PDA

View Full Version : اولین سری گوشی های سیمبین سامسونگ D720 , D730

kinz
17 August 2005, 01:06 PM
سامسونگ در حال اماده شدن برای ارائه اولین سری گوشی های سیمبین خود به بازار هست.
ماه اینده گوشی های سیمبین سامسونگ ابتدا در اروپا به فروش خواهند رسید.
گوشی های سیمبین سامسونگ از سیمبین سری 60 نوکیا استفاده میکنند.
دو گوشی D720 , D730 ماه اینده بر خلاف دو مدل قبلی سامسونگ که از سیمبین استفاده میکردند یعنی d700 , d710 به بازار عرضه خواهند شد. دو مدل قبلی فقط در حد گوشی های مهندسی ماندند و به بازار عرضه نشدند.
این دو گوشی از مموری کارتهای mmc micro استفاده میکنند که از نظر سایز نصف rs mmc هستند.
هر دو گوشی دارای 20 مگ حافظه داخلی و دوربین 1.3 مگاپیکس هستند.
البته نا گفته نماند از نظر باقی مشخصات با گوشی های پارسال سیمبین نوکیا برابری میکنند.

http://www.i-symbian.com/forum/images/attachments/Samsung/SGH-D720.jpg
http://catalog.onliner.by/img/catalog/devices/gallery/samsung_d730_4329.jpg
http://www.gizmodo.com/gadgets/images/samsung_smartphone_europe.jpg

Joe Satriani
17 August 2005, 02:20 PM
اصولاً این کمپانی حدود 2 الی 3 سال از تولید کنندگان گوشی های موبایل عقب تره !
فکر نمیکنم جز خانوما تو این فروم کسی به این محصول کره ای توجه داشته باشه و هیچ مونثی هم به سیمبیان علاقه نداره !
چون کار کردن با سیمیبیان مستلزم صبر و تفکر هست که در چنین شرایطی ....
قیمتشون چنده حالا ؟
میشه کادو داد یا پول یه P910 رو باید پرداخت ؟!؟؟!؟!؟

BloodReza
17 August 2005, 11:50 PM
نمیودنم آدم چطوری میتونه با یه گوشی کشویی سیمبین کار نه به نظرم خیلی سخت باشه

ali_teh_10
22 August 2005, 12:46 AM
عزيزم اين گوشي هاي كه شما معرفي كردين توليد قرن ميلادي اين گوشي ها 100 سال پيش به بازار اروپا فرستاده شد من فكر مي كنم شما تو عمرت جديد ترين گوشي هاي سامسنگ رو نديده باشي چون اگر مي ديدي كف خون قاطي مي كردي مهندس هنوز تو دنيا هيچ شركتي نتونسته تو سيستم گوشي هاي سامسنگ رو بخره تو گوشي 7 مگا پيكسلي سامسنگو ديدي كه 1 سال پيش به بازار عرضه شد paket pc هاي سامسنگ رو ديدي اول برو ببين بعدن بيا اين حرفارو بزن فعلاً كه خود نوكيا چيپ هاي حافظ شو از سامسنگ ميخره چون اگر دقت كرده باشي مي بيني پشت تمام رم هاي فابريك روي گوشي هاي نوكيا نوشته مدين كوريا

kinz
22 August 2005, 06:05 AM
نمیدونم بهتره مشکلاتت رو با سامسونگ در میون بزاری چون این گوشی های تازه ارائه شده
http://www.telecomskorea.com/index.php?option=content&task=view&id=2471&Itemid=2
تاریخ خبر مربوط به 22 اگست هست!!
http://news.google.com/news?q=d720%20d730&hl=en

ضمننا شما خیلی خوش شانس هستی که گوشی هایی که ارائه نشدند رو دیدی.
مخصوصا هم که گوشی چند مگاپیکسی که میفرمایید فقط برای بازار داخلی کره ارائه شده !
همچنین میتونی روی نت جستجو کنی تا اخبار مربوط به شکایت مصرف کننده این گوشی به دادگاه رو ببینی به خاطر کیفیت این گوشی.

persian_gulf
22 August 2005, 06:30 AM
عزيزم اين گوشي هاي كه شما معرفي كردين توليد قرن ميلادي اين گوشي ها 100 سال پيش به بازار اروپا فرستاده شد من فكر مي كنم شما تو عمرت جديد ترين گوشي هاي سامسنگ رو نديده باشي چون اگر مي ديدي كف خون قاطي مي كردي مهندس هنوز تو دنيا هيچ شركتي نتونسته تو سيستم گوشي هاي سامسنگ رو بخره تو گوشي 7 مگا پيكسلي سامسنگو ديدي كه 1 سال پيش به بازار عرضه شد paket pc هاي سامسنگ رو ديدي اول برو ببين بعدن بيا اين حرفارو بزن فعلاً كه خود نوكيا چيپ هاي حافظ شو از سامسنگ ميخره چون اگر دقت كرده باشي مي بيني پشت تمام رم هاي فابريك روي گوشي هاي نوكيا نوشته مدين كوريا

دوست عزیز ناراحت چرا میشی؟؟؟ میشه منبع این حرفاتون را بفرمایین؟ اون گوشی 7 مگاپیکسل باید خوب باشه من می خوام یکیش بگیرم :icon_wink
بعد چه ربطی داره که نوکیا چیپ حافظشو از سامسونگ می خره؟ من فکر کنم اینا نگاه می کنن ببینن کجا براشون ارزون تر میشه تولید قطعاتشون
موفق باشین

Evanescence
22 August 2005, 11:30 AM
خیلی از قطعات سامسونگ از جمله باتری made in japan هست و assembled in korea !

ali_teh_10
23 August 2005, 12:29 AM
اين گوشي 7 مگا پيكسل
http://www.slashphone.com/news/?m=show&opt=printable&id=1577
ببين به گفته خودتون اگر سامسنگ مارك اشقال و بي كفيتي هست پس چرا نو كيا با كيفيت مياد از سامسنگ ميخره چرا خودش اورضه توليد كردن نداره و اگر سامسنگ مارك بيكفيتي چرا دومين فروش تو جهان داره چرا انجمن جهاني كفيت سامسنگ رو در مقام سوم و نوكيا رو در مقام چهارم و سني اريكسن در مقام پنجم قرار داده

chormangs
23 August 2005, 03:35 AM
در اينكه سامسونگ بي كيفيته كه جاي هيچ بحثي نيست اگر يه سرچ كنيد متوجه تنفر گوشي بازها از اين مارك ميشويد من خودم چندين نفر رو ميشناسم كه با يك بار خريد سامسونگ براي هميشه قيد اين گوشيرو زدند مخصوصا كه بعد آن گوشي اي مثل نوكيا يا سوني اريكسون خريده و به تفاوتها پي بردند

فرکتال
25 August 2005, 10:03 AM
همانطور كه آدما خوب و بد دارن گوشيها هم از اين قاعده جدا نيستند فقط بايد ببينيم خوب يا بد بودن از نظر هر كسي چه مفهومي دارد - توي تمام گوشيها هم مدل خوبش هست هم بدش مثلا من يدونه n620 سامسونگ دارم كه خيلي قديميه همتون ميدونيد - خيلي ازش راضيم چون به نظر من خوب بودن يعني قيمت مناسب با صدا و آنتن دهي خوب خوب گوشي من داره - به جاش مثلا 2650 صداي بسيار عالي داره ولي آنتن دهيش معموليه يا گوشيهاي ديگر مثل 1100 و الي آخر هر كدوم يه ايرادي دارن يه خوبي - همينطور در مورد گوشيهاي مدل بالا هم صادقه مثلا من كساني رو ميشناسم كه عاشق گوشي كشويي هستن - يا افرادي كه عاشق گوشي تاشو - شما نگاه كنيد چند درصد گوشيهاي نوكيا از مدلها دارن و چند درصد مال سامسونگ اينجوريه - بخاطر همين هيچوقت بخاطر سياست كارخونه و خوب و بد بودن گوشيها به هم بي احترامي نكنيد

ali_teh_10
26 August 2005, 12:04 PM
باشه تو كه راست ميگي اگر تو چند نفر مي شناسي من 14 نفر ميشنسم كه همشون قبلاً نوكيا داشتن ولي وقتي سامسنگ خريدن همشون غير از 1 نفر همگي سامسنگو ترجيح دادن تازه اگر سامسنگ اين قدر بي كفيت بود كه شما ميگي پس چرا بعد نوكيا پرفروش ترين گوشي دنيا شناخته شد چرا انجمن جهاني استاندارد و كيفيت تائيدش كرده شما اگر فيلم برداري E720 ببيني امرن نفهمي اين فيلم را با موبايل گرفتن يا با دوربين ديجيتال تازه من كه بحسم سر سامسنگ 7 مگاپيكسل نيست سامسنگ الان بيشتر از 10 تا paket pc داره كه نوكيا يا سني اريكسون 1 دونم ندارن من بحسم سر اين چرا نوكيا همش داره از روي سامسنگ كپي ميكنه همين نوكيا n90 كه 4 گيگ هارد داره قبل نوكيا اين گوشي را سامسنگ توليد كرده (paket pc i300) و چرا نوكيا مياد چيپ هاي حافظ را از سامسنگ ميخره دليلشم ان نيست كه ان دوستمون گفت كه انها مي بينند كدومها ارزون ترند چون سامسنگ اصلاً قيمت قتعاتش ارزون نيست بلكه خيلي هم گرون پس دليلش نمي تونه اين باشه تازه خود ساخت چيپ حافظه كار هر شركتي نيست چون اگه به همين راحتي بود خود نوكيا مي ساخت در ضمن سامسنگ بزرگ ترين سازنده چپ هاي حافظه است و بزرگ ترين سهام دار بازار در تلفن همراه هم هست.
منبع:
http://www.samsung.com/iran/aboutsamsung/samsungglobal/index.htm

kinz
27 August 2005, 01:33 PM
من نمیدونم شما انگار دوست داری بیای داخل تاپیک ها حرفهای بی پایه و منطق بزنی.
در مورد امار دوستاتون شما میتونید به موسسه های گارتنر و ای دی سی میل بزنید و بگید چرا اینجوریه!! نهایتا اونا امار فروش و رضایت مشتری و ... رو در سطح بینالمللی تهیه و منتشر میکنند. از دست من چیزی بر نمیاد انجام بدم.
ضمننا دوم بودن سامسونگ در یک چهار ماه سال گذشته رخ داد که طبق اخرین امار که چند روز پیش ارائه شده سوم هست با فاصله خیلی زیادی از نوکیا و موتورولا اینکه حتی این تعداد رو هم میتونه بفروشه دلیل اصلیش این نیست که گوشی های خوبی تولید میکنه دلیلش بر میگرده به اینکه در بیشتر کشورها اپراتورها یک سری گوشی معمولا با قیمت متوسط رو مجانی در اختیار مشترکینشون قرار میدند.(بعضیا با مارک خودشون)
http://www.forbes.com/markets/feeds/afx/2005/08/25/afx2191498.html
این امار مربوط به سه ماه دوم سال 2005 هست همونطور که میبینی فروش نوکیا بیش از دو برابر سامسونگ هست.
در مورد فیلم برداری و سازمان استاندارد که چیزی به گوشه من نخوره اصولا این کیفیت فیلمبرداری که شما داری میگی پس اروم اروم باید صدا سیما یه فکری به حال تجهیزاتش بکنه!
قصد بی احترامی کردن ندارم اما حرفهایی زدین که نمیشه جواب داد چون منطقی ندارند.

در مورد ارزون بودن قطعات هم دوستان درست میفرمایند سامسونگ قیمت هم پنلهای ال سی دی اش ارزون هست هم دی رام هاش. اصولا یک سری قطعات خیلی وقته صرفه اقتصادی ندارند در اروپا و امریکا و ژاپن تولید بکنند بیشترشون دیگه در چین و تایوان و کره تولید میشند.

ضمننا محض اطلاعتون میگم نوکیا تقریبا هیچ قطعه ای تولید نمیکه و دلیل اصلیه سود دهی بالاش همینه.
و بزرگترین مشتری دو شرکت سخت افزاری ti و benq هست.

.Reza.
27 August 2005, 03:08 PM
من مدت ها پيش يك گوشي سامسونگ P510 به يك نفر هديه دادم كه آبرو و حيثيتم زير سوال رفت :icon_bigg

اگر نوكيا 5110 داده بودم بهتر بود

ali_teh_10
28 August 2005, 12:12 AM
من نمي دونم شما چرا نمي خواهيد منطقي فكر كنيد من ديگه حرفي نمي زنم چون هرچي حرف بزنم بيهودس حلا دير يا زود به حرف من ميرسين بقول خوتون سامسنگ تازه ميخواد گوشي هاي سمبيان خودشو وارد بازار اروپا كنه و به قول خودتون سومين فروش جهان داره پس ببين هنوز براي سامسنگ خيلي خوبه كه داره با گوشي هاي معمولي در برابر نوكيا سوني اريكسن موتورلا كه جديد ترين گوشي هاشونو وارد بازار كردن رقابت مي كنه وباز هم نفر سوم هست پس ببين اگر سامسنگ گوشي هاي سمبيانشو وارد كنه ويا همون گوشي هاي جديدشو وارد بازار كنه چي ميشه من مطمعنم كه سامسنگ در همين 2 يا 3 سال اينده جاي نوكيا رو مي گيره و مقام اول فروش جهان رو بدست مي گيره
من 1 بار هم گفتم نوكيا هيچ وقت تو كيفيت نمي تونه به پاي سامسنگ برسه چون سامسنگ در 4 ضمينه اي كه مربوط به ساخت موبايل تخصص داره در صورتي كه نوكيا هنوز سر ساخت گوشي هاش محتاج اين اون نوكيا در حقيقت 1 شركت اسمبل كار نه توليد كننده موبايل چون داره همه قطعاتشو از اين اون ميخره اسمبل كردن هنر نيست توليد كردن هنر الان همين خودرو سمند خودمون سمند هر تيكش مال 1 كشور اينا اسمبل كردن اسمشم گذاشتن خودرو ملي . ببينيد تازه من مثل شما هيچ تعصبي رو مارك سامسنگ ندارم همين 1 هفته پيش d500 دمو فروختم 7710 خريدم ولي بازم حرفمو عوض نمي كنم چون برام تفاوتي نداره شما فكر كردين نوكيا كي نوكيام عين سامسنگ مگه نوكيا از كره مريخ امده كه سامسنگ نيمده اما در مورد ان سايت هاي شكايات بايد بگم ان سايت ها هيچ سنديتي ندارن چون اگه اين طور بود تا 4 نفر سامسنگ ميخريدن ميددين بيخوده ديگه هيچ كس نمي خريد و سامسنگم با همين گوشي هاي معمولي و بدون سمبيان سومين فروش جهان نداشت پس حتماً 1 چيزي بايد باشه كه بگفته خودتون سومين فروش داره تازه الان سامسنگ 7 مگا پيكسل را 1 سال پيش توليد كرده والان دونبال ساخت گوشي 10 مگا پيكسل ولي نوكيا و سني اريكسون هنوز سر 2 مگا پيكسل دوا دارن در ضمن سامسنگ 1 گوشي 3d گيم ساخته كه LCD دش مي تونه تصويرو 3 بعدي نشون بده ولي نوكيا هنوز خيلي پرت همين n90 را از روي سامسنگ كپي كرده كه من نمي دونم شما دارين از چي نوكيا طرف داري مي كنيد؟

JASON
29 August 2005, 11:36 AM
با سلام

عرض شود كه يه نگاهي به اين سايت بندازيد - فكر كنم احتياجي به دعوا كردن نيست خودتون قضاوت كنيد .

http://www.mobile-review.com/review/samsung-d720-en.shtml

و اين يكي

http://www.mobile-review.com/review/samsung-d730-en.shtml

موفق و شاد باشيد

sutsutak
5 August 2007, 04:39 PM
اين كه دوستان اينجوري درباره گوشيها بحث مي كنند واقعا جالبه. ولي بايد بدونيد كه برندهاي نوكيا و سامسونگ به عنوان شركتهاي اروپايي و آسيايي اصلا با هم قابل مقايسه نيستند. آسيايي ها به عنوان انسانهايي ظريفتر و لطيفتر بيشتر به جنبه ظاهري گوشي ها اهميت مي دهند ولي اروپايي ها براشون ظاهر مهم نيست و فقط نگران به روز بودن محصولاتشون هستند. در ضمن سامسونگ يكي از توليدكنندگان قديمي دستگاه هاي صوتي تصويري و دوربينه و به همين خاطر كيفيت عكس و فيلمبرداري گوشي هاي سامسكونگ قابل مقايسه با نوكيا نيست. نوكيا فقط در سالهاي اخير آن هم با لنزهاي كارل زيس تونست خودش را به سطح قابل قبولي برسونه، در صورتي براي سامسونگ كيفيت عكس و فيلم يك مرحله طي شده است. همچنين ظاهر گوشي هاي سامسكونگ از رقيب اروپايي اش خيلي بهتره و اين را ديگر هر كسي قبول داره. ولي نبايد فراموش كرد كه آينده دست كوشي هاي مجهز به سيستم عامله، چون اين راهي است براي تبديل شدن گوشي به يك كامپيوتر و هر شركتي كه بتونه اسمارتفون هاي بهتري توليد كننه در نهايت برنده مي شده. در اين ميدان البته سامسونگ ضعيف‌تره و من خودم به عنوان يكي از طرفداران دوآتيشه سامسونگ دوست دارم اين شركت جاي مناسبي براي خودش در بازار اسمارتفونها پيدا كنه. البته در اين زمينه هم سامسونگ پيشرفتهاي خيلي خوبي داشته كه گوشي هايي مثل I310 ، I750، I710، I520، I600 و غيره مي‌تونن گواه اين مدعا باشن. در نهايت من فكر مي‌كنم سامسونگ خودش را به نوكيا برسونه و رقابت سخت و خيلي جالبي بين اين دو برند شروع بشه. در ضمن نبايد فراموش كرد كه مردم ما در مسايل مربوط به گوشي كلا سامسكونگ‌ستيز هستند و درباره اين شركت ذهنيتي بدي ايجاد شده. ديگه وقتي معتبرترين سايت ما يعني همان gsm.ir صبح تا شب تبليغ نوكيا رو مي كنه و حتي گوشي‌هاي جديد سامسونگ را درست و درمان معرفي نميكنه چه انتظاري از مردم ساده كه عقلشان فقط به چشمشان است ميشود داشت. اين نكته هم بسيار جالب است كه بيشتر افراد قدرت‌طلب نوكيا را دوست دارند در صورتي كه طرفداران سامسونگ معمولا آدم‌هاي منحصر به فردي هستند كه دوست دارند شبيه آدم‌هاي ديگه نباشند. همه اينها رو گفتم ولي مهمتر از همه اين كه نوكيا خيلي براي گوشي‌هاش كه معادلش را سالها پيش شركتهاي ديگه ساخته اند سر و صدا ميكنه. نمونه اش همين n95 كه هيچ چيز جديدي ارايه نداده و هر چي داره در گوشي هاي قبلي شركتهاي ديگه ديده ميشه (نمونه اش: صفحه 16 ميليون رنگ، دوربين 5 مگا پيكسل، فيلمبرداري 30 فريم در ثانيه و غيره ) اينها ديگه قديمي شده، اما نوكيا تنها كاري كه كرده اينه كه همه اين چيزها را در يك گوشي گرد هم آورده. تا حالا من هيچ چيزي در گوشي هاي نوكيا نديده ام كه سامسونگ هم آنها را نداشته باشه. تنها فرقشون اينه كه نوكيا تنها كار و تخصصش توليد گوشيه، در صورتي كه سامسونگ اين كار را بازي‌بازي شروع كرد و در ابتدا تصميمات خيلي جدي در زمينه توليد گوشي نداشت. حالا هم خيلي آرام و سنجيده داره سكوهاي پيروزي را يكي پس از ديگري از آن خودش مي كنه (نمونه اش همان اسمارتفون ها) و وقتي بالاخره بطور جدي وارد توليد اسمارتفون بشه، ميشه گفت به يكي از رقباي سرسخت نوكيا تبديل ميشه. به اميد آن روز.

ببينمت! . . .