PDA

View Full Version : دستگاهی برای از کار انداختن دزدگیر ماشین

meshki_rangeh_eshgeh
14 August 2005, 03:42 AM
با سلام به همگی

چند روز پیش یک سارق خودرو را در محله ما گرفتن که دزدگیر ماشین ها را سه سوت از کار می انداخت

برام جالبه بدونم حتما دوستان هم براشون جالبه .

پس هر کسی هر اطلاعاتی داره در این مورد بیان کنه تا استفاده کنیم

در ضمن این فرد ادعا کرده در کلانتری که با دستگاه دزدگیر را از کار می انداخته آیا کسی اطلاعاتی در این

مورد داره ؟

خلاصه همه جور اطلاعات بدین

ممنون از همگی
:icon_cool ایران امید یاران

دانيال
14 August 2005, 06:06 AM
سلام خسته نباشید

داداش همچین چیزی امکان نداره اینجوری بود ملت الکی دزدگیر رو ماشیناشون نمی انداختن ولی به نظر من طرف اول درو واز میکرده بعد سه سوت دستشو رو شاسی در میذاشته .

یا حق................

alireza_shd
14 August 2005, 10:43 AM
یه گیره مخصوص می سازند می کنند لای در تا شاسی رو نگه داره بعد درو باز میکنند و کلک دزد گیر رو می کنند!

tabeta_03
14 August 2005, 02:06 PM
دزدگیر دزدگیر باشه فقط با ریموت خودش باز میشه تاز اگه درهم باز بشه ماشین استارت نمیزنه تا دزدگیر به اون فرمان نده یعنی برقش وصل نمیشه تا از مدار خارج نشه...

Orion
14 August 2005, 02:06 PM
خب اونوقت sensor ها رو چجوري رد مي‌كنند؟

Evanescence
14 August 2005, 03:41 PM
دوستان این کار شدنیست . با زدن باتری کامیون به بدنه اتومبیل دزدگیر میسوزد :icon_eek:

meshki_rangeh_eshgeh
14 August 2005, 05:20 PM
2 نفر از دوستان Evanescence va alireza مواردی را مطرح کردن که از این 2 بزرگوار ممنونم ولی فکر کنم

باید در این موضوع بیشتر بحث شود پس لطفا بقیه دوستان هم ما را در این تاپیک یاری کنند .

در ضمن از کار انداختن دزدگیر برای سرقت لوازم داخلی خودرو نطیر سیستم صوتی نیز بکار میرود پس

میتوان گفت هر چی بیشتر بدانیم بهتر میتوانیم پیشگیری کنیم .

منتظر جواب های دوستان جهت راهنمایی همگی هستم و هستیم

ایران یعنی 5 حرف که 70 میلیون از آن حمایت می کنند . :icon_cool

RoSo
14 August 2005, 08:28 PM
به نظر من طرف دروغ گفته. برای دزدی احتیاج به دستگاه نیست و خیلی ساده همونظور که Evanescence گفت میشه خیلی راحت از شر دزدگیر خلاص شد.احتیاجی به باطری کامیون هم نیست و با باطری معمولی ماشین هم میشه اینکارو کرد.
البته بستگی به نوع ماشین هم داره.من یه تجربه شخصی رو بگم. 206 یکی از راحتترین ماشین ها برای دزدیه .البته نه اینکه خود ماشین رو ببرن چون واقعا دزدیدن 206 محال که نیست ولی کار حضرت فیله ولی خیلی راحت میشه در 206 رو باز کرد و ضبط و باند و اینارو برد. دستگاه هم نمیخواد.میدونیم که 90% از کسانی که 206 دارن از ترس بهم ریختن سیستم کامپیوتر ماشین دزدگیر نمیذارن و به قفل مرکزی خود ماشین اکتفا میکنن و اونم که کارش یه پیچ گوشتیه. میندازن تو قفل در و با یک ضربه اونو فرو میکنن تو قفل و با یک چرخش در باز میشه. همینطوری 2 بار ماشین ما رو خالی کردن...... :icon_arro

نويد hp
14 August 2005, 09:28 PM
در مورد باطري درست ميگيد .
ولي در بعضي از آژير هايي كه براي دزد گير به كار ميره يك باطري بك آپ هم وجود داره ( البته من به اين اسم شنيدم )
ميگن دزد گير هايي كه از اين مدل باطري ها استفاده ميكنند وقتي كه با باطري كاميون يا ماشين خود دزدگير رو بسوزونند باز هم خود به خود آژير ميكشه .

آپارتمان
14 August 2005, 10:11 PM
در مورد باطري درست ميگيد .
ولي در بعضي از آژير هايي كه براي دزد گير به كار ميره يك باطري بك آپ هم وجود داره ( البته من به اين اسم شنيدم )
ميگن دزد گير هايي كه از اين مدل باطري ها استفاده ميكنند وقتي كه با باطري كاميون يا ماشين خود دزدگير رو بسوزونند باز هم خود به خود آژير ميكشه .

در تایید صحبت دوست گرامی :من 206 دارم و دزدگیرشم joy life هست که باطری بک آپ داره و اگه برق ماشینم ار کار بیفته مشکلی پیش نمیاد :icon_cool

meshki_rangeh_eshgeh
15 August 2005, 01:39 AM
متشکرم که دارید در این تاپیک اطلاعات خود را با بقیه دوستان در میان میگذارید

طبق راهنمایی دوستان با باطری کامیون یا باطری معمولی دزدگیر از کار میافتد .

یعنی باطری را میزنند به بدنه؟

لطفا بگویید به چه طریق این کار صورت میگیرد

رستم و سهراب بچه ایران بودن :icon_cool

navid-83
15 August 2005, 02:33 AM
دوستان ما سمند داریم که دزدگیر فابریک خودش باطری بک آپ داره تا 1 ساعت میتونه سیستمو تغذیه کنه.
وسیستمش طوریه که اگه موقع فعال بودن دزدگیر به هر دلیل برق سیستم قطع بشه یا کسی بخاد با کلید مخصوصش صدای دزدگیرو قطع کنه شروع به صداکردن میکنه.وحتما باید اول دزدگیر غیر فعال بشه.
اگه بخوایین میتونین فیلم "کما" رو هم نگا کنین ببینین چطوری یه سوته دزدگیر ماشینا رو از کار میندازن.اگه چیزی فهمیدین بگین چون من نفهمیدم چطوری این کارو میکنن.
استفاده از باطری رو هم شنیدم که باعث میشه کل سیمکشی ماشین میسوزه بعد ماشینو با هل دادن یا بکسل کردن میبرن جای دیگه و با یه کم سیم موتورو روشن میکنن تا بعدا سیمکی رو عوض کنن.

alireza_shd
15 August 2005, 11:27 AM
این زدن باتری به بدنه سر کاری هست گوش نکنید! اصلاً هیچ تاثیری نداره! (یه دوست نقاش اتوموبیل پیدا کنید باز کردن در تمتم ماشین ها رو بلده)
پیچ گوشتی کار ناشیا هست و فقط ضبط دزدا ایم کار رو می کنند! حرفه ای تر ها از یه مفتول خم استفاده می کنند که به قفل آسیب نرسه!
از کار انداختن دزدگیر خیلی راحت هست (اگر شوک سنسور جیغ نکشه) درو که باز کردی تمام دزدگیر ها زیر داشبورد هست کابلشو می کشی محل قطی سیم های سویچ نیز همون جاست ( tabeta_03 ) سیم ها رو به هم وصل میکنی و فرار!!!!
کل این عملیات کمتر از 1 دقیقه کار میبره!!!!!
ایمن ترین وسیله قفل فرمان هست.
206 رو معمولاً حل می دن کوچه بقلی شب می برندش!

kima
15 August 2005, 12:25 PM
سیستم برق را من زیاد شنیدم
چون برق بالا به بدنه میدن فیوز ها میسوزه و به عبارتی برق قطع میشه
بک آپ نداشته باشه تمامه
البته این جریان اگر به بک آپ م برسه اون هم میسوزه

rin9mast3r
15 August 2005, 12:53 PM
این زدن باتری به بدنه سر کاری هست گوش نکنید! اصلاً هیچ تاثیری نداره! (یه دوست نقاش اتوموبیل پیدا کنید باز کردن در تمتم ماشین ها رو بلده)
پیچ گوشتی کار ناشیا هست و فقط ضبط دزدا ایم کار رو می کنند! حرفه ای تر ها از یه مفتول خم استفاده می کنند که به قفل آسیب نرسه!
از کار انداختن دزدگیر خیلی راحت هست (اگر شوک سنسور جیغ نکشه) درو که باز کردی تمام دزدگیر ها زیر داشبورد هست کابلشو می کشی محل قطی سیم های سویچ نیز همون جاست ( tabeta_03 ) سیم ها رو به هم وصل میکنی و فرار!!!!
کل این عملیات کمتر از 1 دقیقه کار میبره!!!!!
ایمن ترین وسیله قفل فرمان هست.
206 رو معمولاً حل می دن کوچه بقلی شب می برندش!
دمت گرم بابا اینکاره :icon_arro :icon_arro
--
شوخی کردم به دل نگیری ولی این دورو زمونه دزدگیر فایده نداره ! :icon_idea

مودي
15 August 2005, 03:46 PM
اغلب به‌جای زدن برق به بدنه، شیشه چراغ خطر جلو را می‌شکنند و اتصال کوتاه می‌دهند و فیوز می‌پرد. اینطوری خیلی احتیاجی به حمل یه باطری سنگین با خودشون ندارند. تو این چند ساله من دو تا مصاحبه جالب با دو تا دزد حرفه‌ای ماشین تو روزنامه خوندم که آموزنده بود. چکیده کلام این‌که یکیشون می‌گفت منو ماشین‌هایی که چند تا کلید مخفی دارن کلافه می‌کنند و دیگری می‌گفت وقتی به فرمون ماشین‌ها زنجیر می‌بینم از خیر ور رفتن باهاشون می‌گذرم و می‌رم سراغ بعدی! یه تاپیک خیلی خوب پارسال در مورد راه‌های جلوگیری از دزدی ماشین تو همین پرشین هال داشتیم که نتیجه آخرش این شد که هم از قفل فرمون استفاده بشه و هم از قفل پدال. من‌هم فکر کنم با اضافه کردن یه سوئیچ مخفی به این فهرست، می‌شه یه کم خیال خودمونو راحت کنیم. هرچند خدا نکنه یه دزدی واقعا بخواد ماشینی رو بدزده. او‌ن وقت دیگه کمتر چیزی جلودارشه! :icon_cool

Evanescence
15 August 2005, 04:25 PM
البته به قفل فرمون هم نمیشه چندان اطمینان کرد ولی به قفل پدال چرا !

RoSo
15 August 2005, 08:36 PM
بتهرینش این قفل هاییه که از فرمون به پدال وصل میشه و از همه مطمئن تره ولی خب این فقط باعث میشه ماشین رو نبرن ولی نمیتونید از دزدیده شدن سیستم و باند و از همه مهمتر که هر روز هم بیشتر میشه یعنی دزدیدن کنسول 206 جلوگیری کنید. خدایی بردن کنسول خیلی ضدحاله چون باید کل تهران رو بگردی تا شاید یه دست دومش رو با قیمت های بالا (از 50 تومن تا 150 تومن) گیر بیاری.
دزدای نامرد :icon_cry:

امید رضا
15 August 2005, 09:18 PM
قفل فرمونم فایده نداره . چون چاره اش یه آچار ه ! پیچ فرمونو باز میکنن و با یه انبر قفلی بجای فرمون و... ( این نکته رو خودم تجربه کردن چون کلید ماشین رو گم کردم و فقط کلید ماشین رو داشتم . یکی از مکانیکها این روش رو یادم داد . ولی خیلی سخت بود باهاش رانندگی کردن . بردمش تا مکانیکی و با فرز قفل فرمونو برید )
در کل فقط به شانستون بستگی داره که چه دزدی بهتون بخوره . اگه بخواد ماشین رو ببره حتما اینکارو میکنه و هیچ راهی هم جلودارش نیست.

Hamed
16 August 2005, 12:26 AM
تو روزنامه همشهری نوشته بود که سیتم امنیتی یکی از ماشینای داخل با شکستن اینه و اتصال کوتاه سیمهای ان به راحتی از کار می افتد.

Sajady
16 August 2005, 08:44 PM
نظرتون در باره قفل دنده چيست؟

امید رضا
16 August 2005, 10:02 PM
فقط تا یه مدتی کاربرد دارن ولی بعدش راهش رو ÷یدا میکنن
مثلا 2-3 سال پیش یه شرکتی بود که دستگاه اونا چرخ ها رو قفل میکرد ولی باز روش ضدش ÷یدا شد و این روش هم فایده نداشت .

Sajady
21 August 2005, 07:49 PM
به نظر من روش هاي مكانيكي (مثل قفل فرمان و پدال و دنده) با اينكه ابتدائي تر هستند مطمئن تر از روش هاي الكترونيكي هستند. ولي اگه هر دو را با هم بكار بگيريم كه خيلي بهتره

Mazhar
22 August 2005, 04:59 PM
سلام دوستان.من يك شوك سنسور براي دزدگير مي خوام .ميخوام محدوده حساسيت اون رو انتخاب كنم.يعني براي ضربه هايي كه خيلي شديد نباشند فعال نشود يا به عبارت ديگه حساسيت كمي داشته باشد. كسي ميدونه چطور ميشه محدوده حساسيت رو انتخاب كرد؟

null_sessionz
23 August 2005, 02:45 AM
همه شک سنسورها قابلیت تنظیم دارن !!!

babaei
23 August 2005, 03:43 PM
احتیاجی به یک باطری بزرگ نیست یه باطری 12 ولت خشک 4 آمپر و یک کویل یا ترانس های ولتاژ !!!!

Sajady
23 August 2005, 04:04 PM
خيلي از شوك سنسورا رو خودشون پتانسيومتري جهت اينكار دارند.

astiak
24 August 2005, 12:14 PM
در مورد 206 دوستم چند وقت گفت كه صندوق عقب 206 اش رو همچين باز كردن كه وقتي 110 اومد گفتش كه داره دروغ ميگه آخه خيلي تمييز بازش كرده بودن . بعد كه رفتيم تهو توشو در آورديم فهميديم كه قفلهاي صندوق عقب پژو ها مگنت هستن و با آهنربا اگه لمشو بدوني راحت باز ميشن ولي فقط تو 206 چون صندوق به اتاق راه داره اينكاره با 206 ميكنن
و البته در مورد باطري كه به بدنه وصل ميكنن كافي كه ديود به دزدگير (دزد گير هاي ضد سرقت) و حتي به منفي باري وصل كنيد تا اتصال كوتاه برقرار نشه و باطري ماشين از كار نيفته

persian_gulf
25 August 2005, 01:30 AM
یه چیز خنده دار
کاپوت 206 عموم را بردن . . .
حالا که می خواد بفروشه هیشکی باور نمیکنه که بردن . . همه فکر می کنن تصادف کرده