View Full Version : رینگ و لاستیک 206
navid-83
17 August 2005, 07:26 PM
هرچی لاستیک دیوارش کوتاه تر باشه (به علاوه که سنگینتر هم باشه) ضربه رو بیشتر منتقل میکنه و باعث فشار بیشتر به فنربندی میشه.(اولین چیزی که جلوی ضربه رو میگیره خود لاستیکه)
ضمن اینکه لاستیک بزرگتر و پهنتر سنگینتره وباعث میشه که 1 شتاب کمتر بشه 2 به فنر بندی فشار بیاد (چون یه وزن اضافه تحمیل میشه) 3 مصرف بنزین بیشتر میشه(چون دایم یه وزن اضافی رو جابجا میکنین) 4 از حداکثر سرعت کم میشه البته نه زیاد(چون پهنای بیشتر سطح مقطع بیشتر و در نتیجه مقاومت بیشتر در برابر هوا داره. مخصوصا تو چرخهای جلو) 5 رو قدرت ترمز تاثیر داره (طبق قوانین فیزیک وقتی وزن ثابته هرچی سطح تماس بزرگتر باشه اصطکاک کمتر میشه.این مورد رو میتونید در تفاوت بین لاستیک نو با لاستیک صاف با همون اندازه به وضوح ببینین) 6 باعث میشه مقدار گردش فرمان کم بشه
ولی باعث قشنکی ماشین و افزایش قدرت مانور در پیجها میشه.
ضمنا اگه تفاوت محیط لاستیکها زیاد باشه عددی که سرعت سنج نشون میده واقعی نیست
من خودم شخصا مخالفم
گل آقا
18 August 2005, 04:18 AM
قبل از باز کردن این تاپیک، یه تاپیک دیگه که مربوط به رینگ و لاستیک 206 بود رو خوندم، بعضی از دوستان میگفتند رینگ و لاستیک نندازیم بهتره، بعضی دیگه از دوستان میگفتند بندازیم ولی حتماً اصلی باشه و..... نظرات مختلف دیگه.
با توجه به اینکه قیمتها تفاوت کرده و گزینه های انتخاب هم عوض شده تصمیم گرفتم یه تاپیک باز کنم و نظرات شما دوستان رو بدونم.
به توصیه و نظریه دوستان در اون تاپیک تصمیم گرفتم رینگ 15 ، لاستیک 205 در بلندی 55 رو انتخاب کنم.
بحث اصلی من در درجه اول سلامت ماشینه و در درجه دوم زیبایی، یعنی اگه فکر میکنید این حداقل انتخاب هم، استاندارد ماشین رو به هم میریزه، یا رینگهای انتخابی من در حد این ماشین نیستن، لطفاً گزینه مناسب حال رو انتخاب کنید.
ماشین: پژو 206 تیپ 5
رینگ مورد نظر: OZ یا Lenzo
لاستیک: 205-55-15
سرتاسر خیابون سورنا رو گشتم، ( البته برای خرید میرم چراغ برق ) لاستیک فالکن با مشخصات بالا نبود و فروشنده ها میگفتن اگه گیرت بیاد مال سال 2002 هست، پس لطفاً بهترین مارک پیشنهادی خودتون برای لاستیک رو هم بفرمایید.
در مورد رینگها، همه میگفتن OZ ایتالیاییه و Lenzo ژاپنی ولی تو تایلند تولید میشه ( البته من بعید میدونم راست بگن )
قیمت رینگها بین 300 تا 350 تومن و لاستیکها هم بین 270 تا 340 تومن بود و اکثراً میگفتن بین 250 تا 270 هم رینگ و لاستیک فابریک خودمو ور میدارن.
اساتید محترم، لطفاً منو از نظرات خودتون بی نصیب نگذارید.
آپارتمان
18 August 2005, 12:34 PM
سلام دوست عزیز :
205/آر14/ فالکن واسه 206
فرو شنده ها همیشه واسه با لا بردن قیمت میگن: اگه پیدا کنی!!!!!!!!!!!!
من خودم فالکن انداختم (از مشهد خریدم ) تا امروز تا سرعت180 مشکلی نداشتم
رینگ غیر فابریک &لاستیک پهن تر از205 ،سه تا مشکل پیدا میکنی (تجربه شخصی با ماشین دوستان وخودم)
1.نرمی ماشین کم میشه!!! از سرعت گیر رد میشی کاملا احساس میکنی که میکوبونه !!! :icon_redf
2.فرمان هیدرولیک سفت میشه تا حدی که :icon_twis
3.شتاب ماشین(مخصوصا تیپ2&3 ) پایین میاد البته تیپ 5 احساس نمیشه:icon_mad:
تاریخ ساخت لاستیک فالکن 2004 هست :icon_cool
نظر شما رو تست نکردم ولی به نظر خوب میاد :205/رینگ 15
پیشنهاد من : اول لاستیک یوکوهاما ژاپن دوم :فالکن
موفق باشی :icon_cool
گل آقا
18 August 2005, 05:32 PM
دوست عزیز ممنون از توضیحاتتون :icon_cool
مسلماً رینگهایی رو که بالا نوشتم غیر فابریکه و یکی از دلایل تردید منم به خاطر همینه که آیا رینگهای فوق قابل اطمینان هستن؟
رحيم توكلي
18 August 2005, 05:45 PM
رینکهای ozکه شما قیمت کردین مطمعنن قلابی هستن چون ozاصلی بالای یک میلیون است
من بغیر از این رینک رینک دیگه ای پیشنهاد نمیکنم چون خودم چند تاشو امتحان کردم
برای لاستیک هم فکر کنم گودیر بهتر باشه
ولی در کل اسپرت نکردن رو بهتون پیشنهاد میکنم چون ماشین میکوبه فنرها خراب میشن شتاب میاد پایین و... فقط بخاطر زیبایی!
محمد رضا محمدي
18 August 2005, 06:12 PM
دوست عزيز ... براي سلامت خودروي شما و همچنين زيبايي ميتونيد از همون گزينه اول استفاده كنيد رينگ 15 و ....
در مورد لاستيك هم به نظر من يكي از بهترين ها .... يوكوهاما هستش اما لاستيك ميشلن هم خوبه ...
Evanescence
18 August 2005, 06:19 PM
علی جان در خود فرانسه برای تیپ 5 (xsi) از رینگ 15 اینچی با لاستیک 195 استفاده میشه
رحيم توكلي
18 August 2005, 10:31 PM
علی جان در خود فرانسه برای تیپ 5 (xsi) از رینگ 15 اینچی با لاستیک 195 استفاده میشه
فکر کنم منظورتون رینک فابریک باشه نه از این اسپرتهای 10کیلویی
من رینک فابریک 14 رو وزن کردم 4.30کیلو گرم شد یه اسپرت 15 توربینی مال خودم رو هم وزن کردم 9.70کیلوگرم یعنی تقربن دو برابر
این پدر ماشینو در میاره
گل آقا
19 August 2005, 10:26 PM
رینکهای ozکه شما قیمت کردین مطمعنن قلابی هستن چون ozاصلی بالای یک میلیون است
البته قیمت رینگ از دو سال پیش اومده پایینتر ولی حق با شماست، خود فروشنده ها هم میگن کار تایوان و تایلنده ولی تحت لیسانس تولید میشه.
براي سلامت خودروي شما و همچنين زيبايي ميتونيد از همون گزينه اول استفاده كنيد رينگ 15 و ....
محمدرضا جان ممنون از راهنماییتون، تو شیشو بش همین گزینه هستم :icon_cool
فقط امیدوارم تفاوت وزنشون اینی نباشه که رحیم خان فرمودند و در ضمن کیفیت خوبی هم داشته باشن.
مهدی جان حق با شماست و به نکته خیلی خوبی اشاره کردید چون منم شنیدم شرکت سازنده اعلام کرده این سایز لاستیک برای این ماشین استاندارده. احتمالا اگه خرید رینگ قطعی بشه، گزینه های 195 رو دقیقتر بررسی میکنم.
ممنون از نکته مورد اشاره :icon_cool
گل آقا
21 August 2005, 05:04 AM
یکی از دوستانم میگفت رینگ هورنت ساخت فرانسه هست و فابریکه 206 هست، ولی متاسفانه نمیدونست کجا میفروشنش.
من سرچ کردم اما متاسفانه چیز بدردخوری پیدا نکردم.
دوستان اطلاعی از این رینگ اسپرت دارند؟
mehdiney navaz
21 August 2005, 06:53 PM
با سلام.این سایت هم خوبه..انواع رینگهای معتبر دنیا.
http://customwheelsmarket.com/
گل آقا
22 August 2005, 09:02 PM
فارسی سرچ کردم آدرس یه نمایندگی تو رشت تو جستجوها بود.
http://haddadfar-ikco.com/20.htm
http://haddadfar-ikco.com/21.htm
همه لوازم اضافه ماشین رو با عکس تو سایتشون گذاشتند.
جای تعجبه که تو تهران چرا کسی یه همچی کاری نکرده!!
البته به نظر من زیاد خوشگل نیست، اونایی که تو بازار موجوده زیباتر هستند.
kima
23 August 2005, 04:27 PM
من یک رینگ پر تیتانیومی دیده بودم 15
مارکش هم یادم نیتس متاسفانه با لاستیگ گودیر 15 که یگ گل خیلی خفن داشت
اما منصرف شدم از رینگ انداختن
ترجیم میدم چراغ ها رو عوض کنم و بال عقب بندازم تا اینکه رینگ بندازم
farshad429
1 November 2006, 12:35 AM
رینگ و لاستیک اگه اصولی و علمی باشه نه تنها ضرر نداره که فوایدی هم داره
رینگ های اسپرت اصل از آلیاژهای مخصوص ساخته میشوند که هم سبک ترند و هم مقاوم تر
نباید رینگ و لاستیک اتومبیل از یه حدی بزرگتر میشه چون تاثیرات منفی هم تو قابلیت حرکتی و هم جلوبندی داره
واسه 206 رینگ های 16 هم هست ولی به نظر من 15 بهتره
shahram2006_m
1 November 2006, 11:42 PM
این تاپیک به قسمت تیونینگ منتقل شد.
sajjadnegaresh
2 November 2006, 12:07 AM
رينگ هاي توصيه شده پژو براي خودروي 206 خود :
13*70/165
14*65/175
15*55/185
16*45/195
Artemis
9 December 2006, 07:59 PM
15*55/185
به نظر من بهترین انتخاب میتونه بااشه...چون سایز رینگ سایز 16 چیزی از جلوبندی باقی نمیذاره
ali206-5
16 July 2007, 03:42 PM
من 206 تیپ 5 دارم .
2 سال پیش براش رینگ 17 انداختم .
تا حالا هم 50000 کیلومتر باهاش رفتم . هیچ مشکلی هم برای جلوبندی نداشته .
البته از نرمی ماشین کم شده و کیلومتر هم حدود 5% کمتر نشون میده و فرمون هم یه کم سفت شده .
اما هیچ زیبایی بدون دردسر نیست .
اصل اینه که آدم از پولش لذت ببره .
آخرش اینه که میمیریم و پولهایی که ازشون لذتی نبردیم میرسه به وراث .
آلیک
2 September 2007, 10:30 PM
نظرتون رو نسبت به کم کردن ارتفاع 206 اس دی بفرمائید . با تشکر
web
2 September 2007, 10:37 PM
آلیک جان به نظر من مشکلی نداره که این کارو انجام بدی اما از من میشنوی هیچوقت این کارو با کوتاه کردن فنرهای خود ماشین انجام نده که تاثیرات بد فاحشی در دراز مدت روی ماشین میذاره. کمک فنرهای اسپرت اصلی بهترین گزینه برای شما هستن که در این فروم هم اساتید راجع بهش توضیحاتی دادن.
romeo_1593
3 September 2007, 10:28 PM
من دیگه دارم سرگیجه میگیرم از بس که در این مورد نظرهای متفاوت شنیدم...رفتم واسه 206 تیپ 2 لاستیک بگیرم...تا الان لاستیک اورجینال 185-65-R14 مال میشلن روش بود...حالا بعد از 5 سال رفتم لاستیک بگیرم...یکی گفت همینی که روشه رو دوباره بگیر یکی گفت 206-65-14 بگیر. یکی دیگه گفت 206-60-14 بگیر . یکی گفت ایرانی بگیر ولی هر 2 سال عوض کن یکی گفت کمیو ، بریجستون . یکی میگه فقط میشلن . آقا کمکم کنید . نمیتونم در اینو مورد تصمیم بگیرم . من لاستیکی میخوام که تو برف و بارون لیز نخورم و صداش هم کم باشه . برام هم بیشتر از 2 یا 3 سال مهم نیست که کار کنه یا نکنه !!!! میگن ایرانیها کیفیتشون خوبه ولی تکنولوژیشون قدیمیه !!!!!
یه چیزی که علاوه بر کم صدایی و چسبندگی ، قیمتش هم معقول باشه . اول بگید لطفا چه سایزی و بعد چه مارکی ....................................ممنون......... ..تورو خدا کمک کنین
amahdavi2004
4 September 2007, 02:33 PM
میگن ایرانیها کیفیتشون خوبه ولی تکنولوژیشون قدیمیه
اگر منظور از كيفيت خوب دوام بيشتر است دوام لاستيك ايراني خيلي بيشتر است و علت آن سفتي جنس لاستيك است كه در نتيجه چسبندگي لاستيك كم و سر و صداي آن بيشتر مي شود كه هردو براي رانندگي نامطلوب است تازه اين در صورتي است كه پس از مدتي پله نكند و ايرادات ديگري پيدا نكند.
ماندانگاس
21 September 2007, 09:03 PM
سلام دوستان روی ماشین من الان لاستیک Kumho با مشخصات 16 40 215 هستش و دیگه وقت تعویضشه! فروشنده ها همه میگن تو باید 16 45 205 بندازی ! نظر خودم روی 16 45 215 هستش! شما چی پیشنهاد میدین؟
به حرف فروشنده ها گوش کنم یا نظر خودم؟ چه مارکی رو پیشنهاد میدین؟ فالکن خوبه؟ یا همین کومهو!؟ یا چیز دیگه؟
ممنون
شهرام 2
11 October 2007, 12:36 PM
دوستان فکر میکنم این مقاله بدردتون بخوره
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?p=420422#post420422
navid_gold
10 November 2007, 11:23 PM
سلام من میخوام لاستیک های ماشینم رو پهن کنم و ارتفاع رو کم کنم. ولی نمیخوام رینگ عوض کنم
به نظر شما دوستان این کار خوب هست؟ اگه آره لطفا راهنمایی کنید که چی بخرم و از کجا
با تشکر:lover:
rezaghi
2 January 2008, 11:22 PM
آليك جان
من براي اس-دي كمكها رو خوابوندم وهمچنين رينگ16فابريك به اسم نيمرود انداختم الان حدود يكسال هست كه زير ماشينه وتا الان مشكلي نداشتم.
اگر بتوني رينگ فابريك گير بياري وتا حدود حداكثر3سانتيمتر هم كمكها رو بخوابوني مشكلي پيدا نميكنه البته مقداري بايد به كوبيدن عادت كني ولي درمورد رينگ اصلا تفاوتي با عادي حس نمي كني(بشرط فابريك بودن چون رينگ فابريك عرض كمتري از رينگهاي بازار داره)
Dandrite
2 June 2008, 11:04 AM
ببينيد دوستان اصلا از جايي غير از نمايندگي نمي توانيد رينگ اوجينال بگيريد مگر رينگهايي چون ass كه امريكايي است و تحت ليسانس هانكوكه و نمايندگي هاي متعبر هانكوك دارند يا رينگ oz اصلي كه در نمايندگي لاستيك تويو موجود مي باشد .
در ضمن برند لاستيك بستگي به بودجه شما دارد :
بهترين لاستيك جهان در سال هاي 2006 تا 2008 بريجستون G III است كه جفتي 300000 تومان است .
لاستيك ديگر براي 206 ميشلن پايلوت است كه جفتي 230000 تومان است .
اما اگر گودير Eagle F1 تازه توليد شده گيرت امد حتما بگير كه يه چيز ديگست .
در مورد اندازه سعي كنيد تا 2 شماره پهنا ؛ يك شماره افزايش رينگ ؛ و يك تا دو شماده ديواره را كم كنيد تا به ماشين فشار نياد .
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.