از لینکها، اما HPA خودش 4 مدل مختلف داره، کدوم مدلش؟
در ضمن تو اون سایتی که لینک دادم، M750 رو برای 206 توصیه کرده.
لینک برای دانلود فایل ([Only registered and activated users can see links]) PDF جهت سازگاری انواع ماشینها با مدل دزدگیرها.
راست کلیک کنید و بعد Save Target As

m16586
20 August 2005, 09:32 PM
فرق مدلهاش اینه:

مدل 2.5 چشم ندارد
مدل 3.5 چشم دارد آژیر بک آپ ندارد
مدل 4 هم چشم دارد هم آژیر بک آپ

فقط HPA در ایران موجود است ظاهرا کاملترین نمونه

اونی که نمایندگی یادگار امام یا امداد خودرو داره با نمونه ای که مسعودنیا یا فروشگاهای ایساکو لااقل در کارتن و رنگ ریموت فرق داره

شوک ندارد ولی می توان نصب کرد

تقریبا اکثر پارامترهای دستگاه خاموش یا disable است باید خودت تعریف کنی توی اون فایل پی دی اف که لینک دادم در مورد پارامترها توضیح داده شده

گل آقا
21 August 2005, 04:43 AM
ولی تو اون لینکی که من بالا دادم ( PDF ) توصیشون برا 206 ، مدل M750 هست.
راجع به HPA هم تو سایتش مطلب داره ولی تو قسمت سازگاری با ماشین، همین مدلی که عرض کردم رو نوشته.

از دوستان کسی تلماتیکس یا مجیکار 332 روی 206 نبسته؟

m16586
21 August 2005, 10:40 AM
گل آقای عزیز

اینجا ایرانه فقط همین پیدا میشه هر وقت رفتی ایتالیا میتونی اون مدل را بگیری :icon_evil

از شوخی گذشته این مدل موجود در ایران کاملترین نمونه است یک مدل دیگه هم این داره که با ریموت خود ماشین کار میکنه و ارزانتر هست البته من گشتم جایی پیدا نکردم از امداد خودرو که پرسیدم نداشتند ولی گفتند تو مدل بدون ریموت بعد از نصب دزدگیر یک cd هم داره که با دیاگ روی ماشین نصب میشه تا ریموت کار کنه امداد خودرویی ها میگفتند cd موجود در نمایندگی یادگار امام ظاهرا ناقصه و کسی بلد نیست نصب کنه و از این حرفها

مدلی که بعضی افراد غیر نمایندگی دارند با کارتن آبی مدل HPA2 است که نمونه فله همین دزدگیر است که اینها براش خودشون کارتون زدن با نصب 198

نمونه اصلی همانی است که در امداد خودرو با کارتن سبز و یک ریموت آبی و یک ریموت قرمز داره

قیمت امداد خودرو با نصب 230

m16586
21 August 2005, 10:45 AM
هرمدلی که میبندید دقت کنید و حتما قبل از نصب سوکت اون را ببینید :icon_roll :icon_roll :icon_roll در غیر اینصورت سیم های ماشین را می برند و دیگه فاتحه

M750 مال دزدگیرهای قدیمی این شرکت است

به هر حال جدیدترین محصول شرکت متاسیستم همین خانواده HPA است

mehdiney navaz
21 August 2005, 06:42 PM
ب*****.. من میخوام بگم از چین واسم بیارن به نظرتون چی خوبه.؟

گل آقا
21 August 2005, 06:57 PM
مام نگفتیم اینجا ایتالیاست! فقط گفتم سایت سازنده اون مدلو پیشنهاد کرده.
لینک شمام همون آدرسیه که قبلاً دادم، چیزی راجع به قدیمی بودنش ننوشته.
در ضمن تو اون فایل پی دی اف و لیست سازگاریها، این مدل رو، برای 206 مدل 2003 هم توصیه کرده، پس یعنی زیادی هم قدیمی نیست.
به هر حال ظاهراً حق با شماست، امروز پرسیدم، تو ایران فقط HPA اومده.
امروز با یکی از دوستانم که کارش همینجور چیزاست صحبت کردم، میگفت خودش تا حالا از این مدل نبسته ولی زنگ زد و از یکی از همکاراش پرسید، اونم بهش گفت یه بار بسته و برای اینکه از تمام امکانات دزدگیر بشه استفاده کرد، باید دو جای سیم کشی ماشین بریده بشه.
حامدخان هم که هنوز نیومدن ببینیم مال ایشون چطوری نصب شده!

m16586
21 August 2005, 07:12 PM
با بررسی ها در مورد متاسیستم به عقیده من امکانات اون رو هیچ دزدگیری نداره فقط نقطه ضعفش برد کم ریموت و تصویری نبودن آن است

مثلا تو این مدل می توان قفل اتوماتیک تعریف کرد که با سرعت ماشین تنظیم بشه یا با اولین ترمز

m16586
21 August 2005, 07:15 PM
من خودم فکر کنم آخر تله ماتیکس FC1 ببندم به شرط آنکه سوکتی باشه یا با کاکپیت یا بدون کاکپیت

ریموت ماجیکار قد یک پاره آجره

m16586
21 August 2005, 07:19 PM
قیمت HPA توی اروپا 368 یورو هست

گل آقا
22 August 2005, 08:56 PM
من خودم فکر کنم آخر تله ماتیکس FC1 ببندم به شرط آنکه سوکتی باشه یا با کاکپیت یا بدون کاکپیت
برای 206 احتیاج به کاکپیت نیست، منم اول فکر میکردم لازمه ولی وقتی تحقیق کردم گفتن همون چیزایی رو که تو LCD ماشینت نشون میده اینم داره، بیشتر برا 405 و پرشیا میبندن.
در ضمن فکر کنم متاسیستم شوک سنسور هم نداره باید بعداً بهش اضافه کرد.

امروز تلفنی از یه نمایندگی مجیکار پرسیدم، گفت یه مدل جدید اومده 861 غیرتصویری.
قیمتشم با نصب و تخفیف حدود 95 تومنه، در ضمن هر جا که شما بگید میان و نصب میکنن.
میگفت تمام امکانات 332 رو داره فقط تصویری نیست.

m16586
26 October 2005, 07:53 PM
مدلی از متاسیستم که در فروشگاه مسعودنیا و برخی مغازه ها دیده میشه سوکتش رو خودشون زدند ولی نمونه فابریک که در امدادخودرو و یادگار امام هست (کارتن سبز) سوکت فابریکش ایتالیایی است

از دوستان همین فروم هم شنیدم که یک مدل دیگه از ماجیکار اومده برای 206 مدلش هست 932 که خودش 170 تومن و 15 تومن هم بابت سوکت می گیرند

kourosh69
2 November 2005, 11:16 AM
دوست ازیز :

من دو هفته پیش روی ماشینم دزدگیر چیتا سوکت فابریک با چشمی و بک آپ گزاشتم

به قیمت 90 هزار تومان از همه چیز رازیم فقط یک مشکل دارم که نمی دونم این سیستم ایراد داره یا

روی ماشین من درست نسب نشده و اون اینکه زمانی که در ماشین باز یا بسته میشه همانتور که می دونید چراق داخل اتاق بتدریج روشن و یا خاموش میشه تی این زمان دزدگیر چشمک های ریزی می زنه و با خاموش شدن تدریجی چراق این چشمک ها هم زییف میشه تا قت بشه حتی اگر چراق اتاق خاموش هم باشه باز این اتفاق می افته

اگر کسی از این مدل قبلن استفاده کرده لتفان منو راهنمایی کنه که من باید سراق نصاب برم تا این ایراد رف بشه یا اینکه کل سیستم رو اوز کنم

واقان آدم رو ناراحت میکنه

با تشکر از همه دوستان

m16586
2 November 2005, 01:58 PM
معمولا برق دزدگیر رو از +Door می گیرند یعنی اینکه انگار به باطری وصل هستید

GhAeM
2 November 2005, 03:05 PM
البته در قدرت مجيكار نبايد شك كرد. اينم بگم كه اصولا چيزي به اسم فابريك براي ماشين خاص وجود نداره! (
در اصل) مگه اينكه به سفارش توليد بشه!
همونطور كه يكي از دوستان گفت اينا كه الان تو بازار ايران هست اكثرا سوكتها در داخل به پكيج اضافه شده.

غير از اينها كه گفتي كلي برند و مارك تو بازار موجوده كه حتي يه اسم پژو 206 هستش ولي اعتباري بهش نيست.
اما در كل MAGICAR بدليل خدمات پس از فروش گسترده قابل اعتماد تره.

البته حواستون باشه نوسان شديد تو قيمتها هست پس بهتره از يه مركز تهيه كنيد.
بعنوان مثال يه دزدگير ساده كه ميشه با 30000 تومن بست الان بالاي 60000 تومن ميگيرن و همينطور تصوير كه ميشه با 70-80 تومن بست الان 120 به بالا ميگيرن.

البته من يه سري راه براي برو بچ PHALLS دارم كه بد نيست!

kourosh69
2 November 2005, 04:19 PM
دوست گرامی m16586 من متوجه نشدم که DOOR+ يعني چی و آیا مشکلی که من دارم مربوت به اینه ؟

و اینکه راه حل این مشکل چیه ؟

با تشکر

kourosh69
2 November 2005, 04:53 PM
آقای علی قفوری ازیز

نمیدانم مشکلی که برای من بوجود اومده را خوندید یا نه ؟

ممنون میشم اگه نزری جهت رفع مشکل من دارید راهنمایی کنید.

ارادتمند کورش 69

GhAeM
2 November 2005, 05:01 PM
آقا كوروش
يه لطف بكن نوع نگارش اينجا ربطي به اسم من نداره يعني غفوري با غين هست نه ق

سوال شما هم چندان روشن نيست!
تمام دزدگيرها در موقع فعاليت چراغشون روشن خاموش ميشه !اين جز مزاياي دزدگيره

kourosh69
2 November 2005, 06:14 PM
آقای غفوری عزیز

با پوزش از نگارش اشتباه نام شما ، هدف فقت رعایت قوانین سایت بود .

و اما مشکل بنده :

منزور من روشن و خاموش شدن تبیعی LED دزدگیر نیست بلکه هنگامیکه ماشین روشن است در صورتیکه یکی از درها باز شود راهنماهای ماشین شروع به کار میکند ( فلاشر ) در این زمان در حالت معمول چراق داخل اتاق از زییف به پر نور روشن می شود همینتور هنگام بسته شدن در چراق داخل اتاق به آرامی خاموش می شود ( fade in _ fade out) درست در همین زمان ها که چراغ به سورت تایمی روشن و یا خاموش می شود LED که باید فقت یک چشمک به نشانه بسته شدن در و خاموش شدن فلاشر بزند ، چشمکهای پشت سر هم و صداهایی ( احتمالان صدای رله است ) شبیه به سدای اتسالی می دهد

نمی دانم منزورم را رسوندم یا نه

در هر سورت هم متشکرم و هم پوزش بنده را بپزیرید

m16586
4 November 2005, 07:03 PM
البته من يه سري راه براي برو بچ PHALLS دارم كه بد نيست!

این راه ها را میشه برای دوستان بگویید

m16586
7 November 2005, 06:50 PM
چند روز پیش رفتم به یک مغازه ای که کارش نصب دزدگیر بود انصافا همه مدل دزدگیر هم داشت در مورد ماجیکار 932 ازش پرسیدم گفت خوبه ولی باید روکش در طرف راننده برداشته بشه و یک پمپ آنجا نصب بشه (تفسیرش از نظر من اینه که خودش قابلیت قفل کردن نداره از قفل مرکزی ماشین مایه میگذاره) قیمتش هم 170 برای سوکت فابریک هم میگفت 25 میگیرم
توصیه خودش این بود که از دزدگیر تصویری ماتریکس استفاده کنی بهتر است و کاملا با 206 سازگاره و هیچ جای ماشین دست نمی خوره
ضمنا میگفت مزیت این ماتریکس نسبت به بقیه اینه که مثل ماجیکار نیاز نیست کلی کلید حفظ کنی همه کارهاش روی مانیتورش قابل انتخابه و کار کردن باهاش به مراتب از بقیه راحت تر است
البته قیمتش هم فکر کنم 140 یا 150 میشد

حالا اگر دوستانی در مورد این مدل هم نظری دارند بگن ما هم گوش کنیم :icon_cool

GhAeM
7 November 2005, 07:01 PM
كارگذاشتن يه پمپ فكر نكنم مربوط به دزدگير بشه چون بعضي ها رله ميذارن سر راهش و بعضي ها هم پمپ .
البته در كيفيت و قابليت ماجيكار شك نكن. من زياد راجع ماتريكس نميدونم اما مجيكار اگر كره اي باشه مو لا درزش نميره.

در مورد كليدها هم بايد بگم وقتي روي ريموت 4 كليد باشه و مثلا سيستم دزدگير شما 16 فانكشن داشته باشه مجبوريد از تلفيق كليدها استفاده كنيد پس اين نشون ميده كه مجيكار كارايي بيشتر و امكانات بيشتري نسبت به اون مدا داره كه فقط چهارتا كار با چهار كليد انجام ميده

بازم ميگم من زياد راجع به ماتريكس نميدونم!

m16586
7 November 2005, 07:13 PM
كارگذاشتن يه پمپ فكر نكنم مربوط به دزدگير بشه چون بعضي ها رله ميذارن سر راهش و بعضي ها هم پمپ .

آخه پمپی که به سیستم قفل مرکزی ماشینت وصل بشه مگر معنای دیگری جز این دارد که با کشیدن زبانه قفل درهای ماشین قفل میشه یا باز میشه ؟؟؟

البته خود این دزدگیر بند هم معتقد بود ماجیکار حرف نداره اما نه برای 206 بلکه برای 405 و ...
ضمنا میگفت سیستم کارکال اون در 206 ایجاد اختلال میکنه

من از هیچ مارکی تعریف نمی کنم چون که خودم هم به دنبال تهیه دزدگیر هستم فقط منظورم نقل قول هست.

GhAeM
7 November 2005, 07:19 PM
من منظور ارائه اطلاعات بود !
در مورد پمپ هم بايد بگم كه دونوع هست
1- پمپ دو سيم
2- پمپ پنج سيم
پمپ دوسيم داراي دوتاسيم هست كه فقط فرمون ميگيره كه بسته بشه يا باز بشه
پمپ پنج سيم سه تا سيم هم اضافه داره كه علاوه بر باز و بسته شدن خودش دستورات سيستم دزدگير رو هم انجام ميده يعني اينكه از سيستم قفل مركزي كه خود دزدگير داره دستور ميگيره و به بقيه پمپها فرمون ميده
حالا اينكار رو ميشه با يه رله هم انجام داد.
ولي بحث تخصصي رو من بلد نيست شرمنده

سود انباشته
7 November 2005, 09:43 PM
سلام
مگه 206 ضد سرقت نيست و به غير از سوييچ ان نميتوان ان را با سوييچ ديگري روشن نمود پس ديگه احتياج به اين همه تشريفات زايد نيست.

m16586
7 November 2005, 09:59 PM
سلام
مگه 206 ضد سرقت نيست و به غير از سوييچ ان نميتوان ان را با سوييچ ديگري روشن نمود پس ديگه احتياج به اين همه تشريفات زايد نيست.

به هر حال برای حفاظت از ماشین و قطعات داخل و بیرون آن نیاز به یک آژیر احساس می شود

این اصل رو فکر کنم همه میدونن که دزد همیشه به ماشینی میزنه که کمترین امکانات حفاظتی داره و در جای خلوتی قرار گرفته است همون چراغ چشمک زن دزدگیر 90 درصد دزدها رو بی خیال می کنه
خودتون رو به جای دزد بزارید آیا سراغ ماشین پر دردسر میروید یا اونی که کمتر محافظت شده است ؟؟؟

ضمنا اگه BSI ماشینتون رو ببرن حداقل 1 میلیون به زحمت می افتید :icon_cry: :icon_cry:

khoonsard_339
7 November 2005, 10:48 PM
سلام
من راجع به ماتریکس نمی دونم
ولی مجیکار دارم ..حرف نداره توصیه میکنم دنبال چیز دیگه نرین
نمیدونم شما از دزد گیر چی میخواهید..ولی اینو بگم که هر چی بخواهید تو مجیکار هست
بهترین قابلیتش برد بسیار خوبشه..حدود 800 متر
در ضمن من حتی ماشین و شبها که تو خیابون میذارم..قفل فرمون هم نمیکنم
یه نکته دیگه اینکه وقتی مجیکار میخری دو تا برچسب میده که بزنی رو شیشه تا دزدها بدونن مجیکار داری
این نشون میده کمپانی سازنده خیلی به محصولش اطمینان دلره
و یک نکته اینکه مجیکار تو کره گارانتی مادام العمر داره
و تو ایران سه سال گارانتی داره

کرگدن
8 November 2005, 11:02 AM
بلاخره 206 کاکپیت می خواد یا نه؟

با این اوصاف 206 به قفل فرمون و پدال و اینچزا احتیاجی نداره دیگه؟
پس چرا این همسایمون خودشو با قفل پدال و فرمون خفه کرده؟:icon_arro

po2ya
8 November 2005, 11:26 AM
من چیتا رو انداختم رو ماشینم و مشکلی هم نداره خوبیش هم اینه روی سویچ فابریک میاد و هیچ چیز اضافهای روی سویچ نیست!
هم چشم میخوره بهش هم پاور ویندوز
به قول آقای سود انباشته هم چون 206 ضد سرقت هست و فقط با سویچ فابریک میتونن ببرنش بیشتر هزینه کردن کاری بیخود هست!
مثلا 230 تومن پول برای چی بدین وقتی خود ماشین رو نمیتوونن ببرن ؟؟؟
اون LEDهم وقتی باشه تو یه جایی خلوت هم باشه ماشین دیگه دزده نمیاد ححتی به وسایل توی ماشین هم توجه کنه چون دردسره!

GhAeM
8 November 2005, 11:43 AM
هيچ اعتباري به دزدها نيست
ماشين خود من رو تو روز روشن تو كوچه اي كه دو مامور توش قدم ميزدن ظرف مدت 15 كه رفتم تو و يادم رفت پنل ضبط رو بردارم ، زدن شيشه رو شكوندن و ظبط رو بردن من موندم اين ضبط كه پيچ شده رو چجوري بردن ، تازه ماشين يكي از اقوام بغلش بود ظبط اونم بردن ، ظرف 15 دقيقه !

m16586
8 November 2005, 12:55 PM
من چیتا رو انداختم رو ماشینم و مشکلی هم نداره خوبیش هم اینه روی سویچ فابریک میاد و هیچ چیز اضافهای روی سویچ نیست!
به قول آقای سود انباشته هم چون 206 ضد سرقت هست و فقط با سویچ فابریک میتونن ببرنش بیشتر هزینه کردن کاری بیخود هست!
اون LEDهم وقتی باشه تو یه جایی خلوت هم باشه ماشین دیگه دزده نمیاد ححتی به وسایل توی ماشین هم توجه کنه چون دردسره!

من هم دارم به نتیجه شما می رسم بین این مدلهایی که بدون ریموت هستن و با ریموت ماشین کار می کنند
اولا چند نمونه هست ؟؟
و اینکه کدام از بقیه بهتره ؟؟

کرگدن
10 November 2005, 05:44 PM
سئوال قبلی رو که جواب ندادید:icon_ques

اونایی که چیتا دارن راضی هستن؟
میشه کنترل اضافی گرفت؟(آخه ماشین فقط یه سوئیچش کنترل داره)
چه چیزایی کمتر از اون دوتا مدل دیگه داره؟

ممنون:icon_cool

m16586
11 November 2005, 04:58 PM
چیتا دو مدلش رو من قیمت گرفتم هردو با ریموت ماشین کار میکنند ولی یکیش که کیت بزرگتری داره 2 تا ریموت هم خودش داره قیمت هاشون هم 65 و 75 تومن بود

دو مدل هم که روی کارتنش نوشته 206 307 406 زانتیا هم دیدم خیلی در پیت به نظر می اومدن البته می گفتن خیلی خوبه اینها هم قیمت هاشون 55 و 65 تومن بود البته اینها را در شرق تهران قیمت کردم مرکزش رو نمی دونم کجاست

همشون رو هم خودم دیدم سوکت فابریک بودن

کرگدن
11 November 2005, 05:15 PM
چیتا دو مدلش رو من قیمت گرفتم هردو با ریموت ماشین کار میکنند ولی یکیش که کیت بزرگتری داره 2 تا ریموت هم خودش داره قیمت هاشون هم 65 و 75 تومن بود

دو مدل هم که روی کارتنش نوشته 206 307 406 زانتیا هم دیدم خیلی در پیت به نظر می اومدن البته می گفتن خیلی خوبه اینها هم قیمت هاشون 55 و 65 تومن بود البته اینها را در شرق تهران قیمت کردم مرکزش رو نمی دونم کجاست

همشون رو هم خودم دیدم سوکت فابریک بودن

تشکر فراوان:icon_cool

خیلی اختلاف قیمت دارن:icon_razz
یعنی میشه اطمینان کرد؟
دزدیگرایی دیدم (مارکشو نمی دونم) که میشد ماشین رو روشن کرد و یا پنجره ها رو پایین و بالا برد، مجیکار و fc1 این قابلیت ها رو دارن؟
کلاً می دونید چه تفاوت هایی با این چیتا دارن؟

موفق و شاد باشید

m16586
11 November 2005, 05:56 PM
FC1 ظاهرا دیگه تولید نمیشه و FCII به جاش اومده
پاور ویندو که کارش بستن پنجره هاس روی هر دزدگیر میشه نصب کرد البته اونجور که من شنیدم

استارتر رو کلا خود فروشنده اصلی تله ماتیکس می گفت روی 206 نبندید مشکل ایجاد میکنه

GhAeM
12 November 2005, 11:25 AM
اصولا استارتر براي ماشينهاي دنده اي توصيه نميشه !و براي ماشينهاي اتوماتيك خوب هست
پاور ويندو و استارتر و بقيه چيزها رو هم ميشه روي اكثر دزدگيرعا بصورت جداگانه وصل كرد

کرگدن
12 November 2005, 01:00 PM
ممنون

حالا چرا انقد با هم اختلاف قیمت دارن؟
چه مزیت های دزدگیر های دیگه دارن که این چیتا نداره؟

GhAeM
12 November 2005, 01:05 PM
اين ها رو بايد از تو سايتشون پيدا كنيد.
يعني اول بايد مدل رو بدونيد بعد بريد دنبال امكاناتش !
به حرف اين فروشنده هام زيا نميشه اعتماد كرد زياد خالي مي بندن! اگه ميشد ميگفتن اين دزدگيرها يه دست هم داره كه دزد رو ميگره :)

کرگدن
12 November 2005, 01:26 PM
امروز میرم روکش و عایق حرارتی موتور بخرم مدل دقیقشون رو می پرسم

GhAeM
12 November 2005, 01:34 PM
شما اطلاعات رو پيدا كن توضيح و نوع عملكردش رو من بهت ميگم

kourosh69
13 November 2005, 12:04 PM

دوست عزیز

من هم روی ماشینم دزدگیر چیتا نصب گذاشتم ، ولی با تایمر چراغ داخل اتاق مشکل داره یک بار هم توی تاپیک نوشتم ولی کسی نتونست راهنمایی کنه
می خواستم بدونم شما در این رابطه مشکلی ندارید؟

در این صورت اگر ممکنه آدرس محلی که دزدگیرتون را نصب کردید بنویسید تا من هم به همانجا مراجعه کنم شاید مشکلم حل بشه

با تشکر

m16586
13 November 2005, 12:50 PM
تا اونجایی که من تحقیق کردم چند مدل چیتا در بازار وجود داره یک مدلش 2 تا ریموت داره اندازه باکسش هم حدودا 10 در 10 است روش هم cheeta حک شده است یک مدل دیگه هم دیدم که باکسش تقریبا 8 سانت در 6 سانت بود که ریموت هم نداشت قیافه باکسش هم از اون قبلی بهتر دیده میشد
دزدگیر بندها همشون میگفتند چیتا و هر دزدگیر دیگه ای بعد از این که تایمر سقف از کار می افته فعال میشن یعنی حدود 30 ثانیه بعد از قفل شدن در

این چیتای شما از کدام نوع بود ؟؟؟

po2ya
13 November 2005, 01:42 PM
دزدگیر من یه ریموت اضافی داشت یکی هم که ریموت خود ماشن بود !
یعنی 2 تا ریموت داره!
با تایمر سقف هم مشکلی نداره جعبش هم فکر کنم همون 8 در 6 بود!
سوکت فابریک هم بوود هیچی هم به قیافهی ماشین اضافه نشد یعنی اگه اون بوق آلارم رو بر دارم عکلا انگار نه انگار که دزدگیر زو ماشینه!
البته من خودم براش چشم هم گرفتم گذاشتم یعنی هم چشم داره هم شوک سنسور!
قیمتش هم فکر کنم حدود 75 یا 80 بود درست یادم نیست!

توی عباس آباد بودش اسمش رو یادم نیست چی بوود ولی وقتی از سهروردی وارد عباس آباد میشی !!! همون اوایل هست قبلا یه تابلوی Steal Mate داشت الان فکر کنم روشو سیاه کرده !
اولین مغازه توی عبس آبا دهست که کارای دزدگیر رو میکنه!!!!!

kourosh69
14 November 2005, 11:13 AM
تا اونجایی که من تحقیق کردم چند مدل چیتا در بازار وجود داره یک مدلش 2 تا ریموت داره اندازه باکسش هم حدودا 10 در 10 است روش هم cheeta حک شده است یک مدل دیگه هم دیدم که باکسش تقریبا 8 سانت در 6 سانت بود که ریموت هم نداشت قیافه باکسش هم از اون قبلی بهتر دیده میشد
دزدگیر بندها همشون میگفتند چیتا و هر دزدگیر دیگه ای بعد از این که تایمر سقف از کار می افته فعال میشن یعنی حدود 30 ثانیه بعد از قفل شدن در

این چیتای شما از کدام نوع بود ؟؟؟

m16586 عزیز

با سپاس از توجه و زحمتی که کشیدین

واقعیت اینکه من اندازه باکس رو درست نمیدونم ولی فکر کنم 6*8 بود و دوتا هم ریموت داره

ولی مشکل من زمان خاموش بودن ماشین و فعال شدن دزدگیر نیست بلکه دقیقا وقتی ماشین روشن هست و در باز یا بسته میشه ، که به دنبال اون فلاشر فعال میشه ، همزمان با روشن یا خاموش شدن چراغ داخل اتاق LED دزدگیر چشمکهای ریز و سریع به همراه صدای رله (چق چق ) می ده تا زمانیکه چراغ سقف کاملا خاموش بشه اون هم قطع میشه

m16586
14 November 2005, 11:53 AM
m16586 عزیز

با سپاس از توجه و زحمتی که کشیدین

واقعیت اینکه من اندازه باکس رو درست نمیدونم ولی فکر کنم 6*8 بود و دوتا هم ریموت داره

ولی مشکل من زمان خاموش بودن ماشین و فعال شدن دزدگیر نیست بلکه دقیقا وقتی ماشین روشن هست و در باز یا بسته میشه ، که به دنبال اون فلاشر فعال میشه ، همزمان با روشن یا خاموش شدن چراغ داخل اتاق LED دزدگیر چشمکهای ریز و سریع به همراه صدای رله (چق چق ) می ده تا زمانیکه چراغ سقف کاملا خاموش بشه اون هم قطع میشه

این دزدگیر شما سوکت فابریک بود ؟؟

kourosh69
14 November 2005, 04:09 PM
این دزدگیر شما سوکت فابریک بود ؟؟

حقیقتش من اولین خواسته ام از فروشنده دزدگیری با سوکت فابریک بود تا به سیم کشی ماشین دست زده نشه ، تقریبا هم از روی زمان نصبش ( حدود 20 تا 25 دقیقه ) می شه گفت سوکتی بوده که سریع نصب شده ، ولی دقیقا اطلاع ندارم

کرگدن
16 November 2005, 11:14 PM
این چیتا رو پرسیدم
یه جا چیتا (بزرگترین سازش) با 2 تا ریموت و چشم رو میداد 120
میگه سنسور هم برای زاپاس داره
سوکتش رو هم نشون داد سیمس نداشت که جدا از سوکت وصل بشه
یه مدل دیگه داشت ریموتش تو کلید فابریک جا می شد

نظرتون چیه:icon_neut

گل آقا
17 November 2005, 05:25 AM
جناب m16586،
شما خودتون بالاخره چی انداختید رو ماشینتون؟
امروز رفتم نمایندگی یادگار امام، همون متاسیستم HPA 4.0 که شما فرمودید رو توصیه کردن، قیمت 211 تومن.
با دو تا ریموت، آژیر بکاپ و چشمی، شوک سنسور نداره ولی میتونید با 15 تومن اضافه اونو نصب کنید.
پاور ویندوز رو میگفتن برای تیپ 2 حدود 65 تومن ولی برای تیپ 5 گفتن باید سوال کنیم!!
یه مدل هم سیلیکون داشتن که با دو تا ریموت بود، شوک داره، چشمی نداره، قیمت 95 تومن.
کلاً فقط این دو مدل رو توصیه میکردن، چیتا رو هم گفتند نداریم.
قبلاً فرمودید، برد ریموتهای HPA 4.0 کمه، میدونید حدوداً چقدره؟
به احتمال زیاد تو یکی دو روز آینده همین متاسیستم رو ببندم.

m16586
17 November 2005, 12:21 PM
جناب m16586،
شما خودتون بالاخره چی انداختید رو ماشینتون؟
امروز رفتم نمایندگی یادگار امام، همون متاسیستم HPA 4.0 که شما فرمودید رو توصیه کردن، قیمت 211 تومن.
با دو تا ریموت، آژیر بکاپ و چشمی، شوک سنسور نداره ولی میتونید با 15 تومن اضافه اونو نصب کنید.
پاور ویندوز رو میگفتن برای تیپ 2 حدود 65 تومن ولی برای تیپ 5 گفتن باید سوال کنیم!!
یه مدل هم سیلیکون داشتن که با دو تا ریموت بود، شوک داره، چشمی نداره، قیمت 95 تومن.
کلاً فقط این دو مدل رو توصیه میکردن، چیتا رو هم گفتند نداریم.
قبلاً فرمودید، برد ریموتهای HPA 4.0 کمه، میدونید حدوداً چقدره؟
به احتمال زیاد تو یکی دو روز آینده همین متاسیستم رو ببندم.

والا هنوز چیزی نبستم ولی یکبار رفته بودم امداد خودرو اونها می گفتن تله ماتیکس هم می تونی ببندی و آدرس شرکت اصلی تله ماتیکس رو هم دادند و گفتند نگران گارانتی اون هم نباش

خودشون هم HPA اصل ( تو کارتن سبز ) داشتند ولی میگفتند تله ماتیکس ببندی به نفعته یک جایی هم گیر آوردم از نمایندگی های اصلی تله ماتیکس که با سوکت فابریک و بدون چشمی میده 135 :icon_sad:

گل آقا
17 November 2005, 08:55 PM
والا هنوز چیزی نبستم ولی یکبار رفته بودم امداد خودرو اونها می گفتن تله ماتیکس هم می تونی ببندی و آدرس شرکت اصلی تله ماتیکس رو هم دادند و گفتند نگران گارانتی اون هم نباش

خودشون هم HPA اصل ( تو کارتن سبز ) داشتند ولی میگفتند تله ماتیکس ببندی به نفعته یک جایی هم گیر آوردم از نمایندگی های اصلی تله ماتیکس که با سوکت فابریک و بدون چشمی میده 135 :icon_sad:
والا من یکی که گیج شدم، یکی میگه هر جا میخوای ببندی ببند فقط سوکت فابریک باشه، گارانتی هم مشکلی براش پیش نمیاد.
یکی دیگه میگه فقط تو نمایندگی ببند چون حتی اگه سوکت فابریک هم ببندی، اگه به مشکل بخوری، برای گارانتی مشکل تراشی میکنند و ....
اگه اطلاعات بیشتری کسب کردید ما رو هم در جریان بگذارید، چون خودمم خیلی کلافه شدم، بستن دزدگیر هم مکافاتی شده واسه خودش :icon_eek:
دیگه خیلی طولانی شده تصمیم گیری برای نوع دزدگیر، اگه ماشین گارانتی نداشت تا حالا قطعاً یه کوفتی روش بسته بودم.

m16586
18 November 2005, 04:15 PM
من که دیروز رفتم بالاخره دزدگیر با سوکت فابریک بستم

Telematix مدل FC-II روی پکش هم حک شده بود برای Peugeot 206 عجب بسته بندی توپی هم داشت کیفیت تک تک قطعاتش خوب بود سر سوکت های فابریکش هم فرانسوی بود و با کیفیت عالی ساخته شده بود با چشمی در اومد برام 145 آژیر ملودی بدون بک آپ بستم نصبش هم نزدیک 3 ساعت طول کشید سه تا از سیم های ماشین رو هم باید زخمی میکردن

فقط تنها اشکالی که داره تا اینجا البته این قفل کودکش هست که تا سوییچ رو باز میکنی عمل میکنه و در رو قفل میکنه از َACC که رد میشه دوباره در باز میشه و ماشین رو که روشن میکنی دوباره می بنده
البته فکر کنم بشه براش تاخیر تعریف کرد تا این مسخره بازی رو در نیاره

فقط باید یادت باشه ریموت رو تو ماشین جا نذاری چون کی بینی در رو می بنده می مونی پشت در :icon_cry:

راستی توی نمایندگی ایران خودرو هم هم نبستم
سوالی بود در خدمتم

کرگدن
18 November 2005, 06:36 PM

Telematix مدل FC-II روی پکش هم حک شده بود برای Peugeot 206 عجب بسته بندی توپی هم داشت کیفیت تک تک قطعاتش خوب بود سر سوکت های فابریکش هم فرانسوی بود و با کیفیت عالی ساخته شده بود با چشمی در اومد برام 145 آژیر ملودی بدون بک آپ بستم نصبش هم نزدیک 3 ساعت طول کشید سه تا از سیم های ماشین رو هم باید زخمی میکردن

فقط تنها اشکالی که داره تا اینجا البته این قفل کودکش هست که تا سوییچ رو باز میکنی عمل میکنه و در رو قفل میکنه از َACC که رد میشه دوباره در باز میشه و ماشین رو که روشن میکنی دوباره می بنده

فقط باید یادت باشه ریموت رو تو ماشین جا نذاری چون کی بینی در رو می بنده می مونی پشت در :icon_cry:

سوالی بود در خدمتم
این زخمی کردن سیم که گفتید برای گارانتی مشکل ایجاد نمی کنه؟

کرگدن
18 November 2005, 06:36 PM

سوالی بود در خدمتم

نظرتون در مورد چیتایی که گفتم چیه؟
ممنون

m16586
18 November 2005, 06:54 PM

نظرتون در مورد چیتایی که گفتم چیه؟
ممنون

چند ماه پیش رفته بودم یک نمایندگی ایران خودرو ( اگه ایراد نگیرند بعدا اسمش رو میگم ) در مورد دزدگیر پرس و جو کردم و همین مساله سوکت فابریک رو گفتم مسوول بخش دزدگیر گفت هیچ نیازی به سوکت نیست و ما با زخمی کردن سیم های مورد نیاز این کار رو با هر دزدگیری که خواستی برات انجام میدیم
در مورد گارانتی گفتم گفت چون خودمون نصب می کنیم گارانتی ایرادی پیدا نمی کنه
می دونید که همه دزدگیر ها بعد از چند سال به علت استفاده از نوار چسب و از بین رفتن خاصیت چسبشون سیم ها می تونند اتصالی کنند اونوقت خطرناک می شوند و باعث اسیب به سایر قطعات می شوند این اتفاق برای پراید یکی از بستگان افتاد و خوشبختانه فقط دزدگیرش از کار افتاد حالا در مورد 206 من به شخصه ترجیح میدم هر چه کمتر سیم زخمی کنند بعدها که گارانتی ماشین هم تمام شد دردسر درست نمیشه
خلاصه فهمیدم که این موضوع گارانتی ابزاری برای سو استفاده نمایندگی هاست تا فقط خودشون کاسبی کنند

ولی این دزدگیر که من بستم شدیدا سوکت فابریک بود و اون جند تا سیم رو گفتند دیگه هیچ راه حلی نداره قبل از نصب هم یک پک اون رو روی یک میز ولو کرده بودن که بتونید ببینید

اگه خواستید برید حتما قبل از نصب ببینید اگه سوکت فابریکش به دلتون ننشست نصب نکنید ( می دونم خوشتون میاد چون خیلی به کیفیت بود)

خلاصه من ریسک نکردم کار را به نمایندگی های از خدا بی خبر ایران خودرو بسپارم ترجیح دادم خودم بالا سرش باشم و حالا هر اتفاقی هم بیفته قطعا پشیمون نمی شم

البته این مدل تله ماتیکس که من بستم (FC-II) متاسفانه Car Call نداره که مدل بالاترش که 50 تومن گرونتره داره

m16586
18 November 2005, 06:59 PM
در مورد چیتا هم بعد از اینکه تله ماتیکس رو دیدم فهمیدم خیلی خیلی در پیت هستش

سوکت فابریک هاش خیلی بی کیفیت و خود سوکت ایرانی بود ( به نظرم )

تنها اشکال فعلی این تله ماتیکس همین قفل کودکش بود که گفتم و یک کم هم ریموتش دیر عمل میکنه
مثلا وقتی شوکش تحریک بشه تا می خواهی خفش کنی کلی همسایه ها تو دلشون چیزهایی گفتن

گل آقا
19 November 2005, 04:58 AM
سه تا از سیم های ماشین رو هم باید زخمی میکردن....
ده بدبختی همینه دیگه!!
همین لخت شدن سیم باعث خارج شدن از گارانتی میشه.
البته به قول شما این شده یه دکان برای نمایندگیها.
خودتون هم خوب میدونید که اینها دنبال بهانه میگردن که به یه چیزی گیر بدن و خدمات و گارانتی پس از فروش رو لوتی خور کنن.
من نمیدونم چقدر از گارانتی ماشین شما باقی مونده ولی من هنوز یکسال دیگه از گارانتیم باقیه.
با اشکالاتی که تو ماشین خودم میبینم، در آینده قطعاً به گارانتیم احتیاج مبرم دارم :icon_lol:
به هر حال از توضیحات خوبتون و اشکالاتی که فرمودید خیلی ممنونم.
در ضمن میشه بفرمایید دزدگیرتون رو کجا بستید؟

m16586
19 November 2005, 02:51 PM
ده بدبختی همینه دیگه!!
همین لخت شدن سیم باعث خارج شدن از گارانتی میشه.
البته به قول شما این شده یه دکان برای نمایندگیها.
خودتون هم خوب میدونید که اینها دنبال بهانه میگردن که به یه چیزی گیر بدن و خدمات و گارانتی پس از فروش رو لوتی خور کنن.
من نمیدونم چقدر از گارانتی ماشین شما باقی مونده ولی من هنوز یکسال دیگه از گارانتیم باقیه.
با اشکالاتی که تو ماشین خودم میبینم، در آینده قطعاً به گارانتیم احتیاج مبرم دارم :icon_lol:
به هر حال از توضیحات خوبتون و اشکالاتی که فرمودید خیلی ممنونم.
در ضمن میشه بفرمایید دزدگیرتون رو کجا بستید؟

متا سیستم هم ببندید باز هم اون سیم ها رو لخت می کنن مهم اینه که نمایندگی ها می گویند ما باید لخت کنیم نه بقیه :icon_razz :icon_evil

m16586
19 November 2005, 06:19 PM
با شرکت مهان افرا نماینده تله ماتیکس تماس گرفتم و ایرادهای سیستم شامل

1- ضعف قفل کودک: تا سوییچ رو باز میکنی عمل میکنه و در رو قفل میکنه از َACC که رد میشه دوباره در باز میشه و ماشین رو که روشن میکنی دوباره می بنده استهلاک قفل مرکزی را 2 برابر می کنه

2- عمل کردن اتوماتیک دزدگیر موقعی که در خودرو باز است: ( توضیح بیشتر اینکه موقعی که در ماشین رو با ریموت دزدگیر باز می کنید اگر بعد از 20 یا 30 ثانیه در ماشین رو باز نکنید دوباره قفل میشه تا اینجا که عالی است ولی اشکال اونجاست که اگر در ماشین رو باز کنید باز هم دزدگیر در ماشین رو قفل می کنه و خودش فعال میشه :icon_cry: در حالی که در ارزونترین وپیش پا افتاده ترین دزدگیر ها هم این موضوع رو می فهمه و وقتی در بازه کاری انجام نمیده)

رو گفتم و خنده دار اینکه گفتند شما اولین نفری هستید که به این موارد ایراد اشاره می کنید و راه حل هاشون هم جالب بود

برای اشکال 1 گفتند : قفل کودک تایمر نداره :icon_cry: و باید تو تنظیمات سیستم بهش بگی به جای عملکرد با سوییچ با پدال ترمز یا ترمز دستی کارکنه البته اگر سیم کشی اون انجام شده باشه

برای اشکال 2 گفتند : باید تا در رو باز کردی سوییچ رو یکبار باز و بسته کنی :icon_cry: :icon_twis :icon_mad: :icon_eek: :icon_bigg :icon_conf :icon_idea تا سیستم حالیش بشه و دیگه در ها رو قفل نکنه

m16586
19 November 2005, 07:07 PM
خلاصه آدم می مونه با این دزدگیر ها چیکار کنه نمی بندی 1 مصیبت می بندی صد تا مصیبت
ماجیکار رو هم شنیدم در هوای شرجی و رطوبت زیاد مختل میشه

تا اینجا فکر کنم اگر همون متاسیستم ایران خودرو ( نه اونی که مسعودنیا داره ) رو بسته بودم حدس می زنم مشکلاتش کمتر بود

( بالاخره بین دزدگیر مارک اروپایی و کره ای - تایوانی باید یک فرقی باشه دیگه :icon_arro )

مگر اینکه برای این اشکالاتش :icon_bigg راه حلی پیدا کنم در تلاش هستم

m16586
20 November 2005, 01:27 PM
برای اشکال 1 گفتند : قفل کودک تایمر نداره و باید تو تنظیمات سیستم بهش بگی به جای عملکرد با سوییچ با پدال ترمز یا ترمز دستی کارکنه البته اگر سیم کشی اون انجام شده باشه

خوشبختانه تو تنظیمات دزدگیر تونستم بهش بگم با اولین پدال ترمز اینکار رو انجام بده از حالت قبلیش که قبلا توضیح داده بودم خیلی بهتر شد ولی باز هم به درد نمی خوره چون تو ماشین دنده اتوماتیک شما از همان اول پایتان روی ترمز هست تا بخواهید ماشین را از حالت پارک خارج کنید در ها قفل میشه عملا ناچار میشید دوباره بازش کنید چون مثلا باید کمی بعد پیاده شوید و در پارکینگ رو باز یا بسته کنید.
ولی به پای قفل کودک سمند که با سرعت ماشین :icon_sad: انجام میده نمی رسه ( تو سمند سرعت که به 20 کیلومتر در ساعت برسه اتوماتیک درها رو قفل می کنه )

سمند لااقل این یک چیزش خوبه :icon_cool

m16586
20 November 2005, 10:02 PM
امروز یکی از دوستام یک تیپ 5 خریده که روش متا سیستم بستن در اولین فرصت اطلاعات کاملی ازش میگیرم

گل آقا
21 November 2005, 04:11 AM
ممنون میشم اگه یه اطلاعات کاملی از دوستتون بگیرید.
هم راجع به خود دزدگیر هم اینکه کجا بسته.
لطفاً قیمت هم یادتون نره، ممنون :icon_cool

m16586
21 November 2005, 12:19 PM
این متا سیستمی که بسته بود رو چند دقیقه ای باهاش خودم کار کردم تمام آپشن هاش به صورت پیش فرض خاموشه مثلا با باز و بسته کردن توسط ریموت تک آژیر متداول بقیه دزدگیر ها رو نمی زنه ( به دلیل اعمال محدودیت آلودگ صوتی در اروپا ) قفل کودکش خاموشه شوک سنسور نداره مدل دستگاهش همونی بود که در فروشگاه مسعودنیا ارایه میشه ( ریموت های خاکستری داشت قیمت 198 هزار تومان ) اگر اشتباهی در را باز کنی خودش نمی بست یک دکمه به همراه LED داشت که کنار دکمه فلاشر چسبونده بودن که با همون دکمه میشه آپشن هاش رو تغییر داد البته این تغییر آپشن هاش رو احتمالا کسی نمی دونه چون از هر کجا که می بستند پرسیدم گفتند چیزی نمی دونند

البته این رو مجددا بگم اگر حتی این دزدگیر رو ببندید اگر در جایی غیر از نمایندگی های ایران خودرو باشه باز هم ایراد گارانتی رو می گیرند به خاطر اینکه این نان اونها را آجر کردید
ولی اگر در نمایندگی هر آشغالی ببندید و تمام سیم های ماشین رو لت و پار کنند گارانتی مشکلی نداره من خودم راجع به این مساله گارانتی فکر کردم دیدم قرار نیست بعد از پایان دوره گارانتی من ماشین رو دور بیندازم اکثر نمایندگی ها حداقل سواد رو در زمینه نصب دزدگیر دارند و بزرگترین مشکلات رو در آینده براتون درست می کنند دوره گارانتی دوره کوتاهی است مثلا برای ماشین من با اینکه 7 ماهه تحویل گرفتم فقط 5000 تا باهاش رفتم تو 8 ماه باقیمانده از گارانتی هم خیلی برم 10000 تا است یعنی اولین روغن رو عوض کنم دیگه گارانتی ندارم پس چرا زیر منت یک مشت بی سواد در نمایندگی ها برم بنابر این اگر گارانتی مهمه تا پایان دوره اون صبر کنید اگر دزدگیر مهمه حتما دزدگیر با سوکت فابریک ببندید که سیم کشی ماشین کمترین خسارت رو ببینه

دزدگیر اصلش با بسته بندی ایتالیایی (کارتن سبز) و ریموت یک آبی و یکی قرمز را فقط ایران خودرو داره در یادگار امام و امداد خودرو عباس آباد با نصب 231 هزار تومان بدون شوک سنسور که باید خودتون اگر خواستید جداگانه براتون روی اون نصب می کنند

من امداد خودرو که رفتم یک نفر اونجا بود که به من گفت آقا این رو نبند برو تله ماتیکس تو شرکت مهان افرا پیش آقای حسن پور یا تقی زاده بگو فلانی فرستاده نگران گارانتیش هم نباش خودم برات درست می کنم

خلاصه کنم اگر گارانتی براتون مهمه حتما برید یادگار امام یا امداد خودرو و اصرار کنید براتون همین دزدگیر فابریک متا سستم با کارتن سبز رو ببندند انصافا هم دزدگیرش با مطالعاتی که من کردم حرف نداره منتهی امکانات مورد توجه در ایران از قبیل شوک سنسور و پیجر تصویری و آژیر خفن و ملودی رو نداره برد ریموتش هم 20 متر بیشتر نیست (مثل فابریک خود ماشین)

:icon_cool :icon_cool :icon_cool

m16586
21 November 2005, 12:26 PM
البته من در مورد متا سیستم خیلی تحقیق کردم تمامی آپشن هاش رو هم می دونم حالا چرا تله ماتیکس بستم راستش اغفال شدم :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

برای مقایسه فقط اینو بدونید که آپشن های تله ماتیکس 11 تا است متا سیستم 25 تا :icon_sad: تو این فایل PDF که براتون گذاشتم می تونید مطالعه کنید

این هم یک لینک توپ در مورد راهنمای نصب متا سیستم ( مدل تو ایران بالاترین مدله HPA 4.0 )

این هم عکسش

این هم لوگوی شرکتش

این هم یک سایت توپ در این زمینه

دیگه چی می خواهید ؟؟؟

ساران سافت
23 November 2005, 11:40 AM
من براي ماشينم ماتريكس بستم تصويري هست قيمتش با نصب 135000 تومن هست. ازش راضي هم هستم آيا كسي تا حالا اونو بسته ؟ نظرش چيه؟

m16586
23 November 2005, 12:49 PM
در دزدگیر تله ماتیکس FC-II مخصوص 206 با سوکت فابریک
- ضعف قفل کودک: تا سوییچ رو باز میکنی عمل میکنه و در رو قفل میکنه از َACC که رد میشه دوباره در باز میشه و ماشین رو که روشن میکنی دوباره می بنده استهلاک قفل مرکزی را 2 برابر می کنه

2- عمل کردن اتوماتیک دزدگیر موقعی که در خودرو باز است: ( توضیح بیشتر اینکه موقعی که در ماشین رو با ریموت دزدگیر باز می کنید اگر بعد از 20 یا 30 ثانیه در ماشین رو باز نکنید دوباره قفل میشه تا اینجا که عالی است ولی اشکال اونجاست که اگر در ماشین رو باز کنید باز هم دزدگیر در ماشین رو قفل می کنه و خودش فعال میشه در حالی که در ارزونترین وپیش پا افتاده ترین دزدگیر ها هم این موضوع رو می فهمه و وقتی در بازه کاری انجام نمیده)

من براي ماشينم ماتريكس بستم تصويري هست قيمتش با نصب 135000 تومن هست. ازش راضي هم هستم

دوست عزیز

آیا شما این اشکالاتی که در بالا نوشتم رو ندارید ؟؟؟

یا بهتر بپرسم نحوه عملکرد دزدگیر شما مواردی که در بالا نوشتم به چه شکلی است ؟؟؟

این قیمتی که نصب کردید شامل چشمی هم بود ؟؟؟

razaviraz
23 November 2005, 02:43 PM
به نام خدا

- ضعف قفل کودک: تا سوییچ رو باز میکنی عمل میکنه و در رو قفل میکنه

دزدگير من تصويري هست در دفترچه راهنماي آن در مورد تنظيم حالتهاي مختلف از جمله بستن اتوماتيك دربها بوسيله باز و بسته كردن جامپر در دستگاه اصلي دزدگير توضيح داده بود و اين حالت را مي توان در ساير دزدگيرها در صورت لزوم غير فعال نمود

m16586
23 November 2005, 03:07 PM
به نام خدا

دزدگير من تصويري هست در دفترچه راهنماي آن در مورد تنظيم حالتهاي مختلف از جمله بستن اتوماتيك دربها بوسيله باز و بسته كردن جامپر در دستگاه اصلي دزدگير توضيح داده بود و اين حالت را مي توان در ساير دزدگيرها در صورت لزوم غير فعال نمود

مارک و مدل این دستگاه شما چی هست ؟
آیا برای 206 دارای سوکت فابریک هست ؟

تله ماتیکس هم میشه براش تعریف کرد که با اولین پدال ترمز عمل کنه و یا خاموشش کنی منتهی منظور من اینه که به کارآمدی دزدگیر سمند لااقل در این مورد نیست :icon_redf

ایمان8148
26 November 2005, 11:44 PM
Tlmteks

m16586
27 November 2005, 03:48 PM
Tlmteks

منظورتون رو من متوجه نشدم :icon_ques

m16586
28 November 2005, 04:31 PM
بهترین دزدگیر دنیا رو داشته باشید اگر بد نصبش کنند میشه مصیبت

بعد از مشکلاتی که گفتم دزدگیر تله ماتیکس ماشینم داشت خودم بازش کردم دیدم یک سیم از وسط که از ستون سمت راننده می امد بریده شده اونهم با سیم چین به نصاب زنگ زدم گفت خودت وصل نکن بیا برات چک کنم من هم دیروز بردم پیشش نگاه کرد دید اون سیم اشتباهی به جای لامپ سقفی ماشین که سیمش آبی بود به یک سیم خاکستری که نمی دونم مال کجا بود وصل کرده بودند خودش گفت فقط این یک سیم رو شاگردم وصل کرد اونهم اشتباه وصل کرده بعد که فهمیده دزدگیر مشکل پیدا کرده اون سیم رو قطع کرده

خلاصه بعد از اصلاح سیم کشی حالا دزدگیر از این رو به اون رو شد و درست کار می کنه و اون مسخره بازی هایی رو که گفتم در نمیاره و هیچ ایرادی هم نداره معلوم شد تمام اشکال به خاطر سیم کشی غلط بود تازه من سماجت کردم والا مال هر بیچاره دیگری بود که باید تا اون ماشین رو داشت باید بدبختی می کشید
قبلا نه قفل کودکش درست کار می کرد نه سیستم قفل اتوماتیکش -- یک دونه سیم اشتباه چکار که نمی کنه

فعلا ازش راضی هستم البته امروز ظهر یک 3 ساعتی وقت گذاشتم و تمام قسمت هایی که سیم ها رو با چسب به هم وصل کرده بود رو لحیم کاری کردم و روکش کردم با روکش هایی که با حرارت جمع میشند تا باگذر زمان چسبها باز نشوند و بعدها دچار مشکل بشم تمام سیم ها رو هم با کمربندهای پلاستیکی بستم خیلی تمیز از آب در اومد

اگر نصاب می شدم مشتری ها چه حالی می کردند

کرگدن
28 November 2005, 05:52 PM
دوستان یک دزدگیر دیگه به نام پروتکت دیدم که واقعاً فابریک بود
برای 206 و زانتیا
پک وکیوم بود با سوکت فابریک فقط تنها سیمی که باید وصل می شد و گفت سوکت نیست یک سیم مثبت بود که برای آژیر می خواست
بدون چشم 110 تومن و با چشم 135 تومن

نظرتون چیه؟

کرگدن
28 November 2005, 05:55 PM
بهترین دزدگیر دنیا رو داشته باشید اگر بد نصبش کنند میشه مصیبت

بعد از مشکلاتی که گفتم دزدگیر تله ماتیکس ماشینم داشت خودم بازش کردم دیدم یک سیم از وسط که از ستون سمت راننده می امد بریده شده اونهم با سیم چین به نصاب زنگ زدم گفت خودت وصل نکن بیا برات چک کنم من هم دیروز بردم پیشش نگاه کرد دید اون سیم اشتباهی به جای لامپ سقفی ماشین که سیمش آبی بود به یک سیم خاکستری که نمی دونم مال کجا بود وصل کرده بودند خودش گفت فقط این یک سیم رو شاگردم وصل کرد اونهم اشتباه وصل کرده بعد که فهمیده دزدگیر مشکل پیدا کرده اون سیم رو قطع کرده

خلاصه بعد از اصلاح سیم کشی حالا دزدگیر از این رو به اون رو شد و درست کار می کنه و اون مسخره بازی هایی رو که گفتم در نمیاره و هیچ ایرادی هم نداره معلوم شد تمام اشکال به خاطر سیم کشی غلط بود تازه من سماجت کردم والا مال هر بیچاره دیگری بود که باید تا اون ماشین رو داشت باید بدبختی می کشید
قبلا نه قفل کودکش درست کار می کرد نه سیستم قفل اتوماتیکش -- یک دونه سیم اشتباه چکار که نمی کنه

فعلا ازش راضی هستم البته امروز ظهر یک 3 ساعتی وقت گذاشتم و تمام قسمت هایی که سیم ها رو با چسب به هم وصل کرده بود رو لحیم کاری کردم و روکش کردم با روکش هایی که با حرارت جمع میشند تا باگذر زمان چسبها باز نشوند و بعدها دچار مشکل بشم تمام سیم ها رو هم با کمربندهای پلاستیکی بستم خیلی تمیز از آب در اومد

اگر نصاب می شدم مشتری ها چه حالی می کردند
با این تعریفی که کردید باید دزدگیر خوبی باشه (با توجه به قیمت پایینی که داره)
ولی مشکل اینجاس که ماشین صفره و حتی گارانتی اولیه هم نرفته
اینکه گفتید ممکنه گارانتی بپره یکم شک دارم انتخابش کنم
می ارزه بی خیال گارانتی بشم و این مدل رو انتخاب کنم؟

m16586
28 November 2005, 06:45 PM
دوستان یک دزدگیر دیگه به نام پروتکت دیدم که واقعاً فابریک بود
برای 206 و زانتیا
پک وکیوم بود با سوکت فابریک فقط تنها سیمی که باید وصل می شد و گفت سوکت نیست یک سیم مثبت بود که برای آژیر می خواست
بدون چشم 110 تومن و با چشم 135 تومن

نظرتون چیه؟

مال تله ماتیکس هم همینو می گفت موقع نصب دیدم دارند به سیم های ماشین تعرض می کنند وقتی اعتراض کردم گفتند تمامی دزدگیرها همینطور هستند

تا اونجایی که من فهمیدم و دیدم تمامی دزدگیرهای سوکت فابریک برای انکه بفهمند در باز شده از سیم آبی رنگ داخل ستون جلو سمت راننده یک انشعاب می گیرند ( اصلا هم دیده نمیشه من چون بالا سر کار ایستاده بودم و بعدش هم برای دزدگیر مشکل پیش آمده بود دیدم ) در غیر اینصورت از کجا بفهمند در باز شده ؟

به هر حال دزدگیر را باید بعد از سرویس اولیه بگذارید بهتر است

m16586
28 November 2005, 06:51 PM
با این تعریفی که کردید باید دزدگیر خوبی باشه (با توجه به قیمت پایینی که داره)
ولی مشکل اینجاس که ماشین صفره و حتی گارانتی اولیه هم نرفته
اینکه گفتید ممکنه گارانتی بپره یکم شک دارم انتخابش کنم
می ارزه بی خیال گارانتی بشم و این مدل رو انتخاب کنم؟

اول سرویس اولیه رو برید بعد فکر دزدگیر باشید

من پیشنهاد می کنم پیش یک دزدگیربند برید و این مدل FC-II که روش برچسب خورده Compatible with Peugeot 206 رو بگید بیارن و داخل پکش رو حتما ببینید اونوقت خودتون قضاوت کنید خوبه یا بده

حتما ببینید مخصوصا سوکت فابریکش رو که خیلی خارجی به نظر میاد

کرگدن
29 November 2005, 08:03 PM
اول سرویس اولیه رو برید بعد فکر دزدگیر باشید

من پیشنهاد می کنم پیش یک دزدگیربند برید و این مدل FC-II که روش برچسب خورده Compatible with Peugeot 206 رو بگید بیارن و داخل پکش رو حتما ببینید اونوقت خودتون قضاوت کنید خوبه یا بده

حتما ببینید مخصوصا سوکت فابریکش رو که خیلی خارجی به نظر میاد

امروز زنگ زدم نمایندگی و در مورد دزدگیر و گارانتی پرسیدم
گفتند فقط دزدگیری که روش نوشته پژو 206:icon_arro

در مورد گارانتی هم پرسیدم جای دیگه ای ببندیم ایراد داره گفت بهتره اینجا ببندید
گفتم اگه نبندیم گارانتی باطل میشه
گفت فقط اگر در سیم کشی ماشین ایرادی پیش بیاد و اون هم از دزدگیر باشه وگرنه گارانتی باطل نمی شه
اصلاً هم حرفی از قطع کردن سیم نزد:icon_arro

راستی میشه اون 11 آپشنی که گفتید رو نام ببرید
چه قابلیت هایی داره؟

m16586
29 November 2005, 08:25 PM
امروز زنگ زدم نمایندگی و در مورد دزدگیر و گارانتی پرسیدم
گفتند فقط دزدگیری که روش نوشته پژو 206:icon_arro

در مورد گارانتی هم پرسیدم جای دیگه ای ببندیم ایراد داره گفت بهتره اینجا ببندید
گفتم اگه نبندیم گارانتی باطل میشه
گفت فقط اگر در سیم کشی ماشین ایرادی پیش بیاد و اون هم از دزدگیر باشه وگرنه گارانتی باطل نمی شه
اصلاً هم حرفی از قطع کردن سیم نزد:icon_arro

راستی میشه اون 11 آپشنی که گفتید رو نام ببرید
چه قابلیت هایی داره؟

یکیش تنظیم مربوط به قفل کودکه که با پدال ترمز باشه یا سوییچ من رو پدال ترمز گذاشتم
یکی دیگه مدت زمان ارسال فرمان برای پاور ویندو
بعدی زمان بندی مربوط به قفل
فعال بودن یا غیر فعال بودن آپشن valet یا تعمیرگاه
موقع قفل اتوماتیک از ماشین که پیاده میشیم در را هم قفل کند یا نه

بقیه اش یادم نیست دفترچه اش را باید ببینم ولی زیاد هم مهم نیستند

همشون مجبورند چندتا سیم رو زخمی کنند ولی اولش به شما نمی گویند مثل سنسور دنده عقب که شما مجبورید از سیم چراغ دنده عقب انشعاب بگیرید راه دیگه ای نداره

m16586
7 December 2005, 08:24 PM
یکی دیگه از دوستانم روی ماشینش (پرشیا) ماجیکار 332 نصب کرده بود که با سوکت فابریک روی 206 هم قابل نصبه دزدگیر خوبی بود فقط ریموتش بی ریخته آنتن فرستندش که پشت شیشه می چسبونن هم از این میله ای ها بلند است ولی در عوض سیستم Car Call داره که چیز بدرد بخوری هست

وحيد كريمي فرد
26 December 2005, 03:56 PM
بچه ها سلام:
كسي ميتونه منو در مورد طرز كار دزدگير Telematix FC1 راهنمايي كنه؟

m16586
26 December 2005, 04:15 PM
بچه ها سلام:
كسي ميتونه منو در مورد طرز كار دزدگير Telematix FC1 راهنمايي كنه؟

مشکل چیه ؟؟

کرگدن
30 December 2005, 03:52 PM
دوستان بلاخره دزدیگر چیتا بستم
این یکی با بقیه فرق میکرد و 2 تا سوکت داشت (با ایرانی ها مقایسه کردم خیلی فرق داشت)
در ها باز نشدن و هیچ سیمی لخت نشد
چشمی رو بالای آینه کار گذاشت (خیلی تمیز و سیمش رو هم از زیر لاستیک دور در رد کرد)
یه دکمه ریست زیر فرمون و یه led کنار ستون چپ که فقط وقتی دزدگیر روشنه فعال میشه (ماشنی خاموش باشه و دکمه دزدگیر رو زده باشید)
در ها بعد از 1 دقیقه اتوماتیک بسته می شن (وقتی که حرکت می کنه)

میشه با ریموت شوک سنسور رو از کار انداخت
دفعه اول 10 ثانیه آژیر میزنه و بعد قطع میشه اگه دوباره ضربه بخوره این مدت میشه 1 دقیقه
اگه درها باز باشن و دزدگیر فعال باشه خود به خود می بندتشون

ali1860
29 January 2006, 01:34 PM
آیا واقعا 206 را نمیتوان بدون استفاده از سوئیچ اصلی سرقت کرد ؟
دوستان لطفا کمک کنند من واقعا گیر کردم نمیدونم دزدگیر نصب کنم یانه ؟
عده ای میگویند حتما نصب کن وعدهای میگویند احتیاجی نیست وپول بیخود است و به 206 هر دردگیری نمیخوره و هر نصابی هم نمیتونه نصب کنه.
یکعده میگویند اگر نصب میکنی فقط ماجیکار تصویری 332 با سوکیت فابریک با قیمت 180000 تومان ببند وعدهای نیز میگویند بافابریک خودش با 45000 تومان ویا چیتا با70000 تومان .
لطفا من را آگاه فرمائید راستش رو بخواهید با اینکه قفل فرمان خوب خریدم و بیمه بدنه هم کردم باز هم وقتی ماشین را موقع میهمانی بیرون میگزارم باز دلم شور میزنه.

m16586
29 January 2006, 02:18 PM
دوستان بلاخره دزدیگر چیتا بستم
این یکی با بقیه فرق میکرد و 2 تا سوکت داشت (با ایرانی ها مقایسه کردم خیلی فرق داشت)
در ها باز نشدن و هیچ سیمی لخت نشد
چشمی رو بالای آینه کار گذاشت (خیلی تمیز و سیمش رو هم از زیر لاستیک دور در رد کرد)
یه دکمه ریست زیر فرمون و یه led کنار ستون چپ که فقط وقتی دزدگیر روشنه فعال میشه (ماشنی خاموش باشه و دکمه دزدگیر رو زده باشید)
در ها بعد از 1 دقیقه اتوماتیک بسته می شن (وقتی که حرکت می کنه)

میشه با ریموت شوک سنسور رو از کار انداخت
دفعه اول 10 ثانیه آژیر میزنه و بعد قطع میشه اگه دوباره ضربه بخوره این مدت میشه 1 دقیقه
اگه درها باز باشن و دزدگیر فعال باشه خود به خود می بندتشون

میشه آدرس جایی رو که نصب کردی در اختیار دوستان بزاری و سوال دوم اینکه چند در اومد برات ؟

کرگدن
29 January 2006, 03:10 PM
میشه آدرس جایی رو که نصب کردی در اختیار دوستان بزاری و سوال دوم اینکه چند در اومد برات ؟
قیمتش 85 تومن با چشم
یکسال گارانتی هم داره

چون بلندگو و پخش رو هم اونجا بستم دقیق نمی دونم پول نصبش چقد شد
ولی تو فاکتور نوشته 5 تومن (برای همش)

درکل(300 و خورده ای) 15 تومن هم تخفیف داد

فکرکنم امیر سیستم تو سورنا بود

خیلی ازش راضی هستم
راستی اشتباه کرده بودم
درها بعد از اولین ترمز قفل میشه:icon_cool
خیلی حال میده هر موقع که بخوای می تونی در رو قفل کنی(اگه ماشین روشن باشه و کسی بخواد پیاده و سوار شه اعصابتو خورد نمی کنه:icon_arro)

به جز اون مشکلی که گفتم مشکل دیگه ای نداره (هنوز هم مطمئن نیستم از دزدگیر باشه)
شما می تونید جواب بدید؟

پست 30 به بعد:icon_wink

کرگدن
29 January 2006, 03:14 PM
آیا واقعا 206 را نمیتوان بدون استفاده از سوئیچ اصلی سرقت کرد ؟
دوستان لطفا کمک کنند من واقعا گیر کردم نمیدونم دزدگیر نصب کنم یانه ؟
عده ای میگویند حتما نصب کن وعدهای میگویند احتیاجی نیست وپول بیخود است و به 206 هر دردگیری نمیخوره و هر نصابی هم نمیتونه نصب کنه.
یکعده میگویند اگر نصب میکنی فقط ماجیکار تصویری 332 با سوکیت فابریک با قیمت 180000 تومان ببند وعدهای نیز میگویند بافابریک خودش با 45000 تومان ویا چیتا با70000 تومان .
لطفا من را آگاه فرمائید راستش رو بخواهید با اینکه قفل فرمان خوب خریدم و بیمه بدنه هم کردم باز هم وقتی ماشین را موقع میهمانی بیرون میگزارم باز دلم شور میزنه.

حتی دیدم کنسول رو کندن و دزدیدن:icon_mrgr

داشبورت رو هم خالی میکنن (نمی دونن توش چیه و به هوای اون می زنن شیشه رو میشکنن)
قفل فرمون به درد نمی خوره
چون خود ماشین رو نمی تونن بدزدن:icon_cool

hedalat
30 January 2006, 08:21 PM
در ادامه نتیجه گیری برای دزدگیر یه سوال داشتم.همونطور که آقای m16586گفتن یه مدل هست که رو جعبش نوشته 206و307وxantiaکه از لحاظ ظاهری متوسط هست.مارک روی بردش microforceهست.مزیتش ایت هست که با ریموت خود ماشین کار میکنه و نه در راننده باز میشه و نه سیمی لخت میشه قیمتش 75 بدون چشمی و با چشمی 85 در میاد بین این مارک و چیتا کدوم رو توصیه میمنید.کسی از شماها بسته از این دزدگیر؟ممنون از راهنمایی شما دوستان

m16586
30 January 2006, 08:45 PM
در ادامه نتیجه گیری برای دزدگیر یه سوال داشتم.همونطور که آقای m16586گفتن یه مدل هست که رو جعبش نوشته 206و307وxantiaکه از لحاظ ظاهری متوسط هست.مارک روی بردش microforceهست.مزیتش ایت هست که با ریموت خود ماشین کار میکنه و نه در راننده باز میشه و نه سیمی لخت میشه قیمتش 75 بدون چشمی و با چشمی 85 در میاد بین این مارک و چیتا کدوم رو توصیه میمنید.کسی از شماها بسته از این دزدگیر؟ممنون از راهنمایی شما دوستان

من اولش شدیدا دنبال نمونه هایی بودم که با ریموت خود ماشین کار کنه بعد از کلی مطالع و پرس و جو از دوستان دزدگیر تصویری نصب کردم واقعا این مدل دزدگیر یک آرامش خوبی به آدم میده چون هر اتفاقی برای ماشین بیفته اگر در برد پیجر باشید (که معمولا هستید چون کسی ماشینش رو بیشتر از یک کیلومتر که دورتر پارک نمی کنه) در جریان مشکلات پیش آمده برای ماشین قرار می گیرید الان واقعا از این که از نمونه های معمولی نگرفتم خوشحالم
دزدگیر متا سیستم (فابریک خود پژو) هم که مفت گرونه چون زیاد باهاش برخورد کردم صدای آژیرش رو کنار ماشین هم به سختی می شنوی برد ریموتش از برد ریموت خود ماشین کمتره ضمنا آزیرش رو نمیشه عوض کرد

کرگدن
31 January 2006, 03:42 PM
این چیتا که گفتم
یه برد داره که رو خود سوئیچ نصب میشه و بهتر هم هست
یه ریموت هم داره

دقت کن 2 تا سوکت داشته باشه (نه یکی)

ali1860
31 January 2006, 03:46 PM
یعنی اصلا هیچ سیمی را لخت نکرد

sina1808
1 February 2006, 02:07 PM
سلام به همه دوستان

بهتر نيست براي نتيجه گيري بهتر يكي از دوستان دزد گير هاي موجود براي 206 رو با مزايا و معايب توي يك پست بنويسه ( شامل امكانات - قيمت و ... )

من دنبال دزدگيري هستم كه راحت نصب بشه و نيازي به دستكاري سيم كشي ماشين نداشته باشه
سنسور ضربه - چشمي هم داشته باشه
ريموت تصويري هم داشت كه عالي ميشه فقط قيمتش زياد بالا نباشه يعني از 100 تومن بيشتر نشه
همچين چيزي هست ؟

اگه يكي از دوستان دزدگير هاي موجود رو با معايب ، مزايا و امكاناتشون ليست كنه خيلي عالي ميشه
با تشكر

کرگدن
1 February 2006, 11:28 PM
یعنی اصلا هیچ سیمی را لخت نکرد
منکه بالا سرش بودم اصلاً سیم چین هم دستش نبود
فقط اون آخر که میخواست آژیر رو وصل کنه چون سیم آژیر کوتاه بود بهش سیم اضافه کرد (سیم خود آژیر بود و ربطی به ماشین نداشت)

حالا باز برای اینکه مطمئن بشید یه نگاه دیگه میکنم:icon_cool

sina1808
4 February 2006, 07:53 PM
سلام به همه دوستان

بهتر نيست براي نتيجه گيري بهتر يكي از دوستان دزد گير هاي موجود براي 206 رو با مزايا و معايب توي يك پست بنويسه ( شامل امكانات - قيمت و ... )

من دنبال دزدگيري هستم كه راحت نصب بشه و نيازي به دستكاري سيم كشي ماشين نداشته باشه
سنسور ضربه - چشمي هم داشته باشه
ريموت تصويري هم داشت كه عالي ميشه فقط قيمتش زياد بالا نباشه يعني از 100 تومن بيشتر نشه
همچين چيزي هست ؟

اگه يكي از دوستان دزدگير هاي موجود رو با معايب ، مزايا و امكاناتشون ليست كنه خيلي عالي ميشه
با تشكر

سلام
كسي از دوستان در مورد اين پيشنهاد نظري نداره ؟ :icon_ques

m16586
4 February 2006, 08:50 PM
من امروز با یکی از نماینگی های ماجیکار (بابی سندز اسپرت) در مورد ماجیکار 932 صحبت کردم این موارد رو در موردش مطرح کرد
- سوکت فابریک
- تو 20 دقیقه نصب میشه
- هیچ سیمی قطع و زخمی نمیشه
- برای اینکه بفهمه در ماشین باز شده چهار تا سوییچ لادری رو ماشینتون کار میذارن :icon_twis
- قیمتش هم 190 تومن
- چشمی هم به صورت اشانتیون بهتون میده :icon_neut

sina1808
5 February 2006, 01:13 AM
- برای اینکه بفهمه در ماشین باز شده چهار تا سوییچ لادری رو ماشینتون کار میذارن :icon_twis

بعد بابتش بايد سيم كشي كنه ؟
خوب چه كاريه 206 كه خودش سنسور داره و ميفهمه در ها بازه يا نه ! :icon_twis

ali1860
5 February 2006, 11:16 AM
بابا یک نفر نصاب خوب نیست که مارو از بلاتکلیفی در بیاره آخه چقدر ماباید حرفهای مختلف ببینیم من که هنوز نفهمیدم چکار کنم . دزد گیر ببندم یا نبندم وواقعا چه دردگیری روی 206 جواب میده

m16586
5 February 2006, 12:20 PM
توی این تاپیک در مورد چندین دزدگیر بحث شده فکر کنم در اصل اینکه باید دزدگیر نصب بشه که بحثی نیست بنابرابن شما می تونید با یک کم مطالعه به نتیجه برسید ولی خلاصه اش این است
- چند نمونه دزدگیر هست که با ریموت فابریک ماشین کار می کنه از قبیل چیتا (چند ورژن مختلف) یک مدلی که روش نوشته 206-زانتیا -307 من برخورد نداشتم ولی دوستانی که بستن ازش راضی هستند اشکالش در برد کم ریموت فابریک و تصویری نبودن هست قیمتشون هم از 65 تومن تا 95 تومن هست
- دزدگیر هایی که ریموت دارن از 85 تومن تا 250 تومن هستند که بعضی هاشون تصویری و بعضی ها معمولی اند
چند تا قیمت هم پرسیدم که اگه بدونید بد نیست (همگی سوکت فابریک)
تله ماتیکس معمولی BC-1 قیمت 85 با چشم
تله ماتیکس تصویری FC-II قیمت 135 با چشم برد 400 متر
تله ماتیکس تصویری GC-1 قیمت 185 با چشم برد 900 متر با استارتر (روی 206 توصیه میشود استارترش رو وصل نکنید)
ماجیکار 332 تصویری 175
ماجیکار 932 تصویری 195 ریموتش مثل 902 هست فرقش با 902 فقط در نداشتن استارتر هست

من خودم FC-II بستم ولی اگر الان میخواستم ببندم GC1 می بستم (برد بیشتر و داشتن کارکال)

نکته مهم :
بگردید یک نصاب خوب پیدا کنید متاسفانه کم گیر میاد
روی 206 استارتر نبندید

فکر کنم هر چی بود گفتم

sina1808
5 February 2006, 12:21 PM
سلام
بنده وقتي 206 خودم رو تحويل گرفتم از مسئول فروش در مورد دزدگير سوال پرسيدم طرف گفت 206 سيستم ايمنيش خيلي قوي هست نيازي نيست براش خيلي خرج كنيد كه دزدگير بزنيد و ...
گفت يه سري دزدگير فابريك هست كه در عرض 10 دقيقه نصب ميشه ( سوكتي هست ) و با ريموت خود ماشين كار ميكنه و آژير داره ( احتمالا شك سنسور و چشمي هم بايد داشته باشه )
قيمتش هم حدود 70 تومن هست
ولي اسمش رو نميدونست و آدرس داد ( توي شهر خودمون ) كه بريم از اونجا تهيه كنيم

ولي من فكر ميكنم اگه دزدگير تصويري باشه و بردش هم بالا باشه بهتر باشه و آدم خيالش خيلي راحت تره
در هر حال خيلي دوست دارم يكي از دوستان با تجربه توضيحات مفصلي ارايه بده كه بتونيم انتخاب بهتري داشته باشيم

يه دزدگير تصويري با ريموت تصويري بدون نياز به سيم كشي و لخت كردن سيم و از اين حرفا ...
نبود ؟!

sina1808
5 February 2006, 12:23 PM
توی این تاپیک در مورد چندین دزدگیر بحث شده فکر کنم در اصل اینکه باید دزدگیر نصب بشه که بحثی نیست بنابرابن شما می تونید با یک کم مطالعه به نتیجه برسید ولی خلاصه اش این است
- چند نمونه دزدگیر هست که با ریموت فابریک ماشین کار می کنه از قبیل چیتا (چند ورژن مختلف) یک مدلی که روش نوشته 206-زانتیا -307 من برخورد نداشتم ولی دوستانی که بستن ازش راضی هستند اشکالش در برد کم ریموت فابریک و تصویری نبودن هست قیمتشون هم از 65 تومن تا 95 تومن هست
- دزدگیر هایی که ریموت دارن از 85 تومن تا 250 تومن هستند که بعضی هاشون تصویری و بعضی ها معمولی اند
تله ماتیکس تصویری GC-1 قیمت 185 با چشم برد 900 متر با استارتر (روی 206 توصیه میشود استارترش رو وصل نکنید)
ماجیکار 332 تصویری 175

من خودم FC-II بستم ولی اگر الان میخواستم ببندم GC1 می بستم (برد بیشتر و داشتن کارکال)

نکته مهم :
روی 206 استارتر نبندید

فکر کنم هر چی بود گفتم

خيلي ممنون از توضيحات
پس دزدگيري كه با ريموت ماشين كار ميكنه فقط چيتا هست ؟ مارك ديگري موجود نيست ؟
اين چيتا شك سنسور و چشمي هم داره ؟ براي شك سنسور و چشمي نياز به سيم كشي يا باز كردن دري نيست ؟

m16586
5 February 2006, 12:44 PM
خيلي ممنون از توضيحات
پس دزدگيري كه با ريموت ماشين كار ميكنه فقط چيتا هست ؟ مارك ديگري موجود نيست ؟
اين چيتا شك سنسور و چشمي هم داره ؟ براي شك سنسور و چشمي نياز به سيم كشي يا باز كردن دري نيست ؟

از چند تا از این دزدگیربند ها شنیدم که بعضی از این چیتا ها ایرانیه :icon_twis
ولی کلا کیفیت تولیدش پایینه از نزدیک ببینید متوجه منظورم میشید

خود 206 رو نمی برن ولی بلایی سرش میارن که اگه برده بودن بهتر بود :icon_razz
دزدهای ناشی سراغ دزدگیر نمی روند شانس بیاری به پست دزد حرفه ای نخوری دزدگیر که خوبه خودت هم اونجا باشی کاری ازت بر نمی یاد

ali1860
5 February 2006, 12:53 PM
ماجیکار 332 تصویری 175

نکته مهم :
روی 206 استارتر نبندید

فکر کنم هر چی بود گفتم

کار کال دیگه چیست و آیا ماجیکار 332 کار کال دارد؟

m16586
5 February 2006, 01:11 PM
کار کال دیگه چیست و آیا ماجیکار 332 کار کال دارد؟

کارکال (Car Call) یک سنسوره که روی شیشه می چسبونن و با ضربه زدن به اون ریموت شما صدا میده و آگر ویبره داشته باشه می ارزه یکی از کاربردش هم اینه که اگر فرضا شخص همراه شما زودتر از شما به ماشین برسه به این وسیله شما رو صدا می کنه چیز جالبی هست شاید کم به کار بیاد

ماجیکار 332 هم کارکال داره

ali1860
5 February 2006, 01:21 PM
تله ماتیکسی که شما بسته اید آیا راضی هستید و آیا هیچ تداخلر در ماشین ایجاد نکرده ؟ ایا هیچ سیمی لخت نشد و چشمی در حالت رانندگی باز هم چسمک میزنه ؟

m16586
5 February 2006, 01:36 PM
تله ماتیکسی که شما بسته اید آیا راضی هستید و آیا هیچ تداخلر در ماشین ایجاد نکرده ؟ ایا هیچ سیمی لخت نشد و چشمی در حالت رانندگی باز هم چسمک میزنه ؟

- تو عملکرد ماشین که تاثیری نداشته
- روکش ستون جلوی راننده باز میکنن و از سیمی که به چراغ سقفی میره یک انشعاب می گیرن فقط
- چشمی هم در حالت عادی چراغهاش خاموشه وقتی دزدگیر فعال میشه روشن میشه من از نمونه ای گرفتم که روش نوشته پژو (به انگلیسی) و به شکل دایره و مدور هست از این نمونه های مستطیل شکل خیلی قشنگتره و دیودهاش موقع فعال بودن به شیشه ماشین می تابه نه داخل ماشین من روی داشبورد چسبوندم بعضی ها بالای آینه می چسبونن
- یک دیود هم داره که کنار ستون میگذارن که وقتی دزدگیر فعاله آروم چشمک میزنه در حالی که ماشین روشنه اگر در ماشین باز بشه همین دیود تند تند چشمک میزنه و شما سریعا متوجه باز بودن یکی از درها می شید.
- یک فرستنده کوچک هم داره که روی شیشه قسمت بالا سمت راننده نصب میشه

sina1808
5 February 2006, 02:47 PM
سلام
من بازم سوال دارم :)
اين شك سنسور ها چطوري هستن ؟ براي راه اندازيشون نياز به سيم كشي و باز كردن در ماشين هست؟
اين مجيكار چي ؟ در حالت رانندگي ( خاموش بودن دزدگير ) چشميش چشمك ميزنه ؟!

sina1808
5 February 2006, 02:50 PM
كار كال مگه اين نيست يه صدايي بهش ميدي و ماشين وقتي اطرافش شلوغه يا يكي اومده داره نگاه ميندازه صدا رو پخش ميكنه و مثلا ميگه " لطفا از اين ماشين فاصله بگيريد و ... ؟ "

m16586
5 February 2006, 03:27 PM
شك سنسور ها چطوري هستن ؟ براي راه اندازيشون نياز به سيم كشي و باز كردن در ماشين هست؟
اين مجيكار چي ؟ در حالت رانندگي ( خاموش بودن دزدگير ) چشميش چشمك ميزنه ؟!

شوک سنسور یک دستگاه کوچیک هست قد یک قوطی کبریت با یک پتانسیومتر برای تنظیم حساسیت که هر جای ماشین میتونه وصل بشه معمولا زیر داشبورد می چسبونند و سیمش به دزدگیر وصل میشه چشمک زدن چشمی بستگی به نوع سیم کشی نصاب داره روی هر دزدگیری قابل انجام هست (به نقل از نصاب ها)

برای دزدگیر های سوکت فابریک اعم از هر مدلی اصلا نیازی به باز شدن روکش در نیست

كار كال مگه اين نيست يه صدايي بهش ميدي و ماشين وقتي اطرافش شلوغه يا يكي اومده داره نگاه ميندازه صدا رو پخش ميكنه و مثلا ميگه " لطفا از اين ماشين فاصله بگيريد و ... ؟ "

نه این که شما میگی امکان Voice هست که فقط مال ماجیکار 902 هست کارکال همونی هست که عرض کردم

sina1808
5 February 2006, 11:22 PM
خيلي ممنون از توضيحات شما :)به احتمال زياد همون ماجيكار رو خواهم گرفت
برد ريموتش چقدر هست ؟ ( مدل 332 )

گل آقا
6 February 2006, 05:29 AM
جناب m16586 این همه زحمت میکشن جواب تک تک ما رو میدن، بعد حاضریم یه پست بزنیم و تشکرمون رو تو پست از ایشون بکنیم!
خوب امکان سپاس رو برای همین گذاشتن دیگه!
اینهمه ایشون برامون توضیح دادند، دریغ از یه سپاس!!

جناب m16586 دو تا سوال هم من دارم:
تو این تاپیک راجع به چندین مدل دزدگیر صحبت شد، خاطرم میاد شما فرمودید بعضی از مدلها روی کارتونشون نوشته 206، میشه بفرمایید در حال حاضر اون مدلها کدومها هستند؟
فرمودید اگه الان میخواستید دزدگیر ببندید، GC1 رو انتخاب میکردید.
این مدل معایب دزدگیر شما رو نداره؟

بازم از طرف خودم و دوستان دیگه ازتون تشکر میکنم :icon_cool

m16586
6 February 2006, 01:54 PM
جناب m16586 این همه زحمت میکشن جواب تک تک ما رو میدن، بعد حاضریم یه پست بزنیم و تشکرمون رو تو پست از ایشون بکنیم!
خوب امکان سپاس رو برای همین گذاشتن دیگه!
اینهمه ایشون برامون توضیح دادند، دریغ از یه سپاس!!

جناب m16586 دو تا سوال هم من دارم:
تو این تاپیک راجع به چندین مدل دزدگیر صحبت شد، خاطرم میاد شما فرمودید بعضی از مدلها روی کارتونشون نوشته 206، میشه بفرمایید در حال حاضر اون مدلها کدومها هستند؟
فرمودید اگه الان میخواستید دزدگیر ببندید، GC1 رو انتخاب میکردید.
این مدل معایب دزدگیر شما رو نداره؟

بازم از طرف خودم و دوستان دیگه ازتون تشکر میکنم :icon_cool

خواهش می کنم ؛ چوبکاری نفرمایید هدف همه ما در این فروم اینه که از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم

اینکه میگم GC1 می گرفتم به دلیل 3 تفاوت هست
- برد بیشتر
- داشتن کارکال
- آنتن روی شیشه زیباتر و متفاوت با بقیه دزدگیرها
- دیود نشاندهنده فعال بودن دزدگیر روی آنتن پشت شیشه نصبه (البته اینو خیلی مطمئن نیستم حدس می زنم)
- ریموت زیباتر
- استارتر هم داره ولی به درد 206 نمی خوره

دزدگیر فعلی من هم اذیت نمی کنه شاید از دید خیلی ها ایده آل هم باشه ولی خوب توقع من بالاست( یک قرون میدیم بعد میخواهیم فلانی برامون برقصه :icon_arro ) بردش بیشتر بود خیلی بهتر میشد

من توصیه می کنم پیش یک نصاب برید و ازش بخواهید پک اون رو باز کنه بهتون نشون بده

راستی تله ماتیکس 1 سال گارانتی داره (تعویض می کنند) ولی ماجیکار 3 سال گارانتی داره (تعویض نمی کنند)

اخیرا توی اکثر نمایندگی های ایران خودرو تله ماتیکس می بندن حتی یادگار امام بخش آپشن

گل آقا
7 February 2006, 04:31 AM
اخیرا توی اکثر نمایندگی های ایران خودرو تله ماتیکس می بندن حتی یادگار امام بخش آپشن
خبر خوبی بود، فکر کنم بعد از سه چهار ماه موقعش باشه که برم همین مدل GC1 رو نصب کنم.
تجربه ای که دوستانم داشتند نشون داده که 206 گارانتی دار نمایندگی بره بهتره!
بازم از اینکه اطلاعات خودتون رو به دوستان منتقل میکنید، تشکر میکنم :icon_cool

m16586
7 February 2006, 11:53 AM
حتما دفترچه های راهنمای نصب و راهنمای کاربر رو بگیرید معمولا دفترچه راهنمای نصب رو دودره می کنند :icon_bigg
اگر نصب کردید تنها کاری که باید انجام بدین اینه که با کمک دفترچه راهنمای نصب نحوه قفل اتوماتیک درها رو برای پدال ترمز تعریف کنید پیش فرض سیستم باز شدن سوییچ هست
اینکار کاملا نرم افزاری انجام میشه توسط خودتون

گل آقا
16 February 2006, 07:34 AM
دیروز زنگ زدم قسمت آپشن یادگار امام ازشون پرسیدم تله ماتیکس مدل GC1 رو دارید، گفتند بله داریم.
گفتم مطمئنید GC1 هست، طرف انگار بهش فحش دادم، با یه حالتی گفت بله، حتماً داریم که بهتون میگم داریم.
مام امروز پاشدیم رفتیم اونجا برای نصب، که دیدم مردک بیسواد که باهاش صحبت کردم، اصلاً این حرفها رو نمیفهمه، FCII داشتن، میگفت GC1 داریم ( قیمتش هم 190 تومن ) :icon_ques
کلی بحث و جدل و اعتراض من به اینجا ختم شد که مسئول اونجا اومد عذر خواهی کرد :icon_eek:
منم اصلاً ولش کردم اومدم بیرون، رفتم که بدم بیرون ببندن.
چند تا نکته رو متوجه شدم،
تو اون پنج شیش تا فروشگاهی که من رفتم، GC1 داشتن ولی سوکت فابریک 206 نداشتن.
همشون میگفتن اگه تله ماتیکس میخوای FCII ببند، حالا نمیدونم چون نداشتن میگفتن یا....
ولی پیشنهاد یکیشون که خیلی واردتر از بقیه به نظر میومد، ماجیکار 332 یا 902 بدون استارتر بود.
میگفت این دزدگیر یه امکان جالب داره که اگه دزدگیر رو تو ماشین جا بذاری با رمز و تعدادی ضربه خاص به شیشه درب رو باز میکنه.
فهمیدم که هیچکدوم سوکتها وارداتی نیستند و همشون ایرانین و اینجا بنا به نوع ماشین روی پک اضافه میشن، حتی تله ماتیکس، ماجیکار و....، اون برچسب 206 هم بعداً بنا به نوع ماشین روی پک میچسبونن.
ماجیکار و اکثر دزدگیرها کلاً مونتاژ ایرانه...

جناب m16586
با توجه به اینکه تجربه شما تو نصب دزدگیر بیشتره، میخواستم خواهش کنم، یه فروشگاه خوب با نصاب خوب برای ماجیکار بهم معرفی کنید و یه دونه هم برای تله ماتیکس ( لطفاً اگه میشه با ذکر تلفن )، از بین همین دو مارک بالاخره یکیش رو نصب میکنم.
نمایندگی رو هم نخواستیم، اجناس گرونشون پیشکش خودشون.

mkasebi
21 February 2006, 12:59 PM
من magiccar 332 بستم.خيلی راضی هستم .
فقط تنها مشکلی که داره قفل کودکش هست که همانطور که دوستان گفتن کارا یی خوبی نداره.
فکر می کنم میشه کاری کرد که با آزادکردن ترمز دستی درها قفل بشن.نمی دونم درسته یا نه .
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه.
ممنون

m16586
21 February 2006, 02:15 PM
نمایندگی 1018 ایران خودرو که نزدیک ماست رو می دونم که داره این هم مشخصاتش

اما فکر کنم گرون میده

جای ارزون برای نصب تله ماتیکس که خودم هم اونجا نصب کردم ایمن آلارم هست پایین تر از چهارراه عباس آباد تلفنش رو هم از نیازمندی های روزنامه جام جم پیدا کردم الان دم دستم نیست

همین دوهفته پیش که زنگ زدم برای یکی از دوستام قیمت بگیرم FCII رو با چشمی و نصب گفت 135 تومن و GC1 رو قیمت داد 185 تومن من خودم همینجا FCII رو 145 نصب کرده بودم

m16586
21 February 2006, 02:18 PM
ولی پیشنهاد یکیشون که خیلی واردتر از بقیه به نظر میومد، ماجیکار 332 یا 902 بدون استارتر بود.
میگفت این دزدگیر یه امکان جالب داره که اگه دزدگیر رو تو ماشین جا بذاری با رمز و تعدادی ضربه خاص به شیشه درب رو باز میکنه.

332 این امکان رو نداره

گل آقا
21 February 2006, 10:27 PM
332 این امکان رو نداره
ممنون از توضیحات، بله حق با شماست.
من فراموش کردم نام مدل رو بنویسم در مدلهای 902 و 932 این امکان وجود داره.

ali1860
4 March 2006, 04:10 PM
ایا شما هم شنیدید که محصولات ماجیکار در این ایام تا 20 درصد تخفیف میدهد؟

ali1860
6 March 2006, 03:10 PM
کسی میدونه فرق ماجیکار 332 و 932 در چی هستش و برای 206 کدام بهتراست

FARZAD_1975
6 March 2006, 03:50 PM
تو سایت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) توضیحات کامل موجود است

کسی میدونه فرق ماجیکار 332 و 932 در چی هستش و برای 206 کدام بهتراست

ali1860
7 March 2006, 10:40 AM
من این سایت را دیدم ولی در مورد ماجیکار 932 چیزی نبود

ali1860
8 March 2006, 10:59 AM
لطفا یک کارشناس من را راهنمائی کند که از بین دزدگیر چیتا و ماجیکار 932 کدام را نصب کنم بدون در نظر گرفتن قیمت . میخواهم بدانم کدام کمتر اختلال میدهد با 206

kourosh69
8 March 2006, 11:37 AM
لطفا یک کارشناس من را راهنمائی کند که از بین دزدگیر چیتا و ماجیکار 932 کدام را نصب کنم بدون در نظر گرفتن قیمت . میخواهم بدانم کدام کمتر اختلال میدهد با 206

دوست ازیز:

اگر این تاپیک رو از اول خوب متالعه کنید به تفضیل در مورد پرسشتون بهس شده ، حتمن جواب می گیرید .

naym