PDA

View Full Version : رفع مشكلات سخت افزاري !

Koorosh
23 September 2004, 11:50 PM
سلام . دوستان عزيز هرگونه مشكل سخت افزاري را اگه دارند يا سوالي در اين رابط دارند مي توانند در اين تاپيك بيان كنند تا به جواب خود برسند

Lizard
1 February 2005, 10:18 PM
مربوط به خطوط تلفنتون هست. ولي سرعت واقعي رو احتمالا داريد . حدود 2 تا 8 كي :twisted:

Hamed
1 February 2005, 11:48 PM
نه خير .
مزاحم ياب را قطع كنيد

Lizard
2 February 2005, 12:13 AM
چند وقتیه زمانیکه به اینترنت وصل میشم سرعتم ...

ايشون گفتند چند وقت هست. پس قبلا اين مشكل نبوده. 8)

X_Man
2 February 2005, 12:24 AM
منم همين مشكل رو داشتم
بعد از اينكه خودم رو كشتم , فهميدم مزاحم ياب خراب شده ؛ وقتي قطع كردم درست شد.

mohammad
2 February 2005, 03:37 AM
ممنون از راهنمایی دوستان
مشکل اینجاست که سرعت واقعی دانلود پایین امده و نهایتا به 3 کی میرسد انهم بطور ثابت روی 3 نمیماند و کمتر میشود .اما قبلا از حدود 5 کی پایینتر نمیامد
منظور دوستان این است که caller id مودم را remove کنم و یا؟

مجيد ظريف
26 March 2005, 02:08 AM
سلام مشکل شما از خط تلفن هست موقعي که شما خبر نداشتيد تلفن شما رو از حالت عادي تبديل به PCM کردن . شما با مراجعه به مخابرات و دادن در خوات برگشت به حالت عادي مي توني مشکلتو بر طرف کني . موفق باشي . راستس تو اداره مخابرات که ميري يک جفت کفش آهني هم پات کن bye . :arrow:

Joe Satriani
26 March 2005, 02:31 AM
مجيد ظريف,
فكر ميكنيد كه PCM آلت تزئينيست كه مخابرات آنرا بردارد ؟ :shock:
ميدونيد PCM يعنى چى ؟
Pulse-Code Modulation
براى Compressing و Decompressing ديتا براى Packaging هست كه به دليل كمبود امكانات سخت افزاري و كابل مسى ٬ ازش استفاده ميكنيم براى استفاده مقرون به صرفه تر از زيرساخت هاى شبكه مخابراتى
در 2 نوع Data و Voice
كه نوع Voice در ايران بكار رفته و فقط جوابگوي نياز مكالمات تلفنيست نه ديتا :x

fanatic boy 61
26 March 2005, 03:38 AM
سلام من يك مدت هستش كه هي هنگ ميكنم توي xp كه هستم يهو هنگ ميكنه صحفم آبي ميشه و سيستمم ريست ميشه!!! error كه ميده فقط از فايل kernel ايراد ميگيره و ميگه كه هاردتونو چك كنيد ويروس ممكنه كه باشه! بارها ويندوز با سي دي‌هاي مختلف نصب كردم، فرمت كردم،... نشد كه نشد. خيلي وقتهاهم كه ميخوام يك بازي كنم خيلي طول ميكشه تا بازي لود كنه!!!و بيشتر وقتها هم هنگ ميكنه وسطش!!!
مشخصات دستگاهم هم اينه: motherbord:7vt600 giga cpu:2500 barton xp vga :128 radeon9200se ram:256 basse 400 GeLL ازتون ممنونم و خداحافظ

fanatic boy 61
26 March 2005, 03:43 AM
اينم بگم كه هاردم هم sata 80 هستس و ميدونم كه بدسكتور نداره

mrmbmh
30 March 2005, 07:07 PM
بد نیست سری به CPU بزنید ببینید دماش چه قدره.. شاید فن مناسب کار نگذاشتید و CPU داغ وCrash می کنه حتما این موضوعو چک کنید.

امید رضا
30 March 2005, 07:24 PM
صفحه آبي ممكنه مشكل رم هم باشه .

Evanescence
30 March 2005, 08:15 PM
سلام من يك مدت هستش كه هي هنگ ميكنم توي xp كه هستم يهو هنگ ميكنه صحفم آبي ميشه و سيستمم ريست ميشه!!! error كه ميده فقط از فايل kernel ايراد ميگيره و ميگه كه هاردتونو چك كنيد ويروس ممكنه كه باشه! بارها ويندوز با سي دي‌هاي مختلف نصب كردم، فرمت كردم،... نشد كه نشد. خيلي وقتهاهم كه ميخوام يك بازي كنم خيلي طول ميكشه تا بازي لود كنه!!!و بيشتر وقتها هم هنگ ميكنه وسطش!!!
مشخصات دستگاهم هم اينه: motherbord:7vt600 giga cpu:2500 barton xp vga :128 radeon9200se ram:256 basse 400 GeLL ازتون ممنونم و خداحافظ

به احتمال زياد از main هستش و حد اكثر از هارد ولي لز رم و سي پي يو و كارت گرافيك و ... مطمئن باش نيست

fanatic boy 61
30 March 2005, 08:43 PM
چطوري ميتونم رو ياmain رو چك كنم؟؟؟ منظورم نرم افزاره با چه برنامه‌اي ميتونم قطعاتمو تست كنم؟؟؟

Evanescence
30 March 2005, 08:59 PM
يك نرم افزار بود توي مايه هاي pc check كه تحت داس بود و فقط هم 1 مگ بود . تست قطعات رو به خوبي انجام ميداد .

moein_id
28 January 2006, 02:59 AM
دوستم يه ام پي تري پلير z-cyber داره وقتي روشنش ميكنه د از اينكه ميزنه starting دوبار خاموش ميشه از باطريش نيست مطمعنم

البته وقتي به usb ميزني ميشناستش و راهت نصب ميشه و حتي اون درايو مجازيشم مياد و ميشه توش كپي پيست كرد

از من خواست براش يه پست بزنم شايد كسي تونست يه راه حل عملي بگه

با ارزوي پيروزي براي شما

secondphoenix
28 January 2006, 09:10 AM
فن كامپيوتر من مدتيه صدا ميده. در كيس رو باز كردم ديدم كار ميكنه. هنگام كار كردن با دست نگه داشتمش، ديدم قدرتش خوبه يعني ضعيف نيست اما صداش خيلي زياده. بايد عوضش كنم؟ ماركش Intel هست.
چند وقتيه كامپيوترم كند كار ميكنه. قبل از اينكه ويندوز بالا بياد در همون صفحه مشكي حدود يك دقيقه ميمون و بعد مموري رو تست ميكنه. وقتي هم كه ويندوز بالا بياد تا حدود يك دقيقه نميشه رو آيكون ها كليك كرد. فكر ميكنم مشكل رم داره. اما هنوز 3-4 ماه از Fdisk نميگذره. چه ميتوان كرد؟

کرگدن
28 January 2006, 11:54 AM
فن كامپيوتر من مدتيه صدا ميده. در كيس رو باز كردم ديدم كار ميكنه. هنگام كار كردن با دست نگه داشتمش، ديدم قدرتش خوبه يعني ضعيف نيست اما صداش خيلي زياده. بايد عوضش كنم؟ ماركش Intel هست.
چند وقتيه كامپيوترم كند كار ميكنه. قبل از اينكه ويندوز بالا بياد در همون صفحه مشكي حدود يك دقيقه ميمون و بعد مموري رو تست ميكنه. وقتي هم كه ويندوز بالا بياد تا حدود يك دقيقه نميشه رو آيكون ها كليك كرد. فكر ميكنم مشكل رم داره. اما هنوز 3-4 ماه از Fdisk نميگذره. چه ميتوان كرد؟
فن رو تمیز کنید (گرد و خاکش رو بگیرید صدا بخاطر گرد و خاکه)

اول استارتاپ تون رو سبک کنید
چیزای بدرد نخوری که با بالا اومدن ویندوز اجرا میشن رو کم کنید

هاردتون (مخصوصاً پارتیشن ویندوز) رو دیفرگ کنید

یه بار کامل هاردتون رو برای کرم ها و تروی ها اسکن کنید
با یه آنتی اسپای ویر مطمئن :icon_cool

moein_id
29 January 2006, 01:52 AM
دوستان در مورد اون ام پي تري پلير ميخواستم يه توضيحي بدم شايد به درد شما هم خورد
من از توي خود سايت زولتريكس فرم وير جديدو گرفتم و اپديتش كردم درست شد و داره مثل روز اولش كار ميكنه

esmigel
16 August 2006, 06:00 PM
یا از رمه یامینبرد البته هاردای ساتا ورژنای قدیمیش با مینبردای گیگا یکم بد قلقی میکنه

DaaVooD
3 September 2006, 12:23 PM
پورت Usb سخت افزار نميشناسد، مشکل کجاست؟

از 3 روز قبل، USB کاميوترم که mp3 player و پرينتر بهش وصل بود کار نميکنه.(نميشناسه) جالب اينجاس که تو ويندوز 98 هم کار نميکنه!!! وقتي mp3 player وصل ميکنم روشن ميشه ولي ايکونش نمياد. البته کامپيوتر همون 3 روز پيش load setup default & bios شده . آیا ربطی داره؟
ممنون ميشم راهنمايي کنيد.

{Ho3ein}
5 September 2006, 04:20 PM
سلام به تمام دوستان
چند وقتی هست که سیستم من دچار مشکلی شده ، از چند نفری پرسیدم گفتن که احتمال داره سی پی یو سوزونده ،
مشکل از موقعی شروع شد که داشتم با نرم افزار سوییش کار میکردم که یه دفعه کامپیوتر ریستارت شد و بعد از ریستارت شدن دیگه تصویر نیومد ، یعنی مانیتور و کیس روشن بود ولی تصویری نمیومد که وقتی دوباره ریستارتش کردم متوجه شدم که صدایی که همیشه در هنگام روشن شدن کامپیوتر میاد دیگه وجود نداره. (شاید هم مشکل از رمه)
دو روز بعد از این اتفاق دوباره کامپیوتر رو روشن کردم ولی این دفعه تصویر اومد مثل حالت عادی ، تقریبا تا یه هفته خیلی عالی کار میکرد تا اینکه دوباره همین اتفاق افتاد دیگه تصویر نیومد.
به طور کلی سیستم روشن میشه ولی تصویر نداره !
در ضمن من مشخصات سیستم رو هم بهتون بگم شاید کمکی کنه

چیزایی که به نظرم لازمه
سی پی یو 2.2
مادر بورد Pe Max 845 MSI
رم 256 باس 333 اسپکتک
گرافیک Radeon 9550 Asl 128 Mb

sajjadnegaresh
5 September 2006, 04:37 PM
سلام به تمام دوستان
چند وقتی هست که سیستم من دچار مشکلی شده ، از چند نفری پرسیدم گفتن که احتمال داره سی پی یو سوزونده ،
مشکل از موقعی شروع شد که داشتم با نرم افزار سوییش کار میکردم که یه دفعه کامپیوتر ریستارت شد و بعد از ریستارت شدن دیگه تصویر نیومد ، یعنی مانیتور و کیس روشن بود ولی تصویری نمیومد که وقتی دوباره ریستارتش کردم متوجه شدم که صدایی که همیشه در هنگام روشن شدن کامپیوتر میاد دیگه وجود نداره. (شاید هم مشکل از رمه)
دو روز بعد از این اتفاق دوباره کامپیوتر رو روشن کردم ولی این دفعه تصویر اومد مثل حالت عادی ، تقریبا تا یه هفته خیلی عالی کار میکرد تا اینکه دوباره همین اتفاق افتاد دیگه تصویر نیومد.
به طور کلی سیستم روشن میشه ولی تصویر نداره !
در ضمن من مشخصات سیستم رو هم بهتون بگم شاید کمکی کنه

چیزایی که به نظرم لازمه
سی پی یو 2.2
مادر بورد Pe Max 845 MSI
رم 256 باس 333 اسپکتک
گرافیک Radeon 9550 Asl 128 Mb

اگه CPU سوخته باشه ديگه بعد از چند روز مجدد سيستم بالا نمي ياد .
اگه الان هم باز هم سيستم ديگه تصوير نمي ده ، اول مطمئن بشو كه CPU داغ مي كنه يا نه .
اگه سي پي يو داغ مي كنه پس مشكل از مادربرد هستش ، احتمالا رگلاتور پاور مشكل داره ، يه بار هم بايد پاور سيستمت رو چك كني.

esi25000
5 September 2006, 05:19 PM
سلام
من در سیستم خودم دو تا هارد دارم که یک برای موزیک هستش.با برنامه پارتیشن مجیک فرمت داریوها رو ntfs کردم .وقتی کامپیوتر ریست کردم دیگح درایوهای هارد دوم در ویندوز نشان نمیدهد.
در ضمن برنامه پارتیشن دیگر نصب نمی شود.
با تشکر

pooryab
5 September 2006, 05:57 PM
من 7 گیگ از هاردم بد سکتور برداشته!!!
به نظر شما میتونم کاری بکنم!؟

pooryab
5 September 2006, 05:58 PM
من 7 گیگ از هاردم بد سکتور برداشته!!!:icon_twis
به نظر شما میتونم کاری بکنم!؟:icon_cry:

web
5 September 2006, 06:07 PM
من 7 گیگ از هاردم بد سکتور برداشته!!!
به نظر شما میتونم کاری بکنم!؟

بله

مراحل رفع بدسكتور در ويندوز :

روي My Computer دابل كليك كنيد

درايوي را كه مي خواهيد عيب يابي منيد انتخاب كنيد

Properties را از منوي File انتخاب كنيد. اكنون بايد يكسري اطلاعات و مشخصات از اين درايو در منوي Properties ببينيد.

تب Tools را انتخاب كنيد.

تكمه Check Now را از قسمت Error Checking كليك كنيد.

بسته به ورژن ويندوز خود گزينه "thorough" يا " Scan for and Attempt of Recovery Bad Sector" را انتخاب كنيد.

روي ري استارت كليك كنيد.

اكنون سلامت هارد ديسك شما چك مي شود در پايان بايد خدمت شما عزيزان عرض كنم كه نرم افزارهاي مفيد زيادي براي عيب يابي و تعمير هارد ديسك ها وجود دارد كه بهتر و قوي تر از نرم افزار استاندارد ويندوز عمل مي كنند ولي قبل از اينكه مشكلي براي هارد ديسك شما پيش بيايد بايد آن را نصب كرده باشيد.

سلام
من در سیستم خودم دو تا هارد دارم که یک برای موزیک هستش.با برنامه پارتیشن مجیک فرمت داریوها رو ntfs کردم .وقتی کامپیوتر ریست کردم دیگح درایوهای هارد دوم در ویندوز نشان نمیدهد.
در ضمن برنامه پارتیشن دیگر نصب نمی شود.
با تشکر

شما هارد اول رو از مدار سيستم خارج كن و ببين با هارد مشكل دار مياد بالا يا نه. اگر نيومد تنظيمات ست آپ سيستم رو چك كن و ببين درست نصب شده باشه. و اگر تنظيمات درست بود با يك ديسكت راه انداز سيستم رو بيار تو داس و بعد روش ويندوز بريز.
اگر روش بالا جواب نداد مشكلتو با جزئيات بيشتر اينجا اعلام كن.

ياعلي

{Ho3ein}
5 September 2006, 10:32 PM
اگه CPU سوخته باشه ديگه بعد از چند روز مجدد سيستم بالا نمي ياد .
اگه الان هم باز هم سيستم ديگه تصوير نمي ده ، اول مطمئن بشو كه CPU داغ مي كنه يا نه .
اگه سي پي يو داغ مي كنه پس مشكل از مادربرد هستش ، احتمالا رگلاتور پاور مشكل داره ، يه بار هم بايد پاور سيستمت رو چك كني.

اگر مشکل از رگلاتور پاور باشه باید چیکار کنم ؟ ، چطور پاور رو چک کنم؟

pooryab
5 September 2006, 11:14 PM
بله

مراحل رفع بدسكتور در ويندوز :

روي My Computer دابل كليك كنيد

درايوي را كه مي خواهيد عيب يابي منيد انتخاب كنيد

Properties را از منوي File انتخاب كنيد. اكنون بايد يكسري اطلاعات و مشخصات از اين درايو در منوي Properties ببينيد.

تب Tools را انتخاب كنيد.

تكمه Check Now را از قسمت Error Checking كليك كنيد.

بسته به ورژن ويندوز خود گزينه "thorough" يا " Scan for and Attempt of Recovery Bad Sector" را انتخاب كنيد.

روي ري استارت كليك كنيد.

اكنون سلامت هارد ديسك شما چك مي شود در پايان بايد خدمت شما عزيزان عرض كنم كه نرم افزارهاي مفيد زيادي براي عيب يابي و تعمير هارد ديسك ها وجود دارد كه بهتر و قوي تر از نرم افزار استاندارد ويندوز عمل مي كنند ولي قبل از اينكه مشكلي براي هارد ديسك شما پيش بيايد بايد آن را نصب كرده باشيد.

من این کارو قبلا کرده بودم ...! :icon_razz

sajjadnegaresh
5 September 2006, 11:30 PM
اگر مشکل از رگلاتور پاور باشه باید چیکار کنم ؟ ، چطور پاور رو چک کنم؟
اول پاور سيستم رو چك كن . يه پاور ديگه از دوست يا آشنا بگير و وصل كن ببين چه حالتي هستش .
اگه بازم تصوير نداد كه اين بار بايد چك كني ببيني سي پي يو بعد از روشن كردن داغ مي كنه يا نه
اين بخش هم به اين صورته كه فن سي پي يو رو در مياري سيستم رو روشن مي كني حدود 20 ثانيه دستت روي سي پي يو باشه . اگه احساس كردي كه تغيير دما داره يعني سي پي يو سالمه ولي اگه سرد موند بعد از اون تايم پس سي پي يو سوخته وگرنه مشكل از مادربرده . بايد بدي براي تعمير و سرويس

harzaabe
8 September 2006, 10:18 PM
هارد من 120 هست مدتی هست که سرعتش خيلی پايين هست و به سختی کار ميده ، يه عيب ديگه که داره اينه که windows 98 رو روش نميشه نصب کرد ، بعضی نرم افزار ها هستند که ميگه عيب سخت افزاری رو بر طرف ميکنه ؟آيا جديند؟دوستان لطفاً کمک کنند و اگر هم اطلاعاتی بدند ممنون ميشام

esmigel
19 September 2006, 12:52 PM
من یه بار سه تا ویندوز روی هارد روی سه تا پارتیشن مجزا ریختم...این مشکل شما
واسم پیش اومد...

Javid
20 September 2006, 08:01 PM
من چند روزه هاردم یه صدای شبیه قر-قر میکنه .. مثله هاردای کوانتوم قدیمی که همین صدا رو داشتند... کسی میدونه ایراد از کجاش هست؟ و آیا خطرناکه یا نه؟
ممنون.

esmigel
20 September 2006, 08:45 PM
هاردی که اخر عمرش باشه صدا میده...مثل هارده قبلیم...