View Full Version : يونيكس و لينوكس باز مشكل آفريدند
alish
23 September 2004, 04:20 PM
سيستم عامل يونيكس و لينوكس از نظر كنسول سرپرستي داراي نقض هستند, كه باعث ناسازگاري سيستمها ميشود.
باگ موجود درUser min كه بخش سرپرستي ويژهاي براي لينوكس و يونيكس است, امكان معرفي يك كدآلوده را هنگاميكه كاربران در حال مشاهده يك نامه الكترونيكي از طريق وب هستند, فرآهم ميسازد.
بنابراين گزارش, اينكه مخرب و حمله گر از امتيازات و ويژگيهاي سرپرست و مجري User min استفاده و تقليد خواهد كرد.
گفتني است, Usermin به كاربران اجازه ميدهد, اكانتهاي خود بروي شبكه را از طريق رابط مستقر در وب سرپرستي كرده و اعمالي چون؛ خواندن ايميلهاي Online را انجام دهند.
لازم به ذكر است, Web min ابزار سرپرستي سيستم است, و به همراه گونههاي مختلف نرم افزار لينوكس از جمله؛ Suse، Mandarke و Gentoo به مشتريان ارايه و تحويل داده ميشود.
Vafa
6 October 2004, 02:50 AM
باز هزار رحمت به Unix و Linux
Microsoft که روی اینارو به شدت سفید کرده!
houtanal
6 October 2004, 03:02 AM
از بعدي كه تو داري فكر مي كني نه
روند پيدايش و كشف باگ ها در سيستم هاي لينوكسي خيلي سريع تر از ويندوز است
payamix
6 October 2004, 06:59 PM
شما كه الان جلوتون ويندوز بازه چرا ازش استفاده ميكنيد ؟
خب با لينوكس كار كنيد!
آيا هيچ سيستم عامل ديگري اينقدر user friendly و قدرتمند پيدا ميكنيد ؟
houtanal
6 October 2004, 07:43 PM
لينوكس برخلاف تفكر عام سيستم عامل بسيار كاربر پسندي است
payamix
6 October 2004, 08:32 PM
من خودم لينوكس ردهت رو روي سيستمم نصب دارم و اين حرف شما رو به هيچ وجه قبول ندارم.
houtanal
6 October 2004, 08:40 PM
چون بلد نيستي باهاش كار كني! :lol:
Lizard
6 October 2004, 09:57 PM
دقيقآ اين حرف رو قبول دارم. ويندوز اولين و برترين هست.
لينوكس برخلاف تفكر عام سيستم عامل بسيار كاربر پسندي است
كدوم كاربر ؟ اگر منظور شما اون كاربرايي هست كه بايد در يك كشور قوانين كپي رايت رو رعايت كنند و براي صرف هزينه كمتر به طرف لينوكس رو ميارن.
در حالي كه ويندوز بهترين هست براي خريد يك نسخه از ويندوز xp بايد حداقل 2 برابر لينوكس هزينه كرد...
و چيز مسخره اين هست كه برنامه نويسايي كه براي كارشون ارزش قايل نيستن... حقشون نابودي هست نه پا گرفتن... اغلب ميگن php به دليل open source بودن عاليه... اما همين open source بودنه كه تمام حفره ها رو به هر برنامه نويسي نشون ميده...
houtanal, شما حاضري چند تا از برنامه هات رو كه خودت نوشتي به صورت open source در سايت قرار بدي ؟
houtanal, فكر نميكني اين خيانت باشه كه با ويندوز و داس مايكرو سافت كامپيوتر رو ياد بگيري و بعد از لينوكس دفاع كني ؟
تا حالا از لينوكس به عنوان كش سرور استفاده كردي ؟ وقتي برق قطع و وصل بشه ميدوني چه اتفاقي ميوفته ؟
و درباره يونيكس اينكه آيا واقعآ بهتر از سرور مايكروسافت هست ؟ بايد گفت نه. قيمت چند برابرش نصبت به ويندوز دليل بر بهتر بودنش نيست...
شركت سان مايكرو سيستمز (يونيكس) براي جلوگيري از جون گرفتن مايكروسافت جنبش open source رو ارايه داد ... چون دنيا دست مايكروسافت بود و هست...
زيباترين چيزي كه تا حالا درباره مايكروسافت شنيدم در فيلم ( حس ششم ) بود كه در قسمتي كه آرنولد داره فرار ميكنه ... اخبار ميگه اين اولين بار هست كه يك ايالت بوسيله يك شركت خريده ميشه///
:arrow: اگر حال داشتم لينوكس و يونيكس رو از چشم همتون ميبرم :arrow:
payamix
6 October 2004, 10:18 PM
خوش به حال شما كه بلدين باهاش كار كنين :mrgreen:
houtanal
6 October 2004, 11:03 PM
houtanal, شما حاضري چند تا از برنامه هات رو كه خودت نوشتي به صورت open source در سايت قرار بدي ؟
شخصا در حال راه اندازي سيستمي براي جامعه سورس باز هستم در برنامه نويس بحث مفصلي راجع به سياست هاي سورس باز و دلايل اون ها شده
houtanal, فكر نميكني اين خيانت باشه كه با ويندوز و داس مايكرو سافت كامپيوتر رو ياد بگيري و بعد از لينوكس دفاع كني ؟
زماني كه شروع كردم تنها بلد بودم بازي كنم اما الان قضيه فرق كرده
اصولا ايدئولوزيت غلطه
تا حالا از لينوكس به عنوان كش سرور استفاده كردي ؟ وقتي برق قطع و وصل بشه ميدوني چه اتفاقي ميوفته ؟
از ups استفاده مي كنم :lol:
بازدهي اسكوئيد با ISA قابل مقايسه نيست
درباره يونيكس اينكه آيا واقعآ بهتر از سرور مايكروسافت هست ؟
يونيكس با لينوكس فرق داره اما بنده براي شبكه هاي عادي از ويندوز استفاده مي كنم(دايل در بحث هاي برنامه نويس آمده)
شركت سان مايكرو سيستمز (يونيكس) براي جلوگيري از جون گرفتن مايكروسافت جنبش open source رو ارايه داد
اين تنها يكي از دلايل تجاري اين شركت بود
من از لينوكس دفاع نكردم گفتم تصور عام در مورد اون كاملا غلطه
kima
7 October 2004, 12:11 AM
پیام جان از حرف این دوستمون ناراحت نشو
راست میگه
من خودم هم بلد نیستم درست با لینوکس کار کنم
چون دید ما ویندوزی ها نسبت به کامپیوتر یه چیز دیگه هست
اما لینوکس چیز دیگه هست
اگر تونستیم سختی های یادگیری لینوکس رو پشت سر بذاریم اونوقت مطمئن باشی یگه سرغی از ویندوز و بیل پیتس ملعون نمی گیریم
amirdj
7 October 2004, 01:37 AM
اقايون اول از همه بهتون بگم کلاس لينوکس رو با مقايسه کردن با ويندوز پايين نيارييد
لينوکس در تمامي موارد از ويندوز سرتر هستش
همين الان هم بيشتر توزيع هاي معروف لينوکس Interface فارسي دارند
در مورد داس و ويندوز هم بگم که اين سيستم عاملها کپي از شرکتهاي ديگه بودند
براي اطلاع دوستان بگم سيستم عامل جديد مکينتاش هم از هسته Freebsd استفاده ميكنه
houtanal
7 October 2004, 03:02 AM
شما نه ويندوز رو خوب بلدي نه لينوكس.يك دليل بيار كه لينوكس بهتر از ويندوزه
لينوکس در تمامي موارد از ويندوز سرتر هستش
:x
ciahchal
7 October 2004, 12:30 PM
خوب سيستم لينوكس يه تجربه خوب هستش .... ولي براي ما ايرانيها كه مي خوايم برنامه اجرا كنيم و كاري با خود سيستم عامل نداريم يك مقدار دور از ذهن هستش كه بخوايم يك روز همه لينوكس استفاده كنيم ....
الان اكثر برنامه هاي كاربردي ويندوزي هستن ... يا اگه ورژن تحت لينوكسشون باشه در دسترس نيست به راحتي .
يه چيز جالب در مورد خود همين ويندوز بگم ... برادر بزرگ من مهندس عمران هستش و خداي اتوكد 12 هستش و همه رو با همون هات كي ها انجام مي ده ... الان 2 ماه هستش كه من براش آموزش ويندوز گذاشتم ... ولي باز هم مي گه نسخه 12 رو باهاش راحت تر هستش تا اين كد هاي تحت ويندوز :(
به نظر من يه كامپيوتر رو كه روش ويندوز نصب هست اگه يه كاربر عادي پشتش بشينه كمتر مي تونه تخريب كنه تا وقتي لينوكس روش نصب باشه :(
تنها دليلي هم كه ايران رو مي تونه به سمت open source بكشونه تحريم ايران هست و عدم همكاري با شركتهاي امريكايي ... چون مديراي ايراني كه همين ويندوز رو هم نمي تونن كار كنن چه برسه به ... :(
payamix
7 October 2004, 03:36 PM
اقايون اول از همه بهتون بگم کلاس لينوکس رو با مقايسه کردن با ويندوز پايين نيارييد
لينوکس در تمامي موارد از ويندوز سرتر هستش...
پس چرا همين الان شما از ويندوز و توسط برازر IE توي اينترنت هستيد ؟! :arrow:
kima
7 October 2004, 04:26 PM
من همیشه از اپرا استفاده می کنم
ماههاست که دست به اینترنت اکسپلورر نزدم
الان هم که شما گفتین یادم آمد ایدنتیفی اپرا روی اینترنت اکسپلورر 6 هست
عوضش کردم
Kam-Telecom
7 October 2004, 07:53 PM
دوستان !
من و شما که يک سنت (cent) هم بابت محصولات مايكروسافت هم نپرداختيم و نميپردازيم نبايد اينقدر طلبكارانه راجع به مايكروسافت و بيل و محصولاتش صحبت كنيم و اون رو با open source مقايسه كنيم ..... :x
با توجه به اينكه همه ماها با همون محصولات مايكروسافت (داس و 95 و ...) با سيستم عامل و كامپوتر آشنا شديم....
به نظر من ايرادات مايكروسافت فقط به دليل همه گير بودنش آشكار شده ...اگر يونيكس و خانوادش هم اين به اين وسعت همه گير بودن همون بلاي مايكروسافت سرش ميومد :idea:
amirdj
7 October 2004, 09:17 PM
شما نه ويندوز رو خوب بلدي نه لينوكس.يك دليل بيار كه لينوكس بهتر از ويندوزه
اگرشما واقعا از انجام كارهای هوشمندانه با رايانه خود لذت می بريد، لينوكس يك سيستم عامل رؤيائی برای شما خواهد بود . چرا كه لينوكس از جنبه های فراوان برتر و جذابتر از سيستمهای عامل ديگر است . لينوكس براستی بهشت علاقمندان و كاوشگران و برنامه سازان كامپيوتری است .
لينوكس ضمن اينكه انقلابی در صنعت نرم افزارهای آزاد محسوب ميشود به تدريج انحصار را از رقبای تجاری خود ميربايد و ميرود تا به تحديدی جدی برای شركتهای بزرگی همچون مايكروسافت كه فقط به فكر كسب درآمد بيشتر از راه فروش نرم افزارهای خود هستند بدل شود .
در ابتدای پيدايش صنعت كامپيوتر هيچيك از برنامه نويسان به فكر پركردن جيب خود از پولهای بادآورده نبودند ، بلكه درست برعكس آنان معتقد بودند كه علم و دانش فقط از راه به اشتراك گذاشته شدن ميتواند رشد كند . در طول سالها شاهد تحولات عظيمی در علوم بوده ايم كه همه مرهون تلاش دسته جمعی و گروهی دانشمندان بوده اند اما هم اينك و دست كم در طول چند دهه گذشته شاهد بوده ايم كه افرادی با اهداف صرفا مادی دانسته های خويش را در صندوقچه ها پنهان كرده اند تا آن را به بهائی گزاف به ديگران بفروشند . البته اينكار يعنی كسب درآمد از طريق كسب فن آوری اصلا اشكالی ندارد اما اشكال عمده و اساسی وقتی خود را نشان ميدهد كه كسی نخواهد درقبال ارائه تكنولوژی در مورد نحوه پيدايش و توسعه آن يا چگونگی عملكرد دقيق آن توضيح لازم ارائه بدهد .
در اين شرايط سطح توسعه تكنولوژی منحصر به افرادی می شود كه آنرا دردست دارند و بعنوان اسرار محرمانه از آن حفاظت ميكنند و اشكال اينكار اينجاست كه هر فرد يا گروه به تنهائی صاحب يك فكر و انديشه محدود است و اگر قرار باشد دانش در يك مجموعه زندانی شود مسلما از توسعه پايدار دور خواهد شد . و ما هم اكنون نتايج اين عقب ماندگی در توسعه و بهينه سازی را بصورت گزارشات فراوان در مورد تهديدات امنيتی جديدی كه متوجه سيستم عامل ويندوز است مشاهده ميكنيم .
چيزی كه لينوكس و نرم افزارهای آزاد يا open source را بر ساير سيستمهای تجاری برتری می بخشد اين است كه كدهای نوشته شده در لينوكس و نرم افزارهای مرجع باز بصورت رايگان و كاملا آزاد در اختيار همگان قرار دارد و هر فرد در هرنقطه از جهان ميتواند باتوجه به دانش و سليقه خود آنرا بهبود بخشيده ، حاصل كار خويش را برای ديگران به اشتراك بگذارد و يا برای خويش نسخه ای دارای مشخصات مورد نظرش را تدارك ببيند .
بهمين دلايل ساده است كه هم اينك تنوع و تعدد توزيعهای لينوكس موجود در جهان به حدی است كه روزی را نميتوان يافت كه يك نسخه جديد يا اختصاصی شده آن با يك نام جديد و منحصر بفرد توسط يك نفر يا گروهی از افراد پا به عرصه وجود نگذارد.
براستی رمز موفقيت لينوكس در دنيای آينده ، آزادی - خلاقيت – و امكان تبادل دانش و افكار خواهد بود .
houtanal
7 October 2004, 10:40 PM
در ابتدای پيدايش صنعت كامپيوتر هيچيك از برنامه نويسان به فكر پركردن جيب خود از پولهای بادآورده نبودند ، بلكه درست برعكس آنان معتقد بودند كه علم و دانش فقط از راه به اشتراك گذاشته شدن ميتواند رشد كند . در طول سالها شاهد تحولات عظيمی در علوم بوده ايم كه همه مرهون تلاش دسته جمعی و گروهی دانشمندان بوده اند اما هم اينك و دست كم در طول چند دهه گذشته شاهد بوده ايم كه افرادی با اهداف صرفا مادی دانسته های خويش را در صندوقچه ها پنهان كرده اند تا آن را به بهائی گزاف به ديگران بفروشند . البته اينكار يعنی كسب درآمد از طريق كسب فن آوری اصلا اشكالی ندارد اما اشكال عمده و اساسی وقتی خود را نشان ميدهد كه كسی نخواهد درقبال ارائه تكنولوژی در مورد نحوه پيدايش و توسعه آن يا چگونگی عملكرد دقيق آن توضيح لازم ارائه بدهد .
جالبه بدوني درگرزارش يخوندم در صورت انتشار سورس ويندوز امنيت ملي آمريكا به خطر ميافته
و ما هم اكنون نتايج اين عقب ماندگی در توسعه و بهينه سازی را بصورت گزارشات فراوان در مورد تهديدات امنيتی جديدی كه متوجه سيستم عامل ويندوز است مشاهده ميكنيم .
در لينوكس بيشتره
چيزی كه لينوكس و نرم افزارهای آزاد يا open source را بر ساير سيستمهای تجاری برتری می بخشد اين است كه كدهای نوشته شده در لينوكس و نرم افزارهای مرجع باز بصورت رايگان و كاملا آزاد در اختيار همگان قرار دارد و هر فرد در هرنقطه از جهان ميتواند باتوجه به دانش و سليقه خود آنرا بهبود بخشيده ، حاصل كار خويش را برای ديگران به اشتراك بگذارد و يا برای خويش نسخه ای دارای مشخصات مورد نظرش را تدارك ببيند .
نه هميشه . بعضي اوقات بايد براي خريد و خدمات پس از فروشش پول بدي
دليل اصلي توانايي لينوكس براي رقابت با ويندوز در سورس باز بودنه حتي اگر مجبور باشي براش پول بدي . اين يعني يك سازمان بزرگ با خريد مثلا redhat en يا محصولات سوزه يك سيستم عانل رو با پشتيباني مي خره و مي تونه به راحتي در سورس برنامه دست ببره . تنها عوض كردن چند آدرس جزيي مي تونه كار رو براي بسياري از مهاجمان غير ممكن كنه.
علاوه بر اين مسايل ديگري مثل مديريت بهتر حافظه و I/O يا توانايي برنامه نويسي حرفه اي يا وجودسيستم هاي خفن مديريت اطلاعات بر روي لينوكس باعث مي شه كه لينوكس به عنوان رقيب جدي مايكروسافت تلقي بشه.
اما سياست يكپارچه تجاري توليدي مايكروسافت و داشتن سهم عمده بازار و يا جامعيت فوق العاده ويندوز سرور و Active Directory و بسياري چيز هاي ديگه هنوز كفه ترازو رو به نفع مايكروسافت نگه داشته
Vafa
7 October 2004, 10:49 PM
چه کردم من با این نظری که دادم :mrgreen:
ببینید شکی نیست که برای مایی که کپی رایت نداریم ویندوز از اوپن سورسها بهتره البته نه در تمام موارد
این که ویندوز مشکل امنیتی داره بیشتر به این دلیله که آقای هکر دوست داره یه ویروس یا تروجان رو برای 40 نفر بنویسه نه برای 2 نفر.
و اینکه چرا راجع به ویندوز اینهمه بد گفته میشه به ین دلیله که همه نویسندگان سیستم عامل و پلات فرم باز یه طرف هستند و میکروسافت طرف دیگه یعنی 20 به 1
اما این نکته رو فراموش نکنید که میکروسافت (شاید) به دلیل گستردگی فعالیتهایش نتوانسته همه نکات کارش را دقیقا رعایت کند.
و اگر میبینید که Unix,Linux از نظر امنیتی و کارایی بهتر عمل کرده اند به این دلیل بوده است چندین هزار متخصص در جنبه های مختلف علمی که توان برنامه نویسه هم داشته اند روی این سیستم عامل تغییراتی اعمال کرده اند و فکر نمیکنم این مسائل در کلاس کاری یک OS بی تائثیر باشند.
آخر هم اینکه هیچ راننده ای پورشه 911 را برای گذر از جنگل انتخاب نمیکند
و همچنین مایکل شوماخر هم اگر بخواهد در مسابقات F2 شرکت کند مطمانا با هامر جنرال موتورز (اتومبیل گارد کوهستان ارتش آمریکا)وارد پیست نمیشود.
Kam-Telecom
9 October 2004, 01:30 PM
گزارش معتبر زير جديدترين مقايسه بين سرورهاي ويندوزي و لينوکسي ميباشد....
با فرمت pdf دانلود كنيد
clik Here (http://download.microsoft.com/download/9/c/7/9c793b76-9eec-4081-98ef-f1d0ebfffe9d/LinuxWindowsSecurity.pdf)
دوستاني كه فرصت دارند خلاصه اي از اون رو به فارسي برگردونن.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.