PDA

View Full Version : شباهت سمند به فولكس گل

Nomad
10 August 2005, 01:46 AM
با عرض سلام خدمت همه دوستان .
شباهت هاي سمند با خيلي از ماشينهايي كه توسط شركتهايي ديگه طراحي شده اند اونقدر زياده كه قابل شمارش نيست (تيكه تيكه سمند رو از اينور و ااونور جمع كردن :icon_razz ) . حالا من فقط يك از اين شباهت ها رو مطرح ميكنم .
من يه سئوال دارم :
بنظر شما دليل شباهت خيلي زياد ( حدود 110% :icon_razz ) بين سمند و فولكس* گل* يا *توارگ* ( خصوصا در قسمت جلو ماشين ) اينه كه فولكس با ايرانخودرو در طراحي سمند همكاري كرده يا اينكه چيزاي ديگه اي بوده ؟ اگر اطلاعاتي داريد لطف كنيد .
بعدا عكسهاشو رو هم ميزارم . :icon_cool

fizzi
10 August 2005, 02:26 AM
سمند شباهت زيادي به اتومبيلهاي توارگ و گل كه هر دو در رده متفاوتي از سمند هستند ندارد و شباهت سمند به پاسات سري قبل( 1996 تا 2004) بيشتر هست تا اين ماشين ها. :icon_arro

ولي ميتونيم بگيم امروز مد در دنياي اتومبيل حرف اول واخر رو ميزنه... براي همين بيشتر كمپاني ها سعي ميكنند مواردي را متابق مد در نزر بگيرند اين موارد سبب شباهت زياد اتومبيلها به يكديگر ميشود.
بدنه سمند در اواسط دهه نود توسط كمپاني انگليسي فرست اتومتيو بر اساس اصول تراحي اروپايي شكل گرفته و نگاهي هم به پاسات داشته است. :icon_evil

Nomad
10 August 2005, 02:52 AM
سمند شباهت زيادي به اتومبيلهاي توارگ و گل كه هر دو در رده متفاوتي از سمند هستند ندارد و شباهت سمند به پاسات سري قبل( 1996 تا 2004) بيشتر هست تا اين ماشين ها. :icon_arro
بدنه سمند در اواسط دهه نود توسط كمپاني انگليسي فرست اتومتيو بر اساس اصول تراحي اروپايي شكل گرفته و نگاهي هم به پاسات داشته است. :icon_evil
با عرض احترام
اگر از جلو فقط نيم نگاهي به قسمت جلو سمند و فولكس گل 5 در بيانداريد متوجه شباهت زيادشون ميشيد . در ضمن منظور من از شباهت ، شباهت در طراحي ظاهريه نه شباهت در كلاس و رده .
نكته ديگه هم اينكه اگر بدنه سمند در انگليس يا توسط انگليسي ها طراحي شده پس ديگه كجاش ماشين مليه ؟ (غير از ترمز و سيستم تعليق و پيشرانه و . . . كه متعلق به خارجي ها بود ما دلمون به طراحي داخلي بدنه خودرو ملي خوش بود :icon_mrgr ) . ما كه نفهميديم سمند مال ازبكاس يا انگليسيها يا ايرانيا (باز به استثنا قطعاتش :icon_razz ) ؟ يه چيز ديگه طراحي دهه 90 براي چه ماشيني صورت گرفته بود ؟ :icon_twis

fizzi
10 August 2005, 03:06 AM
به نزر من اگر بنا وپايه شباهت بر اين باشد كه شما مي گوييد همه ماشين ها شبيه به هم مي شوند. شباهت جلوي سمند و فولكس پاسات هاي 96 تا 2001 خيلي بيشتر از مسلن شباهت فولكس گل و سمند هست .
در مورد اتومبيل ملي بايد گفت ترمز هاي انهم فقط در ايران ساخته ميشود وايران انرا تراحي نكرده.
طراحان انگليسي كمپاني فرست اتومتيو first automotive به سفارش ايران خودرو در اواسط دهه 90 (سال 95) شروع به ترسيم طرح هاي اوليه پروژه محرمانه شماره 7 (x7) كه الان به نام سمند ميشناسيم كردند . اتومبيل سپس در كمپاني mira تست و تكميل شد. :icon_evil
زمنن چه لزومي دارد كه همه قسمتهاي يك اتومبيل ايراني را خود ايران طراحي كند؟؟؟ :icon_roll
همين كه سفارش ايران بوده كافي هست. چون هيچ كمپاني در دنيا همه چيز را خودش طراحي نميكند ( در بهترين حالت شايد 10 يا 20 درصد از طراحي را انجام بدهد ) چه برسد به ايران كه براي اولين بار اتومبيل مي سازد! :icon_cool

Nomad
10 August 2005, 03:22 AM
به نزر من اگر بنا وپايه شباهت بر اين باشد كه شما مي گوييد همه ماشين ها شبيه به هم مي شوند. شباهت جلوي سمند و فولكس پاسات هاي 96 تا 2001 خيلي بيشتر از مسلن شباهت فولكس گل و سمند هست .
طراحان انگليسي كمپاني فرست اتومتيو first automotive به سفارش ايران خودرو در اواسط دهه 90 (سال 95) شروع به ترسيم طرح هاي اوليه پروژه محرمانه شماره 7 (x7) كه الان به نام سمند ميشناسيم كردند . اتومبيل سپس در كمپاني mira تست و تكميل شد. :icon_evil
زمنن چه لزومي دارد كه همه قسمتهاي يك اتومبيل ايراني را خود ايران طراحي كند؟؟؟ :icon_roll
:icon_cool
دوست و استاد ، من حرفهاي شما رو كاملا قبول دارم ولي
1- من نگفتم كه پاسات با سمند شباهت نداره . :icon_ques
2- بگفته شما طراحي و تست و تكميل اتومبيل توسط خارجي ها بوده (توسط انگليس در 10 سال پيش در شرايطي كه انگليسي ها نسبت به خيلي از طراحان و سازندگان ماشين توي كشور هاي ديگه درجه پاييني دارن) . پس كجاي اين ماشين ايرانيه ؟ ( غير از سفارشش ) :icon_cool

fizzi
10 August 2005, 12:06 PM
جواب شما را كامل دادم. فقط نكته اي را بايد بگويم كه طراحان انگليسي از بهترين طراحان دنيا هستند .جف لاوسون (خدا بيامرز) و پيتر استيونس از بهترين طراحان جهان هستند كه گاهي كارهاي انها از كارهاي مشابه طراحان ايتاليايي زيباتر هم هست. در زمينه طراحي داخلي وكابين بدون بحث طراحان انگليسي در دنيا بهترين هستند. مديران طراحي داخلي ائودي كه از نزر فضاي داخلي به تائيد همگان بهترين در دنياست از 15 سال پيش تا حالا هميشه يك انگليسي بوده است.همينتور فراري ومازراتي كه كمپاني ايتاليايي هستند تراحي كابين را طراحان انگليسي در پينين فارينا انجام ميدهند.اين را بدانيم كه استعداد هيچگاه مليت نمي شناسد همانتوري كه ما بهترين استعدادها و نابغه ها را داريم حتا اگر روزي زيباترين ساخته ها را طراحي كنند به اين دليل كه ايراني هستند و ايران جايگاهي در طراحي ندارد پس ديگر بدرد نخور هست حتا اگر بهترين باشد ؟؟؟!! فراموش نكنيم كه زيباترين اتومبيل كنوني جهان يعني فراري انزو در واقع كار يك طراح با استعداد از كشوري است كه سابقه خوبي در طراحي نداشته و هميشه به عنوان يك كپي كار شناخته ميشود... :icon_roll

(==>hell lord<==)
10 August 2005, 03:01 PM
سمند شباهت های زیادی با bmw های سری(نمیدونم چند )داره پس بازم امکان داره که طراحان سمند المانی هم باشن....! :icon_mad:
چرا نمیگین که Bmw از طراحان ایرانی استفاده کرده؟.... :icon_twis
اخه چرا اینجور فکر میکنین.... :icon_cry: از اولی که سمند وارد بازار شده تا به حال هر کس در مورد هر قطعه اش یک چیز میگه....حا لا مگه اگر جلوی ماشین شباهتی با ماشین دیگه داره باید بگیم که اون ماشین رو ما طراحی نکردیم؟
....اگر هیچ کار این ماشین رو ایران انجام نداده حد اقلش توی سوریه و چند کشور افریقایی کارخانه ی سمند سازی زده. :icon_cool

Nomad
11 August 2005, 01:53 AM
ممنون از اطلاعاتت آقاي Fizzi من جوابم رو از شما گرفتم .

mse1445
11 August 2005, 10:37 AM
(==>hell lord<==)

ايول خوشم اومد

سمند اولين ماشين ايراني با طراحي مهندسان داخلي هستش كه با همكاري تعدادي از طراحان انگليسي در ايران خودرو انجام شد

اگه ما ايراني ها اينقدر اعتماد به نفس ضعيف داشته باشيم كه هيچ وقت پيشرفت نميكنيم

ما بايد از يه جايي شروع ميكرديم و حتما هم ميتونيم با شركت هاي خارجي رقابت كنيم البته اگه اعتماد به نفس ملتمون بيشتر بشه

chormangs
12 August 2005, 04:37 AM
سمند شباهت های زیادی با bmw های سری(نمیدونم چند )داره پس بازم امکان داره که طراحان سمند المانی هم باشن....! :icon_mad:
چرا نمیگین که Bmw از طراحان ایرانی استفاده کرده؟.... :icon_twis
اخه چرا اینجور فکر میکنین.... :icon_cry: از اولی که سمند وارد بازار شده تا به حال هر کس در مورد هر قطعه اش یک چیز میگه....حا لا مگه اگر جلوی ماشین شباهتی با ماشین دیگه داره باید بگیم که اون ماشین رو ما طراحی نکردیم؟
....اگر هیچ کار این ماشین رو ایران انجام نداده حد اقلش توی سوریه و چند کشور افریقایی کارخانه ی سمند سازی زده. :icon_cool
كاملن موافقم مرسي حرف دل منو زدي

M.Sadeghi
18 May 2006, 01:43 AM
************************مشخصات فني خودرو GOL *************************
موتور 4 سيلندر 1800 سي سي
قدرت موتور 99/3bhp/5250rpm
حداكثر گشتاور 152Nm/3000rpm
نسبت تراكم 9/9:1
سيستم سوخت رساني انژكتوري با پاشش چند نقطه اي
نوع ECU MARELLI(1AP2)
حداقل درجه اكتان بنزين 91
ظرفيت باك 51ليتر
شتاب 100-0 كيلومتر برساعت 11/3ثانيه
گيربكس معمولي 5دنده جلو
وزن خالص 927kg
طول خودرو 3916mm
عرض خودرو 1621mm
فاصله محور چرخها 2468mm
ارتفاع 1415mm
حجم صندوق عقب 285ليتر
سايز تاير 185/60R14
دايره گردش خودرو( دورزدن) 10/9m
********************** تجهيزات نصب شده روي خودرو GOL *******************
كولر
ايربگ هاي جلو ( سمت راننده و سرنشين جلو)
راديو پخش استريو
قفل مركزي با ريموت كنترل
آژير دزد گير
سيستم ضد سرقت خودرو( ( immobilizer
آينه هاي بغل برقي
شيشه بالابر برقي (روي چهار درب )
چراغ هاي مه شكن جلو وعقب
گرم كن شيشه عقب
برف پاك كن شيشه عقب
چراغ ترمز سوم
باز شدن قفل درب صندوق با ريموت كنترل

منبع اطلاعات از سایت خودرو سازان بم تهیه گردیده است http://www.bamkhodro.com

*********** با تشکر امیدوارم مطالب مفید باشد M.Sadeghi ***********

z_qz54
25 May 2006, 11:35 PM
سمند رو هرکی بتونه بفهمه از کجا بو طور کامل تقلید کردن، من بهش جایزه میدم.

ولی خوب به عنوان پروژه اول خیلی هم خوب بود.

salar68
26 May 2006, 01:58 AM
سمند ماشینه کپی شده از همه جا
سمند طرج همه جاست ولی ماله هیچ طرحی نیست
سمند پدر و مادر نداره

ماله همه هست ولی ماله هیچ کسی نیست

در وصف سمند اینطوری باید حرف زد

admiral
28 May 2006, 12:01 PM
مهم نيست شبيه ماشين ديگه اي باشه يا نه »طراحي ايراني باشه يا نه چون شما الان پول مي دي براحتي با سرعت زياد يك خودرو برات طراحي ميكنن بعدش شما برو اونو بساز دليل نداره طراحش هم ايراني باشه وقتي طرحو خريداري مال خودت اسمت رو هم ميشه بزاري روش

M.Sadeghi
25 June 2006, 05:03 PM
بابا فولکس گل کجا شرمنده اسم این ماشین را مییارم گلاب به روی همه ی دوستان سمند بی اسم رسم کجا.:icon_neut

z_qz54
25 June 2006, 08:44 PM
دوست عزیز جناب m.sadeghi منظور از این تاپیک شباهت سمند به فلکس گل هست نه گل به سمند. نا تاپیک از شباهت سمند و فولکس گل به شباهت سمند به گل تغییر کرد.

M.Sadeghi
26 June 2006, 03:16 PM
سلام z_qz54 جان صحبت شما کاملآ درسته شرمنده از دوستان خواهشمندم نظرشون را در رابطه با شباهت های خودروی فولکس گل و خودروی سمند بفرمایید با تشکر فراوان دوستان M.Sadeghi :icon_neut :icon_wink :icon_cool

El Padrino.
1 February 2007, 05:51 PM
دوست عزیز من از یکی از مسولان ایران خودرو شنیدم که گفت ما جلوی سمند را از فلکس گلف و عقب سمند را از لکسس تقلید کردیم

arash p mbz bmw
1 February 2007, 06:24 PM
میشه بفرمایید کجا و چگونه؟
والا من اولین بار هست دارم این حرف رو میشنوم

El Padrino.
1 February 2007, 07:05 PM
از طراح سمند

arash p mbz bmw
1 February 2007, 09:00 PM
اخه دوست عزیزم
طراح سمند که یک نفر نبود و اگر هم کسی خودش رو به شما اینطور جا زده احتمالا شوخی کرده است
خودرو ی 206sdبا اینکه انچنان زحمتی در طرح صندوق نداشت از یک گروه چندین نفره طراحان که انها هم کاملا زیر نظر شرکت بودند طراحی شد حالا چه برسه به سمند که خودرویی ملی است و تعلیق و داشبورد و نما همگی طراح خود را داشتند و البته باید اینطور باشد اما در واقع طراح خارجی هرگز 1نفر نبوده بلکه متشکل از گروه 5 نفره یا شاید بیشتر است

El Padrino.
1 February 2007, 09:14 PM
ارش خان مگه من گفتم طراح سمند یک نفر بوده است یک نفر از گروه طراحان سمند که با یکی از دوستانم که در کرمان خودرو مشغول به کار است دوست بود من از او شنیدم

arash p mbz bmw
1 February 2007, 09:22 PM
ببینید توی اخرین گزارش هایی که خود گروه طراحان بیرون داد صریحا گفته شد که در طراحی داشبورد سمند کمک های از طراحان فولکس واگن گرفته شد و اصلا طرح خارجی این خودرو از روی هیچ خودرویی برداشت نشد و در تعلیق نیز از 405کپی برداری شد
من تا حالا شنیده بودم که طرح جلوش از محصولات ب ام و الهام گرفته باشه اما در مورد فولکس واگن خیر
البته الهام گرفتن از محصولی هم هیچ ایرادی نداره
حتی امروزه ب ام و برای طرح z8از طرحهای بنز الهام گرفته