View Full Version : مهمترين مزايا و معايب imate jam چيست؟
m_d_1980
14 August 2005, 09:48 PM
سلام. من قصد خريد imate jam را دارم به دو دليل:
1. كوچكي آن برايم يك مزيت است.
2. پول خريد imate pda2 را ندارم.
در تاپيك ها كه سرچ كردم ديدم كه خيلي جاها در مورد jam مطالبي گفته شده ولي پراكنده است و كامل نيست. مي خواستم از jam داران بپرسم كه:
1. آيا اين گوشي را به بقيه توصيه مي كنيد و آيا به قيمتش مي ارزد؟
2.بهترين و باصرفه ترين گارانتي آن كدام است؟
3. مهمترين مزاياي آن چيست؟ (البته مشخصات گوشي را مي دانم و در ساير تاپيك ها هم آورده شده)
4. مهمترين معايب آن چيست؟ (اين يكي برايم خيلي مهم است و كمتر هم صحبت شده)
5. آيا سايز كوچك LCD باعث كوچك شدن فونت ها و شكل ها مي شود يا اينكه حجم كمتري از هر صفحه در مقايسه با PDA2 نشان داده مي شود؟ (مثلا در برنامه هايي نظير ديكشنري)
ممنونم از اينكه وقت مي گذاريد و به اين سوالات جواب مي دهيد... :)
amoali
17 August 2005, 01:36 AM
imat jam در كل خيلي بهتره
اندازش تازه خيلي بهتره كه كوچك تر شده و از محاسن اون هست بدليل راحت حمل و نقل كردن
فقط مشكل رم 64 هست كه در سرعت تاثيري نداره اگر بتواني هميشه اون رو خالي نگه داري
اگر بنظرت خيلي برات رم مهم هست جاي pda2 بهتره اوركس بگيري چون دستگاه خوبيه و 128 هست .
ولي كلا من هيچ چيزي رو به حجم و طرح زيباي jam نميدم.
و چون خودم فروشندش هستم و برام فرقي نميكنه كه مشتري كدوم رو بخره ولي واقعا براي بهترين رفيقم همون JAM رو ترجيه ميدم
m_d_1980
17 August 2005, 03:47 PM
مرسي از راهنماييت. من هدفم از خريدن اين گوشي اينه كه كلي برنامه روش بريزم. اگر تمام آنها را در مموري كارت نصب كنم آيا مشكلي در سرعت پيش نميآد؟ (منظورم تغيير خيلي محسوسه كه باعث بشه آدم از خريد گوشي پشيمون بشه)
يه سوال ديگه هم اينكه آيا در پك دستگاه كابل اتصال به كامپيوتر وجود داره؟
m_d_1980
17 August 2005, 04:47 PM
يه چيز باحال اينكه imate jam يه مدل جديد هم داره به رنگ طوسي (نه سفيد) كه 128 MB رم داره . اين هم مشخصاتش:
http://www.clubimate.com/t-DETAILS_JAMCH.aspx
ديگه فكر نكنم جم چيزي كم داشته باشه :)
كسي ميدونه آيا اين مدل هم ايران اومده يا نه و قيمتش چنده؟
m_d_1980
17 August 2005, 05:03 PM
اين هم شكل imate jam جديد با 128 mb رم:
قيمت ايران چنده؟
l3ardia
17 August 2005, 05:53 PM
این مدل جدید هنوز اینجا نیومده بعد در مورد رم 64 مگابایتی به راحتی می شه به 128 تبدیلش کرد
بهترین گارانتی هم مال شرکت فینکو هستش ظمنا این گشی بخاطر جدید بودنش لوازم اضافی زیادی تو بازار داره
m_d_1980
17 August 2005, 06:39 PM
مرسي از راهنماييتان. براي 128 mb كردن گوشي چيكار بايد كرد. چقدر وقت ميگيره و چقدر خرج داره؟
pooyaeee
17 August 2005, 11:20 PM
آیمیت جم جدید تو دبی با آیمیت معمولی حدود 70-80 دلار تفاوت داره و تنها تفاوتش رنگش و مموری 128 mmc است نه خود دستگاه....
m_d_1980
17 August 2005, 11:43 PM
ميگن jam آنتن دهيش بده درسته؟؟؟ :(
l3ardia
18 August 2005, 12:12 AM
برای تبدیل نمیدونم باید چکار بکنی و لی نمیدونم میدونید یا نه که شرکت فیتکو دستگاه هاشو میفرسته دبی به شرکت اصلی ایمیت برای تعمییر یا تغییر که البته هم خوبه هم بد خوبه بخاطر تعمییر دقیق شرکت و بده بخاطر مدت زمانی که طول میکشه که حد اقل 1.5 ماه است
m_d_1980
18 August 2005, 12:29 AM
دوستان از راهنماييتان تشكر مي كنم ولي ميشه يه كم هم در مورد مهمترين اشكالات jam توضيح بديد...مرسي
m_d_1980
18 August 2005, 03:44 PM
قيمت jam امروز (26/5/84) با 80000 تومن سقوط 530000 تومن. يك مغازه در علا الدين هم مدل جديد (128 mb رم) رو داشت ميداد 690000 تومن!
mmemme
19 August 2005, 11:45 PM
مدل قديم با گارانتی فيتکو 600 و مدل جديد 640 ميباشد
m_d_1980
21 August 2005, 02:46 AM
آيا واقعا مي ارزد كه براي گارانتي فيتكو 70000 تومن بيشتر از معمول پول بدهيم؟ چون اين گوشي ها بندرت خراب مي شوند وقتي هم خراب شدند معمولا شركت گارانتي كننده بهانه اي مي آورد مثل ضربه خوردن يا داخل آب افتادن و گارانتي را قبول نمي كند. يعني گارانتي فقط دل خوشكنك است...
كسي چيز ديگري بجز اين حالت ديده است؟
m_d_1980
21 August 2005, 02:51 AM
شنيدم imate jam چند تا مشكل مهم داره درسته يا نه؟
1. ويبره نداره (كه براي من مهم است)
2. 64 mb رم دارد كه كم است
3. بعد از 3-4 ساعت استفاده داغ مي كند
4. آنتن دهي جالبي ندارد (لاقل در ايران)
با اين حساب فكر كنم خريدن everex e900 بهتر از jam باشد. نظر شما چيست؟
pooyaeee
21 August 2005, 03:31 PM
شنيدم imate jam چند تا مشكل مهم داره درسته يا نه؟
1. ويبره نداره (كه براي من مهم است)
2. 64 mb رم دارد كه كم است
3. بعد از 3-4 ساعت استفاده داغ مي كند
4. آنتن دهي جالبي ندارد (لاقل در ايران)
با اين حساب فكر كنم خريدن everex e900 بهتر از jam باشد. نظر شما چيست؟
1- ویبره که داره
2-با انداختن یه مموری کارت کارت راه میفته
3-داغ شدن که مشگلی نداره خاموش بشه مشگل داره
4-اگه شما انتن دهی مد نظرتونه برید یه pocket pc ارزون با یه گوشی معمولی که خوب انتن بده بگیرید
mmemme
22 August 2005, 02:11 AM
به هيچ وجه يه ppc داق نميکنه
آنتن دهی imate ها از جمله jam در حد nokia هستش
البته imate من (pocketpc phone edition) از خيلی از گوشی های nokia بهتره
سيد عمار موسوي
22 August 2005, 11:39 PM
خوب دکتر مهدی :icon_surp . با عرض سلام.
من را باید بشناسید :icon_ques ، البته بعد از تغییر سایت اولین بار که به اینجا سر می زنم.
می خواستم یک گزینه سوم را مطرح کنم (در ایران هست) که به نظر من جالبه ولی در مقابل بازار وقیمت آیمیت جام ، کم می آورد. asus p505 . قیمتش در ایران با یک سال گرانتی 594،000 تومان است.
اما مهمترین خصوصیات نسبت به ایمیت :
1- دارای صفحه شماره گیر و دو حالت برای صفحه نمایش (هنگامی که صفحه بسته باشد فقط نصف قابل مشاهده فعال است و کاربردهای محدودی را ارائه می کند ، وهنگامی که باز می شود صفحه کامل است).
2- کارایی (performance) به طور قابل توجه از آیمیت بهتر است.
3- joystick ، در حاشیه چپ.
4- 18 مگابایت رم rom قابل دسترس . (ده مگابایت بیشتر)
اما وپژگی های منفی :
1- شماره گیر قابل برداشتن نیست.
2- باتری از نظر حجم کوچکتر است.
3- آنتنش بیرونی است (البته به نظر من بد هم نیست).
4- 4 مگابایت رم (ram) بیشتر.
5- حجم و وزن مقداری کوچکتر.
این هم چندتا لینک :
http://www.mobile-review.com/pda/review/asus-p505-en.shtml
(حدس می زنم که سایت(Mobile-review (http://www.mobile-review.com/index-en.shtml را می شناسید ، ولی اگر نمی شناسید حتما به آنجا سری بزنید . سایت بسیار خوبی است . اخبار به روز دارد. از همه مهمتر review های بسیار بسیار خوب دارد (به نظر من دقیق وتا حدودی فنی است)و... قابل توجه بقیه دوستان)
http://www.asus.com/products4.aspx?l1=8&l2=0&l3=0&model=510&modelmenu=1
amoali
23 August 2005, 01:02 AM
البته به نظر من از زماني كه ويندوز ورژن جديد را روي jam ريختم آنتن دهي اون واقعا عالي شده
بصورتي كه من قبلا مجبور بودم داخل دفتر و منزل از سامسونگ يا نوكيا استفاده كنم ولي الان واقعا jam داره خيلي بهتر آنتن ميده!!!!
chormangs
23 August 2005, 03:44 AM
مگه عوض كردن برنامه جانبي مثل ويندوز در انتن دهي تاثير ميگزارد؟
l3ardia
23 August 2005, 03:21 PM
در این سری گوشی ها 2 فایل و جود دارد 1- ویندوز و 2 - فایل رادیو که کارش ارتباتطت بیسیم است و بالا تر بوردنش به معنای بهتر شدن است
Moein273
23 August 2005, 03:26 PM
اون فایل دوم که برای ارتباطات هست چجوری باید آپدیت کرد؟
kevin_m_bb
23 August 2005, 03:54 PM
يه سوالي از بحثاتون واسم پيش اومد .آيا مي شه ويندوز pda را يه راحتي مثل ويندوزpc عوض كرد؟؟
mmemme
23 August 2005, 04:33 PM
اون فایل دوم که برای ارتباطات هست چجوری باید آپدیت کرد؟
هر 2 فايل يکجا بصورت يک فايل زيپ هستند ميتونيد آخرين ورژن رو از clubimate بگيريد
ولی اگه جدا خواستيد بايد تو forum های خارجی بگرديد يا search کنيد radio + imate + rom...
mmemme
23 August 2005, 04:38 PM
يه سوالي از بحثاتون واسم پيش اومد .آيا مي شه ويندوز pda را يه راحتي مثل ويندوزpc عوض كرد؟؟
اگه ارائه شده باشه بله به راحتی ميشه عوض کرد
مثلن برای مدل imate pocketpc ويندوز های 2005 ,2003, se 2003 موجود هست
ولی برای pda2 فعلاً فقط 2003se موجود هست
kevin_m_bb
23 August 2005, 05:43 PM
براي jam چطور؟؟؟ يه بار تو همين پست ها پرسيدم چرا بعضي برنامه ها روي jam وصل مي شه و بر روي pda2 وصل نمي شه؟؟؟
مگه pda2 داراي cpu بالاتر نيست؟
m_d_1980
23 August 2005, 06:45 PM
1- ویبره که داره
2-با انداختن یه مموری کارت کارت راه میفته
3-داغ شدن که مشگلی نداره خاموش بشه مشگل داره
4-اگه شما انتن دهی مد نظرتونه برید یه pocket pc ارزون با یه گوشی معمولی که خوب انتن بده بگیرید
1. در مورد ويبره حق با دوستان بود. jam ويبره داره.
2. مموري كارت چه ربطي به ram داره. مموري كارت بالاتر اگر سرعت را كم نكند قطعا زياد نمي كند. شنيدم jam بخاطر همين كمبود رم در كارهاي سنگين (نه معمولي ) كم مي آورد (البته خودم امتحان نكردم هر كي امتحان كرده بگه)
3. پس داغ ميشه ولي شنيدم در كارايي اثري نداره.
4. پس آنتن دهي واقعا مشكل داره. من jam رو بخاطر كوچك بودنش انتخاب كردم يعني يه ppc بزرگ رو هم نمي تونم تحمل كنم چه برسه به يه ppc + يه گوشي!
البته از چند اشكال everex هم نمي توان گذشت:
1. طراحي بد مثلا جنس آن پلاستيكي است نه فلزي (براي ارزانتر شدن)
2. joy stick آن خيلي فرو رفته است و مخصوصا در بازي بدرد نمي خورد.
3. كاربران آن در ايران خيلي كم هستند و وسايل جانبي آن پيدا نمي شود و گارانتي درست حسابي هم ندارد.
m_d_1980
23 August 2005, 06:49 PM
البته به نظر من از زماني كه ويندوز ورژن جديد را روي jam ريختم آنتن دهي اون واقعا عالي شده
بصورتي كه من قبلا مجبور بودم داخل دفتر و منزل از سامسونگ يا نوكيا استفاده كنم ولي الان واقعا jam داره خيلي بهتر آنتن ميده!!!!
ميشه بگيد ويندوز جديد كدام است و حجم آن براي داون لود چقدر است و آيا يك كاربر تازه كار هم ميتونه اونو upgrade كنه يا نه؟
m_d_1980
23 August 2005, 06:59 PM
بالاخره ما نفهميديم آنتن دهي jam خوبه يا بد؟!!!
يكي ميگه تو اطاق آنتن نميده يكي ميگه مثل نوكيا آنتن ميده!!! نكنه به كاربرش بستگي داره!! ميشه هر كسي كه خودش امتحان كرده جواب بده... (منظورم اينه كه شنيده ها رو كنار بذاريد و اگه خودتون ديديد بگيد. فقط هم در مورد jam نه بقيه imate ها. مرسي)
m_d_1980
23 August 2005, 07:36 PM
يك سوال مهم از كساني كه مدتي با jam كار كرده اند (نه اينكه مثل من فقط چيز هايي شنيده باشند):
آيا 64 مگ ram كه در jam وجود دارد (بجاي 128) در كارهاي سنگين سرعت گوشي را بوضوح پايين مي آورد بطوريكه از خريدن گوشي پشيمان شده باشيد؟؟؟
omid1974
24 August 2005, 10:44 AM
با سلام
راستش ما كه آخرش جواب سئوالاتمونو نگرفتم . يكي مي تونه يه جواب درست بده . هر كسي يه جواب متناقض مي ده .
1- كدوم مدلش vibrator داره ؟
٢- آيا سيستم عامل i-mate ppc را مي شه به Windows 2003 mobile SE ارتقا داد و چطوري ؟
٣- اينكه مي گن i-mate jam بعد ٢ ساعت كار داغ مي كنه و خط دهيشم خوب نيست درسته؟
ممنون
اميد
amoali
25 August 2005, 02:24 AM
نصب ويندوز imate اصلا كاري نداره فقط سيم usb را بدستگاه وصل كن برنامه رو اجرا و به مدت 15 دقيقه صبر كن تا كار دستگاه تمام شود و حجم اون تقريبا بين 40 تا 50 مگابايت ميباشد.
و Windows 2003 mobile SE به نظر من در مورد اسمارت فون ها هست چون در imate هر ماه ويندوز جديد ميايد كه از Windows 2003 mobile SE خيلي up to date تر ميباشد .
و از نظر آنتن دهي هم واقعا خوب هست
mmemme
25 August 2005, 03:42 AM
با سلام
راستش ما كه آخرش جواب سئوالاتمونو نگرفتم . يكي مي تونه يه جواب درست بده . هر كسي يه جواب متناقض مي ده .
1- كدوم مدلش vibrator داره ؟
٢- آيا سيستم عامل i-mate ppc را مي شه به Windows 2003 mobile SE ارتقا داد و چطوري ؟
٣- اينكه مي گن i-mate jam بعد ٢ ساعت كار داغ مي كنه و خط دهيشم خوب نيست درسته؟
ممنون
اميد
http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=96698&postcount=26
m_d_1980
26 August 2005, 06:46 PM
نصب ويندوز imate اصلا كاري نداره فقط سيم usb را بدستگاه وصل كن برنامه رو اجرا و به مدت 15 دقيقه صبر كن تا كار دستگاه تمام شود و حجم اون تقريبا بين 40 تا 50 مگابايت ميباشد.
و Windows 2003 mobile SE به نظر من در مورد اسمارت فون ها هست چون در imate هر ماه ويندوز جديد ميايد كه از Windows 2003 mobile SE خيلي up to date تر ميباشد .
و از نظر آنتن دهي هم واقعا خوب هست
سلام. مرسي از راهنماييتان :) . ميشه بگيد اين ورژنهاي جديد رو از كجا ميگيريد. آيا از clubimate يا يك جاي ديگر؟
من چون از خط dial up استفاده مي كنم فكر كنم خيلي طول بكشد كه بتوانم آنرا download كنم آيا مي توان اين فايلها را با download accelerator گرفت و در صورت قطع تماس مجددا ادامه آنرا download كرد؟
amoali
26 August 2005, 10:52 PM
بله دوست عزيز حتما بعد از رجيستر شدن در اين سايت (Clubimate.com) و وارد نمودن شماره IMEI دستگاهتان شما از اين به بعد قادر به دريافت آخرين ورژن ويندوز دستگاهتان خواهيد بود .
و بله چرا كه نه با download accelerator
m_d_1980
26 August 2005, 11:03 PM
بله دوست عزيز حتما بعد از رجيستر شدن در اين سايت (Clubimate.com) و وارد نمودن شماره IMEI دستگاهتان شما از اين به بعد قادر به دريافت آخرين ورژن ويندوز دستگاهتان خواهيد بود .
و بله چرا كه نه با download accelerator
ممنون از راهنمايي هاي سريع و كاملتان...
ميشه در اين مورد هم كمكي به من بكنيد:
آيا 64 مگ ram كه در jam وجود دارد (بجاي 128) در كارهاي سنگين سرعت گوشي را بوضوح پايين مي آورد بطوريكه از خريدن گوشي پشيمان شده باشيد؟؟؟ مثلا در اجراي چند برنامه با هم و يا در بازيهاي سنگين؟
چون مانده ام كه الان jam را بگيرم يا صبر كنم جم جديد (128) ارزان شود و آنرا بگيرم...
amoali
28 August 2005, 01:30 AM
نه تا بحال نشده چون من هميشه رم داخلي دستگاه رو خالي نگه ميدارم
ولي صبر كن 128 رو بگير چون من هم بدنبال اين هستم اگر امكان upgrade باشه من هم اين كار را انجام دهم .
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.