View Full Version : تاثير کمک فنر خوب وبهترين مارک
FARZAD_1975
13 August 2005, 06:59 PM
با سلام خدمت همه دوستان و اساتيد
من پرايدمو امروز تحويل گرفتم ميخواستم بدونم تاثير کمک فنر خوب و نام وقيمت بهترين مدل کمک رو بدونم/ با تشکر فراوان
alireza_shd
14 August 2005, 10:46 AM
اگر برای رانندگی معمولی می خواهی به نظر من بهترین مارک دلفی آمریکا هست ولی سخت گیر می آید. اگر برای مسابقه می خواهی و کورس فنر و کمک ریسوس آلمانی بگیر.
کمک فنر تو راحتی و هدایت بهتر ماشین خیلی تاثیر داره اگر فنر های مناسبی داشته باشید ماشین خیلی سخت چپ می کنه و پیچ ها را بهتر رد می کنه
bachebahal
14 August 2005, 12:00 PM
نظرتون در مورد کمک فنر های کره ای اوریجینال خود پراید چیه؟
FARZAD_1975
14 August 2005, 01:44 PM
قيمتش چه جورياس ؟؟
bachebahal
14 August 2005, 07:29 PM
دونه ای حدودا 20 تومنه
alireza_shd
15 August 2005, 11:32 AM
کمک های آمریکایی بهتر به پراید می خوره! (ماشین آمریکایی هست و با قطعات استاندارد آمریکا طراحی شده)
FARZAD_1975
15 August 2005, 03:38 PM
عليرضا خان منظورت دلفي آمريکاست ؟ قيمتش چه جوره ؟ اصلشو از کجا گير بيارم؟
bachebahal
3 October 2005, 03:27 PM
اقا پس نتیجه چی شد من میخوام برم کمکامو عوض کنم چیکار کنم؟اگه امریکای اصلش نیس کره ایشو بگیرم؟راسی فنراشم مدلا مختلف داره؟اگه ممکنه منو راهنمایی کنید.ممنون
alireza_shd
4 October 2005, 08:11 AM
بهترین مارک برای پراید دلفی هست. قیمتش رو نمیدونم ولی اصلیش رو می تونید از لوازم یدک های معتبر گیر بیارید.
(تو شیراز فلکه فرودگاه دارند)
pesaremelli
7 October 2005, 12:50 PM
ما روي پرايدمون كمك دلفي امريكايي انداخته بوديم ماشين هم گارانتي بود و براي هر كمك فنر 3500 تومن ازمون ما به تفاوت گرفتن كاركردشون عاليه بهتره اينو هم بدونيد كه delphi group بزرگترين توليد كننده ي قتعات اتومبيل بعد از شركت بوش المان هستش
كسري
7 October 2005, 01:42 PM
اقا من رفتم پرس و جو گفتن با هزینه نصب یه چیزی حدود 100 تومن در میاد.گفت بهتره 2 تا جلو دلفی و عقب و کره ای بندازی.حالا به نظر شما میگین وایسم تا کمکا خراب بشن و به صرو صدا بیوفتن یا برم عوضشون کنم اصلا اونقدر تاثیر داره که من برم اینقدر هزینه کنم؟
alireza_shd
8 October 2005, 08:30 AM
کمک های ایرانی معمولاً جام می شوند (کمتر پیش می آید به سرو صدا بیوفتند). آره بزار کنکخ ای خودت خراب شود در ضمن تو نمایدنگی (در زمان گارانتی) برای کمک های آمریکا حدود 10000 واسه هر کنک تفاوت می گیره. 100 هزار تومن قیمت کمک اسپرت هست که توصیه نمی شود
kasra03
9 October 2005, 01:48 AM
به من گفتن که کمکای دلفی هر کدوم 17000 تومن کمک فابریکشم 20000 تومن .فنراشم بخوام با کره ای عوض کنم 16000 میشد یه چیزی حدوده 100 تومن با هزینه نصبو اینا میشه کمکا ایرانیشم گفت اگه نو بودم ازت بر نمیداشتم!!!بدم گفت فکر نکن کمکاشو عوض کنی میشه کاپریس!! :icon_sad: ولی یه کم بهتر میشه!راسی ماشین من گارانتیه یعنی اخراشه ولی فکر نکنم نمایندگی کمک هامو بر داره!
kasra03
10 October 2005, 08:18 PM
کسی نیس راهنمایی کنه؟!من شنیدم پراید های 84 کمکاش گازی شدن و خیلی نرمن کسی چیزی میدونه؟بعدم به من گفتن بهتره کمک های جلو رو دلفی بندازم عقب و فابریک کره ای کسی نظری نداره؟چیکار کنم خیلی ماشینم خشکه اصلا تغییر زیاد میکنه؟
hamed.black
11 October 2005, 11:31 AM
کمکای ایرانیو که بر نمیدارن ولی یکی از دوستای من کمک اصل ژاپن انداخته ماشینش خوب شده بهتر از ایرانی و کرهای عمل میکنه تازه ماشینشم ارتفاع زده..........
4 تا شو خرید 95 تومن........
kasra03
12 October 2005, 02:25 AM
شما مطمعنین؟به من گفت 2 تاش 80 تومن ژاپونی ها که به درد ماشینای سنگین میخوره و برا پراید فرقی نداره!!
sunnyboy
15 November 2005, 01:58 PM
دوستان نظرتون درباره کمک فنر های گازی چیه ؟ یه تبلیغ درباره کمک فنر های گازی دیدم که ساخت ایران هم بود قیمتش هم حدود 55 تومان ( 4 عدد ) بنظرتون ارزش داره برم بندازم ؟
من زیاد از مکانیک چیزی نمیدونم ولی با کمک فنرهای گازی هم ارتفاع خودرو را میشه تنظیم کرد ؟
motamedi
18 November 2005, 02:41 AM
سلام :)
من بعد از چند ماهي كه از ماشينم استفاده كردم خيالم از موتور و بخش هاي مكانيكي ماشين راحت شده. ولي به شدت نگران اوضاع جلوبندي و كلا سيستم تعليق (suspension) ماشين هستم. كاملا با دقت از چاله ها عبور مي كنم و فكر نمي كنم تا حالا از روي سرعت گيري با سرعت بيشتر از 5 كيلومتر بر ساعت رد شده باشم اما با تمام اين اوصاف ضعف ماشين رو در اين بخش احساس مي كنم.
ميخوام بدونم براي داشتن يه ماشين مستحكم براي مدت طولاني چه كار بايد كرد؟ مثلا آيا عوض كردن كل جلوبندي ماشين، بدون توجه به هزينش، كار درستيه؟ اصلا چه عواملي در استحكام و قدرت ماشين در اين زمينه دخيل هستن؟ براي تقويتشون چه كار ميشه كرد؟ آيا همه چيز به همين كمك فنر ختم ميشه؟
با سپاس
آرش معتمدي
hamed.black
18 November 2005, 03:50 PM
ولي من ديدم كه انداخت با همون قيمت خوبم جواب داد.................
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.