View Full Version : رانندگی با سمند
pesaremelli
10 August 2005, 12:51 PM
لطفا تجربه رانندگیتون با سمند رو مطرح کنید
pesaremelli
10 August 2005, 01:17 PM
ما به تازگی یه سمند مدل تیر 84 تحویل گرفتیم من تجربه ی 2800 کیلوتر رانندگی با اون و همچنین تغییراتی که کرده براتون مینویسم
اول که تو ماشین میشینی فرم جدید کیلومتر شمار جلب توجه میکنه که آرم ایرانخودرو از روش حذف شده وروش نوشته crouse که نور پس زمینه در شب سفید رنگه و کلا زیبا تر شده بعد از نظر ظاهر هم ارتفاع ماشین خیلی کوتاهتر شده نمیدونم چرا ولی حدس میزنم کمک ها هم تغییراتی کردن ماشین عملکرد نرمتری پیدا کرده
چراغ نقشه خوان هم اضافه شده و کلاچ هم به طور عجیبی نرمه
اما نکته عجیب تر آمپر آبه با اینکه ما در آهواز زندگی میکنیم و هوا خیلی گرمه اما هیچوقت آمپر اب به نصف نرسیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نمیدونم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
اما رانندگی
دو سه روز اول رانندگی با این ماشین بسیار سخت بود نداشتن دید کافی به خصوص ندیدن گلگیر سمت راست رانندگیو تو شهر کمی سخت کرده بود اما با بالا آوردن ارتفاع صندلی و عادت کردن به وضع ماشین کم کم مشکلات حل شد ولی تو جاده خداییش سمند ماشین دوست داشتنیی میشه چسبندگی و هندلینگ ماشین فوقولادس
و توی سرعت بالا(من باش 170 تا رفتم) اصلا لرزش نداره
امکانات سمند هم فوقولاذس و شما همه چیز رو در دسترس دارید ضمنن ماشین مذکور بدون اینکه شفارش بدیم
سی دی چنجر 6 تایی ال جی روش بود
سود انباشته
10 August 2005, 03:57 PM
سلام
اول اینکه سمند تون مبارک باشه
ایا سمند شما معمولی هستش؟
ایا شما قبل از اینکه این سمند را بخرید قبلا سمند داشتید که میگید ارتفاع ماشین خیلی کم شده و میگید کلاچ نرم تره یا اینکه قبلا پیکان یا وانت نیسان داشتید که میگید کلاچ نرم تره و ارتفاع کم شده!!!!!!!!! یا اینکه قبلا تجربه رانندگی با سمند دارید؟
اگه خیلی تند رفتم معذرت میخام.
pesaremelli
10 August 2005, 04:10 PM
اولا سمند ما معمولیه دوما ما قبلا پراید داشتیم و من قبلش هم سمند رونده بودم برای کم شدن ارتفاع ماشین هم لازمه که شما یه مدل سمند 83 رو کنار یه سمند تحویل خرداد یا تیر 84 بذارید و مقایسه کنید با تشکر از شما
tiesto
10 August 2005, 11:47 PM
كمك فنرهاي سمند 84مارك پرشرايز هست
farhad_s5
10 August 2005, 11:56 PM
آیا این ستون های کنار شیشه ی جلو اذیت کننده نیست؟
pesaremelli
11 August 2005, 12:55 PM
برای چند روز اول آره ولی کم کم عادت میکنی در ضمن دیگه ستون ها هم صدا نمیدن ولی در ها کمی سرو صدا دارن نمیدونم قابل رفع یا نه
milad_000
11 August 2005, 01:35 PM
تمام لذت رانندگی با ماشینهای نسبتا جدید اینه که کاپوت رو نمیبینید و همین امر آرامش خاصی به راننده میده
ولی شما میگید من به اندازه ای صندلی رو اوردم بالا که حتی گلگیر سمت راست رو هم میبنم.
این کار آزارتون نمیده مخصوصا وقتی که تو جاده آفتاب از جلو تو چشمتون باشه و شما بخوای آفتاب گیرو
بزنی پایین
pesaremelli
11 August 2005, 02:00 PM
حرف شما کاملا متین ولی قبول کنید برای رانندگی تو شهر لازمه لا اقل قسمت جلوی کاپوت رو ببینی
alisam44
12 August 2005, 02:23 AM
كمك فنرهاي سمند 84مارك پرشرايز هست
هنوز كمك فنرها عوض نشده.چند تغيير اساسي روي سمند مي دهند كه توليد آن هم كم است تا سالن تزيينات آمادگيبراي مونتاژ بيشتر را كسب كند.
Mr.Mohamad
13 August 2005, 06:20 AM
سلام ما هم يه دو ماهي هست كه سمند دار شديم و كاملا هم راضي هستيم ولي من نمي دونم كه چرا يكم رانندگي باهاش خسته كننده است البته با اينكه حدود دو سه ماه هست كه داريم و زياد روندمش اينو ميگم ولي خدايش ماشين بدي نيست همين سيستم اي بي اسش و اي بي ديش كه فوق العادس و كلي حال ميده و تازه يه بارم تو جاده خارج از شهر ما رو نجات داد كه داستانش مفصله ولي از لحاظ امكانات خيلي ماشين خوب و ايده الي . البته فكر نكنيد كه من بار اول سوار ماشين ميشم و اينقدر تعريف مي دم اينو دارم ميگم كه در قياس با ماشين هاي معمول ايراني كه مردم قدرت خريدش رو داشته باشند سمند داراي جايگاه ويژه ايي هست ولي من يه سوال در مورد اين كيلومتر ديجيتاليش دارم و اونم اينكه چرا در دفترچه راهنماش براي صفحه ديجيتالي جلوي آمپرهاي نزديك به هشت نه مورد تغير وضعيت وجود داره ولي در عمل چيزي حدود چهارتاس اگه كسي مي دونه به ما هم خبر بده تا متوجه بشيم اليته اين رو هم بگم كه ماشين ما ال ايكسه
master
15 August 2005, 03:33 AM
من که اصلا از رانندگی با سمند لذت نمیبرم 405 و ترجیح میدم
البته نظر شخصیه که من اتومبیل پیوندی و اصلا اتومبیل نمیدونم
beckham
15 August 2005, 10:03 AM
من الان 2 ماه سمند LX دارم رانندگی باهاش زیادم خسته کننده نیست مشکلی هم نداره
arash p mbz bmw
22 August 2005, 07:40 AM
منم یه ذره باهاش میرونم:
این ماشین تو شتاب زیاد تعریفی نداره برای همین منو خیلی عصبی میکنه در ضمن کنترلش خیلی سخته چونکه یه خورده تعداد نفرات میره بالا ترمز کارایشو از دست میده
سرو صدا زیاد داره
ولی این ماشین نسبت به قیمتش روی خیلی از ماشینارو سیاه کرده
pesaremelli
22 August 2005, 12:33 PM
ارش جان فرق شتاب سمند با 405 و پارس تو 0تا80 بنا به گفته ی مجله ی ماشین فقط2/0 هستش و به گفته ی ایرانخودرو هر دو مساویند0تا100 برابر9/11 است و مشکل سروصداهم تو سمندهای اواخر 83 و به بعد تقریبا بهتر شده
chormangs
23 August 2005, 04:06 AM
شتابش نسبت به 405 اصلن تفاوت محسوسي ندارد
محمد رضا محمدي
23 August 2005, 11:34 AM
من دوسالي هست كه تجربه رانندگي با سمند رو دارم ... مسافرت هاي زيادي هم باهاش رفتم و از هيچ نظر مشكل خاصي به نظرم نرسيده .... زماني كه تازه خودرو رو تحويل گرفته بودم توي جاده اي مثل چالوس با ستون هاي ماشين مشكل داشتم ولي چند روز بعد تسلط خوبي روي ابعاد خودرو پيدا كردم ... به نظر من مشكلي كه خودروهاي ايراني دارند مشكل سروصدا هستش كه صدا هاي نا متعارف از گوشه و كنار ماشين زياد به گوش ميرسه كه من احساس ميكنم در سمند اين سروصدا ها بيشتر هستند ...
arash p mbz bmw
23 August 2005, 11:48 PM
pesaremelliجان
از تذکر شما سپاسگزارم
ولی 2 ثانیه تو بحث شتاب خیلی زیاده
pesaremelli
24 August 2005, 10:52 AM
ارش جان عزیز دو دهم ثانیه منم میدونم دو ثانیه خیلی زیاده
ali_mzd
24 August 2005, 10:52 PM
سلام دوستان ؛ ما هم يه دو هفته اي ميشه كه سمند LX رو تحويل گرفتيم ؛ راستش سر و صدا زياد ميده مخصوصا از در راننده و بقل راننده ! كه اين صدا چون مدام از كنار گوش راننده شنيده ميشه يه جورايي رو اصاب راننده شترنج بازي ميكنه . ديگه ميشه بزرگترين اشكال اين ماشين رو به محل استقراره بوقش عنوان كرد ! آخه كجاي دنيا بوق ماشينو ميزارن اونجا !!!؟ به خدا ميزارن وسط فرمون :icon_cry: آيا ميشه منتقلش كرد روي فرمون ؟؟؟ كسي ميدونه ؟؟؟
arash p mbz bmw
25 August 2005, 10:49 AM
pesaremelliجان
فکر میکنید با 90 کیلو اضافه وزن این امار شما درسته ؟؟
با یه حساب سر انگشتی میتونید بفهمید که این امار کمی ........
این موتور توانی 100اسب داره درست؟!
حالا در سمند 100اسب 1184 تا رو میبره تو پرشیا 100اسب 1100رو میبره
s4l4rn
25 August 2005, 01:33 PM
سلام دوستان ؛ ما هم يه دو هفته اي ميشه كه سمند LX رو تحويل گرفتيم ؛ راستش سر و صدا زياد ميده مخصوصا از در راننده و بقل راننده ! كه اين صدا چون مدام از كنار گوش راننده شنيده ميشه يه جورايي رو اصاب راننده شترنج بازي ميكنه . ديگه ميشه بزرگترين اشكال اين ماشين رو به محل استقراره بوقش عنوان كرد ! آخه كجاي دنيا بوق ماشينو ميزارن اونجا !!!؟ به خدا ميزارن وسط فرمون :icon_cry: آيا ميشه منتقلش كرد روي فرمون ؟؟؟ كسي ميدونه ؟؟؟
سلام
شايد همه فكر ميكنن كه صداي قرچ و قورچ كه از كابين سمند مياد از ستونهاشه
ولي من به يقين ميگم كه اينطور نيست و علت صدا رو الان ميگم
من به خاطر همين صدا رفتم پيشه معروفترين صداگير اتومبيل شهر و اين كار هاييرو كه تو زير ميگم انجام داد و صدا محو شد صدايي كه همه ميگفتن از ستونهاست
http://img.majidonline.com/pic/689/1.JPG
1. پيچهايي رو كه با رنگ قرمز مشخص شده تا جا داره سفت كنيد
2.اون منطقه كه با ابي (سروره :) ) نشون دادم پر از گيريس كنيد ( اصلي ترين كار)
http://img.majidonline.com/pic/690/2.JPG
3.با يه پتك پلاستيكي از اينا كه موزاييك كار ها استفاده مي كنن محكم بزنيد به اونجاهاييكه سر فلشها نشون ميدن نترسيد به رنگ اسيبي نميرسه من تظمين ميكنم
موفق باشيد
arash p mbz bmw
25 August 2005, 08:32 PM
s4l4rnجان
ماشین ما اون سه تا پیچو نداره!!!!!!!!!!!!!!
ali_mzd
25 August 2005, 08:46 PM
سلام ؛ ممنون كه درباره صداگيري راهنمايي كردين ولي من كه پتك ندارم lol ميشه آدرس يه جايي رو بدين كه ببرم اونجا كه برام صداگيري كنن plz و يه سوال هم دارم ؛ آيا راهي هست كه بشه بوق سمند رو منتقل كرد روي فرمون ؟؟ :icon_razz آها راستي يه مورد ديگه كه خيلي خيلي داره منو اذيت ميكنه اين برد بسيار بسيار كم سوييچ كنترل از راه دور اين ماشينه !!! به طوري كه بايد سوييچ رو بچسبوني به شيشه ماشين تا در رو باز و بسته كنه ! (ضمنا همونطور كه در كامنت قبليم گفته بودم ماشين سمند LX هست كه 2 هفته پيش تحويل گرفتيم )
navid-83
26 August 2005, 03:47 AM
علی جان احتمالا باطریش مشکل داره. من از فاصله تقریبا80 70 متری زدم عمل کرد. از فاصله 40-50 متری و حدودا 5 متر زیر ماشین که صخره هم جلوش بود بازم عمل کرد.
فقط اینو بگم که چند وقت پیش یه هو باطریش تموم شد طوری که بابامو تو جاده گذاشته بود.مواظب باش
البته اگه با سوییچ یدکی هم مشکل داشت احتمال زیاد اشکال از جای دیگس نه از کنترل روی سوییچ
arash p mbz bmw
26 August 2005, 03:33 PM
ریموت سمند با تعویض باطری عالی میشه ( البته باطریش یه باطری 12 قلمیه )
یه بار هم دست منو گذاشت تو حنا و کلی دزدگیرش زد تا باطری ریموتو عوض کردم
خلاصه احتیاط کن
pesaremelli
28 August 2005, 12:12 AM
حرف شما در باره ی صدا گیری درسته اکه همین قطعات رو روغنکاری هم کنید درست میشه من ماشین خودمون رو روغنکاری کردم و مشکلش کاملا حل شد (خیلی با حال شده یه ماشین کاملا بی سرو صدا در واقع میشه گفت اصلی ترین مشکل سمند حل میشه)به اقا ارش هم باید بگم من این شتابهارو با استناد به مجله ی ماشین (زیاد قبولش ندارم)و کاتولوگ نسب شده در نمایندگی ایرانخودرو گفتم در ضمن گشتاور سمند 153 نیوتندر 3000 دور بر دقیقه و پارس 153 نیوتن در 3500 دور بر دقیقه
Nomad
28 August 2005, 02:37 AM
مشكله ديدشو چكار كنيم ؟
pesaremelli
28 August 2005, 08:35 AM
اینقدر هم که میگید دیدش بد نیست فقط کافیه چند روز باهاش رانندگی کنید تازه با وجود ایینه های جانبی فوقولاده دید عقبش از هر ماشین دیگه ای بهتره
Evanescence
28 August 2005, 11:10 AM
اینقدر هم که میگید دیدش بد نیست فقط کافیه چند روز باهاش رانندگی کنید تازه با وجود ایینه های جانبی فوقولاده دید عقبش از هر ماشین دیگه ای بهتره
آینه های جانبی به دید عقب چه ربطی داره ؟ :icon_eek:
GhAeM
28 August 2005, 11:52 AM
من فكر ميكنم مشكل اساسي سمند وزرن زياد اتاقش نسبت به موتور هستش كه تمام مشكل صدا مال همونه احتمالا!
ولي بقيه چيزهاش خدايي حرف نداره!
درباره ديدش هم بنظر من خلي عالي مخصوصا برا اونا كه عادت دارن پشت ماشين كج بشينن و بيشتر آينه هاي كناري رو ببينن تا وسطي رو !
براي شهر هم اونايي كه مسلط نيستن تو جاهايي كه احساس خطر ميكنن يه خورده سرشون رو ببرن جلو همي چيز رو ميبينن!
ولي من يك مشكل باهاش دارم ! رمز سيستم سخنگو رو نميدونم اصلا ني دونم چيكار ميكنه و در ضمن دزدگير هم نداره فقط قفل مركزي هستش !البته شايد من بلد نيستم :)
احمدLX
28 August 2005, 01:52 PM
من فكر ميكنم مشكل اساسي سمند وزرن زياد اتاقش نسبت به موتور هستش كه تمام مشكل صدا مال همونه احتمالا!
ولي بقيه چيزهاش خدايي حرف نداره!
درباره ديدش هم بنظر من خلي عالي مخصوصا برا اونا كه عادت دارن پشت ماشين كج بشينن و بيشتر آينه هاي كناري رو ببينن تا وسطي رو !
براي شهر هم اونايي كه مسلط نيستن تو جاهايي كه احساس خطر ميكنن يه خورده سرشون رو ببرن جلو همي چيز رو ميبينن!
ولي من يك مشكل باهاش دارم ! رمز سيستم سخنگو رو نميدونم اصلا ني دونم چيكار ميكنه و در ضمن دزدگير هم نداره فقط قفل مركزي هستش !البته شايد من بلد نيستم :)
عزیزم رمز نداره 1 کلید کوچک با خودرو تحویل میدن که به وسیله آن باید صدای بلند گو دزد گیرو وصل کنی که از روی خود بلند گو دزد گیر در سمت راست موتور میتونی این کارو کنی
GhAeM
28 August 2005, 04:52 PM
اين كار رو كردم فايده نداري در ضمن بالاخره بايد بتونم از اون سيتم سخنگو استفاده كنم يا نه
pesaremelli
29 August 2005, 12:41 AM
دوست عزیز وقتی ماشینو تحویل میدن رمز در حالت غیر فعال هستش شما کافیه به منوی تنظیمات رمز برید کد پیش فرض 1111 رو وارد کنید و یه عدد دلخواه بدید و رمز رو در حالت فعال قرار بدید اونوقت یه مدت زمان برای فعال شدن دزدگیر انتخاب کنیدبعد از این کارها رمز ماشین فعال میشه و هر وقت دزدگیر ماشین رو غیر فعال کردید طی یه مدت زمان مشخصی باید رمزو وارد کنید تا استارت بزنید (به دفتر چه ی ماشین مراجعه کنید تا اطلاعات بیشتری از کامپیوتر مرکزی بدست بیارید موفقو پیروز باشید)
zeyton
2 February 2006, 02:01 AM
سمند و سمند ال ایکس بهترین ماشینهای روز هستن و رانندگی باهشون لذت بخش و هیچ خستگی هم ندارد من با سمند ال ایکس در اتوبان کاشان 220 تا پر کردم. باور کنید دروغ نمیگم
masoud x7
6 February 2006, 08:14 AM
سمند و سمند ال ایکس بهترین ماشینهای روز هستن و رانندگی باهشون لذت بخش و هیچ خستگی هم ندارد من با سمند ال ایکس در اتوبان کاشان 220 تا پر کردم. باور کنید دروغ نمیگم
زيتون جان الحق كه سمند برازنده شماست:icon_cool
Mohsen_bayern
6 February 2006, 12:03 PM
اين كار رو كردم فايده نداري در ضمن بالاخره بايد بتونم از اون سيتم سخنگو استفاده كنم يا نه
جا سیگاری رو در بیار زیر سیستم سخنگو یک بار کد داره اون رو به امداد خودرو بگو(8412121)رمز رو بهت میگن.
برای دیدن بار کد جا سیگاری رو در بیار و یک اینه بگیر همونجا بار کد معلومه.:icon_cool
m.gh
7 February 2006, 11:50 AM
عزیز منم که بردم نمایندگی گف اشکال کامپیوتری را حل نمی کنیم
باید یه سمند معمولی میگرفتی خودت ارتقاش میدادی
با این حال امیدوارم مشکلت زودتر حل بشه
به امید روزی که درد نباشد
ایرانی دردمند هم
arian_206
8 February 2006, 01:19 AM
پس بخاطر همینه 70% سمندها درب عقب سمت شاگردشون خورده !!!!!!!!!!!!!:icon_razz:icon_razz
تا به حال به این موضوع دقت کرده بودید :icon_evil
اگر تجربه تشخیص رنگ شدگی ماشین را دارید یه نگاهی به اطراف بیاندازید !!!!!!! :icon_cool
navid-83
8 February 2006, 03:00 AM
اهورامزدا مشکل شماره 5 رو ماشین ما هم داره و تا جایی که میدونم به خاطر کاتالیزورشه
مشکل شماره 6 هم شاید همون صدای ستونها باشه که تو همه سمندها هستش
masoud x7
10 February 2006, 09:14 AM
سلام
اوني كه شما ميگيد به ديد عقب ربطي نداره..........به ديد راننده ربط داره:icon_idea
irani118
3 October 2006, 06:15 PM
سلام
یه سوال در مورد absال ایکس 85داشتم مارک abs اش چیه راستش من یه یه ال ایکس معمولی تحوی 85 خریدم absاش tadnoهست که نمایندگی میگفت رو ال ایکس های 85 از اینا میذارن که اصل کره است خیلی هم خوبه فرقشم با قبلیها اینه که اینا رو 40تا هم کار میکنه تو بعضی شرایط ولی قبلیا گاها رو 60 تا هم فعال نمیشد نظر شما چیه در ضمن اینقد از ای بی اس زانتیا میگن چه جوریه
ebadian
3 October 2006, 11:22 PM
در خصوص عدم گرم کردن خودرو در فصل گرما احتمالا دور فنها در دمای 80 درجه بکار می افتند کما اینکه در مدلهای 83 دور فن خنک کننده بدون کولر در دمای 100 بکار می افتاد
SLS
29 November 2006, 12:51 AM
رانندگی با سمند با اون حرفایی که قبلا شنیده بودم خیلی فرق داره و اصلا سخت نبود و اتفاقا لذت بخش بود. تنها ضعفش اینه که دید عقبت کمی کمه و اون به مرور فکر کنم برطرف بشه . کلاچش فوق العاده نرمه. فرمونش کمی سفته که فکر کنم چون من 5 سال با سی یلو رانندگی کردم طبیعیه!
ALI 405
3 December 2006, 12:43 AM
با عرض سلام خدمت دوستان میخاستم یه سمند مدل 81 بگیرم اصلا هم صرو صدای در و ستون ها برام مهم نیست چون دوستان راهنمایی های زیادی در مورد صدا گیری کردند. چون عشق گازوندن ماشینم فقط میخوام اگر یهو پاتو بذاری رو گاز سریع پر میکنه بره :icon_bigg
متشکرم:icon_excl
SLS
13 December 2006, 02:12 AM
با عرض سلام خدمت دوستان میخاستم یه سمند مدل 81 بگیرم اصلا هم صرو صدای در و ستون ها برام مهم نیست چون دوستان راهنمایی های زیادی در مورد صدا گیری کردند. چون عشق گازوندن ماشینم فقط میخوام اگر یهو پاتو بذاری رو گاز سریع پر میکنه بره :icon_bigg
متشکرم:icon_excl
خب ظاهرا که جواب نگرفتی پس احتمالا تاحالا سمند گرفتی. سمند مدل 81 هم فکر نمیکنم اگه یهو پاتو بگذاری رو گاز پر کنه بره و خفه نکنه(ولی کلا عشق گازوندن ماشین عاقبت نداره من تجربه کردم(با سی یلو))
راستی مدتی هست که با سمند رانندگی میکنم متوجه یه نکته جالب شدم!!
وقتی میخوای دنده عوض کنی آهنگی رو هم که گوش میدی عوض میکنی!
مونده بودم اینو تو کدوم تاپیک بنویسم. اینجا، یا تو تاپیک نکات مخفی در مورد سمند!!!!!!!!
mohsen3544
13 December 2006, 12:33 PM
من موقعي که ميخواستم سمند بگيرم خيلي تحقيق کردم. اما حالا با گذشت يک سال و نيم واقعا از رانندگي با سمند لذت ميبرم. مخصوصا سفرهاي خارج شهر و جاده اي که واقعا ايمني و لذت را احساس ميکنم.چون من دوست داشتم ۲۰۶ تيپ ۵ رو هم داشته باشم و بعضي اوقات وسوسه ميشم سمند را عوض بکنم اما وقتي ميبينم نه تنها اذيت نميکنه بلکه خيلي جذاب هم هست. در مورد ديد عقب و يا پارک و دوبله اگه واقعا راننده باشين با دويست سيصد کيلومتر رانندگي (حتي خيلي کمتر) ديگه هيچ مشکلي ندارين. قبلا هم گفتم هر ماشيني لم خاص خودشو داره مهم اينه قلقش دستتون بياد. :icon_surp
ارش بني كريمي
14 December 2006, 05:58 PM
اقا حالا كه همه گفتم ما هم بگيم.
ما يك سمند نقره اي سال82 تو نمايشگاهي كه ايران خودرو تو شيراز زده بود ثبت نام كرديم.
چون نمايشگاه بود قرار بود هر سمندو با سي دي چنجر و اي بي اس و رينگ اسپرت به صورت رايگان!بدن.
ما هم ثبت نام كرديم و ماشين رو مرداد83 دادن.
البته بدون اون چيزا و گفتن كه فقط يكيشو ميتونين انتخاب كنين.
منم اي بي اس رو انتخاب كردم چون سي دي و رينگ اسپرت رو هم بعدا هم ميشه گذاشت.
اولا ماشين توپي بود!
بدون صدا و عالي.
تو جاده ي شيراز -اصفهان 195 رو پر كردم و خلاصه خوب ماشيني بود.
راستي همون اول يه جفت لاستيك پهن 215 روش گذاشتم و البته فرمونش يه نموره سفت شده و لي بايد يه پيچو با 110 رد كنين تا بفهمين چي بگم!
با اين لاستيكا پايداريش فوق العاده شده!
ولي حالا دراش به صدا افتاده و اعصاب ادمو خورد ميكنه البته ميخوام روشي رو كه دوستمون گفتن رو روش امتحان كنم ببينم چي ميشه!
راستي من يه مشكل ديگه هم دارم.
اين صندليها خيلي شل شدن!!! ييني وقتي داري رانندگي ميكوني با يه ترمز عقب جبو ميشي!!
البته منظورم پشتي صندلي است كه شل شده!
در اخر يايد بگم كه با اين قيمت ماشين فوق امعاده ايي است و تجهيزات كاملي داره و از هر نظر سرتر از405 و پرشيا-ورنا-ريو است.
arash p mbz bmw
14 December 2006, 06:04 PM
دوست خوبم پشتی صندلی که یک پیچ هست و سفت میشه
درها هم به راحتی تا 6 ماه صداش قطع میشه!!!
ارش بني كريمي
15 December 2006, 12:34 PM
عزيزم.
من درست همون كاري رو كه گفتن كردم.ولي دقيقا بعد از 16 روز دوباره صدا شروع شد!!!!!!
arash p mbz bmw
15 December 2006, 04:54 PM
والا من نمیدونم شما چیکار کردین
یا باید قفل در رو تعویض کنید یا اینکه گریس کاری بکنید
ما که این کارو میکنیم تا چند ماه خلاص هستیم
SLS
25 December 2006, 10:34 PM
امروز با ماشین رفته بودم تو کمر بندی اهواز به سمت شوشتر که تازه راهش انداختن و جاده واقعا مهندسی و صافی داره. اونجا بود که فهمیدم واقعا راست میگن سمند ماشین جاده هست و جون میده واسه مسافرت. من که قبلش سی یلو داشتم که تو نرمی واقعا تکه ولی به نظرم سمند ماشین واقعا راحتی اومد. من تاحالا 500 کیلومتر تو خیابونای پر از چاله چوله ی اهواز روندم واسه همین بود که سمند چنگی به دلم نزد ولی الان میفهمم واقعا ماشین خوب و راحتیه. واقعا جای سوال داره رو دریای نفت و گاز خوابیدیم و خیابونای شهرمون این وضع رو داره!!
باتلاق
25 January 2007, 02:08 AM
بی تو
نه بوی خک نجاتم داد
نه شمارش ستاره ها تسکینم
چرا صدایم کردی
چرا ؟
سراسیمه و مشتاق
سی سال بیهوده در انتظار تو ماندم و نیامدی
نشان به آن نشان
که دو هزار سال از میلاد مسیح می گذشت
و عصر
عصر والیوم بود
و فلسفه بود
و ساندویچ دل وجگر
پس بخاطر همینه 70% سمندها درب عقب سمت شاگردشون خورده !!!!!!!!!!!!!:icon_razz:icon_razz
اگر تجربه تشخیص رنگ شدگی ماشین را دارید یه نگاهی به اطراف بیاندازید !!!!!!! :icon_cool
من يه سوالي برام پيش اومده كه من رو به ياس فلسفي رسونده.
يك نفر برار من توضيح بده در دنيا كدام خودرو ها هستند كه را ننده مي تونه «در عقب! سمت شاگرد» رو ببينه؟ :icon_roll :icon_twis :icon_redf :icon_redf
من يه سوالي برام پيش اومده كه من رو به ياس فلسفي رسونده.
يك نفر برار من توضيح بده در دنيا كدام خودرو ها هستند كه را ننده مي تونه «در عقب! سمت شاگرد» رو ببينه؟ :icon_roll :icon_twis :icon_redf :icon_redf
حالا جو گير نشين برا پاسخ دادن به اين chalange يا چالش!!! {الان صد نفر ميگن 405 آينه داره!!!}
منظوم اينه كه اينها هيچكدام ملاك هاي خوبي نيستند براي ديد خودرو. همونطور كه ديد اتوبوس رو نميشه با ديد پرايد مقايسه كرد خودتون ميدونيد كه قد و قواره هاي سمند از خودرو هاي هم رده خودش بزرگتره كه اين از ويژگي هاي ان خودرو هست، آيا ميشه گفت كه ديد ماكسيما يا خودرو هاي بزرگ و قديمي آمريكايي (مرگ بر آمريكا) چرا در حد پرايد نيست؟! مسلما رانندگي با ماكسيما از پرايد سخت تره. چون ابعاد بزرگتر مي شه...پس اين يك خصوصيت هست و نه اشكال و صد البته به تجربه رانندگي افراد هم خيلي بستگي داره. پس بهتره اول راننده خوبي باشيد بعد خودرو هاي بزرگ تر رو انتخاب كنيد!
با تشكر
از مدير اين گفتگو تقاضا مي كنم به جز پست قبلي اين نوشته باقي پست ها رو پاك كنند. من نتونستم پاك كنم و نا خواسته به خاطر مشكلي كه در شبكه سيستم من ايجاد شده بود پست ها نا خواسته ارسال شد كه به اين طريق پوزش مي طلبم! شرمنده... (لطفا فقط پست قبل از اين كه از همه بزرگتر است را باقي گذاريد)
با تشكر
SLS
28 January 2007, 06:36 PM
من بالاخره امروز فرصت کردم و با ماشین رفتم یه مسافرت بیرون شهری و تا بندر امام رفتم البته از آزادراه خلیج "فارس". واقعا راست میگن سمند ماشین مسافرته و من امروز با سمند یه مسافرت راحت داشتم. برگشتن هم از ماهشهر اومدم خیلی راحت بودم کولر هم روشن بود و ماشین هیچ مشکلی نداشت 170 تا رو راحت پر کردم ولی دیگه جاده اجازه نمیداد بیشتر برم!
FARZAD_1975
31 January 2007, 02:19 PM
من وقتي تو جاده کفي 140تا ميرم حس ميکنم به موتور فشار مياد(دنده پنج :icon_arro ) دور موتور روي 4000 تا 4300 هست(ماشين 900 تا کار کرده هنوز آببندي نشده)
arash p mbz bmw
1 February 2007, 05:42 PM
هر وقت دور موتور شما از مرز 5000گذشت باید منتظر فشار اومدن به ماشین باشید نه روی 4000
احتمالا کمی در این مسئله حساسیت دارید ...
FARZAD_1975
3 February 2007, 12:18 PM
من بالاخره امروز فرصت کردم و با ماشین رفتم یه مسافرت بیرون شهری و تا بندر امام رفتم البته از آزادراه خلیج "فارس". واقعا راست میگن سمند ماشین مسافرته و من امروز با سمند یه مسافرت راحت داشتم. برگشتن هم از ماهشهر اومدم خیلی راحت بودم کولر هم روشن بود و ماشین هیچ مشکلی نداشت 170 تا رو راحت پر کردم ولی دیگه جاده اجازه نمیداد بیشتر برم!
رو سرعت 170دور موتور چقدر بود؟؟ من يه کم با اين دور موتور سمندم مشکل دارم
lx_xu7
3 February 2007, 03:53 PM
این موتور XU7 سمند رو چیکار کنم که تو دور موتور 5.6 هزارتا فیسه نکه و سوت نکشه
بی مرفت اینقدر بش حال میدیم یه بار نشد بمون حال بده
راستی هواکش اسپرت داره خیر سرش
SLS
4 February 2007, 12:02 AM
رو سرعت 170دور موتور چقدر بود؟؟ من يه کم با اين دور موتور سمندم مشکل دارم
4300-4400
pooriya241
9 April 2007, 02:25 PM
سلام
شايد همه فكر ميكنن كه صداي قرچ و قورچ كه از كابين سمند مياد از ستونهاشه
ولي من به يقين ميگم كه اينطور نيست و علت صدا رو الان ميگم
من به خاطر همين صدا رفتم پيشه معروفترين صداگير اتومبيل شهر و اين كار هاييرو كه تو زير ميگم انجام داد و صدا محو شد صدايي كه همه ميگفتن از ستونهاست
http://img.majidonline.com/pic/689/1.JPG
1. پيچهايي رو كه با رنگ قرمز مشخص شده تا جا داره سفت كنيد
2.اون منطقه كه با ابي (سروره :) ) نشون دادم پر از گيريس كنيد ( اصلي ترين كار)
http://img.majidonline.com/pic/690/2.JPG
3.با يه پتك پلاستيكي از اينا كه موزاييك كار ها استفاده مي كنن محكم بزنيد به اونجاهاييكه سر فلشها نشون ميدن نترسيد به رنگ اسيبي نميرسه من تظمين ميكنم
موفق باشيد
Raminium2001
30 April 2007, 02:36 PM
اين عكسهاي صدا گيري رو اگه داريد لطفا بذاريد، ممنون ميشم. نميدونم از پست پاك شده يا من مشكلي دارم. در هر حال نه اول گفتگو عكسها رو ديدم نه اينجا كه دوستمون نقل قول زده
من متاسفم از اينكه پست تكراري ميذارم. ولي اگه ممكنه يكي عكسهاي صداگيري در سمند رو بذاره كه كجا ها رو سفت كنيم، كجا رو گيريس بزنيم و كجا رو پتك بزنم.
hormoz_agha
6 June 2007, 09:02 PM
با سلام به همه دوستان
من يه هفته ديگه ماشين سمند ال ايكس سال رو تحويل ميگيرم
اما هيچ اطلاعي از اين خودرو ندارم .تا به حال هم رانندگي نكردم . اميدوارم لذت خوبي داشته باشه
دوست دارم لطفا راهنمايم كنيد
hormoz_agha
25 June 2007, 05:31 PM
سلام به همه دوستان
من امروز دل سير با ماشينم حال كردم البته سر چراغ قرمز يه خورده خراب كردم(اگه ماشينم دست خانومم باشه چي ميشه ) اما در مجموع خيلي خوب بود.البته بايد بيشتر حواسم رو جمع كنم چون فعلا من با اين ماشين فقط 100 كيلومتر رانندگي كردم .
emroozi83
25 June 2007, 11:04 PM
من متاسفم از اينكه پست تكراري ميذارم. ولي اگه ممكنه يكي عكسهاي صداگيري در سمند رو بذاره كه كجا ها رو سفت كنيم، كجا رو گيريس بزنيم و كجا رو پتك بزنم.
هنوز که هنوزه این عکسهای صداگیری گذاشته نشده...
سلام به همه دوستان
من امروز دل سير با ماشينم حال كردم البته سر چراغ قرمز يه خورده خراب كردم(اگه ماشينم دست خانومم باشه چي ميشه ) اما در مجموع خيلي خوب بود.البته بايد بيشتر حواسم رو جمع كنم چون فعلا من با اين ماشين فقط 100 كيلومتر رانندگي كردم .
منم تقریبا یک هفته هست دارم می رونم 150 تا رفتم خیلی لذت داره.. مخصوصا ماشین نو.. بوی نوئی:icon_surp میده .... صدا نداره... خیلی جالبه که سمند 84 دامادمون وقتی تحویل گرفتش من باهاش بودم دقیقا یادمه 2 سال پیش توی اتاق صدای موتور میومد... مثل همه سمندهای قبل از مدل 85 ... اما چون نو بود کمتر... ولی بهر حال صدای موتور داخل اتاق میومد.. اما سمند 86 من اصلا صدایی نمیاد... اینو چند تا از دوستام هم میگن... انگار امسال خوب محکمکاری و صداگیری کرده سمند ها رو ایرانخودرو...
بهر حال بد نیست... فقط این بکوب بکوب تو چاله چوله ها میره رو اعصاب....
keeyan
5 October 2007, 08:42 PM
سلام
میشه آدرس اون بابایی که تخصصش صداگیریه رو بدی؟
باتلاق
22 February 2008, 12:37 AM
سلام
دوستان به نظر شما بزرگ ترين ايراد سمند چيست؟
منتظر پاسخ هاي شما هستم...
reza.mortazavi
22 February 2008, 09:00 PM
سلام
1- ترمز هاش، البته نه اینکه بد باشه ، خیلی خوب نیست. یعنی واسه ماشین به این سنگینی باید ترمز قویتری بذارن.
2- مصرف بنزین زیادش.
abaratian
22 February 2008, 09:18 PM
1- ترمز هاش، البته نه اینکه بد باشه ، خیلی خوب نیست. یعنی واسه ماشین به این سنگینی باید ترمز قویتری بذارن.
2- مصرف بنزین زیادش.
ایراد 1 فقط به سمندهای معمولی قدیمی وارده. در مورد 2 هم صدی 9-10 اونقدر زیاد نیست! صدی 1 لیتر بیشتر از 206 برا اون هیکل خیلیم خوبه.
باتلاق
23 February 2008, 01:59 AM
ديگه چي به ذهنتون مي رسه؟...
Raminium2001
23 February 2008, 10:03 AM
به سر و صدا افتادن مکرر که همیشه باید آچار بدست بالاسر ماشین باشی تا به محض پیدا شدن سرو صدا رفعش کنی وگرنه خیلی زیاد میشه.
ایراد دیگه هم اینه که مرتب نیاز به گریس کاری داره، وگرنه همه جاش قرچ قوروچ میکنه و اصطهلاک وحشتناک پیدا میکنه.
اینم بگم مهمترین حسنش هندلینگ و ترمز خوبشه که احساس خوبی موقع رانندگی به آدم میده.
reza.mortazavi
23 February 2008, 05:35 PM
ایراد 1 فقط به سمندهای معمولی قدیمی وارده. در مورد 2 هم صدی 9-10 اونقدر زیاد نیست! صدی 1 لیتر بیشتر از 206 برا اون هیکل خیلیم خوبه.
کیفیت ترمز خوبه، ولی عملکرد پدال که باید تا نصف فشارش بدی تا کار کنه یک کمی رو اعصابه.
مصرف هم والا من رو صدی 10-11 هستم،هر کاری هم کردم (دیاگ، نوع رانندگی و ..)کمتر نشد، البته مسیرم یه مقداری پر ترافیکه. از دیگران هم همینو شنیدم، ولی تو Phalls صدی 9-10 دیدم!! تازه این مصرف با بنزین سوپره!(البته قبول دارم به این ماشین باید فقط سوپر زد!)
اگرم به هیکل و حجم موتور باشه که اونوقت باید واسه ماکسیما برای هر صد تا یه 20 لیتر کنار گذاشت! همین LX که میره ترکیه با موتور جدیدتر مصرف ترکیبیش صدی 6-7 هستش!!
به سر و صدا افتادن مکرر که همیشه باید آچار بدست بالاسر ماشین باشی تا به محض پیدا شدن سرو صدا رفعش کنی وگرنه خیلی زیاد میشه.
ایراد دیگه هم اینه که مرتب نیاز به گریس کاری داره، وگرنه همه جاش قرچ قوروچ میکنه و اصطهلاک وحشتناک پیدا میکنه.
اینم بگم مهمترین حسنش هندلینگ و ترمز خوبشه که احساس خوبی موقع رانندگی به آدم میده.
کاملا تایید میشه!
abaratian
24 February 2008, 12:14 AM
مصرف هم والا من رو صدی 10-11 هستم،هر کاری هم کردم (دیاگ، نوع رانندگی و ..)کمتر نشد، البته مسیرم یه مقداری پر ترافیکه. از دیگران هم همینو شنیدم، ولی تو Phalls صدی 9-10 دیدم!! تازه این مصرف با بنزین سوپره!(البته قبول دارم به این ماشین باید فقط سوپر زد!)
اگرم به هیکل و حجم موتور باشه که اونوقت باید واسه ماکسیما برای هر صد تا یه 20 لیتر کنار گذاشت! همین LX که میره ترکیه با موتور جدیدتر مصرف ترکیبیش صدی 6-7 هستش!!
مطمئن باشید 6-7 نیست. من مسیرم کم ترافیکه و دقیقا 9.25 در صد لیتر میسوزونم. 10-11 خوبه. (بحث کل کل نیست، با اسمشو نبر مقایسه کنید تا حساب دستتون بیاد) حالا هر 100 کیلومتر 1 لیتر میشه هر 100 تا 300 تومن، عددی نیست که جا برای غر زدن داشته باشه. تو جاده ولی اگه سرعت نرید تا 7 میاد پایین
reza.mortazavi
24 February 2008, 09:04 AM
مطمئن باشید 6-7 نیست. من مسیرم کم ترافیکه و دقیقا 9.25 در صد لیتر میسوزونم. 10-11 خوبه. (بحث کل کل نیست، با اسمشو نبر مقایسه کنید تا حساب دستتون بیاد) حالا هر 100 کیلومتر 1 لیتر میشه هر 100 تا 300 تومن، عددی نیست که جا برای غر زدن داشته باشه. تو جاده ولی اگه سرعت نرید تا 7 میاد پایین
در کل حرفتون درسته، منم اهل کل کل نیستم!
دیگه غیر ما 3-4 نفر کسی سمند نداره؟
llllsaeidllll
24 February 2008, 09:07 PM
توی یک مسیر 2000 کیلومتری مسافرت که سرعت متوسط 150 بود وحدود 5 ساعت داخل شهر مصرف دقیقا 9.2 لیتر بود که فکر میکنم خوب باشه
mohsen3544
24 February 2008, 10:58 PM
به نظر من هم مصرفش یه مقدار زیاده.البته با این وضعیت بنزین مخصوصا تو جاده که محسوس تر هستش.و یه مشکل دیگش هم سر و صدا از ستونهاست که مخصوصا وقتی ضبط روشن نیست کمی رو اعصاب میره.
YasharLX
26 March 2008, 04:12 PM
مشکل سمند معمولی ترمز هستش - (رفتم abs کنم 1.4 میلیون خواستن)
بنزین: دور موتور که 2000-1500 شد دنده رو عوض کنید - ترمز های محکم نگیرید ، مصرف میشه 7 لیتر (امتحانش مجانیه)
سرو صدای زیاد-
راه حلی هم من برای صدای در ها میگم : (دوستانی که این کار رو نکردن حتما بکنن)
قلاب قفل در هارو عوض کنید و از جدیدا که خود ایرانخودرو میذاره بخرین (دونه ای 2500 تومن) لاستیک دار هستن، تفاوتش فقط یک لاستیک هست که تو قوس قلاب هست . جمعا 15 تومن خرج داره ولی 99% صدای در ها از بین میره.
reza.mortazavi
28 March 2008, 05:51 PM
صدای ستون ها رو اعصابه!! اونا رو چه میشه کرد؟ کسی میدونه؟(تعمیرگاه مرکزی-پل مدیریت می گفت ببرید مرکزی شماره 1 براتون صداگیری می کنن! کسی امتحان کرده؟)
p.o.w.1
28 March 2008, 10:44 PM
سلام
البته دوستان مثل اینکه اون ستون های جلو دیگه براشون عادت شده
در بدترین جای ممکنه قرار دارن تو جاده های پر پیچ مثل چالوس این ستونها درست در دید راننده
برای دیدن بیرون پیچ قرار میگیره و اصلا دید خوبی ندارن که بر میگرده به طراحی این ماشین
و برای داشتن دید باید از پنجره استفاده کرد یا باید به سمت شاگرد متمایل شد تا چیزی که
پشت این نقطه کور هست رو رویت کنید
حالا این شاید مشکل من باشه ولی دسته دنده هم در دنده های 1-3-5 زیر سیگاری رو غیر قابل
استفاده میکنه تو این جدیدهاش نمیدونم هنوزم غیر فعال هست یا خیر
pesaremelli
29 March 2008, 05:48 PM
فعلن جدی ترین مشکلش برای من صدای باد هستش که تو سرعت ادم رو ازار میده در مورد اینکه باید دائم اچار بدست باشی نظر دوستان تایید میشه ولی در کل نسبت به سایر رقباش راحت تر و مطمئن تره
Srfazel
30 March 2008, 11:41 AM
مشکل سمند معمولی ترمز هستش - (رفتم abs کنم 1.4 میلیون خواستن)
بنزین: دور موتور که 2000-1500 شد دنده رو عوض کنید - ترمز های محکم نگیرید ، مصرف میشه 7 لیتر (امتحانش مجانیه)
سرو صدای زیاد-
راه حلی هم من برای صدای در ها میگم : (دوستانی که این کار رو نکردن حتما بکنن)
قلاب قفل در هارو عوض کنید و از جدیدا که خود ایرانخودرو میذاره بخرین (دونه ای 2500 تومن) لاستیک دار هستن، تفاوتش فقط یک لاستیک هست که تو قوس قلاب هست . جمعا 15 تومن خرج داره ولی 99% صدای در ها از بین میره.
دوست من، ضمن اينكه كاملا موافقم اگه با سرعت و دور موتور متعادل رانندگي كنيم مصرف سوخت سمند (و هر ماشين ديگهاي) به شدت كمتر ميشه ولي مطمئنا دور موتور 1500-2000 براي تعويض دنده خيلي كمه و به قول معروف داريد دنده مرده به ماشين ميديد كه به ماشين آسيب ميرسونه. بهترين دور براي تعويض دنده كه مصرف بهينه سوخت رو به دنبال داره بين 3500-3000 دور هست و توجه داشته باشيد در سمند در سرعت 110 كيلومتر و دنده 5 دور موتور روي 3000 دور قرار داره (كه تقريبا سرعت ثابت من توي جاده چه براي مسافرت و چه براي طي مسير كار روزانه ام كه 80 كيلومتره همين سرعت هست و مصرف سوختي حدود 7 توي جاده و با بنزين سوپر - با ثبت و اندازهگيري دقيق - دارم). شايد باور نمي كنيد ولي تجربه 4 سال رانندگي با سمند و 4 سال يادداشت كيلومتر و بنزين اين رو به من ثابت كرده. سرعتهاي بالا كه به تبع آن موتور با دور بيشتري كار ميكنه مصرف سوخت رو به شدت افزايش ميده به حدي كه در سرعت 150 كيلومتر با سمند مصرف سوخت به بيشتر از 9 ميرسه.
abaratian
30 March 2008, 01:20 PM
توجه داشته باشيد در سمند در سرعت 110 كيلومتر و دنده 5 دور موتور روي 3000 دور قرار داره (كه تقريبا سرعت ثابت من توي جاده چه براي مسافرت و چه براي طي مسير كار روزانه ام كه 80 كيلومتره همين سرعت هست و مصرف سوختي حدود 7 توي جاده و با بنزين سوپر - با ثبت و اندازهگيري دقيق - دارم). شايد باور نمي كنيد ولي تجربه 4 سال رانندگي با سمند و 4 سال يادداشت كيلومتر و بنزين اين رو به من ثابت كرده. سرعتهاي بالا كه به تبع آن موتور با دور بيشتري كار ميكنه مصرف سوخت رو به شدت افزايش ميده به حدي كه در سرعت 150 كيلومتر با سمند مصرف سوخت به بيشتر از 9 ميرسه.
بله، دقیقا تایید میشه. اگر توی جاده حدود 120-110 سرعت رو حفظ کنید، به حدود 7 میرسید. توی شهر هم با تعویض دنده روی 3500 بنده 9.25 به طور متوسط مصرف می کنم. (با بنزين سوپر - با ثبت و اندازهگيري دقيق)
YasharLX
31 March 2008, 02:35 PM
دوست من، ضمن اينكه كاملا موافقم اگه با سرعت و دور موتور متعادل رانندگي كنيم مصرف سوخت سمند (و هر ماشين ديگهاي) به شدت كمتر ميشه ولي مطمئنا دور موتور 1500-2000 براي تعويض دنده خيلي كمه و به قول معروف داريد دنده مرده به ماشين ميديد كه به ماشين آسيب ميرسونه. بهترين دور براي تعويض دنده كه مصرف بهينه سوخت رو به دنبال داره بين 3500-3000 دور هست و توجه داشته باشيد در سمند در سرعت 110 كيلومتر و دنده 5 دور موتور روي 3000 دور قرار داره (كه تقريبا سرعت ثابت من توي جاده چه براي مسافرت و چه براي طي مسير كار روزانه ام كه 80 كيلومتره همين سرعت هست و مصرف سوختي حدود 7 توي جاده و با بنزين سوپر - با ثبت و اندازهگيري دقيق - دارم). شايد باور نمي كنيد ولي تجربه 4 سال رانندگي با سمند و 4 سال يادداشت كيلومتر و بنزين اين رو به من ثابت كرده. سرعتهاي بالا كه به تبع آن موتور با دور بيشتري كار ميكنه مصرف سوخت رو به شدت افزايش ميده به حدي كه در سرعت 150 كيلومتر با سمند مصرف سوخت به بيشتر از 9 ميرسه.
کاملا درسته ، ولی مثال زدم اونو ، من خودم رو 2500 عوض میکنم تو سر ازیری و جاده صاف ، 3000 - 3500 هم سربالایی ، موتور هم نمیذارم بمیره (چرچر کنه) مصرفم هم تفریبا 7-8 لیتره. (مثل شما دقیق اندازه نگرفتم ولی حدودا همون اندازه هست)
موفق باشید.
2244145
1 April 2008, 01:50 AM
چه بحثی میکنید این موتور مال سالها پیش هستش در اون سالها این مصرف خیلی خوب بوده ولی حالا نه
باید موتور ملی تست بشه چون موتور به روز و جدید است .
ان شاء الله هرکه سمندباموتور ملی گرفت هم عملکردو هم مصرفش رواینجابگه میگن پرقدرت و کم مصرف هستش این موتور آلمانی ایرانی تا ببینیم.....
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.