View Full Version : سامسونگ جديد مجهز به دوربين 5 megapixel
كژمان
15 August 2005, 09:21 AM
:icon_sad: این خبری به قدری برای شرکتهای موبایل سازی تکان دهنده و سری بود که حتي هیچ یک از سایتهای برتر در زمینه موبایل حتی به آن اشاره هم نکردن چه برسه به مشخصات گوشی..!!! برخی از سایتها لقب سوپر فون و یا ماتریکس به این گوشی دادهاند!!!!قیمت موبایل 650 دلار است!!!
متاسفانه هيچ گونه مشخصاتي فاش نشده است!!!!!
شرکت سامسونگ با هدف رشد بیشتر در بازار تلفن های همراه اولین گوشی 5 مگاپیکسلی خود را معرفی می کند.!!!!!!!!
شرکت سامسونگ از عرضه ی محصول خود Sch-s250 در هفته ی آینده خبر داد .
.سامسونگ در بیانیه ای از کیفیت برتر تصاویر در این محصول
و نمایش 16 میلیون رنگ و صفحه نمایشگر تخت آن نام برد.
از مزایای دیگر آن امکان گوش دادن به پیام های متنی و ضبط متون و مکالمات عنوان شد.
همچنین این گوشی دارای کارت حافظه ی قابل ارتقا ء بوده و به اینفرارد مجهز است. بر كرفته از:irmsg.com
moein_id
15 August 2005, 09:51 AM
چه توپه 5 مگاپیکسل خیلیه واسه موبایل ازش عکسی ندارین بزارین ؟
OH_MSS
15 August 2005, 12:37 PM
سلام به همگی
به نظر من اگه این دوربین روی کوشی نوکیا و یا به خصوص se بود چیز دیگه ای بود سامسونگ با گوشی گیگا پیکسلی هم به هیجا نمیرسه به نظر من بازهم یه گندی بالا میاره من :icon_wink k750 رو ترجیح میدم اگه بخوام گوشیم رو عوض کنم حاضر نیستم قاب 6600رم رو بدم و این سامسونگ رو بخرم :icon_mad:
مرسی :icon_cool
BloodReza
15 August 2005, 12:52 PM
سامسونگ خیلی وقته 5 مگا پیکسلی ساخته 5 که سهله 7 مگا پیکسلی هم داره یه هم من خوندم که قصد ساخت یه گوشی مجهز به 10 مگا رو هم داره که البته موثق نبود
Ashkan
22 August 2005, 02:14 AM
سامسونگ خیلی وقته 5 مگا پیکسلی ساخته 5 که سهله 7 مگا پیکسلی هم داره یه هم من خوندم که قصد ساخت یه گوشی مجهز به 10 مگا رو هم داره که البته موثق نبود
درسته،من تو moblie review یه عکس دیدم ازش ولی اصلن کیفیت نداشت. :icon_mad:
PAYAM
22 August 2005, 03:39 AM
هفته پيش توي ضميمه انفورماتيك روزنامه آسيا امكاناتش رو معرفي كرده بود و عكسش رو هم گذاشته بود كه يه خورده زيادي بزرگ بود.
ضمنا اين گوشي خروجي TV هم داره!!!
harzaabe
22 August 2005, 05:08 AM
سلام به همگی
به نظر من اگه این دوربین روی کوشی نوکیا و یا به خصوص se بود چیز دیگه ای بود سامسونگ با گوشی گیگا پیکسلی هم به هیجا نمیرسه به نظر من بازهم یه گندی بالا میاره من :icon_wink k750 رو ترجیح میدم اگه بخوام گوشیم رو عوض کنم حاضر نیستم قاب 6600رم رو بدم و این سامسونگ رو بخرم :icon_mad:
مرسی :icon_cool
:icon_cool دقيقاً همينه
تنها مشکله اين گوشی اسمشه
1000 مگا پيکسل هم بزنه بازم اسمش سامسونگ هست و به هيچ دردی نميخوره.اين سامسونگ هم چه اعتماد به نفسی داره
:icon_wink :icon_cool
ali_teh_10
22 August 2005, 11:50 PM
ميتونم 1 سوال بپرسم مگه سامسنگ چشه كه ميگي مشكل اسمش اتفاقاً خيلي هم باحال از گوشي هاي زشت جواد نوكيا خيلي بهتره نو كيا خودش كشته امسال n90 را زده كه ان هم دوربينش 2 مگا پيكسل درصورتي كه بايد به عرض شما برسونم كه سامسنگ گوشي 7 مگا پيكسل را در سال 2003 توليد كرده و 2004 هم به بازار عرضه كرده
كه هنوز نوكيا سوني اريكسون تو كف ماندن كه چطور سامسنگ تونسته از فناوري ccd روي موبايل استفاده كنه
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.