PDA

View Full Version : تيونينگ 405

Nomad
12 August 2005, 01:49 AM
سلام .
من يه 405 (مشكي) دارم و ميخوام اونو اسپرت (هم ظاهري هم باطني) كنم . هر كي هر چي بلده و هر تجربه اي داره لطف كنه و بزاره . در ضمن اگر وسيله اي رو براي نصب پيشنهاد ميكنين لطفا قيمت و محل فروشش رو هم بگيد .اگر عكسهايي از 405 تيونينگ شده يا از قطعات مختلف داريد هم داريد بزاريد . :icon_cool

niceevil
12 August 2005, 10:15 AM
چقدر ميخوای خرج کنی
واسه تقويت فنی؟

fizzi
12 August 2005, 11:32 AM
Masoud GLX عزيز
در اين سايت ميتواند تعدادي از قطعات اسپرت بدنه و تيونينگ موتور براي 405 مشاهده كنيد .

http://www.ecosse-peugeot.co.uk/products.asp?app=405

(از منوي سمت راست بخشهاي مورد علاقتون را انتخاب كنيد.)

rin9mast3r
13 August 2005, 02:24 AM
Masoud GLX عزيز
در اين سايت ميتواند تعدادي از قطعات اسپرت بدنه و تيونينگ موتور براي 405 مشاهده كنيد .

http://www.ecosse-peugeot.co.uk/products.asp?app=405

(از منوي سمت راست بخشهاي مورد علاقتون را انتخاب كنيد.)
مرسی دوست عزیز ...اینا گیرم میان ؟ :icon_ques :icon_cry:

Nomad
14 August 2005, 12:22 AM
من تا حدود 2 يا 2.5 تومن ميخوام خرج كنم اگر ميشه بيشتر هم از نظر فني باشه تا ظاهر بهتره

Nomad
14 August 2005, 12:25 AM
آقاي Fizzi
خيلي ممنون . خيلي عاليه ولي چه جور ميشه اينارو تهيه كرد ؟
يا بايد بديم از روشون برامون بسازن ؟

fizzi
14 August 2005, 02:52 AM
آقاي Fizzi
خيلي ممنون . خيلي عاليه ولي چه جور ميشه اينارو تهيه كرد ؟
يا بايد بديم از روشون برامون بسازن ؟

خاهش ميكنم ... :icon_evil راستش بعضي از موارد در ايران هستند مانند بعضي از چراغها و جلو پنجره هاي بدون آرم , ولي احتمالن منزورتون قطعات body tune هست .(اسپويلر هاي بالاي صندوق و زير سپر و فلپ هاي كناري زير درب ) تعدادي قطعات آماده رو در ايران پيدا ميكنيد ولي اگر انها را نخاستيد حتمن بايد بديد بسازند . خيلي هم حساسيت داشته باشيد تا طرف ناشي نباشه و خوب در بياره ...
متاسفانه من تهران زندگي نمي كنم و جايي رو نميشناسم . اگر دوستان تهراني لتف كنند و آدرس جاي خوبي بدهند.

sami
1 September 2005, 01:47 AM
میخوام برا ماشینم فنر اسپورت حرفه ایی بندازم میخوام جنس خوب باشه فرق ایرانی یا خارجی رو از کجاش بفهمم که سرم کلا نره لتفن راهنمایی کنید که چی و ساخت کجا بخرم خوبه ماشینم 206 هستش هرچی گشتم تاپیک در رابطه با این موضوع نبود شرمنده

arash p mbz bmw
1 September 2005, 02:40 PM
مسعود جان
شما در هر حال باید رینگ و کمک اسپرتی رو بندازی اگر میخوای تقویت کنی
بعدم فکر نمیکنی بهتره اسپرت کنی جای تقویت؟!!!
البته امروزه دیگه اسپرت 206و 405همش یک جوره و دیگه عادی شده ولی به نظر من تیونینگ زیاد خوب نیست

sami
1 September 2005, 03:56 PM
کسی نیست جواب ما رو بده لطف می کنین اگه کمک کنید .

arash p mbz bmw
2 September 2005, 12:29 PM
sami جان کاشکی یه تاپیک جدید باز میکردی ولی حالا دیگه ایرادی نداره
کمک اسپرت انواع داره که ایرانیش تابلوه به لحاظ قیمتش ولی اگر خارجی بگیری مطمئن باش مثل کمکهای ماشین خودت نرمه ولی فقط باید کمی خرج کنی مثلا من شنیده بودم کمک اسپرت ایرانیش تا 30تومن هم میتونی پیدا کنی
اگر میخوای اطلاعات بیشتری داشته باشی بگو من برات یه مارک عالی با قیمتش رو بپرسم
منطزرتم

sami
2 September 2005, 12:52 PM
آرش جان ایرانیش رو فقط از قیمتش میشه فهمید ؟
من خودم تهران نیستم ولی پسر خالم که برام پرسیده بود میگف فلکن آلمانی جفتش 120 تومن حالا میخوام بدونم بازم جای دیگه هست که جنسش خوب باشه ولی ارزونتر یا همین آلمانی قیمتش دیگه همینه و کمتر گیر نمیاد ؟؟
بازم ازتون ممنونم بابت تاپیک هم ببخشید

arash p mbz bmw
2 September 2005, 01:21 PM
دوست خوبم اگر بگردی گیر میاد من برات فردا سوال میکنم و یه چیزی برات میپرسم که هم ارزون باشه هم اینکه عالی عمل کنه
فلکن آلمانی هم خوبه و همونطور که گفتم نسبت به قیمتش میتونی بفهمی که عالیه و مثل کمکهای ماشینت نرم عمل میکنه
این ایرانیها همشو زیر 60-70تومن هستن که فوقولاده اشغالن الته ببخشید اینطوری گفتم
ولی من فردا برات میپرسم جوابشو هم برات یا تو همین تاپیک یا هم بصورت پیام خصوصی میفرستم
امیدوارم چیز خوبی گیرت بیاد

sami
3 September 2005, 12:36 AM
ازت خیلی ممنونم آرش جان من منتظر هستم

arash p mbz bmw
3 September 2005, 08:26 PM
سلام سامی جان
من امروز برات سوال کردم ولی یادم رفت ماشینت چی بود که فکر نکنم زیاد تفاوتی باشه

برای شما یه جنس خوب و با کیفیت با مارک cukکه فنر لول هست با 60تومن جور میشه که مطمئنه و مثل خود کمکهای ماشین برات نرم کار میکنه
امیدوارم
پیروز و موفق باشی

sami
8 September 2005, 01:54 AM
سلام آرش ببخشید من چند روزی نتونستم بیام اما اینو بگم بت که ماشینم 206 رینگ اسپرت هم هست من میخوام فنر اسپرت بندازم که دیگه برای کوپ شدن ماشین نیازی به بریدن فنر ها نباشه میخوام خود فنر ها ماشینو بیاره پایین فنر معمولی نمیخوام .
در ضمن گفته بودی که 70 به پایین ایرانیه اگه میشه توضیح بیشتر بده مرسی

arash p mbz bmw
8 September 2005, 10:38 AM
samiجان
از اونجا که بنده انجام کارهای دوستانی مثل شمارو وظیفه میدونم بعد از صحبت شما برای اینکه مطمئن بشم به یکی از دوستان که منصف است و کلی برو و بیا داره زنگ زدم:
اون میگفت که لازم نیست پول زیادی بده و با 6تومن براش یه کمک میندازیم مثل کمکهای 120تومنی
میگفت کار ادمو راه میندازه و بچه ها هم رو ماشین انداختن و تست شده خلاصه مطمئنه
اگر هم خواستی خودت بگیری با مارکی که بهت گفتم اونم قیمتش 60تومنه
البه هرچی ادم پول بده همونقدر اش میخوره ولی این دوست منصف ما میگفت که همین کمک کارشو راه میندازه

Nomad
9 September 2005, 01:35 AM
آقا آرش از اينا روي 405 هم ميشه انداخت ؟

arash p mbz bmw
9 September 2005, 07:00 PM
مسعود جان اصلا من برای 405 سوال کردم و 100%روی405جواب میده............

Nomad
10 September 2005, 03:24 PM
آقا كسي زير سپر ( كه جاي دو تا مه شكن هم داشته باشه ) سراغ داره ؟ با قيمت لطفا ؟

sami
12 September 2005, 04:23 PM
:icon_twis :icon_roll
آرش جان گفتی با 6 تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :icon_eek:
من تهران نیستم شما خیلی ما رو شرمنده کردین بابت کارایی که برامون میکنید امیدوارم بتونم جبران کنم
میشه بیشتر در مورد فنر ها توضیح بدی من ماششینم 206 هست میخوره بهش میخوام یه چیز مطمئن بزارم که واسه همیشه خیالم راحت باشه فنر های ماشینم که بریدم خیلی می کوبه نمی خوام اینجور باشه بازم ازت خیلی ممنونم :icon_wink

Nomad
13 September 2005, 11:03 PM
ببخشيد من بجاي آقا آرش جواب ميدم .
60 تومن بوده . . . يعني 60 هزار تومن . كه بگفته آرش جان خيلي هم خوب هستن . توضيحات بيشتر رو هم اگر لازم بود خودشون ميدن .

arash p mbz bmw
14 September 2005, 12:14 AM
مسعود جان سپاسگزارم
سامی جان اشتباهی که امروزه جوونا میکنن اینه که فنر جلو رو میبرن و با فنر عقب که تنظیمیه ارتفاع رو تنظیم میکنن
ولی بنده خودم از یه مکانیک مجرب سوال کردم میگفتش که:
اگر کمک رو ببری علاوه بر اینکه تمام دست اندازها تو اطاقه به سرعت جلوبندی نابود میشه و هرچند وقت یکبار ( که خیلی هم به هم نزدیکه ) باید جلوبندی رو یا تعمیر یا عوض کنی
ولی اگر کمک اسپرت بندازی هم ماشین نرمه عین روز اولش هم اینکه جلوبندی سالم میمونه

من این کمکو تضمین میکنم چون این بنده ی خدا که ازش پرسیدم خیلی ادم منصفیه....

sami
14 September 2005, 04:03 PM
اگه برای 206 میشه بزاری آرش جان لطفن آدرسشو به من بده یا تلفن تماست رو تو pm برام بزار میخوام کامل تر و دقیق تر باهات صحبت کنم ممکنه بابام تا جمعه بیاد تهران که بهش بگم بخره اگر نمیشه تلفنت رو بدی به من بگو من میزارم مرسی و متشکرم از دوست خیلی خوبم آرش

Nomad
14 September 2005, 07:45 PM
آقا آرش اگه ميشه آدرسشو براي من هم با پيام خصوصي بفرست .

sami
15 September 2005, 03:50 PM
من هنوز منتظرم آرش جان پس چی شد ؟؟

arash p mbz bmw
16 September 2005, 03:01 PM
متاسفم یه مقدار دریر شد سامی جان
موسسه ی اسپرت کار واقع در:
تهران-سهروردی شمالی-خیابان اپادانا-خیابان عشقیار ( نیلوفر ) نبش کوچه ی دهم-پلاک85
تلفن:88516290-88742200
فکس:88516291
اقای یوسفی
اتفاقا ماه قبل تبلیغشو هم توی مجله ماشین داده بود
فوقولاده ادم منصف و خوبیه
در ضمن از مدیران هم پوزش میخوام که این ادرس رو قرار دادم
چون 2تا از دوستان میخواستن گفتم اینجا بزارم
ممنون و متشکر میشم اگر این پست رو پاک نکنن
موفق باشید

پیمان ق
25 April 2007, 03:10 AM
کسی از دوستان میتونه بمن بگه طرح جلو داشبورد پرشیایی برنگ نقره ای یا کرم تو بازار هست یا نه؟ ( مثل طرح چوبش که حدودا 20 تومنه ):icon_ques
اگه هست قیمتش چقدره؟ البته با سردنده و فرمون همرنگش .:icon_surp

http://img.majidonline.com/thumb/83013/11.JPGhttp://img.majidonline.com/thumb/83003/22.JPG