View Full Version : مشکل هنگام فرستادن فایل!!!
اميد ر65
14 August 2005, 06:13 PM
سلام.آقا من 1 مشکلی دارم,اونم اینه که وقتی میخوام فایل های با حجم بیشتر از 3مگابایت رو بفرستم ایراد میگیره!!(Not Enough memory to perform operation.Delete Some data first)!!!ولی الان فن مموری 2.70 مگابایت خالی داره!!! :icon_roll
من که قبلا 6600 داشتم به این مشکل بر نخورده بودم!!کلی کلافم کرده! :icon_cry:
ممنون میشم اگه کمکم کنین! :icon_cool
14 August 2005, 07:05 PM
باید بالای 1.5 برابر حجم فایل فضای خالی داشته باشید
RoSo
14 August 2005, 08:13 PM
آقای امید....
شما خودت میگی فقط 2.70MB خالی داری ولی فایلت 3MB هستش !!!
Shahrooz
15 August 2005, 02:07 AM
dj roso درست ميگه ولي در كل اين مشكل توي sx1 وجود داره چون حافظه ي گوشي كمه و در ضمن مسيج ها هم روي مموري كارد نمياد.
واسه ي حل اين مشكل برنامه ي MsvdriveE رو نصب كنيد و اونو فقط يكبار اجرا كنيد
مشكل شما حل ميشه.
لينك دانلود:https://www.sharemation.com/samurai...E.zip?uniq=785 i
در ضمن اگه در بعد از اجرا كردن برنامه و يا در حين ان app.closed رو مشاهده كردين مهم نيست و مشكل حل شده
تاكيد ميكنم كه هر بار كه اين برنامه رو نصب مي كنيد فقط بايد يكبار اونو اجرا كنيد.
PAYAM
15 August 2005, 02:32 AM
مسيج ها در اس ايكس وان (و هر سيمبين ديگري) به طور پيش فرض روي مموري خود گوشي قرار ميگيرند. براي فرستادن فايل به وسيله بلوتوث از روشي مشابه اس ام اس استفاده مي شود و اگر فضاي خالي درايوي كه مسيج روي ان ذخيره شده است كمتر از مقدار فايل باشد نميتواني آن فايل را ارسال (يا دريافت) كنيد. براي حل اين مشكل برنامه اي را كه شهروز عزيز گذاشتند اجرا كنيد تا محل سيو شدن مسيج هايتان از حافظه گوشي به حافظه جانبي (مموري كارد) تغيير كند.
توجه داشته باشيد كه حافظه فون 6600 كمتر از 7 مگ و اس ايكس وان كمتر از 4 مگ است. بنابراين اين مشكل كمتر روي 6600 اتفاق ميفتد.
توجه كنيد كه در اين صورت تمام مسيج هاي فعليتان پاك ميسود ولي به نظر من ارزش دارد چون در عوض بعد از اجراي اين برنامه با مستر ريست كردن گوشيتان مسيج هايتان را از دست نميدهيد. (برنامه بك آپ گيري مسيج Siemens DATA Suite در اكثر مواقع مشكل دارد) همچنين مشكلتان با ارسال و دريافت فايل هاي حجيم حل ميشود.
Nima1989
15 August 2005, 02:49 AM
تاپیک تکراری است
دوست من اگر سرچ میکردید به جواب میرسیدید
بلای ناگهانی
15 August 2005, 03:27 AM
دوست عزيز چون حافظه داخلي sx1 متاسفانه حجم كمي داره نمي تونه اهنگ هاي با حجم زياد رو با بلوتوث دريافت كنه ربطي هم به مموري كارت نداره به حافظه خود گوشي بستگي داره كه حجمش كمه
اميد ر65
16 August 2005, 08:01 AM
از همه دوستاني كه راهنمايي كردن كمال تشكر رو دارم! :icon_cool
borji
19 August 2005, 08:40 PM
شهروز جان امکانش هست که لینکی که دادی رو جای دیگه آپلود کنی ؟ چون سایت زیر واسه من فیلتر شده https://www.sharemation.com
PAYAM
20 August 2005, 02:46 AM
@ borji
دوست عزيز از لينك زير دانلود كنيد:
http://www.satblog.persiangig.com/MsvDriveE.zip
اميد ر65
20 August 2005, 02:28 PM
شهروز جان واقعا ممنونم!کاملا درست عمل می کنه :icon_cool
borji
21 August 2005, 01:31 PM
ممنون پیام جان
m_d_1980
27 August 2005, 12:19 AM
توجه كنيد كه در اين صورت تمام مسيج هاي فعليتان پاك ميشود ولي به نظر من ارزش دارد چون در عوض بعد از اجراي اين برنامه با مستر ريست كردن گوشيتان مسيج هايتان را از دست نميدهيد.
با اينكار sms هاي فعلي پاك نمي شود بلكه چون در درايو C مانده اند خوانده نمي شوند ولي اگر با برنامه اي مثل seleq و يا system commander آنها را از زيرشاخه هاي دايركتوري c:\system\mail\oooo1oo1_s و امثالهم به شاخهاي مشابه در درايو E: منتقل كنيد آنها را مشاهده خواهيد كرد.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.